• Anime: 10093
  • Uživatelů: 26507
  • Hostů: 295

Hodnocení anime

«   <   833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  845  846  847  848  849  850  851  852  853  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Rosario to Vampire Leiko 10.00/10 12345678910 18.10.2009

   »    Je to velmi pekne anime hlavne vyroky a aby som nezabudla na zname znaky echii "=u=" j eskutocne na co pozerat i ked v kazdom diely ide vzdy do tuheho proste sa nikdy nenudite i ked vedzinou je dej predpokladatelny

Code Geass: Hangyaku no Lelouch Sirnis 10.00/10 12345678910 18.10.2009

   »    Úžasné dílo plné napětí a promyšlených tahů. Není to pohádka a má to silný realismus (a osobně i když mě anime s mechy nějak do kolen nezískávají, tak v tomhle anime si mě získaly, protože jsou jen pouhé stroje s různou technologickou úrovní..) rozhodně tohle stojí za shlédnutí, je to syrové a silné vyprávění zajímavého příběhu s hromadou zvratů troufám si říct, že podobně dokonalé dílo jsem viděl jen jednou a to bylo Death Note - když nad tím tak přemýšlím, tak si říkám, jestli to náhodou nemá na svědomí stejný scénárista...

Shinreigari: Ghost Hound Ziza 9.00/10 12345678910 18.10.2009

   »    Nenudila jsem se, pořád mě něco nutilo dávat pozor, chtít vědět jak to doopravdy bylo. Pomalu rozlousknout tu záhadu, co se tam vlastně děla. Celá atmosféra mě naprosto pohltila a to bylo úžasné. Sice jsem občas nerozumněla některým pojmům a vůbec některé názvy dílů pro mě byly španělskou vesnicí, ale užila jsem si to. Chvíli se mi zdálo, že čas vůbec neplyne, chvíli že naopak nabírá na obrátkách. Každopádně tohle anime mi ho pěkně zkreslilo. A vůbec nelituju, že jsem sena něj dívala místo toho, abych se učila maturitní témata z češtiny nebo z angličtiny. Tak trochu mi to připomnělo knihy od Kódži Suzukiho Spirálu a Smyčku, neb se zmiňují podobné teorie, já vím, že si příběhem nejsou moc podobné, ale postavy přemýšlejí stejným směrem. Verdikt je jasný; anime je moc pěkné, duchařské, se zajímavou animací, skvělou atmosférou a skvělýma hlavníma představitelama, kteří se mi velmi zamlouvali, co...

Nabari no Ou Sirnis 6.00/10 12345678910 18.10.2009

   »    jedno z mála anime, které má pořádně srdcervoucí konec i když nad příběhem celkově bych párkrát zlomil hůl přeci jenom kdyby to vyvrcholení bylo naroubované na jinou zápletku, mohlo to být podstatně lepší ale jinak se na to dalo koukat místy se člověk i pousměje..

07-Ghost Chinako 7.00/10 12345678910 17.10.2009

   »    Na mě až moc citové anime.....ale kresba je dobrá, hudba...mno jen ending (ten se mi jediný líbil) a openig jinak tam byl slyšet jen chór takže nic moc...příběh ušel, škoda že není ukončeno (nenám ráda neukončené anime):(

Nodame Cantabile nettiex 8.50/10 123456789.5 17.10.2009

   »    Celkové shrnutí? Něco nového a skvělého. Něco, co musíte vidět. Stačí? ^-^

Kigeki Ziza 8.00/10 12345678910 17.10.2009

   »    Velmi působivé. Hudba. Její vyprávění. Kresba. Jeho smích. Vše dohromady to utváří něco, co prostě nejsem schopná popsat, jen vím, že to funguje, pokud člověk trochu "porozumí".

Usavich Sovereign 10.00/10 12345678910 16.10.2009
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Absolutně brutální anime. Animace si jede vlastním stylem, který se k takovému anime výborně hodí. Jedná se o 1,5min díly, takže se dá celé anime zkouknout za pár desítek minut. Tyto jednotlivé díly na sebe výborně navazují. Vřele doporučuju.

Wind: A Breath of Heart (2004) Sirnis 3.00/10 12345678910 15.10.2009

   »    hodně slabá věc ačkoliv se někdo místy zasměje jako já, tak na závěr jsem úplně znechucenej jak z příběhu, tak otevřeného konce, na který nikdo nedostane odpověd dalo by se říci že příběh se točí okolo města, ale začátek, kdy jsem si ještě říkal, jak to vypadá na pěknou romanci, to posléze prostě končí... kdyby z toho tvůrci udělali čistou slaďárnu, byl bych jim mnohem vděčnější, než být iritován nad výsledným dojmem z 13 epizod (jo a ta 13 epizoda to je na hodnocení samo pro sebe -> jedná se totiž o sestříhaný obsah předešlého a pár nových poznatků..) opravdu radši se na to nekoukat a hledat si něco lepšího!!

Noisy Birth Chinako 5.00/10 12345678910 15.10.2009

   »    spíše než anime je to soubor obrázků....nejspíš mělo ukázat člověku, že nic není neviděno....

Toradora! Sirnis 8.00/10 12345678910 15.10.2009

   »    pěkná romantická pohádka u které jsem opravdu nečekal finánlí párek zamilovaných..

Hayate no Gotoku! Sirnis 7.00/10 12345678910 15.10.2009

   »    Zajímavá a vtipná parodie na lehce nadlidského sluhu pro mladou a malou milionářku... Sice je v mnoha dílech i trapný humor, ale chvílemi se objeví i něco zajímavého. Váš výsledný dojem však závisí na tom, zda akceptujete styl humoru i anime nebo ne. Pokud to nepřijmete, odečtěte si bod, já to nakonec přijal, protože mě pár těch dílů příjemně pobavilo...

Yozakura Quartet pabulator 2.00/10 12345678910 10.10.2009

   »    Naprostá ztráta času přitom první díl vypadal tak slibně

Gekijouban Bleach: Fade to Black Kimi no... Ziza 7.00/10 12345678910 10.10.2009

   »    To je zajímavé, kolikrát už to Seiretei zbořili a vždycky je pak perfektně opravdený :-D Jasný, vim, filery bla bla bla, ale jen jsem se chtěla pozastavit nad tím, že pokaždé Soul Society musí někdo poničit :-D Třetí film je v podstatě na úrovni filmů předchozích, akorát tam byli o něco lepší záporáci. Ale co je na tomto filmů lepší než na těch předchozích, je fakt, že si zde trošku zařádil i Kisuke, konečně jsem viděla Berihime trochu v akci a že jí to sluší ;-) Zaraki se jako vždy bavil. Yamajiho tady nenechali být natvrdlým puritánským vedoucí, za což jsem vlastně taky moc ráda. Co mi ale trochu zkazilo dojem, byla uřvaná Rukia nakonci, tu bych si klidně odpustila. On ani Kon po endingu nebyl kdovíjak zábavný. Přesto je to příjemně koukatelný a takový standard Bleach filmů. Nezklame ani nepřekvapí; nenudí. :-)

Kuroshitsuji pabulator 5.00/10 12345678910 10.10.2009

   »    Tak tohle anime je hodně rozporuplné a má hodně nevyužitého potenciálu.Sebastián je velký sympaťák a ze začátku sem ho srovnával s Alucardem v některých šklebech si byli podobní,ale nelíbila se mě ta jeho umírněnost čekal sem ,že se trochu víc rozjede.Co se týče služebnictva tak to byla úplná katastrofa obzvlášť ten dědek Tanaka jeho role v anime mě přišla uplně zbytečná a mladý pán Ciel je jen rozmazlený fracek ,ale naopak neobyčejně mě zaujala postava Grella Sutcliffa škoda,že nedostal víc prostoru čekal sem že se bude příběh točit okolo něho takže anime to není špatné , ale konec byl naprostým zklamáním

Kimera Ziza 1.00/10 12345678910 06.10.2009

   »    To je ale nuda! Pokud máte dostatek odvahy, tak směle do toho! X-D

Shiritsu Araiso Koutougakkou Seitokai... Ziza 5.00/10 12345678910 05.10.2009

   »    Otřepané, ale "pohodlně" koukatelné. Lehký opar šónen-ai se ta mihne, přesněji: "co by se za nehet vešlo". Tady jde hlavě o tu společnost, která zabraňuje bezpráví, bojuje s neřády a má spousty charakterů, jaké nesmí chybět v každém řadovém anime ze školního prostedí. OVA střed, dalo by se říct. No, ale Kubota-kun mi celkem padl do oka, pomalu - komu ne? :-D

Bronze Zetsuai since 1989 Ziza 7.00/10 12345678910 05.10.2009

   »    To byly ale ošklivé postavy! :-D Fakt, ještě teď se děsím těch špičatých brad... Ale ve své kategorii je tohle dejme tomu taky špica, takže je prominuto. Je to ještě o kapánek lepší než předcházející OVA. Opravdu to nabádá, aby si člověk tu mangu přečetl. Ten čas, věnovaný shlédnutí téhle OVA, mi určitě stál za to. I když to, co se dělo, bylo ohrané (viz koma, chvilkové odloučení, konečné odhalení a pochopení pocitů), tak ten konec byl svým způsobem působivý. A další věc, která je to pěkná, je to, že to není vulgární, jak takové OVY dokážou být. :-)

Bronze Cathexis Koji Nanjo Ziza 2.00/10 12345678910 05.10.2009

   »    Pokud jsem stáhla správné video, o čemž chvílemi trošilinku pochybuji, tak tohle je vlastně jeden velký šónen-ai (yaoi) klip s podivným ozvučením. Postavy jsou ze Zetsuai. A to je asi tak všechno, co k tomu můžu říct.

Zetsuai 1989 Ziza 7.00/10 12345678910 05.10.2009

   »    Není to jako ty dnešní yaoi-OVA, kde fakt jde jen o ten sex. Tohle vypadá i na příběh. Tohle, ač to má tragickou minulost, docela funguje. Jen kdyby Izumi neměl tak děsnej dabing... ;-)

D.N. Angel Ziza 8.00/10 12345678910 03.10.2009

   »    Výborné anime o šestadvaceti dílech. Klidně bych se mohla dívat od začátku znova do konce a znovu a znovu, kdyby mě nezaměstnávaly ostatní anime, které mé oko ještě nespatřilo :-) Silný příběh, pokud necháte působit kouzlo a vstřebáte konec (ovšem s tím, že jste si užili všechny díly předtím) ... Vážně nevím, čím si mě toto anime získalo, ale je jasné, že to dokázalo. Prostě kouzlo! =o) Navíc berte to tak, že to bylo moje 3. anime :-)

Karin Ziza 8.00/10 12345678910 03.10.2009

   »    První polovina mi tak trochu splívala, tak pořád se dělo dokola to samé v trochu jiném kabátě, ale to vůbec nevadí, protože to příjemně a rychle uteklo a otevřelo prostor napínavější a dynamičtější druhé polovině. Bylo fajn usmívat se nad Karin; vážně takovýho sympatickýho upírka abys pohledal :-) A co teprve její rodinka..! Na relax je to výborná volba.

Gravitation (2000) Ziza 7.00/10 12345678910 03.10.2009

   »    To bylo taky pěkné! ;-) Nejdřív shlédnout seriál a potom se vrhnout na tohle. Tak trochu jako šlehačka na dortu. Bez třešně. Ale Shuichi i Yuki jsou párek k zulíbání, to vám teda povim. Takový Baka! -_^

Air Ziza 7.00/10 12345678910 03.10.2009

   »    Tak nějak po svém to chápu, anebo aspoň věřím, že jsem pochopila, o co šlo, tak nějak okrajově. Stejně to pro mě má nádech tajemství. Možná to chce shlédnout ještě jednou. Každopádně nemůžu dát jinak než 7, ačkoliv je to takové loudavé a ze začátku mě to vůbec nebralo - naopak docela nudilo. Jenomže ta hluboká myšlenka - pokud jsem si ji nevybájila - mi prostě něco říká. Tahá mě za rukáv a táhne pryč. Nebe už není takové jako dřív. :-)

Hakushaku to Yousei Ziza 5.00/10 12345678910 03.10.2009

   »    Co se mi na tomto anime opravdu, ale opravdu líbilo, bylo prvních pár chvilek openingu - do zpěvu; pak to zapadá do běžné openingové rutiny :-) Příběh je ujetý, bohužel ne správně, což mu ubírá na kráse. Navíc je tu typická ženská představitelka, která říká ne, ne ne!, ale myslí jo, jo jo!, pak je tu typický mužský představitel, který říká, co mu na jazyk příjde + je "opravdu" krásný čili ve výsledku nuda, protože každý jejich krok lze předpovědět téměř se 100% přesností. Navíc příběh končí, že nekončí, takže to trochu slibuje další sérii. Ale co mi bylo sympatického: vodní skřítek, "koník" ;-) a kočičák gentleman. Jinak vše průměrné, podprůměrné.