akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10622
  • Uživatelů: 29751
  • Hostů: 315

Hodnocení anime

«   <   854  855  856  857  858  859  860  861  862  863  864  865  866  867  868  869  870  >  

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Innocence JohnSedrik 10/10 12345678910 24.05.2009

   »    Druhá časť po vizuálnej stránke jednoznačne predbieha prvú! Hudba je rovnako skvelá a dopĺňa dej, ktorý v človeku zanecháva stopu opäť s hlbokým zamyslením.

Koukaku Kidoutai JohnSedrik 10/10 12345678910 24.05.2009

   »    Niet divu, že "Ghost in the Shell" je jedno z mála anime, ktoré sa doslova zapísalo do dejín. Na svoju dobu je perfektne vizuálne spracované. Po hudobnej stránke rovnako. No predovšetkým je to jedinečný dej, ktorý anime reprodukuje stačí na najlepšie hodnotenie. Vložiť do kiberpanku toľko filozofie spolu s psychológiou, ... je hodné len skutočné veľdielo.

Lucky Star JohnSedrik 9/10 12345678910 19.05.2009

   »    Autor Lucky Star, Kagami Yoshimizu, je jeden z mála tých, ktorý sa rozhodol vytvoriť príbeh rozprávajúci o našom každodennom živote. A to spôsobom, ako ho často prehliadame. V poslednej dobe si tak často želáme uniknúť z našej reality a ponoriť do svetov fantázie, že si ani neuvedomujeme, aký je ten náš vlastne jedinečný. A to v tom zmysle, že keď sa napríklad túžite dobre zasiať, nepotrebujete k tomu umelo vykonštruovaný humor, s akým sa stretávame v mnohých komédiách. Stačí sa len na vlastný život pozrieť s troškou nadhľadu a hneď zistíte, akou podarenou komédiou vlastne môže byť.

Rosario to Vampire Capu2 JohnSedrik 7/10 12345678910 19.05.2009

   »    Strašne som sa mýlil, keď som myslel, že ma po prvej sérii v tomto seriály už nič neprekvapí. Hoci bola dejová línia pomerne chabá a jej perverzný humor doslova až absurdný, musím uznať, že som sa pri jeho sledovaní celkom dobre pobavil. Síce som nad každou druhou scénou beznádejne krútil hlavou, ale za to vždy s úsmevom. Rozhodne si tretiu sériu nenechám ujsť ... teda ak nejaká vôbec bude :-)

Binchou-tan Nezumy 3/10 12345678910 19.05.2009

   »    Roztomilé "dětské" anime, v kterém nehledejte žádnou strhující zápletku, ani akci. Jediné, co bych snad chtěla vyzdvihnout, je velmi příjemná kresba (to samé se dá říci i o hudbě, zejména skladba Binchou Ondo mě dokáže vždy rozesmát) a jednoduchý text, který je vhodný pro všechny, kteří nejsou sběhlí v angličtině ;-)

Claymore Nezumy 9/10 12345678910 19.05.2009

   »    Jedno z mála anime, které mě dokázalo strhnout jak vývojem děje, tak charaktery postav. Za zmínku stojí i hudba, která, dle mého názoru, příjemně dotváří atmosféru seriálu. Milovníky fantasy, kterým nevadí přemíra ženských postav, tento kousek jistě nezklame. Jen ten konec, po tom všem napětí, mě trochu překvapil...

Death Note Nezumy 9/10 12345678910 19.05.2009

   »    Co mužete více říct k anime o egocentrickém sociopatovi s manipulátorskými sklony, co si o sobě navíc myslí že je Bohem nového světa? Z mé strany snad jen originální nápad, dobře zpracované charaktery a zajímavá atmosféra.

Gundress Sikar 7.5/10 12345678910 19.05.2009

   »    Máte li rádi Masamuneho Shirowa, na film se určitě podíváte s chutí. Jak jsem už psal, nevěřím, že na něm nespolupracoval jinak než graficky. (Dokonce i tajné vojenské zařízení se jmenuje Pandora – Shirow je podle mě posedlý jmény podle řecké mytologie.) Přiměřeně akční a napínavý film. Co víc chtít? (Při vkládání recenze koukám, že na obrázku v profilu je napsáno "Od tvůrce Ghost in the Shell a Dominion Tank Police. Tak, a komu teď věřit, co tam ten chlap vlastně dělal? Tak jako tak, je to už značka...)

Rosario to Vampire JohnSedrik 8/10 12345678910 16.05.2009

   »    Miestami presladené, no v skutku podarené anime! Zopár častí síce predstavuje nejaké to známe klišé ... Prekvapilo ma však, že len slúžili ako odrazový mostík do celkom zaujímavého a hlavne vtipného deja. Ja osobne som sa celkom dobre pobavil a hneď aj púšťam do druhej série :-)

Naruto Shippuuden daveva 5/10 12345678910 13.05.2009
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Kvalita anime, ozvučení a příběh. To jsou nejlepší a nejdůležitější aspekty tohoto anime. Velice se povedlo a Kishimoto je rozhodně jeden z nejlepších autorů. Bohužel, ale tohle anime má taky své zápory a to jsou neuvěřitělně nudné a dlouhé fillery (jediná vada na kráse). Já ho doporučuji. Edit: Má recenze v době, kdy anime bylo ještě celkem dobrý, byla sice vychvalující, ale nyní? Nyní, je z výborného anime nedostatečné, už ho vlastně ani nesleduji, takže moje hodnocení jde z 9 na 5.

.hack//SIGN daveva 7/10 12345678910 13.05.2009

   »    Jedno z velice zajímavých anime. Příběh mě nijak nechytl, ale pojetí virtuálního světa se mi moc líbí. Efekty se celkem povedli a některé ozvučení se povedlo též. Rozhodně doporučuji zkouknout.

Claymore JohnSedrik 9/10 12345678910 09.05.2009

   »    Nikdy som na Fantasy nebol. No ako náhle som videl Claymore, zmenil som svoj názor. Malo to všetko, čo každý napínavý dej musí mať. A o vizuálnej stránke ani nehovorím :-)

Chobits Krikolka 9/10 12345678910 09.05.2009

   »    + Děj, postavy, hudba, grafika, záhady - nic :) možná začátek... je trochu "nudnější".

Naruto Shippuuden Krikolka 10/10 12345678910 08.05.2009
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Toto anime miluji. Moje nejoblíbenější a proč? Protože příběh je suprový a postavy jsou skvělé (uznávám, někdy s kvalitou dost šetří). Každý si tam najde svého oblíbence a postavy, které mu budou proti srsti. Naprosto žeru hudbu z Naruta, ať se jedná o opening, či ending nebo nějaké theme. Prostě Naruto is the best a nehádejte se .... :D

Naruto Krikolka 10/10 12345678910 08.05.2009

   »    + Dobrá grafika, postavy, děj, super hudba (openingy, endingy, theme atd.) a super japonský dabing ;) - fillery

Suzuka w4tEr 6/10 12345678910 03.05.2009

   »    Mno tak jak začít asi tak: neni moc zazivny, a je to porad opkaujici se dej porad dokola a neni to ani nejaky dech berouci umelecke dilo, ale podle me ma kazdy anime svy kouzlo je pravda ze tam mohl(a) dat nejaky to napětí!

Sentou Yousei Yukikaze JohnSedrik 8/10 12345678910 02.05.2009

   »    Fascinujúca vizuálna grafika, pôsobivé vzdušné súboje a rovnako tak aj samotný dej ... Je však škoda, že sa tvorcovia rozhodli len pre 5 dielov. Dej sa tak ťažšie vstrebával. Čo sa hudby týka, zo začiatku mi pri mnohých scénach dosť chýbala. Až neskôr mi došlo, že bola vynechaná zámerne. Bojové scény tak bez nej pôsobili autentickejšie :-)

Mission-E VelkyBubak 7/10 12345678910 01.05.2009

   »    Jde o souboj dvou organizací. Jedna z nich chce mít (hlavně finanční) prospěch z lidí tzv. E-typu a když je chytne, strká je do vězení. Zároveň se v ní vyskytují lidé, co by E-typ z různých důvodů nejradši pobili. Druhá je snaží chránit, a to hlavně před první organizací. Pochopitelně zachránění, tam pracují... Aco je ten E-typ? Jde o lidi se zvláštním nadáním v oblasti elektra. Dějová linie navazuje na Code-E.

Hellsing (2006) Chinako 6/10 12345678910 01.05.2009
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Z Alucarda byl z ničeho nic vraždící stroj (porovnávám s anime-sice je to skoro stejné, ale přitom jiné). K tomu se choval úplně jinak k Integře....to se mi nelíbilo. A nacistické téma mě přišlo otřepané

Amatsuki Chinako 4/10 12345678910 01.05.2009

   »    Ze začátku vypadalo na pěkné anime, ale zvrhlo se ve spíše ukecanou a nudnou slátaninu. Hezky vypadající anime mě zradilo převážně dějem a postavami. Celkově to bylo trošku nudné. A jediné co mě u tohoto anime udrželo byla jeho délka. Na konec jsem byla zrazená i nudným koncem. Příliš boje zde není ani si divák moc nezapřemýšlí. Postavy ničím příliš nezaujmou. No co se dá dělat.....je to nuda.

DearS JohnSedrik 8/10 12345678910 30.04.2009

   »    Podarená komédia, ktorá má veľmi blízko k "Chobits". Tu však poslušných robotov "Persoconov" rázom vystriedajú úžasní mimozemskí otroci, ktorí po stroskotaní na Zemi nájdu v Japonsku svoj azyl ... Vrelo odporúčam ako plnohodnotnú oddychovku :-)

Death Note JohnSedrik 9/10 12345678910 30.04.2009

   »    Death Note na človeka dokáže zapôsobiť už len svojim originálnym námetom. A o obsahu ani nehovorím. S jeho dejom by som ho hneď zaradil medzi najlepšie psychologické drámy, aké môže človek vidieť. Má úžasné grafické spracovanie a navyše pútavú hudbu, s ktorou stúpa napätie pri každej scéne. Rozhodne stojí za to, si ho pozrieť!

Clannad After Story JohnSedrik 9/10 12345678910 30.04.2009

   »    Úžasné pokračovanie druhej série, ktoré však stráca na humore a mení na poriadnu dávku plnohodnotnej drámy. Miestami na človeka pôsobí až deprimujúco, no rozhodne sa oplatí dopozerať až do úplného konca ... Dej je na rozdiel od prvej série omnoho hlbší a pôsobivejší, preto odo mňa dostáva bod navyše.

Clannad JohnSedrik 8/10 12345678910 30.04.2009

   »    Pôsobivý príbeh, ktorý neustále kolíše na hranici komédie a psychologickej drámy :-) Raz sa človek od smiechu chytá za brucho, inokedy zas plače ako malé decko. Okrem deja oceňujem hlavne grafiku, pôsobivú hudbu no a samozrejme prepracované postavy.

Bus Gamer JohnSedrik 7/10 12345678910 30.04.2009

   »    Zaujímavý príbeh, ktorý by si rozhodne zaslúžil viac priestoru. Pútavý dej, pôsobivá grafika, ... len tá dĺžka uberá na kvalite. Rozhodne by to chcelo viac pokračovaní.