• Anime: 10093
  • Uživatelů: 26499
  • Hostů: 209

Hodnocení anime od uživatele Himari

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Anime: Tonari no Kaibutsu-kun

Toto anime sa mi vskutku páčilo. Malo taký obyčajný príbeh, no predsa bolo zaujímavé. Páčili sa mi vzťahy medzi postavami aj ich charaktery. Odporúčam :) Je to také pohodové pozretie za jeden deň.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Anime: Dantalian no Shoka

Super anime :) Bola by som rada za druhú sériu. Pútavý príbeh, skvelé hlavné postavy :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Anime: Ookami Kodomo no Ame to Yuki

Veľmi pekný príbeh, ktorý ma na začiatku aj na konci veľmi dojal. Vyronila som aj zopár slzičiek. Krásne :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Anime: Air

Veľmi dojemné anime pre mňa. Na konci som normálne plakala, ale strašne pekné 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Anime: Another

Uplne skvelé. Do konca som nevedela, kto je ten naviac a ma prekvapilo, kto to naozaj bol. 

Príbeh bol strašne dobre prepracovaný aj graficky, proste skvelé anime :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Anime: Blood+

Poviem pravdu, veľmi sa mi toto anime nepáčilo. Príliš veľa dielov a úplne zbytočne. Prvých desať dielov bolo v pohode, aj tých posledných desať, ostatné boli nudné a nejako ma nezaujali. Námet príbehu dobrý ale spracovanie mi prišlo čudné. Uplne by podla mňa stačilo 20 dielov a koniec. Z postáv som mala najradšej Solomona, ostatné boli také príliš, proste vedeli ste čo od nich čakať. 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Anime: Guilty Crown

Skvelé prevedenie. Opening sa mi veľmi páčil, príbeh zaujímavý, tie tajné ciele niektorých postáv ma zaujali. Najviac ma fascinovala postava Gaia, jednoducho mám rada také typy, ktoré majú svoj tajný cieľ, ktorý sa snažia dosiahnuť. Ale aj Shu a Inori boli strašne cute. Proste odporúčam :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 24.08.2014     Anime: Saiunkoku Monogatari

Veľmi sa mi páčili obe série. Postavy, príbeh, opening, jednoducho nemám čo vytknúť. Aj ked možno to, že sa okolo Shuurei motalo až príliš veľa mužov :D Ale inak celkom také pohodové. A musím sa priznať mala som rada aj Sakujuna :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 26.08.2014     Anime: Ao no Exorcist

Veľmi dobré anime. Jedno z mojich naj. Príbeh bol pútavý, prevedenia dobré, charaktery postáv boli skvelé. Rin mi miestami pripomínal Natsua z Fairy Tail, ale páčilo sa mi ako bojoval za svojich priateľov. Odporúčam :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 31.08.2014     Anime: Sword Art Online

Boží anime! Strašne sa mi páči spracovanie, príbeh aj Kirito ^.^ Aj ked trochu viac dievčat sa naňho lepí, ale aj tak sa mi lúbi. Strašne ma chytila jeho postava takého bojovníka, ktorý vyhráva :) Aj ja by som si chcela niekedy zahrať takú hru, nie na život a na smrť ale na taký fakt dobre prepracovaný virtuálny svet :D

    Přidal: Himari     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 31.08.2014     Anime: Sword Art Online II

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Čítam rôzne názory na toto pokračovanie a musím povedať, že mne sa páči. Obľúbila som si Kirita ako postavu a aj ked je samozrejmé, že vždy vyhrá tak ho mám proste rada. Trochu mi príde divné, že momentálne hrá ženskú postavu ale nejako si zvykám. Som zvedavá ako to bude pokračovať ^.^ 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 01.09.2014     Anime: Rosario to Vampire

Ani neviem ako na mňa toto anime pôsobilo. Dej bol celkom dobrý ale miestami mi to prišlo divné. Hlavne tie náhodné situácie do ktorých sa Tsukane dostal s inými ženami boli vskutku čudné. A rovnako aj to, že sa okolo neho motalo príliš veľa dievčat. Ale na druhej strane koniec bol celkom dobrý ;)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Anime: Blood-C

Prvé časti neboli zlé ale ten koniec mi prišiel tak odveci, že jednoducho neviem, čo si mám o tomto anime myslieť. Postavy boli až na hlavnú hrdinku celkom fajn, príbeh ušiel ale ako vravím, koniec bol strašne divný, takže hodnotím len 4 hviezdičkami a mám pocit, že znova si toto anime už nepozriem. 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Anime: Usagi Drop

Veľmi pekný príbeh z rodinného prostredia, založený na citoch. Veľmi sa mi páčil hlavný hrdina aj to malé dievčatko. Fakt pekne, miestami až dojemné anime :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Anime: Needless

Celkom dobré anime. Príbeh sa mi páčil, postavy tiež. Veľmi sa mi páčilo to, ako boli vždy spolu a vždy si pomáhali.Koniec bol proste suprový :) Nemám čo vytknúť. 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Anime: Togainu no Chi

Dobrý príbeh, super charaktery postáv, prvky yaoi. Celkom sa mi to páčilo, to prostredie bolo fascinujúce, zápletky tiež.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Anime: Shiki

Mnohí vravia, že je to celkom dobré anime, ale mne sa nejako nepáčilo. Príbeh ma nejako nezaujal, postavy sa aj dali ale tie záhadné veci okolo nich mi prišli čudné, všade samý mrtvy no neviem.. nejako to vo mne nezanechalo dojem, ktorý som si myslela, že to bude mať.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Anime: Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%

Mám rada hudobné anime.. ale toto mi pripadalo skôr nejaké iné.. Postavy boli zo začiatku fajn, všetko bolo super ale potom sa všetci začali motať okolo hlavnej hrdinky a tá si samozrejme nemohla vybrať, to ma jednoducho odrádza od vysokého hodnotenia. Myslela som si, že dobre možno si niekoho vyberie v druhej sérii ale nestalo sa.. Neviem toto anime mi nejako nedalo to, čo som čakala.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 15.09.2014     Anime: Black Blood Brothers

Prvé časti boli strašne fajn. Mám rada mužov akým bol Jiro, odvážny chlap, ktorý vždy chránil tých, na ktorých mu záleží. Humorné scény nechýbali, akcia tiež nie. Ale koniec sa mi nepáčil. To rozuzlenie a príčina smrti mladej lady mi prišli čudné a tak príbeh nabral iný smer. No celkovo to bolo také pohodové, dalo sa to pozrieť a ked bude druhá séria určite si ju skuknem :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 17.09.2014     Anime: Mahouka Koukou no Rettousei

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Veľmi sa mi páči toto anime, stále čakám na nové a nové časti a neviem si pomôcť. Príbeh ma zaujal, aj postavy, ich charaktery a vzťahy medzi nimi :3 Tatsuyu aj Miyuki som si veľmi obľúbila.. ach to je tak..  ich vzťah.. tak.. kawaii! :D Určite to hodnotím veľkým počtom hviezdičiek :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 26.09.2014     Anime: Inuyasha

Jedno z tých rozprávkových anime, ale našťastie ma nenudilo. Dej bol zaujímavý, vývoj postáv tiež. Dokonalé vzťahy medzi nimi, humor, akcia, romantika, zápletka.. všetko. Podľa mňa majú anime zbytočne veľa častí, vôbec by to nebolo potrebné, ale kedže ma toto anime nenudilo, nemám čo viac vytknúť... teda, až na jednu vec v deji, ktorú však nebudem písať ;)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 29.09.2014     Anime: Inuyasha Kanketsuhen

Veľmi pekné anime. Koniec bol tak dojemný ^.^ ale mám rada také žánre takže to bolo úplne super! Síce mi trochu chýbala Kikyo ale dávam 10* a rozhodne si to ešte niekedy kuknem :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 08.10.2014     Anime: Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou

Toto anime sa mi veľmi páčilo. Príbeh, postavy,spracovanie, proste všetko. U hlavného hrdinu sa mi najviac páčila jeho démonická časť. Vzťahy boli veľmi dobre spracované (chcela som aby bol Rikuo a Tsurara spolu) ach jaj. Ale aj tak, koniec bol najlepší, to ako sa všetko vysvetlilo a pekne skončilo ;) Odporúčam.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 17.10.2014     Anime: Ao Haru Ride

Anime sa mi veľmi páčilo. Také romantické, vtipné, ktoré vám ukazuje problémy a radosti spojené s láskou. Rozhodne by som uvítala pokračovanie a viac romantických scén. Ale celkové anime hodnotím veľmi pozitívne :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 20.10.2014     Anime: Kaichou wa Maid-sama!

Úžasné anime! Romantika, humor proste všetko tak ako má byť. Naozaj sa mi veľmi páčilo a všetkým, ktorí majú radi romantiku zaručene odporúčam. P.S Usui je proste dokonalý ♥

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 20.10.2014     Anime: Soredemo Sekai wa Utsukushii

Veľmi dobré anime. Zo začiatku som si vravela, že čo to bude, podľa správania hlavných postáv. No ku koncu začal príbeh naberať dobrý spád a dej bol pútavý, zaujímavý a všetko čo k tomu patrí :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 22.10.2014     Anime: Inu x Boku Secret Service

Veľmi pekné anime. Také oddychové o pocitoch hlavnej hrdinky, ale veľmi dobre spracované. Humor, romantika, zaujímavý dej a všetko okolo toho :) Kto máte radi fantasy spojené s láskou je to dobrá podívaná :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 22.10.2014     Anime: Kami-sama Hajimemashita

Veľmi pekné anime :3 Nemám čo vytknúť, všetko sa mi páčilo. Tomoe ako postava bol dokonalý, ten jeho líščí oheň a tak dalej.. proste zlatý vo všetkých ohľadoch. Nanami mi občas liezla na nervy, ale dala sa zniesť hlavne ked sa o Tomoea starala a bála sa oňho :3 Posledná časť bola najlepšia, jednoznačne odporúčam :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 30.10.2014     Anime: Love Stage!!

Hah toto je super anime! Vtipné, pekný dej, úžasné postavy.. proste všetko. Trochu ma mrzí, že to má len desať častí, určite by som chcela viac. Ale to nemení nič na tom, že je to skvelé a dá sa to pozrieť :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 17.12.2014     Anime: Psycho-Pass

Veľmi dobré anime. Páči sa mi príbeh, ktorý je zasadený do kriminálneho prostredia, vzťahy medzi hlavnými hrdinami, ich vzájomná dôvera a podpora. Naozaj odporúčam, je to super! 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 17.12.2014     Anime: Psycho-Pass 2

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Ked som sa dozvedela, že druhá séria bola odsúhlasená potešila som sa, no trochu som aj sklamaná. Chýbajú mi postavy z jednotky, najviac Kougami, snád sa tam objaví, ale už asi nie. (mohla by byť aj tretia séria) :D Ono príbeh je dobrý, spracovanie tiež super, no hovorím, tie postavy mi dosť chýbajú. Takže zatiaľ len 7* a uvidíme možno po finále dám viac :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 25.12.2014     Anime: Donten ni Warau

Super anime! Dokonalý príbeh, spracovanie, vzťahy medzi postavami aj samotné postavy :3 Uvítala by som viac dielov, alebo aspoň pokračovanie, kedže by sa to podľa mňa dalo viac rozvinúť. Ale ako vravím, všetko bolo super aj happyend :) Odporúčam 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 27.12.2014     Anime: Code Geass: Hangyaku no Lelouch

Veľmi dobré anime. Lelouch ako postava je veľmi prepracovaná a úžasná :D Príbeh je zaujímavý a nikdy nenudí, vzťahy medzi postavami sú tiež veľmi dobré. Nachádza sa tu všetko, humor, láska, priateľstvo, boje a akcia :) Odporúčam! 

    Přidal: Himari     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 07.03.2015     Anime: Asura Cryin`

Zaujímavé anime. Práve som dopozerala prvú sériu a chystám sa na druhú. Dej ma milo prekvapil nečakala som zrovna takéto myšlienkové pochody. Postavy a ich charaktery vhodne pasovali a vzťahy medzi nimi sa pekne rozvíjali. Celkovo je toto jedno z tých lepších anime, aspoň podľa mňa. Takže som zvedavá, čo mi ukáže druhá séria :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 29.12.2015     Anime: Hakuouki: Shinsengumi Kitan

Veľmi dobre spracované anime. Obsahuje precízne boje s mečmi no ukazuje nám aj silu priateľstva, odvahy a viery. Obľúbila som si všetky postavy, predovšetkým Hijikata. Motív historického anime spojeného s bojom za niečo v čo veria je naprosto úžasný.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 29.12.2015     Anime: Shingeki no Bahamut: Genesis

Naprosto úžasné! Mám rada fantasy príbehy o anjeloch a démonoch a toto anime to vzalo originálne a motív bol perfektný. Páčili sa mi všetky hlavné postavy, hlavne Amira, no aj záporné v sebe mali isté čaro v podobe anjela Azazela a dokonca sa mi páčil aj výzor Lucifera. Pevne dúfam, že bude druhá séria a to v blízkej dobe. Pretože anime má obrovský potenciál.

    Přidal: Himari     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 29.12.2015     Anime: Dance with Devils

Perfektný príbeh. Musím povedať, že zo začiatku sa mi to krapet nepáčilo, práve kvôli prvkom muzikálu. No neskôr, ked som si na ich spevy zvykla a začala sa sústreďovať na samotný dej, tak ma anime milo prekvapilo. Fantasy, láska, akčnosť.. toto anime malo všetko. Najviac sa mi páčil koniec (posledná časť), bolo to dokonalé ♥ Uvítala by som druhú sériu. :3

    Přidal: Himari     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 03.01.2017     Anime: 07-Ghost

Celkom dobré anime, zaujímavý príbeh aj postavy, nebola núdza o humorné scény no zároveň aj akčné boje. Škoda, že anime nemá pokračovanie :)

    Přidal: Himari     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 07.04.2018     Anime: Violet Evergarden

Skvelé anime. Keď som ho začala sledovať, tak som nečakala, že ma až tak zaujme. Úžasný príbeh, dokonalá hlavná postava. Veľmi dobre urobené. Violet som shippovala s Majorovým bratom (ale ja som divná vždy, whatever) :D, 12 epka pre mňa najlepšia^^ Ďakujem za preklad.^