akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10930
  • Uživatelů: 32582
  • Hostů: 196 + 1416

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Kimi no Koe o Todoketai Mia777L 9/10 12345678910 26.07.2019

   »    Příběh, který ve mně rozproudil veškeré své emoce. Film má své světlé a stinné stránky, ale přesto mě to nenechalo chladnou. Některým to bude připadat, že se jedná o totální blábol, ale je to součást reality, která je občas přehlížena. Romantika spojená s filozofií o životě... Navíc se mi líbila i zmínka o Malém Princovi :) Plus je děj doplněn příjemným soundtrackem a skvělou úvodní písničkou. Ani animace nebyla nejhorší.

Black Clover (2017) Pravda 0/10 12345678910 26.07.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Hlavní hrdina jen křičí, má blbé kecy a u toho pořád křičí. To je na lobotomii. Dal jsem jeden díl a mám dost.

Sword Art Online II Nezumy 7.75/10 12345678910 26.07.2019

   »    I když mi svět střelných zbraní moc blízký není, byla jsem zvědavá na to, co pokračování SAO přinese. Musím říct, že mne čekalo velmi milé, byť chvílemi SAOisticky drsné překvapení. Akce, reakce a zůstalo i dostatek místa na humorné situace. Jsem skutečně zvědavá, co přinese další pokračování.

Nande Koko ni Sensei ga!? Sagittarius 7/10 12345678910 26.07.2019

   »    Bohuzel jsem si neprecetl tagy a netusil jsem ze je to Ečči. Coz neni zrovna muj bezny zanr na koukani. Prvni par me ale zaujal a bavilo me to. I kdyz Cenzura TV verze byla tedy obrovska :D Klidne i kompletne cela obrazovka. 12 dilu bylo rozdeleno do 4 bloku (ctyr paru). Prvni par byl top. Zajimavy byl jeste i par ctyri. Treti par byl nejdivnejsi a ze vsech nejhorsi. Anime rychle uteklo diky delce 12 minut na dil. Coz je i mozna duvod ze jsem ho nemel problem dokoukat a nebo ze jsem nezacal otacet oci v sloup ze vsech tech - padani, chytani, ukluzovani apod :D Dily proste rychle skoncily aniz by zacaly skodit :D Hodnoceni jako cloveka co se moc v Ečči zanru nepohybuje 6,5/10

Imouto sae Ireba Ii. nottallama 10/10 12345678910 25.07.2019

   »    Shrnu to krátce, naprostá skvělost! Postavy 10/10 všechny měly skvělý charakter a rozhodně jsem se ani u jedné nenudil. Příběh 10/10 to je prostě to co mám rád. Zábavné anime na uvolnění, kde se fakt zasmějete, nic není přehnané a vše do sebe ohledně příběhu zapadá. Prostě pecka, víc takových a nemá pokračování, které by bylo delší. Bavil jsem se od prvního dílu až po poslední. Tímto taky děkuji za překlad skupině Mijan-Jimaku, celou dobu jsem čekal na překlad a myslel jsem si, že to bude další obyčejné anime no naštěstí to tak nebylo a toto anime řadím mezi mé TOP 20. Arigato!

Tate no Yuusha no Nariagari Nezumy 8/10 12345678910 23.07.2019

   »    Celkově ve mně zanechal seriál velmi příjemný dojem, a to i s koncem, který zanechal příliš mnoho nezodpovězených otázek, a kdo ví, třeba naději, na další pokračování příběhu.

Lupin Sansei Gurkh 6/10 12345678910 23.07.2019

   »    Jako obvykle parádní akce i svérázný humor, jenže mně to připadá (po shlédnutí TV série 2015) nějaké slabší - nemusí to tak být pro každého, je to spíš jen můj pocit, že tady proti novějšímu zpracování něco chybí...Anebo naopak možná přebývá - ten jejich humor je tady místy až úplně padlý na hlavu. Ono po těch létech už běžně chápané hranice normálnosti i zábavnosti leží asi o kus jinde a tenhle humor byl nejspíš pěkně na hraně (možná i trochu za ní) už v době vzniku...

Gekijouban Dungeon ni Deai o Motomeru no... dahakere 6/10 12345678910 21.07.2019

   »    Už nevím ani jak tyhle filmy hodnotit, abych se u každého neopakoval. Je to zase film k populární sérii, kterou mám osobně z nějakého důvodu vcelku rád. A tento "zbytečný" přídavek dělá věci co má dělat asi dobře. Všechny postavy, nová zbraň a ze zadku vytažený op záporák, kterého náš hrdina sejme mocným útokem. Samozřejmě to musí být všechno totálně přestřelené, tak se jde tentokrát zase zachraňovat svět. Je to meh, ale asi to lidi táhne. Tady se to snažilo i vyvolat nějaké morální a citové dilema, ale to v těchto filmech prostě nikdy fungovat nemůže, protože každej ví, že ty filmy nemají absolutně žádný dopad na hlavní příběh. Snaha by byla, ale vcelku zbytečná. :) Takže koho baví série, tak se na to podívá, koho nebaví, tak nevidím důvod proč by měl. (přesně jako na všechny tyhle filmy)

Kenja no Mago VegetaCR 2/10 12345678910 21.07.2019

   »    Jedno z nejnudnějších isekai co jsem za poslední dobu viděl. V tomhle žánru prostě vzniká každý rok až moc sérií a poslední dobou to jde dost do kytek. A tady je ještě dobrý extrém, že si autoři půjčují kresbu z Konosuby. To mě fakt dost rozresmálo. Takhle se má šetřit. Příběhové skoro o ničem. Až moc postav a některé jsou tam fakt úplně na nic. A animačně je to fakt dost hrůza. Jedině co stálo za to bylo, že si borec vybere jednu holčino a šlus. Tady pleskám. Z celé série mě fakt dokázal potěšit jen jeden díl a to ještě věnovaný záporákovi. Sečteno podtrženo 2. Prostě nuda :(

Ao Haru Ride Ziza 4/10 12345678910 20.07.2019

   »    Nudné. Nejde o tom, že je to předvídatelné a v žánru generické. Takových šódžo je spousta a člověk je zbožňuje. Jenomže Aoharu je prostě nuda – nezajímavé charaktery, příběh, který možná zaujme v prvních třech epizodách, ale pak se točí v kruzích a zájem se vytratí, nezapamatovatelná huba. Nemluvě o tom, že v osmém díle jsme se naučili to, že by holka neměla být v pohodě v klidu s klukem, protože by na ni přece mohl zaútočit (samozřejmě ústy, poté klidně jinými nástroji)! Prostě běžná praxe. Ani animací to nezaujalo, prostě standard. Vtipem... minimálně. Já celkově nemám moc ráda práci Sakisaky Io a tohle není výjimka. Neumí pořádně pracovat s charaktery, zázemím postav a vztahy a jejich (přirozeným) vývojem. Pokud si pustím první díl, dva kdekoliv uprostřed a poslední, o nic nepřijdu (největší bonus je u toho nepromrhaný čas) a naprosto budu vědět, co se děje. Čili za 12 dílů se nic zásadního nestane. Jsou lepší žánrové seriály.

Nobunaga-sensei no Osanazuma Tonda 4/10 12345678910 19.07.2019

   »    S normálním anime se to nedá srovnávat. Stručně bych to shrnul, jako totální blbost. Mělo to celkem zajímavej námět, i když chvilkama mi připadalo, že to mělo být spíš hentai. Ale pobavil sem se u toho. Dál by sem tak 2,5/10, nebylo to úplně špatný, ale taky to nebylo nic extra. Ale dám víc aby to lidi úplně neodrazovalo se na to podívat. Přece jen to mělo dohromady něco málo přes hodinu, nebyly tam téměř žádný prázdný místa a furt se něco dělo. V kategorii hodinových anime by sem tomu dal 4/10, slabší průměr.

One Punch Man 2 Fredericco 7/10 12345678910 18.07.2019

   »    První série se mi velmi líbila, i když jsem z počátku očekával, že to bude naprostá blbost. Pochopitelně jsem tedy očekával, že bude pokračování alespoň stejně dobré. Bohužel je druhá série o něco slabší. Příběh se tentokrát věnuje více vedlejším postavám a Saitama samotný tu nedostane tolik prostoru, což je znát. Souboje samotné nejsou špatné, ale není to to samé jako v první sérii a chvílemi jsem se už začínal nudit.

Mahou Tsukai no Yome Ziza 5/10 12345678910 17.07.2019

   »    Opravdu pozlátko. Je to pěkné, občas sladké, dost často sladkobolné i kruté. Ale vlastně je to přesně takové, jako napsal Jeoffrey na ČSFD: prázdné. A z toho důvodu nevadí, když nedokoukáte, nevadí, když zapomenete, protože nakonec ani nebudete vědět, co jste nedokoukali a co jste zapomněli.

Joukamachi no Dandelion Masking 9/10 12345678910 17.07.2019

   »    pěkný anime zábavná komedie. Postavy se mi líbili ale nejvíc jsem si oblíbil Akane.

Yuragi-sou no Yuuna-san VegetaCR 4/10 12345678910 15.07.2019

   »    No nemyslel jsem si, že se dá udělat vysloveně nudné ecchi, ale tady musím tvůrcům pogratulovat. POVEDLO SE :) Tahle rádoby náhrada za dlouho trvající sérku To Love - ru od Jumpu je totální myšmaš všeho možného až to člověka prostě přestává bavit. Měl jsem co dělat, abych to vůbec dokoukal a trvalo mi to přes měsíc, což je u 12 dílné serie dost špatný. Schválně jsem počkal na UNC verzy, ale ani ty oppai to prostě nezachránily. Jediné plus téhle sérky je postava Sagiri ta je skvělá, ale ostatní holčiny viz hlavní Yunna dostávají tak málo prostoru, že si je člověk prostě za těch 12 dílů ani neoblíbí:( A přídávání dalších postav to mu fakt nepomáhá. Tímhle tempem jich tam nakonec bude nejmíň 50 :) Ale animace je na slušné úrovní a nehody jsou na jedničku s hvězdičkou. No čekal jsem prostě víc :(

Fruits Basket (2019) fajmater 8/10 12345678910 13.07.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Původní anime jsem měla dlouho v plánu, ale nedokopala jsem se k tomu. Remake má ale krásnou grafiku, fajn postavy a zajímavou zápletku a tak jsem zvědavá, kam nás příběh dovede :)

Gekijouban Dungeon ni Deai o Motomeru no... Hellshock 10/10 12345678910 13.07.2019

   »    Krásný film, co se dá na to říct, SPOILER konec je poněkud smutný, a třeba mojí oblíbenou postavu Ryuu jsme si tolik neužili, ale stejně je to dobrej film.

One Punch Man 2 kolmo 8/10 12345678910 13.07.2019

   »    Pokračování bylo o něco slabší než předchozí série, nicméně jsem moc rád, že jsem se vůbec nějákého pokračování dočkal. Rozhodně jsem se dobře bavil a druhá série jde ve stopách té první na čistou devítku to není, ale za mě v hodnocení lepší osmička určitě.

Tong Ling Fei nottallama 10/10 12345678910 13.07.2019

   »    Toto anime bylo skvělé potažmo děje tak i všech charakterů...

Shingeki no Kyojin Season 3 (2019) dahakere 7/10 12345678910 12.07.2019

   »    Pokračování navázalo přesně na to, kde předchozí část skončila. Takže se pokračuje ve stejném duchu. Je to prostě stejně dobré s tím, že konečně zjistíme to velké "tajemství". Animace v soubojích byla úžasná, mimo něj už tak moc ne. Dál nemám co víc napsat, protože bych se jen opakoval s hodnocením z minula. Ono se to vlastně dá brát jako jedna série s klasickou pauzou uprostřed. A musím říct, i přesto že jsem si to kdysi nechal dobrovolně vyspoilerovat, že jsem byl celkem spokojen. Jen mám obavu, že se to dál zvrtne v klasický souboj 2 skupinek, který můžeme vidět v každém druhém anime a přežívání bude upozaděno ještě víc než je teď. Náznaků je tu dost.

Go-Toubun no Hanayome ondrasek 9/10 12345678910 11.07.2019

   »    Anime mě velmi potěšilo. Má děj, který dokáže zaujmout.Středoškolák Uesugi je z chudé rodiny která má dluhy. Naskitne se mu však příležitost doučovat pět krásných sester za velmi dobré peníze. Děj se vyvíjí tak že se postupně se všemi dívkami sbližuje a díky poutu, které mezi nimi vzniká se z něj stává lepší člověk. Nakonec by si jednu z dívek měl vzít. Grafická kvalita je velmi dobrá a hudba podle mě výborně vystihuje danou situaci. Rozhodně doporučuji fanouškům Harém žánru. Osobně doufám že ta kterou si vezme bude MIKU ale uvidíme :D

Fairy gone dahakere 4/10 12345678910 10.07.2019

   »    Originální anime bez předlohy to nemají lehké. Vymyslet něco co lidi neviděli už 100x jinde a nebo ty věci alespoň napsat opravdu dobře je téměř nadlidský úkol. A tady se to moc nepovedlo. Použiji to přirovnání znova, ale tady to tak sedí. Každý aspekt tohoto anime je jako by to byla adaptace slohovky fanouška akčních anime z 9. třídy. Jo, už je dost starej na to vymyslet několik fajn nápadů, ale furt tam musí cpát plno věcí co mu připadají "cool". A proto je tohle anime plné jmen jako Free a Bitter Sweet, jsou tam obří příšerky a Karkulka tam bojuje s vlkem. Proč ? No protože to autorovi v hlavě znělo určitě úžasně. Příběh celkově má ukazovat sjednocené země po velké válce, ve kterých se snaží holka, co náhodou nějakým způsobem příjde k příšerce (víle) najít svou kámošku a asi se chtěla i pomstít a ještě chtěla asi i něco dalšího, ale ten příběh byl napsanej stejně chaoticky a nesmyslně jako tato příliš dlouhá věta. Vlastně pozadí toho co se tam děje se dozvídáme pomocí stále se...

Sword Gai Vanda 7/10 12345678910 10.07.2019

   »    Toto anime by som asi zhodnotila slovami: neurazí ale nijak extra nenadchne. Anime nebolo nudné a dalo sa v pohode pozerať, ale prišlo mi, že všetky dobré postavy umreli na konci prvej série a druhá séria bola, preto nudnejšia. V prvej sérii za začal budovať pomerne komplikovaný dej a nie som si úplne istá jeho rozuzlením v druhej sérii. Taktiež ma docela irituje, že v prvej sérii bola predstavená myšlienka akonáhle je z teba busoma tak je to koniec, čo v druhej sérii už neplatí. Navyše Sayaka je neuveriteľne otravná...

Shingeki no Kyojin Season 3 (2019) VegetaCR 10/10 12345678910 09.07.2019

   »    Když v roce 2013 vyšla 1.série a pak 2. sérietak dokázala i mou kámošku připoutat ke křeslu a jela dokuď to nedala tenkrat celé a hned se mě ptala kdy bude další série a to na anime vůbec nekouká:) No a co se stalo po těch letech? Situace se opakuje. Nevim jak to tenhle kousek dělá, ale pořád si drží parádní atmosféru, nádhernou animaci a kulervoucí souboje. Opravdu pleskám!!! Prostě parádní manga má ještě lepší anime. Tady není co řešit, jen musím dodat jedno. Až už je rok 2020 nebo mě kámoška sežere za živa:)

One Punch Man 2 Pira 8/10 12345678910 09.07.2019

   »    Už pěkně dlouho čtu mangu k OPM tak jak vychází a po první sérii anime jsem se těšil na další odpočinkovou rekapitulaci a skutečně jsem si u sledování odpočiunul a byl celkem potěšen. Kámen úrazu vidím v tom, že to byla až příliš "jen" rekapitulace. Zatímco mangu si vychutnávám, tady to bylo všechno velmi rychle. Nejen akční scény, ale celé vyprávění děje se tu odehraje pěkně rychle. Jestli se autoři chtějí přiblížit stylu západní tvorby nebo vše jen stihnout ve dvanácti dílech to netuším, ale trochu mi to vadilo. Vůbec bych se nedivil, kdyby se někdo musel na episody dívat znovu, protože mu něco uteklo. Humoru je méně, autor předlohy se prostě začal soustředit na děj a na všechno už tu místo není. Určitě se můžete těšit na velké množství zajímavých postav a další jistě přibudou i v pokračování.