akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11071
  • Uživatelů: 33599
  • Hostů: 238 + 235

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou kolmo 7/10 12345678910 13.10.2019

   »    Pokud se zeptáte jestli jsem se u Arifurety bavil, tak odpovím, že ano, ať jsem měl při sledování jakékoliv výhrady, nenudil jsem se. Vcelku chytlavý začátek, který se až do pátého dílu tváři docela vážně(trochu ve stylu shield hero). Od šestého dílu se, ale tohle anime najednou změní a přejde k té komediální stránce a kromě pár "drsňáckých" vsuvek hlavního hrdiny se cesty komedie/harém drží až do konce. Trochu mě u hlavního hrdiny mrzelo, že přes svoje "drsňácké" řeči o tom jak je mu všechno ukradené a jak byl zrazen a že nikomu pomáhat nebude vždycky couvnul a udělal přesně to co se od správného kladného hrdiny v tu danou chvíli očekává. Další věcí jsou animace, které jsem vyloženě odporné, kresba samotná je jinak vcelku líbivá, ale ty CGI animace monster jsou katastrofa. No, já tohle anime odsuzovat v bodovém hodnocení nebudu, bavil jsem se a určitě se těším na pokračování pokud nějáké bude.

Kanata no Astra Sagittarius 10/10 12345678910 13.10.2019

   »    Vyborne!!!!!!!!!!!!! Fungujici postavy, fungujici dialogy, fungujici kombinace humoru a vaznych situaci, fungujici pribeh, fungujici vyvoj postav...... uz nevim co jeste vypsat ze vsechno fungovalo :D ale proste vsechno :D Takhle jsem se snad citil naposledy pri sledovani Star trek Voyager. Poutava a zajimava cesta nasich hrdinu domu. Do toho primichano jeste nejake to tajemstvi a par zvratu!!! Obrovsky klad ze anime je kompletni. Navic pribeh je super z duvodu toho ze proste byl cely vymysleny (at to zni sebe vice blbe). Bral duraz na vsechny postavy a az na par drobnosti proste nemel slaba mista. Vedel co chce rict. Pral bych si vice dilu ale to by zase nabouralo tenhle uceleny zazitek. Kvalitne to pracovalo i s vizualem a kompozici obrazu. Obraz ma totiz vetsinu casu dole a nahore cerny pruh. Jenze v nekterych momentech se to umyslne rozevre aby to ukazalo krasu dane situace. Samozrejme ale musim priznat ze se nejedna o animacni spicku. Porad je ale produkce v pohode. Nasel jsem...

Chio-chan no Tsuugakuro Anjin 8/10 12345678910 12.10.2019

   »    Dobré a vtipné. Sice jsou i jiné anime, kde je ad absurdum dovedené ještě o level výš, ale tohle za nimi příliš nezaostává. Byť tedy pozdější díly už jsou o trochu slabší.

Meng Qi Shishen Sagittarius 8/10 12345678910 12.10.2019

   »    Hezke, vesele, mile, odpocinkove, zabavne..... Vizualne je to hodne pekne. Animace sem tam zakopne (v nedulezitych momentech). Nijak neurazejici pribeh. I kdyz tesne po zacatku to rychle zacalo pospichattak aby se ta prvni cast mohla dokoncit. Spousta dobreho a pekne vypadajiciho jidla. Zabavne postavy. Vetsi negativum je to ze "anime" nevi cim chce byt a nejak dlouho bloudi bez cilne. Super na oddych. Silnych 8/10

Black Clover (2017) sleepygirl22 10/10 12345678910 11.10.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    líbí se mi příběh, je hodně propracovaný, postavy jsou uzasne vymyšlený a také propracované, hudba ladí uzasne k scénám, celkový anime je úžasný

Dumbbell Nan Kilo Moteru? Sagittarius 7/10 12345678910 09.10.2019

   »    Zacatek byl takovej stuhlej ale jakmile se to po par dilech rozcvicilo tak uz to bylo fajn :D Nikdy bych necekal ze budu koukat na anime o cviceni :D Autor do toho dokazal napechovat svuj typ humoru a jakmile se na plno projevi. Tak je to sranda. Cela ta cast s Macho komunitou je hrozna sranda a prilezitostny "macho, jojo bizare" animacni styl dodava nekterym vtipum tu spravnou tresnicku na dortu. Jinak postavy byly prijemne. Nikdo mi nijak nevadil. Proste fajn a clovek se i neco dozvi o cviceni :D a TAG Ecci bych tomu asi ani nedaval :D PS: Posledni po-titulkova scena neskutecne shrnuje jaky feeling clovek ma z toho anime :D Ta jeji reakce je proste bozi :D

Darling in the Franxx Danny1 10/10 12345678910 09.10.2019

   »    Veľmi dobre spracované anime. Zo začiatku človek od toho nečaká veľa ale časom sa človek začne zamotávať do príbehu a sťahuje ho to hlbšie a hlbšie až je cely pohltený a chce vidieť ďalšiu časť a ďalšiu. Veľmi krásny príbeh. Často to malo nečakaný spád Čo ja veľmi cenním. Odporúčam pozrieť. U mňa je to jedno z 3 najlepších anime čo som videl. Veľmi krásny príbeh.....Ďakujem

Kimetsu no Yaiba Spoorty 9/10 12345678910 09.10.2019

   »    Tady nemá cenu se moc rozepisovat. Stručně a jasně jedno z nejlepších a možná, že i nejlepší anime letošního roku. Vyniká ve všech aspektech a už se nemůžu dočkat pokračování! Škoda, že to neudělali po vzoru velkých anime 500-900 dílů a nepokračují stále dál...

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou xBoBx 6/10 12345678910 09.10.2019

   »    Anime bylo celkově dost podobné Isekai sériím, které jsme už viděli. Vlastně mi to dost připomínalo Tate no Yuusha - hlavní hrdina je slaboch, na kterém byla spáchána křivda. Hrdina přežije a od všech se distancuje. Za krátkou dobu neuvěřitelně zesílí a objeví "pravdu" o světě. Začnou se kolem něj motat ženské hlavní hrdinky všeho druhu atd... Nic nového jsme nakonec neviděli. I tak mě anime vcelku bavilo a vlastně bych se ani nezlobil za druhou sérii.

Mahou Tsukai no Yome Nezumy 9/10 12345678910 09.10.2019

   »    Pro mne je seriál něčím, co může přinést zajímavý vhled do nitra člověka a jeho přístupu k životu. Jsem vděčná za spontánní momenty plné humoru, které odlehčují jinak tíživou atmosféru.

Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de... Tupouni 1/10 12345678910 09.10.2019

   »    To je tak když něco zní podle popisu jako jeden díl ze Simpsonů a proto tomu dáte šanci. Aby jste po prvním díle zjistili, že zdejší matka vypadá spíše jako spolužačka a cílem celého anime je ukázat vám její zadek a prsa. Až se divím, že to tu ještě nikdo neobdařil perfektním hodnocením. :)

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Brook 1/10 12345678910 09.10.2019

   »    Od animace až po tempo prostě šílená věc... Dropnuto asi u 4. dílu... Už se proberte japonci a začněte dělat něco jinýho než tuctový isekaie!

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Tupouni 3/10 12345678910 09.10.2019

   »    Tento žánr už se dostal do bodu, kdy nestačí marně kopírovat úspěšné série. Ony už se kopírují nápady z těch kopií. A stejně z toho vzejde haremová blbost jako vždy. Nechápu, jak může být autor tohoto sám se sebou spokojen. Lidi to stále baví, takže těch marných pokusů tu bude stále víc a víc. Alespoň že to vypadalo celkem pěkně když už nic.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Lota 9/10 12345678910 08.10.2019

   »    Zajímavý isekai, pěkná kresba a charaktery byli pěkně zpracované. Hajime se se svým údělem zajímavě vypořádal. Postupem času mi přišel jako voják, který prošel mnoho bitvami, což se tak stalo. Holky okolo něj měly, každá svůj půvab, ani jedna mi vyloženě nevadila. Průběh mi přišel takový urychlený, ale nemělo to velký dopad na celkový příběh. Za mě velká spokojenost.

Mob Psycho 100 II Mia777L 7/10 12345678910 08.10.2019

   »    Druhá série anime mi přišla dost ochuzená. První polovinou jsem se prokousávala různými vztahovými záležitostmi a ta pravá zábava nastala až v druhé polovině, což je velká škoda, protože akčních scén jsem se sice nabažila, ale mohlo jich být sakra víc :) Trochu ubylo i těch humorných scén, ale když se nějaký ten "joke" objevil, smích se nedal zastavit :) Tohle anime jsem si zamilovala, ale musím uznat, že první série byla rozhodně lepší :) Jinak animace typicky "Mobovská" a nejvíc se mi líbí právě znázornění Moba ve svém "100% módu" :) A hudba opět příjemná i s docela chytlavým openingem a endingem.

Kimi no Suizou o Tabetai gogi 10/10 12345678910 08.10.2019

   »    nevim co mám popravdě napsat a co hodnotit jen jedno můžu napsat film který člověka zasáhne u srdce!

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou tenzelenej 5/10 12345678910 08.10.2019

   »    Nevím jak se ohledně tohoto anime cítit. Nenašel jsem v tom že by to bylo konkrétně na něco zaměřený nebylo to ani o příběhu, o boji, sebe zlepšení, harému, příběhu, postavách, takový mix všeho dohromady průměrně zpracovaný. Prostě jenom začátek a pointa nikde. ale nemůžu říct že jsem se nebavil byla to zábavná směs něčeho.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Deltasovet 10/10 12345678910 07.10.2019

   »    Zajimave anime na ktere je dobre se podivat. Melo to vtipne scenky, ktere tomu dodaly na zabave.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou VegetaCR 5/10 12345678910 07.10.2019

   »    Začátek tohodle anime byl naprosto perfektní, že jsem mu odpustil i tu odpudivou 3D animaci Bossů. Ale jak jsme se dostali z 1 dungeonu tak to zase sklouzlo k obyčejné harémovce, která gradovala snad k nejtrapnějšímu dílu v isekai ever, co jsem kdy viděl. Dračí A... F... Kdo viděl tak si to domyslí. To byl fakt děs :( Ale pak přišli poslední 2 díly a ty to zase nakoply. Mít tohle anime 6 dílů tak ho hodnotim dost vysoko takhle je to jen průměr. Škoda.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou BluelightHoney 9/10 12345678910 07.10.2019

   »    Tohle anime mě příjemně překvapilo. Hlavní postavy jsou zpracovány dobře i charakterově a příběh má v tomto žánru celkem atypický průběh. Na druhé straně by mohlo být delší, aby upozaděnou většinovou část příběhu více rozvedl.

Mob Psycho 100 Mia777L 10/10 12345678910 07.10.2019

   »    Z mého pohledu je Mob Psycho 100 naprosto senzační a oddychové anime! Určitě svou dějovou myšlenkou a animovanou formou se jedná o originální dílo, které jsem si ihned zamilovala. Některé vtipné scény člověka rozsekaly na kusy :) Bavila jsem se od začátku až do konce. Zvláště při některých bojových scénách jsem ani nedýchala :)I hudba stojí za zmínku. Opening s endingem jsou parádní. Postavy nenudily a našla jsem si pár oblíbenců :) Sice mě některé účesy doslova štvaly, ale což... to by Mob ztratil na charakteru :) Ano, tahle tvorba nemusí nadchnout všechny, ale je to čistě a jen na vkusu diváka.

Kengan Ashura zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 06.10.2019

   »    Očekával jsem bezhlavou řežbu, ale to jsem dostal jen do určité míry, anime je vcelku překvapivě založené hlavně na characterech a worldbuilingu, a obojí tyto složky jsou zvládnuty opravdu dobře.

Darling in the Franxx Mia777L 8/10 12345678910 06.10.2019

   »    Chvíli mi trvalo, než jsem se prokousala prvními díly, ale to očekávání za to stojí. První polovina spíše obsahovala boje a neurčité emoce, které se postupně vyvinuly až právě v druhé polovině a děj získal na síle, kdy dokázal udržet divákovo pozornost. Postavy byly ze začátku dosti upjaté a nedokázala jsem si přesně určit, kam koho zařadit. Později se charaktery začaly měnit a nabírat na tvaru. Zobrazení nepřátel mě nijak neuchvátilo a samotné boje s Klaxosaury působily dosti chabě a to nemluvím o Virmech. Ale hlavní myšlenka příběhu mě nadchnula. Animace i hudba nebyly k zahození :)

Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no... Lota 10/10 12345678910 05.10.2019

   »    Anime má skvělou animaci a též i příběh. Ikta je zatažen do armády proti své vůli a vyrovnává se s tím po svém. Když už tam musí být, tak jedná dle svých zásad. Vzájemná důvěra s Yatorishime je úžasný. Skvěle je doplňují ostatní členi party. S tímto kouskem sem nadmíru spokojená.

Fairy Tail (2018) dahakere 3/10 12345678910 04.10.2019

   »    Dlouhá, velice dlouhá cesta je u konce. Můžu říct, že za těch 10 let co to jelo jsem s tímhle, dá se říct, pomalu rostl. Ze začátku vtipná záležitost s excelentním soundtrackem se postupně měnila v nesmyslnou pohádku o tom, jak kamarádství vyřeší všechny problémy i když jsou ty problémy obří černej drak. A ano na FT jako celek se člověk musí dívat jako na pohádku, však ty poselství mu jsou vmetány do obličeje každou minutu. Postupně jak klesala kvalita děje, díky neschopnému autorovi předlohy, kvalita zpracování, protože to očividně nikoho nebavilo po tolika dílech už dělat a co je nejhorší tak hudba šla taky do kopru, se z toho stal můj "guilty pleasure", s tím že jsem u většiny dílů mlátil hlavou o stůl, ale i tak jsem si další týden znovu pustil nášup. Tak to by bylo o FT a teď o této sérii. Jednoduše řečeno, tohle byla ta nejhorší část FT. Autor předlohy naprosto nezvládal ukočírovat svoje myšlenky a nápady. Proto tam na FT útočí ti nejsilnější z nejsilnějších mágů, ti mají plnou...