• Anime: 9570
  • Uživatelů: 22630
  • Hostů: 100

Hodnocení anime od uživatele dahakere

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  3  4  >  

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 4.75/10.00     Přidáno: 12.08.2012     Anime: Dragon Age: Blood Mage no Seisen

Hodnocení příběhu: 3.00/10.00

Jako fanoušek her (ano i 2. dílu) musím říct, že se tohle opravdu nepovedlo. Chtělo to něco nového a ne příběh "ooo mocný krvavý mág chce ovládnout svět" takže těžká nuda 3 za akci.

Hodnocení postav: 2.00/10.00

Nemám rád všemocné rytířky, které by normálně neuzvedly meč a v těžkém brnění by se ani nepohnuly. Zde se dokonce skáčou salta (jediná uvěřitelná rytířka je prostě Brienne z Hry o trůny a ta salta opravdu neskáče). Nemám rád Oltář s tím spojené templáře a ukecané "jeptišky". Nemám rád mága, který stojí vzadu a jen se bezmocně dívá (než vyhodí při útěku 2 prskavky). Zato mám rád osobnost trpaslíků, šedé strážce a vše co se ve hře točí okolo Flemeth (kdo hrál 1 tak ví). Zde bylo vše co nemám rád a nebylo nic z toho co rád mám. Opravdu jsem se modlil, že 1 z těch draků se na tu čarodějnici promění :D

Hodnocení hudby: 5.00/10.00

Nic co by stálo za to abych si to pamatoval déle než 2 minuty po tom co jsem to slyšel. Vlastně film jsem viděl před týdnem a nějak si tu hudbu pořádně nevybavuju. Byla tam nějaká ? :D

Hodnocení kresby: 9.00/10.00

Jediný zachránce a asi i jediný důvod proč se na to vůbec dívat. Prostě podařená animace (ne kresba) a kvalitně odvedená práce. Být tam více efektů jako třeba ohnivá bouře (jediné pořádné kouzlo v celém filmu) tak bych dal i 10.

Celkové hodnocení: 4.75/10.00

Kdo hrál hry, tak se na to podívat určitě není úplná ztráta času. Kdo ne tak doporučuji zahrát, protože se budete bavit 10x víc. Jinak titulky už jsou, jen ne tady, takže stačí hledat. (neberte to jako reklamu jen si myslím že dost lidí na ně čeká)

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 2.75/10.00     Přidáno: 27.09.2012     Anime: Sword Art Online

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Hodnocení příběhu: 2.00/10.00

Ze začátku, tak prvních 5 dílů je to bezva. Postavy si musí předávat věci přes "trade", řeší se tu regen hp atp. prostě jako v MMO. V dalších dílech jako by na to tvůrci zapomněli a věci se tu už předávají jen tak z ruk do ruky, zabíjí se na 1 ránu.  Těch náhod a klišé je tu prostě tak moc, že nemám chuť se na to dál dívat. Stala se z toho hloupá telenovela. Pro někoho kdo má s anime nějaké zkušenosti po prvních dílech totálně nedívatelné.

Hodnocení postav: 3.00/10.00

Nijak zvláštní charaktery. Drsňák co se nechová drsně a holka co je silnější než všichni v okolí 1000x viděno.

Hodnocení hudby: 2.00/10.00

V přeceňovaném paskvilu to ani hudba nezachrání.

Hodnocení kresby: 4.00/10.00

Zase standart, který si drží dnešní anime. Dívá se na to pěkně a postavy vypadají slušně. Jen by to chtělo změnit trochu postavám výbavu jednou za čas. (po 2 letech mají to stejný hmm super MMORPG)

Celkové hodnocení: 2.75/10.00

Prvních přibližně 5 dílů bezva. Ještě to je mmorpg. Dál už je mě z toho do breku, protože se autoři nedrží daných věcí a dělají z toho příšernou telenovelu, což mě osobně vadí nejvíc. Škoda.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 24.10.2012     Anime: Fairy Tail

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

10/10 za Soundtrack 4/10 za anime. Ten půlroční filler mě donutil se na to nedívat. jinak anime furt o tom stejným. Neustálý power up "hlavní" postavy čím se vše vždy nakonec vyřeší. Vtipy byly vtipný možná v první sérii a už se jen opakují dokola. Takže mojí 10 má ten soundtrack ne anime, ale i tak tomu tu pul hodinku týdně dám :)

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 08.11.2012     Anime: Seirei no Moribito

Hodnocení příběhu: 6.00/10.00

K anime mě přivedlo AMV s bojovou scénou. Bojů tu bylo málo, což je škoda, protože byly zpracovány hodně dobře. Konec to úplně pohřbil. Ty přípravy, to zjišťování, ten strach jak vše vyřešit... a potom stačí sníst kytku a strčit ruku do břicha. Jeden z nejhorších konců v anime co jsem zažil.

Hodnocení postav: 7.00/10.00

V celém anime jich tu je opravdu málo a ještě méně jich dostane prostor k nějakému vyššímu přiblížení.

Hodnocení hudby: 8.00/10.00

Faktor na který moc nedám, ale tady sedla a nerušila.

Hodnocení kresby: 7.00/10.00

Občas jsem se divil co se děje s obličejem prince, ale jinak docela kvalitní a dá se na to bez problému dívat.

Celkové hodnocení: 7.00/10.00

Mít to méně dílů, více akce a jinej konec tak by to byla pecka, takhle lehce nadprůměr.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 6.25/10.00     Přidáno: 14.11.2012     Anime: Onigamiden

Hodnocení příběhu: 6.00/10.00

Nic jsem od toho nečekal a ani nic extra nedostal. Normální boj dobra se zlem, kde nakonec není zlo zlem ani na jedné straně, ale zlí je jen hlavní padouch. To dalo prostor pro řešení dilematu hlavní postavy, komu vlastně pomoct. No fajn chtěl jsem dát 7, ale říkám si sakra mohlo to být 100x zajímavější.

Hodnocení postav: 4.00/10.00

Žádný rozvoj charakterů se zde nekoná. Prostě na to nebyl čas. Mít to tak 3 díly tak to mohlo být dějově lepší a postavy o něco zajímavější. Pár překvapení a odhalení ale jinak mě to přišlo jako se dívat na panáky co spolu bojují ale nevíte co je k tomu pořádně vede. Další věc je hlavní hrdina srab ze kterého se za 1 den stane nejsebevědomější bytost v okolí.

Hodnocení hudby: 7.00/10.00

Těch pár znělek v "akčních" scénách se tam hodilo. Víc se k tomu říct snad ani nedá.

Hodnocení kresby: 8.00/10.00

Krajina super, efekty super, pohyb postav super, ale co to bylo za obličeje to nechápu. Nejlepší pohled byl na postavy z boku a autoři si toho jsou asi vědomi, protože těchto pohledů nám dopřejí ve filmu nějak moc. Jinak lidské obličeje totálně bez detailů, no zachraňují to ty postavy nelidské.

Celkové hodnocení: 6.25/10.00

Žádný remake Mononoke jak tu někdo psal se nekonal. Příběh se dopředu hrne bez nějakých větších vysvětlení. Pokud se není na co dívat tak tenhle průměr čas zbije.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 13.12.2012     Anime: Canaan

Podobných anime je spousta to ano, ale já u tohoto bavil dostatečně. Skvělá animace, počet dílů tak akorát, rovnováha mezi akcí a rozhovory. Co mě vadilo byl taxikář a ta zpěvačka kterou ten taxikář poslouchá. Bez těch dvou zbytečností bych dal i 8.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.50/10.00     Přidáno: 17.12.2012     Anime: Mahou Shoujo Madoka Magica

Hodnocení příběhu: 8.00/10.00

Tak z těch 12 dílů se tam pořádně něco děje až v posledních 4. A až na konec, který jsem čekal trochu víc epickej tak jsem nechápal proč něco s tak dobrým nápadem musí na první pohled vypadat jako anime pro 10 leté holky nebo pedofily.

Hodnocení postav: 8.00/10.00

12 dílů a osobnost mnoha z postav tu je propracovanější než v anime co mají 200+ dílů.

Hodnocení hudby: 5.00/10.00

2. ending. Nic jiného se tam poslouchat nedalo, ale to je asi o vkusu.

Hodnocení kresby: 9.00/10.00

Když nebudu řešit vzhled postav, divné obličeje a podobně, tak animace okolí, bariér, efektů je vážně super.

Celkové hodnocení: 7.50/10.00

Škoda stylizace, pojat to trochu víc dospěleji tak tu mohlo být jedno z top anime. Ale to co vzniklo bylo v plánu už od začátku. Docela se divím, že jsem se na to vůbec začal dívat, ale ztráta času to rozhodně nebyla.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 9.25/10.00     Přidáno: 16.01.2013     Anime: Break Blade

Hodnocení příběhu: 9.00/10.00

Čekal jsem anime o magii a dostal mecha, které nemám rád. Vlastně jen jedno a to Code Geass. Dneska jsem dokoukal tohle OVA (nebo filmy jak se tomu tady říká) k manze kterou neznám a musím říct, že už mám rád mecha 2. Válka, která se odehrává zde pro mě byla konečně uvěřitelná. Kde se včera procházeli lidé, tam bortí budovy a ničí domovy. Jediné co se mě nelíbilo byla od prvního dílu nadvláda jedné strany, ale spoilovat nebudu :)

Hodnocení postav: 10.00/10.00

Outsider, který má konečně možnost přes své omezení ovládat nějaký stroj. Nerad bojuje, ale pro své přátelé se postupně mění v běsnícího vraždícího vojáka. Psychopat z kterého se vyklube nejméně záporná postava ze všech záporných postav v anime. Namyšlený generál, který to tak úplně v hlavě v pořádku taky mít nebude, ale je zde ukázaná i jeho lidská stránka. Jen nepatrný výčet propracovaných osobností, které se zde vyskytují. Na ova určitě překvapivý nadstandart.  

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

K openingu tu je napsáno už dost. Já jen můžu souhlasit. Jeden z nejlepších co jsem viděl. PS. Ending má taky něco do sebe.

Hodnocení kresby: 8.00/10.00

Standart bez chyb, ale na prdel jsem se z toho neposadil.

Celkové hodnocení: 9.25/10.00

Mohu jen doporučit. Těch 12 hodinek (díl má necelou hodinu) u toho bylo fajn. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 4.75/10.00     Přidáno: 06.02.2013     Anime: Starship Troopers: Invasion

Hodnocení příběhu: 3.00/10.00

Příběh ? Z jedné lodi skočit na druhou a kosit, kosit a kosit. 

Hodnocení postav: 3.00/10.00

Ten typ postav který se do podobných "příběhů" hodí.

Hodnocení hudby: 4.00/10.00

Nic mě v paměti nezůstalo, takže asi nic moc.

Hodnocení kresby: 9.00/10.00

Alespoň tady se snažili. Alespoň se na tu bezduchost dá dívat. 

Celkové hodnocení: 4.75/10.00

O 999% horší jak první hraný film, ale zábavnější jak ty další. Ve dvouhodinovce angličtiny to posloužilo dobře :)

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 11.02.2013     Anime: Samurai Champloo

Hodnocení příběhu: 9.00/10.00

Anime, které mělo sice jednu hlavní zápletku, ale ke konci se jde epizodnim dějem. No některé díly byly slabší, některé zápletkou velice podobné, ale jako celek to fungovalo dobře. I ty díly, které se netvářily tak vážně dokázali pobavit jako jen málo anime.

Hodnocení postav: 10.00/10.00

Hlavní duo Mugen a Jin jsou prostě dokonalý, takové jin a jang. Přes své naprosto rozdílné povahy spolu vydrží až do konce a šlape jím to. Co se týče Fuu, tak naivní otravná holka už je v anime docela klasika :)

Hodnocení hudby: 8.00/10.00

Hip-hop nemusím a naštěstí se to tady docela omezilo na opening a pár "vtipných" chvil, ostatní hudba dobře doplňovala atmosféru.

Hodnocení kresby: 9.00/10.00

Věk se na tomto díle popsal. Srovnávat to s dnešní špičkou v animaci nemá cenu. Občas se nějaká ta deformace obličeje objeví, ale jinak je radost na to pohledět. Možná lepší jak ty dnešní (2013) přebarvenosti.

Celkové hodnocení: 9.00/10.00

Z dua Afro Samurai a Samurai Champloo (oba cpou hip-hop tam, kam se na první pohled vůbec nehodí), je tohle jasný vítěz ve všech ohledech. Taky díky tomu že na Afra jsem se nevydržel ani dodívat jaká to byla bezduchost. To se vám tady nestane ani omylem :).

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 19.03.2013     Anime: Durarara!!

Hodnocení příběhu: 6.00/10.00

6 dílů se seznamujeme s postavami, protože se všechny tváří, že budou pro příběh hrozně důležité. Potom se do 12. dílu řeší hlava na kterou se vlastně v podstatě zapomene a stane se nedůležitou i když do té doby o tom bylo celé anime. Dál se dočkáme asi 2 opravdu překvapivých zvratů a pár dalších které tak překvapivé nebyly i když se o to snažily. Závěr je klasika a nic co by člověka překvapilo.  Rozhodně na tom nevidím nic tak epického. Pochopit celý děj mě zabrat nedalo vůbec, takže o nějaké velké hloubce se mluvit taky nedá. Prostě pár dětí a nadpřirozených bytostí postaví město na hlavu pomocí internetu.

Hodnocení postav: 6.00/10.00

Saika úžasná, Celty do poloviny anime taky. Simon a Shizuo nedostali moc prostoru, což je škoda. Co se stane se 3 hlavníma postavama prozrazovat nebudu, ale u 2 jsem to opravdu nečekal a u 3. to bylo jasné od 6. dílu. Kadota a jeho parta byli správně trhlí, ale i nejzajímavější charaktery a to ani nejsou hlavní.  A Izaya, na to jak se snaží být vychytralej stratég, tak je tu zobrazen úplně špatně. Taky nechápu zjevení pár postav, kde se vysvětlí co jsou zač, vypadají důležitě pro příběh, ale ukážou se tam jen na 2 díly.

Hodnocení hudby: 8.00/10.00

Parádní hudba. Sice se opakuje furt dokola pár stejných znělek a openin s endingem jsem moc nemusel, ale sedělo to sem docela.

Hodnocení kresby: 8.00/10.00

Pár chybek jsem viděl. O dokonalosti se mluvit nedá, ale město a prostředí je tu zobrazeno pěkně.  

Celkové hodnocení: 7.00/10.00

Chtěl jsem to hodnotit spolu s Baccano! (nevím proč jsem začal dřív s tímhle ale snad to dějově nenavazuje), ale chvíli si dám od toho pauzu a snad to bude lepší. Dokonalost jsem v tomhle nepoznal, spíš je škoda divného začátku a podle mě rychle useklého konce. Nejsem nějak náročný divák, ale když čtu o tom jak je něco dokonalé a na zamyšlení tak jsem čekal něco víc jak tohle. Plus je, že jsem se nenudil a dalo se na to dívat. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 23.03.2013     Anime: Naruto

Když jsem byl malej, tak jsem to žral. Potom se dostal k jiným anime a měl s čím porovnávat. Dodnes nechápu jak mě to mohlo bavit. No je to lepší jak jeho nástupce, protože se to netváří jako propracované veledílo a proto tomu pár bodů dám. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 1.00/10.00     Přidáno: 23.03.2013     Anime: Naruto Shippuuden

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Ještě o něco horší jak předchůdce. Malej jsem to sledoval, ale už nějakou dobu to mám dávno dropnuto. S porovnáním k jiným anime je i těch 30 minut ztráta času. Animace je kolikrát příšerná, vtipy pro děti nebo max pubertální kašpary a příběh zbytečně natáhnutej. Hudba ta nestojí ani za řeč a postavy se chovají celou dobu stejně dementně. Dávám bod za to, že ta manga se dala kdysi číst a tohle jí nedělalo (zas až takovou) ostudu.  

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 23.03.2013     Anime: Bleach

Musí se tomu nechat ta dokonalá první řada. Taky to, že těch několik dílu co jsem viděl si držela animace svou kvalitu (což se o Narutovi nedalo nikdy říct). V jednom momentu (když se té ženské ta násada na prstu změnila na bazuku WTF????) jsem to musel dropnout. Bylo to na mě už moc. Když to tak sečtu, tak pro mě asi o bod lepší jak jeho konkurence (Naruto). 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 1.00/10.00     Přidáno: 26.03.2013     Anime: Gekijouban Fairy Tail: Houou no Miko

Vše co nemám rád na FT fillerech je tu 10x horší. Příběh děsivě skáče dopředu, animace byla na film přinejlepším průměrná, k pištící Lucy a kočkám se přidalo kuře a fénix za kterýho by se nemuseli stydět ani v 10. řadě pokémonů. Soundtrack sem neseděl a když už to nezachraňuje u FT soundtrack tak je to konec. K bojům se nemá cenu ani vyjadřovat. I ty z anime jsou o dost promakanější a to i tam to není žádná sláva. Vtipný to taky nebylo. Vlastně nevím proč tomu dávám ten 1 bod, ale asi je třeba nechat si rezervu třeba pro další díl :/

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 1.00/10.00     Přidáno: 07.04.2013     Anime: Naruto Sugoi Doryoku: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden

Parodie na parodii na anime. Jak si mysleli že to asi dopadne...

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 6.25/10.00     Přidáno: 10.04.2013     Anime: Tetsuwan Birdy Decode

Hodnocení příběhu: 6.00/10.00

No co říct o tomhle anime. Není ničím zvláštní a příběhem už vůbec ne. První série dává snad prostor pro tu další (čekám na titulky), ale celá zápletka je taková nezajímavá i když se snaží tvářit epicky. Zaskočila mě jen jedna chvíle na konci a to zničení města, ale i to se vyklube jinak. No škoda. Průměr.  

Hodnocení postav: 6.00/10.00

No ta cizí planeta se zvířecíma mimozemšťanama to u mě degradovala o 2 body. Ty další 2 dolů si zasloužili spolužáci. Jinak pár docela zajímavých charakterů se tu najde. Jinak jako tělo Ryunky nemuseli dělat takového pokémona :/

Hodnocení hudby: 7.00/10.00

Atmosféru, která se tu hodně vytrácí se snaží udržet hudba. Někdy se jí to daří, někdy ne. Žádná znělka mě v hlavě nezůstane déle jak 30 minut po dodívání.

Hodnocení kresby: 6.00/10.00

Má to své dobré chvilky, ale těch špatných tu je opravdu hodně. Prostředí je zvládnuto dobře, ale postavy by si zasloužily více práce teda.

Celkové hodnocení: 6.25/10.00

Hodně průměrné anime s ne moc originálním námětem a občas až s otřesnou animací. No počkám si na titulky na další řadu, snad tam bude příběh o něco zajímavější. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 14.04.2013     Anime: Druaga no Tou: the Sword of Uruk

No nevím jak ostatním, ale mě se první řada zdála zábavnější. Viděl jsem jí asi 2 roky zpátky, ale co si pamatuji, tak jsem se bavil víc. Už to není o výstupu na věž, tak ano je ale už tu máme postavenou lanovku a dál robota který dokáže teleportovat až nahoru. Tyhle zkratky mě teda vadily hodně. Klidně to mohlo mít o 10 dílu víc. Komediální stránka se omezila na pár docela špatných vtipů, což je podle mě také posun k horšímu. Ke konci bych jen řekl, že jsem čekal něco víc epického když už to bylo završení. Víc epickej byl i konec u první řady. Ale jako doplnění a pokračování děje to bylo docela dobrý. Celkově první řada navnadí, ale druhá očekávání nenaplní což je škoda.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 9.25/10.00     Přidáno: 02.05.2013     Anime: Mirai Nikki

Hodnocení příběhu: 9.00/10.00

Námět super. Škoda pár nejasností v průběhu. Konec mě to docela vynahradil. Sice toho moc nevysvětluje, ale je to takový šťastně nešťastný závěr a to se počítá. 

Hodnocení postav: 8.00/10.00

Amano že je ubrečenej srab ? Vciťte se do jeho role a chci vás vidět. Jde po něm 11 dalších lidí a to i ti co se tváří jako přátelé. Na psychiku asi nic moc, když si k tomu přidáme ostatní události. Jen by nemusel být tak naivní no. K Yuně se dá říct jen jedno a to že to je prostě magor, ale divit se jí taky nemůžeme. 

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

První opening patří mezi moje nejoblíbenější. Tak asi tak no.

Hodnocení kresby: 10.00/10.00

Celou dobu nebylo co vytknout a to je co říct.

Celkové hodnocení: 9.25/10.00

Pecka, doporučuji každému. Námět to má vzdáleně podobný Death note, ale průběh úplně odlišný. Pro mě další milé překvapení.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 07.06.2013     Anime: Darker Than Black: Kuro no Keiyakusha

Možná jen budu opakovat, co tu je řečeno. Ale jednoduše -2 body za epizodní děj (+ občasné výtky k animaci). To mě odradilo před půl rokem se na to dodívat. Po návratu a přečkání dalších asi 5 epizodních dílů jsem se konečně dočkal. Vše zapadne pěkně do sebe a i když si s vysvětlováním autoři moc hlavu nedělali, tak tu máme docela nadprůměrné anime s mnoha postavami dobrou hudbou a další řadou na kterou se hned chystám :)

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 16.06.2013     Anime: Summer Wars

Docela příjemná komediální "pohádka" o tom, co se může stát když budje vše důležité napojeno na jedné síti. Trochu jsem jen nechápal, proč ty věci řešila ta rodina z domu a ne třeba vláda, nebo nějaká tajná organizace, ale film byl dobrej.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 17.06.2013     Anime: Darker Than Black: Ryuusei no Gemini

Hodnocení příběhu: 6.00/10.00

Tak jsem na doporučení Gladstone prvně shlédl OVA. Určitě jsem udělal dobře. Jinak 2. série byla tak na 5/10 bod dávám za OVA. Konec úplně zabil potenciál celého anime. Pokud nebude další řada, tak škoda nevyužitého potenciálu.

Hodnocení postav: 5.00/10.00

Oproti první řadě byly o dost málo propracované a až na hlavní postavy ničím zajímavé.

Hodnocení hudby: 5.00/10.00

V ději je hudba nevýrazná a OP i ED mě nesedl ani jeden.

Hodnocení kresby: 8.00/10.00

Vše se hýbe jak má a myslím že kvalita od první řady docela stoupla.

Celkové hodnocení: 6.00/10.00

Škoda, chce to další řadu, nebo si tu druhou mohli odpustit. Těžce nevyužitý potenciál který po první řadě hodili do koše. Ten závěr no škoda psát.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 18.06.2013     Anime: Toki o Kakeru Shoujo

Jelikož jsem ty filmy viděl hned po sobě tak porovnávat prostě musím. Summer Wars mě bavil o něco víc. Tady byl pro mě lepší námět, ale čekal jsem trochu víc komedie. Animace byla podle mě o něco horší.  Naštěstí tu bylo méně nelogičností a zase trochu jinak pojaté cestování v čase než jsem zvyklí z jiných filmů a seriálů a tím se dostává v zábavnosti na stejnou úroveň se SW. Určitě doporučuji oba dva filmy.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 3.25/10.00     Přidáno: 03.07.2013     Anime: Chaos;Head

Hodnocení příběhu: 5.00/10.00

Chaos v hlavě dělalo anime tak maximálně samo sobě. Námět to mělo na 10 bodů, ale to zpracování ? Tak od 4. dílu jsem byl rád, že se z toho nevyklubalo další akční anime, ale od 6. dílu jsem toho zase začal litovat. Autoři vymysleli dokonalý recept, jak zahodit velký potenciál. Možná to mít více dílů, tak z toho nemusel být takový paskvil nakonec.

Hodnocení postav: 4.00/10.00

Jediná zajímavá postava byl sám Takumi. Ten ale začne být zajímavou postavou až 2 díly před koncem. Ostatní postavám je nastíněn jakýsi příběh, kdy jediný za zmínku stojí ten s experimentem na matce a sestře. Ale i to dostane prostor v 12 dílech tak 5 minut dohromady. Další postavy jsou nadmíru otravné a hlas té blonďaté holky co nemluví (haha ano hlas holky co nemluví) mě bude strašit ještě hodně dlouho.

Hodnocení hudby: 2.00/10.00

Opening i Ending pro mě o ničem. Hudba v ději, kdy Takumi má svůj proslov a do toho zpívá nějaká japonská zpěvačka nějakej pop bylo taky vážně "super". Hodnocení hudby beru jako individuální, protože každý má svůj vkus. Pro mě to prostě víc jak za 2 nebylo.

Hodnocení kresby: 2.00/10.00

Tohle že mělo dokonalou animaci ? To snad nemyslíte vážně. Možná to byl záměr, že má postava v jednom záběru oči jak po hašišovém dýchánku, 10 panácích vodky a v dalším normální, nebo že v některých chvílích se pohled od tváře nějaké postavě rovnal mému výbuchu smíchu. Mě to dokonalé nepřišlo ani zdaleka. Taky když si vzpomenu v jednom díle, jak běžel Takumi do schodů, no přirozenější pohyby vykouzlí i o 20 let starší anime. Na dobu vzniku určitě podprůměr. Kdo má ale svůj standart v Narutovi apod. tak věřím, že mu to připadá dokonalé :)

Celkové hodnocení: 3.25/10.00

Zmršenej potenciál, strašný opening i ending, nevhodná hudba v dějí, podprůměrná animace, otravné postavy, to co bylo zajímavé nedostalo díky malému počtu dílů prostor a pro mě nový vítěz v soutěži nejhorší konec anime co jsem viděl. (Dřív to byl konec Seirei no Moribito, ale tam alespoň celé anime za něco stálo)

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 8.50/10.00     Přidáno: 09.07.2013     Anime: Furi Kuri

Hodnocení příběhu: 8.00/10.00

Už od první minuty je jasné, že o děj tu nepůjde. Celkově to nějaký děj začne mít až poslední 2 díly. Ale jelikož to beru celé jako parodii (v tom dobrém) tak to podle toho budu i hodnotit. Žádné veledílo to není, ale to ani být nemělo a to je nutné si uvědomit a potom se můžete i bavit. :)

Hodnocení postav: 7.00/10.00

Jeden nelogicky se chovající šílenec vedle druhého. Stejně jako u příběhu. V jiných anime co si na něco hrají bych podobné charaktery asi neskousl.

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

Pro někoho nehodící se hudba. Pro mě skoro až základní stavební kámen tohoto anime.

Hodnocení kresby: 9.00/10.00

Záměrně jednoduchá, fungující a na pohled hezčí jak v jiných anime, které přetékají detaily, ale na každém záběru má postava jiný obličej. To se tady za celých 6 dílů nestalo.

Celkové hodnocení: 8.50/10.00

Je to parodie a tak se to anime musí brát. Já to tak bral od začátku a těch 6 dílů se bavil a nic neřešil.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 5.25/10.00     Přidáno: 22.07.2013     Anime: Tetsuwan Birdy Decode:02

Hodnocení příběhu: 7.00/10.00

No s porovnáním k první sérii (porovnávat budu snad u všech bodů) to bylo zajímavější co se týče zápletky, soubojů i zjištění něco málo o minulosti postav. Chytit se toho jiné studio tak to mohlo mít na víc.

Hodnocení postav: 6.00/10.00

O proti první sérii tu bylo méně otravných spolužáků ale zase tu byla otravná holka na vozíčku. Záporné postavy tu konečně byly zajímavější ale celkově zase nic extra s porovnáním jiných anime kterým jsem dal možná ještě nižší hodnocení.

Hodnocení hudby: 5.00/10.00

Snad ještě méně výrazná a atmosféru nenaplňující hudba, kterou si v hlavě neuchovám déle jak 3 vteřiny.

Hodnocení kresby: 3.00/10.00

Jako u první série. Prostředí je tu dobré a to hlavně zničené město. Co se týče postav tak stejně nedetailní a stejně odfláknuté. Ale to co se na mě v posledním díle přímo vyřítilo ??? Hnus velebnosti. Horší věc jsem snad ještě neviděl. Myslel jsem že zakončení bude epické, ale díky animaci jsem to přímo protrpěl.

Celkové hodnocení: 5.25/10.00

Jediná věc lepší jak v první sérii je příběh. Ostatní je na úrovní hodně špatného vtipu.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 14.08.2013     Anime: Baccano!

Hodnocení příběhu: 9.00/10.00

Příběh jak se 2 skupinky mafiánů, pár zlodějíčků a několik "monster" sejde náhodou v jednom vlaku. Kupodivu mě osobně se líbily ty příběhové linky mimo vlak. Zpracování bylo i na 9 ale odečtu jeden za to chaotické přeskakování mezi dějem a další za předvídatelný konec.

Hodnocení postav: 8.00/10.00

Docela jsem se v tom množství ztrácel. Je jich tu tolik a dílů jen 13 (na speciály nebo co to je se dívat nehodlám). Charakterově jsou rozmanité a bavili mě.

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

Tady bych dal klidně 20/10 :D. Opening úplně úžasnej a hudba v ději na tom je vlastně úplně stejně.

Hodnocení kresby: 9.00/10.00

Pěkné a z ničeho jsem si neměl chuť vypíchnout oči. Nic víc k tomu napsat nejde.

Celkové hodnocení: 9.00/10.00

Pro mě lepší jako jeho nástupce Durarara!!. Celou dobu si to drží kvalitu a je to vcelku zajímavé.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 08.09.2013     Anime: Stranger: Mukou Hadan

Příběh docela o ničem. Ale tématem a stylizací se to trefilo přímo do mého vkusu. Jelikož si osobně z filmů jako Mononoke Hime nebo Sen to Chihiro no Kamikakushi neucvrnknu vždycky když o nich slyším (ano filmy to jsou dobré, ale vidět ty pohádky stačilo jednou :)) tak je tohle pro mě zatím asi nejlepší !anime FILM! co jsem viděl a to převážně díky nezkutečně dobře zvládnutým soubojům o kterých se kdejaké dnešní slátanině může jen zdát. Osobně si tento film rád pustím znova klidně popáté.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 8.25/10.00     Přidáno: 09.09.2013     Anime: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster

Hodnocení příběhu: 7.00/10.00

Příběh byl propracovaný. Tolik zvratů v tak krátkém anime jsem snad ještě nezažil. Škoda asi 5 dílů kde si to hraje na romantiku a toho konce který vypadal na hodně rychlou splácaninu a měl jsem z něj pocit že ten boj prohrát nešel ať by se stalo cokoliv. Celkově to ale bylo fajn.

Hodnocení postav: 7.00/10.00

Žádná mě nevadila, ale ani nijak neoslovila. Jelikož se docela povahy a nálady postav střídají, tak to dopadlo dobře. V souvislosti s těma 5 dílama uprostřed hrající si na romantické anime se ze sebevědomé Hakaze kterou jsme znali z ostrova stane klasická anime blbka a to si teda mohli odpustit.

Hodnocení hudby: 9.00/10.00

První opening a hudba v ději je naprosto úžasná. Když to tam sedí a neruší, tak je to jen o vkusu.

Hodnocení kresby: 10.00/10.00

Prostě kvalita. Na dnešní poměry sice docela klasika ale pravidlem to i dnes není (jde i dnes vidět otřesnou animaci za kterou bych studiu nezaplatil ani já natož to tahat do TV), takže určitě fajn.

Celkové hodnocení: 8.25/10.00

Anime jsem sledoval s velkou pauzou a to díky tomu že překlad byl na nějakou dobu pozastaven. Nejel jsem od znova ale od dílů kde se řešil návrat Hakaze po jejimž návratu jsem měl chuť to dropnout. Vydržel jsem a posledních asi 6 dílů zase stálo za to. Celkově fajn anime kde se i řeší moje oblíbené cestování časem a dalo by se i doporučit. :)

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 5.75/10.00     Přidáno: 29.09.2013     Anime: Shingeki no Kyojin

Hodnocení příběhu: 6.00/10.00

Několik překvapivých zvratů tu bylo. Celkově si to až na pár dílů ke konci atmosféru drželo a posledních 5 sekund po titulcích v posledním dílu naznačuje další sérii, tak se jí snad někdy dočkáme.

Hodnocení postav: 3.00/10.00

Nevím co na to říct. Umíralo se tu hodně, ale bylo mě to v celku jedno. Žádné postavy mě líto nebylo. Neznám předlohu, jestli je na tom lépe nebo ne ale do další série je joooo hodně co zlepšovat.

Hodnocení hudby: 7.00/10.00

Strhávám bod za 2. opening, tu písničku jsem slyšel jednou a nesnášel jí od 1. vteřiny. Jinak anime na hudbu nějak nevsázelo, takže mu ani ublížit nějak nemohla.

Hodnocení kresby: 7.00/10.00

Dokážu ocenit, když se někdo pokouší o něco nového. Tady se to povedlo tak na půl cesty. Animace neokoukaná a originální, ale musel jsem si na to tak 3 díly zvykat. Když tu vezmu animaci celkově....od chvíle co se děj dostal do lesa s obříma stromama, tak se z toho stal doslova podprůměrnej brak, kde jsem se kolikrát chytal za hlavu.

Celkové hodnocení: 5.75/10.00

Chápu že nic moc lepšího nevyšlo ale 10/10 ? možná je lidi na čase se probrat a hodnotit trochu objektivně. Tohle anime bylo tak průměrné jak to jen šlo v dobrém i špatném slova smyslu. Možná by stačilo nehodnotit po prvních dílech stejně to pak nemá žádnou váhu jen je to tu potom nesmyslně přehodnocováno.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 04.11.2013     Anime: Pocket Monsters: The Origin

V porovnání s Ashem, kde je to na pomezí slátaniny a nedívatelné sr*čky, je tohle hodně dobrá jednohubka a dobré zavzpomínání na staré časy s hrou. Jen škoda že ten poslední díl museli prostě podělat. Celou dobu to jede podle nejstarších her, tak jsem nechápal proč to tak nemohlo zůstat i v posledních 5 minutách. Za konec -2 a za příšerné skoky v ději, kdy by to klidně mohlo mít 10x víc dílů -1. Jinak nejlepší Pokemoni, které kdy kdo vytvořil. Naposled se mě takhle líbil Trailer na Pokemon white/black hru.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 06.11.2013     Anime: Ao no Exorcist Gekijouban

Jediné na co se ten film hodí je zabití času. Po docela solidním začátku jsem se těšil, že se to nezvrtne jako seriál v koukání na to jak satanův syn vaří pro kamarády a má problémy s úkolama. No zase to tam nacpali a vzali tím většinu času, takže stejně jako seriál totálně o ničem. Škoda že si to nemohlo udržet úroveň prvních 2 dílů seriálu (jak film tak seriál).

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 6.25/10.00     Přidáno: 27.12.2013     Anime: Kyoukai no Kanata

Hodnocení příběhu: 4.00/10.00

Mohlo to být (pro mě) top anime sezóny. Bohužel se to neobešlo bez jednoho stupidního dílu a příšerného konce, který to z 8 bodů srazil hned na 4. Jinak se na to dívalo krásně a mít to víc dílů, tak se možná nestane taková nelogická blbost na konec.

Hodnocení postav: 7.00/10.00

Na tak krátké anime to šlo. Sice se o nikom až tak moc nedozvíme, ale funguje to.

Hodnocení hudby: 6.00/10.00

Pro mě ničím zajímavá. Opening i ending jsem přeskakoval hned.

Hodnocení kresby: 8.00/10.00

Tady není vůbec co vytknout. Vypadá to pěkně. :)

Celkové hodnocení: 6.25/10.00

Super anime, které sráží 2 díly a je to škoda. Od začátku jsem si sledování užíval. Nevím proč to tak muselo dopadnout. Možná být mě 10 a méně, tak jim ten konec budu žrát -.-

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 4.75/10.00     Přidáno: 06.01.2014     Anime: Machine-Doll wa Kizutsukanai

Hodnocení příběhu: 5.00/10.00

Zatím se tam nic nevyřešilo. Celé se to omezilo na pomoc uřvaným holkám. Turnaj a porážka Magnuse bude muset počkat.

Hodnocení postav: 2.00/10.00

Nejhorší ženské charaktery které jsem kdy v anime viděl. I z té jedné z mála co byla alespoň zajímavá se stala zakomplexovaná nána co zavídí prsa své sestře....asi to mělo být vtipný, no ale nebylo.

Hodnocení hudby: 5.00/10.00

Opening jsem neviděl ani jednou celej a z endingu asi 2 vteřiny. V ději hudba ušla.

Hodnocení kresby: 7.00/10.00

Pěkně to vypadá a hýbe se to, ale pár chybek na kráse to mělo.

Celkové hodnocení: 4.75/10.00

Variace pokemonů, kde se furt mluví o magii ale nikdo tam vlastně nečaruje. Nechutně nesympatické charaktery a jejich nelogické jednání. Námět zabitej snahou o vtipnost. No snaha nevyšla.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 17.01.2014     Anime: Little Witch Academia

Krátká variace na Harryho Pottera a "tuctové RPG" s totálně nelogickým průběhem (to jim opravdu nemohli říct, že se tam dole nachází něco na co nemají sahat ?) a outsiderkou, která to všem nakonec natře. Dívá se na to pěkně, docela to pobaví, ale rozhodně to ze čtveřice Anime Mirai 2013 (pro mě) nejlepší nebylo.  

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 17.01.2014     Anime: Arve Rezzle: Kikaijikake no Yousei-tachi

Tak tyhle Sci-Fi orgie se nepovedly. Vím že na to měl autor jen něco málo přes 20 minut, ale jak jsem viděl u 3 ostatních kousků Anime Mirai tak i těch 20 minut se dá udělat tak, aby dávaly smysl. Tohle pro mě bylo už moc hloupé. A když něco v hlouposti prohraje s 20 minutovým anime o čarodějkách na škole které v dungeonu probudí draka, tak to už je co říct. Podobné téma by mohlo fungovat, kdyby jsme o tom světě něco věděli. Autor je asi velký fanoušek sci-fi a možná bych se nebál říct i Ghost in the Shell, ale něco podobného za 20 minut prostě nevykouzlí pokud nemá víc zkušeností. Nezachránily to ani akční scény, takže pro mě nejhorší ze čtveřice AM.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 17.01.2014     Anime: Death Billiards

aaaaa tak jsem si nakonec nechal to nejlepší. Musím uznat, že to bylo něco úžasného. Prostě něco co se musí vidět. Jednoznačně nejlepší z Anime Mirai 2013. Jediné ze 4, kde si můžu říct, že chci prostě další.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 17.01.2014     Anime: Ryo

Moje oblíbené téma a doba (v anime), to vše hozeno do 20 minut. Škoda pár zbytečností, jako první sníh atd. (čas se dal využít i lépe) Pro mě osobně po kulečníku 2. nejlepší anime z těch 4.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 04.02.2014     Anime: Katanagatari

Hodnocení příběhu: 9.00/10.00

12 dílů = 12 mečů, no s jednou vyjímkou, která byla pro mě totálně nejlepším dílem. Poslední díl byl tím završením, které si anime zasloužilo(až na tu scénku po prvních titulcích, tu si mohli odpustit a proto "jen" 9 bodů).

Hodnocení postav: 8.00/10.00

Mnoho různorodých charakterů s odlišnou osobností. Víc jsem si oblíbil ty záporné a to se zas tak často nestává. Po díle s Nanami se z ní stala rovnou top postava celého anime, škoda že se ukázala takhle málo. Ke konci se nám osobnost některých pěkně vyvrbí a zamotají. Pár bodů to musí ztratit za občasnou nelogičnost v chování, no ale bez chyb to být zase nemůže. :)

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

Opening i ending mě tu byly totálně ukradený. Ta hudba v ději byla naprosto úžasná. Soundtracky si jen tak k něčemu nesháním, tady jsem musel.

Hodnocení kresby: 9.00/10.00

Hlavní důvodem, proč se tomuto lidi vyhýbají, když dají na první pohled. Je to odlišná animace, ale vůbec ne špatná. Po prvním díle se mě začala dokonce líbit. Prostě se nenechte odradit pocitem dětské stylizace (vím ninja v obleku tučňáka a včely tomu asi moc nepomůžou, ale je to škoda to zahodit jen kvůli tomu).

Celkové hodnocení: 9.00/10.00

Prostě super anime v mém oblíbeném žánru. Nenudil jsem se ani s jedním z dvanácti dílů, naopak jsem se náramně bavil. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 13.02.2014     Anime: Neppuu Kairiku Bushi Road

Hodnocení příběhu: 2.00/10.00

Tak tohle postapomechaněco anime má příběh, kde se malá holka honí za něčím, co ani neví co to je. I přes to, že jediné její vodítko je, že to něco je v nějaké nepřístupné zapovězené zemi/oblasti, tak kupodivu jde přímo za tím. (aby to dávalo větší logiku, tak je to znázorněno obří září...). Až to něco najde, tak nastane zase něco, co má připomínat boj a pak ? A pak je konec.... Potom tu je pár dojemných scének kterým jsem se upřímně zasmál. Nic víc tohle anime neobsahuje.

Hodnocení postav: 1.00/10.00

Malá holka a jakejsi supervoják. Malá holka je do něj udělaná na první pohled, ale supervoják na to potřebuje dojemnou bojovou scénku s dřevěným mečem. Další důležitou postavou tu je nejhorší záporná postava, kterou jsem za posledních pár let viděl. Ostatní tu jsou naprosto zbyteční. Teda víc zbyteční než tihle 3.

Hodnocení hudby: 4.00/10.00

Klasické znělky, které ničím nepřekvapí. Prostě do každé scény je hozená nějaká hudba u které máte pocit, že jste ji slyšeli už asi 100x.

Hodnocení kresby: 5.00/10.00

No na film (TV special) taky žádnej zázrak. Čekal jsem alespoň tady trochu větší snahu.

Celkové hodnocení: 3.00/10.00

Mohly to zachránit bojové scény a třeba epický konec. Oboje stálo za vyližpr... Prostě je to brak, na který jsem se dodíval jenom, protože jsem se nudil a měl jsem to už stažené v PC. Jinak věřím že se to asi někomu líbilo, ale pro mě totální propadák.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 17.02.2014     Anime: Dead Leaves

Taková ulítlost se super animací a dějem hodící se přímo pro takovouhle kravinku. Jen asi nesedne všem. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 10.03.2014     Anime: Captain Harlock (2013)

Neznám původní anime a ani ho znát asi nikdy nebudu. Příběh byl prostě totální slátanina. Tak tu máme ultimátní zbraň co nefungovala tak najednou vytáhneme ještě ultimátnější zbraň. To je jenom jedna z deb*lností v ději....o tom milostném trojúhelníku a kytičkách se nemá moc cenu vyjadřovat. Animace to naštěstí zachránila, i když ty bojové scény bez krve, asi aby to bylo přístupné od 10 let, byly občas taky k smíchu. Když to tak vezmu, bylo to jako se dívat na 2 hodiny úvodního videa z nějaké hry, pobaví a dobře se na to dívá, ale na zadek si z toho nikdo nesedne. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.50/10.00     Přidáno: 28.03.2014     Anime: Log Horizon

Hodnocení příběhu: 6.00/10.00

Zatím takovej rozjezd. Víc než boj, kterého tu opravdu moc nebylo a když byl tak to byla pěkná nuda, se tu řeší úplně jiné věci. Pro někoho to je možná + pro mě to byla po čase nuda. Tu genialitu plánování o kterém vlastně tahle celá řada byla sráží to, že v podstatě jediný kdo logicky uvažuje je Shiroe a ostatní vypadají jako po výplachu mozku. Navíc důležité věci se tu staly v podstatě jenom 2 maximálně 3 (podle toho kdo co bere jako důležitou věc). Díly z těch festivalů byly taky úplně zbytečný. No závěr poukazuje na světlejší zítřky tak snad. 

Hodnocení postav: 7.00/10.00

Moc zajímavých postav tu teda není. Shiroe je určitě tou nejzajímavější a potom Krusty docela ujde. Jinak ty low level děcka (furt nechápu proč jsou všechny low level malé děcka...) mě nechávají spát a ostatní z "hlavních" postav mi tu připadají jen tak navíc.

Hodnocení hudby: 10.00/10.00

Hudba fajnová a opening super (škoda, že ho na youtube furt blokujou).

Hodnocení kresby: 7.00/10.00

Na dnešní dobu průměr, což je docela dobře. Jen jako u SAO kde mi to vadilo (to byla jedna z 1000 věcí), tak i tady by jednou za čas nebylo na škodu obměnit výbavu postavám.

Celkové hodnocení: 7.50/10.00

První řada, která se naštěstí nezvrtla v telenovelu, ale i tak to nic tak úžasného nebylo. I tak se ale na pokračování docela těším.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 28.03.2014     Anime: Noragami

Všechny složky anime jsou průměr s přídavkem klišé skoro v každém díle. Škoda že se nedozvíme něco víc o minulosti Yata to by mohlo být alespoň zajímavé. Byl jsem rozhodnut tomu dát úplně jiné hodnocení (lepší) ale tak jak byl zase vyřešen závěr posledního souboje i celkově děje .... nechápu proč. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.04.2014     Anime: Tokyo Ravens

Ze splácaniny všeho možného, ze všech možných anime, se nakonec vyklubalo docela dobré anime. Škoda že opravdu zajímavý tu je až konec, ale celkově anime bavilo a předběhlo mnoho jiných, které jsem sledoval a z počátku vypadaly o dost líp.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 26.06.2014     Anime: No Game No Life

Celkově nadprůměr. Mělo to lepší a slabší díly. Naštěstí to nedokázalo pokazit celkový "příběh". Animaci to mělo dobrou a hudbu jsem neřešil. No mohlo to klidně pokračovat dál, protože 2. série není nikdy jistá.

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 26.06.2014     Anime: Seikoku no Dragonar

Po přečtení popisu si člověk řekne, že to bude nenáročná zábava o dracích. Ono to tak první asi 3 díly i je. Potom už se autor soustředil, jak z toho udělat soft-hentai kravinu a stala se z toho nehorázná slátanina. Konec to zabil úplně. Takže doufám, že není v plánu další série téhle voloviny. (Vím asi bych si měl číst i popis žánrů, ale tohle jsem podle popisu anime fakt nečekal)

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 01.07.2014     Anime: Akuma no Riddle

Opravdu jedinou věcí co se vyšplhala nad průměr bylo pár soubojů. Děj by mohl být zajímavej nebýt nesmyslného pravidla, že před vraždou na sebe musí upozornit lístkem s jménem. Opravdu jsem čekal těžký boj o přežití a ne tyhle "duely". Další věcí je ten prapodivnej happy end. To opravdu nebylo nutné v anime o nájemných vražedkyních....

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 03.07.2014     Anime: Fuuun Ishin Dai Shougun

No mohlo to být zajímavé mecha z alternativní minulosti. Nakonec to bylo anime, kde se 80% děje řeší pro děj nepodstatné kraviny s klasicky happy end koncem. Nevím moc co doporučit. Boj taky zrovna 2x nejlíp udělanej nebyl. Tak snad jen tu docela podařenou animaci no. Celkově teda další průměrné anime. 

    Přidal: dahakere     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 04.07.2014     Anime: Black Bullet

Pro mě asi nejdívatelnější anime sezóny. Co se mi opravdu nelíbilo, že se ze začátku rychle střídaly záporné postavy, které se nakonec přidaly na dobrou stranu. Jinak boj proti gastream byl udělanej dobře. Ten konec nemusel být zase až tak happy endovej. (jsem zvědavej jestli se dožiju někdy nového  anime bez happy endu, zatím to tak nevypadá) Celkově se na to dívalo dobře a anime bavilo.