• Anime: 9558
  • Uživatelů: 22589
  • Hostů: 76

Hodnocení anime od uživatele Pravda

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  >  

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 14.07.2011     Anime: B Gata H Kei

Po shlednutí celého anime poprvé dávám 10/10..... pěkně zpracované, žádné trapné scénky (což je chyba mnohých anime), ecchi je hezky zaměřené. Příběh se jim taky dost povedl. Je originální a příjemný. Smál jsem se celou dobu :) velice mě tohle anime překvapilo a potěšilo

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 24.07.2011     Anime: Clannad

Nejkrásnější anime, co jsem kdy viděl. A taky jsem si pěkně pobrečel. Mnohdy se i dost nasmál. Jen bych tomu vytknul nesmyslnou blbost toho blonďáka. Taky to, že vztah těch dvou (od druhé řady) má pár nereálných prvků a Fuko by měla být spíš ve zvláštní škole.... Vzácností u tohoto anime je i to, že děj se neomezuje jen na jejich pubertu, ale pokračuje do jejich dospělosti. Takže 9/10

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 0.00/10.00     Přidáno: 25.07.2011     Anime: Princess Lover!

Tak tohle anime bylo vyloženě DĚSNÁ P******A.         

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Pandora Hearts

děj je fakt zajímavý a napínavý... stále čekáte na vyuzlení příběhu a pak........ to celé podělají. konec je rychle splácaný, nezáživný, trapný a navíc zjistíte, že celý základ anime je nevymyšlený... ne nedomyšlený, ale nevymyšlený.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Spiral: Suiri no Kizuna

celou dobu je to jedno a to samé. neustále řeší nějaké problémy místo detektivů, jen se lituje a jediné na co se můžete těšit je rozuzlení ---> které nepřijde, protože ho vůbec nevymysleli... prostě si udělali záhadu a děj, který neexistuje. asi jako kdyby jste si koupili sporťáka bez motoru.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Aishiteru ze Baby

ti co se na to kouknou, můžou jen říct "ňuf, ňuf". anime o životních problémech, trošku zjednodušené, aby se dalo lehce pochopit. nechybí roztomilost, smích ani trochu toho dramatu

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Angel Beats!

u tohohle anime mě štvalo, že je fakt hóóóóóóódně překopané od mangy.... ale pokud opominete tohle, tak se u něj zasmějete a nakonec si i zapláčete :)

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Hyakka Ryouran: Samurai Girls

nezáživné ecchi, kde se omílá pořád to samé dokola a děj není v ničem nápaditý. navíc konec je vyloženě trapný. ale kresba je netradiční a zajímavá

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Juuni Kokuki

úžasné a originální anime. sice vás může odradit nezvyklá (pro otaku) kresba, ale na tu si za chvilku zvyknete. děj je dělaný celkem "realisticky" a hlavní hrdinka je opakem dokonalosti. jedno z nejlepších anime, co jsem kdy viděl.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Kemono no Souja Erin

další z originálních anime. krásný děj, kde se s tím nepářou :) ale taky občasně nudný, že se musíte do koukání nutit.... tak jak tak za to stojí.... i kresba je netradiční

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Rosario to Vampire

tak tohle anime se jim fakt nepovedlo... celé je to jen o koukání na kalhotky a děj utek někam do čistírny.... a od mangy fakt dost odbočili.... raději se vrhněte na mangu, ta je celkem dobrá :) tohle anime jedině na zahnání velké nudy....

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Tegami Bachi

dětský děj, dětský uplakaný hrdina...... ale stojí za zkouknutí :) jen si musíte dávat pozor na díly, které jsou až moc infantilní

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Trigun

tak tohle anime je už klasika. vtipem jen srší. jenže hlavní hrdina je slabomyslný hlupák, neschopný se smířit s pravidly života...a jeho úhlavní nepřítel je zase slabomyslný idiot, plný nesmyslné nenávisti. jinak pěkné :) love and peace!

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Tsubasa Chronicle

pěkné anime, poněkud soft, ale Sakura je prostě slaďoučká. Místy je to tak soft, až je to na zadávení, ale děj vás nic není dokonalé. každopádně tohle anime není dodělané, takže jestli chcete znát konec, musíte si přečíst mangu.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Umineko no Naku Koro ni

začátek je ÚÚÚÚÚžasnej. něco takového se vidí málokdy a děj vás zcela pohltí... jenže pak přijde pokračovaní a děj jde doháje, je nudný a stále o tom samém....

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Wolverine

no, co by jste čekali od amerického scénáře.... celý děj je uvalený, nesmyslný, mnohdy trapný. navíc tam samozřejmě protivníci nezemřou až do úplného konce, i když je tolikrát skolí...

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Xenosaga The Animation

zajímavé anime se zajímavou myšlenkou......... ale ani na konci se stejně nedozvíte o co jde a místy je to pěkně zmatené...

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Zero no Tsukaima

první série fakt pěkná, děj není přehnaný a slušně se to vyvíjí. jenže pak přijdou další série a příběh jde doháje. navíc spisovatel neví, kdy to má ukončit a vše strašně protahuje

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Katekyo Hitman Reborn!

tohle je jako mlácení pánvičkou do hlavy... ještě mi k tomu napsali, že prvních 20 dílů je nudných, ale pak je to anime parádní.... kouknul jsem přes 30 a neustále nehorázná nuda... hlavní hrdina jen strachy ječí, děj vás ubíjí, nejlepší mafián je pětileté děcko. možná, že někde ke konci by to mohlo být zajímavé, ale nechte se ubíjet padesáti díly jen proto, že dalších padesát bude SNAD dobrých.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Azumanga Daiou The Animation (2002)

tak tohle anime je síla. první dvě epizody jsem se jen chechtal a další tři jsem si chtěl dostat vrtačkou ven mozek. pak se to ustálí a je to prostě taková malá šílenost. u tohohle anime je jedno, zda na něj koukáte nebo se mlátíte do hlavy hořícím plyšákem.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Aa! Megami-sama! (2005)

takové hezké naivní anime. dá se u něj zasmát a občas i trošku pobrečet.... ale dost to nevyvažují trapné scény, které celý děj kazí

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Gekijouban AA! Megami-sama!

tenhle film se vážně povedl. s pozdějším anime bych ho moc nesrovnával. oproti jemu tenhle děj není komedie. nádherný romantický děj. celý film nás provází nějaké závažnější problémy a místy je to fakt dojemné :)

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Gekijouban Naruto Shippuuden: The Lost Tower

tohle ani nemělo smysl koukat. prostě si jen v rychlosti vymysleli děj, nacpali do toho nějakou tu akci a když potřebovali něco vysvětlit, tak se z ničeho nic objevila nějaká osoba, z nějakáho důvodu úplně cizím lidem vysvětlila i osobní věci a zase odešla....

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 0.00/10.00     Přidáno: 08.08.2011     Anime: Shinseiki Evangelion

po pár dílech jsem to musel vypnout..... nápad je sice zajímavý, ale ať už je sebelepší, hlavní hrdina je ******. Otec na něj neměl čas a on si kvůli tomu jen stěžuje jaký je chudáček, pořád se lituje a brečí... "Psychologické" anime, aneb kopírujeme životní příběhy šikanovaných studentů. 

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 10.08.2011     Anime: Hagane no Renkinjutsushi

jedno z nejlepších anime. děj je dobře propracovaný a promyšlený. našel jsem tam jen pár chybek a má i dobré ukončení (naproti druhému vydání podle mangy, kde to byla chyba na chybě a přehnanej konec). jen mi vadil jeho mladší bratr, to byl děsnej idiot.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 10.08.2011     Anime: Hagane no Renkinjutsushi (2009)

tak tenhle děj není nic moc. sice to celkem zaujme, ale děj má plno dír, některé části jsou nesmyslné a konec katastrofálně přehnali. raději doporučuju původní verzi :)

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 24.08.2011     Anime: Mahou Shoujo Madoka Magica

nenechal bych se odradit věkem hlavních hrdinek, tohle anime je fakt něco. originální a vůbec se s tím nes**ou.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 04.09.2011     Anime: Black Rock Shooter

anime je sice pěkně nakreslené a souboje jsou taky dobré, ale děj je jinak nudný a přecukrovaný....

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 01.10.2011     Anime: Shukufuku no Campanella

tak tohle je přeslazená hovadina. trošku harémové ecchi prvky, které to ještě zhoršují. sice tam dělají sladké ksichtíky a ty dvojčátka jsou fakt roztomilé a celkem zábavné, ale jinak je to jako emoční klystýr

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 03.10.2011     Anime: Blood-C

příběh byl ze začátku zajímavý. Stejně tak kresba a hudba. Taky musím dát plus tomu, že spolužáci nešli od začátku prokouknout a že hrdinka byla dost sladká.... jenže krev stříkala, jako by byla pod obrovským tlakem. Jindy hlavní hrdinka čeká, až příšery pozabíjí pár lidí, než se rozhodne zaútočit. Když už útočí, tak si počká, až přežvýká dalšího člověka a teprve potom zase zaútočí. A ten konec.... sice celkem překvapivý, ale tj jeho jediné pozitivum. Tohle anime nebylo o ději, ale o tom zkouknout nějaký ten boj.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 19.11.2011     Anime: King of Thorn

I když nezapočítám, že jsem četl mangu (která s tím má společnou leda tak nemoc), tak je to dost podprůměrný film. Plno příšer a malé dítě je zná ze hry, hradem si přímo prosviští a vše se ledabyle odbyde. Začátek sice vypadal slibně, ale potom je z toho jen slátanina. Prostě film, co vybrakoval pár pohádek :)

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 19.11.2011     Anime: Nijuu-Mensou no Musume

wow. tak tohle anime jde mezi mé top :) (.............vyplneni nedostatku znaku............)

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 31.12.2011     Anime: Sekirei

napřed jsem se pěkně lekl..... zase další trapárna, kde jde jen o velké kozy, které nám každou chvíli ukazují.... fakt to kazí celkový dojem anime. ale pak se úkazalo, že děj není až tak marný a nakonec se ukázalo, že je dobrý. sice to ecchi scény kazí a kresba taky není zrovna zázrak, ale děj a hudba to vynahradí.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 19.01.2012     Anime: Aquarian Age: Sign for Evolution

5 dílů a pak už se to nedalo vůbec vydržet... fakt blbost

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 20.01.2012     Anime: Sousei no Aquarion

dost se povedlo :) kresba, příběh i hudba jsou parádní...

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 11.02.2012     Anime: Itsuka Tenma no Kuro Usagi

Dobrá hudba, příběh se mi taky líbil. Bohužel jsou zde ecchi scény, které k anime vůbec nepasují. Taky jsou některé části dost nedomyšlené. Ale zase to vylepšila romantika a ztřeštěnost rozkošného démonka.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 12.03.2012     Anime: Lodoss-tou Senki: Eiyuu Kishi Den

hmm, tak dost sklamání. Kromě toho, že tahle alternativní verze je v podstatě to samé, co předchozí Lodoss: Je úžasné sledovat, jak si předmět na oživení bohyně ničitelky schovají, místo aby ho zničili, a tak si ho ukradne nepřítel. Taky je super, že jediná dívka, která může být obětí pro oživení bohyně, se jde sama vydat černokněžníkovi, místo aby ji pár kouzelníků chránilo mezitím co by se ostatní o nebezpečí postarali (v anime hážou na "osud" fakt všechno). V boji se každý musí dívat, jak mlátí jeho kámoše, aby ho nepřítel hned dostal. Mág odříkává dlouhé kouzlo, ale proč si nepočkat, až ho dořekne... atd... kresba je sice celkem pěkná (na své stáří) a koupil jsem si i CD se soundrackem, protože je skvělá, ale děj postupně upadá.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 22.03.2012     Anime: Blassreiter

No to zase bylo. Děj se mi jakž-takž líbil, i když zase přeháněli co mohli. Grafika byla místy na ránu. A co je nejlepší: děj se odehrával v německu, jenže volanty byly na pravé straně, knížky se četly odzadu a japonec byl o hlavu větší než němci. Začátek celkem slabota, postupně to začalo být i zajímavé.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 25.03.2012     Anime: Slayers Excellent

boze, to byla blbost - boze, to byla blbost - boze, to byla blbost

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 30.03.2012     Anime: Zero no Tsukaima F

fajn, zkusil jsem, ale na takovou blbost se opravdu koukat nedá

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 13.04.2012     Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann

Anime je sice zábavné a některé postavy si člověk oblíbí, ale v první půlce není problém, když nepřítel přežije přímý výbuch bez zranění a od druhé půlky to začnou přehánět, až je to trapný. Za zkounutí to určitě stojí, ale celkově je to spíš zklamání.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 14.04.2012     Anime: Senki Zesshou Symphogear: Meteoroid-falling, Burning, and Disappear, Then...

Hodně slabé anime. V první řadě je celé anime o zpívání, ale hudba zanic nestojí (umělá spatlanina). A to má být ještě hudba, co má "rozezvučet svět". Taky už od začátku víte, kdo je viník. Hlavní hrdinka vede moralistické kecy... proč by ubližovala masové vrahyni, že? Boj byl celkem průměrný a děj byl z poloviny trapas o tlachaní malých holčiček. Jedná zajímavá věc, je skutečná identita viníka a jeho důvod pro zabíjení. I když to je taky ze slabšího soudku.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 18.04.2012     Anime: Toaru Majutsu no Index

Pobaví. Celkem dobré, až na pár "odchylek". Jako třeba, že "normální" kluk dá ženské takovou ránu, až je v kameni pořádná díra (nemluvě o tom, že to ženské nic neudělalo). Taky 2 metry běží víc jak minutu - děěěěsně napínavá scéna. Nebo lidi z větší výšky spadnou přímo na hlavu a nic jim není a podobné blbosti... i když třídní hlavního hrdiny je fakt extrém :D

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 22.04.2012     Anime: Toaru Majutsu no Index II

O něco slabší než první série. Vtipných hlášek stále dost, i akce si člověk užije dost. Jenže hlavní hrdina se své přátele snaží vždy spíš zabít, než zachránit. Když po dlouhé dřině, během které málem zemřel, konečně vrazí nepříteli, tak si ho najednou přestane všímat a jde za svými kamarády, aby měl mág čas se vzpamatovat a spustit ještě horší kouzlo. I když má jen malou chvíli, než jeho spolubojovník umře, stejně se ještě několik minut vykecavá, aby byl větší frajer. Protivník odříkává dlouhé kouzlo a on si v klidu počká, až ho dokončí. Proč by útočil, když si tu námahu může znásobit. A nakonec se dostaneme ke klasickému klišé, kde jde o záchranu lidstva - každý druhý víkend.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 10.05.2012     Anime: Tales of Vesperia: The First Strike

Sice to nepatří mezi anime, co vás vytrhne ze židle, ale i tak zaujme. Je to spíš takové odpočinkové, i když boje, i příšerek, se dočkáte. Dobře spracované, ani se moc nepřehání. Hudba se mi taky líbila, hlavně ta v endingu.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 31.07.2012     Anime: Tasogare Otome x Amnesia

První tři díly jsem se buď smál nebo děsně nudil, což dojem z anime trošku zkazilo. Ale pak tomu dodali záhadu, více vtipu a ke konci si člověk i pobrečí. Vyklubalo se z toho skvělé anime. 8,5

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.08.2012     Anime: Wasurenagumo

tohle bylo pěkné :) není nad dobrej konec O.o

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 28.10.2012     Anime: Btooom!

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

ach to byla blbost. Zkusil jsem to až do třetího dílu, zda se zlepší alepoň děj, ale... Hází po něm granáty. První vybouchne metr od něj, rozsah výbuchu 4 metry. Jeho to jen kousek odhodí a nemá žádné zranění. Potom ani ne 2 metry za ním a to už ho dokonce ani neodhodí. Nakonec mu neudělá nic ani výbuch vedle hlavy. On pak nepřítele dostane jediným výbuchem. Ať to vymyslel kdokoliv, musel celou fyziku prospat. Nápad je v podstatě zajímavý, dobrý opening, ale v praxi to nestojí za nic.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 13.11.2012     Anime: Yozakura Quartet: Hoshi no Umi

hmm tak první zklamání přišlo hned s kresbou. Kromě toho, že jsem se těšil na kresbu z původní série, která byla perfektní, to zcela pohnojili stylem K-on. Nemluvě o tom, že to nezapomněli příšerně ocukrovat a přidat fanservis. Ještě to místy připomínalo známý boj funny Naruto vs Pain by new team (i barvy se najednou začaly ztrácet)... Děj byl dva roky po anime sérii, ale postavy vypadaly ještě mladší a s anime to vůbec nesouviselo - neměli dost fantazie na něco nového (nebo spíš měli, ale proč to nepodělat comebackem), tak dali i stejného záporáka. A to jim nestačilo, ostatně proč pro efekt nepřekopat i vlastnosti schopností.

    Přidal: Pravda     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 13.11.2012     Anime: Yozakura Quartet

kresba vážně parádní. Hudba taky, nemluvě o pěkném OP (hlavně ta část, kde se k sobě tulily kočičky <3). Příběh cekem pobavil a alespoň to nebyla - dokážu všechny zachránit - pitomost. Moralistických keců to naštěstí taky moc neobsahovalo.