• Anime: 10301
  • Uživatelů: 27773
  • Hostů: 226

Hodnocení anime

«   <   824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Black Lagoon Sirnis 10.00/10 12345678910 25.02.2010

   »    Tak tohle anime se mi opravdu líbilo. Osobně nevidim nic, co bych mu ani vytknul... možná jen, že bych bral mnohem, mnohem víc dílů, protože to je opravdu povedený. V žádném díle nebyla nuda, každý byl něčím zajímavý a i když by se dalo říci, že to je až dost krutá akce, kde se moc nehledí na násilí a ani střílení bezbranných, tak postava japončíka tomu přidává i takové to morální dilema, což onu akci dělá o mnoho lepší. Podívejte se, pokud hledáte akci se zajímavými situacemi. Zvláště díl s "terminátorkou" je opravdu zajímavý;-).

Kigurumikku V3 Ziza 1.00/10 12345678910 24.02.2010

   »    Doufám, že už nikdy, NIKDY, neuvidím něco podobného třem malý, dokonalým čarodějkám, obzvláště nic podobného té s těmi červenými vlasy, jen promluvila, dupala mi kolem hlavy zuřivost a chuť se někomu projít po tváři, nejlépe jí. Já vůbec doufám, že už nikdy nepustím anime, které by bylo nějak spřízněno s tímhle. Děkuji, zvracet budu až později. A hodnotila bych 0, ale to mi nějak nefachá - k vzteku :-D

Le Chevalier D`Eon Ziza 4.00/10 12345678910 23.02.2010

   »    Mini sonda do historie Francie z doby předrevoluční, za panování Ludvíka XV., s nadpřirozenem zobrazeném v podobě odříkávání žalmů. Často to nudilo, ale mělo to silné chvíle (asi 3). Hudební složka je na tom úplně stejně. Charaktery, no, co na ně říct, sem tam mě bavily, ale nebyl tam ani jeden, který bych si zamilovala, opravdový sympaťák pro mě byl leda jen ten "původní" Maxmilián Robespierre (ne ten pošuk, co si užíval za revoluce, a kterého po sansculoti nechali se slávou popravit na tom bezvadném výmyslu, gilotině, a vesele při tom mávali frygitskými čapkami; snad mám i/y správně X-D). Možná to má dobrou myšlenku, ale je to zpracováno příliš rozvláčněně a nezáživně, pomalu horší jak učebnice dějepisu (kterou jsem už pár let neotevřela). Musela jsem se opravdu nutit do shlédnutí a navíc u každého dílu jsem si říkala, že už trvá nějak moc dlouho, že to snad ani nemůže mít těch 25 minut, ale tak...

X2 Double X Sanji 4.00/10 12345678910 23.02.2010

   »    Čo mám na to povedať? Snáď iba to, že tomu dávam 4/10! O_o

Tsuki no Waltz Sanji 5.00/10 12345678910 23.02.2010

   »    Pieseň je krásna, ale video už nie je také dobré. Dávam tomu 5/10!

Ga-Rei: Zero Dyrim 9.00/10 12345678910 22.02.2010

   »    Moje srdeční anime. Viděla jsem tedy necenzurovanou verzi (nechápu co v té cenzurované mohlo chybět) jen abychom se pak nad něčím nehádali. Začátek mě automaticky zaujal. Většina anime začíná nějakou tou akcí a až potom zjistíme, jak to vlastně bylo. Navíc je to jakési nabuzení pro diváka. Co se týče charakterů, tak ty byly celkově dobré. Určitě ne dokonalé ani z daleka. Ale Kagura a Yomi... Potom ke konci jsem se trochu začala bát... Kolem a kolem si tohle anime zaslouží těch 9 bodů z 10. Určitě by šlo ještě nějak vypilovat, ale taky pořádně zmršit. Takže jsem spokojená. ;)

R.O.D - the TV Sanji 8.00/10 12345678910 22.02.2010

   »    Super anime. Je zaujímavé, čo všetko sa dá robiť s knihami okrem čítania. Používať knihy k boju, brániť sa nimi... Proste, dávam tomu 8/10!

Hellsing Sanji 7.00/10 12345678910 22.02.2010

   »    Krvavé, krvavé, krvavé, krvavé, krvavé, krvavé, krvavé a stále a stále krvavé anime. V skratke, na každom kroku tu nájdete samú krv. Dávam tomu 7/10! O_o

Gankutsuou Sanji 6.00/10 12345678910 22.02.2010

   »    Grafika tohto anime bola veľmi zaujímavá alebo originálna, presnejšie, myslím tie farby... Príbeh vcelku ušiel, nenudil som sa a musím aj pochváliť dabing na Animaxu, ktorý sa vcelku podaril. Dávam tomu 6/10!

Toshi Densetsu Monogatari Hikiko Ziza 2.00/10 12345678910 22.02.2010

   »    Již od prvního pohledu jsem věděla, že tuhle animaci si nezamiluju - vypadala jako sestřička The Sims 2 a už jen tohle ji sráželo v mých očích. Ale říkala jsem si, tak třeba příběh za něco bude stát. Navíc Hikiko v prvních okamžicích vypadala opravdu strašidelně. A hlas hlavního protagonisty se mi moc líbil, takže jsem se dodívala až do konce. Znuděná. Příběh má sice jakš takš překvapivé rozřešení, přesto... ne, prostě se mi nelíbil. Myslím, že doporučovat ho i na opravdu nudné chvíle by byla jen ztráta času pro "lepší" blbosti. IMHO nemá vůbec cenu si to pouštět, nic objevného nezjistíte, grafikou se nepokocháte a hudba vás určitě chladnými ponechá; jediné, co znělo docela obstojně, byla ta endingová písnička, ale pokud nemáte rádi jpop, tak ani tohle situaci nezachrání.

Blue Gender: The Warrior Sanji 6.00/10 12345678910 22.02.2010

   »    Tento film je vlastne zhrnutie originálneho seriálu. A práve preto sa tam v podstate nič nezmenilo. Dávam tomu 6/10!

Jagainukun Sanji 3.00/10 12345678910 22.02.2010

   »    Zase, zase a zase... V poslednej dobe mám na takéto anime šťastie. Ale aj tak, je to hlúposť, ktorú si človek pozrie iba keď sa poriadne nudí. Dávam tomu 3/10!

Hotaru no Haka Ziza 9.00/10 12345678910 21.02.2010

   »    To je tak upřímně lidské, až to bolí... Podívejte se a pak zkuste říct, že chcete válčit.

Princess Lover! Sirnis 5.00/10 12345678910 21.02.2010

   »    No, osobně nebudu tak přísný, jako kolega předemnou. Ano, souhlasím, že toto anime má několik míst, která se nedají zkousnout (naivní princezna by podle její přítelkyně měla vědět něco o politické situaci a navíc o tak vážné věci jako je stavící se kryt s jadernými zbraněmi ... to fakt do jejího charakteru nezapadá; a pak ještě horší, hlavní hrdina odpustí hlavnímu záporákovi pro něho nejhorší věc...). A i když se mi zdálo, že díl z horkých pramenů je poloviční vykrádání výborného anime Fullmetal Panic, kde navíc ony pasti a zabezpečení dávali smysl, tak pro ničím nezaujatého diváka to není tak špatné. Ano, je to až nehorázně sladké, humor není špičkový, ale též nemohu říci, že by mě vysloveně urážel. Někdy jsem se i opravdu pousmál až zasmál. Příběh? No, tak po stylu těchto anime to není žádné strhující drama, je to prostě sladké. Co mohu vyzdvihnout je rozhodně kresba. Ta je...

Yamato Nadeshiko Shichi Henge Ziza 4.00/10 12345678910 21.02.2010

   »    První díl byl opravdu skvělý, říká se "to mě rozsekalo", že? -_^ Ale potom to pomalu začlo ztrácet na dechu, až to po něm začalo něžně lapat. Byla jsem ráda, že Sunako neudělala to, co většinou dělají hrdinky takovýchto šódžo příběhů - nezamilovala se ihned po první dobré věci, co dotyčný provedl. A stále zůstávala stejná. Wow, změna, říkala jsem si. Jenomže i tohle vás začne otravovat a říkáte si, že by to nějaký ten románek potřebovalo. Pozor, tady ho nedostanete. Tady dostanete jenom vrchovatý, co vrchovatý - přesupervrchovatý - kopec omake scén a různých zdeformovanin, které vám také rychle začnou jít na nervy. Seriál samozřejmě má chviličky, které se mi opravdu líbily, ale jak bylo řečeno, jsou to opravdu jen chviličky a přicházejí opravdu po málu. Což je škoda, protože to v sobě skrývá určitý potenciál. No, asi se kvůli tomu "skrytému potenciálu" i podívám na mangu, když se tvrdí, že...

Dore Dore no Uta Sanji 8.00/10 12345678910 21.02.2010

   »    Môžem povedať, že som videl dosť Music Videí, a musím povedať, že toto je jedno z tých najlepších. Dávam tomu 8/10!

Fireball Sanji 2.00/10 12345678910 21.02.2010

   »    Asi som hlúpy, ale mne toto ako anime nepripadá. Myslím, že toto by si človek nepustil ani keby nemal čo pozerať. Dávam tomu 2/10! O_o

Iriya no Sora, UFO no Natsu Sanji 10.00/10 12345678910 21.02.2010

   »    Anime, ktoré som videl dávno, dávno, ešte keď som s anime začínal. Keďže to bolo jedno z tých prvých, obľúbil som si ho. Preto mi nezostáva nič iného, než dať domu 10/10!

Ga-Rei: Zero Sanji 10.00/10 12345678910 21.02.2010

   »    Začiatok tohto anime bol naozaj hrozný, ale čím ďalej som bol, tým väčšmi to bolo lepšie. Hlavne posledná epizóda ;) V skratke, skvelé anime. Dávam tomu 10/10!

Spiral: Suiri no Kizuna Sanji 7.00/10 12345678910 21.02.2010

   »    Máte radi rôzne hlavolamy a hádanky? Ak áno, som si istý, že si toto anime rozhodne obľúbite ;) Dávam tomu 7/10!

Katekyo Hitman Reborn! Sirnis 7.00/10 12345678910 20.02.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Pokud chcete stručný rozbor tak je to tento: "Motiv mafiánského světa, do kterého je uvrhnut středoškolák pacifista a každá postava tu má zvláštní schopnosti a dá se říci, že je sem vetkaná i nějaká ta mystika." Tudíž to může někoho odpudit hned v zárodku. Psal jsem to kdysi už u nějakého anime a řeknu to i teď. Pokud první díl nezkousnete, tak nekoukejte na další. Ono se to opravdu nezmění a zbytečně tak zabijete svůj čas! Tohle anime na mě působí tak nějak hodně rozporuplně. Na jednu stranu bych mohl říci, že se tváří jako taková parodie na mafii (přeci jen malé batole v kvádru tu hraje nějakého zabijáka a k tomu není takovou postavou jediné). A na druhou stranu jsou tu zajímavé momenty a rozhodně souboje ve kterých mají postavy zajímavější druhy útoků. Jenže to, co mi na tom vadí je právě ona jakási parodie na mafii. Přeci jenom tohle anime vypodobňuje mafii jako věc pěknou, žádné násilí v...

Kaze no Tani no Nausicaa Ziza 9.00/10 12345678910 20.02.2010

   »    Nakonec to byl přece jenom velmi pěkný film. Ze začátku mne moc nezaujal, neměla jsem chuť na poučování "obor ekologie", ale pak si mne kdesi, v nějakém bodu, film získal a já doufala, že bude ještě chvíli trvat. V tomto případě mě Mijazakiho fantazie a schopnost utvořit příběh nezklamala. Neholduju filmům s ekologickým podtextem, ale tenhle jako jediný bych si pustila klidně znovu. Jediné, co mě trošku zklamalo, byl hudební doprovod - nevýrazný, nemasný-neslaný, snad jen v jediné chvíli mi tam pasoval (ve smyslu "Ano, sem se nic jiného opravdu nehodí"), přesto to filmu neubralo na kráse.

Hagane no Renkinjutsushi Sirnis 10.00/10 12345678910 20.02.2010

   »    Zajímavé anime a v mnoha chvílích originální. Navíc má hodně dojemných chvil a místy (aspoň u mě) jsou okamžiky, kdy jsem tvůrce proklínal a říkal si: "Proč ste to museli udělat!" Nechci prozrazovat a tak dále pomlčim o oněch událostech. Kresba je pěkná, místy anime trochu pobaví, ale většinou se drží silného příběhu a hlavní hrdina je nejednou postaven před morální problém. A je to jedině k dobru celého anime. Povedené, hlavně uzavřené a výborně provedené anime. Místy možná chvíli si říkáte, že to je trochu divné nebo podivné, ale to už je hold na vašem vkusu, jestli vám onen svět, zápletka a prostě toto anime sedne. Koukněte se, případně se do anime ponořte a určitě budete odměněni příjemným zážitkem.

Nerima Daikon Brothers Sanji 10.00/10 12345678910 20.02.2010

   »    Na takéto anime nenarazíte všade... Kopec humoru, hudby, ktorú si vyspevujete, ale hlavne ten humor. Niet ani jednej epizódy, na ktorej by ste sa poriadne nezasmiali. Dávam tomu 10/10 pretože tomuto anime nechýba vôbec nič!

Wolf`s Rain Sanji 1.00/10 12345678910 20.02.2010

   »    Ako tak vidím, väčšina ľudí to tu komentuje v dobrom. Týmto mojím hodnotením to možno pokazím, ale čo už. Aby som povedal pravdu, toto anime ma vôbec nebavilo. Je veľký zázrak, že som to dopozeral až dokonca. Mno, dávam tomu 1/10! O_O