• Anime: 9578
  • Uživatelů: 22646
  • Hostů: 146

Hodnocení anime od uživatele kolmo

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  3  4  5  6  >  

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: Speed Grapher

Trochu kontroverznější anime, které nám přineslo studio Gonzo skrývá zajímavý příběh plný oživlých lidských přání. Rozhodně stojí za to shlédnout.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: Death Note

Velice zajímavé anime o mladém velice inteligentním klukovi, který dostal do ruky zápisník schopný zabíjet lidi pouhým napsání jejich jména. Rozhodně musím doporučit je to skvělé anime s excelentním příběhem.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: Musekinin Kanchou Tylor

Skvělý příběh o mladém nezodpovědném kapitánovim. Výborná kresba, skvělý hudební doprovod a k tomu ještě naprosto parádní příběh. Shlédnutím tohoto anime rozhodně čas nestratíte.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: Musekinin Kanchou Tylor: Tokubetsu Hen - Hitoribocchi no Sensou

Pokračování skvělého anime, opět se zde setkáme s nezodpovědným kapitánem Tylorem a jeho neohroženou posádkou. Pokud vás předchozí řada oslovila je nutnost podívat se i na její pokračování, rozhodně doporučuji.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: VanDread

Skvělé nenáročné anime se zajimavým příběhem, určené pro chvíle kdy se vám nechce moc přemýšlet nad složitými logickými zápletkami nebo u filozofických myšlenek. Pokud se chcete podívat na parádní a humorné anime rozhodně jste na správné adrese a Vandred je přesně to pravé pro vás. U tohodle anime jsem se velice bavil a čas u něho strávený rozhodně nebyl zbytečný takže velmi doporučuju.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: VanDread the Second Stage

Pokud vás předchozí řada zaujala a líbila se, tak je pro vás nutností mrknout i na její přímé pokračování, kde se nám celý příběh našich hrdinů uzavře. Druhá řada se drží kvalit té předchozí a navíc se dočkáme i lepší kresby a animace. Samotný příběh je veden ve vážnějším duchu, ale i tak se drží kolejí první řady.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome

Toto anime bylo pro mě veliké sklamání, dokoukal jsem ho už jenom kvůli naději, že se příběh či chcete-li kvalita trochu zlepší. Humor je velice povrchní, vtipy otřepané a rozhodně se dají najít kvalitnější anime u kterých se aspoň zasmějete. Kresba a animace mě moc nenadchla a nevytrhnou ji ani bojové oblečky hlavních hrdinek. Samotný příběh je dosti povrchní, postavy jsou svým chováním opravdu velice hloupé a každá scéna, která měla působit vtipně nebo třeba i vážně mě dohnala k myšlence "to je ale blbost". Osobně kritizování anime povětšinou nedělám, ale toto dílo mě doslova donutilo říct svůj názor. Určitě se najdou lidi, kterým se Sumomomo líbí, já jsem byl bohužel po dokoukání nabit jenom negativními dojmy.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: Eve no Jikan

Užasné dílo se zajimávým příběhem, který se za několik desítek let může stát realitou. Excelentní kresba, výborný hudební doprovod. Nemám co bych tomuto anime vytknul, pouze jenom jeho délku, protože po dokoukání všech 6-ti dílů si budete přát aby toto anime ještě pokračovalo. Rozhodně se na toto dílo podívejte.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 29.05.2011     Anime: One Piece

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Slamák Luffy a jeho posádka čelí výzvám skrývající se na Grand line. Rozhodně mě toto anime velice chytlo, doporučuju podívat se na pár prvních dílů a pokud vás vtáhnou jako mě, nebudete chtít se sledováním One piece přestat. Velice návykové anime, které kvůli své délce vyžádá hodně vašeho volného času, přesto nabízí parádní podívanou a příběh u kterého se budete určitě bavit.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 0.00/10.00     Přidáno: 01.06.2011     Anime: Alien 9

Pokud nehledáte přímo a záměrně nějáké extrémně špatné anime, tak se Alien 9 velkým obloukem vyhněte, rozhodně si tím ušetříte zbytečně stracený čas. Příšerná animace, nezajímavé a nudné charaktery, otřesný hudební doprovod a zcela obsurdní a nelogický příběh, který v podstatě nemá hlavu ani patu. Nejhorší anime, které jsem kdy viděl. Tomuhle dílu se nedá dát ani jeden bod za snahu, jelikož to co v něm uvidíte, tomu se ani nedá říct špatný vtip.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 25.06.2011     Anime: AIKa

Velmi klišovité anime s průměrným příběhem a předvídatelnou zápletkou, na druhou stranu pěkné kresby, velmi se mi také libil hudební doprovod i opening skladba. Toto anime osloví především mužskou část diváků, uvidíte zde velké množství "kalhotkových" záběrů a bojový obleček hlavní hrdinky Aiky je také velmi pěkný. Můj verdikt, pokud vám nevadí nahota a ony "kalhotkové" scény a chcete se odreagovat rozhodně je toto anime dobrá volba.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 25.06.2011     Anime: Code Geass: Hangyaku no Lelouch

Jedno z nejlepších anime, které patří do mého TOP žebříčku shlédnutých seriálů. Výborný hudební doprovod, skvělé kresby, velice poutavý příběh.... rozhodně jsem tímto anime byl velice uchvácen, takže doporučuji.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 25.06.2011     Anime: Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2

Strhující pokračování první řady Code Geass, rozhodně předčilo mé očekávání a dovolím si tvrdit, že překonalo první řadu, rozhodně nutnost pro každého kdo již shlédnul předchozí sérii.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 21.12.2011     Anime: Maria Holic

Jedno z nejlepších a nejhumornějších anime co jsem viděl. Přiznávám, že takto pojaté anime nemusí sedět každému, ale pokud vás vtáhne, tak už vás prostě nepustí. Rozhodně stojí za to jak v tomto anime dělají srandu z Yuri a Shoujo. Rozhodně doporučuji všem, kterým vyhovuje humor použitý v tomto anime, ale to nepoznáte dokud neuvidíte, takže jen směle do toho!

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 21.12.2011     Anime: Maria Holic Alive

Druhá řada skvělého komendiálního anime Maria Holic, pokračuje zcela v duchu první řady. Pokud vás Maria Holic vtáhla tak silně jako mě, tak je pro vás nutnost vidět i tuto druhou řadu. Moc se nezměnilo a vracíme se opět do dívčí církevní školy Ame no kisaki, kde zažujeme mnoho legrace se známými zcela novými hrdiny. Takže rozhodně doporučuji!

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 22.12.2011     Anime: Seirei no Moribito

Uchvatné a nádherné anime s krásným příběhem, kresbou, hudbou i atmosférou. Ať jsem se snažil najít jakýkoliv detail, který by šel Seirei vyčíst nic jsem nenašel. Rozhodně doporučuji, myslím že si každý tohle anime zamiluje a když né, tak čas u něj strávený rozhodně není zbytečný.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 19.01.2012     Anime: The Epic of Zektbach

Doporučuji všem! Kratičké anime s opravdu pěkným příběhem a atmosférou. Rozhodně nebudete litovat!

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Viper`s Creed

Vizuálně dobře provedené anime, rozhodně jsem čas strávený u něj dle mého soudu nepromrhal. Ale bohužel má hodně nedostatků, často se opakující stejné akční scény (jak už to občas u některých anime bývá). Příběh je dosti nalinkovaný, rozhodně ničím neurazí, ale taky si myslím, že by si s ním autoři mohli "vyhrát" trochu lépe. Nemohl jsem se zbavit toho, že jsem prostě tak něják vždy tušil co se bude zrovna v ději odehrávat a to je bohužel pro anime, které by mělo být kvalitní dosti špatná vizitka. Závěrem bych řekl, že je to takový lehký nadprůměr, kterému můžete bezestrachu jeden až dva večery věnovat.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Black Lagoon

Jedno z nej anime, které jsem z tohoto žánru viděl. Výborná kresba, perfektní skladby a hudební doprovod, naprosto strhující příběh, který vás nenechá vydechnout. Skvělé a velmi originální hlavní a dokonce i vedlejší postavy na které určitě nezapomenete. Rozhodně musím doporučit všem a sám za sebe tvrdím, že vidět tohle anime je prostě nutnost!!!

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Black Lagoon: Roberta`s Blood Trail

Již potřetí v podobě této perfektní OVA nám Black Lagoon předvádí perfekní akční podívanou. Přínáší nám zde temný, střeštěný a krví zalitý příběh služebné Roberty, kterou si jistě všichni oblíbili s předchozí řady. Rozhodně kvalita nikterak neklesá a drží si standart první řady a shlédnout tuto OVU je nutností pro všechny kdo viděli předchozí série tohoto perfektního anime!

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Deadman Wonderland

Zprvu mi toto anime připadalo velmi zajímavé, ale vylíhla se z něj dle mého názoru jenom hloupá velmi brutální blbost. Animace je pěkná, rozhodně si nejde stěžovat na technické zpracování, ale samotný příběh je dosti řekl bych "tupý" postrádá větší logiku a hlavní postavy také moc rozumu nepobraly. Nelogické rozhodování hlavních hrdinů a celkem hodně brutality, která nám zde vyplňuje onen pověstný "šok" který by měl divák zažít prostě nedokáže utáhnout celý děj a já osobně jsem tohle anime dokoukal už jen bohužel s negativními pocity. Můj verditk je ten, že se jedná o podprůměr, klidně se na toto anime podívejte, aspoň si potom budete vážit těch kvalitnějších. Toto anime je příklad toho, jak se z potenciálně dobrého materiálu zrodila nicneříkající blbost, na kterou po shlédnutí celkem rychle zapomenete, nebo si jej budete pamatovat jen jako negativum.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: 15 Bishoujo Hyouryuuki 18+

V celku zdařilá 3 dílné hentai anime. Mladík uvízne na ostrově se spoustou mladých dívek a svou kamerou, jasně o příběhu se zde mluvit prakticky nedá, ale o to ani tak v hentai nejde "že"? Rozhodně doporučuju všem, kteří mají hentai rádi.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Discipline 18+

Nejlepší hentai co jsem kdy viděl ono rozepisovat se co se mi na něm líbilo je v podstatě zbytečné, jelikož každý má jiný vkus. V mém osobním žebříčku je tohle hentai na nejvyšším místě :-)

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Blue Gender

Skvělé mecha anime se zajímavým příběhem jehož příchod bohužel zaslepily "slavnější" díla a upadl celkem v zapomění. Měl jsem to štěstí, že se mi na něj podařilo narazit a musím říct, že jsem nelitoval. Příběh je originální a hlavní postavy mají svou "duši" rozhodně na mě toto anime zanechalo jen kladné dojmy a mohu jej bez jakýhkoliv obav doporučit všem, kteří mají rádi postapokalyptický mecha žánr!

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Asura Cryin`

Opět jedno z anime, které nedokázalo využít svého příběhového a animátorského potenciálu. Samotný děj jako celek, "no" řekněme onen "nápad" je originální, ale prostě v konečném výsledku je to prostě nuda. Na tohle anime zapomenete. Pokud nevíte jak strávit pár sobotních večerů tak se na něj klidně podívejte, ale nic vám tohle anime nedá a dojem nezanechá taky žádný.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Asura Cryin` 2

Pokračování tohoto nezáživného anime se nese v duchu jeho první řady, rozhodně nečekejte nic nového a pokud vás odradilo sledování předchozí série, tak se téhle rychle vyhněte. V podstatě jsem tohle anime dokoukal jen proto, že jsem načal první řadu a chtěl vědět jak dopadně celý příběh což je asi jediné plus, které by vás této řadě mohlo táhnout proto dávám zlatou střední cestu v hodnocení.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Blassreiter

Mě toto anime moc nenadchlo, nelíbila se mi animace a samotný příběh mě taky moc nezaujal. Nedokázal jsem se sžít s hlavními postavami a prostě tak něják jsem tohle anime jen "projel" bez nějákých zvláštních pocitů. Ale spíše si myslím, že se jedná jen o problém v tom, že podobně vypadající anime nemám prostě moc v lásce i když samotný žánr je můj oblíbený. Mě osobně přišlo tohle dílko velmi prázdné a bez citu, ale neodsuzuju ho protože věřím, že si své diváky najít může.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Dragon Crisis!

Vypadalo to jako zajímavé anime, bohužel jsem byl pak jen sklamán. V celku velmi zajimavý příběh nakonec vystřídal klišovitý anime stereotyp, který jsem už v podstatě "jen" dokoukal bez nějákého většího nadšení.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Black Lagoon: The Second Barrage

Druhá řada geniálního Black Lagoon nám přináší další skvělý příběh plný akce se starými známými. Rozhodně nutnost pro všechny co už mají za sebou řadu první.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Bleach

Velmi pěkné anime, kterému se podařilo docílit v podstatě celosvětové oblibě. Rozhodně tím nic nezkazíte jestliže mu dáte aspoň šanci. Jediné co tak něják kazí průběh hlavního děje jsou fillerové díly jak už to tak u podobných "nekonečných" anime bývá.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Beelzebub

Ač jsou názory na tohle anime jakékoliv, mě tenhle počin velmi zaujal. Naprosto skvělé střeštěné anime s naprosto perfektním humorem co mě prostě "pasuje". Rozhodně alespoň pro mě patří mezi velmi povedené a originální dílo na které jen tak nezapomenu.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Bounen no Xamdou

Velmi pěkné anime, stylem velmi připomínající známější Eureka seven. Rozhodně patří mězi nadprůměrná díla a myslím, že tím nikdo nic nezkazíte, když mu dáte šanci. Pěkné animace, dobrý hudební doprovod, zajímavý příběh s netradičním prostředím.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Dance in the Vampire Bund

Perfektní "upírská" oddychovka na jeden až dva večery. Rozhodně se mi velmi líbilo, ale žádnou hlubší myšlenku v něm člověk nenajde. Prostě klišovitost, která dává dohromady pěkný a zajímavý příběh. Rozhodně nadprůměr co se týče podobně laděných anime.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Freezing

Naprosto skvělé oddychová anime s perfeknim kresbou a především s hromadou velmi pěkných bojovnic s velmi vyvinutými hrudníky. Velmi často zde dochází k rychlemu zlikvidování oblečení ženských hrdinek a tudíž si oko diváka mající tento druh anime rádo příjde na své. Pokud však podobné anime nemáte rádi tak ruce pryč :-D

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Hanaukyou Maid Tai

Anime co nám ukáže sen snad každého z nás mužů. Mladý chlapec zdědí pohádkové impérium svého dědečka a nastěhuje se do jeho obrovského sídla, kde se o něj stará několik desítek velmi pěkných a mladých služebných, které jsou ochotny pro něj udělat cokoliv. Zde však nastává kámen úrazu celého anime a taky důvod jeho naprosté stupidity. Hlavní hrdina je na ženy alergický (z naprosto nejasného důvodu) a tudíž i přes přívětivost jeho služebných se je snaží odhánět od sebe kde může. Samotné myšlenka celého anime dobrá a člověk se rád zasní "co kdyby se to stalo mě?". Ale to co předvádí hlavní hrdina je prostě blbost a kdyby někdo takový zdědil pohádkové celosvětové impérium, tak by pod jeho taktovkou asi velmi rychle padlo...... Rozhodně se však jedná o celkem povedené střeštěné anime, které bych určitě doporučil.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Hanaukyou Maid Tai: La Verite

Jiné zpracování klasického příběhu jeho předchůdce. Kresba je místy velmi nepovedená a je vidět, že rozpočet na toto anime nebyl asi velký. Hlavní hrdina už není tak "hloupý" jako v předchozím zpracování, ale i tak je tato předělávka vcelku nezáživná a odkážu vás na původní anime u kterého je aspoň dávka humoru podstatně vyšší.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Densetsu no Yuusha no Densetsu

Velmi pěkné a povedené anime, skvělý příběh, velmi pěkné animace i hudba. Hlavní postavy jsou dosti originální a divák si je rychle oblíbí. Jediné mínus co tomuhle anime musím vytknout je konec, zakončení je uspěchané a velmi chaotické i přesto, že končí stejně jako kniha na kterou podle toho co jsem se dočet navazují další je konec příliš uspěchaný. Jediné v co doufám, že se dočkáme pokračování "doufám" :-D

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Murder Princess

Krátké, rychlé, akční a zajímavé anime. Rozhodně doporučuju udělat si jeden večer na tohle 6ti dílné dílko čas a nebudete litovat. Rozhodně neobsahuje žádnou hlubokou myšlenku, ale i tak je příběh zajímavý a hudba a animace rozhodně neurazí.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Mononoke Hime

Naprostá nutnost pro všechny, prostě Princezna Mononoke! Hodnocení není ani nutno nikterak zdůvodňovat!

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: RahXephon

Jediné co mě napadlo při porovnávání tohoto anime je jediné, prostě pokus vyrovnat se anime Neon Genesis Evangelion. Rozhodně se nejedná o špatné anime je to rozhodně dobrý nadprůměr a času strávenému s tímto dílkem určitě nebudete litovat.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Black Blood Brothers

Další zajímavé "upírské" anime. Opět klišovitější příběh s dávkou akce a hromadou supersilných upírů. JO funguje to, ale žádnou myšlenku v něm divák nenajde. Rozhodně stojí za shlédnutí.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Trinity Blood

Naprosto perfektní anime se skvělou upírskou tématikou a příběhem. Jsem jeden z diváků, který tohle anime považuje za jedno z nej, ale co divák to jiný vkus "že?". No rozhodně se mu dá pár věcí vytknout, ale i tak si myslím, že si hodnocení 10/10 zaslouží, tedy alespoň z mé strany.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Onegai Teacher

Vcelku nudné rádoby romatické anime, mě tedy moc neoslovilo. Příběh vcelku klišovitá romance a postavy také moc rozumu a logiky nepobraly.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Onegai Twins

No, předchozí série byla ještě snesitelná, ale bohužel druhá série už byla naprostá blbost. V podstatě se nedá hovořit o logickém příběhu, postavy se chovají nelogicky a stupidně a do toho všeho nám ještě zasahují nové hlavní postavy (které jsem si prostě nekokázal oblíbit), kterým "přichází" na pomoc staří známí z první řady. To celé dává dohromady naprosto stupidní podívanou a asi jen opravdoví a skalní fanoušci této série musí o tomto počinu mluvit kladně.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Chrno Crusade

Na jednu stranu zde máme anime s velkým rozpočtem, tzn. dobré animace, hudba na vysoké úrovni a graficky velmi povedené postavy. Na druhou stranu tu máme velmi klišovitý a nudný příběh, já se prostě nedokázal něják vžít do děje a celé anime jsem jen projel s tím, že ani dojemný konec ve mně nedokázal vyvolat žádnou výraznější emoci. Bohužel i přes pozlátko, které nám toto anime představí tak nedokáže z příběhu vyždímat víc než jen nudnou a fádní grotesku na ještě nudnější téma.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Akira

Je to prostě klasika, anime jasně nezapře svoji dobu vzniku a mě osobně se styl kresby v Akiře použitý moc nelíbí. Přesto je příběh kvalitní a celé anime originální. Rozhodně doporučuju shlédnout.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Ao no 6-gou

Při začátku nás děj hodí přímo do víru již probíhajícího konfliktu, anime je dosti uspěchané a příběh jako by vycházel z několika děl známých světových autorů a v konečném důsledku nám to všechno dává zajímavý mix. Přesto je anime velmi krátké, vzniká hodně otazníků. Děj a příběh do kterého je dvák vržen je rozhodně napínavý a tohle anime stojí za shlédnutí, ale pravděpodobně budete mít po dokoukání rozporuplné pocity a asi na něj velmi rychle zapomenete.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 15.04.2012     Anime: Howl no Ugoku Shiro

Perfektní pohádkové anime, rozhodně nutnost vidět! Určené jak pro malé tak i velké diváky s naprosto úžasnou animací, skvělými postavami a úžasným fantasy příběhem. Co dodat víc?

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 16.04.2012     Anime: Macross Plus

Velmi pěkně povedená OVA z univerza Macross. Anime má i přes dobu svého vzniku velmi pěkné a klasicky ručně kreslené animace a velmi povedenou hudbu a rozhodně doporučuji všem, které svět Macrossu uchvátil jako mě.

    Přidal: kolmo     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 16.04.2012     Anime: Macross Frontier

Naprosto nepřekonatelné, dokonalé animace, perfektní kresba, užasné hudba, naprosto jedinečný příběh z univerza Macross....... ono není co bych dodal více nutno shlédnout!!!