• Anime: 9786
  • Uživatelů: 24127
  • Hostů: 250

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! 2 zerosan88 6.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! 2 - pokračování, které se drží trendu klesající kvality. Asi tak bych tuhle sérii popsal. Dějová linka je o něco slabší a bohužel hlavní deviza humor, už tolik nefunguje. Některé vtipy jsou již ohrané a jiné nevychází tak, jak by měly. Je zde hodně vidět střídání lepších a slabších dílů. Asi nejsilnější mi přišly díly okolo kultu Axis s onseny. Postavy jsou bez vývoje a není zde ani žádná další nová postava, která by se výrazněji zapojila a nabořila streotyp. Tohle pokračování na mě působí hodně uspěchaně, aby dokázalo dosypat kasičku po úspěchu první série. Přesto má anime i světlejší momenty a ve většině případů pobaví.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! OAD zerosan88 7.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! - další OVA rozšiřující sérii, které se nese ve stejném duchu. Jediná změna je snad v tom, že OVA je mnohem více ečči. Kazuma se zde prostě rozjel.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! zerosan88 7.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! - další taková jednohubka, která asi většinu diváků potěší, ale málokdo si ji pustí znova. Tohle anime tak trošku vykrádá všechny předešlé úspěšné anime tohoto žánru a jednotlivé prvky míchá do sebe. Vlastně celé anime si budete říkat, že tuhle scénu jste někde viděli, tuhle taky... Kono Subarashii tento mix mohutně podporuje komedií. Díky ní se člověk nasměje a mnohdy odpustí různé chyby. Jako například místy odfláklou animaci, postavy levitují ve vzduchu, chybící končetiny... Anime se veze na současných trendech a díky humoru a trhlosti mu to prostě prochází. Anime je trhlé, zábavné a plyne příjemným tempem bez nějakých záseků. Pro odreagování výborný kousek.

One Punch Man: Road to Hero zerosan88 8.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    One Punch Man: Road to Hero - Klasické rozšíření série, pokud se série líbila tak tohle OVA potěší. Příběhově se toto OVA odehrává před samotným seriálem. Přiblíží nám jak Saitama začínal, kde vzal svůj oblek a jak blbě vypadal s vlasy :-)

One Punch Man zerosan88 8.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    One Punch Man - kolem tohohle anime panoval docela velký rozruch, proto jsem si jej na chvíli uložil "k ledu". Když jsem si jej teď pustil, tak musím říci, že to rozhodně není anime pro velké masy. Je to spíše oddechové anime, které zkrátí čekání a potěší fanoušky akce. Tohle anime záměrně (?) úplně postrádá příběh (i když se o něj autoři u konkurenčních anime většinou hodně snaží). Autoři One Punch vše sází na brutální akci, podpořenou skvělou animací a dobrou hudbou. Tenhle mix funguje opravdu dobře a dokáže diváka připoutat k obrazovce. Hlavně již několikrát zmíněná animace dělá opravdu velký kus práce. Autoři navíc nabourávají zažitý koncept hrdiny, který putuje pro získání větší síly. Tohle vše dělá z OP velmi zajímavé dílo. Nicméně je tu jedno velké ALE. Neznám mangu, ale bojím se dalšího pokračování. Díky výše uvedenému se další a další díly budou stávat stále více...

Natsume Yuujinchou Roku Mia777L 9.00/10 12345678910 19.11.2017

   »    Natsumeho a jeho dobrodružství se nemůžu nabažit :) ať už dojemné příběhy, či trošku více dramatu neuškodilo :) Tohle anime své jedinečné kouzlo, na které jen tak nezapomenu :)

Charlotte Sagittarius 7.00/10 12345678910 18.11.2017

   »    Zacatek zajimavy. V polovine vyborne (nemocnice a jeji dusledky). Pak ale prisla ve 3/4 takova divna berlicka ktera nedavala moc smysl (skladiste, hlavne chovani postav). Z tech udalosti pak vnizklo finale ktere trvalo jen 1 dil a to byla skoda. Klidne by na tom mohlo byt postavene cele anime. Ehm znim trosku jako retard ale nechci psat co se tam stalo. Animacne ok. Hudebne taky. Bavil jsem se. Silnych 7/10

Quanzhi Fashi Komja 9.00/10 12345678910 18.11.2017

   »    No zvládnul jsem to zhlídnout během jde na jedinej zátah = něco na tom anime je :D Hlavní hrdina se dostal na školu jenom díky tomu, že jeho otec dal jejich dům jako zástavu. Hrdina je považován za nejslabšího na škole a nic na tom nemění, že jeho element je "oheň" což je jeden z nejsilnějších elementů, ale aby toho nebylo málo tak má i druhý element což je "blesk" a to je nejsilnější, ale to drží jako svoji tajnou zbraň :) a teprve na konci ukáže čeho je schopný

Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii... HaitakeTakamashi 8.00/10 12345678910 18.11.2017

   »    Docela mě to překvapilo. Začátek měl docela rychlý rozjezd, kde se nám uvedlo téma  a motiv anime, které byly svým způsobem dost originální a pěkně zpracované. Samostatný děj už záleží na každém jak se mu zalíbí. Mě se třeba zalíbil, i když nebyl tak, jak jsem ho chtěl. Konec jsem moc nepochopil, ale závěr šel z toho jasně poznat. V celku tohle anime bylo povedené, a záleží na každém, jak si ho pobere a jak ho vstřebá.

Makai Ouji: Devils and Realist Vikis20 9.50/10 123456789 18.11.2017

   »    Anime mě mile překvapilo i když mělo pomalejší rozjezd (podle mě).Postavy,hudba a kresba tady se snad nedá nic vytknout. To co příběhu chybí je podle mě romantika ale to je jen detail.

Shingeki no Kyojin dodo134 10.00/10 12345678910 18.11.2017

   »    originální námět jedno z nejlepších anime jaké jsem kdy viděla

Eiga Precure Dream Stars! fratisek 4.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Kruciš o čem to bylo... Naštěstí mi obrázek osvěžil paměť. Tv série kuchtičkových pre-cukrářek je fakt nudná. Zaplaťpánbůh byl film malinko lepší a vydržel jsem se na něj koukat. 4.5 bodu.

Meitantei Conan: Kara Kurenai no Love... fratisek 5.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    V rámci filmů s Conanem je tento lepším průměrem. Jen přidám upozornění že jde o počin spíš pro věrné fanoušky než nového či náhodného diváka.

Kono Sekai no Katasumi ni fratisek 7.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Nevšední všední film. V tomto koutě světa je příběh obyčejné dívky která žije na vesnici a dospívá ke konci druhé světové války. Styl kresby, celková atmosféra a tón vyprávění příběhu jsou záměrně laděné tak aby působil klidným až pohádkovým dojmem. Vážnějším se stává až úplně na konci a o to lépe tento všední lidský příběh působí. Film se asi většinovému diváku příliš líbit nebude. Za sebe hodnotím 7 body.   

Blame! (2017) fratisek 5.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Pochválím slušnou animaci a celkem slušný dojem z atmosféry postapokalyptické budoucnosti. (oboje ale není nic výjimečného) Neocením příběh a jestli měl být Killy hlavní postavou tak jsem jako divák neznalý předlohy měl dojem že tam hraje vedlejší druhé housle. Slabší průměr. 

Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de kolmo 7.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Ze začátku tohle anime mělo naprosto skvělý humor a z některých scének jsem "padal smíchy"(cca první tři díly). Poté celý děj chytil temnější a vážnější nádech, kde se bohužel už nic komediálního a humorného nedělo. Až to celé nakonec přešlo do harémovky, kde se na pozadí odehrává jakýsi temný příběh "vílí války" a na závěr se už víceméně řešily jen hlavní hrdinky a jejich city k hlavnímu hrdinovi(což už bohužel byla opravdu velká nuda). Celé to víceméně nemá žádné zakončení a vzhledem k tomu, že je tohle anime tři roky staré, tak se asi pokračování nedočkám. Kresba je pěkná a roztomilá a musím vychválit OP i ED, který jsem si pokaždé rád poslechl. Celkově jsem byl s tímto dílkem i přes nudný závěr spokojen a mohu jej doporučit. Je to mezi 6 a 7, dávám nakonec sedmičku.

Bungou Stray Dogs (2017) dahakere 7.00/10 12345678910 16.11.2017

   »    Prostě další díl, na úrovni 2. série, proto taky hodnotím stejně. Zábavné to sice je, ale první sérii už asi nikdy nepřekonají. Sice tu je ještě šance s filmem, ale pochybuji. 

Tears to Tiara kolmo 5.00/10 12345678910 15.11.2017

   »    Tohle je velmi rozporuplné anime podle hry, kterou jsem nehrál a kterou vlastně vůbec neznám. Na dnešní dobu neuvěřitelné 26ti dílné anime, které je bohužel úmorně rozvleklé, natáhnuté jak guma od trenýrek a dost často k uzoufání nudné. Příběh si bere inspiraci z mnoha bájí, pověstí a legend a všechno se to mísí v jakýsi prazvláštní guláš. Je zde mnoho zbytečných scének, nedokončených a nevysvětlených vedlejších příběhů a podobně. Autoři měli neuvěřitelných 26 dílů na to aby stvořili skvostné anime, ale nakonec nám je naservírováno "tohle". Postavy jsou povětšinou ploché a šablonovité, ale nejhorší na tom je, že až na pár vyjímek nezajímavé. Hudba je takový ohraný "herní" průměr. Nejvíc mě mrzelo, když postavy "jakože" zpívaly, ale přitom zněla jedna a ta samá melodie a k tomu popěvek "nanana, nebo lalala" jako kdyby pro tohle dílo nebyl nikdo schopný vymyslet nic lepšího. Tears to Tiara...

Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu zerosan88 9.00/10 12345678910 14.11.2017

   »    Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu - tohle anime používá už klasické přenesení do jiného světa a následnou snahu o přežití. Zde však autoři přidali něco navíc v podobě speciální schopnosti navrácení. Také se jim po dlouhé době podařilo do příběhu zasadit normální a logicky jednající ženské postavy. Je zde vidět jemný fanservis, ale vše je v rámci mezí a nekazí samotný charakter postav. Hlavní hrdina Subaru mi na druhou stranu moc neseděl. Byl na můj vkus až moc "ukňouraný" a jeho jednání mi přišlo občas nelogické (umřu pro někoho koho sem viděl 1x...). Na druhou stranu se tím autoři snažili vystihnout emocionální stránku těchto Subarových "návratů" a to oceňuji. Tohle anime je velmi svižné, zábavné a dokáže vtáhnout do děje. Oceňuji také, že autoři se po dlouhé době odvážili vydat více než 12 epizod. Nicméně malou kaňkou na kráse je velká otevřenost na konci a mnohé nevyřešené otázky...

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga... Roby 5.00/10 12345678910 13.11.2017

   »    Druhá série měla některé epizody lepší než v první sérii, ale těch co bylo otravných a divných bylo podstatně více. Celkově je druhá série chlup horší než první.

Re:Creators Sparx 9.00/10 12345678910 13.11.2017

   »    Souhlasím, jak bylo řečeno v předchozí recenzi, že v tomto anime je mnoho zbytečně dlouhých dialogů, které skoro ani nechápete (taktéž nevím, zda není chyba na překladu) a některé postavy nedostali tolik prostoru, kolik by si možná zasloužili. Přesto mě ale tohle anime opravdu bavilo, velmi zajímavý nápad, všechny postavy mě bavily, skvělé souboje, pěkná animace a hlavně úžasná hudba během celého anime. Mé srdce si to získalo, tak si dovolím tomu dát vyšší hodnocení.

Medaka Box: Abnormal VegetaCR 8.00/10 12345678910 12.11.2017

   »    Medaka Box bych přirovnal co se týče manga předlohy k Rosario to Vampire ( anime filler 2 serie R+V nepočítám ). To co začalo řešením problémů na škole přerostlo v bojovou mangu jen lusknutím prstu. R+V začínál jak harém a taky přerostl v bojovou mangu. A co stoho plne, když se nadaří prodeje udělejte z mangy bojovou a máte na čas postaráno. Ale je problém, že né vždy to funguje a tady to dost drhne. Postavy se začínají z ničeho nic chavat úplně jinak než na začátku ( Medaka se úplně změní a její charakter z první série jde totál do kopru no jestli je to dobře nechám jen na vás ) a boje prostě nemají tu pořádnou štávu což je docela škoda :( Abych to zkrátil 2 série je prostě shonen jak bíč, ale prostě tomu něco chybí a za konec téhle séri bych tůrcům nejradší nafackoval tak otevření konec fakt jen tak neuvidíte. To jako fakt!! Představit nám nejlepší postavu z celé mangy a pak říct sorry, ale...

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga... Roby 5.00/10 12345678910 10.11.2017

   »    První polovina série byla docela švanda, ale ta druhá už byla docela otravná.

Made in Abyss Vlnik 9.00/10 12345678910 10.11.2017

   »    Na 10 to ještě není, ale případné pokračování by to už mohlo dotáhnout. Ze začátku jsem měl trochu pochybnosti, ale s každým dílem se z průměrné pohádky více a více stává velmi slušný dobrodružný, místy až hororový příběh, zároveň se ale daří začlenit i komické a jiné prvky. Za zmínku určitě stojí významnější vedlejší postavy, kde dlouho není jasné, co od nich čekat a tak docela dobře udržují napětí. Celkově tedy velmi dobré a pevně doufám v pokračování (přeci jen je tu dost nezodpovězených otázek).

Dies Irae Pravda 2.00/10 12345678910 10.11.2017
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak tohle je to anime, na které dali 3x větší rozpočet? Zvládl jsem 5 dílů a celou dobu se mi v hlavě ozývalo jen jediné slovo: Nuda.