Akichan
nápověda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11241
  • Uživatelů: 35804
  • Hostů: 166 + 93

Hodnocení anime

«   <   876  877  878  879  880  881  882  883  884  885  886  887  888  889  890  891  892  893  894  895  896  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Himechan! Otogitic Idol Lil`Pri Ziza 3/10 12345678910 08.05.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Malé mahošódžo zamávají ručičkou s náramečkem a hned vyrostou a v ruce třímají mikrofon. Pak začnou zpívat a celý svět jim leží u nohou. Ještěže jsou! Štěstí, které svým vystoupení dávají lidem, z lidí vytryskne jako kulička smradu, teda světla, a zaběhne si dělat hvězdičku do země pohádek, kde je nouze o takové hvězdičky - což je vlastně i důvod, proč se ty tři malé, roztomilé a hodňoučké holčičky staly mahošódžo. Jediné, co zaujme, je to jejich představení, pokud máte chuť na trochu jpopíčku, barviček a tanečku. Seriál je určitě určen tak devíti- desetiletým a těm se to pravdědopně bude líbit, doufám jen, že z toho nezblnou. A poslední věcí, která se mi na tom líbila, byl hlas té červenovlasé malé, skvělé a jedinečné. Naše Little Princes (=lilpri) směle do boje za lidské štěstí a hvězdičky. Kam se na vás hrabe Arabela X-D

Dragon Ball Kai Roby 10/10 12345678910 08.05.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Skvělý Remake Dragon ball z možná o kapku lepší díky kvalitě obrazu a osekné filleri.

Salaryman Kintarou GetFirstPC 9/10 12345678910 08.05.2010

   »    Anime o delikventech moc není, ale takže tohle anime se určitě dostane do první pětky tohohle žánru. Je to geniální anime 9 bodů dávám jen proto že to není můj hlavní žánr. Kresba je na ten rok dobrá. Příběh skvělý a hudba no řekněme že není můj styl ale rozhodně se dá psolouchat a ani mi nijak moc nevadila.

Goshuushou-sama Ninomiya-kun Sirnis 8/10 12345678910 06.05.2010

   »    Tak, toto anime bych rozdělil na takové dvě části. V první se nám představí klasický ujetý humor ecchi a ve druhé nastoupí love story a sranda ustoupí do pozadí (ta část je cirka poslední tři díly). Příběh není zas tak špatný a je zobrazen během celého anime, i když ze začátku jsou to opravdu jen sotva postřehnutelné střípky, ale musim uznat, že se tvůrcům povedla udělat dobrá skládačka. Grafika je však trochu horší... to ano. Sice tomu nemohu dát více právě kvlůli grafice a pak také tomu, že na podobný styl jsou takových anime tucty, ale myslím si, že tohle bude patřit k těm lepším.

Hellsing (2006) Jan 10/10 12345678910 05.05.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Vyborne anime ktereje namisto predchozi serie verným dílem serie mangy....

Magic Kaito Drobek87 8/10 12345678910 05.05.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak v takovéhle podobě bych si docela dobře představil i seriál, který by mě dost lákal koukat. Jednoduchá zápletka s prvky fantasie pro diváky. Po dlouhé době mě zas zaujmula zlodějská postava (naposledy Lupin III).

Arakawa Under the Bridge Ziza 5/10 12345678910 04.05.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Podivín, který žil mezi "normálními" lidmi, tj. in society, se "přiženil" do bandy jiných podivínů, asi dosti podivných, když samotnému podivínovi připadali podivní. Proto se nelze divit, když toto anime označím za podivné - a nemyslím to nijak špatně. První díl se mi opravdu líbil, ochutnala jsem něco nového a chutnalo to velmi zajímavě. Začíná to vtipně, ale potom mi příjde, že všechny vtipy jsou na stejné brdo. Ale plus to má u mě za grafiku a za střídající se openingy a děsně se mi líbil dabing Kappy, takovej zelenej drsňák :-)

Kaze no Tani no Nausicaa Aeon 10/10 12345678910 03.05.2010

   »    Úžasný film, kterému opravdu nemám, co vytknout. Je mi líto, že se to bere jako film typu "ekologie". Přitom to v sobě má mnohem víc.

Rosario to Vampire alisarrian 5/10 12345678910 03.05.2010

   »    ze začátku to vypadá celkem pěkně ale... Je to jedno z hodně mála anime na který sem začal koukat a nedokončil je(a to mam rád skoro všechno kde sou upíři). To anime vypadá že by mohlo být zajímavý, vtipný a s pěknýma soubojema(a kdyby si s tim daly trošku práce tak takový opravdu být mohlo) -jenže souboje sou všechny skoro stejný a mizerný, vtipy taky a o zajímavosti se nedá mluvit když shlídnete 5 dílů a zjistíte že ve všech bylo skoro to samý. Koukat se na to dá ale -dostal sem se do půlky a zjistil sem že stačí vidět jeden díl a je to jak kdybyste viděly všechny... jelikož se na to dá koukat tak s hodnocenim nepudu pod 5 :)

Kamichu! Chinako 10/10 12345678910 03.05.2010

   »    Hrozně rozkošné anime s krásným klidným prostředím jsem úplně hltala. Na kresbě se mi líbila krajina, pohyb a samotní Bohové. Taková pěkná fantazie, která se odrazila i v hudbě. Op a En jsou rovněž zábavně trhlé. Bylo to poklidné a mírné, ale o vzrušení nebyla nouze. Kdo by nechtěl vědět jak to chodí ve světě Bohů. Já už to vím a klidně bych chtěla být Bohem....třeba Bůh houbičky na mytí nádobí, co já vím :D

Vampire Knight Guilty Chinako 7/10 12345678910 03.05.2010

   »    Tak to je přesně stejné jako u první série. Nic se nezměnilo, hudba není horší, kresba není lepší, postavy jsou taky stejný..... Celkově bych to shrnula do věty: Proč to jen nedali do jednoho anime a nezkrátili to o ty pasáže kdy vyjmenovávají svá jména? Bylo by to mnohem lepšejší a asi i kratší :)

Futari Ecchi You Say 4/10 12345678910 03.05.2010

   »    Počáteční sexuální problémy a radosti dvou novomanželů. Zajímavý nápad, který se měl držet mangy a být zábavným průvodcem. Takhle je to jen odpočinková záležitost.

Hachimitsu to Clover II You Say 8/10 12345678910 03.05.2010

   »    Více zajímavých keců, více rad do života, více uvažování atd. ovšem méně humoru. Druhá série mě bavila, nicméně už všichni nebyli spolu a atmosféra přátel se tak nějak pomalu vytrácela. Druhé sérii chybělo něco tak monumentálního, jako byla cesta sebepoznání v sérii první.

Hachimitsu to Clover You Say 8/10 12345678910 03.05.2010

   »    Nenáročné příběhy, dramatické řeči, lehký někdy až trapný humor a spousta zajímavých přirovnání. Pobavil jsem se, popřemýšlel atd. závěrečné epizody o hledání sebe sama byly téměř dokonalé. Bohužel některé epizody byly opravdu nudné a neustálé ksichtíky mi už v polovině anime lezly krkem.

Gekijouban Naruto Shippuuden You Say 3/10 12345678910 03.05.2010

   »    První Naruto Shippuuden film. Jeden by mohl po předešlých filmech říct, že už toho bylo dost. A taky to tak vypadá. Hloupý příběh i s dalšími aspekty vytváří neskutečně nudnou podívanou, která za vynaložený čas nestojí... ale člověk se vždy musí přesvědčit sám.

Chrno Crusade You Say 6/10 12345678910 03.05.2010

   »    Sympatické postavy a celkový nápad nebyl špatný. Bohužel je všechno pohřbeno v rozvleklém a často nezáživném vyprávění příběhu. Zkrácení by tomuto dílu jednoznačně prospělo. Ve výsledku dostaneme zajímavé anime s větší porcí nudných částí a s naprosto neuvěřitelně mistrovsky zpracovanou závěrečnou epizodou.

Princess Princess Ziza 5/10 12345678910 03.05.2010

   »    Naprosto ujeté. Příjde ještě nekomu zajímavé, že hlavní postavy měly barevné vlasy? Proč? X-D Asi je důležité říct, že je sice možné si to splést s šónen-ai, ale nic takového to není. Je to prostě o tom, jak se tři kluci (s modrými, růžovými a žlutohnědými vlasy) převlékají za dívky ve škole plné kluků a nědělají to, že by najednou objevili, že se cítí býti více dívkami, prostě z toho docela dobře profitují. Nejvíce vtipné mi na celém seriálu přišlo, když jsem si představila, jak se Edward z FMA převléká za holku,a to protože jednu z našich "princezen" dabuje ten samý senjú (btw. Romi Paku). Nápad zajímavý, občas nudné, některé scény se až moc často opakovaly, archetyp kam se podíváš. Nedoporučovala bych se na to koukat najednou. Dát si to třeba po 2-3 dílech/týden. Ale někoho to může chytnout a ten někdo pojede rychlostí blesku... :-))

Dragon Ball Z: Super Saiyajin da Songokuu You Say 7/10 12345678910 03.05.2010

   »    Falešný Super Saiyajin a první a poslední Super Namekian. Čtvrtý Dragon Ball Z film přinesl spoustu nesmyslů vzájemně se vyvracejících s anime, ale k mému překvapení se na něj dalo velice dobře dívat. Stačilo jednoduše vypnout a nechat se unášet dobrými souboji a skvělou animací. Malé plus u mě film získal i za leč krátký, ale povedený Gokův zoufalý útěk.

Kanon (2006) Lanigiro 8/10 12345678910 03.05.2010

   »    Pre mňa bola hlavná a aj vedľajšia dejová línia ľahko predpovedané a po "prvrvej sérii"(pochopíte až si anime pozriete) som sledoval anime len z dôvodu "A čo bude teraz?" A keď ma to znova chytilo v posledných dieloch zaklincoval ma posledný diel .. Nie že by bol špatný ale nič vo mne nezanechal .... Anime si zaslúži hodnotenie aké som dal po streštených echi je to vinikajúci oddychovka ....

Shikabane Hime: Kuro Sirnis 8/10 12345678910 02.05.2010

   »    Tak jsem to konečně dokoukal. Není to špatné, má to rozhodně spád, kresba je také pěkná a i příběh má svou hloubku.. Jenže je to z prostředí nebo světa chceteli kněží, kteří jsou právě v japonsku. Tudíž proto se nemusíte tolik ponořit do světa, jako kdyby to bylo tvořeno něco zcela smyšleným. Také postav je tu docela dost a některé jsou jen trochu vykreslené. A i když to je ucelené, tak ten konec bych volil krapet jinačí.. Ale to na druhou stranu může přijít divné jen mě. Každopádně je tu pěkná akce a má to něco do sebe. - ale co se týče té kočky, která Ouriho doprovázela, tak i když byla díkybohu vysvětlena, tak jsem doufal, že Ourimu dá něco ... prostě něco víc ale víc nebudu prozrazovat, tohle je čistě můj názor na ní

Aachi wa Ssipak Chinako 6/10 12345678910 02.05.2010

   »    Fekální humor mi nijak nevadí (dokonce ani u snídaně....až tak jsem zkažená). Tady jsem se jím asi ve třetině přejedla a druhý dech jsem chytla až ke konci. Příběh je zajímavý (ten nápad je opravdu originální i když místy nechutný), u kresby mi vadilo typické: "vystřelím na tebe kulku a ty se rozpůlíš jo?". A taky né moc dobrá hudba a postavy. Mno z hovna zlato neuděláš :D

Kurenai Chinako 8/10 12345678910 02.05.2010

   »    Bavilo mě sledovat jak se ti dva spolu baví a boj, který já mám ráda, mi ani nechyběl. Překvapivě jsem se bavila jen díky postavám a novými dobrodružstvími Murasaki. Což mě osobně stačilo abych anime považovala za mírně nadprůměrné. Ale hlavním tahounem by neměly být jen postavy...

Dragon Ball Z: Chikyuu Marugoto... You Say 6/10 12345678910 02.05.2010

   »    Třetí Dragon Ball Z film je lehce nadprůměrný. Skvělá kresba a animace společně s vydařenými souboji jsou ve své jízdě potlačeny příběhem, který je takový nijaký, jak už to u filmů tohoto druhu bývá.

Gekijouban Naruto Shippuuden: Hi no Ishi... You Say 3/10 12345678910 02.05.2010

   »    Bohužel. Ani pošesté Naruto na filmovém plátně neuspěl. Hloupý příběh plný neustále se opakujících vět, které si ani nedal práci nikdo vymýšlet a prostě je vzal přímo z anime. Kresba i animace byly, až na pár světlých okamžiků, neskutečně odbyté. Souboje byly takové nijaké.

Ichiban Ushiro no Daimaou Ziza 5/10 12345678910 01.05.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    I když je jasné, že s tím troubou, co neumí ovládat svou "manu", má spousta lidí něco v plánu, tak je mi to úplně ukradené, nemám vůbec žádnou touhu dozvědět se, komu tu hubu rozbije a komu ne (pravděpodobně všem a omylem, ale určitě to pak napraví...). Ten první díl byl ještě zajímavý, říkala jsem si kam to asi povede, ale potom má pozornost oopadla a já po 5 dílech nemůžu říct, že by další díly nebyly ztrátou času. Prostě byly. Raději se znovu kouknu na Kaze no Stigma, asi proto, že tam vidímě kalhotky jen jedné středoškolačky... Zaděláno by to mělo dobře, ale spekl to nějaký špatný pekař. Pokud ale máte rádi harémovky, tak tohle se vám líbit bude. Odpočinkové anime (u kterého já ale odpočívat neumim). EDIT. Ale znáte nudu, tak jsem to dokoukala (to když člověk nemůže spát 40. hodin v kuse, má dost pocuchaný chutě... :-D No, stejně to skončilo, jak jsem očekávala, rozbil hubu všem, ale chtěl :-D I když jsem to dokoukala, na hodnocení to nic nemění. Názor mám furt stejnej :-))