akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10479
  • Uživatelů: 28865
  • Hostů: 355

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Akira Vlnik 6/10 12345678910 29.10.2018

   »    Jako asi všechny filmy, které "musíte vidět", nemusíte. Můj první dojem asi takový: Jako vážně? Jako vážně si někdo takhle představuje děti? Vždyť vypadaj, že zemřeli stářím před týdnem. Sice je tam ke konci ne moc dobrý pokus o vysvětlení, ale už fakt, že se nad tím nikdo za celý film nepozastavil je dost zarážející. Druhá věc, na to, že má film 2 hodiny, si člověk musí dost věcí domýšlet a některé nedávají smysl vůbec, za to je tu hromada scén, které z hlediska hlavního děje žádný význam nemají a jejich účel mi naprosto uniká. Na druhou stranu nemůžu říct, že bych se nudil, animace je taky slušná, celkově lepší průměr, ale rozhodně z toho šlo vytáhnout víc.

Shingeki no Kyojin Season 2 zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 28.10.2018

   »    Po dlouhém čekání jsme se dočkali 2. série. Čekání to bylo zdlouhavé a ubíjející, ale musím říct, že to stálo za to, druhá série rozhodně nezklamala.

JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust... zukadotuarikitotekutakume 9.5/10 12345678910 28.10.2018

   »    Pokud vás bavila první série JoJa, tak není důvod se nepodívat i na tu druhou.

Ren`ai Boukun Tonda 6/10 12345678910 28.10.2018

   »    Velice zábavná komedie. Parodie na spoustu věcí z anime i pár od jinud. Ze začátku sem se smál zkoro pořád, ke konci to už bylo moc opakovaný a vtipný momenty ubývaly. Z hlavního hrdiny mi bylo na blyti, takovej teplouš co si hraje na heteraka a bude navždy panic, protože to tak chce. Tohle anime neberte moc vážně, je to blbost od začátku do konce. Ale jinak se mi to líbilo, dobrý na zabití času.

Tsubasa to Hotaru Mia777L 7/10 12345678910 28.10.2018

   »    Ovíčko jako takové toho moc neřekne, ale bylo by z toho pěkné, celistvé anime :) Ale i těch 15 minut mě bavilo, protože hlavní hrdinka je menší nemehlo, no :D Je to škoda, že se dané anime více nerozvinulo, ale i přesto to bylo příjemné osvěžení :)

Hakyuu Houshin Engi zukadotuarikitotekutakume 5.5/10 12345678910 28.10.2018

   »    Zajímavé postavy a hezká retro kresba, bohužel kvůli zpracování příběhu tohle anime nemůžu doporučit.

Boku no Hero Academia (2017) zukadotuarikitotekutakume 7/10 12345678910 28.10.2018

   »    Doufal jsem ve zlepšení oproti 1. sérii, bohužel jsem se ho nedočkal a tak si druhá série odnáší stejné hodnocení jako první, 7/10.

No Game No Life: Zero Mia777L 10/10 12345678910 28.10.2018

   »    Překvapující. Film na mě udělal dojem. "Jiné postavy" a jejich charakteristika byla příjemnou změnou a zaútočily na diváka tam, kde to nemohl čekat :) Krásné barvité prostředí s apokalyptistickou atmosférou. Temné časy prolínající se s těmi radostnějšími chvílemi. Nádherný vztah, který je protkán smutkem... Opravdu příběh, který vzal správně za srdce :) Animace s úžasnými prvky ukazující fantastický svět :) Hudba ladící uším.

Boku no Hero Academia zukadotuarikitotekutakume 7/10 12345678910 27.10.2018

   »    Boku no Hero, je těžké anime na hodnocení, i přes hezkou animaci, pár zajímavých postav a návykovost téhle série to zkrátka není nic extra, pokud jste co se anime týče nováčci, tak tohle by mohlo být dobré na začátek, pokud ale hledáte zajímavý a napínavý příběh a epické souboje, tak se radši podívejte někde jinde, jelikož příběh je přesně taková ta obyčejná zápletka, co by jste od průměrného šónenu očekávali a souboje jsou zkrátka nudné, krátké a někdy i trošku nelogické.

One Punch Man zukadotuarikitotekutakume 9/10 12345678910 27.10.2018

   »    Naprostý unikát ...v zvláštním slova smyslu. Některé lidi může odradit příběh, který... no, který... tu zkrátka tak trochu chybí není tu žádná složitá zápletka, místo toho je tu psychika postav a jejich vývoj, což věřím, že se některým lidem zkrátka nemusí líbit, protože to není tak běžné a je to složitější na sledování (zkrátka se musíte do jednotlivých postav více vžít).

JoJo no Kimyou na Bouken (2012) zukadotuarikitotekutakume 9.5/10 12345678910 27.10.2018

   »    Máte rádi originální, velmi promyšlené anime s nepředvídatelným a neookoukaným příběhem, zajímavými postavami a perfektní animací? Jestli ne tak jste divní, jestli ano tak JoJo je tu pro vás.

Jigoku Shoujo: Yoi no Togi Mia777L 7/10 12345678910 26.10.2018

   »    Dost jsem se těšila na další sérii Pekelné dívky. Prvních šest dílů byl ještě větší masakr, než předchozí série. Zvlášt rodina šílenců, to mi hlava nebrala :D Tohle anime ukazovalo ty nejhorší stránky lidí, tu realitu, kterou se snažíme přehlížet. Příběhy proto sršely uvěřitelností a rychle mě to vtáhlo do děje. Horší byla druhá polovina, kde nastalo zklamání, jelikož přišlo opakování některých dílů z předešlých sérií. Veškerá předchozí energie opadla. Je to škoda, protože rozjezd byl svěží.

Shingeki no Kyojin Season 2 Tonda 6/10 12345678910 26.10.2018

   »    Tohle bylo celkem zklamání snad to zachrání třetí série. Nesmysly na každým rohu, eren brutálně nesnesitelnej, každou chvíli sem doufal že ho zabijou. Alespoň že to zachránili trochu zaporáci.

Black Clover Pseudonym 6/10 12345678910 25.10.2018

   »    No uvidime co z tohobude , zatim si nehodlam delat nazory (myslel jsem si pred par měsíci)

Aldnoah.Zero (2015) mfyb 7/10 12345678910 24.10.2018

   »    Hodnotím obě série dohromady, protože tak jsem je i viděl (přechod mezi nimi jsem nezaznamenal). Celkově určitě nadprůměr, ale nic, co by mě dostalo do kolen. Celé je to takové studené, odtažité. Jako by to komentovala s odstupem nějaká osoba, která jen suše popisuje co se stalo, bez jakéhokoliv zaujetí a emocí. Politická stránka děje je spíše naivní, zákulisní machinace mělké a příliš jednoduché. Proč tedy hodnotím jako nadprůměr? Protože je to zábavná dobrodružná jízda s pěkně zpracovanou technikou, vcelku efektními bitvami a pár zajímavými dějovými zvraty.

Steins;Gate mfyb 10/10 12345678910 24.10.2018

   »    Za mě: totální a absolutní pecka. Jinak než za plný počet bodu to nejde. Výrazné, osobité a barevné charaktery. Jemná a civilní lovestory, s nadhledem vetkaná do příběhu. Princip cestování časem jsem vnímal spíše jako kulisu, která příběh doprovází a zvýrazňuje. Protože to hlavní, co dává tomuto kousku tu sílu, je právě ten příběh. Příběh o smutku i štěstí, síle pout mezi lidmi, drtivosti osudu a touze se mu vzepřít... a také o tom, že ve skutečnosti nezáleží na tom, kdo je jak krásný, talentovaný nebo inteligentní či jinak výjimečný, protože když dojde na reálný život, mnohem víc záleží na tom, jak kdo ten život umí nebo neumí žít - pro sebe i pro ostatní.

Tokyo Ghoul:Re 1 natsu69 6/10 12345678910 23.10.2018

   »    1. Sasaki je píča a jeho tým taky. Připadalo mi že těm postavám něco chybí. 2. děj je jeden velký bordel, ale v druhé půlce by to mělo být líp fázován. 3. Nová grafika mi fakt nesedla. Ta stará bylo o hodně lepší. 4. Jsou tu i vtipné scénky, které upřímně nejsou vtipné a hlavně jsou už ohrané Jinak stejně si to podle mě zasloužíb 6/10, jelikož mě to bavilo víc než 2.série a na konci se nám zpátky vrátí kaneki, takže věřím, že druhá půlka toko ghoul:re bude lepší, páč tam nebude sasaki

Monogatari Series: Second Season Dorwars 10/10 12345678910 23.10.2018

   »    Tady není absolutně co řešit. Monogatari series Second season z mého pohledu ve všech směrech dokonalé. Neuvěřitelné dialogy na úrovni Bakemonogatari, ecchi na úrovni Nisemonogatari a charakterizování postav daleko přesahující většinu YouTube tvůrců. Neuvěřitelný vizuál, perfektní dabing, správné vyvážení abstraktna a uvěřitelna. A mohl bych pokračovat ještě dlouho :)

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei... kolmo 4/10 12345678910 22.10.2018

   »    No, bohužel toto anime zklamalo mé očekávání. Děj/hlavní zápletka je naprostý a neuvěřitelně nelogický blábol, stejně jako celý fantasy svět ve kterém se odehrává(to se ale dá ještě překousnout). Kresba je docela pěkná a hudba neurazí, ale bohužel ani nenadchne. Hlavní postava Diablo je katastrofa sama o sobě, je to taková hodně trapná, nedomyšlená a chudá verze Ainze z Overlordu. Hlavní i vedlejší ženské postavy jsou možná roztomilé, ale bohužel jsou z mého pohledu nudné, klišovité a charakterově ploché a hlavně nezajímavé. Ani ecchi scény nezazářily a nezaujaly a to je bohužel u anime, které je na nich vyloženě postaveno špatně a nemyslím si, že by to mohla v budoucnu změnit nějáká rozšířená zcela necenzurovaná BD verze, ta už to opravdu nezachrání. Navíc jako komedie toto anime také zklamalo, protože obsahovalo přesně jednu jedinou scénku u které jsem se zasmál(když se Diablo řízl v jedné z...

Lord of Vermilion: Guren no Ou turl 2/10 12345678910 22.10.2018

   »    Nenechte se zlákat popisem... na první pohled se to tváří zajímavě, ale zpracování je tragické... chování a reakce postav jsou naprosto stupidní a děj vesměs nedává moc smysl

Boku no Hero Academia (2016) Mia777L 6/10 12345678910 21.10.2018

   »    Většina Ovíček bývá slabších a to platí i v tomto případě. I když je to skvělé anime, občas se lehce zvrtne :) Zde se vracíme do období, kdy ještě naši hrdinové neměli tolik síly a odvahy. Jedná se o lehký odvar :) Série jsou doopravdy nejlepší :)

Boku no Hero Academia (2018) Mia777L 10/10 12345678910 21.10.2018

   »    S přibývajícími sériemi roste napětí, akce, boje a skvělé scény, které diváka vtáhnou do příběhu a nepustí do samotného konce. Bála jsem se, že poklesne kvalita děje, ale byl to naprosto zbytečný strach :) Bavila jsem se od samého začátku až do konce. Někdy jsem si celkovým napětím okusovala nehty. Jakmile si jednou zamilujete tohle anime, už vás jen tak nepustí, i když se občas objeví díl nebo scéna, která vás natolik neuchvátí, stejně své hrdiny sotva necháte na holičkách :) Už se těším na další sérii. Na to, že hrdinové mě nikdy moc nezajímali, tohle je holt jiný kalibr :)

Black Clover (2017) Luck Dem 7/10 12345678910 21.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Na základě některých hodnocení předpokládám, že to spoustu lidí ohodnotilo během prvních pár dílů (nepočítám do oči bijící falešné účty - nevím co si tím dotyční dokazují). Proto bych chtěl přidat snad trochu objektivní a hlavně aktuální hodnocení (současně jsem u 54. dílu). Na začátek musím říct, že měl Black Clover jeden obrovský problém, který mu nejen místní hnidopichové po právu vytýkají.. a to je "uřvanost" hlavní postavy. V rámci prvních několika epizod je to opravdu hodně otravné a nepříjemné. Pokud to ale dokážete přetrpět, postupem dalších dílů se to razantně zlepší až do stavu, kdy "uřvanost" hlavní postavy skoro úplně vymizí. Proto bych Black Clover v žádném případě neoznačoval za odpad. Příběh není nic originálního, ale záleží na tom, jak je podán. Rozhodně bych jej nesrovnával s Fairy Tail, i když ta podobnost, co se týká příběhové stránky, tam je. Rozdíl je v...

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu nottallama 10/10 12345678910 20.10.2018

   »    Co k tomu říct.. Tato série se mi líbila daleko víc jako ta první. Ukázalo se kdo je co zač, příběh se rozvinul a byl plný akce, vzrušení a pro mě potřebného drama. No jedna z nejlepších sérií roku 2018 co jsem viděl.. Hodnotím tak jak hodnotím, doufám, že bude další série se stejnou porcí dílů

Fullmetal Panic! Invisible Victory Roby 10/10 12345678910 20.10.2018

   »    Tak po dlouhé době jsme se dočkaly a stálo to za to. Dostaly jsme zdaleka nejdospělejší sérii ze všech, která odhalila několik věcí. Velmi mě potěšilo, že už se Sagara nechová jako zelená guma, ale už jako dospělý a vcelku rozumně uvažující člověk. ostatní postavy taky dostaly svůj prostor a tak nějak to bylo celé správně vybalancované. Mithril už není ta neporazitelná tajná organizace jako dřív a to je dobře. Tahle série se povedla, takže nemůžu dát jinak než 10/10