akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10719
  • Uživatelů: 30663
  • Hostů: 19 + 38

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Steins;Gate FildasCZ 0/10 12345678910 29.03.2019

   »    Moj celkové shrnutí je, že seriál má 94% tady na csfd 84%. A já prostě nevím, jak k tomu anime přijít na chut. Dobře první tři díly byly zajímavé jenže jsem čekal, že se to rozjede, ale oni jen žvaní a žvaní a dokolečka žvaní. Snažím se to pouštět u spaní, ale ani to nepomáhá. Odpad to není, ale je to nuda. Pořád tam něco dělají, ale vlastně dělat nemusí. Tak jsem přetočil zbytek dílů a točí se tam sekvence venku uvnitř venku uvnitř a stále dokola. Pro mě je to prostě nudný odpad. Sorry.

Egao no Daika kolmo 3.25/10 12345678910 28.03.2019

   »    Tohle dokoukat bylo utrpení a jen proto, že jsem doufal v zajímavý konec jsem to vydržel, bohužel zázrak nenastal, naštěstí tohle anime není s otevřeným koncem. Omlouvám se za svou kritiku všem, kterým se tohle anime líbilo, ale já mezi ně skutečně nepatřil.

Redline Sagittarius 7/10 12345678910 27.03.2019

   »    Je to silenost. Pribehove a myslenkove jednoducha silenost ale o to vice silenejsi po vizualni a animacni strance :D Jakmile vam animacni styl nesedne tak si asi na tomhle filmu nic co libit nenajdete. Ja mam ale tenhle animacni styl rad (respektive mi nevadi) a jeho kvality jsem si nadmiru uzil. Spravne ulitla banda zavodniku a zaporaku. Zbesila jizda a akce. Nic vic a nic min.

Demi-chan wa Kataritai Sagittarius 8/10 12345678910 27.03.2019

   »    Paradne jsem se bavil. Zajimavy mix jak ozvlastnit skolni zanr. Prvni polovina byla mnohem lepsi protoze me nejvice bavilo to jak ucitel Takahashi Tetsuo badal a snazil se nejak pomahat nadprirozenym. Nejvic me nadchlo predstaveni tezkosti Satou Sakie aka Sukuby. A doufal jsem ze se mezi nima vybuduje takovy vztah kdy ji on bude pomahat prekonavat jeji tezkosti a najdou si k sobe cestu. Trosku se to sice vyplnilo ale nic extra. Bohuzel... Jinak ale reseni tech problemu melo lehky presah a diky tomu to bylo hodne zajimave. Jinak je to oddechove a srandovni. Jak uz jsem psal tak ten zacatek byl mnohem lepsi. OVA (posledni dil) konci zajimave a je skoda ze neni pokracovani.

Manaria Friends dahakere 5/10 12345678910 27.03.2019

   »    Co chápu, tak se to odehrává ve světě Shingeki no Bahamut, tedy konkrétněji to vyobrazuje nějaký event z herní předlohy. Nedokážu si moc představit, jak moc zábavnej event to mohl být, když se v tom anime absolutně nic zásadního neděje. Je to prostě fanservice pro hráče hry nic víc nic míň. Největším kladem je animace a hudba. Oboje bylo téměř perfektní. Navíc je to krátký a pokud vás baví koukat na to jak se princezna snaží dostat své dračí "kamarádce" ehm pod ocas tak proč ne. Samozřejmě s původníma 2 sériema to nemá absolutně nic společnýho.

Digimon Adventure - Bokura no War Game Dorwars 6/10 12345678910 26.03.2019

   »    Mamoru Hosoda každým coulem. Dobré, ale krátké

Digimon Adventure Dorwars 7/10 12345678910 26.03.2019

   »    Začíná to nic moc, ale poslední arc je naprosto skvělí. Velmi, velmi dobré

SSSS.Gridman dahakere 9/10 12345678910 25.03.2019

   »    Neprávem opomíjený skvost (alespoň teda u nás neznám nikoho kdo by to viděl), který jsem z mnoha důvodů vynechal v jeho sezóně. Prvním důvodem byl trailer, který působil prostě divně a CGI vypadalo děsně. Druhým, i když je nepotřebuju, ale nějak jsem zpohodlněl, tak absence CZ titulků. A hlavním důvodem bylo znechucení z Darling in the Franxx, kdy jsem po tom fakt neměl náladu na další "mecha", na kterým se podílelo Trigger. Pokud to máte stejně, tak se ničeho z toho nebojte a hurá na to. CGI je dobré, celkově animace je fakt pěkná a s Franxxem to má naštěstí pramálo společného. V Triggeru, i když zase ve spolupráci s jinými studii, se znovu vytáhli. Předem je nutno upozornit, že stejně jako třeba u Steins;Gate to na začátku strašně mate a vlastně skoro celou polovinu si budete myslet, že se díváte na hloupou parodii na strážce vesmíru jak mlátí obří kaiju. Jenže pak se to přehoupne v jeden nekončící plot...

Tensei Shitara Slime Datta Ken kolmo 9/10 12345678910 25.03.2019

   »    Perfektní Isekai anime, nemám prakticky žádných výtek. Pěkná kresba, zajímavý příběh, super charaktery, moc se mi líbila i hudba stejně jako openingy i endingy. Pár chyb a nedostatků bych na tomto anime určitě našel, ale jelikož jsem se celých 24 dílů parádně bavil, tak do toho šťourat nebudu a dále nechám mluvit své hodnocení.

Magi: The Kingdom of Magic kolmo 7/10 12345678910 24.03.2019

   »    Druhá řada mě trochu zklamala, byla až moc uspěchaná, objevovalo se v ní bez nějákého detailnějšího vysvětlení obrovské množství nových postav, mnoho prostoru je věnováno na nepodstatné věci, ale ty důležité momenty jsou odbývány v rychlosti a bez vysvětlení. Zklamalo mě, že se autoři prakticky vůbec nevěnovali putování Morgiany a Alibaby, kteří se na závěr objeví, jsou silnější, ale nikdo vám nevysvětlí jak k tomu vlastně došlo. Když k tomu všemu připočtu, že celé Magi má víceméně otevřený konec, kde se vlastně nic nevyřeší a neposune, tak to pro mne bylo docela zklamáním. Rozhodně jsem se u druhé řady skvěle bavil, ale spokojený, kvůli absenci pokračování jsem tedy moc nebyl.

Magi: The Labyrinth of Magic kolmo 8/10 12345678910 24.03.2019

   »    Tak tohle bylo neočekávaně milé překvapení v podobě velmi povedeného šónen. Pěkný a povedený příběh, fajn charaktery a roztomilá kresba. Škoda jen, že hlavní postava Alibaba často upadal do jakési letargie a depresí, rozhodně by mu víc seděla role svérázného cílevědomého mladíka, než role chudinky co se sesype při každém problému, aby pak zázračně prozřel zachránil situaci a následně se zase sesypal u dalšího podobného problému.

Magi: Sinbad no Bouken (2016) kolmo 9/10 12345678910 24.03.2019

   »    Na tenhle prequel jsem se díval před hlavní sérií a mohu říci, že po shlédnutí všeho se mi líbil víc než samotná hlavní série. Dobrodružství Sinbada byla rozhodně zajímavější a především zábavnější, než putování Aladina a Alibaby. Škoda jen, že v něm nebyly příběhy všech jeho budoucích generálů.

Kami-sama no Memo-chou: It`s the Only... Gurkh 7/10 12345678910 23.03.2019

   »    Zajímavý pohled na svět, hned z několika nezvyklých úhlů. Sympatické postavy, pro které přátelství a vzájemné vztahy hodně znamenají, i když to znamená jít z problému do problému, ale pro ně to stejně dává větší smysl než být sami mezi zástupy cizích lidí. Případy, které se tu řeší, mají do nějakého "hraní si" pořádně daleko, tady to jde na ostří nože, s plným dopadem pro "naše hrdiny" i pro ty na druhé straně - včetně zraněných a mrtvých! Ani konce případů, přes úspěšné odhalení toho co se stalo, nepřinášejí mnoho klidu. Přesně jak to říká Alice: "Hledáme ztracená slova i hanbu živých, abychom zachovali čest mrtvým. A pro útěchu živým, ponižujeme mrtvé." Nezvyklé a zajímavé anime, hodnotím někde mezi 7-8, ale nějak mně to úplně nesedlo, nelíbilo se mi to, když to řeknu jinak - emoce případů jsou příliš temné a živoucí, aby se do toho mohl člověk ponořit, navzdory...

Hataraku Saibou enevy 4/10 12345678910 22.03.2019

   »    Byl jednou jeden... život v japonském provedení. První minuty to vypadalo docela slibně. Ale nefunguje to, jak by to mělo. Celé to působí strašně dětinsky, což by mi nevadilo, kdyby to tvůrci nepřeháněli gejžiry krve. Pak vlastně nevíte pro koho je to vlastně určeno. Má to být naučné? Občas je, ale spíše než to... je to nuda a do toho horda dalších otravných postav. Chybí tomu napětí, pořádný zvrat, nějaké to překvapení. Po 3 respektivě začátku 4 epizody drop.

Mayoiga Dorwars 4/10 12345678910 22.03.2019

   »    Začíná to slibně, ale nakonec dostaneme jen nehorázný clusterfuck

Kimi no Na wa. qwertis22 10/10 12345678910 20.03.2019

   »    Prostě úžasný anime film, jeden z nejlepších co jsem viděl.

Fullmetal Panic! Invisible Victory enevy 6/10 12345678910 17.03.2019

   »    Už u prvního dílu jsem měl zvláštní pocit, něco nehrálo tak jak mělo. U druhého dílu jsem si říkal, tak tohle je pořádný propadák a opravdu jsem neměl chuť pokračovat. Hudební doprovod byl místy úplně prázdný nebo vůbec nezapadal. Kulisy, pozadí taktéž prázdné. Plno přiblblých scén s novým enginem, ale město mrtvé. Tak například dívate se na automobilovou honičku, která se odehrává v Tokiu. Cesty jsou však úplně vylidněné. Nikde ani živáčka, za celou dobu vidíme snad dvě auta. Všechno zle. Čekáte tak dlouho a dostanete téměř odpad. Ta umělost se projevovala i na postavach. Nějak jsem jim nevěřil. Občas úplné želatiny. Mimika žádná, jako bez duše. Opak minulé série. Co dále, můžeme také vidět spoustu nelogických scén. Jako kdyby to někdo špatně nastříhal. To asi k těm mínusům. Když jsem psal o nepovedených scénách, tak jsou tady i místa, kde naopak se animátoři vyhráli. Škoda, že to jsou...

Kimi no Iru Machi: Tasogare Kousaten gogi 10/10 12345678910 17.03.2019

   »    Krátké romanctické anime přesné všechno sedi! i delká mu neubírá na kvalitě příbehu tohle protě miluju

Tonari no Seki-kun enevy 8/10 12345678910 15.03.2019

   »    Ono moc co nejde vytknout. V podstatě slabina a zároveň silná stránka je délka epizody. Na oddych výborný doplněk. Bohužel se nevyužije a nerozvine to maximum, které tam může být. Děj by mohl mít výbornou zápletku. Vedlejší postavy moc nedominují, ale letmý nástin tam je. A tady se to mohlo rozvíjet více, je tady velký potenciál. Občas je epizoda nudná či činnost, kterou dělá Seki, avšak fantazírování, které má Jóko je výborné a je skvělým tahounem. Vřele doporučuji))

Tonari no Seki-kun OAD enevy 6/10 12345678910 15.03.2019

   »    Moc jsem se nebavil. 2 slabší díly, řekl bych jedny z nejslabších.

Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira dahakere 8/10 12345678910 14.03.2019

   »    Sérii jsem viděl strašně dávno. Takovejch 15 let to bude. Film jsem předtím nikdy neviděl a chtěl jsem si ho dát spolu s celou sérií někdy až bude čas a nebude na co jinýho koukat. No ale to by ho nesměli letos v ČR promítat ve větších městech v rámci FUTURE GATE. A nabídka anime na "velkém" plátně se prostě neodmítá. Z filmu jsem byl nadšen hlavně díky nostalgii a skvělé stylizaci, ke které se snad jednou bude vracet více sérií stejně jako Megalo Box. Navíc jsou zde skvělé známé postavy a i když jsem je neviděl už tak dlouho, tak stačilo pár minut a vzpomněl jsem si jak skvěle jsou napsány a proč ze mě tehdy Cowboy Bebop spolu s Trigunem na Animaxu udělali anime fanouška. Jo příběh je sice děravej a záporák je jednoduše MEH, ale je to skvělá stylová zábava podtržená úžasným soundtrackem a humorem, který není jen trapnej, jak tomu dnes často u anime bývá. Mno dám si to určitě ještě minimálně jednou...

Toaru Majutsu no Index III Masking 8/10 12345678910 14.03.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Lepší než 1. a 2. série. v týhle sérii se vyskytuje i víc Accelerator, který je podle mě lepší než hlavní postava.

Udon no Kuni no Kiniro Kemari Mia777L 8/10 12345678910 14.03.2019

   »    Jak už zde zaznělo, tohle anime je neskutečná, roztomilá slaďárna :) Příběh je jednoduchý a přesto srdceryvný. Nic těžkého na přemýšlení, přesto po shlédnutí se člověk cítí lehký jak peříčko :)

GTO kolmo 10/10 12345678910 14.03.2019

   »    Pamatuji, jak se ke mě před nějakými 15ti lety GTO dostal do rukou a já jej z nadšením hltal díl po díle, ale přeci jen je to dlouhá doba a já si musel dát "nostalgické znovu shlédnutí" a nadšení se opět opakovalo. GTO je skvělé anime, které má duši, jiskru a skvělý humor, který už se v dnešních anime tak často nevidí. No myslím, že moje hodnocení hovoří za vše.

Btooom! Dorwars 6/10 12345678910 12.03.2019

   »    Není to tak špatné, jak spousta lidí píše. Hromada problémů tam ale samozřejmě je a asi záleží na tom, jak vám zrovna ty budou vadit. P.S Lid by si měli uvědomit, že zabít člověka není tak psychicky nenáročné, jak si myslí.