• Anime: 10190
  • Uživatelů: 27307
  • Hostů: 244

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Hakata Tonkotsu Ramens Anjin 6.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Docela originální mafiánské anime, které neurazí. Pokud bych měl něco vyzdvihnout, tak by to byl hlavně chytlavý OP.

Overlord II Anjin 7.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Abych se přiznal, mně první série zas tak nenadchla. Ani nevím proč. Asi mi vadil všemocný hlavní hrdina, který všechny poráží lusknutím prstu, a přesto si hraje na obyčejného dobrodruha.  Ve druhé sérii je to sice také, ale ne v takové míře, a navíc už jsem si zvykl. K dobru přidávám i to, že větší prostor dostaly jiné postavy (a nemyslím tím ty ještěry, jejich prostor byl až zbytečný). A ano, musím souhlasit s kolegou, nejlepší část je Sebas a Tuare, k čemuž bych přidal ještě scénu, při které se Albedo (jinak v sérii minimálně) projeví... jinak.

Killing Bites Anjin 6.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Anime, které se s tím prostě moc nemaže. Bojovka par exellance, kde stříkají gejzíry krve a vzduchem létají kusy těl ( i když v konečném důsledku tu není zas tak moc mrtvol, jak by se mohlo zdát). Postavy většinou ploché, příběh se nejvíc projevuje na začátku a na konci, a vlastně se toho zas tak moc nestane. Z toho (i z jiných důvodů) by druhá série mohla být víc než přínosem.

Made in Abyss Dorwars 8.00/10 12345678910 05.04.2018

   »    Krásný svět                                     

Fate/Extra: Last Encore dahakere 7.00/10 12345678910 05.04.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Čekal jsem, že bude stačit znalost postav a přibližné pročtení si o čem byly hry na PSP. A musím uznat, že k pochopení co se tam děje to nestačilo ani z daleka. Takže jsem se spokojil s tím, že +- svět Fate/Extra znám a že se mohu podívat na známé postavy z Fate universa jak se mlátí v krásně vykresleném světě. Byl jsem zpočátku hodně zklamán, ale od 2. podlaží to byly orgie pro oči. Někomu sice nemusí sednou kresba postav, ale animaci to mělo nádhernou a osobně kresba se mi začala líbit taky.  Jinak jakožto jedinou hru na PC z tohoto universa mám dohrané Fate/Extella, což by měl být sequel k Fate/Extra, ale toto anime má být taky sequel a děje se tam uplně něco jiného ...mám v tom bordel. Kvalitou to ale Fate/Apocrypha převálcovalo ve všech směrech. Prostě UMU > trap gay paladin :)

Violet Evergarden dahakere 10.00/10 12345678910 05.04.2018

   »    Podle popisu by se mohlo zdát, že se jedná o další klišé příběh o robotovi, co se snaží v sobě najít city a lásku. Naštěstí to tak nebylo. Jedná se o příběh mladé dívky (je to člověk ne robot...), která byla celý svůj život využívaná jako nástroj na zabíjení a najednou se ocitla v "normálním" světě bez války. Ano klišé "snažím se zjistit význam slova láska" tu je, ale sakra tady to vůbec ničemu nevadilo, protože to nebylo zpracováno tak příšerně (narozdíl od hledání smyslu lidského srdce v No Game No Life filmu). Jednoduše tato otázka jde skrz celé anime s vývojem hlavní hrdinky a když už si myslíme, že se Violet byla schopna začlenit do společnosti, stane se něco co ji zase vrátí o 10 kroku zpátky. Hlavní je jít do toho s tím, že to není žádné akční anime a když už tu nějaká akce je, tak jen pro vysvětlení a posunutí příběhu. Nejsou tu žádné prvoplánové bitky na efekt. A že by tu...

Sora Yori mo Tooi Basho dahakere 8.00/10 12345678910 05.04.2018

   »    Překvapivě zábavná, na první pohled, blbůstka. Ona to ale vůbec ve výsledku blbost nebyla. Mělo to vše, co by mělo anime podobného žánru mít, aby mě bavilo. Humor, skvělé postavy, občas vážné chvilky a nádhernou animaci. Co už že tam mnoho věcí nedává smysl a pochybuji, že by se něco z toho mohlo stát. Byla to prostě zábava. Určitě ne moje nejlepší anime roku, ale na topku to určitě mít bude. :) Jinak osobně mě nejvíc bavila část před samotnou cestou.

Overlord II Sagittarius 6.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Horsi nez prvni serie. Uvod byl zajimavy ale ne vyborny. Stred se sluhou se mi moc libil. No a konec byl takovy nemastny neslany. Animace a vizual v nekterych chvilich hodne nic moc. Celkove mi tam chybelo neco neco zajimaveho. PS: Hodil by se tezsi rekap usek na zacatku serie. Osobne jsem byl po te dobe uplne mimo s pribehem (po skoro 3 letech si fakt uz prd pamatuju).

Dagashi Kashi 2 Anjin 7.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Tak nakonec musím s překvapením konstatovat, že se jedná o docela vážné anime. Zatímco první série mi přišla spíš jako parodie na reklamu na cukrátka, tady rozhodně neubylo humoru (spíš naopak), ale už to má nějaký příběh. A dokonce i ta Hotaru už není jenom ten šílený přízrak, ale taky trochu i člověk.

Death March kara Hajimaru Isekai... Anjin 5.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Tak pro změnu harémovka, která snad ani harémovkou není. To je docela positivní, ale na zajímavé anime je potřeba něco víc, než jen deset dílů postupného nabírání holek.

Kokkoku Anjin 6.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Pokud má 12-dílné anime být dobré, musí šlapat jak hodinky. Kvalitní téma, zajímavý vývoj příběhu, silné postavy. Bohužel, Kokkoku zůstalo někde uprostřed cesty. Začíná dobře, neotřelým tématem, s hlavní postavou docela sympaticky obyčejnou. Naneštěstí po nějakém čtvrtém dílu tvůrcům ujela ruka, a až příliš akce začalo válcovat všechno ostatní, včetně vnitřní hloubky charakterů. Ne že by to potom nestálo za nic, ale prostě už se tam nevešlo to, co tam být mohlo. A konec? Sice pěkný, ale ukázkový deus ex machina. Takže lehký nadprůměr, za ty neotřelé motivy.

Dagashi Kashi 2 FiveByFive 4.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    V prvej sérii sa mi veľmi páčila kresba (-20%)... Sotva som sa rozpozeral a už bol koniec, opening ani ending ma nezaujali (- ďalších 20%)... Príbeh ma sklamal - hlavne preto, že som fandil Sayi (- ďalších 20%)... ...

Overlord II VegetaCR 8.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    2 série není tak dobrá jako první. Na můj vkus zde hlavní postava prostě dostává málo prostoru, ale za to se nám odhalují aspoň náznaky charakterů ostatních, ikdyž tady to taky není žádná sláva a prostě za těch 13 dílů se toho moc stihnout nedá. Ale musím pochválit animaci a i boje jsou zase zvládnuté na jedničku. V téhle sérii nejvíc prostě vyčnívá Sebas a jeho linka s Tsuare, za kterou musím dát bodík navíc. Ta byla perfektní.

Citrus HarukaMADS 5.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Jak dlouho budu muset ještě čekat na další dobré shoujo-ai anime, toť otázka. Už trailer na Citrus ve mě vyvolal jisté pochybnosti. A ty se bohužel potvrdily. Je to klišé, je to tupě přeslazené, zároveň je to ale toxické ("polo-rape žhavé" scénky), plot twist žádný, měnící se a nelogické chování postav, prostě au, tohle zabolelo. Líbila se mi animace a opening, jinak ale meh. To už si radši pusťte Sailor moon S, tam to vyobrazení vztahu mezi dvěma dívkami zvládli tisíckrát lépe =) 

Overlord II dahakere 4.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Tak tohle byla hrozná nuda. Nějak nechápu smysl 3/4 série zazdít hlavní postavu a půl anime se věnovat zbytečným ještěrkám. Jasný, jde o průzkum a pomalé ovládnutí toho světa, ale když mám sílu zničit všechno na potkání, proč se zdržovat kmenem ještěrek... Souboje začaly být nudné a jelikož vtip byl založen většinou právě na hlavní postavě, tak ten šel taky do kopru. Nejlepší scéna z celého anime byla s potrestáním Shalltear a to je docela smutné. Zklamání.

Fullmetal Panic! The Second Raid Anjin 10.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Humor nám trochu ustoupil (koneckonců dostal dost prostoru ve Fumoffu) a tahle série je o poznání temnější. Jinek je ale vše při starém a postavy se nám krásně posouvají. Uvidíme, co přinese nová série.

Overlord II kozeltomas 10.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Serial Overlord patří mezí mé nejoblíbenejší anime a velmi mě potešilo že dostal druhou serii která mě nezklamala. Druhá serie navazuje, tam kde končila první a dalé rozvíji děj a svět kde se overlord odehrává. Děj ma pěknou plynulou rychlost a nechybímu akční scény. Abych to zhrnul pokud se vam libila 1. serie určitě se podivejte i na druhou a pokud jste neviděli 1. serie tak to rychle napravte a podivejte se na obě dvě.

Kokkoku dahakere 6.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Mám rád témata, která si pohrávají s časem. Taky mám rád, když věci v rámci vysvětlených pravidel dávají smysl celou dobu. A tohle anime mělo víceméně obě věci. Hlavně tedy minimálně první polovinu, než se z toho stal trapnej boj s nadopovaným týpkem, kde jediná rozdílná věc než v každém druhém podprůměrném akčním anime byl právě zastavený čas. Jak se to přehouplo v boj proti Sagawovi, tak to začala být pěkná nuda. Celej flashback o jeho minulosti jsem přeskočil, protože jsem u prvních 5 minut málem usnul. A pak přišel poslední díl a já zase získal naději, že to nedopadne zas tak špatně a že to vlastně bude mít skvělý konec. Ale kdepak...poslední dobou už vše neřeší síla přátelství, ale síla totální náhody co nedává absolutně žádný smysl.  Pocity z anime a moje hodnocení v hlavě lítalo jako na houpačce, aby se nakonec zastavilo nad mírným nadprůměrem a to jen díky skvělému začátku,...

Kimi no Na wa. pokoj 10.00/10 12345678910 03.04.2018

   »    Snad nejvíc anime film vůbec opravdová nádhera doporučuji všem.

Yahari Ore no Seishun Lovecome wa... Dorwars 8.00/10 12345678910 03.04.2018

   »    Více filozofování                                            

Fullmetal Panic? Fumoffu Anjin 10.00/10 12345678910 02.04.2018

   »    Jeden z nejzábavnějších kousků, který jsem kdy viděl. Už třikrát, a stejně se u toho pořád směju. Jistě, už ne tolik co poprvé, ale pořád. Spousta výborných scének, za všechny vzpomeňme Sagarův ,,lov na slečny", které přitom ale nijak vyloženě neparodují, pokud se to tak dá říct, charaktery, ale spíš je rozvádí v duchu původní série (byť jednostranně), od které to vhodně odděluje sérii druhou.

Shikabane Hime: Aka Mia777L 7.00/10 12345678910 02.04.2018

   »    Vcelku zajímavé anime. Akční část sice nebyla tolik uchvacující, ale za to emoce zde tryskaly :) Děj určitě nápaditý, i když styl pomsty mi lehce připomněl Hunter X Hunter a Kurapikův příběh. Trochu neblahý pocit jsem však měla z Oouriho, jelikož nevím, kam ho momentálně zařadit... Uvidíme, jak se vyvine v další sérii, za to jeho "bráška" je stoprocentní charakter :) Animace nijak ohromující, ale zase nevadila :) Hudba nic moc.

Sword Art Online Tupouni 0.00/10 12345678910 02.04.2018

   »    Overhyped kekel s horší fanbase jak Naruto. Rozklikal jsem si náhodně několik 10/10 hodnocení a jde krásně vidět pro jaký druh lidí to je nejlepší anime co kdy viděli. Nedočetl jsem se jediný argument, jen prostě hodnocení  "WOWOW nejlepší anime na světě". Takže pokud jste na prvním stupni ZŠ, jste tak trochu jednodušší a každý den čekáte na novou várku Ulice, je to to pravé pro vás. (viděno do té snesitelnější půlky)

Oushitsu Kyoushi Haine syberia 10.00/10 12345678910 01.04.2018

   »    Tak jsem to dala za dva dny. Docela jsem se i zasmála - a mě rozesmát je celkem těžký. Jedno z těch lepších anime, co jsem viděla. Opravdu se mi to líbilo.

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito kolmo 8.00/10 12345678910 01.04.2018

   »    Pěkná "ochutnávka" před hlavní anime sérií v podobě třídílné OVA. Jedná se o jeden krátký a podle mého názoru chytlavý příběh z doby, kdy byla hlavní hrdinka mladší a žila u svých opatrovníků. Příběh sám o sobě nikterak nezasahuje do hlavní anime série, takže je dobré jej shlédnout jako první, jinak doba kdy svůj příběh z dětství hlavní hrdinka Chise vypráví svému učiteli Eliasovi je zasazena zhruba do půlky hlavní anime série, určitě doporučuji shlédnout před hlavní sérií.