• Anime: 9558
  • Uživatelů: 22589
  • Hostů: 75

Hodnocení anime od uživatele VelkyBubak

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  3  >  

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 01.05.2009     Anime: Mission-E

Jde o souboj dvou organizací. Jedna z nich chce mít (hlavně finanční) prospěch z lidí tzv. E-typu a když je chytne, strká je do vězení. Zároveň se v ní vyskytují lidé, co by E-typ z různých důvodů nejradši pobili. Druhá je snaží chránit, a to hlavně před první organizací. Pochopitelně zachránění, tam pracují... Aco je ten E-typ? Jde o lidi se zvláštním nadáním v oblasti elektra. Dějová linie navazuje na Code-E.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 23.07.2009     Anime: Saki

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Hrdinkami příběhu jsou hráčky Mahjongu, a kolem nich a hry se vlastně točí celý příběh. Možná si teď myslíte, Mahjong to jsou přece ty kostičky co odebírají po párech s cílem mít prázdnou plochu. Inu není to ono. Pokud Vás tento seriál nepřesvědčí, že na Mahjongu něco je, alespoň Vás přesvědčí že to není ten pasians, co jste možná hráli na počítači. Popravdě hned po shlédnutí prvních dvou dílů jsem dával do vyhledávače slůvko Mahjong a s překvapením zjišťoval, že to opravdu, ale opravdu není to co jsem si dlouhá léta myslil...

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 31.08.2010     Anime: Kämpfer

Příběh začíná zajímavým zvratem v životě hlavního hrdiny. Následuje poklidně plinoucí děj, vyplněný jeho snahou se s nastalou situací nějak vyrovnat a okořeněný nějakou tou akcí a romantikou. U mě si to poněkud pokazil podivným ukončením.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 19.09.2010     Anime: Strike Witches 2

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Příběh čarodějek pokračuje. Zhruba po 6 měsících se znovu setkávají, protože boj s nepřáteli (Neuroi) ještě zdaleka nebyl dobojován. Navíc se zdá, že se Neuroii z minulé série poučili a boj s nimi je teď těžší než předtím. Nezbývá než jim popřát hodně štěstí jak při tréningu, tak v boji.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 19.09.2010     Anime: Zero no Tsukaima

Nemohu si pomoci, ale přijde mi to jako zábavná parodie na Harryho Pottera. Ale i kdyby tomu tak skutečně bylo, nijak to nesnižuje uměleckou hodnotu příběhu - je jen pár seriálů, které se s tímhle mixem smíchu, romance a dobrodružství mohou měřit

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 19.09.2010     Anime: Toaru Majutsu no Index

Dobře smixovaný příběh. Město plné esperů, nějaká ta magie a smůla ... A pokud se vám bude líbit, má i pokračování.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 19.09.2010     Anime: Air Gear

Pěkný scifianime na které se rád podívám i víckrát. Jen mě poněkud žere fakt, že příbeh není ukončený. (Manga je delší než anime)

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 19.09.2010     Anime: Yoku Wakaru Gendai Mahou

Příběh z kouzelnického prostředí moderní doby se točí okolo jedné kouzelnické dívky, která umí přepisovat kouzla na jiné. Držte si klobouky (no dobrá, nebo radši přilby), setkání sní může nepřátelům způsobit újmu na zdraví ...

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 19.09.2010     Anime: Yakitate!! Japan

Je tu Anglický chleba, německý chleba, francouzký chleba (bageta), ale japonský neexistuje. Tak nějak ten příběh začíná... Komedie o človíčkovi, co chce mít japonský chleba.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 30.09.2010     Anime: Azusa, Otetsudaishimasu!

Nenašel jsem nic, co by mi vadilo. Pěkně skloubený příběh, basketbalového klubu a jeho nové členky. Není to náročné na sledování - nemusíte u toho přemýšlet.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 12.10.2010     Anime: Toaru Majutsu no Index II

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Ano je to pokračování jedničky, trochu z toho cítím i chuť `Toaru Kagaku no Railgun`, z něhož sem pronikly některé další postavy. Co se příběhu týče, Touma nám pomálu dospěl. Ale nic jako jeden souvislý sled událostí nehledejte. Všechno se sice odehrává po první sérii, ale najdou se části, kde kdyby se změníla posloupnost dílů, divák by tím neutrpšl žádnou škodu - na druhou stranu by to nebyl ani žádný přínos. Neberte mě špatně, mám tenhle seriál rád, jen se snažím zpětně zhodnotit situaci.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 20.10.2010     Anime: Bleach

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Už jsem se smířil s tím, že konec asi nikdy neuvidím. Ze začátku se mi seriál líbil víc než teď, což je patrně dáno opakováním dějové linie - ta se jakoby točí v kruzích, přestože ty kruhy čítají přez 50 dílů - a nahahováním scén - člověk čeká, že se něco stane, a ono se to stane až za třeba 10 dílů, nebo vám do toho šoupnou vedlejší příběh (nezávislý na tom co se dělo doteď). Není tím nejhorším co jsem už viděl, ale rozhodně není ani průměrný natož pak nejlepší a lituji všech, co nic lepšího neviděli. Na druhou stranu některé scény byly fakt dobré, a přez svou nekonečnost, je celý příběh koukatelný.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 31.10.2010     Anime: Top o Nerae!

Přestože mě některé nápady mě vážně překvapily a jako sci-fi patrně ještě dlouho zůstanou, příběh není zrovna nejsilnější stránkou a grafika je patrně na úrovni tehdejší doby (nemohu soudit).

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 31.10.2010     Anime: Top o Nerae 2! Diebuster

Vizuálně si anime polepšilo, aby taky ne, když mezi vypuštěním první a druhé série je víc jak 15 let. Ano nepřátelé opět útočí ... a v mecha robotech se jim postaví noví hrdinové.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 05.11.2010     Anime: Gakuen Alice

Už jsem je slyšel nazývat různými názvy, ale říkat speciálním schopnostem Alice, je asi unikát.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 08.11.2010     Anime: Juuni Kokuki

Jeden z prvních fantasy anime, co jsem viděl. Líbí se mi a rád bych ho dosledoval do konce, ale konec není. Podle některých (Sekai) je to proto, že se autorka nedohodla s animátory, ale buď jak buď úplného konce příběhů se v anime nedočkáte, přesto rozhodně stojí za zhlédnutí. Někteří (Reanimated, Sekai) porovnávají seriál s některými díly Tolkiena. A pokud seriál úspěšně dokoukáte, můžete pokračovat novelou(?)/Mangou(?)

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 08.11.2010     Anime: Mahou Gakuen Lunar! Aoi Ryuu no Himitsu

Komediálně laděný příběh o záchraně studentů magické akademie. Příjemné dílko, které vzledem ke své délce patrně dokoukáte bez sebemenších potíží. Animací mi připoměla Dragon Half.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 08.11.2010     Anime: Rekka no Honoo

Příběh, od stejného studia jako Juuni Kokki. Místy komediálně laděný příběch dostává s přibývajícími díly na akčnosti.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 11.11.2010     Anime: Z.O.E Dolores,i

Zatím nejlepší mecha anime, co jsem měl potěšení sledovat. Muzika je fajn, příběh je na celkem slušné úrovni, i když to vypadá na šťastný konec.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 20.11.2010     Anime: Seto no Hanayome

Hezky zpracovaná pohodová komedie, která neurazí a pobaví.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 21.11.2010     Anime: Zegapain

Nejlepší způsob jak tohle popsat, je matrix. Vidím tu spoustu shodných rysů.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 02.12.2010     Anime: One Piece

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Komediální příběh s počtem dílů směle konkurující telenovelám (momentálně okolo 480). Uznávám, že z oněch převelice dlouhých anime je to zatím to nejlepší co jsem potkal - kam se na tohle hrabe Naruto, Gintama, nebo Bleach. Na druhou stranu, je spousta dobrých anime, co nemají tak veliký počet dílů a stejně se u nich moc bavím. Tomuhle strhávám bodík za fillery (ty co mi opravdu nesedly jsou až po 275 dílu)

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 27.12.2010     Anime: Seikai no Danshou: Tanjou

Velmi pohodový příběh, ze vzdálené budoucnosti.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 19.01.2011     Anime: Break Blade

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Zajímavý příběh a celkem dobrá grafika. Po shlédnutí dvou částí se jen těžko hodnotí jak bude příběh vypadat dále, ale pokud si udrží svou úroveň máme se na co těšit (a pokud se někdy dočkáme dalšího dílu)

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 28.01.2011     Anime: Juuousei

Je to o přežití, o pochopení světa, i nějaká ta romantika se chvílemi objeví, pěkná grafika, ... co dodat ...

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 06.02.2011     Anime: Mai-Otome

Zpočátku mecha oddechovka, s přibývajícími díly (zvláště ke konci) se přidává i akce a nějaké to překvapení. No, přiznávám že ta akce víc. Líbí se mi grafika, zvuky pěkný jako doprovod, ale bez obrázků si je pouštět asi nebudu (teda až na tu píseň co si zpívají pro uklidnění), charaktery na svůj věk uvěřitelné.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 28.02.2011     Anime: Densetsu no Yuusha no Densetsu

Zdá se, že právě pro takovéhle anime jsem vhodnou cílovou skupinou. ED si vystačí s muzikou a fotkami. Kresba dobrá, muzika příjemná, příběh se mi také celkem líbí. No dobrá, žádnou žádnou novinkou zasadit superhrdinu do fantasy světa, ale nevzpomínám si na žádné nelogičnosti, které by se nedaly vrámci příběhu vysvětlit (ať už jde o intriky, lásku, ...). Čeština do 10.dílu také potěšila.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 01.03.2011     Anime: Majuu Senshi Luna Varga

Těžko se mi hodnotí. Grafika snad odpovídá době, ze zvuku mi nějak nesedl opening.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 14.03.2011     Anime: Freezing

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Jedno z těch, na které se každý týden těším. Hezká děvčata, pěkně akční boje. (a vím tohle je dost slaboduché hodnocení)

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 02.04.2011     Anime: Eien no Aseria: Spirit of Eternity Sword

Z tohohle mám velmi špatný pocit. Rozdělení na hodnější (úplně hodná rozhodně není) a zlou stranu jakéhosi sporu, bez vysvětlení proč tomu tak je a jestli tomu tak je. Nedokončený děj.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 02.04.2011     Anime: Tsubasa Shunraiki

Dovolím si nejdříve reagovat na předchozí hodnocení: Líbí se mi to, a proto nechci aby to skončilo. Za všechny epizody s Tsubasa ... co jsem dosud viděl, mi byly proti srsti jen dvě (obě v druhé sérii a obě s mokonou v hlavní roli).

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.04.2011     Anime: Hikari to Mizu no Daphne

Napínavý příběh o hledání. Najdete tu strhující akci, smutné chvilky, překvapivé zvraty... No dobrá, z mých oblíbených postav nikdo nezemřel, ale to mi nijak nevadí, nejsem z těch co si přejí aby postavy umíraly. A rozhodně se podle prvních epizod nedá posoudit, jak to nakonec dopadne.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 13.05.2011     Anime: Spectral Force

Příběh o svržení vlády démonů lidmi. Hádejte kdo je z nich ten zlej. Je možné že je animace poněkud odfláklá. Příběh mi nepřijde špatnej, muzika fajn.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 15.05.2011     Anime: Spiral: Suiri no Kizuna

Příběh je poněkud temnější, než na co jsem zvyklý, navíc není vůbec jednoduchý. Pokud hledáte oddychovku, tak jděte jinam. Z detektivek jsem před tímhle viděl jen pár dílů (45) z Conana, a tohle mě daleko víc vtáhlo do děje. Navíc je děj celkem uvěřitelnej, dokážu si představit, že by se to mohlo stát. Přestože se jistě najdou otázky, na které tohle anime neodpovídá a i po shlédnutí se mohu jen dohadovat, jaké by na ně mohli být odpovědi, myslím, že ty nejpodstatnější odpovědi tu jsou. Co se dětí týče nemyslím, že moc záleží na tom, čím se odlišují. Důležité je, že se vždychky najde nějaký ten fanatik, který řekne seš jinej, zemři. Stejně jako se kdysi upalovali `čarodějnice`.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 30.06.2011     Anime: Astarotte no Omocha!

Po shlédnutí první epizody, jsem moc nečekal. O to větší překvapení bylo, že se (tuším že) všechny nejasnosti, které mne na oné epizodě zmátly, později vyjasnily. Nakonec je to pohodový příběh, který mi právě teď přišel vhod.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 05.07.2011     Anime: Seikai no Senki II

Nedokážu určit, zda je lepší než první díly. Můžu jen říc že příběh pěkně zapadá do série a přestože se mi líbil, myslím že nejsilnější zážitek má člověk když se kouká od začátku. Je to jeden z těch seriálů, které vám řeknou, že není důležité mít prvotřídní a hlavně novou animaci, ale hlavní je příběh.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 06.07.2011     Anime: Crystal Blaze

Příběh je celkem temný. Víte, některých zavražděných mi bylo opravdu líto. Některé části mi připoměly jimé seriály, třeba droga téměř vystřižená z Conana, zloun skoro jako z Railgunu...

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 09.07.2011     Anime: Hidan no Aria

Je to komediálně laděné akční echi s pěknou grafikou a pohodovou muzikou. Příděh se trochu vyvýjí, postavy moc ne, ale alespoň se o nich člověk něco doví. Onen drákula, co ho tu Simis zmínil nevypadá zas až tak špatně - to jméno nejspíš sedí, vždyť si vemte jména ostatních -> pravděpodobně jde o vtip tvůrců ...

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 17.07.2011     Anime: Loups=Garous

Bohužel si dokážu takovou budoucnost představit. Až na ten konec, mi to přišlo možná až příliš reálně (v blízké budoucnosti).

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 03.09.2011     Anime: Cluster Edge

Přestože, nemám příliš v lásce příběhy s "Bohem", celkem mě to chytlo - vlastně si to můžu vykládat i jinak, ale takhle to asi bylo zamýšleno. Jenom těch opakování by v takhle dlouhém seriálu mohlo být méně. Nevím, zda to je jen pocit, ale řekl bych že plná čtvrtina seriálu je o opakování scén minulých.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 17.09.2011     Anime: Agatha Christie no Meitantei Poirot to Marple

Nejsem si jist, zda spojení Slečny Marplové a Poirota, je zrovna nejlepším nápadem, protože to člověka nutí, obě postavy srovnávat. Hm a z toho by asi vítězně vyšla Slečna Marplová... Celkově bych řekl, že je na tom lépe než Meitantei Conan, přestože mám šiničiho celkem rád. Jediné postavy, co se alespoň trochu vyvýjejí, jsou Poirotovi asistenti. Hudba je klidná a pohodová, a dá se na ni zvyknout, což je jedině dobře, protože se neopakují jen ED/OP, ale i doprovodná hudba (kdykoliv se objeví je stejná). Kresba se mi velmi líbila.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 24.10.2011     Anime: Mugen no Juunin

Příběh o životě ve feudálním japonsku. Ne, že by tam nebyla nějaká ta akce a souboje, ale nemyslím si že by to bylo tím hlavním, o co tu jde. Myslím, že hlavní o co tu jde je vývoj postav. Op/Ed mi tak nějak sednou k anime. Jinak, přestože nemám rád nedokončené anime a přestože bych rád zase viděl oblíbené hrdiny, a přestože tam zůstalo mnoho nedořešeného děje, jsem rád že to není ukončené.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 29.10.2011     Anime: Dragonaut: The Resonance

Víte, když někdo řekne hrozné anime - nekoukejte na něj a dá mu bodové ohodnocení 5 jako Aodhan (aktuální 29.11.2011), vzbudí to ve mně touhu se na to podívat, nebo se alespoň podívat po jiném hodnocení, protože dle mého je 5 průměr. No co, to jsem odbočil. Není to nic, co bych dokázal slupnout jako malinu - víte zkouknout za den. V této chvíli jsem u 15. dílu, proto zatím nemohu hodnotit za celý seriál, ale rozhodně je to jeden z těch mecha seriálů, nad kterými musím více uvažovat než nad obyčejnou oddechovkou.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.11.2011     Anime: Mayo Chiki!

Hezké anime s otevřeným koncem - moc bych se nedivil, kdyby někdy přišlo pokračování.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 24.11.2011     Anime: Musekinin Kanchou Tylor

Na našeho nového kapitána se štěstí lepí. Nebo bych možná měl říci, že má talent dělat správná rozhodnutí. Je radost sledovat jak se věci dějí. Jinak přezto, že to nepotřebuji, zkusil jsem odkaz od Sirnise, s nulovým výsledkem. Takže říkám - mě pomohl bakabt.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 12.01.2012     Anime: Puchi Puri Yuushi

Příjemná fantasy s magií, dráčky, démony, ... Pěkná grafika, muzika a ani příběh, kolem něhož se to točí není úplně špatný.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 17.01.2012     Anime: Konjiki no Gash Bell!!

Jako snad všechna dlouhá anime, i tady se samosebou vyskytnou chvilky, které které člověka nepotěší a pochybuje třebas o inteligenci postav. Prvních pár dílů jsem uvažoval, zda to vydržím, ale nakonec mi to nepřijde zas až tak špatné. Postav je tu velké množství, některé jen tak probliknou, a už je nespatříte, jiné naopak vídáte velmi často. Základní zápletkou je, že jednou za 1000 let dochází na zemi k souboji démonů o titul krále a ten čas právě nadešel (nebo spíš začal už před začátkem seriálu). S přibívajícími díly se zápletka obohacuje... Grafika ani hudba není špatná.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 04.02.2012     Anime: Madlax

Ze záčatku jsem měl problém, koukat se na to najednou (prokládal jsem to jinými) - vlastně až do 14té epizody, pak už to šlo hopem. Pěkná hudba, po celý seriál (Op,Ed i doprovod), dobrá grafika a celkem zajímavý příbeh, jehož plné rozuzlení se dozvíte až k závěru. Zažijete spoustu bojů, uvidíte spoutu kulek, smrtí a ani krvi se nevyhnete. Možná se budete, stejně jako Sovereign ptát sama sebe, co vlastně vidíte. Občas to jsou vzpomínky, ale po většinu děje jsou to spíše odlišně postavy.

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.03.2012     Anime: Tantei Gakuen Q

Zajívavý detektivní seriál ze školního prostředí (škola detektivů).

    Přidal: VelkyBubak     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.03.2012     Anime: Slap Up Party: Arad Senki

Už je to nějakej čas co jsem tohle viděl. Bylo to celkem ztřeštěné, ale byla to i sranda. Na druhou stranu si byly jednotlivé díly dost podobné (pokud si pamatuji dobře). A tak, když vidím tu desítku, musím to trochu zkorigovat.