• Anime: 10301
  • Uživatelů: 27773
  • Hostů: 241

Hodnocení anime od uživatele IceProdigy

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: IceProdigy     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 06.01.2014     Anime: Gekijouban Gintama Kanketsuhen: Yorozuya yo Eien Nare

Gintama. Co více potřebujete slyšet? Že je lepší než Benizakura? Že tvůrce příběhu je Sorači Hideaki? Že je to možná poslední animace Gintamy na velkém plátně? Že uvidíte všechny své oblíbené postavy? Že se budete smát? Že budete plakat? A že se budete smát ještě trochu víc?

Film nezklamal v žádném ohledu. Skvělá hudba, animace, postavy, gagy, příběh, trošku rýpání...

Film ale zároveň není pro každého, pro ideální zážitek doporučuji shlédnout původní anime (abyste se seznámili s postavami, jejich minulostí i jejich gagy). Ale co si budeme co povídat, když jste tady a čtete má slova... tak jste pravděpodobně už Gintamu viděli a víte jestli se na to máte podívat.

Pro fanoušky nutnost.

    Přidal: IceProdigy     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 13.02.2017     Anime: Mahouka Koukou no Rettousei

Spíše bodově: silný hlavní hrdina, milující mladší sestra, docela roztahaný děj, hodně povídání a technoblábolů, spojení techniky a magie, OP schopnosti hrdiny

    Přidal: IceProdigy     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 19.02.2017     Anime: Ping Pong The Animation

Anime, které má duši. Hlavní téma je opravdové přátelství, dospívání a ochota jít si za svými cíli. Hlavní hrdina Peko dosahuje v ping-pongu obrovkých úspěchů a chce se stát i světovým šampionem. Věří, že jeho vrozený talent předčí tvrdou práci. Zkrátka mu není rovno. Ale jak už to tak v životě chodí, každý jednou narazí.

Animace (pohyb) je výborná. Kresba se mě osobně líbí, ale i když je věrná předloze tak není pro každého. Ono se každému časem přejí dieta sestávající se pouze z bišónenů :) Pokud hledáte něco "podobně ošklivého" ale "hezčího" zkuste Mob Psycho 100.

Silnou stránkou tohoto anime je příběh, takže pokud hledáte sportovní anime, hledejte jinde. Možná Eyeshield21?

Mě osobně se tento příběh opravdu dotkl a za přátelství mezi Smíškem a Pekem nemohu jinak než 10/10. (jen za příběh bych dal 8-9)

    Přidal: IceProdigy     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 28.08.2017     Anime: Sakasama no Patema

Líbilo se. Krásný rozkvět vztahu mezi Eidžim a Patemou. Děj byl opakovaně stavěn „na hlavu.“ Záporňák hovád extraordinaire. Některé scény příliš násilné a kazili pohádkovou atmosféru. Některé věci se mi zdají nedomyšlené, ale během filmu si jich nevšimnete. Hudba neurazí, ale ani nijak extra nechytne za srdce obzvlášť hlavní motiv. Beztak velmi solidní 8/10 (strhávám jeden bod)

    Přidal: IceProdigy     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 06.03.2018     Anime: No Game No Life: Zero

Parádní podívaná, která rozšiřuje svět a ukazuje, jak lidé mohli přežít ve světě nepodléhajícím Desateru.

Zpracování šestého svazku novely. Tento takzvaný prequel je samostatný film, znalost NGNL není povinná, ale silně doporučená. Tip-ťop animace, skvělý zvuk, příběh i režie. Jednoznačně doporučuju.

Nemůžu s čistým svědomím udělit deset z deseti, kvůli nucené "akci" v jedné části filmu a nevhodnosti opakovaného vtipu o panictví, který ve filmu působil kýčovitě (možná tím chtěli vyloučit spekulace o potomstvu). Mluvím o pozdí části filmu, kdy hlavní hrdina zbledne.