akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10410
  • Uživatelů: 28505
  • Hostů: 7278

Hodnocení anime

«   <   824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  836  837  838  839  840  841  842  843  844  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Shinseiki Evangelion Aodhan 10/10 12345678910 21.03.2010

   »    Dokonalé vykreslení psychologie postav. Na tenhle příběh nikdy nezapomenu. Prvních pár týdnů po shlédnutí jsem musel neustále myslet na konec tohoto anime. Vytkl bych snad jen slabši kresbu ale vzhledem k době ve které Evangelion vznikl tak to nemůžu brát jako negativ. Prostě skvělá podívaná.

Mononoke Hime Chinako 9.25/10 123456789 21.03.2010

   »    Celkově sem se bavila, škoda že je tak dlouhý a zrovna v ekologickém duchu. Myšlenka na Ducha lesa je perfektní, ale i tak by nemuselo jít vždy o ekologii, mohli to vzít spíše podobně jako Zachraňte Williho :D PS: opravdu už nesnáším jen zmíňku o ekologii....všichni kecaj, ale skutek utek..... Ekologie, ekologie, ekologie... a přitom stačí mít ke přírodě a k Zemi úctu!!!!!! Kašlu na ekologii!

Akira Aodhan 10/10 12345678910 21.03.2010

   »    Nadčasový snímek který svou animací i příběhem předběhl dobu.

Koi Kaze Aodhan 9/10 12345678910 21.03.2010

   »    Po shlédnutí si každý nejspíš položil otázku zda je incest skutečně nepřijatelný. Ukazuje se zde vnitřní boj člověka samého se sebou.

Nagasarete Airantou Aodhan 8/10 12345678910 21.03.2010

   »    Originální příběhy a náhlé výbuchy smíchu. To vše jsem vnímal při koukání. Rozhodně doporučuji, protože na slovo nuda si ani nevpomenete.

To Heart Aodhan 8/10 12345678910 21.03.2010

   »    Poněkud starší anime ale určitě stojí za shlédnutí. Kresba není nějak převratná příběh to však vynahrazuje.

Tonagura! Aodhan 8/10 12345678910 21.03.2010

   »    Nudíte se? Tak neváhejte a podívejte se na toto anime ručím za to že se pořádně nasmějete.

Myself; Yourself Aodhan 9/10 12345678910 21.03.2010

   »    Toto anime mě dostalo realistickým vykreslením pocitů. Příběh ze života který mě skutečně dostal.

Death Note Aodhan 10/10 12345678910 21.03.2010

   »    Toto je mé nejoblíbenější anime každému bych doporučil se na Death note podívat. Kromě konce se tady nedá nic vytknout.

Clannad After Story Aodhan 10/10 12345678910 21.03.2010

   »    Dokonalé pokračování první série. Obzvlášť se my líbil konec kdy se ukazuje že vše může skončit dobře nebo špatně.

Elfen Lied Aodhan 9/10 12345678910 21.03.2010

   »    Líbila se mi zde myšlenka možnosti evoluce člověka. Vytkl bych jen to,že anime mohlo být více podle mangy.

Green Green (2003) Aodhan 1/10 12345678910 21.03.2010

   »    Jedno z mála anime které skutečně nestojí za podívání. Doporučuji se tomuto anime raději zdaleka vyhnout. Nic horšího jsem nikdy nevyděl.

Clannad Aodhan 10/10 12345678910 21.03.2010

   »    Na tomto anime se my velmi líbila kresba i celkový příběh. Podíval jsem se na to podruhé a musím říct že je to prostě skvělé anime.

Kanokon Sirnis 8/10 12345678910 20.03.2010

   »    Myslím si, že číslo osm toto anime přesně vyslovuje. Jedná se o eccchi anime, kde je sázeno na převážný humor tohoto řazení, avšak není tu jediný. Kresba není nějak úchvatná, ale dá se na ní dívat. Je tu přehršel záběrů na kalhotky a hlavní protagonistka má prsa XXXXL. Je tu dá se říci poloviční příběh. Avšak i když by se výše popsané dalo brát jako negativa, tak se to též dá brát i jako klad. Přeci jen tvůrci tohoto anime udělaly dobrý mix. Celkově to do sebe zapadá a opravdu i místy dobře pobaví. Je sice pravda, že celé anime nemá nějak žádnou normalitu a vážnost, ale ono se rozhodně nesnaží na to hrát. Je tím, čím je. Slušným anime ze svého žánrů, které je pro určitou skupinu lidí...

Houhokekyo Tonari no Yamada-kun Chinako 9/10 12345678910 20.03.2010

   »    Jelikož je to příběh o rodině a já většinu z těchto patálií zažila i u nás, dost jsem se bavila. Na příběhu byla vidět ta podobnost mezi všemi rodinami bez ohledu na původ :D Rodiče si dělají do protivnosti, děti si dělají do protivnosti a prarodiče všem sekundují. No prostě nádhera. Hudba byla méně častá, ale když už se objevila byla perfektní. Jediné co mi trošku vadilo byl vzhled, tedy kresba ze které mě začaly po chvíli bolet oči.

Sen to Chihiro no Kamikakushi Ziza 10/10 12345678910 19.03.2010

   »    Nádherný snímek plný fantazie a probouzející fantazii. Hudba, příběh, charaktery, zákoutí. Kdo by se tam prostě nechtěl podívat?

Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo Sirnis 10/10 12345678910 19.03.2010

   »    Tak u tohohle anime jsem se rozhodoval mezi 9 a 10. Dal jsem nakonec deset, protože i ten příběh měl nakonec nějakou celkovou pointu, takže se nejednalo jen o epizody s různým dějem, což samozřejmě bylo ze začátku, abyste se soustředili na postavy a vazby mezi nimi (tak to hold bývá většinou...). První věc, co mě tolik zaujala a tak se líbila byl vztah - jako i charaktery - mezi dvěma hlavními postavami. Komisařkou a jejím, no, on sám se někdy nazývá slouhou... A hlavní charaktery jsou opravdu, ale opravdu moc povedené. Hned od první epizody jsem si je zamiloval a po celé anime se můj názor na ně nezměnil. Skvěle mě bavili a byla radost se koukat na chvíle, kdy byly spolu. Ani sem nepotřeboval nějaký hlavní příběh. Stačilo mi prostě ten vztah šéfová a její podřízený, kde je šéfová samozřejmě do toho dotyčného zakoukaná, ale on si drží takový pracovní odstup, ale přitom má svůj styl a osobitost. Prostě radost...

Dragon Ball Z You Say 10/10 12345678910 18.03.2010

   »    Příběh věru nijak extrémně originální není a vždy jde o záchranu světa, ale je podán tak skvěle, že se mu nedá nic vytknout. Záporáci jsou představeni vždy dokonale a s grácií. A také ony záchrany světa se stupňují až do absurdních a přesto tak úžasných mezí. Těžko by jste někde našli sympatičtější postavy než právě zde. Goku, Kuririn, Vegeta, Piccolo, Gohan, Goten, Cell, Trunks, Freeza, Majin Boo a spousta dalších... všichni mají svůj osobitý styl a charisma. Hudba je přímo monumentální a určitě se mi ještě dlouhou dobu neomrzí. Kresba, i když je anime již starší, není vůbec špatná... ba právě naopak! Je skvělá a co víc má svůj standart.

Night Head Genesis Chinako 6/10 12345678910 17.03.2010

   »    Ze začátku se příběh docela táhl, né že by to bylo u jiných anime jinak, ale většinou se hned na začátku objeví akce, která v divákovi vzbudí zvědavost. Tady se rozhodli, že akci nahradí spíše tajemnem a samotnou lidskou touhou vědět co se stane po smrti. Mě osobně to příliš nenadchlo. Myšlenka na reinkarnaci je sice skvělá, ale neustálé reakce hlavního hrdiny mě vždycky spražili. Asi nejvíc se mi líbil vztah mezi Naoem a Kagetorem. Bylo to opravdu roztomilé a vzrušující. Celkově je tohle anime "jen" ucházející. Hlavní postavy nebyli dost silné aby mě zaujali. Děj byl slušný a docela zajímavý. Kresba pouze průměrná. Nic mimořádného.

Kurozuka Aeon 6/10 12345678910 16.03.2010

   »    Absolutně jsem nepochopila, co tím autor chtěl říct. Příběh mi přišel až moc komplikovaný a nepochopitelný, že jsem měla chuť toho nechat už v půlce. Postavách chyběla hloubka. Hlavní hrdina má celé anime jeden a ten samý výraz a prakticky je to o něm bez něj. Tak nějak si tam proplouvá. Naopak kresba je opravdu nádherná a moc se mi líbila i shrnutí děje, která jsou podávaná formou japonského divadla. Kdyby to mělo nějakou pořádnou pointu, nějakej pořádnej cíl, kterého chce hrdina dosáhnout, tak by to bylo o něčem jinym. Z Kura mi fakt přišlo, že mu to je docela jedno...

Tokyo Godfathers Chinako 9/10 12345678910 15.03.2010

   »    Moc pěkná komedie s neskutečně promyšlenou zábavou. Pěkně jsem se nasmála hlavně tedy z reakcí postav. Kresba byla skvělá, sice ničím neoriginální a místy se nechytal japonský dabing, ale výrazy byly senzační stejně tak i detaily. Rozhodně velkým plusem je kromě neotřelé zábavy i um vytvořit z tak obyčejné zápletky skvělý příběh. U postav bylo krásné sledovat jejich vývoj a také jejich osobnosti. Hudba, která jen potrhovala danou situaci, byla podle mého tak akorát. Trošku mě zaráží konec. Ano moc nejsem na souhrn náhod, ale když se vezme v potaz, že je to vánoční příběh spolknu i toto. 9/10

Cencoroll Chinako 8/10 12345678910 14.03.2010

   »    Musím uznat, že se mi filmeček líbil. Byl dost krátký, ale stojí za to. Ač se na první pohled nezdá, je to plnohodnotný film. Má zajímavý a neotřelý nápad, dobrý vizuální vzhled a i když zápletka není nikterak nečekaná je lepší než bych čekala (rozhodně bych nesnesla další boje o dívku na tož o Yuki = no řekněte sami, kolik znáte anime s hlavní hrdinkou Yuki?). Je tu trošku problém s hudbou, tu si nevybavuju, takže soudím, že byla dobrá, když mi ani nechyběla . Kresba nebyla sice nejplynulejší, ale ten proces transformace mi to tak nějak vynahradil. A co postavy? V tak kratičkém filmu se stihl projevit jen zlomek. Takže žádný vývoj, ale takové jen obyčejné reakce. Myslím, že se víc měl projevit záporák. Nějaké to psychické narušení by se mi u něj líbilo. Rozhodně mu nejvíc ublížila ta délka....takže 8/10

Shigofumi Ziza 8/10 12345678910 14.03.2010

   »    Zajímavý nápad, neb se vše točí kolem smrti a absolutního odloučení je to svým způsobem velmi smutné anime; tedy záleží na vás, jak moc chcete, aby bylo smutné. OP dobrý, mně stačilo poslechnout si ho jen jednou, ED se mi líbil mnohem více, obzvláště u 12. dílu :-) Koho máte raději? Fumi-čan nebo Miku-čan? Já teda Miku a není to jen kvůli tomu, že ten obleček je "cool". Je to jedno z těch anime, které vás vtáhnout, na nudu u nich nepomyslíte, ale vypnout to také dokážete, protože to nikdy nekončí žádným ukrutným cliffhangerem, což tomu určitě jen přidává na kráse. Jen ta OVA mě moc nepotěšila, možná by bylo lepší se na ni nekoukat. Není špatná, ale příjde mi, že tam moc nepatří (vzhledem k duchu, ve kterém se nese celý seriál) a že by si ji člověk neměl pouštět - když už ji plánuje shlédnout - hned po 12. dílu. Myslím, že by bylo lepší nechat tomu nějaký čas, nechat dojít zážitek ze...

Paprika Ziza 8/10 12345678910 13.03.2010

   »    He? To už je konec? To to rychle uteklo! Zmatek? Ale i sny občas dávají smyl, ne? Jen ho stačí najít :-) Povedený snímek, s kvalitním doprovodem, charaktery i "příběhem". Ale trochu mi příjde, že nám bylo něco utajeno. Je to zvláštní film, ale tak jiné snad ani Kon netočí -_^ Trochu těžko se hodnotí, ale určitě si z něj odnesete nějaký dojem, nějaké zážitky, nějaký pocit.

One Piece Furashu 10/10 12345678910 13.03.2010
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Strhující příběh, slávu, emoce. Seriál, který má na tomto světě všechno, Anime Král, One Piece.^^ Již při prvních vteřinách si vás toto anime získá a myslíte si, že máte před sebou skvělé anime... Ale to máte to si myslíte špatně, protože máte před sebou mnohem víc! One Piece začíná jako skvělé anime a neustále graduje a skoro nikdy neztrácí dech(otravná opakování ve Water 7). Animace je trochu odlišná od klasického stylu, ale to je pro mě spíše plus. Toto anime sleduji už několik let a stejně se každý týden nemůžu dočkat pokračování! Zkuste, nebudete litovat!