• Anime: 10093
  • Uživatelů: 26456
  • Hostů: 250

Hodnocení anime od uživatele Hellshock

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: Hellshock     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 30.04.2016     Anime: Shinmai Maou no Testament

Shinmai je naprosto skvělé anime, je to skvělý u mě to překonává i DxD. Hlavně Postava Maria Naruse, snad nejúchylnější stvoření co jsem v anime viděl. Jsem za tu postavu rád, říct že ta postava je průměrná je spíše urážka.

    Přidal: Hellshock     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 30.04.2016     Anime: Shinmai Maou no Testament Burst

Ještě lepší jak první série, více bojová, ale vzhledem k tomu jak je to zaměřený na Ecchi a boje jsou trochu nudnější. Těch deset dílu bylo uspěchaný, ale za to může Kadokawa. Je to trochu škoda, věc co mě štve je že Mio je prostě OP, takže souboj s ní člověk odhadne. Maria, Kurumi, Sheera, Lukia a Chisato. jsou ty nejlepší postavy z celého anime. Hodně si to užívám a vždy se na to rád podívám.

    Přidal: Hellshock     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 30.04.2016     Anime: Schwarzesmarken

Skvělý anime, se zajímavými postavy, pro mě nejlepší z hlavních byla Pham, Anett, Lise a Katiam s vedlejších Vivi. Každý kdo zná hry Muvluv nebo Total Eclipse musel vědět, jak příběh tohoto anime skončí

    Přidal: Hellshock     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 02.07.2016     Anime: Muv-Luv Alternative: Total Eclipse

Total Eclipse, je spin-off ke hře MuvLuv, pro ty co znají vědí.... je to nádherný anime, jo je tu pár dílů trochu nudných, ale je to dost uvolnění a vlastně příběh je o pilotech, který zkouší nový TSF, pro piloty co bojují proti BETA hrozbě

    Přidal: Hellshock     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 01.08.2017     Anime: Busou Shoujo Machiavellianism

Naprosto skvělé anime, sice se mi nikdy nelíbí mlácení holek, ale zde to nebylo úplné mlácení...... Navíc Tsukuyo je velmi roztomil

    Přidal: Hellshock     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 02.08.2017     Anime: Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai

Jo takt ohle se mi fakt nelíbí, mám rád postavu Kuroneko, ale hlavní hrdinku nemám rád, a to sourozence obvykle rád mám

    Přidal: Hellshock     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 06.08.2017     Anime: Kino no Tabi: the Beautiful World

Kino je zajímavé, anime, které možná není tak známé, ale je to překvapivě temné. Kino samotná mě jako postava baví, a svět rozhodně nebyl nejpěknější Ne každého tohle pobaví, ale mě to přece jen bavilo.

    Přidal: Hellshock     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 08.03.2018     Anime: Busou Shoujo Machiavellianism OAD

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

OVA už tedy viděno, samozřejmě jde o kratké pokračování, a jsme více v koueplně. Je to velmi roztomilé, byť krátké, prostě jenom jeden díl no. Přiběh pokračuje kde skončilo pvodní anime, ředitelka moc rádost nemá, z toho že Pět mečů bylo tak snadno poraženo Císařovnou a Nomura se stává pravým žákem mistra meče loli Tsukuyo, která mu ukáže, jak to doopravdy je z jeho silou. OVA je jinak celkem zábavné a jestli bude další série je na co se těšit