akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31895
  • Hostů: 120 + 63

Hodnocení anime od uživatele kurara123

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: kurara123     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 22.12.2018     Anime: Diabolik Lovers

Podle mého velice povedené anime.Pár chybek ohledně hlavní postavy tam jsou,protože se mi zdála že nemá rozum.Moc se mi líbil samotný děj.I když tohle anime někteří dosti kritizují,nemyslím si že je nějak špatné,děj byl zajímavý.

    Přidal: kurara123     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 12.01.2019     Anime: Fruits Basket

Hodnocení příběhu: 7/10.00

Seriál jsem shlédla celý a děj je dosti zajímavý, ale podle mého není natolik napínavý aby člověka udržel delší dobu než-li je dána.
Ke konci to bylo více napínavé, protože jsem osobně byla zvědavá jak to dopadne.
Líbil se mi děj protože neobsahoval žádné scény při kterých mám chuť zabít všechny ty postavy.
K příběhu bych už jen dodala že by se dal udělat zajímavější.

Hodnocení postav: 9/10.00

Všechny postavy do jisté míry byly zajímavé některé dosti vtipné,až na hlavní hrdinku.
Chvílemi se stávalo že jsem jí měla chuť pověsit.
Podle mě byla moc vtíravá,říkalo se tam že je dobrá ve škole ale na mě působila jako kdyby byla úplně bez mozku, vždycky když řekla něco pěkného tak tam muselo být `` toto mi povídala máma`` a nebo něco podobného.

Hodnocení hudby: 10/10.00

Myslím že hudba na tom všem byla nejlepší, ale také záleží které video si stáhnete a jakou grafiku monitoru máte (jas,...)
Takže za mě hudba jako například zvuk přírody byla dobrá.

Hodnocení kresby: 2/10.00

Tyhle anime postavy se mi ani zdaleka nezamlouvaly.
Jejich kresby byly chabé,nepěkné a kdyby byly hezčí myslím že by toto anime bylo o něco lepší.
Kresby byly úplně primitivní,neviděla jsem žádnou postavy která je alespoň trochu zaměřená na detaily.
I když ty zvířaty na které se proměňovali byly pěkný,ale to je asi vše.

Celkové hodnocení: 7/10.00

Všechno až na kresby bylo pochopitelné,zajímavé a svým způsobem skvělé. Doporučuji těm kteří neviděli shlédnout! Může vás to i mile překvapit a nenechte se zmást komentáři ostatních jak je to ošklivé a tak... Zrovna toto může ale i nemusí být vaše nejoblíbenější anime :)

    Přidal: kurara123     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 14.02.2019     Anime: Tate no Yuusha no Nariagari

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla. Nejspíše nemohu říci že se mi tenhle anime seriál líbil více než Diabolik Lovers.
Tohle anime jsem si však strašně moc oblíbila a čekám na další díly...
Líbí se mi momentální průběh děje.
I zpracování (kresba) je skvělá...nemám žádné připomínky i když na takové anime,kde
se postavy objeví v jiném světě nejsem.