• Anime: 10390
  • Uživatelů: 28403
  • Hostů: 231

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru: Dances... zukadotuarikitotekutakume 5.00/10 12345678910 22.08.2018

   »    Život je příliš krátký, na to aby jsme ho strávili sledováním špatných anime... a tohle anime zkrátka špatné je. Popis zní zajímavě, proti tomu snad nikdo nic namítat nemůže (rating 17+, dark fantasy, alternativní svět, akční...). Po animační stránce také není moc co namítat, postavy vypadají zajímavě, svět také... problémem je příběh a tempo vyprávění. Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru vám zkrátka nic nevysvětlí, nijak pořádně vám jednotlivé postavy nepředstaví, nemluvě o tom, že na vás vyvalí spoustu složitých japonských slov, které označují zbraně, bojovníky, státy atd. díky čemuž vám v hlavě vznikne pořádnej zmatek. Celkem škoda promarněného potenciálu, dle mého názoru by tohle anime mohlo být o dost lepší, kdyby bylo roztažené na více dílů tak, že by nám mohlo skutečně představit všechny ty postavy a seznámit nás s tímhle alternativním světem. Můj konečný verdikt je (bohužel)...

Junketsu no Maria Dorwars 6.00/10 12345678910 22.08.2018

   »    Hodně rozporuplné, na jednu stranu dost přesné bojové techniky a ok humor, na druhou vše ostatní

Hotaru no Haka dahakere 6.00/10 12345678910 22.08.2018

   »    Nevím co si o tom filmu myslet. Potom co si člověk čte ostatní hodnocení, tak je jasné, že to na každého člověka působí odlišně. Čekal jsem opravdu silný smutný příběh, ale asi se přidávám k těm lidem, kterým to zpracování moc nesedlo. Film má několik silných chvil, převážně konec, ale jinak je to opravdu nuda. Dokoukal jsem to asi před 5 minutama a do smíchu mi opravdu není, ale to je spíš tím, že si člověk uvědomí, že se podobné příběhy opravdu staly a jaké zvěrstvo ta válka byla, ne filmem jako takovým.  Jinak sledoval jsem BR verzi, která měla nádhernou animaci. Na ten dabing jsem si musel zvykat, na něm šlo nejvíc poznat, že je ten film tak starej. Ale jinak BR verze po technické stránce parádní.  Celkově teda. Film už nikdy vidět nechci. V podstatě jsem se většinu času nudil a s postavama, až na konec, jsem nějak moc nesoucítil. Ale plním si pomaličku filmové resty a určitě doporučuji...

Koe no Katachi bajka28 10.00/10 12345678910 21.08.2018

   »    Toto ANIME ma zasiahlo až pri srdci!!!... Zatiaľ som nevidel nič podobné a dúfam že takéto anime filmy budú častejšie vychádzať pretože toto anime ma zasiahlo veľmi čo sa týka príbehu... teda aby som nekecal iba... TOTO ANIME JE ZATIAĽ JEDINÁ BOMBA ZA TIETO ROKY ČO SLEDUJEM ANIME *FILMY* A MÁ MAXIMALNE HODNOTENIE KTORÉ SA DÁ DAŤ, VIAC NEVIEM ANI DODAŤ!!!... Proste ten ktorý napísal scenár a vytvoril toto anime poklona... a veľké ĎAKUJEM!!! ÚVOD: 10/10 JADRO: 10/10 ZáVER: 10/10   Preto je aj moje hodnotenie 10....  

Darling in the Franxx mfyb 10.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Chápu, že tohle anime není pro každého.  Je postavené na silných, čistých emocích a pokud je nepřijmete, nevnímáte a neprožíváte, ztratí příběh jakoukoliv hodnotu.  Mě osobně to zasáhlo opravdu intenzivně, přesto (nebo možná právě proto), že jsem starý pardál. Byl jsem až zaskočený tím, jak tvůrci dokázali s emocemi pracovat - jednoduše, přímočaře, intenzivně. Mnohé příběhy si na emoce jen hrají, ale všechno plave jen na povrchu, jsou to jen slova, pronášená hrdiny příběhu, ale bez jakéhokoliv dopadu na diváka. V DITF je úplně jiná liga. Díky té bezprostřednosti a průzračnosti člověk jasně vnímá emoční osu příběhu. Přitom tam necítím nic naivního. V mnoha ohledech je příběh drsný, složitý a neúprosný.  Po pravdě řečeno, takto laděná anime nevyhledávám - asi hlavně proto, že pokud se někdo snaží položit příběh takovýmto způsobem, většinou z toho vyleze nezajímavé, placaté...

Akira Dorwars 6.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Pochopil a přesto moc nelíbilo                                      

Boku dake ga Inai Machi Dorwars 8.00/10 12345678910 19.08.2018

   »    Asi nikdy jsem ještě takhle neváhal nad hodnocením. Neuvěřitelně se mi líbila atmosféra i většina postav. Zpracování domácího násilí bylo ok, ani dobré, ani špatné. Na druhou stranu díky menšímu množství postav bylo de facto celou dobu jasné, kdo je vrah a v průběhu celého anime se tu a tam objevovaly logické nesmysly. Nakonec se přikláním k faktu, že jsem si každý díl užíval na plno a u žádného jsem se nenudil :)

Boku no Hero Academia (2018) zukadotuarikitotekutakume 6.00/10 12345678910 18.08.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    První 2 série tohoto anime byly hezky koukatelné, nebyly sice ničím extra co by si člověk přímo zamiloval, ale na dlouhé letní večery skvělá podívaná. Bohužel ale musím říct, že 3. série mi v mnoha ohledech nesedla, příběh v tomhle anime byl sice vždycky takový nijaký, člověk tuhle sérii sledoval spíše kvůli zajímavé premise a ze zvědavosti jak to dopadne. Žalbohu 3. série postrádá jakýkoliv příběh kompletně, hlavní postavy vyhrávají jen proto, že jsou hlavními postavami, záporáci prohrávají protože jsou záporáci, což celé anime pro mne ničí, k čemu sledovat boj, když je předem jasné jak dopadne. Z těhle důvodů dávám 3. sérii o 1 bod méně než předchozím sériím, tudíž 6/10. Nejsmutnější na tomhle je, že i tak je Boku no hero nejlepší právě vycházející shonen.

Animation Seisaku Shinkou Kuromi-chan enevy 7.00/10 12345678910 18.08.2018

   »    Prostě rok 2001 všechno šlape bez digitálu, hudba taky pěkně oldschoolová a na nic si to hlavně nehraje. Dělá si to komedii ze sebe sama, která přechází v parodování. Tohle mám rád, tak jako třeba v Excel sáze, či v abenobashi. I přesto vidíme tvrdou práci, která stojí za tím vším, člověk se potom nemůže divit, že první díly maj určitou úroveň a pak to jde s animací dolů. První díl mě opravdu bavil, strašně rychle vše odsýpá a najednou je konec. Druhý už trochu na mne zbytečně hrál na city, avšak zase s tou verbou komedie. Někomu toto nemusí sedět, já to mám rád, nic extra však nečekejte.

Makai Tenshi Djibril 18+ Gurkh 5.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Povedený mix chapadlového hentaie a romantického ecchi se zajímavými postavami klaďasů i těch démonských záporáků. Dokonce jsou tam i náznaky nějakého příběhu na pozadí probíhajícího "jednoduchého" děje (což je vždycky plus), byť se tady ještě příliš neodhalí a nabízí se tedy i možnost dalšího pokračování. Navíc jde už o starší anime a tedy i o ještě umírněnější a koukatelnější chapadlový hentai.

Eve no Jikan Gekijouban enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    V podstatě slepené díly do jednoho filmu, okořeněné pár scénami na víc k vykreslení celého příběhu.

Eve no Jikan enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Je to zajímavý námět, ono v dnešní době a dalších letech to bude vždy zajímavý náměr a zajímavá problematika. Jenže nic převratného nezjistíme. Podle mě to šlo pojmout úplně jinak, ale budiž, taktéž určitý pohled na danou věc. Mě to však osobně nijak ze židle nesebralo, ale hodnotit nějak zvlášť nízko taktéž nemohu. Má to určitý říz a nemá, za mne lepší průměr a spíše doporučuji film.

Dareka no Manazashi enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jak málo stačí k tomu aby bylo vše ukázáno a podtrženo. 2-3 scény, které vykreslují nelehký život běžného křečkovského, či krysího koloběhu, kdy člověk zapomene na to základní štěstí a nejběžnější radosti života. Pěkný pár minut))

Berserk (2017) enevy 4.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Tragédie pokračuje dále. Armor tranformation je jeden z největších hnusů, jaké jsem kdy mohl vidět. V roce 2017 vidíme animaci, jako na PS1, když hrajeme staré Tekkeny. Ke zblití. Ti, co toto vytvářeli by se měli propadnout a doufám, že pokračování v tomto stylu už nebude!

Afro Samurai enevy 6.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jasně dané archetypy, nečekejte nic velkého. Příběh jasný, nenáročný. Souboje a epičnost mi utkvěla v paměti, lepší průměr jako na oddech.

Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii... enevy 4.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jedno klišé vedle druhého. Od začátku až do úplného konce. Vše je lehce čitelné, milionkrát omleté. Postavy nejsou vůbec zajímavé, spíše nudné, taktéž příběh. Pro mne žádná originalita. Dobře okopírovaná kvanta dalších anime, které fungují. Možná kdyby to bylo moje první anime, tak žasnu. Bohužel tohle mě iritovalo až do konce, který taktéž nestojí za to. Dal bych osobně ještě menší hodnocení, ale ať zachovám nějakou objektivitu.., každopádně existuje tucet lepších anime podobného žánru, nedoporučuji.

Kaichou wa Maid-sama! Dorwars 4.00/10 12345678910 16.08.2018

   »    U takovýchto věcí hodně závisí na tom, zda vám sedne humor ... mně nesedl

Hand Shakers temari-nichan 4.00/10 12345678910 14.08.2018

   »    Čekala jsem od toho něco jiného, ale to nic nemění na faktu, že anime bylo pro mě nemastné, neslané a s pochybným dějem. Informace, které jsme dostávali v průběhu, nic nevysvětlovali a spíš odbočovali od hlavní myšlenky celého anime. O "paralelním světě" a "bohu, co splní přání" po shlédnutí víme asi tolik, co jsme věděli před shlédnutím - velké prd. S podobnými kousky se v poslední době roztrhl pytel a je mi jasné, že není moc co dalšího vymýšlet, ale dle mého názoru myšlenka nebyla špatná, jen trochu pokulhává zpracování. Animace podařená, hudba někdy otravná, někdy seděla k příběhu. Postavy byly spíše otravné než aby s nimi člověk nějak soucítil.  Hodnotím slabou 4- 

Denpa Kyoushi (2015) kolmo 5.00/10 12345678910 14.08.2018

   »    Tak jelikož se jedná o šónen, tak jsem od tohoto díla moc nečekal a můj předpoklad se po dokoukání ukázal jako správný. Hlavní hrdina, geniální vědec(celou dobu jsem tomu ale nedokázal uvěřit), který se celé tohle anime prohání v růžové mikině a bílém laboratorním plášti a jeho trapné a nereálné životní "lekce" spojené s luskáním prstů(asi aby si tohle anime bylo čím zapamatovat). Včera jsem jej dokoukal a už teď ani nevím o čem to bylo, další z nudných průměrných šónen, které jsem prostě hned po dokoukání zapomněl. Než na tuhle blbinu, tak vám spíš doporučuji sice starší, ale geniální GTO.

Gintama° (2015) Mia777L 10.00/10 12345678910 13.08.2018

   »    Gintama je sama o sobě těžký originál, který si člověk naprosto zamiluje. Patří do mého top anime a hned na první místo. Jedno z málo děl, které si musím pouštět neustále do kola. I když se jedná o několikátou řadu, stále neztrácí na své hodnotě. Boje jsou čím dál tím víc působivější a napínavější, občas se zapomínám i nadechnout. Humor je stále svěží a i když se občas objeví trapnější vtípek, stále ty lepší přebývají :) Navíc nabývá dramatičnosti a občas ukápne i slza. Gintamu naprosto zbožňuju, jelikož mi dokáže prozářit den a nahodit ten přiblblý úsměv na tváři :) Některé openingy a endingy jsou nezapomenutelné, jiné natolik neosloví. Přesto mi mou závislost neodkloní :)

Sen to Chihiro no Kamikakushi Vlnik 7.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Miyazakiho problém je, že vždycky natočí dobrý film, i když vychází prakticky z ničeho. Nejspíš by natočil dobrý film i kdyby měl za předlohu návod ke kávovaru, takže byste čekali, že z tak promyšleného a bohatého děje i světa, jaký má Cesta do fantazie, stvoří něco naprosto úžasného, jenže to se neděje. Cesta do fantazie je prostě taky jenom dobrá, má skvělou animaci, má spoustu pozoruhodných postav a míst, jenže to je všechno. Tenhle film měl prostě na víc, pokud se bavíme o celkovém zážitku. Dávám 70%, ale neříkám tím, že je film horší než jiné od Miyazakiho, které jsem hodnotil nebo budu hodnotit lépe, říkám jen, že má mnohem víc nevyužitého potenciálu. 

Overlord II Dorwars 7.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Člověk si přitom říká, jestli hlavní postava vlastně není záporák celého příběhu.

Overlord Dorwars 8.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Vždy je zábavné, když se overpowered postavy udělají správně.      

Toradora! oldo 10.00/10 12345678910 11.08.2018

   »    Na toto anime som dostal od spolužiaka odporučenie a neľutujem, že som si ho aj pozrel. Hneď od začiatku ma to vtiahlo do deja a každou čatťou viac a viac. Veľmi som sa vžil s hlavnou postavou - Takasu Ryuuji a dosť som to prežíval. Podľa môjho názoru bol koniec síce trochu zmätený, ale aj napriek tomu to je úžasné anime.

Kikou Shoujo wa Kizutsukanai Machlas 4.00/10 12345678910 11.08.2018

   »    Anime malo zaujimave prostredie a tiež postavy. Zapletka bola o "Pomste". Hlavny hrdina sa stretava so svojim nepratelom čo mu zabil rodinu spolu s jeho mrtvov sestrov čo bola zmenena na androida (loutka,...). Hlavni hrdina ked to uvidi iba si odide a jeho pomsta ma 0 zmysel a zaobera sa inymi vecmi. Na 12 dielove anime je tam priliš veľa odbočiek od hl. pribehu. Celkovy dojem : Autor nevedel čo chcel a ako to chce ukončiť. Odporučam pozrieť prvich 4-6 eps viac sa podla mna neoplati.