• Anime: 9570
  • Uživatelů: 22630
  • Hostů: 134

Hodnocení anime

«   <   824  825  826  827  828  829  830  831  832  833  834  835  >  

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Ga-Rei: Zero Nezumy 8.00/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Zvláštní anime plné zajímavých, místy až trochu ujetých nápadů. Dobrý, na zvraty bohatý děj, kde rozhodně nechybí krev ani humor. (Ze začátku na vás může anime působit chaoticky, ale vyplatí se dívat se do konce).Zaujala mě i propracovanost postav, zejména Jomi jsem si velice oblíbila.

Koutetsu Tenshi Kurumi 2 shiki Sikar 6.25/10 1234567.258.259.25 01.10.2008

   »    Celkové hodnocení může působit, že Kurumi od minula zaznamenala propad. Neznamená to však, že je z ní náhle špatný seriál. Naopak, humor, u tohoto seriálu to hlavní, se stále udržuje na slušné úrovni. Zkrátka řečeno, Kurumi trochu nesedne hlavně prostředí dnešního světa, ona se prostě hodí do doby mezi světovými válkami. Komu se líbila první sezóna, ať se podívá i na druhou. Sice už to nebude úplně ono, ale špatné také ne.

Koutetsu Tenshi Kurumi Zero Sikar 7.75/10 12345678.759.75 01.10.2008

   »    Steel Angel Kurumi 0 je naprosto jiného rázu než všechno o Kurumi předtím. Pokud chcete více komedie, a zvláštní příběh o zamilované dívce vás nezajímá, dívat se nemusíte, ale když se podíváte, možná trochu více pochopíte celý příběh této čtveřice seriálů.

Dragon Half Sikar 7.75/10 12345678.759.75 01.10.2008

   »    Jak jsem psal – výtečná zábava na jeden večer, ale pokud chcete vědět, jak to dopadne, nezbude vám nic jiného než si přečíst mangu. Seriál je pro svou předlohu pouze takovým trailerem. Pokud anime ode mě dostalo známku mezi 7 a 8, manga by se patrně pohybovala mezi 9 a 10.

The Cockpit Sikar 8.50/10 123456789.5 01.10.2008

   »    Jak už jsem psal – pro lidi se zájmem o druhou světovou válku se bude jednat o velmi zajímavé dívání, běžného konzumenta dnešního mainstreamového anime asi moc nezaujme. Osobně jsem mezi díly dělal velké mezery, abych si toto anime šetřil.

xxxHOLiC Sikar 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Správná trochu duchařina, trochu psychologie... Sice jsem postrádal provázanost s Tsubasou, ale anime nijak nezklamalo, naopak dodalo příběhu další zajímavé detaily. Vřele doporučuji.

Gekijouban xxxHOLiC - Manatsu no Yo no... Sikar 9.25/10 123456789 01.10.2008

   »    Jak jsem psal, je to třešnička na dortu. Tajemný, lehce mrazivý příběh, příjemné na dívání, příjemné na poslech. Má to nápad, má to jiskru.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch noki 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Bolo to presne to čo som očakával akcia intrigy láska školsky život nadprirodzená sila zmiešané do kopy a vypadalo to dobre.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 noki 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Kto by povedal že druhá séria z dákeho anime by sa vyrovnala prvej ale tejto sérii sa to podarilo aj keď zopár časti bolo nemastných neslaných. Znovu tu bolo všetko čo v prvej sérii a ešte dačo naviac. Celkovo sa hrdte vyrovná prvej sérii a hlavne last episode.

Kamichu! Sikar 9.50/10 123456789 01.10.2008

   »    Pokud chcete něco akčního, a s příběhem plný zvratů a kliček, na Kamichu se nedívejte. Toto je seriál čistě pohodový, v němž nikdo s ničím nespěchá. Nežli kdovíjaké drama je zde hlavní atmosféra, kterou na nás vrhá milý příběh o malé bohyni, která neví, zda být hlavně školačkou nebo hlavně bohyní...

Ergo Proxy noki 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Depresívne anime s kusom akcie (Ak sa vyskytuje tak stojí za to) a otázkami ktoré sa postupne odkrývajú. Hudba doprevádza v skutku vierohodne príbeh ale asi najviac za zmienku stojí animácia, rôznorodosť "svetov" a myšlienok. Kto má aspoň trochu rád postapokaliptické anime vrele odporúčam.

Shoujo Kakumei Utena Sikar 8.25/10 123456789.25 01.10.2008

   »    Utena rozhodně není seriál pro každého, dokonce si troufám říct, že je seriálem, který skutečně zaujme málokoho. Pokud vás však neodradí prvních pár epizod, budete se schopni určitě dodívat. Pokud vás prvních pár epizod doslova zaujme, připravte se na umělecký zážitek, který asi s jiným anime nezažijete.

RD Sennou Chousashitsu Sikar 8.75/10 123456789.75 01.10.2008

   »    Seriál pro milovníky sci-fi z blízké budoucnosti a cyberpunku, ovšem zahaleného do poněkud civilnějšího hávu než Ghost in the Shell. Za poslední dobu jedno z nejlepších anime. Víc není moc co dodat.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 Nokuchishi 9.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Bal sem se hned ze začátku bude druhá serie fiasko o proti první, ale po pár dílech sem se opravdu s timto nazorem spletl. V žádném díle nechybí nečekaný zvrat tak jak to Lelouch umí a nechybí ani oddechové díly, aby to diváka neomrzelo.

Stranger: Mukou Hadan Niki 10.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Žádné hraní si na neviňátka, když už bojovat, tak pořádně. Na nesmrtelnost se tu opravdu nehraje, i když o ni jde. Žádná pohádka pro děti, dokonalý a milý epický příběh, který doporučuji všema dvaceti ^^

Afro Samurai Resurrection noki 8.00/10 12345678910 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Je to pokračovanie a preto som od toho naivne očakával takú kvalitu ako v tv serii ale ... Hudba dobra zvuk dobrý animacia tiež ale príbeh neviem co ale oproti serii mu niečo chýbalo.

Toki o Kakeru Shoujo Chinako 8.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Krásné prostředí, úžasné postavy a ještě neuvěřitelnější zážitky... Takové anime pro potěšení se skvělým nápadem. Škoda trošku kresby a i když je nápad s cestováním časem skvělý dlouho mi v paměti nezůstane. Byla to jen takové lehká vzpruha.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch Aikemi 8.50/10 123456789.5 01.10.2008

   »    Code Geass je anime na hodně hodně vysoký úrovni.Jeho grafická stránka je do detailu propracovaná a děj je dokonale promyšlenej.Anime má dvě řady po 24 dílech, stačí vidět jeden díl a už se neodtrhnete…Celý příběh je od záčátku do konce napínavej a plnej různých zápletek.Prostředím se hodně podobá Death Note,bojové zbraně-roboti vypadají jako ve FMP, ale jsou o mnohem víc propracovanější.

Azumanga Daiou The Animation (2002) Aikemi 7.25/10 12345678.259.25 01.10.2008

   »    V příběhu se můžeme několikrát setkat se sportovními dny,festivaly nebo prázdninovou návštěvu Chiyiny chaty.Pozorujeme obyčejné i neobyčejné příběhy středoškolaček, až do doby kdy se všechny rozejdou na různé vysoké školy.

Death Note Aikemi 9.75/10 123456789 01.10.2008

   »    Death Note je jedno z nejoblíbenějších anime má 37 dílů, ale manga je úplně odlišná.Death Note je hodně na přemýšlení a má natočené i filmy. Co se stane dál KIROVI, kdo na něj vyzraje přetrvá jeho sláva?...Na to se musíte podívat sami pro nepříznivce titulků je to nadabovaný xD.Užíte si to.

Soul Eater Aikemi 7.25/10 12345678.259.25 01.10.2008
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Pokud na vás Soul Eater působí dětinsky tak jste na omylu, protože dětinský rozhodně není :)

Wolf`s Rain Aikemi 7.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Wolf´s Rain má 30 dílů a jeho zápletky sou občas trochu nepochopitelné, proto musíte dávat pozor už od začátku.Děj má dobré provedení a pro milovníky vlků je Wolf´s Rain to pravé ořechové ;-).Konec anime je hodně smutnej takže nezapomeňte balení kapesníku mít po ruce!!

Junjou Romantica Aikemi 10.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Junjou Romantica je o mužských párech a jejich životech často vidíme něčí ruku v kalhotách a ještě častěji někde pod tričkem.Ani s líbacími scénami moc nešetřili.V Junjou Romantice nechybí ani vtip stačí vidět jeden díl a už se neodtrhnete!!No upřímně si myslim, že anime je spíše pro holky, dokonce celá manga je dílko jedné ženy.Dějem nás provází krásní bishonen muži…Každá holka musí podlehnout:D.

Karin Aikemi 7.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Karin má pouze 24 dílů. Určitě to stojí za shlédnutí!

Ouran Koukou Host Club Aikemi 10.00/10 12345678910 01.10.2008

   »    Ouran Koukou Host Club (anglicky: Ouran High School Host Club) má 24 epizod.