• Anime: 9786
  • Uživatelů: 24127
  • Hostů: 199

Hodnocení anime

«   <   831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  >  

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Ergo Proxy noki 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Depresívne anime s kusom akcie (Ak sa vyskytuje tak stojí za to) a otázkami ktoré sa postupne odkrývajú. Hudba doprevádza v skutku vierohodne príbeh ale asi najviac za zmienku stojí animácia, rôznorodosť "svetov" a myšlienok. Kto má aspoň trochu rád postapokaliptické anime vrele odporúčam.

Shoujo Kakumei Utena Sikar 8.25/10 123456789.25 01.10.2008

   »    Utena rozhodně není seriál pro každého, dokonce si troufám říct, že je seriálem, který skutečně zaujme málokoho. Pokud vás však neodradí prvních pár epizod, budete se schopni určitě dodívat. Pokud vás prvních pár epizod doslova zaujme, připravte se na umělecký zážitek, který asi s jiným anime nezažijete.

RD Sennou Chousashitsu Sikar 8.75/10 123456789.75 01.10.2008

   »    Seriál pro milovníky sci-fi z blízké budoucnosti a cyberpunku, ovšem zahaleného do poněkud civilnějšího hávu než Ghost in the Shell. Za poslední dobu jedno z nejlepších anime. Víc není moc co dodat.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 Nokuchishi 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Bal sem se hned ze začátku bude druhá serie fiasko o proti první, ale po pár dílech sem se opravdu s timto nazorem spletl. V žádném díle nechybí nečekaný zvrat tak jak to Lelouch umí a nechybí ani oddechové díly, aby to diváka neomrzelo.

Stranger: Mukou Hadan Niki 10.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Žádné hraní si na neviňátka, když už bojovat, tak pořádně. Na nesmrtelnost se tu opravdu nehraje, i když o ni jde. Žádná pohádka pro děti, dokonalý a milý epický příběh, který doporučuji všema dvaceti ^^

Afro Samurai Resurrection noki 8.00/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Je to pokračovanie a preto som od toho naivne očakával takú kvalitu ako v tv serii ale ... Hudba dobra zvuk dobrý animacia tiež ale príbeh neviem co ale oproti serii mu niečo chýbalo.

Toki o Kakeru Shoujo Chinako 8.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Krásné prostředí, úžasné postavy a ještě neuvěřitelnější zážitky... Takové anime pro potěšení se skvělým nápadem. Škoda trošku kresby a i když je nápad s cestováním časem skvělý dlouho mi v paměti nezůstane. Byla to jen takové lehká vzpruha.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch Aikemi 8.50/10 123456789.5 01.10.2008

   »    Code Geass je anime na hodně hodně vysoký úrovni.Jeho grafická stránka je do detailu propracovaná a děj je dokonale promyšlenej.Anime má dvě řady po 24 dílech, stačí vidět jeden díl a už se neodtrhnete…Celý příběh je od záčátku do konce napínavej a plnej různých zápletek.Prostředím se hodně podobá Death Note,bojové zbraně-roboti vypadají jako ve FMP, ale jsou o mnohem víc propracovanější.

Azumanga Daiou The Animation (2002) Aikemi 7.25/10 12345678.259.25 01.10.2008

   »    V příběhu se můžeme několikrát setkat se sportovními dny,festivaly nebo prázdninovou návštěvu Chiyiny chaty.Pozorujeme obyčejné i neobyčejné příběhy středoškolaček, až do doby kdy se všechny rozejdou na různé vysoké školy.

Death Note Aikemi 9.75/10 123456789 01.10.2008

   »    Death Note je jedno z nejoblíbenějších anime má 37 dílů, ale manga je úplně odlišná.Death Note je hodně na přemýšlení a má natočené i filmy. Co se stane dál KIROVI, kdo na něj vyzraje přetrvá jeho sláva?...Na to se musíte podívat sami pro nepříznivce titulků je to nadabovaný xD.Užíte si to.

Soul Eater Aikemi 7.25/10 12345678.259.25 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Pokud na vás Soul Eater působí dětinsky tak jste na omylu, protože dětinský rozhodně není :)

Wolf`s Rain Aikemi 7.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Wolf´s Rain má 30 dílů a jeho zápletky sou občas trochu nepochopitelné, proto musíte dávat pozor už od začátku.Děj má dobré provedení a pro milovníky vlků je Wolf´s Rain to pravé ořechové ;-).Konec anime je hodně smutnej takže nezapomeňte balení kapesníku mít po ruce!!

Junjou Romantica Aikemi 10.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Junjou Romantica je o mužských párech a jejich životech často vidíme něčí ruku v kalhotách a ještě častěji někde pod tričkem.Ani s líbacími scénami moc nešetřili.V Junjou Romantice nechybí ani vtip stačí vidět jeden díl a už se neodtrhnete!!No upřímně si myslim, že anime je spíše pro holky, dokonce celá manga je dílko jedné ženy.Dějem nás provází krásní bishonen muži…Každá holka musí podlehnout:D.

Karin Aikemi 7.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Karin má pouze 24 dílů. Určitě to stojí za shlédnutí!

Ouran Koukou Host Club Aikemi 10.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Ouran Koukou Host Club (anglicky: Ouran High School Host Club) má 24 epizod.

Shakugan no Shana Aikemi 7.50/10 12345678.59.5 01.10.2008

   »    Shakugan no Shana je anime s mnoha žánry :akce,romantika,fantasy,komedie a to vše zasazené do školního prostřed.Hned v prvním díle na vás naloží strašně moc nových pojmů, takže v tom určitě budete mít guláš, kterej je zapotřebí pochopit, protože jinak byste z anime neměli nic xD.Někdo by mohl nadávat na hodně rozehrávaných dějových linek, ale nezoufejte jsou totiž dvě řady po 24 dílech a myslim, že je i film.Nikdy se během děje nenudíte, takže se nemusíte bát, že by jste u Shakugan no Shana mohli usnout!!Upřímně mě docela naštval ten konec bylo to takový nezáživný xD…,ale to už je na vás z jakýho pohledu to vemete!

Arashi no Yoru ni Niki 8.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Příjemný příběh na chvíle nudy. Celý filmek je lehce podstrojen motivem alá problém registrovaného partnerství, což ho v jistých mopmentech dělá obzvláště úsměvným, hlavně, když ho sledujete v dobré společnosti. Určitě to není dílko vhodné pro všechny, ale osobně potěšil ^^

Bleach Niki 8.25/10 123456789.25 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime doporučuji jen co se jedná o originální příběhové pasáže. Pokuď si ho po shlédnutí první části příběhu nechcete totálně znechutit, doporučuji striktně přeskakovat ony odporné fillery... Ty jsou opravdu... Ubohé.

Koukaku Kidoutai Stand Alone Complex Sikar 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Seriál, o němž si troufám říct, že zaujme i lidi, kteří o anime jinak nemají ani páru. V rámci sci-fi považuji za jeden z absolutních vrcholů japonské tvorby. Konzumněji založené lidi asi po pár dílech odradí, ale kdo se dodívá, zaručeně nebude litovat.

Azumanga Daiou The Animation (2002) Drobek87 7.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Pohled o školních lavic netradičním způsobem. Velice povedené anime, ale nic světoborného. Některé postavy jsou docela dobře zapamatovatelné, jako Osaka a její velmi hlubokosáhlé myšlenky. Určitě to stojí se podívat.

Witch Hunter Robin Chinako 5.50/10 123456.57.58.59.5 01.10.2008

   »    Nevím jak přesně jej shrnout. Mám pocit jako by tam pořád něco chybělo. Jakoby byl příběh něčím ochuzen (nečetla jsem mangu tak nevím). A postavy byly matoucí tak jako některé jejich hlody. No moje doporučení rozhodně nemá :(

Toki o Kakeru Shoujo Drobek87 8.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Jedno z nadprůměrných filmů, které jsem mohl vidět. Jednoduchý příběh s cestováním času byl nádherně pojat. Vřele mohu jen doporučit.

White Album mJezdec 7.50/10 12345678.59.5 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Toto anime je jak vlak. Rozjíždí se pomalu, ale pak se rozjede tak, že nejde zastavit. Takže máme čím dál tím více zvratů v ději. Vytvářejí se různé vztahy, ale místy je jich možná až moc. Třináctý díl byl parádní, (při zpěvu Yuki-chan pookřehne snad každý) ale kde máte ten POSLEDNÍ DÍL?

Kodomo no Jikan (2007) mJezdec 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Tak ze začátku to je ecchi na třetí, ale po pár dílech z toho máme nefalšovaný promyšlený drama-seinen. Po delší době totiž postupně vyplouvají napovrch věci, které vysvětlují chování postav. Pokud chcete promyšlené anime s hodně ecchi a ze základní školy, tak tohle je naprosto prvotřídní volba.

Ichigo 100% mJezdec 10.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Klasický Outsider, několik těžce zamilovaných holek, nezapomenutelné scény a humor až na okraj extrému. Co více chcete? Jedno z nejlepší harem anime, které je možné vidět. Mimochodem, nenechte si ujít speciál :)