• Anime: 9556
  • Uživatelů: 22563
  • Hostů: 225

Hodnocení anime od uživatele Drobek87

Datum Abecedně Hodnocení
1  

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi

Příběh je velice prostý sledujeme osudy chlapce co je úplní trdlo, které se vypracuje ve velkého bijce ovládající několik bojových umění. Příběh je jak se dalo čekat od faita jednoduchý porazí nepřítele objeví se někdo silnější. Docela sranda jak probíhá výcvik Kenichiho. Myslím že kouknutí pro fanoušky fait je to nutnost a vřele doporučuju. Jsou tam i srandovní pasáže odehrávající se kolem Kenichiho ale i mistrů.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Egao

Velice melodická písnička od Aya Matsuury která má hezky melodický hlas. Kresba vytvořená od Makoto Shinkaie v které se nezapře jeho oblíbené prostředí které kreslí, to jest mraky. Celkově hudební video působí jako relaxační klip.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Tsubasa Tokyo Revelations

Velice pěkně navázání na zaběhnutý seriál (i když druhá série měla své mouchy) hudba je pořád úžasná (je to taky ta věc kvůli jaké jsem se na Tsubasu začal koukat). Příběhově pěkně podané probuzení Shaorana a nešťastná událost s Faiem. Pro ty kdo viděly seriál je nutnost pokračovat a pro ostatní radši nejdřív koukněte na seriály, ať se trošku seznámíte s postavami.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Tsubasa Chronicle 2nd Series

Osobně bych hodnotil první sérii, že byla lépe odvedená, na druhé sérii se my zdá že chtěly pokračovat ve stejným systému ale nevím proč nějak my ty světly nepadly do oka (jen některé) ale hudba je jako vždy vynikající. Ale kdo koukl první sérii by neměl přestat jen tam ale pokračovat dále, ať se dozvíme kolik získají pírek pro princeznu.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Tsubasa Chronicle

Velice pěkně vyřešená zápletka, pěkně vykreslené postavy (pořád ale ještě zůstávají zahalené tajemstvím). Osudná cesta přes dimenze velice pěkný nápad na příběh, postavy z jednotlivých anime od studia CLAMP tak mají možnost se objevit, nevidí se tak často aby se postava z jednoho anime objevila v jiném ale tady je to na denním pořádku, i když mají někdy dost jiné osobnosti než ze svého anime. Hudba je tak úžasná že to člověka chytne a nepustí. Tuto anime je nádherný počin a doufám že se vám bude taky tak líbit jako mě.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Hikaru no Go

Kdyz vzpomenu ze tuto anime mě okouzlilo tak, ze jsem se začal zajímat o Go. Tak i anime má dobry vliv na diváky ze se o něco začne zajímat a ne jen koukat na video. Velice povedené anime které nádherně vypráví osudy chlapce a jeho vzestup v hře Go. Vřele doporučuji pro ty co rádi hraji hry a nejen koukají na anime. Dozvíte se o hře ve které počítač nedokázal porazit člověka.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Mizu no Kotoba

Rušný den v kavárně, kde si několik lidí vede různé konverzace. Je to krátký ale osobně my to neokouzlilo. Ale aspoň tu je pěkná narážka na velikána a to Isaaca Asimova a jeho tři zákony robotiky.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Samurai Champloo

Rep a Samurajové to nemůže jít k sobe. Ale opak je pravdou, nádherně se to sobě hodí ani by člověk nevěřil. Velice povedené příběhy, dalo by se považovat jedno z lepších kousků o samurajích.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 1.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Ged Senki: Tales from Earthsea

Jeden z mála počinů co se my od studia GHIBLI nelíbilo, asi tím že to dělal syn a ne sám velikán. Pro začátek bych řekl že si vzal moc velký kus a neskousl ho. Film byl tak únavný že sem ho musel shlédnout na dvakrát, abych to vůbec dal. Příběh je takový plytký. No osobně nedoporučuji.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Gurren Lagann Parallel Works

Hodnoceni ve zkratce průměrná AMV od studia. Lepší pocit člověk zažije od amatérských AMV, ale nevydí se to hned často aby někdo vydal AMV takhle okázale.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Kimagure Robot

Roboti na 1000 a 1 způsob. Doktor vymýšlí fakt užitečné roboty osobně se my nejvíc líbil s bezpečnostním systémem. No krátké anime co je škoda nevydět

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 3.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Detroit Metal City

Sledovat osudovou cestu kluka který má dvojí život vypadalo jako zajímavý nápad. Ale bohužel po shlédnutí za jeden večer tak krátkého počinu už se my to nezdá.Grafický vzhled nebyl špatný, ale bohužel i přesto to u mě propadlo a hodnotím to jako promrhaný čas.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Baccano!

Stává se. že když autoři prohází děj že to člověka buď možnost naštve a nebo zaujme. Mě zaujala, i když to trošku dalo práci se v tom směsí časových linií zorientovat. Postavy jsou velice dobře vysvětlené a dobře propracovaná i když dané anime má jen málo dílů a takové množství postav. Hudba se do doby americké prohibice velice hodila. Osobně to shrnu že tuto anime je chyba když se mu vyhnete. PS: Osobně bych ohodnotil jako nejlepší postavy Isaaca a Miriam a jejich smýšlení na svět.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Highlander: The Search for Vengeance

Existovat může jen jeden! Jsem se doufal že to bude pokračovat ve stopách prvního hraného Highlandera ale bohužel nestalo se, mám asi moc vysoké nároky, ale je to pořád lepší něž některé další počiny z hraných filmů a seriálů. Příběh má jednoduchou zápletku o pomstě člověka která trvá už 2000 let. Z flashbacků se dalo vytřískat víc ale co by člověk chtěl. Apokalyptická budoucnost zajímavě pojatá. Ale musím říct že jsem se na film rád podíval.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Crystal Blaze

Velice zajímavé pojetí skleněných panen. Má to docela i spád, postavy některé povrchní, kdyby měly větší hloubku tak bych dal asi víc. Ale takhle to má pro mě jen průměrné hodnocení.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Blood+

Velice pěkný kousek, bohužel ve 2/3 ztrácí dech a s těžkostí dobíhá do cíle. Kdyby to mělo o 15 dílů miň, tak je to bravurní kus. Ale takhle to je trošku nadprůměrný kousek.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 5.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Tsubasa Chronicle: Tori Kago no Kuni no Himegimi

Tentokrát cesta do světa kde je princezna uvězněna v ptačí klícce. Příběh mohl mít lepší zápletku, hudba bravurní jako vždy a postavy z dimenze jsou zajímavé. No pro ty co okouzlila Tsubasa Chronicle to tak jako ta dá, pro ty ostatní shlédněte nejdřív pár dílů z první série aby jste se trošku seznámily s postavami.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Musekinin Kanchou Tylor

Přidejte se k nám budete mít snadný život tak verbují Tylora do VSSP a on si řekne proč ne. Tak začíná cesta Tylora ve službách VSSP kde se stane kapitánem vesmírného vraku Soyokaze s nejhorší posádkou tak nebezpečný velitel že z něho mají strach jak velitelé VSSP (ví co svede) tak i Svaté císařství Raalgon (neví co svede). Je to asi nejlepší komedie poslední doby co my rozechvěla bránicí do extrémů. Kousek který nesmíte minout.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Mononoke Hime

Velice podané poselství že přírodu zničit věci jen zhorší. Jedno z prvních anime co jsem viděl v televizi, které za něco stálo. Studio GHIBLI nezapře svůj rukopis v tomto díle.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Quiz Magic Academy: The Original Animation

Velice zajímavé pojetí kouzelné školy. I drobnost může změnit hodnocení třídy.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Bus Gamer

Relaxační věc, jednoduchá zápletka ale docela dobře pojatá. Velice zajímavé osoby, které jsi moc nejsou podobni. Vůbec by nebylo nad škodu kdyby to bylo delší.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Golden Boy

Úžasné příběhy o tom jak se dá člověk životní cestou vzdělávat. Jedno z nejlepších anime co každý příběh má super zápletku o tom jak se Oe Kintaro učí novým věcem. Vřele doporučuji, považuji to za jedno z lepších kousků co spatřily světlo světa.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Azumanga Daiou The Animation (2002)

Pohled o školních lavic netradičním způsobem. Velice povedené anime, ale nic světoborného. Některé postavy jsou docela dobře zapamatovatelné, jako Osaka a její velmi hlubokosáhlé myšlenky. Určitě to stojí se podívat.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 01.10.2008     Anime: Toki o Kakeru Shoujo

Jedno z nadprůměrných filmů, které jsem mohl vidět. Jednoduchý příběh s cestováním času byl nádherně pojat. Vřele mohu jen doporučit.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 31.03.2009     Anime: Fire Tripper

Velice nádherně propletený osud dvou hlavních postav. Nejvíc se my líbí jak si autorka pohrávala s časovou osou.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 6.00/10.00     Přidáno: 03.04.2009     Anime: Warau Hyouteki

Jednoduchá zápletka která nám ukáže nevýhody zasnoubení v dětství s dívkou která má své temné stránky.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 05.04.2009     Anime: Rumic World The Choujo (Supergal)

Zápletka plytká, ale sledovat osud člověka, kterému bez zábran dělá problém každá banální věc (třeba sprchování, sezení) vypadá zajímavě.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 05.04.2009     Anime: Gake no Ue no Ponyo

Velice hezký příběh o přátelství chlapce a mořské víly. Rukopis studia Ghibly se nezapře. Vše hraje v nádherných barvách.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 17.04.2009     Anime: Soul Eater

Na to že to má 51 dílů, je příběh ze začátku pomalý rozjezd ale od půlky to vezme spád a postupně to graduje. Postavy by si zasloužily na tak dlouhé anime ještě větší hloubku ale i tak to stačí. Boje jsou dobře zpracované a nespadnou do monotónnosti.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 11.11.2009     Anime: Meitantei Conan

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Převážně epizodní díly, které příběhově stojí sami o sobě. Je to docela povedené zpracování detektivní zápletky a v dílech je dost nápověd na vyřešení případu s Conanem. Shrnutím by se dalo říct, docela dobře zpracované cesty detektiva, kdo rád záhady to je pro něj jak stvořené.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 10.00/10.00     Přidáno: 10.01.2010     Anime: One Piece

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Velice povedené anime které počtem dílů neztrácí dech, ale nabírá na gradaci. Pro jednou je osvěžení to, když filler je dobrý což v tomto anime je většina fillerů, dokud si nezačnete zjišťovat co je filler, tak to nevíte.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 11.01.2010     Anime: Koukaku Kidoutai

Velice povedené zpracovaný svět kyberpunku. Pro milovníky Sci-fi povinnost a pro ne-milovníky povinnost aby změnily názor.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 9.00/10.00     Přidáno: 13.01.2010     Anime: Hajime no Ippo: The Fighting

Velice povedený počin, který donutí člověka po zahájení sledování se víc zajímat o box, třeba jen jako divák (u mě k tomu došlo), má to velice povedený spád a i gradace a bere si to informace z reálného světa a velice pěkně je zakomponovává do anime. Můžu jen vřele doporučovat.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 14.04.2010     Anime: Elfen Lied

Jedno z mých prvotin které mě přivedly do světa anime a neodradily. Příběhově zápletka je zajímavá, pro fanoušky paranormálních sil je to ono. Na to že to je krátká serie má to i pár hluchýchmíst, kdyby to bylo kratší o nějaký ten díl bylo by to eště lepší.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 05.05.2010     Anime: Magic Kaito

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Tak v takovéhle podobě bych si docela dobře představil i seriál, který by mě dost lákal koukat. Jednoduchá zápletka s prvky fantasie pro diváky. Po dlouhé době mě zas zaujmula zlodějská postava (naposledy Lupin III).

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 21.05.2010     Anime: Ranma 1/2: Akumu! Shunmin Kou

Krátký příběh s docela pěknou zápletkou, jako volba k 50. výročí. Docela se mi líbilo jak se zdály Akane sny s docela srandovní odezvou v dané době na scéně, zas tak byly náznaky něčeho víc mezi Ranmou a Akane ale docela by to chtělo aby už to nějak skončilo. Je to jeden z lepších příběhů ze světa Ranmy.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 21.05.2010     Anime: Bleach

Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

Postupem přibývání dílů autorovy dochází nápady a ztrácí konzistenci vyprávění. Bohužel tuto anime mi přibývajícíma epizodami tak znechutilo že jsem ho dropnul. Postavy byly zajímavý, ale úrovně sil se mění podle situace, na začátku skoro všechny Ichigo porazil teď je jen průměrný chlap se silou, když se objeví další nepřítel nabůfujou do extrémů a takhle pořád. A to nezmiňuji fillery, které jsou hřeby do rakve.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 21.05.2010     Anime: Hetalia: Axis Powers

Velice zajímavým stylem podaná historie světa, z pohledu Osy, pro lidi co se zajímají o historii je to docela zajímavé zpestření. Aspoň se člověk při sledování anime, něco nového dozví. Každý stát má úchvatně pojatou osobnost co ho vystihuje. Pro divky ideální počin, jsou tam převážně postavy bišíkovského vzhledu. Jen mě docela irituje jak tam recyklují ve velké míře záběry, i když má epizoda jen 5 min, tak skoro v každé epizodě je něco co se opakuje když nepočítám velice povedený ending.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 29.05.2010     Anime: Dragon Ball

Velice povedené zpracování čínské mytologie o opičím krály z pohledu japonců. Lechký rozjezd který docela dobře plyne, jen ty souboje nemusely být tak natahované, ale i tak je to docela povedený kousek. Osobně se mi více líbí než jeho pokračování Dragon Ball Z.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 7.00/10.00     Přidáno: 29.05.2010     Anime: Hagane no Renkinjutsushi

Velice zajímavé podání ne autorky vize, protože ta dala při tvorbě požadavek aby to neskončilo stejně jako její manga kterou hodně rychle doháněla. Proto máme možnost sledovat jiné osudy a rysy postav než v manze. Scénáristé se příběhu zajímavě chopily a musím říct pěkně se na to koukalo jen škoda že to má tolik nevyřešených věcí, aspoň některé se snažily dovyřešit ve filmu. Hudebně je to velice dobré a hudba byla dobře zvolena.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 20.06.2010     Anime: Moyashimon

Velice zajímavé charaktery které mají svoje zvláštnosti. Převážně se to točí okolo schopnosti hlavní postavy i když ostatní postavy ze hnojárny dostávají svůj prostor jako profesor co zkouší stravovací návyky národů které by si u nás člověk bál zkusit, asistentka co studuje aby se vyhnula povinnostem a tak dále. Má to bohužel jen 11 epizod, ale co se dalo čekat od něčeho co teprve vychází, Pokud se dočkáme někdy v budoucnu (byl bych za to velice rád) dalšího zpracování, tak se na to určitě podívám a zjistím, jestli to překoná již dost vysoce nastavenou laťku tímto úvodem.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 4.00/10.00     Přidáno: 20.06.2010     Anime: Isshoni Training: Training with Hinako

Hezky se na instruktorku kouká a zacvičit si můžeme s ní. Žádný děj to skoro nemá, vzpomínám na jedno ponaučení, ale jinak je to jen takové odreagovaní na protažení těla.

    Přidal: Drobek87     Hodnocení: 8.00/10.00     Přidáno: 03.08.2010     Anime: Gantz

Jsem byl zlákán přednáškou na Advíku a musím říct že bylo dobře že jsem na ní byl. Anime má velice zajímavé podanou hlavní postavu která je docela nevyrovnaná a sledujeme ostatní lidi jak se okolo ní jen mihotají a umírají. Zahrává se docela pěkně s faktorem tajemna. Příběh je spíš slabší ale docela pěkně plyne a to je hlavní, vřele doporučuji. Je tam docela surově podané násilí i sexuální scény, proto to podle mě není vhodné pro mladší ročníky.