akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10748
  • Uživatelů: 31024
  • Hostů: 186 + 256

Hodnocení anime

«   <   866  867  868  869  870  871  872  873  874  875  876  877  >  

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Azumanga Daiou The Animation (2002) Sikar 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    Seriál s typicky japonským humorem, ovšem dle mého názoru podaným lépe než je v anime běžné. (Takovému tomu současnému mainstreamovému pantsu humoru jsem jaksi nepropadl.) Nenáročné dívání, které zaručeně spraví náladu. Jedni se na to dívají po kapkách, aby si to šetřili, (a nepotrhali se smíchem) druzí zhlédnou na jeden zátah. Až mi přijde divné, že se tento seriál může někomu vysloveně nelíbit. (Už jsem takové ohlasy viděl.) Celkové hodnocení mi ve výsledku možná přijde trochu nižší, než jaké si Azumanga zaslouží, protože kdybych měl vzít čistě jen humor, bylo by to 10/10.

Kyoushirou to Towa no Sora Sikar 3.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Na tento seriál se podívejte jen pokud se hodně nudíte. Alternativou by možná byla (bohužel asi neexistující) cenzurovaná verze pro epileptiky, z níž je odstraněna hlavní hrdinka, protože když otevřela pusu, dostával jsem záchvaty i já... Seriál je to velmi dobrý, ale jen dokud všichni pokorně mlčí, či se snaží navzájem zabít, jak někdo promluví, veškerá kvalita jde do kytek.

Koutetsu Tenshi Kurumi Sikar 7.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Odpočinková komedie, navíc s desetiminutovými epizodami, takže vhodná i pro hodně krátké volné chvilky. Jak jsem psal, je to ecchi komedie, ale ne takové to kalhotkami posedlé ecchi, tudíž mi i humor sedl do noty - nejednalo se o nakopávání do stratosféry za to, že někdo viděl něčí pantsu. Sečteno, podrženo - trocha romance, trocha sci-fi, hodně humoru. Doporučuji.

Pale Cocoon Sikar 9.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Troufám si říct, že toto anime na mě udělalo dojem větší než velký. Padlo mi přesně do stylu - tajemné a obsahující překvapivou pointu. Sci-fi, u níž se musí myslet, ne se pouze dívat. Vřele doporučuji hlavně lidem, kteří mají rádi postapokalyptické příběhy, v nichž však nejde jen o zběsilý boj mezi zbylými lidmi, ale o něco většího, jako je původ samotného lidstva, jež samo neví, co je zač... (Poslední záběry působí dojmem deprese i naděje současně. Podívejte se, stojí to za to.)

Koutetsu Tenshi Kurumi Encore Sikar 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    Steel Angel Kurumi Encore je zkrátka jenom odpočinkový doplněk už tak odpočinkové TV série, sloužící hlavně k dalšímu povzbuzení vaší bránice. Nic víc, nic míň.

Hellsing Sikar 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    Seriál, který je jednou z nejakčnějších záležitosti svého druhu. Hodně lidí sice Japoncům nadává, že s upírským tématem neumí pracovat, (můj názor je, že jak kdy) ale tento seriál je slušnou zábavou, pokud netoužíte po zrovna spletitějším příběhu. Doporučil bych se na něj podívat jako předstupeň stále vycházející (a bude to na pěkně dlouho) OVA série Hellsing Ultimate, která se drží mangy nachlup přesně.

Cowboy Bebop Sikar 9.25/10 12345678910 01.10.2008

   »    Mezi sci-fi anime rozhodně nadprůměr. Klasika, kterou asi viděl každý, a kdo ne, měl by to napravit. Jakožto člověk, který od pěti let sledoval Star Trek, a později přečetl hory sci-fi knih, seriál velmi doporučuji. Mimochodem, manga Cowboy Bebop obsahuje pár příběhů navíc, ale nedávno jsem objevil (a nyní čtu) mangu Cowboy Bebop: Shooting Star, která byla dle všeho napsána ještě před seriálem, ale není oproti němu nikterak známá. Příbuznost s anime bych označil za alternativní příběh.

Shinreigari: Ghost Hound Sikar 9.25/10 12345678910 01.10.2008

   »    Pokud máte zájem o psychologii, a nejsou vám cizí tajemné a hororové příběhy, na Ghost Hound se rozhodně podívejte. Z anime za poslední dobu se rozhodně jedná o jeden z nejlepších kousků, jaké jsem viděl.

Ga-Rei: Zero Nezumy 8/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Zvláštní anime plné zajímavých, místy až trochu ujetých nápadů. Dobrý, na zvraty bohatý děj, kde rozhodně nechybí krev ani humor. (Ze začátku na vás může anime působit chaoticky, ale vyplatí se dívat se do konce).Zaujala mě i propracovanost postav, zejména Jomi jsem si velice oblíbila.

Koutetsu Tenshi Kurumi 2 shiki Sikar 6.25/10 12345678910 01.10.2008

   »    Celkové hodnocení může působit, že Kurumi od minula zaznamenala propad. Neznamená to však, že je z ní náhle špatný seriál. Naopak, humor, u tohoto seriálu to hlavní, se stále udržuje na slušné úrovni. Zkrátka řečeno, Kurumi trochu nesedne hlavně prostředí dnešního světa, ona se prostě hodí do doby mezi světovými válkami. Komu se líbila první sezóna, ať se podívá i na druhou. Sice už to nebude úplně ono, ale špatné také ne.

Koutetsu Tenshi Kurumi Zero Sikar 7.75/10 12345678910 01.10.2008

   »    Steel Angel Kurumi 0 je naprosto jiného rázu než všechno o Kurumi předtím. Pokud chcete více komedie, a zvláštní příběh o zamilované dívce vás nezajímá, dívat se nemusíte, ale když se podíváte, možná trochu více pochopíte celý příběh této čtveřice seriálů.

Dragon Half Sikar 7.75/10 12345678910 01.10.2008

   »    Jak jsem psal – výtečná zábava na jeden večer, ale pokud chcete vědět, jak to dopadne, nezbude vám nic jiného než si přečíst mangu. Seriál je pro svou předlohu pouze takovým trailerem. Pokud anime ode mě dostalo známku mezi 7 a 8, manga by se patrně pohybovala mezi 9 a 10.

The Cockpit Sikar 8.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Jak už jsem psal – pro lidi se zájmem o druhou světovou válku se bude jednat o velmi zajímavé dívání, běžného konzumenta dnešního mainstreamového anime asi moc nezaujme. Osobně jsem mezi díly dělal velké mezery, abych si toto anime šetřil.

xxxHOLiC Sikar 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Správná trochu duchařina, trochu psychologie... Sice jsem postrádal provázanost s Tsubasou, ale anime nijak nezklamalo, naopak dodalo příběhu další zajímavé detaily. Vřele doporučuji.

Gekijouban xxxHOLiC - Manatsu no Yo no... Sikar 9.25/10 12345678910 01.10.2008

   »    Jak jsem psal, je to třešnička na dortu. Tajemný, lehce mrazivý příběh, příjemné na dívání, příjemné na poslech. Má to nápad, má to jiskru.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch noki 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Bolo to presne to čo som očakával akcia intrigy láska školsky život nadprirodzená sila zmiešané do kopy a vypadalo to dobre.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 noki 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Kto by povedal že druhá séria z dákeho anime by sa vyrovnala prvej ale tejto sérii sa to podarilo aj keď zopár časti bolo nemastných neslaných. Znovu tu bolo všetko čo v prvej sérii a ešte dačo naviac. Celkovo sa hrdte vyrovná prvej sérii a hlavne last episode.

Kamichu! Sikar 9.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Pokud chcete něco akčního, a s příběhem plný zvratů a kliček, na Kamichu se nedívejte. Toto je seriál čistě pohodový, v němž nikdo s ničím nespěchá. Nežli kdovíjaké drama je zde hlavní atmosféra, kterou na nás vrhá milý příběh o malé bohyni, která neví, zda být hlavně školačkou nebo hlavně bohyní...

Ergo Proxy noki 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Depresívne anime s kusom akcie (Ak sa vyskytuje tak stojí za to) a otázkami ktoré sa postupne odkrývajú. Hudba doprevádza v skutku vierohodne príbeh ale asi najviac za zmienku stojí animácia, rôznorodosť "svetov" a myšlienok. Kto má aspoň trochu rád postapokaliptické anime vrele odporúčam.

Shoujo Kakumei Utena Sikar 8.25/10 12345678910 01.10.2008

   »    Utena rozhodně není seriál pro každého, dokonce si troufám říct, že je seriálem, který skutečně zaujme málokoho. Pokud vás však neodradí prvních pár epizod, budete se schopni určitě dodívat. Pokud vás prvních pár epizod doslova zaujme, připravte se na umělecký zážitek, který asi s jiným anime nezažijete.

RD Sennou Chousashitsu Sikar 8.75/10 12345678910 01.10.2008

   »    Seriál pro milovníky sci-fi z blízké budoucnosti a cyberpunku, ovšem zahaleného do poněkud civilnějšího hávu než Ghost in the Shell. Za poslední dobu jedno z nejlepších anime. Víc není moc co dodat.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 Nokuchishi 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Bal sem se hned ze začátku bude druhá serie fiasko o proti první, ale po pár dílech sem se opravdu s timto nazorem spletl. V žádném díle nechybí nečekaný zvrat tak jak to Lelouch umí a nechybí ani oddechové díly, aby to diváka neomrzelo.

Stranger: Mukou Hadan Niki 10/10 12345678910 01.10.2008

   »    Žádné hraní si na neviňátka, když už bojovat, tak pořádně. Na nesmrtelnost se tu opravdu nehraje, i když o ni jde. Žádná pohádka pro děti, dokonalý a milý epický příběh, který doporučuji všema dvaceti ^^

Afro Samurai Resurrection noki 8/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Je to pokračovanie a preto som od toho naivne očakával takú kvalitu ako v tv serii ale ... Hudba dobra zvuk dobrý animacia tiež ale príbeh neviem co ale oproti serii mu niečo chýbalo.

Toki o Kakeru Shoujo Chinako 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    Krásné prostředí, úžasné postavy a ještě neuvěřitelnější zážitky... Takové anime pro potěšení se skvělým nápadem. Škoda trošku kresby a i když je nápad s cestováním časem skvělý dlouho mi v paměti nezůstane. Byla to jen takové lehká vzpruha.