akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31895
  • Hostů: 127 + 55

Hodnocení anime od uživatele Vanda

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 28.05.2013     Anime: D.Gray-man

neviem ako ostatným ale mne sa toto anime hrozne lúbi o čom svedčí aj to že som ho od 70. dielu (bolo to už dávnejšie) kukala a ang titulkami a ja sa s jazykmi moc nekamarátim (našťastie to nebolo až také hrozné ako som predpokladala)....som rada že si ho konečne môžem kuknúť a budem tomu úplne rozumieť :D

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 04.07.2013     Anime: Karneval (2013)

mne osobne sa toto anime veľmi páčilo....má úžasné grafické spracovanie...hlavne sa mi páči farba očí postáv.....jediné čo mu môžem vytknúť je že má veľmi málo dielov :D ....spočiatku to začalo ako niečo na spôsob Naruta....plnili misie a ku koncu to malo veľmi rýchli spád.....ja by som to viac natiahla tak cez 100 dielov :D :D

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 22.01.2018     Anime: Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Toto anime malo podľa mňa strašne dlhý rozbeh. Pri piatom diele som myslela, že to vzdám jaká to bola nuda. Ked to konečne začalo byť zaujímavé zostávali asi štyri diely. Rozhodne to smeruje k záveru, že bude druhá séria, ktorá môže byť zaujímavejšia.

Anime má veľmi peknú kresbu a nádhernú hudbu (čo je väčšinou niečo čo si veľmi nevšímam). Medzi pestrou paletou postáv si určite každý nájde nejakú sympatickú, aj ked ich je možno až priveľa, preto sa žiadnej nevenovalo viac do hĺbky. 

Plusový bod by som dala za tú iróniu, že vojaci sú oblečený ako harlekýni.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 22.01.2018     Anime: RDG: Red Data Girl

Anime zo svätýň patria medzi moje najobľúbenejšie, preto som možno mala priveľké očakávania a v konečnom dôsledku som bola trocha sklamaná. Prišlo mi, že potenciál anime nie je veľmi využitý. Dej neurazí, ale ani veľmi nenadchne.

Trojčatá a ich schopnosti sú zaujímavý nápad. Dokonca som mala rada aj hlavnú ženskú postavu (čo sa nestáva veľmi často) aj napriek jej pasívnej povahe.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 0/10.00     Přidáno: 23.01.2018     Anime: Itazura na Kiss

Kotoko mi bola spočiatku sympatická. Jej vzťah s Naokim bol docela vtipný, väčšinu času ju ignoroval a ked to chcela vzdať urobil niečo čím si ju zas namotal. Ked sa však dej presunul na vysokú školu z Katoko sa stala zúfalá stalkerka a ani romantické scény už neboli ako predtým. Potom sme sa ani neviem ako dostali z ignorujem ťa na berieme sa. Čo sa stalo s mojou študentskou romancou?? Preskočili sme akúkoľvek fázu chodenia a ideme na medové týždne kde sa z Kotoko stáva malé šťeniatko lačniace po pozornosti, ktorá sa jej aj napriek tomu, že sú manželia nedostáva. V tomto bode som videla nejaké obrázky z anime a zistila že to bude viesť k tehotenstvu a decku... Takže som si povedala ďakujem ale nechcem. Anime by som ukončila 14. dielom (svadbou). Možno sa k tomu časom vrátim...

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 5/10.00     Přidáno: 29.01.2018     Anime: Hataraku Maou-sama!

Začalo to pomerne zaujímavo, ale potom sa z toho stala úplná nuda. Nemá to takmer žiadny dej. Možno keby aspoň rozvinuli vzťah medzi Sadaom a Emiliou bolo by to zaujímavejšie. Rozhodne sa mi tam však stratila myšlienka toho, čo vlastne spôsobilo zmenu Sadaoa. To, že sa z vládcu démonov stal vzorný občan rozhodne nepôsobilo len to, že začal pracovať. Ako jediné plusy vidím peknú kresbu a celkom zaujímavé postavy. Dalo sa to pozrieť, ale žiadny zázrak to nebol.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 11.02.2018     Anime: Dansai Bunri no Crime Edge

Po prvom diely som mala pocit, že to už nemá ako pokračovať, preto ma následujúce diely milo prekvapili. Potom však nastáva akési rozpoltenie anime. Namiesto toho, aby sme pokračovali v krvavej dráhe, ktorú sme začali prenášame sa do sveta roztomilosti a romantiky. Čo sú úplne paralelné štýly a v tomto anime podľa môjho názoru spolu veľmi nehrajú.

Keď sa zamyslím nad dejom tak je v podstate o ničom. Navyše anime neskončilo, takže sa predpokladá druhá séria... Charakter postáv tiež nebol nijako extra rozobratý.

Nie je to až také hrozné, lebo som to zvládla dopozerať, ale nijak nadšená nie som.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 11.02.2018     Anime: Netojuu no Susume

Úžasné anime! Hodne som sa pri ňom nasmiala. Aj napriek tomu, že som po  pozretí prvého dielu vedela povedať ako to skončí, príbeh mal prekvapivo veľa zvratov a hĺbku. Dúfam, že bude ďalšia séria :D

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 11.02.2018     Anime: Boku dake ga Inai Machi

Toto anime bolo pre mňa prevratné. Po jeho dopozeraní som dospela k predsavzatiu "žiadne anime cez skúškové!" Nebola som schopná sa od neho odtrhnúť, takže som ho musela najprv dopozerať.

Zo začiatku som si nebola veľmi istá tým námetom o ceste do minulosti, ale bolo vyvinulo sa to na úžasný príbeh. Páčilo sa ako na konci vyriešili fakt, že zmenil minulosť. Skvelé anime, vrele odporúčam.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 18.02.2018     Anime: Hirune Hime: Shiranai Watashi no Monogatari

Myslím, že kombinácia snového sveta s tým skutočným nie je veľmi dotiahnutá do konca, čo sa prejavilo hlavne na konci. Určite nezaspíte keď visíte za jednu ruku a pod vami je 30 poschodí prázdna. Taktiež ma docela irituje, že stále neviem čo sa naozaj stalo jej mame. Ale inak sa jedná o pomerne zaujímavý príbeh. Rozhodne stojí za pozretie :D

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 18.02.2018     Anime: Umi ga Kikoeru

Kedže sa jedná o Ghibli film bola som dosť sklamaná. Dejovo je to docela o ničom a kresba tiež nestojí za veľa. Ale, aby som to nehodnotila príliš prísne kvôli mojim nenaplneným očakávaniam, musím uznať, že správanie postáv v príbehu, ktorý nám bol ponúknutý je veľmi realisticky zachytené, čo robí tento film zaujímavý. Jedná sa o taký oddychový film. 

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 26.02.2018     Anime: Kuragehime

Úžasné anime. Ukazuje čo sa stane keď do komunity ľudí, ktorých desí akýkoľvek kontakt s okolitým svetom vpadne extrovert. Anime obsahuje množstvo vtipných scén. Hlavné postavy Kuranosukeho a Tsukimi je veľmi ľahké si obľúbiť. Pekná kresba a dokonca sa nám tam rozvíja aj menšia romanca. Asi sa pustím do mangy, kedže nevyzerá,že by chceli urobiť pokračovanie.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 12.03.2018     Anime: Asagiri no Miko

Docela nuda. Prakticky skoro nič sa nedeje a rozbehne sa to až v záverečných dieloch. Dej je neprepracovaný a kresba nič moc. Príde mi, že súbojom chýba kreativita a všetky sú ako cez kopírku. Záporáci sú hodne neschopný a kladné postavy blbé, že im trvalo tak dlho spojiť si tri nové študentky s troma zlými kňažkami. Hiro je skôr vedľajšia postava a v deji figuruje až na záver. Vzťah Hira a Yuzu mi stále príde divný, kedže sú bratranec a sestranica, ale asi by ma to nemalo prekvapovať, kedže romantický vzťah medzi bratom a sestrou nie je ojedinelý...

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 11.02.2019     Anime: Kakuriyo no Yadomeshi

Podľa môjho názoru skvelé anime. Dej nie je nijak extra akčný, ale nestalo sa mi, že by ma nudil. V popredí je tématika varenia. Nechýbajú ani úžasné/trápne (záleží na názore) romantické scény. V istom zmysle mi toto anime pripomína Kami-sama Hajimemashita. :D

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 10/10.00     Přidáno: 07.05.2019     Anime: Lost Song

Skvelé anime! Zaujímavé od prvého dielu. Priznávam, že zo začiatku som niektorým veciam úplne nerozumela a strácala sa v deji, každopádne na konci sa všetko vyjasnilo. Toto anime má podobný WTF efekt ako Sakasama no patema, takže myslím, že by som si ho potrebovala pozrieť ešte raz od začiatku.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 14.05.2019     Anime: Kin`iro no Chord: Primo Passo

Myslím, že pokiaľ niekoho zaujme tento, tak to bude buď kvôli hudbe alebo romanci. Bohužiaľ z oboch som sklamaná. Žiadna romanca sa nekonala a hudba nebola zas tak prepracovaná. Asi tak do 10 sekúnd potom ako začala hrať hudba, do toho začali kecať a príde mi, že sa melódie docela často opakovali. Na nápad s magickými husľami som sa zo začiatku docela mračila, ale nakoniec do bolo až také zlé a pridalo to anime možnosť dramatičnosti. Zo začiatku ma anime celkom bavilo, ale priznávam, že ku koncu som sa už nudila.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 14.05.2019     Anime: Nodame Cantabile

Hudobnej zložke anime sa venuje veľká pozornosť a príde mi, že aj na docela vysokej úrovni (som laik takže úplne neviem posúdiť). Jediná vec čo mi asi prekážala na tomto anime je dablérka Nodame, má divný hlas a znie to akoby sa Nodame bola malé decko, lebo nevie normálne rozprávať. Každopádne anime je vtipné a má dobrý dej. Pokiaľ ale nemáte príliš v láske klasickú hudbu asi nie je pre vás.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 15.05.2019     Anime: Kitsune no Koe

Vcelku vydarené anime. Dej je zaujímavý a dramatický. Záver mi prišiel trochu nedotiahnutý. Čakala som nejaké vysvetlenie Skyových nápoved. Priznávam, že bolo docela otravné každú chvíľu prepínať epizódy lebo majú len 12 minút. Napriek malým zádrheľom rozhodne odporúčam :D

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 18.05.2019     Anime: Youkai Apaato no Yuuga na Nichijou

Trochu dlhšie som zvažovala či dať 7 alebo alebo 8. Nakoniec som sa rozhodla pre 8. :D Aj keď toto anime nie je to čo som očakávala, vážne som si ho užila. Anime s youkai sú moja srdcovka, preto som čakala, že budú mať vačšiu úlohu v tomto anime. Každopádne príbeh je každodenný život Yushiho. Žiadna veľká akcia v anime nie je, ale nudiť som sa rozhodne nenudila.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 18.05.2019     Anime: Ze Tian Ji

Príbeh je v celku zaujímavý, ale tá čínština je docela problém. Je to neprirodzené na počúvanie a ešte aj kecajú strašne rýchlo, takže som mala problém stíhať čítať titulky. Kvôli tomu mi niektoré veci ušli. Je tam hodne veľa postáv a je ťažké vyznať sa v hierarchii.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 29.05.2019     Anime: Otaku ni Koi wa Muzukashii

Veľmi príjemné oddychové anime. Príjemná zmena oproti klasickému anime, pretože je to pre zmenu z pracovného prostredia a nie školského. Nejak vážne romantické to nie je, ale predpokladám, že Japonci to asi naozaj tak majú keďže len v málo prípadoch je ozajstná romantická zápletka...

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 02.06.2019     Anime: Bishoujo Senshi Sailor Moon

Keby som toto anime videla tak pred 10 rokmi asi by som bola nadšená. Je to anime pre mladšie publikum. Väčšina dielov je o tom istom, čiže objaví sa yoma, bojujú, vyhrajú. Sailor Soldiers majú stále rovnaké schopnosti, akurát Sailor Moon získa power up. S malou pomocou tlačítka na pretáčanie opakujúcich sa scén premeny a útokov sa to dá pozerať. V druhej polke anime konečne začíname získavať nejaký príbeh. Celkom som si užívala vzťah Usagi - Mamoru/Sailor Moon - Tuxedo Mask. Prvá séria skončila divne a som zvedavá na pokračovanie, či sa dej vyvinie do príbehu alebo zostane rovnako repetitívny.
PS: Remake (Sailor Moon Crystal) je divný.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 23.06.2019     Anime: Inuyasha

Zo začiatku som si toto anime strašne užívala, ale potom začalo byť docela nudné a asi v 2/3 som už nevládala pozerať ďalej. Po nejakom čase som sa k nemu vrátila s odhodlaním dopozerať to. Zo začiatku to šlo, ale nakoniec som zase docela trpela nudou... a WTF? však ono to ani neskončilo! Anime nie je zlé, ale je príliš dlhé a stáva sa nudným...

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 10.07.2019     Anime: Sword Gai

Toto anime by som asi zhodnotila slovami: neurazí ale nijak extra nenadchne. Anime nebolo nudné a dalo sa v pohode pozerať, ale prišlo mi, že všetky dobré postavy umreli na konci prvej série a druhá séria bola, preto nudnejšia. V prvej sérii za začal budovať pomerne komplikovaný dej a nie som si úplne istá jeho rozuzlením v druhej sérii. Taktiež ma docela irituje, že v prvej sérii bola predstavená myšlienka akonáhle je z teba busoma tak je to koniec, čo v druhej sérii už neplatí. Navyše Sayaka je neuveriteľne otravná...

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 21.08.2019     Anime: Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia

Nenadchne, ale ani neurazí. Anime nemá nijak komplikovaný dej, aj keď som očakávala, že väčšia časť anime sa bude zaujímať duelom, ktorý je predstavený v prve epizóde, bol skôr na báze každodenného života v "klane" Arcana Familia. Dúfala som, že Felicita bude mať trochu ráznejšiu povahu. Aj keď to na prvý pohlaď vyzerá na reverse hárem tak nijakú romantickú zápletku som nepostrehla. Anime je taký lepší priemer.

    Přidal: Vanda     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 23.08.2019     Anime: Chain Chronicle: Hekuseitasu no Hikari

Pôvodne som toto anime ani nezačala pozerať kvôli zlému hodnoteniu, ale nakoniec to nedopadlo úplne zle. Samozrejme má svoje muchy, ale plusové body sú rozhodne za netradičnejší prístup. Anime začína obrovskou bitvou, kde je ukázaných množstvo postáv a človek očakáva retrospektívny návrat na začiatok, ale nie. Bitva končí prehrou klaďasov a dej pokračuje po bitve. Ja osobne som ešte nič také v anime nevidela a bola som milo prekvapená týmto pojatím. Hlavný hrdinovia sú v tomto prípade dvaja, čo je tiež docela netradičné. Samozrejme anime má aj svoje chyby, vzhľadom na veľké množstvo postáv nie je čas venovaný ani jednej. Taktiež nie je povedané čo sa stalo pred prvou bitvou takže chýba začiatok ako to vlastne celé začalo a prečo. Môj celkový dojem z tohto anime je však dobrý. :D