akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10476
  • Uživatelů: 28854
  • Hostů: 185

Hodnocení anime

«   <   854  855  856  857  858  859  860  861  862  863  864  865  >  

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
The Cockpit Sikar 8.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Jak už jsem psal – pro lidi se zájmem o druhou světovou válku se bude jednat o velmi zajímavé dívání, běžného konzumenta dnešního mainstreamového anime asi moc nezaujme. Osobně jsem mezi díly dělal velké mezery, abych si toto anime šetřil.

xxxHOLiC Sikar 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Správná trochu duchařina, trochu psychologie... Sice jsem postrádal provázanost s Tsubasou, ale anime nijak nezklamalo, naopak dodalo příběhu další zajímavé detaily. Vřele doporučuji.

Gekijouban xxxHOLiC - Manatsu no Yo no... Sikar 9.25/10 12345678910 01.10.2008

   »    Jak jsem psal, je to třešnička na dortu. Tajemný, lehce mrazivý příběh, příjemné na dívání, příjemné na poslech. Má to nápad, má to jiskru.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch noki 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Bolo to presne to čo som očakával akcia intrigy láska školsky život nadprirodzená sila zmiešané do kopy a vypadalo to dobre.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 noki 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Kto by povedal že druhá séria z dákeho anime by sa vyrovnala prvej ale tejto sérii sa to podarilo aj keď zopár časti bolo nemastných neslaných. Znovu tu bolo všetko čo v prvej sérii a ešte dačo naviac. Celkovo sa hrdte vyrovná prvej sérii a hlavne last episode.

Kamichu! Sikar 9.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Pokud chcete něco akčního, a s příběhem plný zvratů a kliček, na Kamichu se nedívejte. Toto je seriál čistě pohodový, v němž nikdo s ničím nespěchá. Nežli kdovíjaké drama je zde hlavní atmosféra, kterou na nás vrhá milý příběh o malé bohyni, která neví, zda být hlavně školačkou nebo hlavně bohyní...

Ergo Proxy noki 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Depresívne anime s kusom akcie (Ak sa vyskytuje tak stojí za to) a otázkami ktoré sa postupne odkrývajú. Hudba doprevádza v skutku vierohodne príbeh ale asi najviac za zmienku stojí animácia, rôznorodosť "svetov" a myšlienok. Kto má aspoň trochu rád postapokaliptické anime vrele odporúčam.

Shoujo Kakumei Utena Sikar 8.25/10 12345678910 01.10.2008

   »    Utena rozhodně není seriál pro každého, dokonce si troufám říct, že je seriálem, který skutečně zaujme málokoho. Pokud vás však neodradí prvních pár epizod, budete se schopni určitě dodívat. Pokud vás prvních pár epizod doslova zaujme, připravte se na umělecký zážitek, který asi s jiným anime nezažijete.

RD Sennou Chousashitsu Sikar 8.75/10 12345678910 01.10.2008

   »    Seriál pro milovníky sci-fi z blízké budoucnosti a cyberpunku, ovšem zahaleného do poněkud civilnějšího hávu než Ghost in the Shell. Za poslední dobu jedno z nejlepších anime. Víc není moc co dodat.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 Nokuchishi 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Bal sem se hned ze začátku bude druhá serie fiasko o proti první, ale po pár dílech sem se opravdu s timto nazorem spletl. V žádném díle nechybí nečekaný zvrat tak jak to Lelouch umí a nechybí ani oddechové díly, aby to diváka neomrzelo.

Stranger: Mukou Hadan Niki 10/10 12345678910 01.10.2008

   »    Žádné hraní si na neviňátka, když už bojovat, tak pořádně. Na nesmrtelnost se tu opravdu nehraje, i když o ni jde. Žádná pohádka pro děti, dokonalý a milý epický příběh, který doporučuji všema dvaceti ^^

Afro Samurai Resurrection noki 8/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Je to pokračovanie a preto som od toho naivne očakával takú kvalitu ako v tv serii ale ... Hudba dobra zvuk dobrý animacia tiež ale príbeh neviem co ale oproti serii mu niečo chýbalo.

Toki o Kakeru Shoujo Chinako 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    Krásné prostředí, úžasné postavy a ještě neuvěřitelnější zážitky... Takové anime pro potěšení se skvělým nápadem. Škoda trošku kresby a i když je nápad s cestováním časem skvělý dlouho mi v paměti nezůstane. Byla to jen takové lehká vzpruha.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch Aikemi 8.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Code Geass je anime na hodně hodně vysoký úrovni.Jeho grafická stránka je do detailu propracovaná a děj je dokonale promyšlenej.Anime má dvě řady po 24 dílech, stačí vidět jeden díl a už se neodtrhnete…Celý příběh je od záčátku do konce napínavej a plnej různých zápletek.Prostředím se hodně podobá Death Note,bojové zbraně-roboti vypadají jako ve FMP, ale jsou o mnohem víc propracovanější.

Azumanga Daiou The Animation (2002) Aikemi 7.25/10 12345678910 01.10.2008

   »    V příběhu se můžeme několikrát setkat se sportovními dny,festivaly nebo prázdninovou návštěvu Chiyiny chaty.Pozorujeme obyčejné i neobyčejné příběhy středoškolaček, až do doby kdy se všechny rozejdou na různé vysoké školy.

Death Note Aikemi 9.75/10 12345678910 01.10.2008

   »    Death Note je jedno z nejoblíbenějších anime má 37 dílů, ale manga je úplně odlišná.Death Note je hodně na přemýšlení a má natočené i filmy. Co se stane dál KIROVI, kdo na něj vyzraje přetrvá jeho sláva?...Na to se musíte podívat sami pro nepříznivce titulků je to nadabovaný xD.Užíte si to.

Soul Eater Aikemi 7.25/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Pokud na vás Soul Eater působí dětinsky tak jste na omylu, protože dětinský rozhodně není :)

Wolf`s Rain Aikemi 7/10 12345678910 01.10.2008

   »    Wolf´s Rain má 30 dílů a jeho zápletky sou občas trochu nepochopitelné, proto musíte dávat pozor už od začátku.Děj má dobré provedení a pro milovníky vlků je Wolf´s Rain to pravé ořechové ;-).Konec anime je hodně smutnej takže nezapomeňte balení kapesníku mít po ruce!!

Junjou Romantica Aikemi 10/10 12345678910 01.10.2008

   »    Junjou Romantica je o mužských párech a jejich životech často vidíme něčí ruku v kalhotách a ještě častěji někde pod tričkem.Ani s líbacími scénami moc nešetřili.V Junjou Romantice nechybí ani vtip stačí vidět jeden díl a už se neodtrhnete!!No upřímně si myslim, že anime je spíše pro holky, dokonce celá manga je dílko jedné ženy.Dějem nás provází krásní bishonen muži…Každá holka musí podlehnout:D.

Karin Aikemi 7/10 12345678910 01.10.2008

   »    Karin má pouze 24 dílů. Určitě to stojí za shlédnutí!

Ouran Koukou Host Club Aikemi 10/10 12345678910 01.10.2008

   »    Ouran Koukou Host Club (anglicky: Ouran High School Host Club) má 24 epizod.

Shakugan no Shana Aikemi 7.5/10 12345678910 01.10.2008

   »    Shakugan no Shana je anime s mnoha žánry :akce,romantika,fantasy,komedie a to vše zasazené do školního prostřed.Hned v prvním díle na vás naloží strašně moc nových pojmů, takže v tom určitě budete mít guláš, kterej je zapotřebí pochopit, protože jinak byste z anime neměli nic xD.Někdo by mohl nadávat na hodně rozehrávaných dějových linek, ale nezoufejte jsou totiž dvě řady po 24 dílech a myslim, že je i film.Nikdy se během děje nenudíte, takže se nemusíte bát, že by jste u Shakugan no Shana mohli usnout!!Upřímně mě docela naštval ten konec bylo to takový nezáživný xD…,ale to už je na vás z jakýho pohledu to vemete!

Arashi no Yoru ni Niki 8/10 12345678910 01.10.2008

   »    Příjemný příběh na chvíle nudy. Celý filmek je lehce podstrojen motivem alá problém registrovaného partnerství, což ho v jistých mopmentech dělá obzvláště úsměvným, hlavně, když ho sledujete v dobré společnosti. Určitě to není dílko vhodné pro všechny, ale osobně potěšil ^^

Bleach Niki 8.25/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime doporučuji jen co se jedná o originální příběhové pasáže. Pokuď si ho po shlédnutí první části příběhu nechcete totálně znechutit, doporučuji striktně přeskakovat ony odporné fillery... Ty jsou opravdu... Ubohé.

Koukaku Kidoutai Stand Alone Complex Sikar 9/10 12345678910 01.10.2008

   »    Seriál, o němž si troufám říct, že zaujme i lidi, kteří o anime jinak nemají ani páru. V rámci sci-fi považuji za jeden z absolutních vrcholů japonské tvorby. Konzumněji založené lidi asi po pár dílech odradí, ale kdo se dodívá, zaručeně nebude litovat.