• Anime: 10093
  • Uživatelů: 26443
  • Hostů: 191

Hodnocení anime

«   <   824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Abenobashi Mahou Shoutengai Ziza 6.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    První tři díly jsem koukala dost dlouho... v rozmezí snad jednoho měsíce. Protože mě to nebavilo, byla jsem z toho znuděná. Ale konečně jsem měla trochu času a nevim, nějak se mi to nechtělo nechat rozkoukané, tak jsem si k tomu sedla a koukala, až do konce. Začalo se mi to líbit čím víc než dřív, přesto jsem se chvílema nudila a doufala v další díl. Nejlepší díl by ten, kdy jsme se dostali do Holywoodu, ten jsem si užila pojmenováváním filmů, které zde byly zmíněny... :oD Ale je rozhodně škoda, že nezůstalo u přesvědčení: "Realita je prostě taková, nejde změnit, nejde ji schovat za představivost a sny, tak se s ní smiř." Což je velké škoda pro hodnocení, neb kdyby to tak zůstalo, dala bych víc. Btw. nejkrásnější ending, se kterým jsem se měla tu čest setkat. Uvidíme, jestli se někde najde nějaký, který ho předčí :-)

Blood: The Last Vampire Ziza 4.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Pardon, ale mě to neoslovilo vůbec. Saya mi byla nesympatická. Akce bylo poskrovnu. Bylo to takové o ničem. Můžu na to nahlížet jako na předvoj seriálu, ale i přesto... prostě nesympatické krvavé nic.

Kanon (2006) Ziza 8.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Krásný, smutný příběh s koncem, který mi tak trochu zabraňuje dát plný počet. Asi jsem tak trochu masochista. Ne, že by bylo něco špatného na tom, jak to končí, to chraň Bůh, ale nesedlo mi to. Avšak věřím, že spoustě ostatních se takový závěr zamlouvat bude. Opening jsem si vychutnala až u posledního (předposledního) dílu, předtím na mě moc nepůsobil. Ending mě nezaujal vůbec, slyšet jednou a zahodit, není špatný, ale můj vkus mu neholduje. Dívky, vyskytující se zde, kolem hlavního hrdiny, mi přišly všechny tak trochu stejné, jasně, každá měla své klady a zápory, každá měla svůj citoslovec, ale něco měly společného, co to je, nepovím, protože si to sama nedokážu uvědomit, snad až to blikne... Ale největším kladem tohoto anime je především ten, co zapomněl, co se před 7 lety stalo - Aizawa Yuuichi. Nadmíru se mi líbil jeho smysl pro humor, jeho frky, pošklebování, pošťuchování ostatních, to bylo...

Furi Kuri Ziza 4.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Já nevim. Zběsilé, to jo. Tak jakože nelogické, to jo. S vespou a kytarou, to jo. Všechno beru, myslím, že i tak trochu chápu podivný záměr tvůrců, to jo. Jenomže mě to prostě neba. Tohle prostě není má krevní skupina.

Gekijouban Bleach: The DiamondDust... Ziza 7.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Film se mi samozřejmě líbil, protože Hitsugaya-taičó je mou oblíbenou postavou. Ještě je to takový škvrně. X-D Jasně, štvaly mě tady nesrovnalosti, nesmysle, co se týče poměru sil (čímž myslím, že s těma by si normálně poradil raz dva a teď... normálně by ho takhle "nepřepral", ale tady mu dá na frak...). Ale co všechno odpuštěno, protože se Toushiro v 4:35 tak pěkně podíval :-) Ryze a jen a velmi subjektivní hodnocení.

Romeo x Juliet Ziza 7.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Prvních několik a pár posledních dílů se trochu táhly, asi pro IMHO plno zbytečných scén (hlavně u těch posledních dílů), ale ta prostřední část, ta pro mě utíkala krásným tempem, že jsem se vždycky divila, když naskočil ending... Je to romantika jako hrom, ale co by se jiného dalo očekávat od Romea a Julie, že? Ti, kdo znají Shakespeara, by si mohli přijít na své, když to budou sledovat, protože je tam spousta narážek na jeho díla, navíc je tam i samotný autor, i když trošku jiný, než si ho představuji... ^^

Toki o Kakeru Shoujo Ziza 9.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Já se bála jiného konce, bála jsem se, aby to nedopadlo třeba jako Donnie Darko. Fakt jsem se bála. Už se nebojím, už vím. Byl to moc pěkný film; k dnešnímu dni se mi hodil. A ten kluk byl skvělej, viď, Makoto :-) Dodatek: dnes ráno jsem se probudila a co prvního mi připadlo na mysl? Film, který jsem shlédla včera večer. Asi mi z mysli jen tak neodejde... Dodatek k dodatku: i po několika týdnech, měsících se mi náhle v mysli zjeví toki wo kakeru shójo... protože ten film za to stojí.

Final Fantasy VII: Advent Children Ziza 9.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    I když jsem nikdy nehrála hru, tak jsem si to užila. Viděla jsem Last order, po něm jsem si trochu popovídala s kamarádem, který to hrál, takže jsem věděla jakš takš, oč běží. Nádherná grafika. Lépe zpracovaný boje jsem už dlouho neviděla. A už chápu, proč se tolika lidem (čti dívkám) líbí Cloud (ne, že bych ho taky začala děsně žrá, lepit si ho na zeď a párovat s kdejakou jinou mužskou postavou. Ne, nikdy. Ale když se nad tím člověk zamyslí, on je takovej "hodnej", blonďatej Sasuke^^). Bylo to vážně dobrý, zabojovala bych si znovu.

Kurozuka Chinako 9.25/10 123456789 13.01.2010

   »    Celkový dojem je skvělý, myslím že je to vzrušující příběk plný napětí a tajemna. Takový psychadelický ~_~

Bus Gamer Ziza 4.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Možná ten jeden z nich měl pravdu, když říkal: "My jsme všichni blbci." Řeší se tam něco? Asi ne. Dopadne to nějak? Těžko říct.

Skip Beat! Ziza 7.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Ale jo bavila jsem se, ale jo příběh dával smyl, dialogy taky. Možná sem tam nějaké to klišé, ale čert to vem, je to dobrý, jenomže ten "super" konec to všechno pohřbil... Tak manga ještě vychází, je tedy možné, že kdyby vyšlo pokračování, zvedla bych své hodnocení. Koukněte se, proč ne, ale pokud vás zajímá, co dál, budete si muset otevřít mangu zhruba na nějakém tom 67. díle.

Seirei no Moribito Ziza 10.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Takové dospělé anime. A to je fakt krása. V obyčejnosti. I když je to fantasy, tak by mu šlo nakrásno uvěřit, protože lidé se tu neotřesou z každé rány, protože nikdo není černobílý, protože to všechno sedí. Doporučuji zhlédnout!

Ergo Proxy Ziza 7.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Je to zamotaný, logický-nelogický, halucinogenní, tmavé. Několikrát jsem se přistihla, že na to koukám s vykulenýma očima. Proč? To řeči, co vedli. To obrazy, co jsem viděla. Ale dohromady? Pomalu nic víc než čítanka filozofie a existencialismu. Co pro mě bylo překvapením a celkem zklamáním, že po 19. dílu, který je jako komix made in USA, naskakuje 20. díl, kde je všechno zase úplně jinak. A teď nevíte - zase sen? Představa? Až ke konci pochopíte, že to je realita. Asi jim konečně došlo, že takovýchto stavů, už bylo víc jak dost. No, ale můj výsledný dojem náramně zlepšily poslední cca. 2 minuty. Vince se rozhodl podle mého gusta :-D + opening se mi moc líbil, hlavně když "křičel". Ta chvilka by děsně působivá :-)

Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark Ziza 4.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Ten druhej díl byl vážně "slušivej", ten bych si klidně pustila znovu, ale zbytek? Zahodit! :-)) To už tu bylo... přečtěte si mangu, je o 100% lepšejší ;-)

Kyou Kara Maou! R Ziza 5.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Takové standartní OVA s 5 díly. Jediné, co se mi líbilo mnohem více než u série, byla grafika a dejme tomu že i opening a ending :-) Přesto mě to nechalo naprosto chladnou.

Kyou Kara Maou! Ziza 7.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Legrace. Napětí. Dlouhé scény. Vítr. Snoubenci. Žárlivost. Touha. Věrnost. Oddanost. Přátelství. Láska. Absurdno. Naděje. Vítězství. Naivita. Rodina. Střelenost. Ujetost. Záchodová mísa. Bišíci. Dobrý druhý ending, děsnej opening, na který si po těch 78. epizodách zvyknete. Tak. Jinak viz hodnocení ostatních.

Haibane Renmei Ziza 7.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Po shlédnutí mi podivně buší srdce. Jenomže co znamená být "Haibane renmei"? Alespoň pár odpovědí, nebo náznaků, by neuškodilo. Je to velmi pomalý, téměř uspávací anime. Doopravdy mě začalo bavit až u pátého dílu, předtím jsem si říkala, co na tom ty lidi proboha vidí. Nyní už to svým způsobem chápu. Koukni se a třeba to taky pochopíš.

Tokyo Magnitude 8.0 Ziza 5.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Co nemůžu prominout tvůrcům, je věc, na kterou jsem si za těch 10 dílů nezvykla, a to ty jejich žabo-prasečí pusy. Omlouvám se, ale prostě to, jak byly nakreslené, mě celou dobu děsně iritovalo. ~ Je jasné, že když se děje něco takového, zemře spousty lidí, spousty jich bude pohřešováno, zraněno a bude spousty radostných i slzavých shledání. To tady všechno je. Všechny možné příběhy. Ale tak nějak mě to moc neoslovilo. V průběhu jsem se trochu nudila, sem tam mi nějaká maličkost zvedla pozornost. Třeba když mi došlo, jak je to s Mirai a Yuukim - to jsem se probudila. Ale jo, koukatelné to je a určité sortě lidí se to bude velmi líbit, já do této skupiny patřím tak pravou rukou a levou nohou... Myslím, že tohle bych raději viděla hrané.

Darker Than Black: Kuro no Keiyakusha Ziza 8.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Líbí se mi na tom provázanost, nějaký příběh se tváří vskutku epizodně, ale přitom sahá do animované budoucnosti. Nápad o světě, kde jsou brány a kontraktoři a loutky, se mi moc líbil. Mám veskze takové nápady vždy velmi ráda, akorát zpracování často pokulhává, tady naštěstí ne, takže jsem spokojená. Hudba - opening jsem nikdy neviděla celý, nesedl mi, ale zato 1. ending... ten mě vysloveně bavil, vždycky to bylo za tím díle buď sklidnění nebo "oživení", záleží na tom, co se dělo v tom či ono díle, prostě mi vždycky udělal takovou pěknou tečku za dílem, až jsem si ho začala zpívat... Hlavní postava mě ze začátku moc nebrala, prostě jsem si říkala, že to vypadá na typický archetyp. On jím teoreticky i je, ale archetyp, který si časem - tedy tak to bylo u mě - oblíbíte. Postavy, jež nespadne do oddělení "nenáviděné". Není to vyslovený hodňásek, co se bojí zmáčknout spoušť, a když tak pak...

Amatsuki Ziza 7.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Mně se to líbilo. Mám ráda, když se všední člověk dostane do nedpřirozeného světa, do minulosti, do budoucnosti... Líbí se mi, že na věc nahlíží jinak a Tokidoki na věc nahlíží opravdu jinak. Občas mě překvapil :-) Animace příjemná, nezlobila, charaktery zajímavé. Nějaké zdlouhavé vodění za nos nebylo, mohlo být nahlíženo skrze síť... Doufám, že tohle je první série a že bude následovat druhá, kde se teda bude válčit, nebo kde se Toki nějak rozhodne a kde uvidíme, jak je jeho síla opradu velká. Teiten mi trochu připomíná Viki z Já, robot. Čím to je?

Kuroshitsuji Ziza 4.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Ze začátku jsem si říkala, ale jo, to docela ujde. Pak jsem občas musela trochu popohnat čas, protože mě to nudilo, ale poslední asi 2 díly byly zase zajímavé, takže dávám 4. Pro dívky je tu výborný Sebastian, u kterého je velmi jednoduché zaslintat a zavzdychat. Pro ty, jež uspokojují lolita-chlapci je tu Ciel. Pro ty, jež uspokojuje infantilní homor, jsou tu tři neschopní sluhové. Pro ty, jež mají rádi "zlé" anděli, je tu hlavní záporák. Pro ty, jež mají rádi smrtky, které mají stejné choutky jako většina mladých dívek, je tu Grell Sutcliff. Pro ty, jež mají rádi dlouhovlasé a humor milující hrobaře, tak se tu také jeden najde. Pak se tu také najde kari. Budete vědět, jak udělat to nejlepší. No, shrňme si to - najdete tady toho opravdu hodně (spousty fanservisu mimo jiné), ale dohromady to hraje dost divnou melodii. Což je škoda, protože bych ráda dala alespoň těch 5 (už kvůli Sebbymu a Grellovi), jenomže to by...

Nodame Cantabile: Paris-Hen Ziza 7.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Nodame a Chiaki se nám přestěhovali do Paříže. Ačkoliv změnili zemi, jejich osobnosti a cíle se nezměnily vůbec. Možná jen Nodame konečně začíná dospívat... Ale pořád je stejně dobré jako 1. série :-)

Gankutsuou Ziza 6.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Barevné a ty barvy občas žily vlastním životem. S příběhem, který rozehřál každé srdce romantismu. Jen je trochu škoda, že to nebylo víc jako v románu pana Dummase. Nenudila jsem se, užívala si francouzštiny. Polovina posledního dílu vůbec nemusela být, ale tak co. 6 a bez problému bych to mohla doporučit. Aneb příjde i mecha :-)

Zombie-Loan Ziza 4.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Ono to všechno vypadá hrozně cool. Bišíci s drsňáckými řečičkami, ale v nitru mají ukrytou bolest, žal, citlivost. No páni, holkám se podlamují kolena, kluci je poplácají po ramenou, "Hi five, Low five", pohoda, jede se dál, jdeme zabíjet zombíky, abychom splatili dluh, jo, jo, ještě víc cool. No, musíme někoho přibrat do party, dva kluci, to zavání šónen-ai, takže třetí do party bude holka (která chudák schytá - zřejmě fanservice? - spršku trochou šódžo-ai). Jo, jo. Ale musí to bejt taková ta naivní podržtaška, co v každém z nich probudí to jádro, chápete, aby měli občas jakože co chránit a aby tam měl kdo řvát. Ono se se na to nekouká špatně, dá se to shlédnout úplně v pohodě, jen se - možná - občas bude pošklebovat u těch rádoby děsně dojemných a zásadních scén, popřípadě proslovů. Zabít či nezabít kamaráda? Já bych řekla zabít, shrábnout prachy a dát si čaj, ale to asi moc lpím na...

Genshiken Ziza 8.00/10 12345678910 13.01.2010

   »    Rozhodně budu pokračovat 3-dílnou OVA a dalším 12-ti dílným pokráčkem, protože se mi to líbilo a vlastně tak trochu donutilo o pokus založit něco podobnýho na naší škole. Už mě totiž přestalo bavit nemít si s kým pokecat o novým dílem toho nebo toho anime, mangy. Bavila jsem se, nenudila jsem se, uvěřila jsem. Jeden z povedených "seinen". A co se mi líbilo nejvíce - humor, který je zaměřen spíše na starší publikum. Jak si žijou otaku na Vysokých školách? Podívejte se!