• Anime: 10301
  • Uživatelů: 27773
  • Hostů: 282

Hodnocení anime

«   <   833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  845  846  847  848  849  850  851  852  853  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Girls Bravo - Second Season Sirnis 9.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Jedná se o pokračování a je to další z řady šílených anime. Šílených, co se stylu humoru týče (víte, že se to nemůže stát, ale i tak se pobavíte..). Abyste se však pobavily, tak musíte vidět předchozí sérii, protože potřebujete se obeznámit s postavami a jejich chováním, jinak o dost přijdete. Co se poměru dobrých a horších dílů týče, tak krom jednoho dílu, bych řekl, že co epizoda to perla. Ten jeden je trochu z té romantiky, protože jak je zvykem, tak i když je toto anime zaměřené jen na humor a příběh tu skoro není, tak něco, aby to bylo uzavřené tu samozřejmě je a jak to u těchto anime bývá, tak je to vztah oněch dvou protagonistů, tudíž ten předposlední díl je klasicky vzpomínáním, jak se ti dva seznámili a prostě zobrazeny city hlavního hrdiny k té bláznivé holce... (tam bohužel není ani jedna situace s humorem, hold klasika jak jsem řekl). Každopádně to mohu jen vřele doporučit, kresba je...

Hajime no Ippo: The Fighting Drobek87 9.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Velice povedený počin, který donutí člověka po zahájení sledování se víc zajímat o box, třeba jen jako divák (u mě k tomu došlo), má to velice povedený spád a i gradace a bere si to informace z reálného světa a velice pěkně je zakomponovává do anime. Můžu jen vřele doporučovat.

Girls Bravo - First Season Sirnis 8.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Tak hned zkraje se chci omluvit za strohost. Popravdě hodnocení jsem napsal dost dlouhé a podrobné, avšak, když jsem jej chtěl uložit, hádejte, co se stalo? Ano, vypadl internet a tudíž mé myšlenky a názory jsou v pr****. No, toto anime je rozhodně zaměřené na humor. Příběh nečekejte, i když je tu pár dílů popisujících "romanticé" pouto mezi dvěma protagonisty, ale to je opravdu jen okrajové, ani si v tomto anime nikdo s nikým nedá pusu, takže je to čistě jen anime s humorem. Ale někdy opravdu vydařeným. Postavy jsou zajímavé, rozhodně postava nadrženého boháče, který obletuje každou holku, co přijde na scénu, ale přitom má alergie na muže.. Kresba je trochu slabší, ale není vysloveně odpudivá, jen pokud jste koukali na nějaké anime z poslední doby, tak si toho všimnete. Poměr dobrých ku špatným dílům je asi 2/3 pro ty dobré, což opravdu znamená, že stojí za to se na tohle podívat. Avšak ten, kdo má rád...

Oban Star-Racers PRXman 5.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Priemerne anime. Grafika nič extra. Dabing som mal v češtine, takže nemôžem posúdiť krásu japonského dabingu, ale asi slabý dojem z tovhto anime nedokázal napraviť ani ten. Dej je celkom fajn. Podobne, ako Pocket master aj tuná sa črtá rozmanitosť vďaka rôznym rasám závodnikov. To ale nestačí, keďže dej je príliš primitívny, aby mohol túto výhodu využiť. Skrátka normálne anime, ktoré nesklame, ale ani neupúta.

School Rumble PRXman 10.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Nedivím sa, že anime získalo ocenenie AnimeReactor Community Awards - 2005. Anime mi pripadalo, ako vylepšená verzia Azumangy Dioh. Bláznivá grafika, skvelý dabing a kooopec humoru boli vylepšené o dejové spracovanie. Malé mínus by som dal za to, že v rámci deja sa pravidelne vyskytovali "nešťastia", kvôli ktorým sa nemohla daná psotava vysloviť zo svojích pocitov, čím človek začal byť v 40 časti už trochu znudený, keď sa to opäť zopakovalo. I napriek tomu ale aniem ostatné kritéria spĺňa na 100% a preto dej obohacuje stále o nové pohľady, čím ma u mňa dosť veľké plus (vzhľadom ku tomu, aký žáner reprezentovalo).

Azumanga Daiou The Animation (2002) PRXman 9.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Tak toto je typický príklad anime, ktoré ma byť zamerané hlavne na humor. :D Grafika je jednoduchá, čo dodáva humoru v určitých okamihoch plus. Dej... heh, ten tu ani nie je :D , ale to nevadí. Anime má byť uletené a to by sa s dákou dejovou líniou nedalo. Veľký plus je tu dabing. Hlasy postáv sa presne hodia ku ích grafickému stvárneniu. :) Jediné mínus musím dať ale tomu, že anime miestami začína byť otrepané a príliš nereálne, čím sa divák začína nudiť. :/

Kashimashi: Girl meets Girl PRXman 5.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Možno je moje hodnotenie nefér, keďže toto nie je "anime môjho žánru" a tak ho neviem tak dobre oceniť... ale videl som ho a môžem teda podať subjektívny názor. :D Anime má dobrú grafiku a aj zvuk (dabing+hudba). Humor mu tiež nechýba, avšak trochu viac by určite neuškodilo. :) Chýba mu však zaujímavý dej, ktorý by dokázal upútať na dlhšie ako pár častí. Chápem, že anime má byť orientované na podanie citov a nie akciu, či komplikované politické konšpirácie :D, ale... naozaj to bola časom nuda, čo sa o nedá povedať o všetkých podobných anime.

D.Gray-man PRXman 7.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    S veľkým očakávaním som začal sledovať toto anime, lebo malo dosť veľa spoločné s mojím obľúbeným titulom Fullmetal alchemist. Bohužiaľ nevyrovnalo sa mu. :/ Názov anime je v skutku príznačný. Toto anime je až príliš "šedivé". (Podobne by sa dalo popísať aj anime Hunter X Hunter.) Grafika, dabing a hudba si u mňa zasluhujú to najväčšie hodnotenie, bohužiaľ dej a žánrová nevyváženosť to trochu kazia. Humoru je príliš málo. Akcie je dosť, ale slabo spracované boje ich len kazia. A o nevyváženosti sily jednotlivých postáv ani nehovorím. Klinec do rakvy dáva samotný dej, ktorý je síce trochu originálny, ale po čase ničím neprekvapujúcim - nevyvíjajúcim. Zhrnutie: Anime by chcelo viac humoru, prepracovanejšie boje, trochu hlbšiu dejovú myšlienku a lepšie optimalizovať bojové schopnosti postáv. Inak je to fajn anime, ktoré dokáže zaujať ľudí s chuťou na akčné anime. °)

Pocket Monsters PRXman 8.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Hovorte si čo chcete, ale toto anime bolo super. :D A to nehovorím len preto, že malo tak skvelý herný podklad. °) Grafika je trochu decká, ako aj občasné ssprávanie postáv. Tých emócii je tam fakt nechutne veľa a chýbajú mi tie typu strach, smútok a pod. Dabing je však fajn, ako aj samotné spracovanie. Boj príšer s rôznymi elementálnymi schopnosťami a ich vývinom dáva deju možnosť ponúkať stále nové a zaujímave boje. Škoda, že titul podľahol komercii a predeckovanosti. :( PS: opäť ideálny príklad toho, ako neskoršie pokračovanie dokáže zabiť titul...

Naruto Shippuuden PRXman 7.00/10 12345678910 12.01.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Mne sa pokračovanie páči i napriek mnohým protestom. Zachovalo si to štýl prvej série a dej je dokonca podľa mňa ešte viac chytľavý. Nižšie hodnotenie však má preto, lebo tvorcovia sa točia okolo jednej veci priliš dlho. Koho zaujíma boj trvajúci 6 časti? A po každom útoku 10 minútový rozhovor, ktorý objasňuje, čo kto prečo spravil. Však máme oči! A tiež nevyváženosť postáv je trochu sklamaním. :/ Kto potrebuje vyhrať, ten je zrazu islnejší, ako bol pred pár sekundami. :( Ale strhujúci dej je fakt skvelý a preto ma u mňa sedmičku ;)

Naruto PRXman 8.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    U mnohých ľudí zatracované, u mnohých velebené. Je ťažké objektívne ohodnotiť anime, ktoré pri svojom vzniku bolo naozaj výnimočné, ale podobne ako mnohé iné úspešné tituly podľahlo tlaku komercinalizmu. Moje hodnotenie je vysoké, lebo anime má dobre spracovaný žáner akčno-humorného anime. Taktiež charakter postáv je vykreslené do najmenśích detailov, takže si každý môže spraviť vlastný názor na danú postavu. No a tiež má mojich 8 bodov preto, že prvých cca 20 častí si ich zaslúži, i keď posledné časti to tak domrvili. :/

Bleach PRXman 10.00/10 12345678910 12.01.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Áno, anime má pár múch, ako je napr. častý filler (či ako sa píše nedejová výplň :D), ale i napriek tomu je to jedno z best anime. Grafika a dabing je na slušnej úrovni a zachovanie žánru tiež. Kombinácia humoru a akcie je správne vyvážená a skvelo dopĺňa dej i charizmu postáv. :)

Hagane no Renkinjutsushi PRXman 10.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Iné, ako 10 bodové hodnotenie sa nedá tomuto anime prideliť. Grafika je na dobrej úrovni, dabing na excelentnej a dej je tak ... , že naň ani neexistuje slovo. :D Anime obsahuje všetko, čo človek od anime očakáva. Napínave chvíľe, akciu, poriadnu dávku humoru, strach, smútok, radosť... Skrátka každý si príde na svoje. Jediné, čo sa anime dá vytýkať je krátkosť (keďže sa v určitej časti odklonilo od manga podkladu), avšak zároveň je to aj plusom, keďže vieme, ako veľký počet dokáže negatívne vplývať na dejové spracovanie (viď Naruto, Inuyasha, One piece a iné, kde človeká ubíja pomyslenie, že ešte stále sa nechýstá ku najväčšiemu zvratu)

Gekijouban Hagane no Renkinjutsushi:... PRXman 9.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Podľa mňa skvelé ukončenie série FMA. Málo ktorému filmu sa podarí nadviazať na sériovú predlohu tak, ako sa to podarilo práve v tomto prípade. Reálnejšia grafika síce trochu zozačiatku prekvapí, ako i presun deja do Európy na začiatku 20 storocia, avšak napínavosť deja to po chvíľke sledovania prevalcuje. :)

Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu FINAL PRXman 8.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Posledná tretia séria tochto anime sa po neúspechu druhej opäť vracia ku tomu, čím bola prvá séria tak skvelá. Rozdelenie častí na dva kratšie deje tiež dopomohlo k tomu, že človek nie je presýtený 20 minútovým blbnutím okolo jednej veci. PS: časť, kde sa Hare vyda do J-RPG sveta je fakt vrchol celého titulu Hare + Guu. ;))

Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Deluxe PRXman 6.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Pokračovanie nikdy nebýva tak "dobré", ako prvotný námet a ani teraz nenastala výnimka. Bláznivosť a uštipačnosť Guu, ktorá bola nosným pilierom tochto anime, je v tomto pokračovaní o dosť zriedkavejšia. Taktiež vznik "dejovej línie" uškodil charizme, ktorou bolo anime Hare+Guu tak výnimočné. :/

Air AlBaal 7.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Slibné anime, které bohužel nevyužilo slušný potenciál příběhu. Škoda, ale i tak stojí za zkouknutí.

Ef - a Tale of Memories. AlBaal 9.00/10 12345678910 12.01.2010

   »    Jedno z nejlepších anime, které jsem viděl. Skvělý je hlavně příběh, který je podán formou citátů.

Death Note daveva 10.00/10 12345678910 11.01.2010

   »    Řekl bych, že recenze, které tu už jsou, mluví za vše. Za sebe můžu ríct, že to anime je téměř perfektní :). Bohužel mi připadá, že konec hodně odflákli a navíc mě hrozně naštval.

Asura Cryin` daveva 5.00/10 12345678910 11.01.2010

   »    Abych řekl pravdu nevím, co si o tomhle anime myslet. Některé díly byli vynikající, za jiné bych zase někoho uškrtil, protože tak pitomé díly snad nikdo udělat nemůže. Příběh je sice fajn(na takovou kravinu :D), ale bohužel hrozně blbě zpracovaný, takže tohle anime řadím spíše k těm horším.

Devil May Cry Chinako 7.00/10 12345678910 11.01.2010

   »    anime je složeno z dílů jež má každý svůj příběh....to vzhledem k délce je naprosto dobře zvolené, hudba je skvělá a kresba taktéž... takový ten lepší průměr

D.Gray-man Chinako 8.75/10 123456789.75 11.01.2010

   »    jak už jsem psala, když slyším název anime vybaví se kresba, Allen se svým očkem a OP......ve skrytu duše však vím, že pro mne znamenalo víc, nejspíš důsledek nočního sledování se sirkama podpírajícími víčka :D já osobně si myslím, že kdo viděl anime, vydržel u něj až dokonce a to je opravdu dobrý důvod ho skuknout

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 Chinako 9.00/10 12345678910 11.01.2010

   »    pokračování je stejně zajímavé jako předcházející, navazují na sebe tak perfektně, že se ani nezdá že by byla nějaká pauza.....nejdůležitější je však konec, který je nejlepší jaký jsem kdy u anime viděla....je to konec jaký se u anime nevidí a k tak zamyšlenému anime se velmi hodí.....samosebou že hudba a kresba jsou zase originální....

Code Geass: Hangyaku no Lelouch Chinako 9.00/10 12345678910 11.01.2010

   »    dost promyšlené anime plné zápletek a nečekaných překvapení.....rozhodně se u něj člověk neunudí, má také skvělou hudbu a originální kresbu......myslím že ho lze považovat za velmi zdařilé, ale špičku tvoří jiní magnáti :)

Fushigi Yuugi: Dai Ni Bu Li-san 9.00/10 12345678910 11.01.2010

   »    Tahle OVA se podle mě vážně povedla. Má oproti té předchozí svou logiku a nabízí nám naše oblíbené Suzakovy válečníky hezky po jednom tak, jak je máme rádi. Jen Chichiriho příběh mě zklamal, protože podle mě pokazil to, co jsme si o něm dosud mysleli a co mu dodávalo zajímavost.