akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11014
  • Uživatelů: 33166
  • Hostů: 172 + 357

Hodnocení anime od uživatele Lexsan

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: Lex-san     Hodnocení: 6/10.00     Přidáno: 28.09.2016     Anime: Fukigen na Mononokean

Na tohle anime mě upozornily recenze, které tenhle kousek přirovnávaly k Natsume Yuujinchou, a já jako velký fanoušek Natsumeho jsem si to nechtěl nechat ujít. Bohužel Natsume je jen jeden a Fukigen na Mononokean jeho kvalit nedosahuje. Nechápejte mě špatně, není to špatné anime. Některé scény mě dost pobavily a ani jsem se při sledování moc nenudil, ale postrádá to tu hloubku Natsumeho knihy přátel. Též mě trochu zklamala i animace, kdy detailně byly vykresleny jen hlavní postavy a na všem ostatním se dost šetřilo. Kvůli tomu všemu dávám Fukigen na Mononokean jen 6b a zkusím si přečíst mangu.

    Přidal: Lex-san     Hodnocení: 7/10.00     Přidáno: 24.08.2018     Anime: Noragami

Noragami je anime se zajímavým dějem i pěknou kresbou. V obou případech ale musím říct, že jsem viděl lepší kousky. Kresbu preferuji propracovanější a ve světě anime je příběhů s tématikou bohů a ayakashi velice pestrá paleta s lepšími počiny. Asi nejvíce v celém příběhu mě iritoval Yukine, se kterým puberta mávala opravdu zvesela. Na druhou stranu to vyvažovaly vedlejší postavy, které slibují do budoucna zajímavý vývoj, a nadprůměrný opening a ending. Pokračování to jistí – 7b

    Přidal: Lex-san     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 25.08.2018     Anime: Noragami Aragoto

Druhá série je o něco lepší než série předcházející. S postavami se již známe, tudíž naskakujeme do rozjetého vlaku a jedem dále. Noragami Aragoto je o trochu vážnější a chování postav není již tak střelené. Děj je rozdělen na dvě velké kauzy, díky nimž se blíže seznámíme s bohy – ať už novými či těmi známými. Hudba je stále dost vychytaná, tudíž nevidím důvod proč nedat 8b.

    Přidal: Lex-san     Hodnocení: 8/10.00     Přidáno: 28.07.2019     Anime: Mo Dao Zu Shi

Na tohle anime jsem měl políčeno již od prvních zveřejněných ukázek. Bohužel jsem se mohl těšit jen z nich, protože titulky byly v nedohlednu. Nedávno jsem se ale nenadálým řízením osudu k tématice Velmistra démonické kultivace dostal přes doramu a čekání na další díl jsem si zkrátil mimo jiné zhlédnutím právě tohoto anime. A musím říct jedno. Jen více podobných počinů. Příběh, kresba, postavy i hudba vytvořily celek, který potěší nejednoho fanouška knižní předlohy (a nejen jeho). Je jen škoda, že se první série stihla zabývat jen kratší částí celého příběhu, pokud to tak půjde dále, mám strach, že blížící se druhá řada přinese více smutných scén – 8b.

    Přidal: Lex-san     Hodnocení: 9/10.00     Přidáno: 27.09.2019     Anime: Modao Zushi (2019)

Druhá série je přímým pokračováním té první a k mé nemalé spokojenosti se tentokráte pohybujeme spíše v současnosti, jen s malými výlety do dob minulých. Bylo příjemné se ještě jednou vrátit do světa kultivátorů a znova zhlédnout jejich osudy. S touto sérií se loučíme v momentě vstupu hlavních protagonistů do města Yi. Čeká nás tedy v budoucnu jeden velice smutný příběh, ale i tak se těším na případné pokračování – 9b.