• Anime: 10146
  • Uživatelů: 27270
  • Hostů: 252

Hodnocení anime od uživatele Ziza

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  3  4  5  6  7  >  

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho

Možná až moc melancholické. Ale stále mě baví poslouchat japonské hlasy, a tady se mluví tak krásně, když se ty obrázky střídají...

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Gunslinger Girl

Někdy je poetismu příliš. Někdy vás prostě už nebaví. S otevřenýma očima na to koukáte, ale nic necítíte. Ani to s váma nehne. Kdyby to hnulo, trochu alespoň zasáhlo to tlukoucí cosi, dala bych víc, ale ono tlouklo pořád stejně. Žádná arytmie. I oči to po chvíli omrzelo. Je to určitě škoda, ale tohle dílko mi nic neříká. Nechci tím říct, že je to špatné, to určitě ne. Možná to zkusím shlédnout ještě jednou a možná změním názor. Třeba musím dospět :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Nasu: Andalusia no Natsu

Téměř od začátku jsem Pepemu fandila. Čili povedlo se - byla jsem vtáhnuta. Ale nevěděla jsem, jak v něm číst. Věděla jsem, co Pepe chce, ale tak nějak mi byl záhadou. Až nakonci mi to všechno docvaklo. No nic. Netušila jsem ale, že závody na kolech jsou tak složitý. Kanpai!

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Mirai Shounen Conan

Ranná Miyazakiho tvorba. Prvních pár dílů mě opravdu bavilo, ale potom už jsem se začala docela nudit a cítila jsem nespokojenost, čemuž určitě pomohlo, že jsem v několika dílech měla posunutý zvuk, ale co se dá dělat. Navíc postupem času mě omrzela, roztrpčela, animace, takže, i když si mě asi ve 23. díle získalo to "všetečné zvedání prstů", tak víc jak pět dát prostě nemůžu. Plus to, co jsem zde viděla, jsem už měla tu možnost spatřit v jiných jeho filmech, vím, že tohle bylo zpunktováno dřív, ale nebylo to viděno dřív. Takže asi tak. Pokud máte Miyazakiho opravdu rádi, určitě se podívejte, je to - řekla bych - jeho klasická látka.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Koi Kaze

Hlavním důvodem, proč jsem začala koukat na anime, bylo utíkání z reality, proto mi asi tak dlouho trvalo, než jsem tenhle kousek shlédla. Mohla jsem max. 1díl/den a to ještě ve chvílích, kdy se mi chtělo spát, mi to podalo pomocnou ruku a chtělo se mi spát ještě víc. To ne, že by to bylo nudné, ale je to tak lehoučké, pomaloučké, že vás to hodí do naprostého ticha, nezačne vám bušit srdce, nerozproudí se krev rychlostí 25 m/s. Je to prostě vánek; ovívá vás. Není to špatné anime, v žádné případě, ale hodí se spíše pro lidi, kteří lpí na realitě, kteří chtějí prožívat opravdové, uvěřitelné příběhy. Ne, že bych občas nechtěla prožít něco skutečného. Zřejmě je to nespravedlivých šest, možná bych mohla dát víc, jenomže to by mě to muselo oslovit více. Nestalo se. Btw. incest je v některých případech schůdný, že?

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Koukaku Kidoutai Stand Alone Complex

To je pro mě tak těžké ohodnotit, vážně sedím tu nad tím už celou věčnost a přemýšlím. Nabité prvotřídníma myšlenkama, občas to prostě můj mozek nepobíral, prostě jsem tak trochu nechápala, nemyslím sled událostí, ale například rozhovor v 26. dílem si zřejmě budu muset pustit ještě jednou, protože jsem prostě nestíhala, můj mozek na tohle ještě není připraven ;-) Ze začátku mě to nebavilo, pak tam byly sem tam velmi dobré díly, pak další, které mojí pozornosti nevoněly, ale ten konec... Lepší než Matrix, ale hůř se zpracovává v mozkovně, a to je skvělé, ne? Akce, pátračka, pohledný Vysmátý muž. Oishi! :-)) Každý si příjde na své, což podtrhuje i prvotřídní opening. EDIT: Ale musím uznat, že po shlédnutí filmu, který rekapituluje hlavní příběh, už mi to tolik nepobratelné nepřišlo. Naopak jsem to krásně vstřebala. Asi jsem tenkrát, když jsem to viděla poprvé, byla unavená :-D

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Love Hina

Ach jo, asi jsem si to vybrala na špatnej den, ale tohle je prostě nuda, nuda, nuda. Je tisíce miliony lepších anime, a nejen anime... A dnes nemám náladu za tu nudu dát lepší hodnocení. There"s no way.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Loveless

Tak trochu příběh odevšad. Trochu osudovosti, trochu milujícího brášky, trochu nelogična, trochu lásky, obětí, poprsí, lhaní pro dobro kohosi, chlupatých oušek, učeného haranta a mám celý příběh. Nic, co bych musela vidět znova, ačkoliv mám zase o čem přemýšlet - tím myslím posledních asi 5 minut. Ty byly nejzajímavější a potvrdily mou hypotézu. Ale myslim, že by klidně mohlo bejt i hůř.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Madlax

Krásně to zpívá. Už jen kvůli hudebnímu doprovodu bych doporučovala toto anime shlédnout! ^^ A to nemluvě o příběhu...

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Mimi o Sumaseba

To byl ale krásnej film. Chvíli mi přišlo, jak u nich plynou týdny, tak i u mě se děje tak, jako bych ty týdny s nimi prožila. Ale konec byl stále daleko - v tomhle případě to vůbec není špatně. Nejlepší výměna názorů: "Já jsem si ho představovala jinak, tichého, klidného..." - "Čteš moc knížky!" - "Asi jako ty!" Kdo neviděl, nepochopí, ale doporučuji pochopit :-) U téhle scény jsem se opravdu bavila. Vůbec jsem se tak nějak bavila u celého filmu a to je to jeden z těch typů, kde se ukazuje obyčejný život, každodennost, jenomže zde je to podané tak krásně... skoro jako bych tam byla a všechno viděla, skoro jako bych byla vítr, který je ovívá, slunce, které na ně zaří, hvězdy, které na ně shlíží... Opravdu nádherný film. A ten konec byl subarashi!

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 1.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Mitsu x Mitsu Drops

Bože, to je tak stupidní... To je samý Kai, Kai, Kai a proč, proč, proč? To úplně trhá mé IQ na I a Q... Ale aspoň ten ending se jakš takš dal poslouchat... Nerada dávám 0, takže v překladu: 1 = 0,00000001* -_^

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Monochrome Factor

Myslím, že s klidem bych mohla dát i 5 (za nějaký kousíčky světla i 6,5 -_^), ale to by mě nesměl nasr*t ten blbej konec, kterej je vlastně, jak praví "klasik", ticho před bouří. Takový konce se mi prostě nepáčí. Ale jinak to celkem jde, protože jsem se té nabubřelé infantilnosti i zasmála a ani jsem se tolik nenudila. On by to byl krásnej a silnej střed, kdyby to mělo trochu svižnější, výraznější konec, takhle to celé vyznělo do prázdna, což je škoda.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Monster

Za každý jméno bych byla vděčná, jen kdybych se ho mohla dozvědět... Ale já můžu jen hádat. /// Nejvíce mě obtěžovalo, že jsem některé vedlejší ("podvedlejší") postavy od sebe prostě nerozeznávala, takže jsem nevěděla, jestli v příběhu už byly a tudíž jejich příchod na scénu znamená něco víc. Ale tak v pohodě. Škoda za nehybný opening, ending, chtěla jsem nový, nepřišel. Ale jinak: moc, moc se mi to líbilo. Atmosféra. Místa. Postavy. Praha. Čeština. Tři žába. Česká jména. Tady jsem se musela smát.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Nabari no Ou

Bylo krásné nevědět. Za Mihara a Yoiteho. Za dlouhý konec. Za to, že to nebylo jednoduché předvídat, jak se to vyvrbí. Jen je škoda, že nedopletl. Jo, líbilo se mi to.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Naruto

To je děsná kravina... Ale tak dá se to:-D Když příjdete unavený z párty a pustíte si to, tak to jde... ;-) Hodně se pobavíte a ten kluk vám bude připadat otravný, na začátku. To mi věřte! Ale potom.. začnete mu fandit, vůbec tak začnete fandit všem... jak to? Nevim XoD Ale zkuste mě dát, shlédla jsem to za 14 dní; přesně. Což samo o sobě značí, že mě to vážně muselo bavit... No nic, jdu na Shippudena :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Naruto Shippuuden

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Moc se mi to líbí, mnohem více než předchozí Naruto. Postavy jsou víceméně vyspělejší, umí více "cool" technik a tak nějak už znají cestu, po které se mají vydat. Jediné s čím nejsem 100% spokojena, je nová hudba, v předchozím Narutovi přece jen byla o několik řádů lepší. Ale nevadí, budu koukat dál, neb, jak už jsem pravila, tenhle Naruto pomalu vykvétá, aby se mohl stát Hokagem. :-) btw. 91 dílů jsem měla shlédnutých za týden a to ještě jsem musela chodit do školy; to já se jen asi naparuju XoD (Kdosi mě nakazil....) ;-) Ale některý ty fillery by neměly vysílat...

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Nodame Cantabile

Ze začátku jsem chtěla dát 6, ale tak nějak se k tomu teď nemůžu donutit. Kdo nemá rád vážnou hudbu, ať to nedělá, kdo ji má rád nebo mu nevadí, ať to udělá a koukne se. Neviděla jsem dorama, nečetla mangu, takže to nemůžu srovnávat, ale anime se mi opravdu líbilo. Možná, že až z toho něco uvidím, půjdu dolů s hodnocením, ale zatím jsem v tomto batole... Hudba je tím nejkrásnějším, na co v tomto anime narazíte a nevadí to. Tím nechci říct, že by příběh či charaktery stály za prd, ale ta hudba mi ukradla uši, oči. Sice nevím proč, ale u konce jsem byla dojatá, z čeho; těžko říct. Asi i díky tomu zvláštnímu pocitu dávám těch 7. A jedu omrknout Paříž.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Noir

Hudba skvělá. Ale tak nějak absentuju krev, prostě mi to příjde nepatřičné, že tam, kde se tolik střílí, zabíjí, jako zde, není prostě skoro krev. A červená. Takový záběr tam snad byl jen jednou a to na konci. Pokládám tohle jako dobré zahřívací kolo, dobrý předvoj pro Madlax, protože tam mi přišla 3-5x lepší. No, shlédnutím tohoto anime jsem určitě nepřišla o drahocenný čas. :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Okane ga Nai!

Sex, násilí, sex, násilí, ale jako já se docela vážně bavila :-D Watashi wa ero nee-san XoD Dobře, ty "odvážnější" scény mě moc nebraly, ale jinak to bylo "povedený".

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Onegai Teacher

Místo učení Trávicí soustavy, prostě nádhera :-) Já, poslední dobou jsem měla štěstí/smůlu na anime ze školního prostředí, která pak pokračovala v manze a já tudíž neviděla konec, což mne opravdu rozlítilo ^_^ A proto jsem tomuhle musela dát 7. Prostě konec. Žádné natahová, zbytečnosti. Krásné a přímočaré; a to po všech těch sletitý a slepený a pomalu absudrně zbytečných liních prostě pohladí po duši. Arigatou :)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Onegai Twins

Slabší než Onegai Teacher. Všechno jako bych už viděla, všechno jako bych už slyšela, všechno jako bych už zažila... Láska, přátelství, konkurence, problémy - to už tu bylo a v lepší podobě. Stačí vidět tak první tři díly a pak ten poslední, vlastně tak o nic ani nepříjdete ;-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Ouran Koukou Host Club

Stačí jen přistoupit na jejich hru... a nudit se nebudete ^_^

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Princess Tutu

No, ale klidnim hormon - hudba byla nádherná, sem mi přišly některý ty díly dost podobný, ale tak šlo o vracení srdce nebo zachraňování nevinných srdcí, tak co... Neko-sensei byl skvělej. Ahiru príma, óji-sama mě pěkně sral, Rue mi byla putná a Fakir byl můj oblíbenec :-) Ale ještě jednou: ta hudba byl výtečná, jakpak by taky nebyla, že? Každý ten motiv... prostě... už jen kvůli tomu to stojí za to, připomenou si klasiky a třeba zajít na balet.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 02.10.2009     Anime: Paradise Kiss

Co se mi na tom líbí nejvíce? Jak krásně je to uvěřitelné. A i když mě "o 10 let později" překvapilo - ne kvůli tomu, co tam bylo, ale už kvůli tomu samotnému - dávám skoro plný počet. A opening i ending jsou dobré písně. ;-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Kaze to Ki no Uta: Seinaru ka na

Ono je to vlastně jedna velká poezie. Ono je to vlastně docela bolestivé. Ono to má vlastně skvělý hudebné podtext. Ono to stále zvláštně doznívá.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Rosario to Vampire

To je samé Moka-chan, Tsukune, Moka-chan, Tsukune... To si neumí te život otravovat i jinak? Ano, mohl to být dobrý nápad, ano, ale nebyl, vůbec. Jediné, co za to docela stálo, byla plně "dovyvinutá" Moka. Kalhotky kam se podíváš, nudnej netopýr, co ani nevypadá jako netopýr... Za upírku a sem tam dobrý nápad dávám 4.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Black Cat

Klidně věřím tomu, že manga je o dost lepší... není to špatné, ale příjde mi to ochuzené o spousty věcí.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Gekijouban Naruto Shippuuden

Nechápu, ale po shlédnutí tohohle filmu se cítím spojená a odpočatá. Bavilo mě to, i když vlastně pořádný souboj tam nebyl. A být vámi, tak se dodívám až do úplněho konce. Ta poslední scéna za to stojí ;-) Naruto? Ať je to, co je to :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Kaze no Stigma

Mělo to něco do sebe. Jasně, všechno je tak nějak ohraný, všechny ty vztahy a pouta, co se tu vyskytou - jen je to obohacený ještě o magickou stránku, ale... "Hůř jak 5" si to podle mě nezaslouží, ať je to sebe klišovitější. Takže tak. Zkoukla jsem to na jeden zátah a "nudilo" mě to jen zhruba v polovině, což je docela dobrý výsledek, když se člověk dívá několik hodin pořád na ty samý ksichty... Navíc, myslim, že to byl ten předposlední díl, se mi opravdu líbil. Znám o mnoho horší anime. A vůbec bych se nebránila nějakému kratšímu pokračování - třeba v podobě filmu nebo OVA, bych chtěla vidět, kde mu dá aspoň trochu zabrat... Myslim jinak než obvykle :-D Shrnutí: Jasně, není to dokonalé anime, ale já jsem se docela bavila, a to přece jde, ne?

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: I My Me! Strawberry Egg

Legrace a spousty života! Zkoukla jsem to na jeden zátah, protože se mi od toho nechtělo pryč.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Yozakura Quartet

Kdyby to nebylo na talíř naskládáno tak nudně, bylo by to určitě dobré anime, jenomže jsem si z toho nic neodnesla, stále mám hlad.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Ayakashi: Japanese Classic Horror

První příběh mě nudil; po shlédnutí prvních dvou dílů jsem to málem zahodila, ale řekla jsem si, že vytrvám a jsem za to ráda, protože ten poslední příběh byl opravdu dobrý! Nejen svým grafickým zpracováním, ale i zajímavým charakterem lékárníka. Druhý příběh byl taková zajímavá překližka mezi těmi dvěmi. Romantika jak žito :-D Asi.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 1.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Bastard!! Ankoku no Hakai Shin

Čím odhalenější, tím lepší. Čím krásnější, tím nesmrtelnější. Kouzel dost, hlavně těch, který dělaly světelný efekty a pak BUM :-D Bylo to takový celý rozpačitě trapný... já nevím, neměla to být parodie? Trošku mi ze začátku přišlo (cca. 1. dva díly), že z lidí dělaj ještě větší hlupáky, než jsou :-D Tohle OVA není v pořádku. Tohle OVA i s jeho tvůrci by mělo být zavřeno do Bohnic, aspoň na dvacetileté pozorování ;-) Ačkoliv tohle všechno bylo asi podníceno děsivým anglickým dabingem, který mě v první chvíli málem roztrhl na kousíčky...

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga nai!!

Je to stupidní. Se samýma klukama, holku nezahlídneš. Ale já jsem něco takovýho potřebovala. Vypnout, co vypnout, zahrát trochu dementúru a smát se tomu, nebát se toho trochu pofidérního příběhu. No, každopádně jsem byla zvědavá na tu jejich minulost... :-) Návíc poslední dobou můj zájem o shounen-ai stoupá, takže z toho hlediska jsem spokojená.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Gekijouban Naruto Shippuuden: Kizuna

Jasně, závan Pearl Harboru se nezapře, bombardování Konohy bylo trochu přitažený za vlasy, dobře, on i ten hlavní padouch byl takovej ujetej. ALE - já děsně chci, aby Sasuke umřel a nejlépe, aby ho zabil Naruto (trochu emocí, ne? XoD), jenomže po shlédnutí tohoto filmu jsem si říkala, že by bylo opravdu fajn, kdyby se ti dva nakonec spojili a bojovali bok po boku; takže zmatek - co teď? Zabít nebo nechat ho vrátit se? Co teď vlastně chci..? No nic, zpátky k hodnocení... :-) Tenhle film si opravdu užijí jen ti, kteří znají Naruta a kteří žerou Uchihu nebo - jako v mém případě - se nechají okouzlit dočasným partnerství (a to to bylo tak kratičké...).

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Shin Angyou Onshi

Myslim, že tohle by bylo lepší jako seriál - lépe pochopit vztahy, proč, jak, kdo byli, co bude... Není to špatné. Jen mi to příjde jako polovina věty. Protože jeho poslání vlastně neskončilo, že? Stále musí říkat: "Počkej bratře."

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Junjou Romantica 2

Asi jsem ero romatik nebo se ráda nechvám opít rohlíkem, ale tohle se mi prostě líbilo. Je to tak stupidní a jasný, že prostě se nechám unést :-) A to se mi m ti chlapi nelíbí - jako jak jsou nakreslení :-D Není pro mě problém si to pustit znovu a znovu se u toho bavit. Tohle je prostě krásná shounen-ai (skoro yaoi) pohádka. :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Sengoku Basara

Skvělá animace. Spousty narážejících barviček. Cool bojovníci (tedy pokud zrovna nechrlí moudra X-D). Výborný opening i ending. Skvělé nadsvětelné bitky. Tak zhruba tohle mě donutilo takhle hodnotit. Navíc ty dva poslední díly jsem si docela dost užila. Legrace to byla...

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Hakushaku to Yousei

Co se mi na tomto anime opravdu, ale opravdu líbilo, bylo prvních pár chvilek openingu - do zpěvu; pak to zapadá do běžné openingové rutiny :-) Příběh je ujetý, bohužel ne správně, což mu ubírá na kráse. Navíc je tu typická ženská představitelka, která říká ne, ne ne!, ale myslí jo, jo jo!, pak je tu typický mužský představitel, který říká, co mu na jazyk příjde + je "opravdu" krásný čili ve výsledku nuda, protože každý jejich krok lze předpovědět téměř se 100% přesností. Navíc příběh končí, že nekončí, takže to trochu slibuje další sérii. Ale co mi bylo sympatického: vodní skřítek, "koník" ;-) a kočičák gentleman. Jinak vše průměrné, podprůměrné.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Air

Tak nějak po svém to chápu, anebo aspoň věřím, že jsem pochopila, o co šlo, tak nějak okrajově. Stejně to pro mě má nádech tajemství. Možná to chce shlédnout ještě jednou. Každopádně nemůžu dát jinak než 7, ačkoliv je to takové loudavé a ze začátku mě to vůbec nebralo - naopak docela nudilo. Jenomže ta hluboká myšlenka - pokud jsem si ji nevybájila - mi prostě něco říká. Tahá mě za rukáv a táhne pryč. Nebe už není takové jako dřív. :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Gravitation (2000)

To bylo taky pěkné! ;-) Nejdřív shlédnout seriál a potom se vrhnout na tohle. Tak trochu jako šlehačka na dortu. Bez třešně. Ale Shuichi i Yuki jsou párek k zulíbání, to vám teda povim. Takový Baka! -_^

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: Karin

První polovina mi tak trochu splívala, tak pořád se dělo dokola to samé v trochu jiném kabátě, ale to vůbec nevadí, protože to příjemně a rychle uteklo a otevřelo prostor napínavější a dynamičtější druhé polovině. Bylo fajn usmívat se nad Karin; vážně takovýho sympatickýho upírka abys pohledal :-) A co teprve její rodinka..! Na relax je to výborná volba.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.10.2009     Anime: D.N. Angel

Výborné anime o šestadvaceti dílech. Klidně bych se mohla dívat od začátku znova do konce a znovu a znovu, kdyby mě nezaměstnávaly ostatní anime, které mé oko ještě nespatřilo :-) Silný příběh, pokud necháte působit kouzlo a vstřebáte konec (ovšem s tím, že jste si užili všechny díly předtím) ... Vážně nevím, čím si mě toto anime získalo, ale je jasné, že to dokázalo. Prostě kouzlo! =o) Navíc berte to tak, že to bylo moje 3. anime :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 05.10.2009     Anime: Zetsuai 1989

Není to jako ty dnešní yaoi-OVA, kde fakt jde jen o ten sex. Tohle vypadá i na příběh. Tohle, ač to má tragickou minulost, docela funguje. Jen kdyby Izumi neměl tak děsnej dabing... ;-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 05.10.2009     Anime: Bronze Cathexis Koji Nanjo

Pokud jsem stáhla správné video, o čemž chvílemi trošilinku pochybuji, tak tohle je vlastně jeden velký šónen-ai (yaoi) klip s podivným ozvučením. Postavy jsou ze Zetsuai. A to je asi tak všechno, co k tomu můžu říct.

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 05.10.2009     Anime: Bronze Zetsuai since 1989

To byly ale ošklivé postavy! :-D Fakt, ještě teď se děsím těch špičatých brad... Ale ve své kategorii je tohle dejme tomu taky špica, takže je prominuto. Je to ještě o kapánek lepší než předcházející OVA. Opravdu to nabádá, aby si člověk tu mangu přečetl. Ten čas, věnovaný shlédnutí téhle OVA, mi určitě stál za to. I když to, co se dělo, bylo ohrané (viz koma, chvilkové odloučení, konečné odhalení a pochopení pocitů), tak ten konec byl svým způsobem působivý. A další věc, která je to pěkná, je to, že to není vulgární, jak takové OVY dokážou být. :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 05.10.2009     Anime: Shiritsu Araiso Koutougakkou Seitokai Shikkoubu

Otřepané, ale "pohodlně" koukatelné. Lehký opar šónen-ai se ta mihne, přesněji: "co by se za nehet vešlo". Tady jde hlavě o tu společnost, která zabraňuje bezpráví, bojuje s neřády a má spousty charakterů, jaké nesmí chybět v každém řadovém anime ze školního prostedí. OVA střed, dalo by se říct. No, ale Kubota-kun mi celkem padl do oka, pomalu - komu ne? :-D

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 1.00/10.00     Přidáno: 06.10.2009     Anime: Kimera

To je ale nuda! Pokud máte dostatek odvahy, tak směle do toho! X-D

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 10.10.2009     Anime: Gekijouban Bleach: Fade to Black Kimi no Na o Yobu

To je zajímavé, kolikrát už to Seiretei zbořili a vždycky je pak perfektně opravdený :-D Jasný, vim, filery bla bla bla, ale jen jsem se chtěla pozastavit nad tím, že pokaždé Soul Society musí někdo poničit :-D Třetí film je v podstatě na úrovni filmů předchozích, akorát tam byli o něco lepší záporáci. Ale co je na tomto filmů lepší než na těch předchozích, je fakt, že si zde trošku zařádil i Kisuke, konečně jsem viděla Berihime trochu v akci a že jí to sluší ;-) Zaraki se jako vždy bavil. Yamajiho tady nenechali být natvrdlým puritánským vedoucí, za což jsem vlastně taky moc ráda. Co mi ale trochu zkazilo dojem, byla uřvaná Rukia nakonci, tu bych si klidně odpustila. On ani Kon po endingu nebyl kdovíjak zábavný. Přesto je to příjemně koukatelný a takový standard Bleach filmů. Nezklame ani nepřekvapí; nenudí. :-)

    Přidal: Ziza     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 17.10.2009     Anime: Kigeki

Velmi působivé. Hudba. Její vyprávění. Kresba. Jeho smích. Vše dohromady to utváří něco, co prostě nejsem schopná popsat, jen vím, že to funguje, pokud člověk trochu "porozumí".