akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10930
  • Uživatelů: 32582
  • Hostů: 185 + 1585

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Gekijouban Steins;Gate: Fuka Ryouiki no... Masking 10/10 12345678910 09.07.2019

   »    Výborné pokračování Steins;Gate a táke krásný uzavření příběhu.

Shingeki no Kyojin Season 3 (2019) Mia777L 10/10 12345678910 09.07.2019

   »    Další skvělé a morbidní pokračování Titánů. Konečně se dozvídáme něco o samotné historii vzniku a opravdu se nepřestávám divit. Konečně se zde objevuje větší počet našich přerostlých obrů a hlavně zvyšuje se akce a napětí. Opravdu jsem si tuhle sérii užila, akorát mě mrzí, že je tak málo epizod. Tohle anime jen nerada opouštím a nabažila bych se další a další dávkou informací a zvláště napětí :) Jinak animace pořád stejná... bez ní by to už nebylo to pravé ořechové. A hudba skvělá, i když opening s endingem mě moc neuchvátily :)

Steins;Gate Masking 10/10 12345678910 09.07.2019

   »    Výborný anime. Postavy jsem si oblíbil nejlepší byl Okabe a Kurisu.

One Punch Man 2 zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 08.07.2019

   »    Bohužel, bohužel, bohužel, druhá série OPM není tím co jsem očekával a rozhodně to není tím, co očekávala valná většina lidí to ale rozhodně neznamená, že se ihned jedná o něco špatného, i když se animace stala vysoce diskutabilní - seriózně, takhle zmatený jsem z animace snad ještě nikdy nebyl. Jednu chvíli jsem nadšen, tím jak to vypadá a hned na to jsem zmaten proč to vypadá tak špatně. Je tu i spousta plusů, nové postavy, které byly představeny jsem si oblíbil, staré postavy se moc nezměnily a jsem rád, že jsme měli možnost se trochu podívat, jak vypadá myšlení nejvýše postavených v hrdinské asociace. Největším mínusem je nejspíš až moc otevřený konec a žádná zmínka o třetí sérii.

Darling in the Franxx Tupouni 3/10 12345678910 08.07.2019

   »    Nebylo to dobré. Moje pocity z tohoto anime jsou negativní. :)

Black Clover (2017) Tupouni 0/10 12345678910 08.07.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime mě nebavilo a nedívalo se na něj dobře.:)

Joukamachi no Dandelion gogi 8/10 12345678910 07.07.2019

   »    heské anime s heskou atmosférou nic nepřehnáné bez zbytečnejech pervezních momentů prostě heské!

Tate no Yuusha no Nariagari VegetaCR 7/10 12345678910 07.07.2019

   »    No po těch nadšených ohlasech na všech možných webech jsem se dotoho musel taky nakonec vrhnout a musím říct, že špatné to rozhodně nebylo, ale topovka to fakt není. Začátek za mě super a pár dílů si to nese nádech temnoty co v sobě štítový hrdina ukrývá, ale jak mile se dostáváme dál a dál ta se stoho stává klasické isekai se svými klady a hlavně zápory. Ale co s tohodle kousku u mě dělá unikát, že nám přestavil po dlouhé době ( best Frieza numer one ) pořádnou sviňi co anime komunita může od srdce nenávidět. pokaždé když jsem vyděl ten její obličej měl jsem chuť do něčeho praštit:) Ale jo animace dobrá, holčiny v partě štítáče k zulíbání, souboje taky na dobré úrovni a ostatní hrdinové na přes..ržku:) A tak to má být. P.S. Nevíte nikdo jestli hrdina kopí nebyl ze světa, kde se IQ měří asi podle délky vlasů, protože většího vola aby člověk pohledal :)

Lupin Sansei Pilot Film Gurkh 5/10 12345678910 07.07.2019

   »    Po shlédnutí 4. Lupinovské série (z roku 2015) jsem se rozhodl trochu nakouknout i ke kořenům této zajímavé série... Tohle je jen krátká dějově nesouvislá upoutávka k úvodní sérii, která nás nejdříve v akčním duchu seznámí s hlavními postavami a vyústí ve dvě kratičké humorné scénky, kdy Lupin nejprve napálí komisaře Zenigatu, aby v druhé pětiminutovce zdrhal se svými kumpány před policií. Kratičké, úplně jednoduché a ve strašlivě staré grafice - jenže velikým plusem je právě ono až drsně humorné pojetí, které je typické pro celou tuto anime sérii už od samotného tohoto počátku (1969) až do současné doby (2019). Čirou náhodou tak právě dovršila 50 let, tj. už celé půlstoletí baví diváky!

Tensei Shitara Slime Datta Ken VegetaCR 10/10 12345678910 07.07.2019

   »    No tohle mě dost bavilo. Slim si jde trošku jinačí cestou než třeba Overlord a to je dobře. Sice tu máme zase hl. hrdinu co je overtop, ale začít v novém světě jako sliz je podle mého boží:) Je to vtipné, vedlejší postavy jsem si oblíbil ( kua už se těšim na Diabla v 2. sérce ) a budování vlastního království monster a postupné verbování do svých řad bylo dobře zpracované. A nápad s přidělením jmen a následný upgrade ode mě dostáva jedniču s hvězdičkou. Není co řešit spolu s Log Horizonem další povedené Isekai:)

One Punch Man 2 VegetaCR 8/10 12345678910 07.07.2019

   »    Co si budem nahlávat. 1 sérka byla prostě blesk s čistého nebe co chytil a nepustil. No 2 série to prostě nedokázala ukočírovat a dopadla tak jak dopadla. Pořád je to dost kvalitní kousek a určitě mu nebudu vyčítat pokles v kvalitě animace ( holt jiné studio a šetřilo se ) a humor pořád jeden na jedničku. ALE manga i anime má jeden velký problém a to když tam není Saitama ztráci to prostě to grády. Tady holt dostaly dost prostoru vedlejší postavy a né všechny jsou tak zajímavé. Ale King a Garo Rules:) U mě je to pořád skvělé anime co má božího hlavního hrdinu, ale už to není prostě ten nářez jak na začátku. No snad se dočkáme časem další řady.

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... enevy 7/10 12345678910 07.07.2019

   »    Tohle mě ze začátku hodně bavilo. Skvělé postavy, humor a hlavně dialogy. Hlavně hlavní hrdina, ten je od začátku tahoun. Díváte se na něco, co se jeví až moc realně. K tomu nejspíš měl patřít i ten hudenbní doprovod, který často byl hluchý, což mi však občas vadilo. Od nějaké druhé třetiny se to začalo mrvit. Nudné díly, příběh roztahaný a já měl strašný problém si pusit další díl. Absolutně mě to přesto bavit, ničím mě to netáhlo. Jedním slovem nuda. Bohužel musím hodnotit celkově. Z nečeho precízního se stal u konce těžký průměr a to je škoda, protože po prvních dílech byla laťka opravdu vysoko..

Tasogare Otome x Amnesia enevy 6/10 12345678910 07.07.2019

   »    Anime které ničím nějak moc neuškodí, je to takový průměr. Nejspíš lepší průměr, určitě ne žádný brak. Co mi vadilo byla ta neurčitost, kdy vlastně víte, že nesledujete žáden horor a proto nemůžete uvěřit jednotlivým obrazům, scénam. To se však tvůrci rozhodli zamaskovat změnami barvami jednotlivých objektů. Z banálnosti vykouzlit horor. A na mě to působí leckdy lacině a nesmyslně. Víte, že se nic nestane, ale jakožto béčkový horor, autoři zuby nehty chtějí vykouzlit strach. Příběh kýč několikrát omýlený, to by však nevadilo, ale k dokonalosti to má deleko. Jednak několikrát pokulhává souvislost s logikou a závěr by mohl dopadnout jinak. On totiž skončil dobře, ale dodatek v posledních minutách vše pohřbil, víc už psát nebudu. Je to jistě otázka vkusu. Za mne lepších 6 více dát nemohu.

Kimi no Na wa. Masking 10/10 12345678910 07.07.2019

   »    Jeden z nejlepších anime filmů co jsem kdy viděl. Příběh byl zajímavý.

One Punch Man 2 dahakere 5/10 12345678910 06.07.2019

   »    Asi mám jednu obrovskou výhodu. Nikdy mě OPM nepřišel jako něco úžasně převratného, co bych měl v nějakém top 10 jako spousta lidí. Ano první série byla zábavná a vypadala úžasně, ale stále je to furt opakujicí se parodie, kde nelze absolutně čekat žádný posun. A druhá série už nevypadala úžasně (i tak to vypadalo ok a třeba poslední 2 díly se mi vizuálně opravdu líbily), zaměřila se na zbytečné vedlejší postavy a hlavní záporák působil jako levná napodobenina Staina z MHA. Ano chápu že to je převážně parodie, ale i v tomto ohledu to moc nefunguje, když z těch 12 dílů má Saitama prostor tam maximálně čtvrtinu času a zbytek času se to snaží tvářit hrozně vážně. Vlastně se stalo to stejné co v 2. sérii Overlorda. MEH

Bungou Stray Dogs 3 dahakere 7/10 12345678910 06.07.2019

   »    Stále zábavné a vtipné. Jen s tím jak jsou dávkovány flashbacky a různé příběhy, které se sice nakonec propojí, tak v tom může mít člověk trochu bordel. Oproti filmu i 2. sérii se akce držela více při zemi a rozhodně to tomu sedí víc. Dozvíme se zase něco o minulosti postav a organizací ve městě. Hlavní záporák je určitě o několik úrovní nad tím z 2. série a jinak je to tak nějak prostě furt to stejné. A to je dobře.

Yahari Ore no Seishun Lovecome wa... Lubo 8/10 12345678910 06.07.2019

   »    Tohle anime je pro mě velice těžké pro zařazení, jedná se o komedii s prvky romance. Hlavní hrdina je pesimista, který každou věc vidí více jak černě a zde je můj největší vnitřní konflikt, je normální vidět některé situace pesimisticky, avšak hlavní hrdina si snad řekl, že i to nejsvětlejší světlo uvidí černě jak noc, v dalších situacích je jeho přístup logický a řekl bych i reálný.Další postavy už jsou typické pro komedii z prostředí školy. Z hlediska komedie se jedná o nadprůměr 7-8/10 u pohledu romance asi 4/10 . Naštěstí ja si anime užil proto dávám 8/10)

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... Lubo 10/10 12345678910 06.07.2019

   »    Z mého osobního pohledu největší překvapení roku. Jedná se o romance anime ze školního prostředí + je zde špetka něčeho nadpřirozeného. Od ostatních tuctových romance anime je zde příběh okořeněn "pubertálním syndromem" jedná se o to nadpřirozeno. Hlavní hrdina Sakuta (který sám na sobě a na své sestře poznal sílu tohoto syndromu) se náhodou zaplete do mnoha podivných situací, které ústí do dalších problémů. Sakuta je hodný a klidný student, oproti jemu je zde hlavní ženská postava Mai, která se od něj hodně liší, ale má dobré srdce. Anime nemá problém zacházet do témat jako šikana, osamělost plynoucí z pobytu v showbyznysu, rodinných problémů či osobních problémů (démonů uvnitř každého z nás). Pro mě je tohle anime v top 3 a nemůžou mu dát nic míň než 10/10 (95-100%)

One Punch Man Lubo 8/10 12345678910 06.07.2019

   »    Musím uznat, když jsem slyšel o tomhle anime, pomyslel jsem si:"neporazitelný hrdina, který všechny nepřátele zničili na jednu ránu to zní nudně, či dokonce neoriginálně", více jsem se nemohl mýlit, jedná se o jedno z nejlepších anime, které jsem kdy viděl. Kultovní nálepku si holohlavý hrdina zaslouží na 100%. Neberte mě špatně, anime jsem si užil, ale pár chyb se tam našlo (na rovinu, převážná část byla čistě osobní preference nebo dřív drobné nedostaky, či chyby) a proto dávám 8/10 (řekl bych tak 80-85%) pokud se vám anime bude líbit tak k mému hodnocení přičtěte 10% (čili 90-95%) Tak jako tak stojí za zhlédnutí.

Darling in the Franxx Lubo 6/10 12345678910 06.07.2019

   »    Začnu pozitivně, jedná se o anime mířící na skupinu kluků (v pubertálním věku). Já sám jsem čekal jen další "tuctovku", avšak po prvních 10 dílech jsem jásal, příběh je poměrně dobře vyvážený z prvky mecha (nejsem zrovna fanouškem tohoto žánru), avšak asi každému je jasné, že hlavním tahákem tohoto anime je poměrně dominantní 002, která má přehnané reakce (které jsou dosti často se sexuálním podtextem)- z toho plyne cílová skupina ... při mém překvapení to zde funguje, ne jen že krom hlavní postavy nemá 002 nikdo v oblibě (v průběhu příběhu se to bude měnit), ale také zde vzniká mezi postavami napětí, které se rozvíjí společně s činy 002. Avšak nic netrvá věčně... Druhá půlka (je to velmi diskutabilní, pro mě to začalo přibližně mezi 13-15 dílem) anime je hrůza... Ne jen, že autoři zničí atmosféru, ale taky zničí všechno napětí budované v předchozích dílech. Dále zde nastane poměrně dost obvyklých klišé, jako další je zde vidět, jak je příběh nepromyšlený, konec je pro mě zbytečně...

No Game No Life Lubo 8/10 12345678910 06.07.2019

   »    Zajímavé prostředí,mezi hlavními postavami jde vidět "chemie" takže jim člověk lehce podlehne.Ovšem není to anime pro všechny, někomu může vadit animace, pro někoho může být rozhodující absence násilí (spory se zde řeší velmi originálně a hlavně odlišně). Celkové hodnocení je velmi pozitivní 8/10

Tensei Shitara Slime Datta Ken Sagittarius 10/10 12345678910 05.07.2019

   »    Zase dalsi - prenos do jineho sveta. A stejne jako anime The Rising of the Shield Hero to dela trochu jinak nez drivejsi anime podobneho zanru. Diky tomu je to super. Spousta zajimavych situaci a charakteru. Jak to vsechno dopadne, jak to hlavni sliz vyresi, co diky tomu ziska a jak to moc bude cool. Je tam mnoho ruznych prvku diky kterym je pribeh porad zajimavy po celou svou delku. Tohle anime je nebezpecne a potrebovalo by nalepku - Pozor! hrozi pokus o zkouknuti na jedno posezeni. Animacne a zvukove je to vyborne.

Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi Sagittarius 7/10 12345678910 05.07.2019

   »    Zacatek je hodne povedeny. Trenink, zajimave postavy, spousta srandy. To se drzi do prvniho velkeho klimaxu. Potom ale naskoci dost filerova cast ktera neskutecne nici tempo. Ano je to nekdy sranda ale bylo jich moc tehle dilu. Tohle se v cele serii 50 dilu opakuje jeste nekolikrat. K pribehu mam jeste jednu vec. To zbytecne "natahovani" ohledne odhaleni toho slibu bylo ubijejici. Z postav vsichni mistri byli bozi. Zamiloval jsem si Kousaka Shigure. Diky jeji povaze a mluve byla cool. Staresina byl hodne dobry typek. Celkove vsechny postavy ok. Jak Fuurinji Miu tak ostatni...... jen jsem totalne nesnasel Niijima Haruo. U kazde jeho sceny jsem dost trpel a ten debil tam pak dostaval vic a vic prostoru...chjo. Akce byla super. Ve spravnych momentech byla animace hodne povedena. Jen mi vadilo ze v tech velkych momentech uz to vypadalo jako v Dragon Ballu :D Jsem hodne rozhozeny mezi 7/10 nebo 8/10.....spis tech 7/10

Date a Live III bajka28 8/10 12345678910 04.07.2019

   »    Tak príbeh bol oproti 1 a 2.série oveľa lepší a mal veľa pozitív určite čo sa týka 1 novej postavy. Určite by som mohol spomenúť tiež aj to že veľký plus mala grafika a grafické spracovanie! ktoré sa tomuto anime veľmi hodilo a nemenil by som ho! Čo sa týka celkového dojmu s Anime! Pokračovanie vyšlo na jednotku ale bolo tam zopár chýb... ale tie veľmi nebolo vidno teda aspoň ja som ich neregistroval! Teda moje hodnotenie za Príbeh, Postavy, a celkový dojem je veľký dobrý a teda bude aj vysoká známka čo sa týka tohto anime. 8/10

Blood Lad kolmo 8/10 12345678910 03.07.2019

   »    U prvního dílu jsem se docela nudil, ale pak najednou jako lusknutím prstů jsem se do něj zakousl. Líbivá originální kresba, povedený humor, který mi sedl a skvělé postavy do kterých se prostě nešlo nezamilovat. Škoda jen, že se jedná o tak krátké anime a bohužel s otevřeným závěrem.