akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10479
  • Uživatelů: 28865
  • Hostů: 67

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Boku no Hero Academia (2018) kolmo 8/10 12345678910 10.10.2018

   »    Skvělé pokračování, které si podle mne drželo svůj standart řady předchozí. První polovinu bych hodnotil 10/10 a završení této první poloviny bylo opravdu skvělé. Bohužel druhá část anime už trochu pokulhávala a samozřejmě otevřený závěr, který má diváka nalákat na další řadu. Myslím, že 8/10 je adekvátní zhodnocení kvality třetí řady Boku no Hero Academia a už teď se moc těším na další pokračování.

Masamune-kun no Revenge Tonda 5/10 12345678910 09.10.2018

   »    Anime s velice originálním námětem. Určitě se vyplatí na něj podívat, ale jen do poloviny. Druhá polovina je pak už děsně natahována a pro mě celkem i nesnesitelná. A pokud nenávidíte neuzavřené konce, tak hned děte hledat jiné anime. Budete chtít spáchat sebevraždu. Za originalitu, skvělou hudbu, nádhernou kresbu dávám alespoň 5/10. Kdyby to nějak dotáhli dokonce tak by to bylo o něco víc. Snad bude druhá série která všechno zachrání ale jinak nic moc.

Mujin Wakusei Survive Lordpreclik 7/10 12345678910 08.10.2018

   »    Do cca 38 epizody to byl dobrý anime o přežití a nádechem Robinsona,ale cca od 39 epizody dál to už bylo jedno mizerné klišé za druhým

Kekkai Sensen & Beyond Mia777L 7/10 12345678910 07.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Byla jsem zvědavá na druhou sérii a teď mám opět protichůdné pocity :) Stejně bláznivé, stejně šílené a násilné. Bohužel ne vždy mě daná epizoda bavila. Není to špatné anime, má své neuvěřitelné stránky, ale také není natolik uchvacující, spíše výstřední :) Musím pozdvihnout poslední díl, kde člověk uviděl i tu Leonardovu stránku a charakter :) Co musím ale pochválit je hudba. Zvláště soundtrack potěší diváka svými tóny :) animace příjemná :)

Happy Sugar Life dahakere 7/10 12345678910 07.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Na ujasnění, to že tam je růžovlasej magor z toho nedělá automaticky Mirai Nikki 2. Je to další z řad anime, které se snaží hrát na WTF notu. A tady tomu se to v mnoha věcech daří. Sice bych to neoznačil za horor, ale ta psychologická stránka tu v rámci mezí docela fungovala. Skoro celé anime mě to drželo a byl jsem zvědavej o co tam vůbec jde. Škoda že až se to vše vysvětlilo, tak anime ztratilo tak půlku svého kouzla. Konec byl strašně lacinej, ale prý už to nejelo podle předlohy, protože ta stále vychází (nebo vycházela). A šlo to sakra poznat. Ještě bych rád dodal, co to anime totálně drtilo byly 2 postavy uslintaných magorů. Tyhle druhy charakterů jsou to nejhorší co může kterékoli anime potkat a je jedno jak se to snaží vysvětlit. Ano tady je to pan učitel a blonďák se sponečkama ve vlasech. Nebylo to nějak převratné, ale já se bavil. Možná je to tím že mě tyhle magořiny pokud jsou alespoň trochu...

Sakamoto Desu ga? Dorwars 5/10 12345678910 07.10.2018

   »    Začalo to dobře, ale postupně omrzelo. Myšlenka ale dobrá

Sirius the Jaeger dahakere 6/10 12345678910 05.10.2018

   »    Nevěřil jsem, že mě ještě někdy bude bavit anime o upírech. To je už tak vydojené téma, že to nic nového nepřinese. Navíc když je to ve formě anime a ke klasickým upířím klišé se přimotají ty z anime. Upíří šlechtici ✓ Upíří lolitka ✓ ✓ (2x) Vlkodlaci ✓ Frankensteinovo monstrum ✓ Lovci upírů ✓ A takhle bych mohl pokračovat donekonečna. Vše tu bylo, dokonce i spása celého světa s vymýcením rasismu jako třešnička na dortu. Jedno velké ALE proč jsem to žral. Ty souboje. Oni ani tak úžasné nejsou, ale v dnešní době šetření a krkolomného CGI (to tu bylo taky, ale bylo využito jen na kulisy, takže to tak nemlátilo do očí jako u Overlorda) jsou jako příjemné pohlazení na duši. Z téhle sezóny zdaleka nejlépe provedené a v tomto roce celkově by se to drželo na předních příčkách. Prostě kvalitně naanimované souboje jsou nedostatkové zboží (což je s dnešní technologií smutné jak to...

Overlord III Rendy 8/10 12345678910 05.10.2018

   »    Overlord se stal jedno z mých nej anime. První serie top, druhá průměr a třetí ....... chci čtvrtou :D dějově minimální posun, o hlavních postavách jsem se nic moc nového nedozvěděl, přesto jsem nějak vnitru spokojen a chci a nemůžu se dočkat jak se příběh dál vyvine ( chtělo by to každý týden nový díl :), ne dělám si srandu chtělo by to každý týden novou serii po 24 dílech :D

Handa-kun Megaotaku666 10/10 12345678910 05.10.2018

   »    Skvělé anime,na které se můžete dívat pořád dokola a neomrzí vás.

Overlord III Flamerko 9/10 12345678910 05.10.2018

   »    Je pravda že jsme se touto serií nijak dál neposunuli, přesto jsem chtěl další a další díl. Opět jsme se dozvěděli že Ainz je super OP, ale pořád nám neukázali co dokáží ostatní postavy kolem Ainze např Albedo? ( trochu mě to děsí :D) má to velký potenciál, rozhodně jsem se bavil. Snad trochu té lidskosti v sobě Ainz najde. Chci pokračování!

Overlord III dahakere 5/10 12345678910 04.10.2018

   »    Momentálně v tomhle žánru nic lepšího nenajdete. Ale smutné je, že to není dáno kvalitou tohoto anime, ale nekvalitou konkurence... Je to lepší jak totálně zbytečná 2. série ? ANO Posunulo to někam děj ? Rozhodně víc jak 2. série. Dá se na to dívat ? Až na odporné CGI ANO Je to dobrá adaptace ? Podle lidí co četli novely ani zdaleka. Tam kde byla první série něco jako MMORPG One Punch Man, druhá série totálně zbytečná ztráta času, tak 3. je něco mezi tím. Pro mě průměrná zábava na zabití půl hodinky.

Overlord III kolmo 9/10 12345678910 04.10.2018

   »    No, já jsem se u třetí série rozhodně bavil víc než u druhé. Ainz/Momonga je opět ultimátním záporákem(tentokrát snad ještě nelidštější než kdy dřív), který nemá s nikým slitování. Nečekejte žádné velké zvraty, nebo něják výrazný posun v ději. Třetí série je z pohledu příběhu jen další malý krůček. Daly by se zde najít chyby, samozřejmě, mohl bych začít kritizovat a stěžovat si, ale popravdě nemám ani moc důvod. Třetí série Overlordu mi dala přesně to co jsem chtěl a to je 13 dílů skvělého pokračování, které jsem zvládl na jeden zátah i přesto, že jsem měl původně v plánu mrknou večer jen na jeden, nebo dva díly, ale nakonec mě to pohltilo a spát jsem šel až s posledním dílem. Myslím, že aspoň pro mne je to dostatečný důkaz toho, že bych měl hodnotit vysoko. Už teď se moc těším na další řadu.

Yuuri!!! on Ice Bibusss117 9/10 12345678910 04.10.2018

   »    Grafika dobrá na tú dobu, príbeh pekný, nemám nič vytknúť až na love story, bola pekná nehovorím, že nie len trochu mohla byť viac

Hataraku Saibou dahakere 7/10 12345678910 03.10.2018

   »    Aneb jak by vypadalo "Byl jednou jeden život", kdyby to bylo anime. Místy přepálené a bláznivé tak jak to máme rádi. Technicky to občas zahapruje, převážně kresba, ale celkově je to fajn a takovej standart na dnešní poměry. Na zadek si nesednete, ale kouká se na to pěkně. Dějově to je silně epizodní a proto se to také zase těžko hodnotí. Z počátku jsem byl nadšen, uprostřed znuděn některými díly, které jsem přeskakoval. Červená se ztratí, něco ji napadne, bílej ji zachrání ale potřebuje zachránit taky, zdánlivě slabá buňka zachrání situaci,... těchto dílů tam bylo na můj vkus až moc. Naštěstí konec to vynahradil a naservíroval několik opravdu luxusních dílů u kterých jsem se náramně bavil. Ještě bych doporučil podívat se na YT na video, kde nějakej doktor reaguje na první díl. Sám se až divil jak jsou některé věci přesné. Jen teda nečekejte, že z vás po zhlédnutí bude specialista. Ty...

Overlord III Dorwars 7/10 12345678910 03.10.2018

   »    První půlka nic moc, druhá půlka dobrá. A Ainz je zase o něco větší záporak :)

Overlord III D_Atrej 6/10 12345678910 02.10.2018

   »    Jedno z mála anime, které mě baví po všech stránkách až na jednu zásadní věc a tou je dějový posun. Za 13 dílů se téměř nic podstatného nestalo... nic, co by vneslo nějaký vzruch do hrobky Nazarick. A to už skončila 3. série, to už je na pováženou.

Shokugeki no Souma: San no Sara Mia777L 10/10 12345678910 02.10.2018

   »    Tohle anime jsem si prostě zamilovala. Skvělé kuchařské souboje, další nové a zajímavé postavy. Napětí by se zde dalo krájet a emoce srší ze všech stran :) Hltala jsem jeden díl za druhým a nemám dost :) Mí oblíbenci mě nezklamali :)

Kizumonogatari Dorwars 9/10 12345678910 02.10.2018

   »    Velmi dobré se scénami, které jsou lepší než většina anime sama o sobě, žádná větší chyby. A konec třetího filmu jsem přímo hltal.

Boku no Hero Academia (2018) dahakere 8/10 12345678910 01.10.2018

   »    Stále skvělá adaptace, jen mi prostě v této sérii mnoho částí nepřipadalo tak zábavných jako ve 2. Pro mě pořád nepřekonatelný zástupce anime shounenů. Technicky nadprůměrné, dějově v tomto žánru taky a žádné postavy nejsou tak otravné abych je nesnášel (ehm ehm Black Clover...). Prostě již od začátku takové zjevení v tomto žánru a zatím si drží kvalitu. Jen bych chtěl podotknout, že po druhé sérii jsem četl mangu a děj celé této série a kousek té další jsem znal a proto na mě nepůsobilo mnoho věcí takovým WOW efektem, ale třeba hned první část v tom kempu mi přišla nudná i v předloze.

Boruto: Naruto Next Generations lukinator 9/10 12345678910 01.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Za mě celkem dobré pokračování Naruta, sice to není uplně o něm ale o jeho synu Borutovi, který mě též zaujal, štve mě však jedna věc a to že vedlejší postavy nemají tolik prostoru kolik si zaslouží například Sumire Kakei se objevuje málokdy ale má velký potencionál

Hunter x Hunter Tsurara 6/10 12345678910 01.10.2018

   »    Ak by som sa mala rozhodovať podľa pilotného dielu o tom či sa pozriem aj na sériu alebo nie, je dosť možné, že by som ju vynechala. Našťastie som na sériu pozerala v dobe, kedy už mala svoje meno a množstvo pozitívnych recenzií, ktoré ma presvedčili o tom, že by som tomu mala dať šancu. Samotný pilot nie je úplne zlý, ale z môjho pohľadu, zbytočný. Neosloví ničím iným ako len priemerným predstavením. Jedinú vec, ktorú budete pociťovať už v tejto časti je charakteristický Gonov prejav a osobnosť. Inak sa tu odohráva príbeh, ktorý pokrýva cca prvé 3 epizódy zo série, s tým, že sa jedná o nejakú alternatívnu verziu. Osobne sa mi viac páčilo vykreslenie udalostí v sérii ako v tomto pilotnom diele. Animácia bola horšia ako v sérií a kresba cca na rovnakom bode, len som mala dojem, že tu je tá kresba o malinko obsiahlejšia a precíznejšia, čo sa prostredia týka. V sérií nemali časť dbať na detaily, čo je...

Shokugeki no Souma: Ni no Sara Mia777L 10/10 12345678910 29.09.2018

   »    Těšila jsem se na pokračování Shokugeki, které mě nakonec nezklamalo :) Víc napětí, emocí a humorných scének s ochutnáváním pokrmů :) Oblíbila jsem si celou sestavu postav. Každá má svůj vlastní potenciál. Samozřejmě největším oblíbencem je Souma, u kterého zbožňuju ten pohled, když se nad něj někdo povyšuje... skvěle vyobrazené. Hudba opět neurážela. Animace příjemná pro oči :)

Boku no Hero Academia Superdragon 9/10 12345678910 28.09.2018

   »    Anime mě zaujalo, je naprosto skvělé, akorát jsou zloduši až na konci série a tak musím čekat skoro půl série, než se objeví Tomura

Asu no Yoichi! Machlas 7/10 12345678910 26.09.2018

   »    Anime sa mi pačilo ale konciec pre mna bol odpad. Maju protiliel pre nu a ukažu sa pred vami a jedine čo robia postavi anime je že sa rozpravaju "Wow". Normalny človek by dajak zareagoval. Autor to mohol lepšie ukončiť.

Shokugeki no Souma Mia777L 10/10 12345678910 26.09.2018

   »    Z tohohle anime cítím jediné - unešenost :) Překvapilo mě, že i s tématem vaření může být takový úspěch :) Byla jsem natěšená na další a další díly. Adrenalin se mi vlíval do žil a vše jsem prožívala s hlavními hrdiny. Nečekaná akce, vzrušení a velká dávka humoru. Jakým způsobem bylo zde vyjádřeno vnímání chuti mě vždy rozesmálo. Také se tu nacházelo mnoho zajímavých postav a říkám si, že je škoda, že některé nedostaly dostatečný prostor. Člověk si hned našel své vlastní oblíbence, které horko těžko opouštěl :) Openingy a endingy mě sice neuchvátily, ale samotný soundtrack doplňoval význam scén dokonale :) Animace působila nenáročně a neurážela linii děje :) Sečteno, podtrženo - Shokugeki No Souma jsem si užívala plnými doušky :)