• Anime: 10011
  • Uživatelů: 26077
  • Hostů: 277

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Hentai Ouji to Warawanai Neko. Dorwars 6.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Tsukiko je roztomilá. To je vše, co si z toho pomatuji :D 

Hataraku Maou-sama! Dorwars 7.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Velmi mě překvapilo, jak mě to bavilo :) Ale hrozně mě štvala postava Emilie, i když jsem schopný ji pochopit.

Hametsu no Mars Dorwars 1.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Je to alespoň natolik špatný, až to je občas zábavný. 

Haikyuu!! Karasuno Koukou vs... Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Velmi dobře zpracovaný zápas, který jsem si užil od začátku do konce. 

Haikyuu!! Second Season Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    De facto stejné jako první serie, takže jsem se nenudil.

Haikyuu!! Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Velmi kvalitně zpracované zápasy u kterých jsem se ani chvilku nenudil. Navíc se mi líbilo, že soupeři měli někdy větší motivaci vyhrát, než hlavní postavy.

Girls und Panzer Dorwars 6.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Umíte si představit, že by kluci řídili tank? Směšné! Líbila se mi katusha :D

Koukaku Kidoutai Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Myslím, že o tomto filmu už toho bylo napsáno víc  než dost :) 

Gakkougurashi! Dorwars 6.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    V určitém momentu dokázalo překvapit, ale jinak jsem se docela nudil.

Furi Kuri Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Naprostá šílenost, která však perfektně funguje. 

Eromanga Sensei (2018) Dorwars 0.00/10 12345678910 27.03.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Spletl jsem si to s původní serií, takže zatím nic nevím :D

Ergo Proxy Dorwars 9.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Hlavní devízou je asi výborná atmosféra a zajímavý svět, ale příběh je taky solidní. Jen mi vadilo občasné přílišné přeskakování v příběhu. Pino´s is reading a book! End of discussion.

Elfen Lied Dorwars 5.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Pro mě obrovské zklamání. Otravné postavy, ne moc zajímavý příběh, příliš malý důraz na cenu smrti. Hlavní myšlenka/poselství navíc taky nebyla nějak světoborné.

Durarara!!x2 Ten Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Nese se v duchu předchozích sérií, takže velmi dobré.

Durarara!!x2 Shou Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Nese se v duchu předchozích sérií, takže velmi dobré.

Durarara!!x2 Ketsu Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Nese se v duchu ostatních serií, takže velmi dobré.

Durarara!! Dorwars 9.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Nikdy by mě nenapadlo, že štěpení příběhu mezi tolik postav, by mohlo fungovat. Byl jsem však na omylu. Postavy se člověku rychle vryjí do paměti a důležité události jsou vždy stručně připomenuty v openingu. Navíc se mi líbila přirozená domýšlivost postav, která se v anime moc často nevidí :)

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... Dorwars 7.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Zábavné a to je to nejdůležitější. Možná bych dodal, Hestia is Bestia :D

Death Parade Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Velmi dobře zpracované. Velice se mi líbilo, že samotné postavy si byli schopny uvědomit nespravedlnost tamního systému

Death Note Dorwars 9.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Naprostá klasika, která se po právu řadí mezi nejznámější anime. Škoda posledních několika dílů. 

Deadman Wonderland Dorwars 6.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Klasické anime, které se člověku líbí v jeho 12 letech. Později však jen čisté násilí přestane stačit ke spokojenosti.

Date a Live: Date to Date Dorwars 7.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Asi moje nejoblíbenější OVA. Takhle jsem se dlouho nezasmál :D

Date a Live II Dorwars 4.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Pro mě mnohem méně zábavné než první serie. 

Date a Live Dorwars 6.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Toto anime je natolik hloupé, až je zábavné. Navíc mi žádná z postav vysloveně nevadila.

Danshi Koukousei no Nichijou Dorwars 8.00/10 12345678910 27.03.2018

   »    Zábavné a v mnoha ohledech trefné. Myslím, že by však v některých momentech neuškodilo ubrat na emocích hlavních hrdinů.