akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31862
  • Hostů: 34 + 35

Hodnocení anime

«   <   872  873  874  875  876  877  878  879  880  881  882  

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Death Note Aikemi 9.75/10 12345678910 01.10.2008

   »    Death Note je jedno z nejoblíbenějších anime má 37 dílů, ale manga je úplně odlišná.Death Note je hodně na přemýšlení a má natočené i filmy. Co se stane dál KIROVI, kdo na něj vyzraje přetrvá jeho sláva?...Na to se musíte podívat sami pro nepříznivce titulků je to nadabovaný xD.Užíte si to.

Soul Eater Aikemi 7.25/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Pokud na vás Soul Eater působí dětinsky tak jste na omylu, protože dětinský rozhodně není :)

Wolf`s Rain Aikemi 7/10 12345678910 01.10.2008

   »    Wolf´s Rain má 30 dílů a jeho zápletky sou občas trochu nepochopitelné, proto musíte dávat pozor už od začátku.Děj má dobré provedení a pro milovníky vlků je Wolf´s Rain to pravé ořechové ;-).Konec anime je hodně smutnej takže nezapomeňte balení kapesníku mít po ruce!!

Junjou Romantica Aikemi 10/10 12345678910 01.10.2008

   »    Junjou Romantica je o mužských párech a jejich životech často vidíme něčí ruku v kalhotách a ještě častěji někde pod tričkem.Ani s líbacími scénami moc nešetřili.V Junjou Romantice nechybí ani vtip stačí vidět jeden díl a už se neodtrhnete!!No upřímně si myslim, že anime je spíše pro holky, dokonce celá manga je dílko jedné ženy.Dějem nás provází krásní bishonen muži…Každá holka musí podlehnout:D.

Karin Aikemi 7/10 12345678910 01.10.2008

   »    Karin má pouze 24 dílů. Určitě to stojí za shlédnutí!

Ouran Koukou Host Club Aikemi 10/10 12345678910 01.10.2008

   »    Ouran Koukou Host Club (anglicky: Ouran High School Host Club) má 24 epizod.

Shakugan no Shana Aikemi 7.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Shakugan no Shana je anime s mnoha žánry :akce,romantika,fantasy,komedie a to vše zasazené do školního prostřed.Hned v prvním díle na vás naloží strašně moc nových pojmů, takže v tom určitě budete mít guláš, kterej je zapotřebí pochopit, protože jinak byste z anime neměli nic xD.Někdo by mohl nadávat na hodně rozehrávaných dějových linek, ale nezoufejte jsou totiž dvě řady po 24 dílech a myslim, že je i film.Nikdy se během děje nenudíte, takže se nemusíte bát, že by jste u Shakugan no Shana mohli usnout!!Upřímně mě docela naštval ten konec bylo to takový nezáživný xD…,ale to už je na vás z jakýho pohledu to vemete!

Arashi no Yoru ni Niki 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    Příjemný příběh na chvíle nudy. Celý filmek je lehce podstrojen motivem alá problém registrovaného partnerství, což ho v jistých mopmentech dělá obzvláště úsměvným, hlavně, když ho sledujete v dobré společnosti. Určitě to není dílko vhodné pro všechny, ale osobně potěšil ^^

Bleach Niki 8.25/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime doporučuji jen co se jedná o originální příběhové pasáže. Pokuď si ho po shlédnutí první části příběhu nechcete totálně znechutit, doporučuji striktně přeskakovat ony odporné fillery... Ty jsou opravdu... Ubohé.

Koukaku Kidoutai Stand Alone Complex Sikar 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Seriál, o němž si troufám říct, že zaujme i lidi, kteří o anime jinak nemají ani páru. V rámci sci-fi považuji za jeden z absolutních vrcholů japonské tvorby. Konzumněji založené lidi asi po pár dílech odradí, ale kdo se dodívá, zaručeně nebude litovat.

Azumanga Daiou The Animation (2002) Drobek87 7/10 12345678910 01.10.2008

   »    Pohled o školních lavic netradičním způsobem. Velice povedené anime, ale nic světoborného. Některé postavy jsou docela dobře zapamatovatelné, jako Osaka a její velmi hlubokosáhlé myšlenky. Určitě to stojí se podívat.

Witch Hunter Robin Chinako 5.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Nevím jak přesně jej shrnout. Mám pocit jako by tam pořád něco chybělo. Jakoby byl příběh něčím ochuzen (nečetla jsem mangu tak nevím). A postavy byly matoucí tak jako některé jejich hlody. No moje doporučení rozhodně nemá :(

Toki o Kakeru Shoujo Drobek87 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    Jedno z nadprůměrných filmů, které jsem mohl vidět. Jednoduchý příběh s cestováním času byl nádherně pojat. Vřele mohu jen doporučit.

White Album mJezdec 7.5/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Toto anime je jak vlak. Rozjíždí se pomalu, ale pak se rozjede tak, že nejde zastavit. Takže máme čím dál tím více zvratů v ději. Vytvářejí se různé vztahy, ale místy je jich možná až moc. Třináctý díl byl parádní, (při zpěvu Yuki-chan pookřehne snad každý) ale kde máte ten POSLEDNÍ DÍL?

Kodomo no Jikan (2007) mJezdec 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Tak ze začátku to je ecchi na třetí, ale po pár dílech z toho máme nefalšovaný promyšlený drama-seinen. Po delší době totiž postupně vyplouvají napovrch věci, které vysvětlují chování postav. Pokud chcete promyšlené anime s hodně ecchi a ze základní školy, tak tohle je naprosto prvotřídní volba.

Ichigo 100% mJezdec 10/10 12345678910 01.10.2008

   »    Klasický Outsider, několik těžce zamilovaných holek, nezapomenutelné scény a humor až na okraj extrému. Co více chcete? Jedno z nejlepší harem anime, které je možné vidět. Mimochodem, nenechte si ujít speciál :)

To Heart 2 ad mJezdec 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    V prvním příběhu pěkně týrají Takaakiho holky, protože ví, že ztratil paměť. Pěkně jsem se zasmál. Ale druhý příběh, kde se jedna holka chová divně mě příjemně šokoval.