• Anime: 10135
  • Uživatelů: 26906
  • Hostů: 212

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Violet Evergarden TPKSNVP 10.00/10 12345678910 08.04.2018

   »    V skratke: Príbeh zobrazuje vývoj hlavnej postavy, dievčaťa menom Violet Evergarden, ktorá sa zdá byť z počiatku chladná a bez emócií. Už odmalička bola určená len ako nástroj na zabíjanie pre armádu. Lenže vojna sa končí a ona nemá už žiadne ďalšie rozkazy. Začne teda pracovať ako Auto Memory Doll, kde chodí k ľudom a píše im listy. Zároveň spoznáva ich príbehy a nové emócie, vďaka ktorým sa postupne otvára. Úprimne, niektoré tie príbehy vedia poriadne chytiť za srdce - skladateľ s dcérou, alebo tá chorá matka. Prišli mi ešte dojemnejšie než Clannad a podobné série. Ešte so sprievodom tej bezkonkurenčej kresby a animácie od KyoAni, ktorá sa väčšinou vidí len u filmoch s veľkým rozpočtom. Určite to nie je pre každého a nedokázal by som to skuknúť celé naraz, ale aj tak je to pre mňa jedna z najlepších sérií, ktorá sa mi vryla do pamäti a veľmi rád si ju pozriem ešte raz.

Eve no Jikan Dorwars 7.00/10 12345678910 08.04.2018

   »    Myšlenka dobrá, zpracování také, ale nejsem si jistý, v zájmu jaké společnosti je dělat sama sebe si uvědomující SLUŽEBNÍ roboty.

Garo: Vanishing Line Anjin 7.00/10 12345678910 08.04.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Sice se jedná jen o velice volné pokračování, ale není to špatné. Taková akční road-movie, která spíš než na hlubší příběh sází na efekt, ale pobaví a nějaké vyložené lapsy tu také nejsou.

Overlord II kolmo 8.00/10 12345678910 08.04.2018

   »    Tak jsme se konečně dočkali další série. Z celkového pohledu jsem zklamán nebyl, ale bylo to jako na houpačce. Vadily mi zde dvě věci, první je příběh ještěřích bytostí, který jsem vzhledem k tomu jak byl završen shledal zbytečně dlouhým a další je "velká ukecanost o ničem"(10 minut kecání o blbostech, aby se v dalším díle kecalo o stejné věci znovu). Když to vezmu kolem a kolem, tak bych řekl, že toto pokračování v podstatě dláždí cestu k další sérii. Overlord 2 je plný otázek ale je v něm velmi málo odpovědí, snad bude brzy další série a nebudeme na ní opět tři roky čekat.

Violet Evergarden mari01021982 10.00/10 12345678910 07.04.2018

   »    Je to vyjímečné anime se silným příběhem, které mě hned ze startu vtáhlo do sebe a už mě nepustilo. Dávám 10/10, protože jelikož hovořím za sebe, tak Violet Evergarden přesně ví, jak pohnou se srdcem toho, kdo toto anime zrovna sleduje:)

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito Anjin 6.00/10 12345678910 07.04.2018

   »    Retrospektivním pohledem musím říct, že jako prequel pro hlavní sérii je to ideální, a obstojí to i jako příběh sám o sobě, byť ten svět je pro nás ještě cizí.

Mahou Tsukai no Yome Anjin 6.00/10 12345678910 07.04.2018

   »    Jen s velice těžkým srdcem tomu dávám tohle hodnocení. Protože tohle anime je opravdu krásné. Tedy kresbou, hudbou a fantaskně-mytologickým světem. Opravdu, krásné je opravdu slovo které výše uvedené vystihuje. V čem je problém? Samozřejmě postavách a příběhu. Tedy, ne tak úplně, vedlejší postavy jsou většinou dobré, třeba Lindow dokonce dost, a příběh taky první polovinu plynul docela dobře. Ale celé to hapruje na hlavních dvou postavách. Jejich vztah prochází určitou proměnou, ale celá proměna je jednak nevýrazná (skoro možná je tam až násilně, rozhodně tomu chybí určitá jiskra) a navíc je to celé zmatené. Chise navíc často přemýšlí naprosto nelogicky a její úvahy prostě nedávají smysl nebo řeší podružnosti. Elias se zase tváří jako tvrďák, ale ve skutečnosti je dost nevyrovnaný a jeho vztah s Chise se mi jeví až nezdravě.  A bohužel, čím víc anime spěje ke konci, a je tu snaha víc tlačit...

Violet Evergarden Himari 9.00/10 12345678910 07.04.2018

   »    Skvelé anime. Keď som ho začala sledovať, tak som nečakala, že ma až tak zaujme. Úžasný príbeh, dokonalá hlavná postava. Veľmi dobre urobené. Violet som shippovala s Majorovým bratom (ale ja som divná vždy, whatever) :D, 12 epka pre mňa najlepšia^^ Ďakujem za preklad.^

Ryuu no Haisha pokoj 10.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Smutný příběh ale pěkný a zároveň divný :D 

Hakata Tonkotsu Ramens Anjin 6.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Docela originální mafiánské anime, které neurazí. Pokud bych měl něco vyzdvihnout, tak by to byl hlavně chytlavý OP.

Overlord II Anjin 7.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Abych se přiznal, mně první série zas tak nenadchla. Ani nevím proč. Asi mi vadil všemocný hlavní hrdina, který všechny poráží lusknutím prstu, a přesto si hraje na obyčejného dobrodruha.  Ve druhé sérii je to sice také, ale ne v takové míře, a navíc už jsem si zvykl. K dobru přidávám i to, že větší prostor dostaly jiné postavy (a nemyslím tím ty ještěry, jejich prostor byl až zbytečný). A ano, musím souhlasit s kolegou, nejlepší část je Sebas a Tuare, k čemuž bych přidal ještě scénu, při které se Albedo (jinak v sérii minimálně) projeví... jinak.

Killing Bites Anjin 6.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Anime, které se s tím prostě moc nemaže. Bojovka par exellance, kde stříkají gejzíry krve a vzduchem létají kusy těl ( i když v konečném důsledku tu není zas tak moc mrtvol, jak by se mohlo zdát). Postavy většinou ploché, příběh se nejvíc projevuje na začátku a na konci, a vlastně se toho zas tak moc nestane. Z toho (i z jiných důvodů) by druhá série mohla být víc než přínosem.

Made in Abyss Dorwars 8.00/10 12345678910 05.04.2018

   »    Krásný svět                                     

Fate/Extra: Last Encore dahakere 7.00/10 12345678910 05.04.2018

   »    Čekal jsem, že bude stačit znalost postav a přibližné pročtení si o čem byly hry na PSP. A musím uznat, že k pochopení co se tam děje to nestačilo ani z daleka. Takže jsem se spokojil s tím, že +- svět Fate/Extra znám a že se mohu podívat na známé postavy z Fate universa jak se mlátí v krásně vykresleném světě. Byl jsem zpočátku hodně zklamán, ale od 2. podlaží to byly orgie pro oči. Někomu sice nemusí sednou kresba postav, ale animaci to mělo nádhernou a osobně kresba se mi začala líbit taky.  Jinak jakožto jedinou hru na PC z tohoto universa mám dohrané Fate/Extella, což by měl být sequel k Fate/Extra, ale toto anime má být taky sequel a děje se tam uplně něco jiného ...mám v tom bordel. Kvalitou to ale Fate/Apocrypha převálcovalo ve všech směrech. Prostě UMU > trap gay paladin :)

Violet Evergarden dahakere 10.00/10 12345678910 05.04.2018

   »    Podle popisu by se mohlo zdát, že se jedná o další klišé příběh o robotovi, co se snaží v sobě najít city a lásku. Naštěstí to tak nebylo. Jedná se o příběh mladé dívky (je to člověk ne robot...), která byla celý svůj život využívaná jako nástroj na zabíjení a najednou se ocitla v "normálním" světě bez války. Ano klišé "snažím se zjistit význam slova láska" tu je, ale sakra tady to vůbec ničemu nevadilo, protože to nebylo zpracováno tak příšerně (narozdíl od hledání smyslu lidského srdce v No Game No Life filmu). Jednoduše tato otázka jde skrz celé anime s vývojem hlavní hrdinky a když už si myslíme, že se Violet byla schopna začlenit do společnosti, stane se něco co ji zase vrátí o 10 kroku zpátky. Hlavní je jít do toho s tím, že to není žádné akční anime a když už tu nějaká akce je, tak jen pro vysvětlení a posunutí příběhu. Nejsou tu žádné prvoplánové bitky na efekt. A že by tu...

Sora Yori mo Tooi Basho dahakere 8.00/10 12345678910 05.04.2018

   »    Překvapivě zábavná, na první pohled, blbůstka. Ona to ale vůbec ve výsledku blbost nebyla. Mělo to vše, co by mělo anime podobného žánru mít, aby mě bavilo. Humor, skvělé postavy, občas vážné chvilky a nádhernou animaci. Co už že tam mnoho věcí nedává smysl a pochybuji, že by se něco z toho mohlo stát. Byla to prostě zábava. Určitě ne moje nejlepší anime roku, ale na topku to určitě mít bude. :) Jinak osobně mě nejvíc bavila část před samotnou cestou.

Overlord II Sagittarius 6.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Horsi nez prvni serie. Uvod byl zajimavy ale ne vyborny. Stred se sluhou se mi moc libil. No a konec byl takovy nemastny neslany. Animace a vizual v nekterych chvilich hodne nic moc. Celkove mi tam chybelo neco neco zajimaveho. PS: Hodil by se tezsi rekap usek na zacatku serie. Osobne jsem byl po te dobe uplne mimo s pribehem (po skoro 3 letech si fakt uz prd pamatuju).

Dagashi Kashi 2 Anjin 7.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Tak nakonec musím s překvapením konstatovat, že se jedná o docela vážné anime. Zatímco první série mi přišla spíš jako parodie na reklamu na cukrátka, tady rozhodně neubylo humoru (spíš naopak), ale už to má nějaký příběh. A dokonce i ta Hotaru už není jenom ten šílený přízrak, ale taky trochu i člověk.

Death March kara Hajimaru Isekai... Anjin 5.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Tak pro změnu harémovka, která snad ani harémovkou není. To je docela positivní, ale na zajímavé anime je potřeba něco víc, než jen deset dílů postupného nabírání holek.

Kokkoku Anjin 6.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Pokud má 12-dílné anime být dobré, musí šlapat jak hodinky. Kvalitní téma, zajímavý vývoj příběhu, silné postavy. Bohužel, Kokkoku zůstalo někde uprostřed cesty. Začíná dobře, neotřelým tématem, s hlavní postavou docela sympaticky obyčejnou. Naneštěstí po nějakém čtvrtém dílu tvůrcům ujela ruka, a až příliš akce začalo válcovat všechno ostatní, včetně vnitřní hloubky charakterů. Ne že by to potom nestálo za nic, ale prostě už se tam nevešlo to, co tam být mohlo. A konec? Sice pěkný, ale ukázkový deus ex machina. Takže lehký nadprůměr, za ty neotřelé motivy.

Dagashi Kashi 2 FiveByFive 4.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    V prvej sérii sa mi veľmi páčila kresba (-20%)... Sotva som sa rozpozeral a už bol koniec, opening ani ending ma nezaujali (- ďalších 20%)... Príbeh ma sklamal - hlavne preto, že som fandil Sayi (- ďalších 20%)... ...

Overlord II VegetaCR 8.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    2 série není tak dobrá jako první. Na můj vkus zde hlavní postava prostě dostává málo prostoru, ale za to se nám odhalují aspoň náznaky charakterů ostatních, ikdyž tady to taky není žádná sláva a prostě za těch 13 dílů se toho moc stihnout nedá. Ale musím pochválit animaci a i boje jsou zase zvládnuté na jedničku. V téhle sérii nejvíc prostě vyčnívá Sebas a jeho linka s Tsuare, za kterou musím dát bodík navíc. Ta byla perfektní.

Citrus HarukaMADS 5.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Jak dlouho budu muset ještě čekat na další dobré shoujo-ai anime, toť otázka. Už trailer na Citrus ve mě vyvolal jisté pochybnosti. A ty se bohužel potvrdily. Je to klišé, je to tupě přeslazené, zároveň je to ale toxické ("polo-rape žhavé" scénky), plot twist žádný, měnící se a nelogické chování postav, prostě au, tohle zabolelo. Líbila se mi animace a opening, jinak ale meh. To už si radši pusťte Sailor moon S, tam to vyobrazení vztahu mezi dvěma dívkami zvládli tisíckrát lépe =) 

Overlord II dahakere 4.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Tak tohle byla hrozná nuda. Nějak nechápu smysl 3/4 série zazdít hlavní postavu a půl anime se věnovat zbytečným ještěrkám. Jasný, jde o průzkum a pomalé ovládnutí toho světa, ale když mám sílu zničit všechno na potkání, proč se zdržovat kmenem ještěrek... Souboje začaly být nudné a jelikož vtip byl založen většinou právě na hlavní postavě, tak ten šel taky do kopru. Nejlepší scéna z celého anime byla s potrestáním Shalltear a to je docela smutné. Zklamání.

Fullmetal Panic! The Second Raid Anjin 10.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Humor nám trochu ustoupil (koneckonců dostal dost prostoru ve Fumoffu) a tahle série je o poznání temnější. Jinek je ale vše při starém a postavy se nám krásně posouvají. Uvidíme, co přinese nová série.