• Anime: 10190
  • Uživatelů: 27307
  • Hostů: 285

Hodnocení anime od uživatele Mia777L

Datum Abecedně Hodnocení
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 23.07.2012     Anime: Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2

Jedno z anime, které mě úplně odrovnalo... Takový konec jsem zásadně neodhadovala, ale Lelouch je vlastně sám o sobě nepředvídatelný... Zlej či hodnej? Nevím proč, ale i přes to, že až do samotného konce si zachoval tvář lháře, jsem si ho oblíbila... jeho charakter dělá divy :D

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Code Geass: Hangyaku no Lelouch

Anime co předčílo má očekávání... Souboj génia může začít :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Ao no Exorcist

Líbí se mi samotné zpracování anime... Jelikož jsem nečetla mangu, nemůžu posuzovat co je jinak, ale samotná seriálová předloha mě dostatečně ohromila... sice pár dílů bych vynechala, ale... to má snad každé anime, takže to přehlídnu a dám plný počet bodů :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Beelzebub

Bláznivé anime plné bláznivých delikventů... pro mě osvěžující :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Black Cat

Jedno z nejmilejších anime... Vražedný zabiják, který není až tak špatný jak se zdá :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Bleach

Bleach jsem si zamilovala hned po první minutě, co se objevil Ichigo :D Příběh pěkný, ačkoli fillery teda by se mohly vypustit :o) Ale... nelze odolat... ty souboje jednoduše stojí za to :o) a humoru si člověk užije víc než dost :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Darker Than Black: Kuro no Keiyakusha

Kontraktoři a všechno okolo toho... pro mne zajímavé anime :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Darker Than Black: Ryuusei no Gemini

Druhá série... říká se, že ty jsou vždycky trnem... ale není to pravda... teda ne u tohohle anime... sice má o polovinu méně dílů než první série... ale nemůžu si pomoc... dostalo mě, i když pro pochopení jsem musela shlédnout ještě OVíčka, která objasnila, o co vlastně v téhle sérii půjde :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark

Dogs... ačkoli se jedná o čtyři různé příběhy, každý má své okouzlující prostředky :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Durarara!!

Začíná to skvělým openingem! A pak to pokračuje zajímavým... vcelku reálným... příběhem... různá překvapení, uvolňující atmosféra, samozřejmě nějaké potičky... doporučuji jako takové víceméně "bezstarostné" gangové anime :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Hagane no Renkinjutsushi

Příběh plný magie, emocí, humorných scének... a hlavně tužba po vyplnění jediného přání...

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Hagane no Renkinjutsushi (2009)

Takže jakoby druhá verze Alchymisty... kdy se plno věcí od prvního liší... ale na druhou stranu mi přijde tento scénář propracovanější a animace samozřejmě už v modernější kvalitě :o) I tak můžu říct, že obě dvě verze mají něco do sebe a mám je ráda ouplně stejně :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Katekyo Hitman Reborn!

Z počátku mě Reborn moc nezaujal... možná to bylo tím, že naráz přibylo mnoho nových postav a člověk nevěděl kam dřív... Taky Tsuna je sama o sobě postava, která se od ostatních hlavních hrdinů v něčem liší... je šílenej, vážně šílenej nešika... a když dostane šanci získat sílu, tak se spíše od toho odvrací... Je to změna... oproti Narutovi, Bleach... ale po bližším poznání postav a potom po vypuknutí bojů jsem si Reborna oblíbila... Hlavně samotní strážci jsou k sežrání... Gokuderou počínaje... ačkoli učit se od nich plavat bych asi nechtěla :D

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Monochrome Factor

Anime s tématikou shounen-ai... to je vždy taková vražedná kombinace... Najde se pár výjimek, které se uchytí, a tam bych zařadila i Monochrome Factor... Úchylnej stín, "delikvent" Akira, hloupej nejlepší Akirův kámoš Kengo, vraždící Aya :D, takovej podsvěťáček a druhej úchyláček Kou :D, roztomilej a přesto geniální Haruka, mno a Kengova šílená sestra, která se chytne každé "mužské sukně" a neodolá žádnému alkoholu :D

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Naruto Shippuuden

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Po roční stávce jsem se rozhodla konečně dokoukat Naruta. Při shlédnutí posledního dílu na mě padla naprostá nostalgie :) Byl to neuvěřitelný příběh, plný všemožných zvratů, úchvatných bojů, nepředstavitelných technik a mnoho zajímavých postav, které se člověku vryly do paměti. Je pravda, že příběh to byl originální a jelikož se jednalo o mé úplně první anime, zůstanou na něj vzpomínky pouze v dobrým :) Vše šlo dobře, až na hodně fillerů, díky kterým děj postupně upadal, až ztratil na kvalitě. Ke konci příběh nabral na dramatičnosti a dočkali jsme se vytouženého závěrečného boje mezi našimi hlavními rivaly. Na blondatého Naruta a jeho přátele nezapomenu. Navíc v mém hudebním repertoáru navždy zůstane i Yasuharu Takanashi, který tomuhle dílu přidal na dušičce :) Plus chválím i některé openingy a endingy, které rozproudily energii v těle :) Tímto završuji svou letitou cestu skrz ninja svět :) Možná se někdy i dostane na Boruta...

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Naruto

Můj klíč ke světu anime :D Začalo to všechno Narutem... Tahle série je slabší než nadcházející Shippuuden, ale i tak má své kouzlo... hlavně ukazuje, jak takoví cucáci začínali :D

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Zombie-Loan

Zombie-Loan bych dala plný počet bodů... Líbí se mi děj, animace, hudba... ačkoli je krátké, tak přesto vás vtáhne do zajímavého světa :o) Navíc většina hrdinů představují bishounci :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Tatakau Shisho: The Book of Bantorra

Hodně zajímavé anime... sice moc humoru nepobralo, ale překvapí :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Soul Eater

Další šílenost... z počátku jsem si myslela, že je to spíše pro nejmenší, kvůli animaci, ale kdepa, prej aj pro naši věkovou kategorii :D Musím říct, že humoru pobral dost... Každý si najde svého oblíbence :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Sky Crawlers

Film, který vážně zapůsobil... hlavně samotným dějem... i když jsem nečekala takovýhle konec :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Majin Tantei Nougami Neuro

Řešení detektivních záhad... humorné vložky... a neuvěřitelný vrah, který je víceméně pro mne asi největší ozdobou tohoto seriálu :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Claymore

Moje "první drsnější" anime... Popravdě moc nemusím anime s mnoho ženskýma postavama, ale překvapilo mě :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Death Note

Detektivní záhada řešící, kdo je Kira... Souboj mezi génii, kdy jeden z nich končí mrtev... Popravdě řečeno mě uchvátila asi šílenost L-a :o) V polovině příběhu jsem se nudila, protože se stále dokola opakuje, kdo je Kira, i když už i blbec by poznal, o koho se jedná :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: 07-Ghost

Očekávala jsem od tohoto anime více, ale hodně věcí jsem u toho postrádala...

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: D.Gray-man

Další pěkné zpracování... vskutku hltající děj... úžasné schopnosti a napínavé scény :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Devil May Cry

Ačkoli krátké anime, tak Dante je v tomhle prostě neodolatelný :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Fairy Tail

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Jednička anime v překvapování lidi... To, co se vám zdá, že se stane... tak se nestane :D Nádherná animace, úžasná magie, humoru ažaž, neustálé rvačky... a nádherná hudba od Yasuhary Takanashiho (podílel se i na Naruto Shippuuden)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Final Fantasy VII: Advent Children

Úžasné 3D zpracování... Cloud je v tomhle úplná jednička :D Ale je pravda, že kdo nehrál hru, lehce se zrácí...

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Kuroshitsuji

Chvílemi si člověk myslí, že tohle anime spadá do skupiny shounen-ai, ale kdepa... jenom Sebastian je moc chtivej chlap :D

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Kuroshitsuji II

S pokračováním přicházejí i nové role... popravdě Alois mi nesedl už kvůli svému bezcharakteru... Ale musí bejt i nějaký záporák, že? I tak... Sebastian vede plnou čarou :D

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Gekijouban Bleach: Jigoku-hen

Nejlepší film, co mohl Bleach vypustit do světa... Animace, hudba... hotová fantazie... Parádní příběh a ještě více bojovný Ichigo :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Elfen Lied

Extrémně vražedné anime, kde je prolito maximum krve... Přesto srdceryvný příběh :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Chrno Crusade

Anime v Josei-stylu... Bláznivá Rosette a přesto odhodlaná neprohrát :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Junjou Romantica

Poprvně jsem viděla nádherné zpracování shounen-ai (vlastně aj yaoi) příběhu.

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Junjou Romantica 2

Jak první tak i tato druhá série je k nakousnutí. Vřele doporučuji :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: No.6

Další shounen-ai příběh, zasazený zrovna do nepěkné budoucnosti...

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Ouran Koukou Host Club

Bylo pár chvil, kdy mne něčím anime upoutalo, ale popravdě to není můj silný šálek kávy...

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Phi Brain: Kami no Puzzle

Líbí se mi originalita tohoto anime... vkusná hudba a honba za rébusy mě nepřestává překvapovat :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Sekaiichi Hatsukoi

Tak jako Junjou Romantica je tohle anime pro shounen-ai a yaoi fanynky ta nejlepší volba :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Sekaiichi Hatsukoi TV

Shounen-ai a yaoi fanynky... těšte se... jedna z nejúžasnějších představ romantického anime, které nás zatáhne do světa mang :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Sekaiichi Hatsukoi 2

Další úžasná série, která vás nenechá chladnými :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Tactics

Pěkně zpracované anime, které vyhledává hlavně různé záhady... Náznak shounen-ai je minimální skoro až nepoznatelný :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Tales of Symphonia The Animation

Je škoda, že celý tenhle "trailer ke hře", není více "rozepsaný" v seriálové animě formě... Tohle OVíčko mě naprosto nadchlo, ale překvapilo mě, že jestli se chci dozvědět konec... musela bych si zahrát danou hru... Vytvořit plnohodnotné anime o třeba sto dílech by mělo stoprocentní úspěch... Možná, že některé části jsou tam urychlené... něco nevysvětlené... ale přesto to má ten správný "fantasy duch"... příjemná hudba, pěkná animace, magie, která neurazí... mno a v neposlední řadě aj hluboká láska :o) (sice nejsem úplným zastáncem romantických anime, ale tohle bylo celkem příjemné osvěžení :o).

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Togainu no Chi

Smíšené pocity... Velké plus za bishounky... i tvorba je pěkná... děj má originálnější podobu, ale přesto tam něco chybí :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 2.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Uragiri wa Boku no Namae o Shitte Iru

Pro mne tím největším zklamáním... Děj byl takový nijaký a stále se to otáčelo kolem jednoho klučiny, do kterého jsou všichni až po krk zaláskovaní... když už nastal nějaký boj... čekala jsem odvaz... a ono nic...

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Vampire Knight

Hezké zpracování upírského příběhu...- :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Vampire Knight Guilty

Celkem překvapivé rozluštění hádánky... i když na jednu stranu člověk nějakého tucha měl :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.07.2012     Anime: Arashi no Yoru ni

Příběh o takovém přátelství byl vskutku zajímavý... Spíše se to hodí pro mladší vrstevníky, ale je to osvěžující film, kdy se díváte na vlka a kozla, jak se snaží navzájem pochopit a uhasit své nejsilnější zvířecí pudy :o)

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 30.07.2012     Anime: Fate/Stay Night

Prvními díly jsem si nebyla jistá, zdali tohle anime nebylo moc přechválené, ale celkem rychle jsem změnila názor... Nádherné zpracování...

    Přidal: Mia777L     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 30.07.2012     Anime: Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works

Z tohohle filmu, mám smíšené pocity... Vlastně by se dalo říci, že se jedná o alternativní verzi originální série, jelikož je všechno jinak. Z počátku jsem si myslela, že změnili jen některé scény, ale není tomu tak... Vlastně zde není hlavní hrdinkou Saber, ale Archer, jehož pravá existence je zde samo sebou vysvětlena... Ačkoli se jedná o překopaný příběh... i tenhle děj má mnoho do sebe a vtáhne člověka do děje... Sice lítá jedno překvápko za druhým a lidi jsou chytřejší v řešení problémů... o magické fyzičce nemluvě... ale do stominutového filmu se to nějak vejít muselo :o) Dávám plný počet, protože Archer byl od začátku mou oblíbenou postavou, proto mě štvalo, že v sériovce se moc dlouho neohřál :o)