akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31895
  • Hostů: 96 + 64

Hodnocení anime od uživatele majel007

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  >  

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 19.08.2011     Anime: Toradora!

u tohoto anime jsem se nenudil vždy mě překvapilo, musím uznat že i chvíli jsem byl na měko a někdy jsem umíral smíchy . . . vřele doporučuji

    Přidal: majel007     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 19.08.2011     Anime: Claymore

nejvíc se mi líbilo jak se držel ten kluk jí a jak jí to připomnělo minulost z druhé strany bylo tam plno věcí předvidatelných

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 19.08.2011     Anime: Seirei no Moribito

mám rád anime které je okolo téhle doby a tak jsem nemohl odolat a dávám 10 z 10 jinak k příběhu - byl pěkný, kluk co si žije na veliké noze najednou spadne dulů . . .

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 19.08.2011     Anime: Fairy Tail

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

supr grafika supr postavy a taky se dost zasměju . . . škoda že to asi pujde do 1 000 000 000-tého dílu je to klasika . . . natsu dostane přes dršku a pak to oplatí 20-ti násobou silou.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 22.01.2012     Anime: Mayo Chiki!

Průběh byl pěkný, harém taky ušel :D, hudba byla slyšet zcela vyjímečně což až tak nevadilo, ale ty tři body sem strhnul zato že jsem čekal nějaké vyvrcholení vztahu mezi "sluhou" a "hloupým kuřetem" a třináctý díl jsem vůbec nepochopil najednou se to začalo točit kolem té Narunaru "úchylky na brýle", to mě dožralo nejvíc

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 13.03.2012     Anime: Chobits

good . . . krom těch vsuvek (dílů co ukazovaly, co se stalo v předešlých dílech)

    Přidal: majel007     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 16.03.2012     Anime: Ben-Tou

Furt mě to anime provokovalo . . . 1 Kluk co zmlátí všechny jen aby dostal 50% slevu na jídlo, pak přijde ve škole holka (ta lezba) a totálně ho zmlátí do krve prakticky za nic. 

zase, ale musím uznat že je to vážně originál. . .

    Přidal: majel007     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 19.03.2012     Anime: Escaflowne

docela zajmavé anime, je tam sranda, vážné scény a i spoustu krve. začátek byl teda hustý (obzvlášť jak mu sek tu hlavu :D) hudba byla taky pěkná, ale dávám 8 bodů. Viděl jsem i lepší. PS: pro ty co neumí anglicky můžete se brzo těšit na moje titulky v cz.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 23.05.2012     Anime: Gosick

Moc pěkné, nemám co dodat. hudba super, příběh úžasný jedno z mála anime co se mi líbilo na 10 bodů :)

    Přidal: majel007     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 24.05.2012     Anime: Shuffle!

Líbil se mi konec. Ale nic světoborného co by nebylo v jiných anime.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 06.06.2012     Anime: Planetes

Opravdu dobré a pěkné anime. začátek trochu dřel, ale pak to bylo supr. hrozně bych chtěl druhou serii.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 10.06.2012     Anime: Guilty Crown

Pěkné, dostalo mě to už tou písničkou v prvním díle na začátku.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 11.06.2012     Anime: Another

Pěkné, vše se líbilo, a hlavně oceňuji že to bylo bez cenzury, sem tam tuhla krev, ale příběh byl na 100% originální, postavy zajímavé a správně vyšinuté(hlavně ke konci).

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 15.09.2012     Anime: Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead

tohle anime hodnotím 10 z toho důvodu že jsem nenašel stejné anime a tohle se mi hrozně líbilo , zároveň jsem přemluvil půlku třídy a koukali jsme na to i s učitelem, paráda. příběh takový . . . jaký jde v téhle situaci a reakce lidí na danou situaci mi připadal realistický a čekám na 2, jestli bude . . .

    Přidal: majel007     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 02.11.2012     Anime: Sword Art Online

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

nevím nač to hrozné hodnocení na začátku ? anime s kterým se člověk nudit nebude + titulky od sunsub a máte super zábavu začátek byl super jak jsem ho viděl musel jsem hned vidět další díl, sice po čase ztrácí svoji dynamičnost, ale to se stává všude a rozhodně mi to nemůže zkazit dojem tak abych to hodnotil za 2/10 doufám že je zde víc lidí se stejným názorem. 

Edit když se koukám na něj s odstupem času.... nevím cítím tam jakousi pachuť, stejně jak sem nemohl říct tenkrát co se mi na něm líbí nemůžu říct co mi tam teď smrdí, nicméně 10/10 si to dozajista nezaslouží. není to špatné anime, jen kdyby bylo zpracováno jinak, líp....

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 04.11.2012     Anime: Usagi Drop

opět jsem zkouknul něco dobrého. moc pěkné a povedené anime, malba zajmavá, ale pěkná

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 27.11.2012     Anime: Kaichou wa Maid-sama!

pěkné, hodně mi to připomínalo lovely complex, takže u mě za 10.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 4/10.00     Přidáno: 07.02.2013     Anime: Asobi ni Iku yo!

z 288 minut jsem to dokázal shlédnout za 100 minut, prostě lepší hodnocení to odemně nedostane i kdyby ten kio zůstal kočkou

(poslední díl ke konci)

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 15.02.2013     Anime: Clannad

Nemám co vytknout, 9 z toho důvodu že druhá serie je lepší. Ani titanik mě tak nedostal

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 15.02.2013     Anime: Clannad After Story

jedno z nej. 

sice jsem nepodral poslední 2 díly, ale mrknu se na to víckrát takže to nevadí.

dobrá rada

po levici koš, po pravici zásobu kapesníků

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 09.03.2013     Anime: Sekirei

Jsem spokojen :D, sice někdy by si mohly některé scény odpustit, ale tohle anime mě zaujalo a čekám na další serii

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 07.04.2013     Anime: Heroic Age

po přečtení úvodního textu jsem si říkal: kmeny ? zlatý stříbrný ? co to je ? si z nás dělají snad srandu.


ovšem jsem se šeredně zmýlil.

hned první díl mě dostal, ten kluk co si povídá s lodním počítačem jako s matkou.

 

ahoj, mami

neplatný příkaz

haha, //ta chobotnice// mi dala svoji nohu Age bude mít zas co jíst

špatně položena otázka prosím opakujte . . . 

haha . . .

co se mi nej nej ale opravdu nej líbilo byla hudba. a příběh byl taky zajmavý v průběhu padlo plno otázek a jen pár odpovědí. smutek, radost, strach, odplata, to vše zde najdete.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9.88/10.00     Přidáno: 18.04.2013     Anime: Katanagatari

Hodnocení příběhu: 9.5/10.00

Je to krásné anime s úžasným byť jednoduchým příběhem.

Hodnocení postav: 10/10.00

různorodé, originální. prostě lepší osazenstvo tam nemohlo být jak vzhledově tak charakterem.
vyzdvihnul bych tady Maniwani

Hodnocení hudby: 10/10.00

nemám slov, prostě lepší to být už nemůže. hudbu jsem vnímal po celý čas anime navíc OP a ED byly taky užasne s tím že ED byl pokaždé jiný.

Hodnocení kresby: 10/10.00

ta kresby byla dokonalá seděla k příběhu a mě fascinovaly oči s kterýma si někdo vyhrál.

Celkové hodnocení: 9.88/10.00

Je to krásné anime s úžasným byť jednoduchým příběhem.

Nejvíc mě dostaly vlasy Togame jak si s nimi Shichika hrál, omotal kolem sebe, ňafal k nim a nakonec je i ožužlal v puse aby si ji nespletl s někým jiným.

Mno konec mě utvrdil v mém hodnocení, člověk z něho není ani naštvaný ani nijak potěšený, prostě to není žádný obří americký happy-end ani nic zdrcujícího z čeho by se člověk musel brchat měsíce.

PS: Togame je mi líto. . .

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 07.05.2013     Anime: Darker Than Black: Kuro no Keiyakusha

Opravdu pěkné anime, zazečátku jsem upřímě nevěděl která bije a říkal si že to není to pravé makové pro mě, ale čím díl to jelo tím víc jsem lepil oči  k obrazovce.
kdo si libuje ve vážném příběhu, trochu tajemna a dobrým charakterem postav, ať už stahuje!!

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 25.09.2013     Anime: Nazo no Kanojo X

Nic tak uslintanějšího jsem v životě neviděl - Originalita 4 bodů
kresba a vzhled hlavních postav je zajímavý a hlavně neotřelý - 3 body
Příběh byl taky dosti zajímavý - 2 body

ten jeden bod je kvůli konci nemastné neslané.

suma sumárum máme tady zajímavé anime s nabušenými origo nápady, pěknou kresbou a poutavým příběhem. už by to chtělo jen druhou serku s více interakcemi(objímání, líbání) a vyvrcholením vztahu tím že by to řekly že spolu chodí na veřejnosti.:D

**
ovšem není pro slabší povahy (slintá se všude kde se dá xD)

    Přidal: majel007     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 27.09.2013     Anime: Densetsu no Yuusha no Densetsu

2x jsem to rozkoukal, a nedokoukal. ALE na potřetí se to povedlo, dobré anime vždy jsem se těšil až přijde další vymknutí kontroly u Rynera.

bohužel jsem tak 50% přeskákal, protože bych to nedal ani na potřetí.

jinak klidně stáhněte a koukněte se, když něco přeskočite tak zjistíte že to není tak hrozné anime jak se napoprvé může zdát.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 02.10.2013     Anime: Shingeki no Kyojin

anime s poutavým příběhem a neotřelými nápady, začátek mi přišel trochu sušší než je v mange, ale to vůbec nevadí.

v příběhu má náběh tak na další 3 serie

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 05.10.2013     Anime: Higashi no Eden: Gekijouban I - The King of Eden

Hodnocení příběhu: 10/10.00

Příběh napínavý. navazuje na události z TV serie.

opět  zde máme známe tváře a čas nabouchaný akcí s nepřetržitým zaplétání a rozplétáním příběhu.

Hodnocení postav: 10/10.00

postavy opět dokonalé, objevilo se plno nových i starých tváří.

Hodnocení hudby: 10/10.00

hudba dokonalá vždy dokázala podtrhnout děj. stejně jako TV serii, se sluchátky na uších jsem byl zařraný tak dokonale že jsem zapomněl i na večeři která se pomalu, ale jistě pálila . . .

Hodnocení kresby: 10/10.00

kresba originální s charakteristickými rysy, hned si na ni člověk zvykne.

Celkové hodnocení: 10/10.00

dokonalé pokračování které by si přálo každé anime. určitě shlédněte.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 05.10.2013     Anime: Higashi no Eden: Gekijouban II Paradise Lost

opět pokračování plné zvratů a nečekané akce, jelikož je to pokračování pro mě hodně oblíbené serie. dávám stejné hodnocení jako v předešlých dvou případech.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 07.10.2013     Anime: B Gata H Kei

dobré, pěkné a hlavně vtipné. a ten konec . . .
celou dobu jsem nabýval dojmu že vše je cenzurováno, ale . . .
takže nakonec celkem povedený kousek 9 dávám za to že měly takovou smůlu a nepovedlo se ani nakonci.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 11.11.2013     Anime: Jinrui wa Suitai Shimashita

jóó něco tak šíleného jako mluvící oškubané kuře které chce vyrábět zbraně a ovládnout svět jsem dlouho neviděl, je škoda a taky proto strhávám dva body že díly jsou rozházené. někdo asi musel být pod vlivem něčeho, protože něco tak šíleného a rozházeného jsem neviděl, proto započítávám i originalitu která se nedá popřít.

a co ke skřítkům . . . . byly úžasní.

 

když chce člověk vypustit, nechce příběh jen kopu zábavy a šíleností, koukne na tohle.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 22.11.2013     Anime: Gin no Saji

jsem rád že jsem to stáhnul, je to zajímavé anime s neotřelým nápadem a zajímavými rozpory, nejvíc mě asi dostalo jak se zeptal z kama pochází vejce od slepice. // jen mimo mísu, připomnělo mi to mou 16-ti letou sestru která hledala brambory na keři. . . . jak to asi dopadlo . . . .

o klukovy od kterého se očekávalo že bude uspěšný aby převzal podnik po otci, bez vlastního snu, bez přání, to vše šel hledat na zemědělku.

rozhodně zkoukněte, těším se na další sérii

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 07.04.2014     Anime: Ano Natsu de Matteru

úsměvné anime s pěknou kresbou a slzami. OP a ED taky pěkný. jen kdyby takových bylo více. pro mě jasných 10. oceňuji hlavě konec.


__________spoiler, nečti prozrazuji konec___________

 Pro začátek si rýpnu, proč má mimozemšťan brýle když mu kolují naniti v krvi, kteří dokážou zachránit prakticky mrtvého jedince? jen hypotetická otázka na přemýšlení.

Teď ten konec mě dostal, člověk by čekal že skončí spolu, kor když se tam objevily muži v černém :D, ale japonci nezklamali nekončí to american styl happy end.
a druhá rána byla na naprostém koneci kde se vlastně otevírá znovu děj pro druhou serii.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 17.04.2014     Anime: Golden Time

docela unikátní kousek s nadstandartním dějem. nesedne každému, jako například mě viz. PS, ale zase ho kvůli tomu nemůžu zhazovat, protože by to nebylo objektivní, proto když vystřihnu Kouko a to že chodila s Banrim. je to 8. (sní je to 5 a pro mě jasný adept který si nezaslouží být uchován na záložním hdd)

PS: Kouko mě doháněla k šílenství, nesnáším její charakter a celou dobu mi byla proti srsti, ikdyž se později zpravila.  celou dobu jsem se hlavního "hrdinu" snažil dokopat k tomu aby začal chodit s Rindou. ikdyž jsem měl z mangy nástin jak to dopadne.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 21.04.2014     Anime: Toaru Hikuushi e no Koiuta

OP a ED moc pěkný, vztahy se mezi lidmi průběžně měnili a to ne jen u hlavních postav, takže jediné co vytknout je otevřený konec a pokračování v nedohlednu . . .

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 16.05.2014     Anime: Sakasama no Patema

Hodnocení příběhu: 10/10.00

To co mi bylo nastíněno v 25 minutách z těch čtyř dílů můžu říct že příběh bude pěkně nabouchaný akcí a záhadou. navíc gravitace působící v obou směrech . . . to tu ještě nebylo, jsem zvědavý jak šikovně to dokážou vysvětlit

Hodnocení postav: 10/10.00

bude tam plno charakterů, zatím se mi postavy líbily, ale co můžu říct z 25 min . . .

Hodnocení hudby: 10/10.00

první 2 min mě hudbou naprosto dostaly, zvuková kulisa je pěkná hravá a k dané situaci se vždy hodila

Hodnocení kresby: 10/10.00

kresba je klasika, nevšiml jsem ničeho čím by vybočovalo ze standardu, možná jen za zmínku by stála kresba prostředí, která mě taky dost zaujala. pořádná dávka fantazie se nezapře.

Celkové hodnocení: 10/10.00

kousek který stojí zato, jen mě trochu mrzí že bude vydán jen film a par ovaček, ale pokud se budou držet stejné úrovně, budu radostí mlátit hlavou do stolu :D

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 31.08.2014     Anime: Phantom: Requiem for the Phantom

dobré, takže padlo pár slz. příběh fajn, atmosféra se nesla smutným tónem. rozhodně to stojí za to skouknout. sice mám z něho menší depku, ale sem rád že sem na to mrkl. ale ten konec mě dostal nejvíce. člověk už nic nečeká a pak slyší ten tlumený zvuk jak projede ten týpek okolo Raidžiho

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 07.10.2014     Anime: Kill La Kill

no, nemůžu mu nijak křivdit, ale pár věcí kdyby bylo jinak byla by to za 10

sem tam ta bradavka mohla být, chvílemi to vypadalo že se jim tam klepu jenom nějaké rosolovité kopečky :D
dále styl boje byl pořád stejný, dostat výprask a pak všechny zmlátit.

jinak kresba měla svůj charakter a příběh taky překvapil

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 18.12.2014     Anime: Mangaka-san to Assistant-san to The Animation

jako nemám co bych dodal, bylo by fajn kdyby ti dva něco spolu měli, ale pak by to byl úplně jiný příběh.

 

takže pokud máte pauzu a nemáte co sledovat hopsněte na tohle anime, smíchy vám polezou oči z důlků a jindy když ho uvidíte oblečeného v ženských šatech byste je nejrači chtěly schovat do hlavy jak to umí spogebob.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 20.12.2014     Anime: Akame ga Kill!

Rozhodně nečekejte americký happy end kde všichni vstanou z mrtvých.

v tomhle anime budou hlavní hrdinové umírat, ukážou se dvě strany které bojují za svou věc. A smutné krvavé příběhy všech postav.

 

Opravdu dobrý kousek, hudba byla dobrá žádné šumy ani hluché místa, příběh byl vcelku standardní s origo vsuvky. postavy byly různorodé a v příběhu by se s nimi dalo hodně pracovat, bohužel poměrně rychle umíraly což mi vždy tu slzu do toho oka nahnalo.

Takže rozhodně si to nepouštějte pokud chcete vidět komedii, rozhodně né pokud máte depku a rozhodně ne pokud chcete vidět happy end typu: rozmašíruji ho na kaši a pak přiběhne borec s březovou húlkou vuala, z kaše je týpek který si dá ještě dvacet koleček dokola.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 13.04.2015     Anime: Tokyo Ghoul Root A

Nemam co vytknout. Jenom mě trochu mrzelo že touka a jednooký neskončily spolu, ale to by zase bylo anime o jinem příběhu.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 03.05.2015     Anime: Bokura wa Minna Kawaisou

2x víc epizod se završením vztahu a byl bych spokojenější, ale i tak nemůžu hodnocení zhazovat,jako tohle je přesně můj šálek kávy. pro někoho nenáročného jako jsem já vřele doporučuji

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 06.05.2015     Anime: Grisaia no Kajitsu

jako první dva díly, jo to bude nějaké ero..., v polovině, to bude nějaký horor, na konci, wow dopadlo to všechno dobře, rozhodně doporuřuji, sice se mi nelíbila jedna část, ale vydržel jsem to a byl spokojen.

 

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 06.05.2015     Anime: Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

docela dost originální sice, koncept sdílení ruky s někým jiným sem už viděl, ale né v tomhle podání a s tímhle žánrem

    Přidal: majel007     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 06.06.2015     Anime: Sidonia no Kishi

Nemám slov. Prvních deset minut sem měl co dělat abych to nevypnul. Protože grafika je zde naprosto jiná, jde z ní hodně cítit 3D model prohnaný přes carton filtr. Ale stačí tomu dát 2-3 díly a člověk si zvykne.

 

K hudbě toho moc nemám ale nejspíš bych ji vyzdvyhl z toho hlediska že dokonale do daných pasáží sedí. Protože mi nikde nevadila.

 

A příběh je naprosto úžasný, neznám ani to správné slovo jak vyjádřit svoje pocity, opravdu mě dostal do kolen ten jeden zvrat. A v anime je toho tolik nastíněno, ale prostor k vysvětlení nebyl dostatečný. Proto se hrozně těším až bude s cz titulky dvojka. Jen přece počas celého anime sem nepociťoval takové to natahování příběhu, příběh má našlápnuto velice dobře. Doufám že si udrží tempo.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 11.06.2015     Anime: Tonari no Seki-kun

dobře sem se bavil, ale bod dolů za to že jedna z hlavních postav nemluvila!

jinak je mi docela líto že nevzniká nějaká alternativní verze kde ti dva spolu mluví a nerandí.

    Přidal: majel007     Hodnocení: 3/10.00     Přidáno: 15.06.2015     Anime: Sayonara Zetsubou Sensei

10* (-6*) za fotku s tím debilem co se ukázovala v každém díle. (-1*) za animace= (3*) za originalitu, kdyby ho udělal někdo alespoň trochu normální mohlo to být zajímavé, a můj názor je že se z toho dalo vytěžit o mnoho víc. klidně i na 8*

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 17.06.2015     Anime: Ookami Shoujo to Kuro Ouji

asi nemám co bych vytknul, sice není tohle anime moje parketa, ale viděl jsem o hodně hodně horší. a jelikož sem si odškrkal všechno co by nemělo chybět v tomhle anime dávám 9*, proč né 10? protože vždy se musí nechat rezerva :D

    Přidal: majel007     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 21.06.2015     Anime: Akatsuki no Yona: The Girl Standing in the Blush of Dawn

škoda toho konce...

jinak bylo vše dobré . . .                                                                                                  

    Přidal: majel007     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 29.06.2015     Anime: Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatte Iru Darouka: Familia Myth

neotřelé, svým spůsobem originální, nastíněno hodně zápletek a položeno hodně otázek. opravdu pěkná změna. jen mě štve že tohle anime má našlápnuto tak na 26 dílů a minimálně druhou serii, ostatně proto pro mě 9 bodů, konec je jako by anime ucvakli v polovině. takže očekávám minimálně dvě další serie které budou plně navazovat na předchozí díly. a čím dřív tím líp potom bych hodnocení opravil i na tu desítku