akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11071
  • Uživatelů: 33599
  • Hostů: 212 + 100

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Fairy Tail (2018) Tupouni 1/10 12345678910 20.10.2019

   »    Ukázka toho, když se velká skupina lidí spokojí s málem a všimne si toho i sám autor předlohy. Proč by se pak měl snažit, když mu vydělává něco jako FT, kde vymyslet děj jednoho chapteru mu zabere 3 minuty na záchodě. Na jeho místě bych se taky smál a těšil se ze snadno vydělaných peněz. Anime to mělo ještě o to složitější, protože z takové voloviny udělat něco alespoň trochu koukatelného by byla třeba magie, která by spotřebovala všechnu energii přátelství celého světa. A tak se na to taky vykašlali a ani se raději nesnažili. Protože zase, proč se snažit, když lidi žerou tady tu hrůzu co vypouštíme do světa. Takhle to splácáme za třetinu času co jiné projekty a ještě nám to vydělá víc. A toto je krásná ukázka toho, jak tyhle nekonečné série upadají až spadnou do kategorie dojných krav. Jsou to takové Ordinace a Ulice světa Anime. Čest těm málo výjimkám, které stále existují.

Accel World Elleran 5/10 12345678910 19.10.2019

   »    Dobrej start tohodle anime se bohužel neodrazil na zbytku děje, jediná dobrá věc co vydžela až dokonce byla snad animace prostředí a postav. Za mě velké zklamání.

07-Ghost Elleran 6/10 12345678910 19.10.2019

   »    Už je to několik let co jsem anime viděl a bohužel stále zůstává, až moc otevřený závěr. což je vzhledem k ději docela škoda (mohli to nějak uzavřít podkladů na to měli dost ).

Fairy Tail (2018) Elleran 10/10 12345678910 19.10.2019

   »    Řekl bych, že k tomuto anime neni moc co říkat prostě srdcovka od začátku do konce.

Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova Elleran 10/10 12345678910 19.10.2019

   »    Jedna z mála mých nejoblibenějších anime sérií, co si rád pustim znovu.

Girls und Panzer: Kore ga Hontou no... Anjin 8/10 12345678910 19.10.2019

   »    V podstatě se to dá pojímat jako integrální součást anime, která doplňuje ten jeden souboj, jehož výsledek jsme sice znali, ale byli jsme o něj ochuzení. A za mě musím říct, že ta charakteristika Itálie sedla.

Girls und Panzer Anjin 8/10 12345678910 19.10.2019

   »    Naprosto souhlasím s kolegou níže. Zároveň pro mě tak trochu srdcovka, protože to bylo v podstatě první anime klasické stopáže (po Narutovi a Bleach), které jsem viděl, přičemž mě k tomu přivedl desetiminutový sestřih British grenadiers na You Tube.

Steins;Gate 0 Mia777L 8/10 12345678910 19.10.2019

   »    Na pokračování jsem se nehorázně těšila a konečně se dočkala :) Bylo to skvělé nakrmení mozkových buněk, i když se ta největší akce konala skoro až na samotném konci. Seznámení s novými postavami a setkání se s těmi známými, opět ty zákeřné zápletky a nekončící drama mě opět nenechalo klidnou :) Emocemi to jen hýřilo a doufala jsem, že se Okarinovi vše podaří. Naneštěstí příběh zůstal otevřený a doufám, že se dočkáme v další pokračování a rozuzlení Steins Gate :) Animace příjemná a hudba zase pastva pro uši :) Skvělé openingy a první ending nemůžu dostat z hlavy :)

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... kolmo 5/10 12345678910 18.10.2019

   »    Čtyři dlouhé roky a dočkali jsme se tohoto? Na druhou řadu hlavní série jsem se opravdu moc těšil a bohužel jsem byl docela zklamán. Nedočkáme se nějákého výrazného posunu v ději, žádné dobývání dungeonu. Děj je bohužel dost předvídatelný a moc tomu nepomůže ani opening, který je jeden velký spoiler(kdybych to věděl, tak jej přeskakuju). Trochu to na mne působilo, že si tato série připravuje půdu pro výraznější pokročení v řadě následující, tak snad jsem se nespletl. Dávám neutrální pětku a uvidíme s čím se "vytasí" třetí série, pokud se moje domněnky potvrdí rád své zhodnocení zde upravím.

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... kolmo 6/10 12345678910 18.10.2019

   »    Fanservis OVA epizoda, rozhodně neurazí a dokonce i pobaví, aneb když naši hrdinové po litém boji v závěru první série najdou při své cestě na povrch jeskyni s horkými prameny.

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... kolmo 8/10 12345678910 18.10.2019

   »    Pěkný a originální svět, zajímavý příběh i postavy, líbivá kresba, co více si přát? Povedená fantasy harémovka ve stylu RPG her.

Dumbbell Nan Kilo Moteru? VegetaCR 8/10 12345678910 17.10.2019

   »    Tomuhle říkám krásný příklad jak zábavnou formou představit posilování. Tohle opravdu umí jen v Japonsku, A já jim pleskám!! Tenhle kousek mě opravdu mile překvapil humorem i rady do začátku co má člověk dělat, aby se dostal aspoň trochu do formy. Opravdu jsem si zamiloval opening, který je prostě macho pecka na entou:) Kresba je dost dobrá a narážky na ostatní anime jsou jedna báseň. Děvčiny jsou k zulíbaní. A s Putina ještě teď nemůžu :) Fakt doporučuji se podívat.

Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de... VegetaCR 1/10 12345678910 17.10.2019

   »    Jo tak tohle je už fakt hodně špatný. Prej podívej se na to je to fakt prča. Až mi tohle kámoš zase příště řekne tak ho pošlu někam :D Jako nic blbějšího jsem snad za poslední dobu neviděl. Začátek docela navnadil, že by to fakt sranda být i mohla, ale to mě pak rychle posadilo na zadek a já pochopil, že se koukám zatím na nejhorší blbost roku 2019. A to jsem si myslel, že Maou-sama, Retry! to určitě u mě vyhraje. Překladatel tohodle kousku má u mě respekt, že to dodělal až do konce. Já bych to fakt nedal. Příběhově to je slátanina, kde matky své potomky měly už snad v 10 letech a incest podtext stoho srší na všechny strany. Jedině co mě na tomhle kousku rozesmálo jsou meméčka na Alabamu toť vše. A vajčka si můžu koupit v obchodě.

Uchi no Ko no Tame Naraba, Ore wa... VegetaCR 6/10 12345678910 17.10.2019

   »    Takové oddychové fantasy anime, kde týpek nejde démonku roztomilejší než štěnátka v cukrárně. Tohle anime není vůbec o akci, ale hlavně o vztahu lidí k démonům a poznávání hlavní ústřední dvojce. Co si budem namlovat je to hrozný fanservis cílený na loli milovníky a tady si rozhodně užijí své. Ale když pomineme tuhle echt zábavu, tak je to poklidná jízda, která neurazí, ale ani nějak zvlášť nenadchne. Ale v téhle konkurenci" kde každé 2 fantasy anime je fakt perla " s toho tenhle kousek ještě vychází ze ctí. Animace je něco mezi dobrou a špatnou, ale viděl jsem i horší. Jo 6 si to určitě zaslouží.

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... kolmo 7/10 12345678910 16.10.2019

   »    Dobré doplnění k původní sérii, která sleduje dění kolem Lokiiny rodiny a především šermířky Ainz. Kvalita zpracování je na úrovní první série, takže si nemůžu stěžovat. Jediná věc, nebo spíš postava, která tohle anime stahuje dost dolů je bohužel naprosto nesympatická, upištěná a otravná elfka Lefiya, která by vlastně ani v tomhle anime být nemusel, které je navzdory tomu bohužel věnováno hodně pozornosti a musí být naprosto všude a především když to začne být něják zajímavé svým chováním prostě zkazit celou atmosféru. Postava jejíž existence je nejspíš důležitá jen kvůli poslednímu dílu a i to by se dalo určitě vymyslet tak, aby nebyla potřeba. Dal bych devítku, ale za Lefiyi dávám sedmičku a to jsem uvažoval i nad šestkou, až takhle moc se mi tahle postava znechutila.

Shin Chuuka Ichiban! VelkyBubak 2/10 12345678910 16.10.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Toto anime jsem očekával se směsicí radosti, že by mohlo být pokračování, mé oblíbené 52 dílné série a nedůvěry, co s tím v dnešní době provedou. Asi největším zdrojem mého zklamání se ukázala skutečnost, že nejde o pokračování, přestože to tak zdroje (AniDB.net, AnimeNewsNetwork.com, MyAnimeList.net, Anime-Planet.com) svorně tvrdí. Vpodstatě jde o shrnutí části původního seriálu, s trošičku odlišným vzhledem (původní se mi líbil více), hlavní odlišnosti vidím ve změně barev vlasů u postav a v kvalitě animace. Shin Chuuka Ichiban!Ep1souhrnChuuka IchibanEp20 Shin Chuuka Ichiban!Ep2souhrnChuuka IchibanEp21+Ep22+Ep23 Shin Chuuka Ichiban!Ep3souhrnChuuka IchibanEp24+Ep25 Pro toho, kdo viděl původní seriál to moc zajímavé nebude, v opačném případě to možné je, ale i tak bych doporučil původní sérii - zkuste ji a teprve když vás její animace znechutí se vraťte k tomuhle kousku. Budu doufat že se to změní a asi to dokoukám, ale zatím mě to velice zklamalo.

Ajin (2016) Mortty 8/10 12345678910 15.10.2019

   »    Na tohle anime jsem se moc těšila, a mé očekávání naplnilo. Mělo skvělý příběh i nápad mě velmi zaujal .Animace se mi ze začátku moc nelíbila ale zvykla jsem si. Těším se až se pustím do další série .

Mouretsu Pirates kolmo 5/10 12345678910 14.10.2019

   »    Je to už nějáká doba co jsem tohle anime shlédnul, ale stále si většinu z něj pamatuji. Nicméně působilo na mne docela rozpačitě, kvalita příběhu byla jak na horské dráze. Scifi příběh o mladé školačce, která zdědí pirátskou loď i s její posádkou a musí kvůli udržení jakési "pirátské licence" jako kapitán létat a přepadávat dopravní lodě pro pobavení cestujících. Absence hlavního nebo aspoň výraznějšího vedlejšího mužského charakteru, navíc jakési náznaky yuri(které já osobně nemám moc rád) a k tomu všemu je to naivní šonen. Hodnotící přede mnou to nazval "vesmírnou kravinou" a myslím, že bych s tímto dvouslovným zhodnocením také souhlasil, je to nudné, ale koukatelné.

Gintama (2016) Mia777L 10/10 12345678910 14.10.2019

   »    S Gintamou se člověk zásadně nenudí a občas přijdou situace, kdy už jenom brečíte smíchy. Sice tu nebyla až taková akce, ale ten humor, ač někomu může přijít těžce úchylný, mně dokázal zvednout náladu o 200% :D

Gekijouban Youjo Senki kolmo 9/10 12345678910 14.10.2019

   »    Přímé pokračování ve formě filmu, kvalita příběhu je víceméně stejná jako v první sérii a děj pěkně ubíhá. Kresba a vůbec vizuální kvalita je vzhledem k tomu, že je to film o něco preciznější. Stejně jako jsem hodnotil předchozí řadu tak i toto pokračování si zaslouží čistou devítku a přidal bych k ní i malé "plus".

Kiba Mia777L 5/10 12345678910 14.10.2019

   »    Dlouho mi trvalo, než jsem se prokousala celým příběhem, ale teď jsem se dočkala zdárného konce :) Popravdě jsem se nutila, abych Kibu dokoukala. Myšlenka samotná strašná nebyla, ale děj měl hodně much. Základní kámen úrazu bylo běhání z bodu A do bodu B a poté zase nazpět. Postavy v určitých chvílích reagovaly nesmyslně a měly své ohrané fráze. Někteří šli do boje a postávali tam úplně zbytečně... určitě si s nimo šlo lépe pohrát. Asi nejoblíbenější byl Zed s Royou a líbila se mi i jejich kresba. Vyvolávání duší nebylo nic extra, hlavně i stejné útoky nakonec omrzely. Obdobný konec jsem jinak očekávala a jiný bych si asi ani nedokázala představit. Přeci jen se nejednalo o humorné anime. Hudba mi v některých případech trochu trhala uši, jindy nakrmila hudební buňky :) Celkově musím dát průměrnou známku. Znám o dost lepší díla, ale kdo má rád souboje s pomocí vyvolávání duší a starší tvorbu s pochmurnou náladou, zrovna třeba Kiba bude ta správná volba.

Sewayaki Kitsune no Senko-san kolmo 5/10 12345678910 14.10.2019

   »    Viděl jsem tohle anime cca před měsícem a dodatečně zhodnotím. Roztomilost kresby a vůbec celého tohoto díla, kdy se malá liščí dívka starala o hlavního mužského protagonistu. To je vlastně vše co bych o tomto anime asi řekl, je to roztomilé, nic zajímavého se nekonalo, pravdou je, že mi díl po dílu splýval dohromady a už s třetím dílem to upadlo do stereotypu a jakési letargie. Zápletka příběhu, pokud se to tedy dá tak nazvat je docela profláknuté klišé. Tohle anime není ani špatné, ale ani dobré, prostě čistý střed, který shlédnete v pamětí vám utkví roztomilé liščí dívky a na všechno ostatní hned zapomenete.

Kanata no Astra kolmo 10/10 12345678910 14.10.2019

   »    Senzační anime, pro mne největší překvapení letošní anime sezóny. Nečekal jsem nic, už jen proto, že se jedná o šónen a nakonec jsem dostal perfektní nálož skvělé podívané. Pěkná kresba, skvělé OP a ED, dokonce i vcelku povedení CGI, ale především silný a kvalitní příběh s originálními charaktery. Příběh skupince studentů, kteří byli znenadání vrženi do hlubin vesmíru a jediná jejich šance na návrat domů je stará vesmírná loď. Velké plus také je, že toto anime má konec, skutečný konec, kde se všechno zodpoví, vyřeší a vysvětlí, konec se kterým jsem byl jako divák více než spokojen a který je u anime tak vzácný. Možná bych dokázal najít nějáké chyby, ale snažit se o to nebudu a prostě musím tomuto anime dát desítku.

Angel Beats! Masking 10/10 12345678910 13.10.2019

   »    Jedno z nejlepších anime co jsem kdy viděl......

Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de... kolmo 2/10 12345678910 13.10.2019

   »    Tak tohle bylo špatné, hodně špatné, ne tohle byl vyloženě odpad a naprostá ztráta času. Mladý klučina se dostane do imaginárního fantasy světa společně s jeho matkou, která trpí jakýmsi druhem zvráceného mateřského komplexu. Matka hlavního hrdiny dostane hromadu absurdních OP schopností, zatímco její syn víceméně nepoužitelnou a slabou dovednost, takže celý děj je vlastně o tom jak hodná maminka zachraňuje svého milovaného chlapečka a pokud ji za to dostatečně nepoděkuje, tak spustí slzavou symfonii o tom jak ji nemá rád. Nezajímavý svět, naprosto absurdní a strašně ukecaný příběh, nudné a nezajímavé charaktery. Kresba docela ušla. Kdyby toto anime bylo aspoň zábavné, když už to má tedy být komedie, ale já osobně jsem se zasmál za celou dobu snad jen jednou. Co tedy dodat, miluji isekai anime a jsem schopen jim odpustit hodně věcí a zavřít klidně obě oči, ale tohle opravdu ne, tohle je aspoň za mne naprostý odpad. Dva body z lítosti a i to je podle mě moc.