• Anime: 9570
  • Uživatelů: 22615
  • Hostů: 267

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Gekijouban Kuroko no Baske: Last Game HaitakeTakamashi 10.00/10 12345678910 19.09.2017

   »    Perfektní film. Zobrazil přesně to, co skoro každý z nás chtěl v tomto anime aspoň jednou vidět. Skvělý zápas, perfektní oponenti, jediné co mě trošku mrzí je konec, ale s tím se zdá žít. Velmi pěkné zakončení celého anime.

Gekijouban Sword Art Online: Ordinal... HaitakeTakamashi 10.00/10 12345678910 19.09.2017

   »    Co k tomu dodat,.. stejně skvělé jako předchozí SAO série. Příběh zde byl taky hodně zajímavý, poutavý, perfektně navazoval na předchozí dvě série. Sice se nejednalo o pokračování tohoto anime, ale dalo nám k pokračování předehru a pokračování oznámilo. Tento film mě velice mile překvapil.

Subarashii Sekai Gurkh 7.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    Kratičké náladové hudební anime se zajímavým sci-fi námětem. I když je to "pouze" animovaný videoklip doprovázející píseň, stejně má v sobě spoustu nádherných emocí podbarvených příjemnou hudbou: "...Touch me gently with your cold hands..."

Ongaku Shoujo Gurkh 4.00/10 12345678910 18.09.2017

   »    Jedním slovem mizerné - uřvané anime s praštěnou holkou a druhou, která se nechá zatáhnout do excentrického světa přeplněného pouze vlastním egem té první. A jestli tohle to má být "hudební", tak už je muzikant každý do karaoke hulákající trouba - fakt se to nedalo poslouchat! Většina anime ze skupiny Anime Mirai je minimálně zajímavá a většinou i parádní zážitek, ale tady jsem asi něco nepochopil, nebo je to prostě opravdu jenom čirá bída a ubohost.

Strike Witches 2 BluelightHoney 10.00/10 12345678910 17.09.2017

   »    Historie se opakuje. Zopakování zápletky tentokrát vyšlo na výbornou. Postavy jsou skvělé propracované, dabing je excelentní. Velmi mě dojalo.

Strike Witches (2008) BluelightHoney 10.00/10 12345678910 17.09.2017

   »    Strike Witches je kombinace skvělých akcí a scének, zábavného příběhu a výborně zpracovaných postav. Příběh mě ve spoustech částí velmi dojímá, hlavně skromnost a dobrosrdečnost Myiafuji a přátelské vztahy mezi jednotlivými postavami.

Mikakunin de Shinkoukei BluelightHoney 9.00/10 12345678910 17.09.2017

   »    Příběh tohoto anime mě skutečně dojal. Nudných částí tam není pomálu, ale celkově velmi povedené.

High School Fleet BluelightHoney 10.00/10 12345678910 17.09.2017

   »    Seriál "High School Fleet" mě skutečně nadchl, výborně zpracovaná zápletka, zábavné rozličné postavy, které skrze 12 krátkých epizod stihneme skutečně poznat. Hudba je výborná.

Soredemo Sekai wa Utsukushii kolmo 9.00/10 12345678910 16.09.2017

   »    Tak toto anime pro mne bylo obrovským překvapením. Překrásná romantická pohádka, která mě prakticky okamžitě vtáhla. Skvělé charaktery, krásná kresba, chytlavý příběh, překrásná hudba co více si přát? Jen je škoda, že toto anime bylo tak krátké, trochu jej "prohloubit" a udělat z něj plnohodnotnou 24-dílnou sérii by určitě neuškodilo, ale to mu samozřejmě na kráse neubírá. Rozhodně vřele doporučuji, na čistou desítku to není, ale rozhodně je to lepší devítka.

Rozen Maiden Gurkh 8.00/10 12345678910 16.09.2017

   »    Panenky jako lidské odrazy, zjednodušené, ale vlastně o to čistší. A příběh o hledání sama sebe, svého místa i smyslu vlastní existence - ať už ho hledají lidské postavy Jun a Nori, nebo oživlé Rozenovy panenky. Možná zpočátku to vypadá trochu dětsky zjednodušené, ale přesto s plnou hloubkou a škálou emocí lidských vztahů. Vlastně je to i docela vážné a v některých místech už temné stíny hrozí všechno pohltit - jejich sny, naděje i pouhou jejich existenci a když už tam místy smích probleskne, je to jako sluneční paprsky prorážející šedivou oblohou. Dlouho jsem tohle anime odkládal a jsem jen rád, že jsem si na něj udělal konečně čas - byl to nádherný zážitek plný báječných čistých pocitů - veselých i smutných, radostí i trápení. A přes veškerou vážnost, je to přitom lehké na vnímání i pochopení emocí postav. Snadno se s nimi ztotožníte, chápete co dělají i proč... A přitom jim držíte...

Aldnoah.Zero (2015) Fariah 0.00/10 12345678910 16.09.2017

   »    První serie uplně super, druha totalní zklamaní. Radši bych si vybodl oči hovnem, než toto vidět znova.

Berserk (2017) rshadow 9.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    Pokud se vam libila predchozi serie, tak urcite doporucuji. Spousta napeti, akce a hlavni hrdina, ktery by prezil i prejeti tankem. Snad bude i dalsi serie.

Hajimete no Gal HaitakeTakamashi 8.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    No,.. jelikož jsem četl mangu, tak jsem si řekl, že anime bude taky tak super.. Nebylo. Manga mě hned chytla a příběh a všechny scény byly moc pěkné. Anime se od mangy bohužel lišilo, šlo svou cestou, a příběh byl takový už navazující k harému, kde se opět něco stalo až v předposlední episodě a důkaz nějaké lásky až v poslední. To co nás nejvíce zklame u všech podobných romantických anime. Ale užil jsem si ho, bohužel manga byla lepší.

Soredemo Sekai wa Utsukushii kubka4 9.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    Jsem rád, že i v dnešní době mohou vznikat romanticko-komediální anime bez ecchi, kterého je už všude opravdu přespříliš... Ale teď k hodnocení samotného anime... Trochu jsem se obával toho, že král je vlastně ještě relativně mladý kluk, který je sotva poloviční výšky, co jeho nastávající... Naštěstí se to ukázalo jako naprosto v pohodě, autoři to pojali ze správného úhlu, takže z toho není žádná kontroverzní záležitost. :-) Je to příběh se silnou hlavní hrdinkou a sice poněkud nestabilním, ale jinak velmi hodným králem. Vše se točí kolem nich, ale to nijak nevadí, protože postupný vývoj jejich vztahu je to, co se mi na tomto anime líbilo nejvíce. Rozhodně je vidět větší zaměření na dámské publikum, ale rozhodně bych neřekl, že je to pouze pro ně... Ostatně já to také viděl a líbilo se mi to... :-) A takový dotaz nakonec: Jsem jediný, kdo by měl déšť mnohem raději, kdyby během něj zněla tak...

Tsuki ga Kirei kubka4 10.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    Nádherný příběh lásky dvou nezkušených lidí, který zahřeje u srdce svou krásnou atmosférou. Přestože to ne vždy bylo naprosto růžové a veselé, tak to na mě jako celek působilo krásně uklidňujícím a hřejivým dojmem. Vše působilo opravdově, jako kdyby to byl skutečný příběh a ne něco, co vzniklo z fantasie nějakého člověka za scénáristickým stolem... Za to klobouk dolů. :-) Poněkud neobvyklý styl animace se mi po chvíli také zalíbil a na některé scenérie byla přímo radost pohledět. :-) Pokud hledáte realistické romantické anime, tak tohle je přesně pro vás.

Orange: Mirai kubka4 9.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    Velmi pěkné pokračování povedeného anime, které ukáže vše zase z trochu jiného světla. Jen škoda mírné zmatenosti a nejasnosti konce...  

Orange kubka4 10.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    Velmi pěkně anime se zajímavým námětem. Ne, že by byl naprosto originální, ale i tak na mě působil svěžím dojmem. A jelikož jsem příznivcem romantických příběhů, tak mi tohle anime samozřejmě sedlo. Všechny postavy byly zajímavé a každá měla svou unikátní osobnost. Co se týče příběhu, tak já tam nějak moc problémů neshledal, ostatně odkdy se lidé vždy chovají naprosto logicky... Ale to je jen můj osobní názor :-) A konec nebyl naštěstí nějak zvlášť otevřený, takže za mě jedině spokojenost.

Seiken Tsukai no World Break kolmo 9.00/10 12345678910 14.09.2017

   »    Tak tedy, od toho anime jsem rozhodně mnoho nečekal, nakonec jsem však byl velmi mile překvapen. V první řadě jde víceméně o klasickou harémovku s ještě klasičtějším klišé fantasy příběhem to nepopírám. Nicméně i přes to všechno se jednalo o skvělou a napínavou podívanou. Příběh se skutečně povedl i samotné téma a děj. Kresba je pěkná a boje mne vskutku nadchly, jsou dobře propracované a mají své "kouzlo". Rád bych také vyzdvihl skvělou hudbu podkreslující celé toto dílko. Sečteno a podtrženo je podle mého soudu toto anime ve své kategorii kvalitní a nadprůměrné a rozhodně jsem se u něj ani v jednom díle nenudil a milovníkům tohoto žánru jej vřele doporučuji. Za mě čistá devítka.

Hajimete no Gal TPKSNVP 5.00/10 12345678910 13.09.2017

   »    Príbeh spočíva v prsiach, prsiach a ďalších prsiach. Inými slovami to je klasická harémovka, kde je pre zmenu protagonista zúfalý panic, ktorý si hľadá dievča, s ktorým by toto trápenie ukončil. Nuž, bolo tam pár častí, na ktorých som sa z chuti zasmial (najmä tí jeho tragickí kamaráti), na iných som si zase vychutnával „príbeh”. Posledné epizódy ale išli riadne dole vodou a nezostávalo mi nič iné, ako si ich pustiť najmenej 4-krát zrýchlene. Záver: 5 bodov (kvôli zápletke na konci a občasnej priposranosti hl. postavy).

Outbreak Company kolmo 7.00/10 12345678910 13.09.2017

   »    Kdybych toto anime měl srovnávat například s anime Gate, tak by bylo tvrdě pod průměrem. Ale nebudu Outbreaku tak křivdit. Mělo i světlé stránky a docela mě překvapilo, že je zde JSFD a Japonská vláda tak trochu za "ty zlé" což je uplný opak military propagace v již zmíněném Gate. Pěkná kresba, celkem fajn příjemná hudba, roztomilé charaktery. Nejedná se sice o nic přelomového, ale je to anime na které si určitě budu pamatovat a možná se na něj někdy v budoucno znovu podívám. Pokud se vám líbilo Gate a Outbreak jste ještě neviděli, tak určitě doporučuji, aby jste měli s čím srovnávat. Je to mezi šest a sedm, ale rozhodl jsem se dát lepší známku.

Boku no Hero Academia HaitakeTakamashi 10.00/10 12345678910 13.09.2017

   »    Velmi jedinečné anime, ke kterému než jsem se dokopal, tak mi to hoodně trvalo. Nelituji ovšem toho. velmi pěkný příběh kde se hlavní postava z ničeho snaží dosáhnout nečeho a začíná od naprosté nuly. Pěkné prostředí tomuto anime dodává ještě větší sílu. Samozřejmě tu nechybí ani humor. Hodně dobré hrdinské anime.

Quanzhi Fashi HaitakeTakamashi 9.00/10 12345678910 13.09.2017

   »    Další pěkné překvapení ze strany Číny. Anime, kde je hlavní hrdina na dně a škrabe se na vrchol jsou mojí slabinou a tady v tomhle případě to bylo naprosto krásně vyjádřené, i v pěkném fantasy prostředí s pěknýma postavama a s pěknou hudbou. Povedené dílo.

Dragon Fist Gurkh 5.00/10 12345678910 13.09.2017

   »    Stěží průměrné akční "kung-fu" anime, které má sice zajímavý příběh (či námět, chcete-li), jenže ten je potom tak strašně osekaný, že jediné co z něj nakonec zůstane je až drsně působící závěr. Nepřidá tomu ani nevalná kvalita soubojových akcí, naprosto povrchní pojetí postav a zoufalý nedostatek času na cokoliv, kromě jediné strohé dějové linky. Grafika je také už příšerně stará, i když má zajímavě nezvyklý styl kresby. Překvapivě kvalitní je vložená doprovodná hudba, resp. doprovod k emočním pasážím i zvukový podkres soubojů. No, je to sice jen obyčejné staré anime, ale přitom docela příjemně odlišné od těch dnešních.

Mugen no Ryvius kolmo 10.00/10 12345678910 12.09.2017

   »    Doteď nepochopím jak jsem tenhle skvost mohl v minulosti minout, ale jsem velmi rád, že jsem na něj nakonec narazil a shlédnul. Ryvius je klasické "staré" anime s poutavým, promyšleným a dechberoucím dějem, na něco takového už dnes bohužel v anime tvorbě nenarazíte. Příběh nás zavádí do budoucnosti, kde je shodou několika okolností několikasetčlenná(cca 450) skupina dětí(zhruba ve věku 10-17 leti) nucena žít na velké pro ně neznámé vesmírné lodi Ryvius. Jsou sami, nikdo jim nepřichází na pomoc, ba naopak každý s kým se setkají na ně z neznámého důvodu útočí a tak jim nezbývá než se naučit obrovskou loď Ryvius ovládat a bojovat o holé životy. Nečekejte však žádné superhrdiny co jedním stiskem tlačítka všechno vyřeší. Mladí členové posádky si své životy musí vybojovat skutečně velmi tvrdou prací a zjišťují, že ovládat takovou loď a její zbraně není nic lehkého. Život na Ryviu však také není...

Nanbaka (2017) Gwendal 10.00/10 12345678910 11.09.2017

   »    Druhá série rozhodně nezklamala. Stále vtipná a svěží jako první série. Za mě rozhodně jasná desítka.