Akichan
nápověda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11241
  • Uživatelů: 35804
  • Hostů: 51 + 35

Hodnocení anime

«   <   879  880  881  882  883  884  885  886  887  888  889  890  891  892  893  894  895  896  897  898  899  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Kekkaishi pawliiseek 7/10 12345678910 17.04.2010

   »    anime se zajímavým námětem a zpracováním...uspokojivé zobrazení charakterů..trochu lepší průměr =)

D.N. Angel GetFirstPC 8/10 12345678910 16.04.2010

   »    Dobré anime kvalitní příběh hudba i vztahy, krásné zpracování. No nevím prakticxcy už jen kopiruu nazory těhc 3 předemnou. Prostě nadrpuměrné anime 8/10

Mayoi Neko Overrun! Ziza 3/10 12345678910 16.04.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Já vím, je to začátek, ale přesto si nemyslím, že se můj názor na tohle anime zlepší (zvedne). Ve směs Tsundere nemám ráda a tuhle už tuplem ne, nemám ráda, když je někde moc zvířet a některá hrají "téměř" prim. Tady máme kočky. O co tam vlastně jde? Nějak jsem nepostřehla, že by to mělo nějaký příběh. No, třeba se na konci ukáže, že to nějaký příběh mělo. Ale to už nevím, jestli to zjistím. Asi se ještě s přihmouřeným okem podívám, co tento skvost může nabídnout, ale bojím se, že rychle to oko zavřu a zacpu uši. Všechny ty zdejší archetypy mi děsně lezou na nervy - je jich tu moc, špatně hrají na housle a jsou moc typičtí. Pořádné klady se mi ještě nepodařilo najít. Kdyby něco, ozvu se tady: http://www.csfd.cz/film/264329-mayoi-neko-overrun/ aka Zíza (ptž tady hodnocení nejde moc měnit).

RahXephon Sovereign 9/10 12345678910 16.04.2010

   »    RahXephon je pojatý velice podobným způsobem jako Shinseiki Evangelion (Neon Genesis Evangelion (NGE)). Toto anime jsem shlédl po NGE a byl jsem z něj nadšený. Postavy byly pro mě na vyšším inteligenčním stupni než postavy u NGE a jejich chování bylo pochopitelnější. Příběh "kopíruje" NGE, ale vysvětlení je vždy o něco jasnější a Vy budete vědět o co se v anime jedná.

Iriya no Sora, UFO no Natsu Sovereign 9/10 12345678910 16.04.2010

   »    Iriya no Sora, UFO no Natsu je velice podobné k Saishuuheiki Kanojo (Saikano). Kostra příběhu je velice podobná. Postavy jsou zpracovány jiným způsobem (kresbou). Anime si zachovává stejně vážný tón jako Saikano. Anime opět hraje na city a nesnaží se diváka příliš pobavit, ale hlavně ho vtáhnout do příběhu.

Karin Sovereign 6/10 12345678910 16.04.2010

   »    Zajímavý nápad s upíry. Anime je v určitých částech vtipné, v určitých částech vážné a v určitých částech jsem ho měl chuť přeskakovat. Tohle anime bylo jak sinusovka... Chvílema se mi to líbilo, chvílema to bylo až moc trapný, aby to byla pravda (v rámci příběhu). Situace s Karin a s "jejím problémem" byly už ke konci trapný než vtipný. O hlavním hrdinovi jsem nevěděl co si mam do poslední chvíle myslet.

Slayers Next Sovereign 9/10 12345678910 16.04.2010

   »    Skvělé pokračování k původním Slayers. Druhá série Nebyla o nic horší než původní série. Setkáte se zde s původními hrdiny a budou samozřejmě noví záporáci. Vtip z původních Slayers se nevytratil a pořád si zachovává skvělou úroveň.

Saishuuheiki Kanojo Sovereign 9/10 12345678910 16.04.2010

   »    Jednalo se o jedno z prvních anime, které jsem viděl. Anime Vás zavede na pokraj válečného konfliktu a na začátek vztahu hlavních hrdinů. Budete sledovat vývoj jejich vztahu v tomto období a prožívat s nimi jejich příběh. Když jsem sledoval toto anime, dokonale mě pohltilo svým příběhem a postavami. Nedoporučil bych ho ale pro slabší povahy, které se rozbrečí nad tím, když zabijou mouchu...

Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora Sovereign 10/10 12345678910 16.04.2010

   »    Anime, které když dokouknáte, tak přemýšlíte jak by jste se zachovali. Anime je poměrně krátké, ale tím získává na kvalitě. Díly nejsou nijak natahované, zbytečně se nezdržují s popisem minulosti ale zabývají se budoucností. Hlavní úlohou anime je hrát na city. U mě se to tomuto anime povedlo. Anime bych doporučil silnějším náturám.

Ranma 1/2 Sovereign 6/10 12345678910 16.04.2010

   »    Anime je ze začátku velice vtipné, originální a epizody jsou samy o sobě zábavné. Celé anime Ranma 1/2 má cca 150 dílů (zřejmě víc). Viděl jsem cca 50 dílů. Vtip se poté postupně vytrácí a anime upadá do sterotypu. Vtipy se opakují. Postavy se během 50 dílů nijak nevyvíjí a zůstávají více méně stejné. Pokud budu mít někdy na tolik velkou nouzi o anime, možná ho dokoukám a hodnocení upravím, ale jedná se o jedno z mála anime, které jsem dropnul.

Shinseiki Evangelion Sovereign 1/10 12345678910 16.04.2010

   »    Jedno z mála anime, které se mi opravdu hnusilo. Takhle nízkého hodnocení jsem dal pouze anime Suzuka a Haruhi. Příběh sice někam ubíhá, ale pro mě je absolutně nesrozumitelný. Anime je slátanina psychologikých keců, když už je v anime nějaký boj, minimálně jedna postava se zmítá v hysterickém záchvatu ze svojí vlastní neschopnosti. O závěru anime pomlčím. K tomuto anime existují 2 skupiny lidí. Jedná se o skupiny které toto anime milují a nebo nenávidí. Já se řadím k té druhé. Zajímavé je jenom z toho důvodu, že se jedná o "klasiku" a každý otaku by si ho měl vyzkoušet a udělat si na něj svůj vlastní názor.

Onegai Teacher Sovereign 9/10 12345678910 16.04.2010

   »    Velice milé anime. Vymyká se standardním harémovkám. Každá postava je něčím zajímavá a má svojí minulost podle které se chová, tak jak se chová. Toto anime bych doporučil lidem, kteří si chtějí odpočinout od typu anime "jeden kluk a 10 holek, které o něj mají zájem a on si nemůže pořád vybrat" nebo "jeden kluk, 2 holky a jednu z nich miluje a ona ho nechce a ta druhá chce jeho". Jedná se o anime na které se velice rád podívám víckrát kvůli vtipům/situacím a postavám. Postava Mizuho je v některých scénách opravdu kouzelná.

NHK ni Youkoso! GetFirstPC 8/10 12345678910 15.04.2010

   »    Kvalitní komedie založená na divných myšlenkových pochodech hlavních postav. Grafické zpracování je na svůj ročník průměrné. A mužika taky nevadí celkovému dojmu je v tomi trochu romantiky. ALe hlavně se jedná o komedy. Je jdinečné dílko které vřele doporučuju shlédnout určitě se u něj zasmějete.

Akikan! killtroll 5/10 12345678910 15.04.2010

   »    Tohle anime je takový opravdu průměr, nemá čím moc zaujmout, ale také ničím neurazí, čistá oddychovka ke které není potřeba se vracet.

Kyou Kara Maou! (2008) Chinako 9/10 12345678910 15.04.2010

   »    Ach musím se přiznat že jsem neviděla starší OVA, ale to proto, že na sebe anime navazuje. Rozhodně to brzy doženu. Jinač tohle anime se mi líbilo. Není to nic extra, ale já se bavila přímo skvěle. Méně omdlívání a více povídání...... To sum up: Je jednodušší (ale né moc), je tam hlavní hrdina (mno jo), nějaká ta legrace (zabila bych vidět Yuuriho zase v paruce lol), sem tam boj (ach ty chóry) a happy-end. Kdo nemá rád happy-end? Má mé doporučení. PS: chválím zdejší titulky!!!!

Kaze no Stigma Sirnis 9/10 12345678910 14.04.2010

   »    Řekl bych že to je rozhodně jedno z lepších anime. Děj je zajímavý, o akci taky není nouze a humor tu též nechybí a není ho tu přehnaně moc. Ucelený příběh a pěkná animace. Rozhodně si nepamatuji, že bych si všiml nějaké podivnosti nebo něčeho, co by bylo vadou na kráse...

Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto Lizarra 9/10 12345678910 14.04.2010

   »    Jemné až křehké, tak bych označila ducha, kterým je protkán celý příběh. Doporučuju fanynkám toužícím po něčem jemnějším, děj je nenásilný, bez agrese.

Kaze no Stigma Lizarra 9/10 12345678910 14.04.2010

   »    oddechové animko se spoustou zábavných situacích a vyhrocených rodinných sporů, vztah obou hlavních hrdinů (ale i všech ostatních) je příjemným kořením.

Hagane no Renkinjutsushi (2009) Lizarra 10/10 12345678910 14.04.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    počáteční nechuť, kterou vyvolalo 15 dílné opakování děje z první verze hagarenu jsem rychle překonala, úžasem nad skvělou animací. Další kladná položka je mnohem lepší děj v porovnání s první verzí (až teď člověk na ní začne vidět mouchy) větší napětí a propracovanost děje, jenž opravdu dává hlubinné propojení příběhu, člověka pomalu uvrhává do abstinence po dalším díle (mám tu smůlu, že anime ještě vychází)

Hagane no Renkinjutsushi Lizarra 9/10 12345678910 14.04.2010

   »    Hageren tak jak poprvé opustil dílnu animátorů se výtečně povedl, s poutavou hudbou, animací na úrovni a charaktery, ve kterých si každý najde své oblíbence. V příběhu není nouze o legrácky a vtipné scény.

Final Fantasy Unlimited Lizarra 9/10 12345678910 14.04.2010

   »    cestování mezi světy a hledání informacích o zmizelých rodičích, nalezení nových přátel. Úchvatné anime na motivy úspěšných her, starší typ animace, ale propracované charaktery a děj, který ubíhá. U tohoto anime nehledejte závratné akce, není tu ani Cloud ani Sephiroth, ale napětí tomu dávájí vlastní hrdinové.

Ergo Proxy Lizarra 9/10 12345678910 14.04.2010

   »    U tohoto anime mě zaujala temná atmosféra, jenž sálala od počátku příběhu, celkově tmavé ladění má až magickou moc zjistit, co se až do konce příběhu bude dít.

Inuyasha Kanketsuhen Lizarra 9/10 12345678910 14.04.2010

   »    Příběhu prospělo zhuštění do malé série, děj ocejpal, nikde se dlouho nebloumalo, bohužel ale na úkor vtipu a legrácek, které mi občas chyběly. Kladně kvituju dodržení děje podle mangy. Identická animace s první sérií mi také vyhovovala.

Blue Gender Jan 10/10 12345678910 14.04.2010

   »    VYnikajici anime..kdo ma rad akci tak určite doporucuju...

Elfen Lied Drobek87 7/10 12345678910 14.04.2010

   »    Jedno z mých prvotin které mě přivedly do světa anime a neodradily. Příběhově zápletka je zajímavá, pro fanoušky paranormálních sil je to ono. Na to že to je krátká serie má to i pár hluchýchmíst, kdyby to bylo kratší o nějaký ten díl bylo by to eště lepší.