akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31908
  • Hostů: 23 + 109

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Koe no Katachi Ziza 9/10 12345678910 29.05.2019

   »    Krásně animovaná sonda do života porouchaných dětí. Jako malí uděláte chyby, které se s vámi táhnou klidně i několik let. Týrá vás to. A najednou třeba přijde šance, jak se s tím vyrovnat – ale máte na to právo? Opravdu tleskám, protože někdo může nad šikanou mávnou rukou, je to jen klukovina, ale tenhle film velmi vybraným a krásným způsobem ukazuje, že i taková „blbost“ může na dlouhou dobu ovlivnit spoustu lidí. Jemně to vykresluje, jak křehká dětská skořápka může vmžiku prasknout a jak složité je pak její slepování a že na to křupnutý sám nestačí. Do toho to ukazuje nakažlivost křupavosti. Abych to řekla srozumitelněji – úžasně vykreslená psychologie šikanovaných, šikanátorů i přihlížejících. Nemluvě o tom, že to bylo zabaleno do příjemných barev, jemné živosti a ladící hudby. Strašně mi to sedlo do nálady. Trochu mě mrzí konec; pro mě byl možná moc idylický, přitažený za...

Otaku ni Koi wa Muzukashii Vanda 9/10 12345678910 29.05.2019

   »    Veľmi príjemné oddychové anime. Príjemná zmena oproti klasickému anime, pretože je to pre zmenu z pracovného prostredia a nie školského. Nejak vážne romantické to nie je, ale predpokladám, že Japonci to asi naozaj tak majú keďže len v málo prípadoch je ozajstná romantická zápletka...

Megalo Box LukynNar 6/10 12345678910 29.05.2019

   »    Anime vypovídající o cestě outsidera na vrchol v boxu, ale ne jen ledajakém, kde jsou lidi vylepšení. Anime s prvky sci-fi a změnami charakterů, ukazuje se postupem času jaké má kdo vlastně pohnutky a touhy, které je vedou k tomu co dělají. Co se týče části boxu tak hrdina dostane nakládačku, ale jednou ranou nakonec zvítězí juhů. Nebýt děje mimo ring, tak bych hodnotil ještě níž, ale díky dějům okolo dávám 6 bodíků

Knight`s & Magic LukynNar 7/10 12345678910 29.05.2019

   »    Přiznám se, mecha moc nemusím. Tohle dílo mě ale hodně překvapilo. Poutavý příběh o lásce jednoho reinkarnovaného mecha otaku právě začíná. Toto anime má výborný spád i děj, kde je z počátku koníček hl. hrdiny a později se to stane spíš konfliktem, ale to uvidíte sami. Skvělé postavy, které si snad každý oblíbí. Nevýhodou tohoto díla je grafika a v některých částech je to anime takové hloupější. Kdyby se více zaměřili na grafiku, mohlo to být opravdu mimořádné dílo pro fanoušky mecha, ale žel poslední roky se grafika často odflákne. Proto 7, jinak bych dal 9 a to jako ocenění, že se mi tak líbilo mecha.

Yomigaeru Sora: Rescue Wings kolmo 9/10 12345678910 28.05.2019

   »    Rescue Wings pro mne bylo neuvěřitelným překvapením. Tohle dílko se hodně liší od klasických anime, jedná se praticky o seriál z prostředí leteckých záchranářů Japonských SDF. Nevím do jaké míry je toto dílo realistické, ale rozhodně na mě vše působilo více než věrohodně. Provedením mi Rescue Wings silně připomnělo Německý seriál Medicopter 117, který jsem s oblibou kdysi dávno sledoval. Moc se mi také líbila hudba, OP, ED i skladby co v některých dílech hrály na pozadí či doplňovaly atmosféru.

AIKa R-16: Virgin Mission zerosan88 7/10 12345678910 27.05.2019

   »    AIKa R-16: Virgin Mission - tohle anime je 3. dílné OVA, takže asi nemůže nikdo čekat žádný epochální příběh. Navíc se jedná o lehké kalhotkové ečči. Nejedná se sice o klasické fanservisové příběhy, ale přesto je zde plno klišé a člověk tak nějak tuší co na postavu "čeká za dalším rohem". Všechno má rychlý spád a šlape to. Kresba i hudba by si však zasloužily trochu více péče. Celkově je toto anime slušně udělané, neurazí, ale ani neokouzlí. Slušný nadprůměr.

Noein - Mou Hitori no Kimi e zerosan88 7/10 12345678910 27.05.2019

   »    Noein - tohle je hodně zvláštní anime, které si pohrává s myšlenkou cestování časem a alternativními realitami. To je na jednu stranu jeho plusem, ale i záporem. Přece jen tyto hrátky málokdy dopadnou dobře. Autoři v anime hodně používají termíny kvantové fyziky, která však evidentně sami úplně nechápou a nesnaží se je vysvětlit ani divákovi. Občas se tak trochu zmateně snažíte pochopit co vám autoři naservírovali a oni už brouzdají v mezilidských vztazích. Ty totiž tvoří ještě větší část anime. Až na velmi otravného Karase (se svým věčným "ochráním tě"), jsou postavy zajímavé a nápadité. Často jsem tak ocenil nástup akčních scén, kdy si člověk mohl dát děj dohromady. Tohle anime není žádným velkým trhákem. Pokud ale máte rádi mezilidské vztahy, okořeněné scifi pojetím, může vás Noein zaujmout.

Mahou Shoujo Taisen zerosan88 2/10 12345678910 27.05.2019

   »    Mahou Shoujo Taisen - tohle anime má jednu výhodu a tou je krátká stopáž. Hudebně je spíše podprůměrné a animace je spíše průměrná. Příběhy jsou často opravdu nudné a autoři se mnohokrát sami zaženou do kouta. Nechápal jsem například jejich potřebu v dílu, který má stopáž 5 minit, vyprávět 3 příběhy najednou. Akční scény sice mají něco do sebe, ale to samo o sobě nestačí. Tohle je kousek, kterému je lepší se vyhnout.

Onigiri zerosan88 7/10 12345678910 27.05.2019

   »    Onigiri - je vlastně taková propagace stejnojmené hry pro Playstation. Vzhledem ke své délce je to spíše taková jednohubka, která se snaží zaujmout lidi, kteří by o hraní hry asi normálně nepřemýšleli. Anime má slušnou kresbu a dobrý hudební podklad. Příběhově je to místy horší (ale co složité také vymyslet ve stopáži 4min). Snad jediná velká výtka se týká množství postav, díky kterým je anime nepřehledné. Nicméně i ve hře to takto funguje. Celkově je tohle anime příjmeným kouskem, který zhltnete najednou a nebudete zklamaní.

Satsuriku no Tenshi VegetaCR 4/10 12345678910 26.05.2019

   »    U tohodle anime fakt nevím. Má to skvělé momenty, ale příběh je totální slepenec všeho možného, až to ve výsledku nedává pramák smysl. Zack a Rachel nejsou ve své podstatě vůbec špatné postavy, ale některé monologi co vedou stále dokola jsou už ke konci série dost otravné. Fakt ještě nemám sklerozu, aby mi tvůrci v každém díle nejmíň třikrát opakovali, že chce Rachel, aby jí Zack zabil :( A konečné rozuzlení vůbec na nic nedalo pořádnou odpověď. Jako za jakým učelem dala jistá postava tuhle kupu cvoků dohromady. Ale jo má to i dobré momenty jako vyprávění příběhu 2 hlavních postav a konec je taky Good. K tomuhle kousku jsem se vrátil až po delší pauze a jak je vidno o nic bych nepřišel, kdybych ho nechal ležet ladem. Škoda potenciál to mělo.

3D Kanojo: Real Girl (2019) VegetaCR 8/10 12345678910 25.05.2019

   »    Velice slušné romantické anime, které má uzavřený děj a to je u tohodle žánru u mě vždy plus. Vztahy došli do zdárného konce a mi si nemusíme domýšlet jak to dopadlo a kdo s kým skončil. Jsem rád, že se anime adaptovalo až když skončila manga předloha. Děj a postavy byly fajn sice to není žádné veledílo a jistou situaci co nastane ke konci série jsme již zažily v jiných anime, ale určitě skvělá oddychovka co mě nezklamala. Za mě krásných 8 :)

3D Kanojo: Real Girl (2019) nottallama 10/10 12345678910 25.05.2019

   »    Tohle je doslova masterpiece! Já vám nevím první polovina naprosto skvělá, ale ta druhá? Sakra jak to strašně hezky gradovovalo "spoiler" pořád že odjíždí a nakonec se zjistí že je vlastně nemocná a vlastně nikdo neví jak to skončí... Ale sakra anime, který má tak úžasný příběh a který je kurňa dokonale zakončený, takových moc neznám.. Fakt jsem toho viděl spoustu, ale toto? Fakt mi dochází řeč jak moc to bylo perfektní. A co že animace trochu pokulhávala? Ale sakryš takto si představuji anime! Pro mě anime ROKU 2018-2019 ať si je dororo či podobné další skvělé anime.. Toto mělo děj na který nikdy nezapomenu a určitě si ho pustím znovu. 10/10

Fortune Arterial: Akai Yakusoku -... LukynNar 5/10 12345678910 24.05.2019

   »    Toto ova hodnotím jako horší, protože nedošlo k nějakému vývoji či pokračování, ale bylo dle mého vytvořené jen jako „něco potom“

Fortune Arterial: Akai Yakusoku LukynNar 6/10 12345678910 24.05.2019

   »    Zajímavý námět, kde je velkým plusem, že to není ta klasická harémovka, ale spíše romantika mezi dvěma lidmi. Žel jak to má dobrý začátek postupně to upadá. Dobré ale je, že se příběh vyvíjí celou dobu.Na druhou stranu Veliký až obrovský mínus byl konec, kde se vlastně moc neudálo nic moc to nevyřešilo. Kresba příjemná, klidná, hudba velmi dobrá dávám 6 díky hudbě. Na ukrácení času dobré.

Fumikiri Jikan LukynNar 3/10 12345678910 24.05.2019

   »    Toto krátké dílo jsem si stáhnul na zkrácení času a můžu říct, že to byl opravdu hodně špatně strávený čas. Jediná hláška, která se mi opravdu líbila byla na konci čtvrtého dílu a to „Byl jsem v koupelně“. Osobně nedoporučuji a možná, že 3 body jsou i možná hodně.

Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. LukynNar 10/10 12345678910 23.05.2019

   »    Báječné!!! Skvělé dílo, které pojednává o soužití člověka s kočkou. Velice pěkné zpracování, kde vidíme jak to vidí člověk, ale také jak to vidí kočka. Hlavní hrdina introvert, který po smrti rodičů žije sám a jediný s kým se vídá nebo spíš, kdo ho navštěvuje či spíš otravuje, ale také se o něj stará je jeho editor a kamarád. Jenže osud mu do cesty přihraje toulavou kočku a tím se spouští jeho změna osobnosti. Toto anime jsem dal na posezení a velice rád si ho zase zkouknu. Rozhodně doporučuji je to příjemná lehká komedie, která vás upoutá.10/10

Liz to Aoi Tori gogi 10/10 12345678910 21.05.2019

   »    heský anime hrozně uklidnůjící nic víc nic mín

R-15 OAD kolmo 4/10 12345678910 20.05.2019

   »    Přemohl jsem se podíval se i na tohle OVA, které nepřímo navozuje na konec hlavní série. Doufal jsem, že se dočkám aspoň nezávazného fanservis bonusu, ale bohužel nic takového se nekonalo a tato OVA je jen jednodílnou nudnou, nelogickou a nezáživnou epizodou.

R-15 kolmo 5/10 12345678910 20.05.2019

   »    Vzhledem ke zdejšímu velmi dobrému hodnocení jsem se na tohle anime docela těšil, ale bohužel jsem nakonec moc nadšený nebyl. R-15 rozhodně není špatným kouskem, ale něják se mi "netrefilo do noty". Především už samotná vztahová zápletka příběhu, kdy se hlavní hrdina z mého pohledu nepochopitelně zamiluje do té nejméně zajímavé dívky, která neumí ani pořádně mluvit, myslet a která mě už od uplného začátku přišla lehce retardovaná. Po celou dobu se kolem něj svlékají a "poskakují" různorodé překrásné, zajímavé a zábavné dívky, ale on má oči jen pro tu jednu, která nejeví zájem naprosto o nic a jen spí, nebo jak ryba tupě civí a hraje na svůj klarinet jednu a tu samou melodii na kterou jsem začal mít během sledování alergii. Ostatní dívky co se kolem hlavního hrdiny objevují i jejich příběhy jsou rozhodně zajímavější a zachraňují toto anime od podprůměru. Kresba ušla, koukal jsem na necenzurovanou...

Tokyo Ghoul:Re (2018) Mia777L 6/10 12345678910 19.05.2019

   »    V téhle sérii už bylo vidět, že autoři si přejí děj co nejrychleji ukončit a podle toho i příběh ubíhal. Ze začátku nastal mennší chaos a chvíli mi trvalo, než jsem se dostatečně orientovala. Hodně linií bylo naplácáno do 12ti dílů a některé scény a momentky se neustále opakovaly. Tokyo Ghoul ztratilo na svém původním šarmu... Už i boje byly odfláknutější. Nakonec jsme se dočkali sladkého konce a můžu za sebe říct, že konečně celá tahle série dostala svůj vlastní konec. Kaneki je snad jediná postava, která měnila svůj vzhled každý díl. Ale za Touku jsem ráda :) Animace nezklamala a soundtrack neztratil na své kvalitě.

Jashin-chan Dropkick prokolt 10/10 12345678910 19.05.2019

   »    cxvvbzvb dhghf fgggdjghj f fj fsdh sdfhs sdh h rtgh sfd

Ze Tian Ji Vanda 7/10 12345678910 18.05.2019

   »    Príbeh je v celku zaujímavý, ale tá čínština je docela problém. Je to neprirodzené na počúvanie a ešte aj kecajú strašne rýchlo, takže som mala problém stíhať čítať titulky. Kvôli tomu mi niektoré veci ušli. Je tam hodne veľa postáv a je ťažké vyznať sa v hierarchii.

UQ Holder! Mahou Sensei Negima! 2 Sagittarius 6/10 12345678910 18.05.2019

   »    Zacatek vypadal nadejne. V prostred se z toho stala haremovka. A pri finale jsem otacel oci v sloup kazdy 2 minuty :D Hlavni dvojice byla zajimava. Bylo zajimave zjistovat kdo jaky typ nesmrtelnosti ma. Takez tak do 3/4 to pro me bylo oddechove anime za 6-7/10 jenze ten konec to zabil. Ted pri psani meho nazoru jsem zjistil ze tohle je vlastne spin-off pokracovani ze je tu kompletne obrovska serie o tom hlavnim carodejovi. Takze jsem ochoten privrit oko a tech 6/10 tomu dat ze mohlo jen jit o mou neznalost. Porad by to ale melo fungovat bez znalosti jine serie.

Mo Dao Zu Shi Sagittarius 8/10 12345678910 18.05.2019

   »    Animacne je to nadherne. Vizualne, mysleno jako design sveta a postav paradni. Hudba samozrejme v Cinskem stylu a je to paradni poslech. Tohle co ted napisu neni vytka spis takovy fun fact. Tim ze tolik Cinskych filmu neni (aspon v mem rybnicku sledovanosti) tak jsou pro mne Cinska jmena vyzvou :) Samozrejme kdyz jde o 2-3 postavy tak je to pohoda. Jenze tady na vas ze zacatku vyskoci snad 20 jmen a kazde me jmeno, prijmeny, spolecenske jmeno.... Jako musel jsem si skrz prvni 3 dily udelat tabulku jmen a klanu abych se v tom zacal orientovat. V pulce uz to bylo samozrejme v pohode ale zacatek byl narocny :D Co se tyce zacatku a tady uz to je vytka. Tak prvni 3 dily nastini nejaky styl pribehu a je to pecka. Prvni tri epizody jsou neco nadherneho. Jenze.... pak to vezme otocku uplne jinym smerem. Stylem pribehu to dupne na brzdu a strihne to do uplne jine a necekane zatacky. No a potom uvodu to hrozne "boli" ja chtel pokracovat v tom co jste mi ukazali (jej druha serie pravdepodobne)....

Tokyo Ghoul:Re 1 Mia777L 7/10 12345678910 18.05.2019

   »    Hm, z pokračování jsem byla zpočátku lehce zmatená, protože jsem už zapomněla, kolik je tam postav a jaké mají někteří mezi sebou spojitosti. Postupně jsem se do toho dostala. Určitě příjemné je "nová krev", kde si člověk najde své oblíbence, i když někteří nebyli dostatečně představeni :) Co se týká děje, napjatě jsem čekala na vyvrcholení, ale k dokonalosti to má ještě hodně daleko. Tahle série se mi zdála být zatím asi nejslabší. Animace super a hudba skvělá. Musím pochválit i opening s endingem :)