• Anime: 9578
  • Uživatelů: 22646
  • Hostů: 122

Hodnocení anime od uživatele Roby

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  3  4  5  6  7  >  

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Fullmetal Panic! The Second Raid

Moje první anime. je to prostě bombaje to prostě bombaA to co je první je většinou ito nejlepší skvělá hudba,postavy a zábava.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Fullmetal Panic? Fumoffu

Moje první anime. Splečně s první sérii Full Metal Panic! a Full Metal Panic: The Second Raid je tohle opravdu zážitek.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Fullmetal Panic!

První mé anime asi njelepší ze všech 3 sérií.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Samurai Champloo

Patří asi do první dvacítky nejlepších anime všech dob navíc je to od studia co dělalo legendárního Cowboye Bebopa.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Mahoromatic: Motto Utsukushii Mono

O hodně slabší než první série mín vtipu mín všeho.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Ichigo 100%

Takový průměr, 12 dílů naprosto stačí dá se na to dívat, ale jsou rozhodně lepší série.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Love Hina

Z těch CCA 75 anime co jsem zatím viděl jsem se u tohohle nasmál ůplně nejvíc, no i děj byl slušný, ale komediální stránka je nepřekonatelná.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Love Hina Again

tímhle to šlo dost dolů jenže udržet si takový rytmus je dost těžký.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Love Hina Haru Special: Kimi Sakura Chiru Nakare!!

Asi nejlepší speciál od Love hiny hlavně ty slečny.Muhahahahaha

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Death Note

Prvních deset dílů bylo mistrovské dílo takový souboj mozků, největších mozků světa. Boj L s zvrácením Yagamim vrcholil někdy v půlce. Bohužel ta druhá půlkauž nebyla to co ta první.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Code Geass: Hangyaku no Lelouch

I když mi přijde 2.série lepší byť jen o kousek tak i toto patří neoddiskutovatelně k TOP 30 Anime všech dob.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Bleach

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Tyhle ty Tzv.nekonečné anime jsou hlavně komerční, ždímají prachy z toho anime co to dá na ůkor kvality a oku diváka dokud bude tohle vydělávat bude se to protahovat co to dá.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Naruto Shippuuden

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

o třídu lepší než než první série Naruto (2002) postavy už nejsou tak zabedněné a o trošku víc dospělejší KONEČNĚ. Sláva už sa dá na to dobře dívat.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: D.N. Angel

Lepší než jsem myslel, příběh byl velice chytlavý, leč ke konci velmi zmatený proto 8/10

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Fate/Stay Night

No precizní jen taková chybka co mi na japoncích děsně vadí je že tak děsně przní Evropskou historii Král Artuš byla žena to mi celkem vadilo, teď si v japosnku po tomhle myslí že fakt byla ženská.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Mahoromatic

Tak sranda být musí škoda že ten závěr byl nóó takový divní.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Ranma 1/2

Musím dát desítku tahle první řada no válel jsem se po zemi to se už dlouho žádnému anime nepovedlo kdo viděl musí souhlasit že desítka je pro PRVNÍ řadu zasloužená.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Ranma 1/2 Nettou Hen

Tyhle řady 2-7 jsou dobré ale už ani zdaleka nedosahují kvalit řady první ta je ůplně někde jinde až na 6.řadu která se mi zdá po té první nejlepší.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Ranma 1/2 OVA

OVA pro Ranmu nejsou moc dobrá ostatně po první řadě nebylo nic na dobré ůrovni až tohle 6 dilné OVA srovnatelné s první řadou + bonus jeden z nejlepších endingů co jsem kdy viděl.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Cowboy Bebop

Ačkoliv je Bebop všude repektovaní a opěvovaní tak pro mě to až tak bombastického nebylo popravdě nevím proč to všichni tak žerou jo jasně je to dost dobré, ale zase to nní tak dobré abych to nějak opěvoval prostě 100 lidí 100 názorů mě to jaksi nechytlo.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Kenpuu Denki Berserk

další opěvovaný seriál a opět (stejně jak Bebop) mě to prostě nechytlo za pačesy. ale určitě lepší ne Bebop to jo.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Tenjou Tenge

Moc krvavé, moc nezáživné a moc flashbacků 7/10

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Chobits

Další švanda která se povedla do 10 dílu sranda až na půdu, pak už jak to v anime bývá zvážní a ke konci vyvrcholí sice nebyl konec jaký jsem si přál, ale moje přání jsou důležítá jako moje sraní.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

No řekněme že na takovýhle anime nejsem moc ujeté a vtip toho rázu že mu usekne během 5 vteřin hlavu zas obnoví mě nejak nerozesmálo.PIPÍRUPIPIPIPÍRUPIPI

    Přidal: Roby     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Love Love?

Tohle byla ale pitomost ale vadržel jsem a nezapomen te se dívat na TV nebo monitor z dostatečné vzdálenosti.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2

O chlup lepší jak první série mělo to vyšší grády, lae jinak skoro totožně s tou první pramálo změň a když nějaké byly tak většinou lepší.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Baccano!

Skvělý příběh a bravůrně zvladnutá zápletka, vymyslet jednu z nejsložitějších zápletek v historii anime a dát ji do JEN 13 dílů je skoro nemožné.Ke konci jsem si říkal že jsem si měl ty zvraty,data a vztahy postav mezi sebou psát :-)

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Haibane Renmei

takové odpočinkové. Někomu to může připadat nidné někomu jen tak t¨kapku svěží no každý si v tom najde něco své proto 8/10.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Karin

Nečekal jsem takovu spoušť legrace příjemné překvapení od tak neprávem opomíjeného anime.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Cyber City Oedo 808

MIDO film měl šťastnou ruku všechny tři příběhy byly svým způsobem naprosto skvělé, parádní jízda škoda že to má jen tři díly určitě by tomu slušelo tak 22 dílů a nidko by se asi nezlobil přeci jen divák by určitě rád věděl jak to dopadne a jestli splní svoji kvótu trestu. no aspoň mě by to zajímalo.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Kaze no Stigma

Takový lepší průměr, když to vezmu kolem a kolem tak se mi docela lívilo.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Kaze no Tani no Nausicaa

Hayao Miyazaki to se každému vybaví při jméně naušika nebo mononoke hime dvě nejslavnější Miyazakiho díla považuji Naušiku z ůdolí větru za o něco lepší než Mononoke Hime.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Mononoke Hime

Hayao Miyazaki po druhé a opět královsky kvalitní a tentokrát i veleůspěšné v kinech a kritiků tohle mělo dostat oskara a ne Cesta do fantazie i když ta fantazie byla taky oscarová (měl mít už dva oskary když to tak vezmu) práce která trvala vícjak 7 let.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Soul Eater

Nejlepší byly první tři díly, poměrně žalostné, ale bylo to i napínavé, ale postavy zase nebyly až tak povedené. Lehký nadprůměr.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Howl no Ugoku Shiro

Neméně dobré jako předešlé filmy Hayao Miyazakiho příběh mi přišel zajímavější jen mi chybělo víc napínavých nebo akčních scén celý film CCA asi hodina se nesla v takovém moc poklidném duchu.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Tonari no Totoro

děsně chytlavá hudba Tonari no totora. Nejvíc se mi asi líbil ten kočičí autobus to nemělo chybu.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Claymore

Moc přeplácaní děj sice chytlavý ale přeplácaní soubojů bylo až až málo kecání spíš se konalo činy což se mi líbilo.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Ouran Koukou Host Club

Ouran není dokonalý ale je to fantastická zábava když překousnete ty Gay-scény které nejsou vůbec nějak ostré (díky bohu) tak se budete náramně bavit.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Hagane no Renkinjutsushi

Páráda já 10 moc často nedávám jen tomu na co nedám dopustit skvělý no když je to podle mangy je to ůplně jiná písnička kam se hrabe první verze Hagane no renkinjitsu. skvělá hudba, nadherná animace a vtip taky nechybí není co řešit.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Kodomo no Jikan (2007)

Dost ujeté i na japonce, ale právě že to jsou japonci je to takřa naprosto normální.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Zero no Tsukaima

Chápu že to někdo naprosto odzuzuje a chápu toho který to totálně miluje já jsem ve skupině číslo dvě má to takové pro mě nevyslovitelné kouzlo.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi

druhá série taky povedená je to trochu takové už válečné ale i tak pořád dobré.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 26.03.2010     Anime: Zero no Tsukaima: Princess no Rondo

No třetí se zas o trochu podobá te první zas o něco jinačí ale pořád stejné dobré muhahahahahha.:-)

    Přidal: Roby     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 29.03.2010     Anime: Renkin San-kyuu Magical? Pokaan

No dalo se to, takové lehké odlehčení, ale nic bombastického to teda není.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 13.04.2010     Anime: Kämpfer

připomínalo mi to kashimashi, ale tohle bylo podstatně lepší i když né o moc.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 08.05.2010     Anime: Dragon Ball Kai

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Skvělý Remake Dragon ball z možná o kapku lepší díky kvalitě obrazu a osekné filleri.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 01.08.2010     Anime: Dragon Ball Z

Skvělé tohle je mnohem lepší než původní dragon ball

    Přidal: Roby     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 01.08.2010     Anime: Dragon Ball GT

Goku jako malý harant, to se moc nepovedlo a proc tam je freeza cell buu a napo mě by zajimalo na co myslely celkem kravina ale pro fandy DB je každý díl skvělý.

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 01.08.2010     Anime: Gekijouban Bleach: The DiamondDust Rebellion Mouhitotsu no Hyourinmaru

Jden z těch lepších filmů ale ten konec co to bylo

    Přidal: Roby     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 01.08.2010     Anime: Dragon Ball

Bomba první díly super díly s armadou cervene stuhy bylo hodně slabe ale dale dily z tenkaichi budokai a picolo sage jsou spica.