akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31895
  • Hostů: 178 + 129

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Tokyo Ghoul mujdevatyucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Sakra, lidi, to vás ještě pořád baví dávat v recenzích anime nulu, jen proto, že se nechcete smířit s tím, že ty anime někoho baví?

Gekijouban Fairy Tail: Dragon Cry Mujosmejucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Je to nejlepšejšejší anime které lze vidět. Doporučuji. Kdyby to šlo dám 11 z 10. Kvalitní dílo, které se zapíše do dějin anime.

Darling in the Franxx Mujosmejucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    AH tohle bylo opravdu krásné. Tak realné a uvěřitelné vyzobrazení vztahů nikde jinde nenajdete. Milostný příběh z budoucnosti, který ukazuje že si máme vážit všech krás života. A konec ? Myslím, že to psal nějaký génius. Ne opravdu, věřte mi. Kdo to neviděl, tak o dost přišel. 20 z 10

Sword Art Online: Alicization Mujosmejucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Je to SAO. Potřebujete něco víc aby jste to milovali ? NE !

Tokyo Ghoul Mujosmejucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Akcí nadupaná adaptace ne tak dobré mangy. Furt se tam něco děje a to nejelpší studio, které nám za svoji existenci přineslo ty nejlepší anime se zde opravdu vytáhlo. Děj je velice originální a hlavní postava je ohromně propracovaná. Ani vteřinku nezačala otravovat a celou dobu ukazuje, jak mají být hlavní postavy napsány.

Tokyo Ghoul DESTRIX 9/10 12345678910 17.06.2019

   »    Rozhodně dokáže vtáhnout do děje, to se musí nechat.

Sword Art Online: Alicization DESTRIX 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Zatím nejlepší série SAO, která si 50% rozhodně nezaslouží.

Naruto Shippuuden zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 17.06.2019

   »    Shippuden je těžký na hodnocení, na jednu stranu velmi dobrá série s hromadou zajímavých postav, na druhou stranu ale musím říct, že jsem očekával, že se příběh bude odvíjet jiným směrem... je to špatná věc? Spíše ne, ale i tak mě štve, že hromada postav nedostala tolik prostoru, kolik by si zasloužily.

Grand Blue VegetaCR 10/10 12345678910 16.06.2019

   »    Tak nahlas jsem se už dlouho nezasmál. Takle mě dokáže odrovnat jen Gintama:) Animace super, vtipy jedna báseň a opening boží. Co víc si přát. A naprostá topka byl díl s výzdobou pokoje. Jsem myslel, že umřu smíchy:)))) P.S. A narážky na ostatní anime vždy potěší. NGE :)) Tady není co řešit 10 jak vyšitá a určitě se budu k tomuhle kousku dost často vracet.

Darling in the Franxx Tarotitano 10/10 12345678910 15.06.2019

   »    Darling in the Franxx se mi líbil a rozhodně si ho pustím někdy znovu od začátku až dokonce a znovu urodím nějakou tu slzu já osobně doporučuji Darling in the Franxx pokud vás něco takového zajímá tak si to pusťte a možná pokud jste jako já tak nebudete litovat

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! Tarotitano 8/10 12345678910 15.06.2019

   »    Vtipné,zábavné,přátelské a zajímavý příběh to je Konosuba

Naruto zukadotuarikitotekutakume 9/10 12345678910 14.06.2019

   »    Naruta jsem měl vždycky rád, hodně se mi líbí svět a stejně tak i soubojový systém a našel jsem si zde i spoustu postav, které jsem si velmi oblíbil, za nejhorší aspekt Naruta bych nejspíš označil filery, ale jelikož ty může člověk přeskočit, tak vlastně o nic moc nejde.

Gabriel Dropout kolmo 6/10 12345678910 13.06.2019

   »    Od tohoto anime jsem toho moc nečekal a víceméně jsem toho ani moc nedostal. Jedná se o docela povedené komediální šonen. Pěkná a roztomilá kresba, průměrná hudba a rozhodně chválím OP, ten se mi moc líbil. Bohužel zde dochází k velké recyklaci vtipů a scének, kdy jsem se už po druhém díle začal docela nudit, protože každý vtip byl jen kopií toho předchozího. Hlavní postava Gabriel mne také moc neoslovila, většinu zábavy po celý čas obstarávají hlavně vedlejší charaktery.

Nanbaka (2017) NinaClarisse 10/10 12345678910 10.06.2019

   »    Pokračování jak se dalo očekávat nezklamalo. Musím to velmi pochválit.

Nanbaka NinaClarisse 10/10 12345678910 10.06.2019

   »    Hezky zpracované,zábavné, líbí se mi národnosti jak tam je každá postava za jednu.

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito NinaClarisse 10/10 12345678910 10.06.2019

   »    Na první pohled jsem nechápala smysl, ale pak jsem se do toho úplně ponořila.

Gekijouban Fairy Tail: Dragon Cry NinaClarisse 10/10 12345678910 10.06.2019

   »    Další povedený film Fairy Tail. Nemůžu si stěžovat.

Radiant Kage-ryu 8/10 12345678910 10.06.2019

   »    Príbeh síce nemal nejakú neskutočnú zápletku ale dokáže váš udržať pri tom aby ste to naďalej sledovali. Chcete vedieť ako to bude pokračovať, drží vás to takým svojským nenúteným spôsobom. Opakom toho sú anime ako One piece, Naruto či Fairy tail, kde vás ide rozdrapiť keď musíte čakať na dalšiu časť celý týždeň... Čiže vcelku dobré anime.

Saenai Heroine no Sodatekata Flat gogi 10/10 12345678910 08.06.2019

   »    dá se to popsat jen pár slovy jedna velká ˜krásná inspirace˜ nevim jak popsat tohle anime prostě dost emocích tvůrců p.s. dokážu to pochopit ...

Manaria Friends Sagittarius 5/10 12345678910 05.06.2019

   »    Hezky se na to kouka. Design a kresba jsou opravdu nadherne. No a z pocatku jsou zajimave i hlavni postavy. Jenze od pulky to prijde. No vlastne nic neprijde. Proste to zustane porad stejne. Romanticke vibrace mezi obouma hlavnima postavama moc nefunguji a autori to radeji ani nemeli zkouset. Dily maji cca 15min a je jich 10 a ja jsem se na posledni 4 dily musel nutit abych to dokoukal. Nic cloveka netahne k tomu to sledovat. Coz je skoda. Protoze to vypada opravdu hezky a ten svet si myslim ze bude mit skryty potencial.

Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu fajmater 10/10 12345678910 03.06.2019

   »    Nemůžu za to, ale tohle se prostě stalo moje "guilty pleasure".

Uchuu Senkan Yamato 2199 kolmo 10/10 12345678910 02.06.2019

   »    Skvělý remake, který jsem opravdu hodně dlouho odkládal. Pěkná kresba snažící se držet předlohy a přitom vypadá moc sympaticky a moderně a především neodfláknuté, tohle je po technické stránce moc zdařilé anime navíc na rok 2013 dobré animace. Postavy a příběh... nemám výtek. Kdo by si nezamiloval klasickou skladbu o vesmírné bitevní lodi Yamato, která v různých verzích hraje na pozadí prakticky nepřetržitě, takže hudební doprovod super, hlavně OP, který jsem pokaždé shlédnul. Není to sice čistá desítka, ale devítka mi přijde málo.

Bishoujo Senshi Sailor Moon Vanda 7/10 12345678910 02.06.2019

   »    Keby som toto anime videla tak pred 10 rokmi asi by som bola nadšená. Je to anime pre mladšie publikum. Väčšina dielov je o tom istom, čiže objaví sa yoma, bojujú, vyhrajú. Sailor Soldiers majú stále rovnaké schopnosti, akurát Sailor Moon získa power up. S malou pomocou tlačítka na pretáčanie opakujúcich sa scén premeny a útokov sa to dá pozerať. V druhej polke anime konečne začíname získavať nejaký príbeh. Celkom som si užívala vzťah Usagi - Mamoru/Sailor Moon - Tuxedo Mask. Prvá séria skončila divne a som zvedavá na pokračovanie, či sa dej vyvinie do príbehu alebo zostane rovnako repetitívny. PS: Remake (Sailor Moon Crystal) je divný.

Chio-chan no Tsuugakuro Sagittarius 9/10 12345678910 02.06.2019

   »    Povedene :D Hodne jsem se nasmal. Diky tomu ze je to Seinen tak jsou vtipy o nejaky ten stupinek "dospelejsi". Je tam hlaska za hlaskou a spousta situacich u kterych bych netusil ze mohou byt tak zabavne. Hlavni postavy jsou dobre ujete a skvele to mezi nima funguje. Animecne si to spravne (stylem animace a designem) hraje tak aby to vytezilo ten spravny vtip.

Steins;Gate 0 VegetaCR 9/10 12345678910 30.05.2019

   »    Originální Steins;Gate je pro mě srdcovka a řádí se mezi moje top 5 anime ever. A musím říct, že zero vůbec nedělá špatné jméno originálu. Tahle sérii nám vzásadě ukazuje, co kdyby se Okarin rozhodl zůstat ve světě Beta a tím pádem obětovat 1 osobu sobě nejdražší. A musím říct, že jsem si to opravdu zase užil. Bylo zajímavé sledovat téže osoby, ale trochu z jiného úhlu pohledu. Fakt tu nebudu prozrazovat děj to prostě musíte vidět. I nová členka laborky měla prostě to správné charizma. Jen dodám jedno jak mile se ozvala ke konci posledního 23 dílu ( dodateční díl ala valentýn nepočítam ) originální hudba z openingu 1 série tak mě to prostě odrovnalo a já se vrátil zase o 8 let zpět co jako bych měl taky doma supr dupr mikrovlnu. Jelikož je originál u mě skoro modla tak téhle sérii musím dát o 1 bodík míň. Jen to ukočín těmito slovy Pro své přátele změním klidně i budoucnost i kdybych se u toho měl...