akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11071
  • Uživatelů: 33599
  • Hostů: 229 + 90

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Gekijouban Dungeon ni Deai o Motomeru no... kolmo 7/10 12345678910 29.10.2019

   »    Pěkný filmeček, kvalita zhruba na úrovni seriálu, příběh byl ze začátku trochu nuda, ale pak se to rozjelo a konec ten byl opravdu povedený a ukoval mě při sledování do křesla i slzička ukápla.

Shokugeki no Souma: San no Sara (2018) kolmo 8/10 12345678910 28.10.2019

   »    Druhá půlka třetí série, opět technické zpracování na skvělé úrovni předchozích řad. Nicméně příběh se opět propadl o stupínek níže a docela mě mrzí, že ze seriózního anime o vaření se pomalinku stává přehlídka bizarnosti a šílených klišé, kdy jde místo vaření o to jak hlavní hrdiny co nejvíc srazit na dno. No, mohu jen doufat, že čtvrté sérii se podaří dát příběh opět na správnou kolej a do příběhové kvality prvních dvou sérií a nesrazí toto skvělé anime opět níže.

Shokugeki no Souma: San no Sara kolmo 9/10 12345678910 28.10.2019

   »    Třetí řada(v tomto případě tedy půlka třetí řady) se drží kvalitou technického zpracování v pevných kolejích předchozích sérií v tomto směru nemám co vytknout. První a druhé řadě jsem dal v hodnocení desítku, bohužel teď musím o bodík níže. Důvodem je příběh, který podle mne začal trochu pokulhávat a některé z nových postav, které se zde objeví mi moc nezapadnou do konceptu toho co doteď toto skvělé anime prezentovalo.

Hagane no Renkinjutsushi Inojka 8.25/10 12345678910 28.10.2019

   »    Celkově se mi to líbilo. Jediná věc co mě štvala byly trash openingy

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana o... Evzen 9.25/10 12345678910 27.10.2019

   »    Filmek jsem našla jako jeden z nejlépe hodnocených a protože času není tolik jako dříve, tak už jdu na jistotu, že film bude hezký. U takhle hodnoceného filmu, jsem to přímo očekávala :) a rozhodně nelituji. Sice po určité stránce je to trochu depresivní, ale hodně to nutí zamýšlet a tak :)

Isekai Cheat Magician kolmo 4/10 12345678910 27.10.2019

   »    No, opět velké zklamání z nového isekai tentokrát v podobě tohoto anime. Nezáživný svět, nudné a "duté" charaktery, nesympatičtí hlavní hrdinové i vedlejší postavy. Příběhová zápletka celého tohoto díla je jeden velký výsměch divákovi přímo do tváře, nelogické, chaotické a především je ve stylu šonen, takže dětinské scénky, zápletky i rádoby humor. Hlavní hrdina se nevím proč neustále vyžívá v používání slova "cheater" i přesto, že to víceméně nemá logiku, protože jeho schopnosti dávají smysl jako jedna z mála věcí v rámci tohoto anime světa. Je opravdu směšné, když skoro v každé scéně hlavní hrdina promlouvá s přiblblým úsměvem a se slovy "jsem cheater". No a takto bych mohl v kritice pokračovat... Tohle anime jsem měl rozkoukané celý týden a po každém dílu jsem se musel hodně přemáhat, abych si pustil další a nebo se na druhý den k němu vůbec vrátil. Koukat se na to jakž takž dalo ale víc jak čtyřku tomu opravdu dát nemůžu. Jo a mimochodem ten otevřený konec to byl opravdu od autorů...

SSSS.Gridman Monster 10/10 12345678910 27.10.2019

   »    Rozhodně skvělá věc. Tohle doporučení Meonovi vyšlo. Později napíšu víc.

Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo... sleepygirl22 10/10 12345678910 26.10.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    originalní nápad s více lidmi poslaých do jiného světa.

Juuni Kokuki Elleran 8.5/10 12345678910 26.10.2019

   »    Pro někoho kdo se u anime pohybuje jen chvíli to může mít dost matoucí děj, ale líbí se mi na něm hlavně to zaměření na politický boj a chování všech postav, které má v celkovém kontextu hlavu i patu. jedinné co bych nejvíc vytknul jsou schrnovací díly kterých je hned několik, ale i tam se občas vyskytne něco nového co v hlavním ději nebylo a doplňuje ho to.

Zuori Qing Kong Mia777L 9/10 12345678910 25.10.2019

   »    Oddechový film, kdy se člověk vrátí do mladistvých let a řeší vzájemné vztahy s přáteli a první lásku. Příběh je nenáročný s příjemnou hudbou a animací. Jak se říká, i v obyčejnosti je krása a mě to celé přišlo milé :)

Isekai Cheat Magician xBoBx 4/10 12345678910 24.10.2019

   »    Zřejmě nejhorší Isekai, co jsem zatím viděl. Kresba byla velice jednoduchá, animace hodně mizerná, hudba nic extra a příběh - no příběh byl standard klišé Isekai, "obohacený" o to, že si s sebou hlavní hrdina přivedl do jiného světa i svoji přítelkyni. No, díky tomu tady vlastně nefungoval ani ten harém, o který se částečně pokoušeli. Zase na druhou stranu musím uznat, že se na to dalo celkem dívat. Opravdu od toho ale nic nečekejte. Tady jde fakt jen o "zabití" volného času. PS: pokud budete anime sledovat s titulky od HNS, připravte se na slušnou dávku chyb. Opravdu, tady snad korektor zaspal nebo co. Na AniDB má tento kousek zatím hodnocení 2/10. Já tomu jako velký fanda Isekai žánru dávám 4/10

Shokugeki no Souma: San no Sara (2018) Mia777L 10/10 12345678910 24.10.2019

   »    Tohohle anime se prostě nemůžu nabažit. Skvělé napětí a zápasy. Jediné, co mě zaručeně mrzí je, že nemůžu ochutnat :D Jinak jsem si užila jak příběhu, tak mých oblíbených postav. A hlavně doplněné i poslouchatelnou hudbou a určitě i koukatelnou animací :) Už se těším na pokračování :)

Princess Tutu Mortiz696 10/10 12345678910 24.10.2019

   »    Velmi milé anime ačkoliv nepatří do nejnovějších rozhodně stojí za to mu dát šanci. Kdokoliv má srdce a alespoň trošku citu najde si v této pohádce to své. Ač jsem zástupcem mužského pohlaví musím smeknout že i na mne dolehl dojemný a zároveň tragický příběh tohoto anime.

Isekai Cheat Magician tenzelenej 4/10 12345678910 24.10.2019

   »    Strašně moc se mi líbila myšlenka že se přemístily do jiného světa pěkný páreček a že to mezi nimi jiskří. Ale bohužel jak mají japonci ve zvyku tam mezi ně hodí panic zeť. Vydržel jsem koukat do 6 dílu a 7 jsem koukal na 3x. a přetrpěl jsem to až do čtvrtiny 10 já už to prostě nezapnu. Přestalo mě to bavit. Nejvíce co mě na tom odpuzuje jsou souboje na které se bolí koukat.

Isekai Cheat Magician samsu3 5/10 12345678910 23.10.2019

   »    Takže běžný začátek isekai anime, kdy je hlavní hrdina vtažen do jiného světa. Na tom není nic špatného, na tom toho moc k vymyšlení není. (dále kvůli možným spoilerům nedoporučuji číst – byly jste varováni!) Je to podobné jako ostatní isekai – přežít 1. setkání s příšerou, dostat se do města, zjistit, jak je na tom člověk s magií, něco se naučit, něco si vydělat, neumřít a zjistit důvod přivolání do toho světa. A sem tam nějaký souboj s Taichim. Do 7 dílu to tak nějak šlo ale pak to šlo do kytek. Sice nastala očekávaná válka mezi 2 bratry ale bylo to o ničem než o něčem. Poslední souboj Taichiho s Inimicusem to zabil. Tak odfláknutou bitvu jsem už dlouho neviděl. Oba dva jsou šíleně namakaní (magie z nich přímo srší) a jediné co udělají je že si 2 minuty povídají, pak do něj Taichi necelou minutu buší oč to jde a Inimicus jako by se nic nedělo. Když už se Taichi blíží ke konci 1 minuty celkového času mlácení Inimicuse, pošle ho k zemi. A ejhle Inimicus skoro jako by měl na mále. Pak...

Timing Mia777L 6/10 12345678910 23.10.2019

   »    Popravdě jsem se v celém filmu občas ztrácela. Některé věci mi přišly lehce nesmyslné. Děj postrádal to pravé napětí a postavy se ani na chvíli nezadrhly na rozluštění případu. I samotný viník byl předvídatelný. Škoda, že si autoři více nepohráli s myšlenkou příběhu, která špatná nebyla, ale celkové zpracování nepůsobilo jako typický napínavý thriller.

Timing nottallama 8/10 12345678910 22.10.2019

   »    Anime se zajímavým konceptem.. Pro mě obrovské překvapení, které mě chytlo hned od začátku. Příběh hned od začátku hraje s možnými fyzikálními zákony a to pro mne přidává na originalitě. V hodnocení nechci přidávat žádné spoilery, ale je potřeba to anime vidět.. Za mě určitě 8/10 . Není to TOP anime, ale stojí za to a celkově mám rád, když nad příběhem člověk musí přemýšlet a nakonec je to jinak.. Takže se těšte na samotným finále..

Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu... kolmo 5/10 12345678910 22.10.2019

   »    Doplňková OVA k hlavní sérii, nemastná, neslaná, spíše fanservis, ale pokud se vám anime líbilo, tak určitě shlédněte.

Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu... kolmo 7/10 12345678910 22.10.2019

   »    Docela povedené komediální anime. Ono se toho moc o tomto díle napsat nedá je to takový lepší průměr, nenadchne a neurazí. Moc pěkná kresba a fajn charaktery. Příběh je předvídatelný a líbil se mi svět ve kterém se odehrával. Určitě doporučuji sehnat si necenzurovanou BD verzi jelikož kresby jsou vskutku líbivé, takže když už tomuhle anime dáte šanci, tak proč se ochuzovat a koukat na cenzuru?

All Out!! Lota 7/10 12345678910 22.10.2019

   »    Začátek mě navnadil, Gion byl dosti průbojný a šel si za svým cílem po objevení ragby. Nadšení mi vydrželo možná do poloviny. Tréninky, nadšení a trenér fungovalo to, ale potom se jak si něco vytratilo. Určitý náboj v tom chyběl.

Sword Art Online: Alicization lekarnicka 6.25/10 12345678910 22.10.2019

   »    Bylo to špatné anime, NE bylo to dobré anime NE. Anime má prostě své + a -

Gunjou no Magmell Roby 5/10 12345678910 21.10.2019

   »    Takový ryzí průměr. Mělo to své světlé chvilky, ale jinak žádná sláva.

Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor Mia777L 6/10 12345678910 21.10.2019

   »    Tohle anime začalo trochu jinak, než je člověk zvyklý. Zvláště příběh se začal odvíjet jako by nic a k vysvětlování celé funkčnosti a hlavně myšlenky samotného děje došlo až v průběhu ubíhajících dílů. Přišlo mi to hodně chaotické a neustále jsem se vyptávala, jaká jsou vlastně pravidla daného světa. Popravdě jsem měla s prvními díly velký problém, abych se přiměla dívat. Později se některé odpovědi na otázky vyjasnili, něco zůstalo nezodpovězené. Postavy mi připadaly neslané a nemastné... možná jako děj celkově. Co musím pochválit je hudba, ať už soundtrack, tak opening s endingem. Animace na svoji dobu nebyla kostrbatá a i hrdinové měli příjemnou kresbu.

Isekai Cheat Magician Elleran 8/10 12345678910 21.10.2019

   »    Jedno z lepších Isekai anime a to hlavně díky tobře zpracovaným charakterům hlavních postav.

Fairy Tail (2018) Brook 1/10 12345678910 21.10.2019

   »    Aneb, jak vypadá dno faito shounenu. Vývoj postav v podstatě nulový, napětí nápodobně, protože my jsme FAIRY TAIL a ať dostáváme sebevětší nakládačku, stačí nám síla přátelství nebo hláška my jsme FAIRY TAIL a je tu oneshot win. Budování světa - nah, to by bylo moc práce pro autora, choreografie soubojů příšerná, záporáci jsou tak tragičtí, že ten hlavní se chce radši sám zabít. Bezkonkurenčně nejhorší dlouhá série a je mi líto všech, co tohle považují za TOP záležitost... Ale tak my jsme národ, který miluje Ulici a Ordinaci, takže vlastně co čekat. 1/10 - bod za hudbu, protože ta jediná má nějakou váhu.