akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10748
  • Uživatelů: 31005
  • Hostů: 14 + 26

Hodnocení anime od uživatele ainny

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: ainny     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 20.11.2013     Anime: Tokyo Godfathers

Film, který byl ve správnou dobu na správném místě...Tedy v našem DVD a v adventní večer. Nechápu proč české (i slovenské) televize stále omílají to samé do kola, když je tolik neokoukaných vánočních příběhů. Tohle je jeden z nich. Příběh tří bezďáků, kteří se stali aktéry neuvěřitelného svátečního týdne a v mrazivém Tokiu hledali jehlu v kupce sena, snažíce se dovést štědrovečerní zázrak do zdárného konce. Během toho hledání na sebe prozradí víc než měli v úmyslu a převrátí si život na ruby. Chvilkami diváky rozesmutní a chvilkami zase smutek vystřídá uchechtnutí. Prostě, i když je to pohádka pro dospělé, tak je "živá" a myslím, že se u nás stane na dlouho vánočním evergreenem.

    Přidal: ainny     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 06.12.2013     Anime: Kaze no Tani no Nausicaa

Můj první Miyazaki, kterýho jsem si před časem pustila s tím, že ho přetočím ze set-top-boxu na DVD a budu při tom něco dělat. Ehm, někdy jsem fakt až trapně naivní. Najednou byly titulky a já jsem zjistila, že sedím, valím bulvy na obrazovku a práce stojí, i když nemá nohy. Co už, aspoň neutekla.

    Přidal: ainny     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 06.12.2013     Anime: Paprika

Já snad přijdu na chuť anime... A na vině bude Satoshi Kon. V první půl hodině jsem byla docela obstojný mimoň a v té poslední jsem zapomínala dýchat. Všechno do sebe začalo zapadat ve strhujícím závěru. No a v té prostřední půlhodce jsem si říkala, že ty japonský sny jsou přesně tak ulítlý jako ty moje. Co jinak dodat? Mně se to líbilo - hudba, děj, zvraty i spád. Pobavil plakát v kině na Tokyo Godfathers a hodně netradiční romantický pár. Zase mám o čem přemýšlet, ne že bych to chtěla srovnávat s Počátkem, ale... prostě sny mi zůstávají v hlavě hodně dlouho. ;^)

    Přidal: ainny     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 06.12.2013     Anime: Sennen Joyuu

Já nějak nevím co napsat, možná je to blížící se hodinou duchů a možná tím, co jsem teď viděla. Satoshi věděl jak pohladit a uměl to víc než dobře. I když anime (vlastně animovaný film jako takový) není zrovna moje miso polívka, tak u Satoshiho zapomínám, že nekoukám na živé herce. Moje romantické já se tetelilo blahem a doufá, že se mu bude něco stejně krásnýho zdát.