• Anime: 10361
  • Uživatelů: 28082
  • Hostů: 144

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Noragami Aragoto amie19 10.00/10 12345678910 04.07.2018

   »    Druhá série se mi osobně líbila mnohem víc než předchozí a taky jsem jí i tím pádem viděla víckrát. Poté co jsem se dívala na druhou sérii podruhé, dívejte to sedí 2 + 2, Jsem si absolutně zamilovala Yata, jeho svítivě modré oči, jeho chování, jeho vražedný pohled. Prostě kdyby opravdu existoval, vzala bych si ho za muže. I love him Máte se rozhodně na co těšit. Rozhodně si zde užijete více děje a akce než v předešlé sezoně, protože už se známe s hlavníma protagonistama.

Noragami amie19 10.00/10 12345678910 04.07.2018

   »    Velice mě Noragami zaujalo zanechalo včást sebe. I když každé anime má své chyby, pro mě jich bylo minimum. Líbí se mi na něm, že obsahuje jak lásku, nenávist, přátelství, komedii, šílenost a spoustu dalších. Je velice rozmanité a něco si v něm najde každý. Chytné vás svými pevnými pařáty a do posledního 12tého dílu vás nepustí. Prostě moje nejoblíbenější anime

Right Places: Sono Toki, Boku no Irubeki... LukynNar 8.00/10 12345678910 04.07.2018

   »    Po zhlédnutí nevím, co si o tom mám vlastně myslet. Zajímavé video, ale upřímně, asi mi uniká pointa. Pokud by někdo věděl, o čem to vlastně je tak mi prosím napište do SZ

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu Vlnik 7.00/10 12345678910 04.07.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Před posledním dílem, jsem si říkal, jak tohle chtějí za 20 minut dokončit. Odpověď byla jednoduchá, nechtějí. Musím říct, že po 4 letech od původního seriálu dostat příběh stále neuzavřený je celkem zklamání. Celkově z toho mám pocit, že se autor moc zamotal do vlastního příběhu a teď se ho snaží natahovat než ke všem otázkám najde vysvětlení a že jich tam zůstává :-) Jinak celkově je zážitek o něco slabší než z první série, dost věcí je už ohraných. Nicméně má i světlé stránky, on je určitě fajn už samotný návrat oblíbených postav na obrazovku, o něco více se tu odkrývá historie, najde se pár vtipných scén a některé souboje taky stojí za to (jiné jsou bohužel v rychlosti odbyté nějakou dosud utajovanou supersílou :D ). Celkově tedy zatím dobré, ale případným dalším pokračováním by to fakt už mělo raději skončit. 

Words Worth 18+ Gurkh 7.00/10 12345678910 04.07.2018

   »    Parádní příběh okořeněný ještě trochou toho hentaie. Čekají na vás zajímavé a často velice svérázné postavy i spousta různých událostí, které na sebe navazují a tvoří ucelený děj od začátku až do samotného konce s víc než dostatkem akce, emocí i zvratů a různých překvapení. Nečekejte sice kdovíjakou složitost příběhu ani propracovanost charakterů - je to přece jen pouhých pár dílů, ale místy to má i atmosféru a občas taky docela pěkně ulítlý humor.

Words Worth Gaiden 18+ Gurkh 4.00/10 12345678910 04.07.2018

   »    Ubohost hrající si na vedlejší linii povedeného a smysluplného příběhu předchozí série, jenže je to celé jen připitomělý hentai plný blbnutí - jen honění se sem tam a vřeštění jak na lesy bez valného smyslu. A díky tomu praštěnému střihu, který nesmyslně poskakuje sem a tam, nestojí za moc ani ty hentai scény, kterých je tu sice nepoměrně víc, ale často postrádají logiku nebo i nějakou souvislost s dějem a jsou jen výplňovou vatou všeho toho hemžení.

Usagi to Kame Gurkh 5.00/10 12345678910 03.07.2018

   »    Známá antická bajka v japonském provedení, jenže kromě toho prvního poučení se mi zde vnucuje i to druhé: práce není zajíc - neuteče, které je samozřejmě ještě starší než to předchozí. :-) Takže za mně osobně sympatický (i když možná neúmysný) vtípek dávám o bod navíc. Prastaré černobílé anime - doslova muzeální kousek! Navíc doplněný i pěknou dětskou písničkou, která v takto starobylém kousku překvapí.

Brave Witches HeimdallCZ 5.00/10 12345678910 03.07.2018

   »    Ať se na toto anime podívám z jakékoliv strany, musím říct, že v tomto případě se dá mluvit spíše o zklamání... Příběh je nevýrazný, nezajímavý a až příliš jednoduchý... O jednotlivých postavách se také vlastně nic nedozvíte, tedy až na skutečnost, že se všichni mezi sebou mají rádi jak v reklamě na štěstí. Ovšem tím bohužel celý vývoj jednotlivých charakterů začíná a zároveň i končí... Ani kresba společně s hudebním zpracováním celkový dojem nijak nezachránily, neboť se zdá, že v tomto případě se tvůrci také nesnažili něčeho dosáhnout a proto je nakonec i zde diváku předložen zcela průměrný výsledek... Bohužel jako celek působí Brave Witches zcela nedotaženě a ačkoliv se jedno zhlédnutí dá vydržet, asi bych příště zkusil zapátrat po něčem jiném. Průměrnému anime patří průměrné hodnocení 5/10.

Golden Kamuy dahakere 6.00/10 12345678910 03.07.2018

   »    Tady u tohoto anime záleží co od něj čekáte. Já čekal dospěleji pojaté anime z historického Japonska. No to jsem opravdu nedostal, adaptace silně vsázela na vtip a tady pak záleží, jestli vám sedne nebo ne. Osobně jsem to měl tak 50 na 50. Někdy jsem se upřímně bavil a někdy se zas chytal za hlavu z toho cringe. Co se příběhu týče, tak zde jsem taky čekal trochu víc. Ve výsledku se jedná o epizodní anime, kde hlavní skupinka někam dojde a tam náhodně někoho potkají, zabojují si a je konec dílu. Samozřejmě pořád tu je to hledání tetování, ale v této adaptaci je to pojaté prostě divně. Vše vypadá že se děje jen díky náhodě. V posledních dílech si naštěstí hlavní skupina stanovuje jasný cíl a tak bude 2. série snad v tomto ohledu lepší. Kde však toto anime nezkutečně ztrácí je technická úroveň. Ze začátku jsem nemohl překousnout kresbu, ale potom co jsem si přečtl kousek mangy, tak musím uznat, že se...

Sword Art Online Alternative: Gun Gale... dahakere 3.00/10 12345678910 03.07.2018

   »    Nakonec jsem si udělal čas a dokoukal druhou polovinu tohoto anime. Předem upozorňuji, můj názor na SAO od první třetiny první série a potom co předvedla druhá série je takový, že je to prostě nepochopitelně populární. Ale pokud vás to baví, tak je to vaše věc a bavte se dál. Tak napíšu to i zde. Jsem fanoušek anime, dlouholetý hráč her a taky jsem nadšen z každého technologického pokroku, který lidstvo udělá. Z toho by se dalo usuzovat, že budu ze SAO odvařenej od první vteřiny (je to důvod proč tomu dávám stále šanci, ikdyž jsem byl již 3x naprosto zklamán). Ale to se ani v tomto případě nestalo.  Příběh je plný děr a záleží jen na vás jestli jste ochotni je vidět a nebo se prostě jen rádi koukáte na to jak barevné postavičky s nějakou mentální dysfunkcí (to prostě v SAO nesmí chybět, každá postava musí nějakou mít...) poskakují dokola. Zase zde nebudu vypisovat vše co mi vadilo, to by vydalo na pěti...

Hai to Gensou no Grimgar AkatsukiTobi 7.00/10 12345678910 03.07.2018

   »    Líbila se mi atmosféra tohoto anime. Odpočinula jsem si u něj.

Seiken Tsukai no World Break xBoBx 6.00/10 12345678910 02.07.2018

   »    Je až zarážející, jak vysoká hodnocení tu na toto anime jsou. Marně se snažím vybavit si scénu, kvůli které bych také hodnotil takto vysoko. Obávám se ale, že v této sérii nic takového nebylo. Kresba i animace byly spíše podprůměr. Hudba byla dost mizerná. Příběh spíše taková slátanina. Jediné plus jsou tu snad charaktery některých postav. Je pravda, že ze začátku to ještě tak hrozné nebylo. Spíše klasické harémové anime se vším, co k tomu patří. Ve chvíli, kdy se ale hlavní hrdina vydal do Ruska vykonat svoji pomstu (nebo proč tam vlastně šel?), už to ale byla hrozná blbost. Finální boj s drakem ani nezmiňuji, to už bylo spíše k smíchu. A nejvíc ze všeho mě po celou dobu iritovalo to jejich "We are strikers...". Sečteno a podtrženo: Po druhém shlédnutí celé série hodnotím 6/10 (a to s přihmouřenýma oběma očima)  

Mahou Shoujo Site VegetaCR 7.00/10 12345678910 02.07.2018

   »    Tenhle kousek jsem neměl v úmyslu vůbec hodnotit, ale aby tu někdo dal 0 a říkal, že je to to nejhorší anime na světě to si tenhle kousek nezasluží. Každý má právo nasvůj názor a já mu ho neberu, ale tohle je přehnané. Za 22 let co anime sleduju jsem viděl odooooost věší hovadiny než tohle. Tenhle kousek má něco dosebe a za mě je to po dlouhé době slušný pokus ala Madaka na kterou se to samo nechytá, ale má to své kouzlo. Holčiny si člověk oblíbí, záporáka nesnáší a akce je tu taky dost. Mě jen štve, že každý poukazuje na 1 díl, který byl fakt dost přestřelený a kontroverzní a se šikanou jako takovou neměl nic společného to uznávám, ale zbytek anime jede na jiných kolejí a dočkáme se slušné porci bojů a zajímavých možností kam se tohle anime může ubírat. A poslední díl za mě byl dost dobrý a jestli bude druhá série tak se naní mrknu určitě taky. Za mě krásných 7 si to zaslouží. P.S. Nula ani...

Death Parade dodo134 9.00/10 12345678910 02.07.2018

   »    Hluboce smutné anime plné příběhu lidí po smrti a zde si zahrají o svůj rozsudek. Miluju opening .

Masamune-kun no Revenge BatulCZ 2.00/10 12345678910 02.07.2018

   »    Naprostá ztráta času. Ze začátku vypadá příběh zajímavě, ale za celých 12 dílů se v praxi nic nestalo. Pár povedených vtipů a asi dva charaktery, které vám nepolezou krkem totálně ničí příšerně trapné a stupidní situace na které se ani nedá koukat. Pokud jste se rozhodli že se na to podíváte, tak stejně tak si můžete sednout na 5 hodin ven na chodník a čumět na auta, zážitek bude aspoň míň pobuřující.

Hakata Tonkotsu Ramens dodo134 10.00/10 12345678910 02.07.2018

   »    Zajímavé násilné anime. Každý díl byl napínavý a postavy propracované. Líbil se mi hlavně crossdressing  hlavní postavy a psychickou vyšinutost celé skupiny působící, jako parta kamarádů. Tohle anime chci rozhodně vidět ještě jednou :D 

Shokugeki no Souma: San no Sara (2018) Machlas 8.00/10 12345678910 01.07.2018

   »    Animacia a opis jedal sa vobec nezmenil miestami je zabani a priliš dlhy. Sklamalo ma jak anime skončlo a všetko zostalo otvorene. A jak vždy som dostal pri tomto anime hlad. Odporučam si ho pozrieť.

Mahou Shoujo Site dahakere 0.00/10 12345678910 30.06.2018

   »    Tak se podívejme na tento další pokus o Madoku. První díl ukáže, jak to má naše hlavní ukňouraná hrdinka složité, každej na ní v tom lepším případě kašle a v tom horším si z ní dělá boxovací pytel. I když první díl byl podle mnoha lidí za hranou, tak stále to byl nejlepší díl tohoto veledíla. Hlavním lákadlem pro mě bylo označení anime jako horror. Jenže za hororové prvky narozdíl od autora nepovažuji krvácení z očí při použití srdíčkové pistolky a černobílé postavičky. Ano nic víc hororového tam nebylo, takže hlavní lákadlo celého anime byl totální kec.  A teď se přesunu k hlavnímu problému, který s touto věcí mám. KLIŠÉ a stereotypní chování v každé vteřině anime. Tolik debilně se chovajících postav pohromadě nikde jinde nenajdete. Nebudu tu vypisovat všechny mentální poruchy, které se zde objevují. Zmíním tedy jednu, kterou já osobně považuji za nejhorší kravinu, co může nějaké...

Caligula vikk 6.00/10 12345678910 29.06.2018

   »    Hlavnú myšlienku to malo dobrú, no anime absolútne premrhalo jej potenciál a zmenilo sa na ďalšiu absurdnosť zo stredoškolského prostredia. A niektoré situácie boli svojou nelogickosťou absolútne tragické. Na druhej strane neurazí to, pokiaľ od toho nebudete veľa očakávať.

Death March kara Hajimaru Isekai... xBoBx 7.00/10 12345678910 28.06.2018

   »    Toto byl přesně můj oblíbený žánr! Skvělé odpočinkové anime, kde hlavní hrdina je nepřemožitelný kliďas, který si poradí s jakoukoliv situací. Kresba byla pěkná, animaci nelze nic moc vytknout a hudba také nebyla nejhorší. S trapnými momenty, typickými pro harém žánr, se to zde moc nepřehánělo. Charaktery hlavních postav celkem pěkně zpracované. Hlavně nakousnutý příběh Arisi a Lulu by si zasloužil více odhalit v druhé sérii. Za mě 7/10=nadprůměr ve svém žánru. Doufám v druhou sérii.

Rokka no Yuusha xBoBx 7.00/10 12345678910 28.06.2018

   »    Celkem zajímavý nápad. Anime začalo jako klasický "fantasy RPG" příběh, kdy skupina hrdinů vyráží porazit pána démonů. Po pár dílech ale příběh úplně přejde do jakéhosi detektivního žánru. Zprvu mě tento obrat dost překvapil, ale nakonec jsem za něj byl rád. Série tak předvedla něco originálního, což je vždy velké plus. V příběhu sice bylo dost děr, nebo některé scény moc nedávaly smysl, ale celkově se na to dobře koukalo. Těch pár soubojů, které v anime byly, byly pěkně zpracované. "Vtípek" na konci už byl ale trochu přehnaný. I tak dávám 7/10 a doufám v druhou sérii.

Seirei Tsukai no Blade Dance xBoBx 6.00/10 12345678910 28.06.2018

   »    Klasická harémovka se vším, co k tomuto žánru patří. Příběh vyloženě neurazí, ale ani ničím nenadchne. Hlavní hrdinka byla až moc uřvaná a hlavní hrdina naopak celkem nevýrazný. Kresba pěkná, hudba standard. Otevřený konec moc nepotěšil, ale dal se očekávat (jako ve většině anime sérií tohoto žánru). Za mě 6/10 = odpočinkové anime na zabití volného času mezi lepšími sériemi.

Koukaku Kidoutai Arise alisarrian 6.00/10 12345678910 28.06.2018

   »    docela dost zklamání, samozřejmě ve srovnání s očekáváním které u téhle serie všichni mají :) Do správného GITS tomu hodně chybělo, animace nic moc, OP/ED strašný a zbytek hudby průměr, úžasná atmosféra světa GITS tady skoro nebyla. Navíc když pominu spoustu menších nesrovnalostí tak jsem za celou dobu nějak nepochopil logiku hackování, čím víc tam toho bylo tím víc jsem nechápal - poslední díl byl na to úplně nejhorší.

Devils` Line BB20 7.00/10 12345678910 28.06.2018

   »    Jak téměř vůbec nepřidávám hodnocení, tentokrát musím. Anime Devils` Line se až na počáteční scénu v 1. díle, přelom 9. a 10. dílu a druhou polovinu 12. dílu řídí až na menší odchylky podle mangy. Prvotní scéna v manze nikdy nebyla zachycena, pouze popsána. Předpokládám, že se tvůrci snažili o navnadění diváků, což se – dle mého názoru – povedlo. Tím, že jsem před zhlédnutím anime mangu přelouskala asi 4× celou, na mě nečekalo mnoho překvapení. Rozhodně velké pozitivum dávám za vystihnutí atmosféry. Občas se stane, že manga má skvělou kresbu a atmosféru, avšak anime tyhle aspekty zabije. Tady jsem to až ve velké míře nepociťovala. Příběh mi přijde v některých ohledech ucelenější. Dabéři mně bohužel v některých případech nesedli. (Až na Kikuharova dabéra, ten se moc povedl.) Také je velká škoda, že některé scény zcela vynechali. Humorná stránka v anime je taktéž potlačena, na což...

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo... Dorwars 7.00/10 12345678910 28.06.2018

   »    dobré