akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10748
  • Uživatelů: 30976
  • Hostů: 180 + 60

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... kolmo 9/10 12345678910 30.03.2019

   »    Jsem většinou k anime ze školního prostředí velmi kritický, ale v tomto případě tomu bude právě naopak. Moc pěkný kousek o jednom klučinovi, který jednou potká v knihovně nádhernou holku oblečenou v králičím převleku. Tím začíná kolotoč událostí ve kterém se hlavní hrdina musí vypořádat s jakýmsi "syndromem dospívání" zvláštním úkazem s ještě s více zvláštními následky, který se záhadně objevuje u vše dívek z jeho okolí. Tak je na něm, aby dívkám pomohl s jejich problémy a vše vyřešil. Je to bláznivý a originální příběh, který mě zaujal a doslova ukoval k obrazovce a u posledního dílu jsem si i zabrečel. Technická stránka je také zdařilá, nádherná a roztomilá kresba, pěkný a milý hudební doprovod a především sympatické charaktery. Myslím si, že za svou originalitu si tohle anime devítku více než zaslouží.

Domestic na Kanojo Smrtak25 9/10 12345678910 29.03.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Okrem občasných klišé toto anime ma pobavilo, prekvapilo aj zaujalo proste oddychovka pri ktorej sa zasmejete a občas sa cítite až trápne za hlavných hrdinov :D ale skvelé a konečná myšlienka je pekná. 9/10 za tie trapne klišé ;D

Bleach Machlas 7/10 12345678910 29.03.2019

   »    Anime malo dobry začiatok ale vo svojej dobe malo veľkich konkurentoch ako je NARUTO, POKEMON, ONE PIECE. Pribeh sa mi zapačil alo bolo tam dosť nevyraznich a zbitočnich postvam hlavne Orihime a Sado. Najviac sa mi nepačil odskok od pribehu od espadas. Ked začala ini bribeh ohladom dajakich mečou. Posledna seria alebo časť ked stratil svoje schopnosti a boli mu navratene ma dostala a ihned po dopozerani som hladal pokračovanie alebo hocičo.

Boruto: Naruto Next Generations Machlas 3/10 12345678910 29.03.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Naruto: Veľmi dobre anime kde je hlavni hrdina odpisovany ale snaži sa dostať na post Hokage. To bolo anime ktore sa dalo pozerať a nebolo roztuahnute 200 eps. Perfect (9/10) Naruto shippuden: Ja osobne mam rad skoky v čase. Ale jeho character a osobnosť sa za te 2 roky nezmenily a cely pribeh bol zbitočne roztiahnuty na 500 eps. To bola chyba podla mna vojna čo trva skoro 200 eps je chyba ktora zniči anime. Ku koncu som ani nevedel ze tam dajaka je. Ale pozrel som si to rad ale pozreť si to 2x asi nie. (6/10) Boruto: Nema ani poriadne zaklady aby to bolo dobre anime. Probech je nezaujimavy a postavy sa snažia preniesť z doričoch na deti. Počkam si na postavu Kawaki a uvidim aky bude mať character ale vela od toho neočakavam. (3/10)

Ballroom e Youkoso Machlas 8/10 12345678910 29.03.2019

   »    Toto anime je rozdelene asi tak na 3 časti: 1. časť (Začiatok): Zo začiatku sa pribech pomaly rozbiehal a bolo tam dosť vysvetlovania. 2. časť (Akagi Mako): Skusana partnerka ktora sa bala vyjadriť musi sutažiť oproti jej bratovi. Tato časť ma zaujala a anime ma začalo zaujimať a baviť ma. 3. časť (Hiyama Chinatsu): Touto postavou sa anime začalo dobre meniť a vyvoj oboch postav a ich spoluprace medzi nimi. Robolo mi problemy grafika a trochu natiahnute ruky a krky postav. A dosť rovnakych pohybov v anime. Myslim že by mohly trochu viac zmeniť vyrazi v tvari (Dakedy to bolo strašne). Jediny rozdiel v tanci som videl medzi Quartz a ostatnimy. Waltz a Tango sa mi zdalo rovnake. Tešim sa na druhu season a dalšie pokračovanie pribehu. Doporučujem pozrieť (3. časť sa mi pači asi aj preto ake farby ma vlasi Chi-chan :P)

Boruto: Naruto Next Generations FildasCZ 3/10 12345678910 29.03.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    ANo Boruto měl být návrat Naruta, ale byl to neskutečný propadák a 3 body má jen za nostalgii a hudbu. V Narutovi, kde bylo ještě hodně věcí k vysvětlení a postavy, kde jsem čekal alespon jeden díl nebylo nic. A přesto byl natahovaný a boruto ? Žádné emoce, smích akorát nechut. Naruto, který nemá čas na svého otce. Prostě cílovka je tak 5 let mi přijde.

Kenpuu Denki Berserk Lendjr 10/10 12345678910 29.03.2019

   »    Roky 1995-1997 byly patrně jedny z nejplodnějších let pro anime. V těchto letech vzniklo tolik legendárních kousků, které máme vyryté do paměti. Pro spousty z nás je právě tahle generace anime to, co se nám vybaví, když přijde na řeč na toto skvostné odvětví filmografie. Berserk je představitel toho nejlepšího té doby. Možná i toho nejlepšího vůbec. :)

Berserk Lendjr 2/10 12345678910 29.03.2019

   »    Nezvládl jsem to. Původní adaptace mangy byla excelentní. Tohle je opravdu hrůza. Zkoušel jsem se k tomu po 3 letech znovu vrátit, ale prostě nope. Atmosféra je pryč, animace mi absolutně nesedí a nebudu určitě jediný. Není co dodat. Dvě hvězdy za název.

Steins;Gate FildasCZ 0/10 12345678910 29.03.2019

   »    Moj celkové shrnutí je, že seriál má 94% tady na csfd 84%. A já prostě nevím, jak k tomu anime přijít na chut. Dobře první tři díly byly zajímavé jenže jsem čekal, že se to rozjede, ale oni jen žvaní a žvaní a dokolečka žvaní. Snažím se to pouštět u spaní, ale ani to nepomáhá. Odpad to není, ale je to nuda. Pořád tam něco dělají, ale vlastně dělat nemusí. Tak jsem přetočil zbytek dílů a točí se tam sekvence venku uvnitř venku uvnitř a stále dokola. Pro mě je to prostě nudný odpad. Sorry.

Egao no Daika kolmo 3.25/10 12345678910 28.03.2019

   »    Tohle dokoukat bylo utrpení a jen proto, že jsem doufal v zajímavý konec jsem to vydržel, bohužel zázrak nenastal, naštěstí tohle anime není s otevřeným koncem. Omlouvám se za svou kritiku všem, kterým se tohle anime líbilo, ale já mezi ně skutečně nepatřil.

Redline Sagittarius 7/10 12345678910 27.03.2019

   »    Je to silenost. Pribehove a myslenkove jednoducha silenost ale o to vice silenejsi po vizualni a animacni strance :D Jakmile vam animacni styl nesedne tak si asi na tomhle filmu nic co libit nenajdete. Ja mam ale tenhle animacni styl rad (respektive mi nevadi) a jeho kvality jsem si nadmiru uzil. Spravne ulitla banda zavodniku a zaporaku. Zbesila jizda a akce. Nic vic a nic min.

Demi-chan wa Kataritai Sagittarius 8/10 12345678910 27.03.2019

   »    Paradne jsem se bavil. Zajimavy mix jak ozvlastnit skolni zanr. Prvni polovina byla mnohem lepsi protoze me nejvice bavilo to jak ucitel Takahashi Tetsuo badal a snazil se nejak pomahat nadprirozenym. Nejvic me nadchlo predstaveni tezkosti Satou Sakie aka Sukuby. A doufal jsem ze se mezi nima vybuduje takovy vztah kdy ji on bude pomahat prekonavat jeji tezkosti a najdou si k sobe cestu. Trosku se to sice vyplnilo ale nic extra. Bohuzel... Jinak ale reseni tech problemu melo lehky presah a diky tomu to bylo hodne zajimave. Jinak je to oddechove a srandovni. Jak uz jsem psal tak ten zacatek byl mnohem lepsi. OVA (posledni dil) konci zajimave a je skoda ze neni pokracovani.

Manaria Friends dahakere 5/10 12345678910 27.03.2019

   »    Co chápu, tak se to odehrává ve světě Shingeki no Bahamut, tedy konkrétněji to vyobrazuje nějaký event z herní předlohy. Nedokážu si moc představit, jak moc zábavnej event to mohl být, když se v tom anime absolutně nic zásadního neděje. Je to prostě fanservice pro hráče hry nic víc nic míň. Největším kladem je animace a hudba. Oboje bylo téměř perfektní. Navíc je to krátký a pokud vás baví koukat na to jak se princezna snaží dostat své dračí "kamarádce" ehm pod ocas tak proč ne. Samozřejmě s původníma 2 sériema to nemá absolutně nic společnýho.

Digimon Adventure - Bokura no War Game Dorwars 6/10 12345678910 26.03.2019

   »    Mamoru Hosoda každým coulem. Dobré, ale krátké

Digimon Adventure Dorwars 7/10 12345678910 26.03.2019

   »    Začíná to nic moc, ale poslední arc je naprosto skvělí. Velmi, velmi dobré

SSSS.Gridman dahakere 9/10 12345678910 25.03.2019

   »    Neprávem opomíjený skvost (alespoň teda u nás neznám nikoho kdo by to viděl), který jsem z mnoha důvodů vynechal v jeho sezóně. Prvním důvodem byl trailer, který působil prostě divně a CGI vypadalo děsně. Druhým, i když je nepotřebuju, ale nějak jsem zpohodlněl, tak absence CZ titulků. A hlavním důvodem bylo znechucení z Darling in the Franxx, kdy jsem po tom fakt neměl náladu na další "mecha", na kterým se podílelo Trigger. Pokud to máte stejně, tak se ničeho z toho nebojte a hurá na to. CGI je dobré, celkově animace je fakt pěkná a s Franxxem to má naštěstí pramálo společného. V Triggeru, i když zase ve spolupráci s jinými studii, se znovu vytáhli. Předem je nutno upozornit, že stejně jako třeba u Steins;Gate to na začátku strašně mate a vlastně skoro celou polovinu si budete myslet, že se díváte na hloupou parodii na strážce vesmíru jak mlátí obří kaiju. Jenže pak se to přehoupne v jeden nekončící plot...

Tensei Shitara Slime Datta Ken kolmo 9/10 12345678910 25.03.2019

   »    Perfektní Isekai anime, nemám prakticky žádných výtek. Pěkná kresba, zajímavý příběh, super charaktery, moc se mi líbila i hudba stejně jako openingy i endingy. Pár chyb a nedostatků bych na tomto anime určitě našel, ale jelikož jsem se celých 24 dílů parádně bavil, tak do toho šťourat nebudu a dále nechám mluvit své hodnocení.

Magi: The Kingdom of Magic kolmo 7/10 12345678910 24.03.2019

   »    Druhá řada mě trochu zklamala, byla až moc uspěchaná, objevovalo se v ní bez nějákého detailnějšího vysvětlení obrovské množství nových postav, mnoho prostoru je věnováno na nepodstatné věci, ale ty důležité momenty jsou odbývány v rychlosti a bez vysvětlení. Zklamalo mě, že se autoři prakticky vůbec nevěnovali putování Morgiany a Alibaby, kteří se na závěr objeví, jsou silnější, ale nikdo vám nevysvětlí jak k tomu vlastně došlo. Když k tomu všemu připočtu, že celé Magi má víceméně otevřený konec, kde se vlastně nic nevyřeší a neposune, tak to pro mne bylo docela zklamáním. Rozhodně jsem se u druhé řady skvěle bavil, ale spokojený, kvůli absenci pokračování jsem tedy moc nebyl.

Magi: The Labyrinth of Magic kolmo 8/10 12345678910 24.03.2019

   »    Tak tohle bylo neočekávaně milé překvapení v podobě velmi povedeného šónen. Pěkný a povedený příběh, fajn charaktery a roztomilá kresba. Škoda jen, že hlavní postava Alibaba často upadal do jakési letargie a depresí, rozhodně by mu víc seděla role svérázného cílevědomého mladíka, než role chudinky co se sesype při každém problému, aby pak zázračně prozřel zachránil situaci a následně se zase sesypal u dalšího podobného problému.

Magi: Sinbad no Bouken (2016) kolmo 9/10 12345678910 24.03.2019

   »    Na tenhle prequel jsem se díval před hlavní sérií a mohu říci, že po shlédnutí všeho se mi líbil víc než samotná hlavní série. Dobrodružství Sinbada byla rozhodně zajímavější a především zábavnější, než putování Aladina a Alibaby. Škoda jen, že v něm nebyly příběhy všech jeho budoucích generálů.

Kami-sama no Memo-chou: It`s the Only... Gurkh 7/10 12345678910 23.03.2019

   »    Zajímavý pohled na svět, hned z několika nezvyklých úhlů. Sympatické postavy, pro které přátelství a vzájemné vztahy hodně znamenají, i když to znamená jít z problému do problému, ale pro ně to stejně dává větší smysl než být sami mezi zástupy cizích lidí. Případy, které se tu řeší, mají do nějakého "hraní si" pořádně daleko, tady to jde na ostří nože, s plným dopadem pro "naše hrdiny" i pro ty na druhé straně - včetně zraněných a mrtvých! Ani konce případů, přes úspěšné odhalení toho co se stalo, nepřinášejí mnoho klidu. Přesně jak to říká Alice: "Hledáme ztracená slova i hanbu živých, abychom zachovali čest mrtvým. A pro útěchu živým, ponižujeme mrtvé." Nezvyklé a zajímavé anime, hodnotím někde mezi 7-8, ale nějak mně to úplně nesedlo, nelíbilo se mi to, když to řeknu jinak - emoce případů jsou příliš temné a živoucí, aby se do toho mohl člověk ponořit, navzdory...

Hataraku Saibou enevy 4/10 12345678910 22.03.2019

   »    Byl jednou jeden... život v japonském provedení. První minuty to vypadalo docela slibně. Ale nefunguje to, jak by to mělo. Celé to působí strašně dětinsky, což by mi nevadilo, kdyby to tvůrci nepřeháněli gejžiry krve. Pak vlastně nevíte pro koho je to vlastně určeno. Má to být naučné? Občas je, ale spíše než to... je to nuda a do toho horda dalších otravných postav. Chybí tomu napětí, pořádný zvrat, nějaké to překvapení. Po 3 respektivě začátku 4 epizody drop.

Mayoiga Dorwars 4/10 12345678910 22.03.2019

   »    Začíná to slibně, ale nakonec dostaneme jen nehorázný clusterfuck

Kimi no Na wa. qwertis22 10/10 12345678910 20.03.2019

   »    Prostě úžasný anime film, jeden z nejlepších co jsem viděl.

Fullmetal Panic! Invisible Victory enevy 6/10 12345678910 17.03.2019

   »    Už u prvního dílu jsem měl zvláštní pocit, něco nehrálo tak jak mělo. U druhého dílu jsem si říkal, tak tohle je pořádný propadák a opravdu jsem neměl chuť pokračovat. Hudební doprovod byl místy úplně prázdný nebo vůbec nezapadal. Kulisy, pozadí taktéž prázdné. Plno přiblblých scén s novým enginem, ale město mrtvé. Tak například dívate se na automobilovou honičku, která se odehrává v Tokiu. Cesty jsou však úplně vylidněné. Nikde ani živáčka, za celou dobu vidíme snad dvě auta. Všechno zle. Čekáte tak dlouho a dostanete téměř odpad. Ta umělost se projevovala i na postavach. Nějak jsem jim nevěřil. Občas úplné želatiny. Mimika žádná, jako bez duše. Opak minulé série. Co dále, můžeme také vidět spoustu nelogických scén. Jako kdyby to někdo špatně nastříhal. To asi k těm mínusům. Když jsem psal o nepovedených scénách, tak jsou tady i místa, kde naopak se animátoři vyhráli. Škoda, že to jsou...