akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10788
  • Uživatelů: 31444
  • Hostů: 170 + 57

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Hataraku Saibou LukynNar 6/10 12345678910 18.05.2019

   »    Je to prostě tak! Japonské zpracování byl jednou jeden život. Celkem mě zajímá pro koho je toto anime určené, pokud pro malé děti má to smysl, ale nesmí tam být tolik krve. Pokud pro někoho staršího, tak by to mělo být přeci jenom důmyslnější. námět rozhodně povedený úvod fenomenální, ale ve středu to začalo stagnovat a pak zase dobrý konec. Závěrem: lepší průměr pro někoho, kdo nemá 8 a míň let:-) Ale stejně je lepší Byl jednou jeden:-D

Chio-chan no Tsuugakuro enevy 8/10 12345678910 17.05.2019

   »    Hlavní hrdinka je tahoun tohoto anime. Její kamarádka taktéž skvělý charakter, ač se zprvu nemusí tak jevit. A další postavy? Skvělé. Tohle anime má tolik humoru. Z jednoduché situace máte komplikovanou deseti minutovou scénu. Tohle je to, co nemůže nikdy žádný seriál přinést. Tyhle ty absurdity doplněné ulítlými hláškami a chováním dělají zážitek pro mé bránice. Skvělé anime na vypnutí! A navíc hrdinka má spánkový deficit skoro jako každý otaku a je opravdu vtipné vidět její problémy, které snad má každý v mládí :D

Hai to Gensou no Grimgar Tsubame 8/10 12345678910 17.05.2019

   »    Nečekala jsem od tohoto anime nic, ale byla jsem velmi mile překvapená. Není to žádná akční záležitost plná magie a fantastického rozsáhlého světa, který je třeba prozkoumat. Celé vtažení do fantasy světa je jenom kulisa pro tiché a poklidné charakterové drama. Prostě skvělá věc, pokud máte rádi přesně tento typ anime, který je pro isekai série dost neobvyklý.

Kitsune no Koe Vanda 8/10 12345678910 15.05.2019

   »    Vcelku vydarené anime. Dej je zaujímavý a dramatický. Záver mi prišiel trochu nedotiahnutý. Čakala som nejaké vysvetlenie Skyových nápoved. Priznávam, že bolo docela otravné každú chvíľu prepínať epizódy lebo majú len 12 minút. Napriek malým zádrheľom rozhodne odporúčam :D

Goblin Slayer Mia777L 6/10 12345678910 14.05.2019

   »    Velice zvláštně zpracované anime. V první epizodě mě trochu rozladil ten masakr, ale později jsem zjistila, že to ke Goblinovi prostě patří. Je to typický námět, ale občas zde prosakovaly originálnější prvky. První zvláštností je hlavní hrdina se svým pochybným vyjadřováním a skrytým obličejem. Druhá věc je častování postav jejich všelijakými přezdívkami, ale jejich pravá jména snad ani nebyla použita, možná jen při nějaké zmínce, ale jinak vůbec. Jinak postavy měly takové neurčité charaktery a některé by člověk i rád poznal blíž. Některé boje, taktiky či kouzla zapůsobily, ale některým postavám byly dány třeba tři kouzla a neustále se točily dokola... jako taková typická gamesovka. :) Docela mě potěšila Mili se svým openingem a i soundtrack nezní natolik špatně. Animace celkem fajn.

Nodame Cantabile Vanda 9/10 12345678910 14.05.2019

   »    Hudobnej zložke anime sa venuje veľká pozornosť a príde mi, že aj na docela vysokej úrovni (som laik takže úplne neviem posúdiť). Jediná vec čo mi asi prekážala na tomto anime je dablérka Nodame, má divný hlas a znie to akoby sa Nodame bola malé decko, lebo nevie normálne rozprávať. Každopádne anime je vtipné a má dobrý dej. Pokiaľ ale nemáte príliš v láske klasickú hudbu asi nie je pre vás.

Kin`iro no Chord: Primo Passo Vanda 6/10 12345678910 14.05.2019

   »    Myslím, že pokiaľ niekoho zaujme tento, tak to bude buď kvôli hudbe alebo romanci. Bohužiaľ z oboch som sklamaná. Žiadna romanca sa nekonala a hudba nebola zas tak prepracovaná. Asi tak do 10 sekúnd potom ako začala hrať hudba, do toho začali kecať a príde mi, že sa melódie docela často opakovali. Na nápad s magickými husľami som sa zo začiatku docela mračila, ale nakoniec do bolo až také zlé a pridalo to anime možnosť dramatičnosti. Zo začiatku ma anime celkom bavilo, ale priznávam, že ku koncu som sa už nudila.

Kizumonogatari enevy 7/10 12345678910 13.05.2019

   »    Někdy si říkám, proč se Japonci snaží vymýšlet a překombinovávat skvělou animaci s 3D efekty, které často nedělají to co by měly. Nejsou Pixar ani jím být nemusí. Jako kdyby sami tvůrci u animace nevěděli. Díváte se skoro 10 let na sérii se skvělou animaci a film je jiný. Ano některé scény jsou bravůrní a opět se stanou legendárními, ale konzistence tady není. Jednou tenhle styl, potom zase jiný a na po třetí úplně jiný a jindy zase animační skvost, aneb orgie. Co do příběhů, tak dlouho očekávaný začátek byl nasérvirován. A mě se líbil a taktéž jsem byl příjemně překvapený. Jen mi někdy přišlo, že se postava zjeví jako z nebe, téměř bych mohl mluvit až o nelogičnosti.. I přesto jsem si to užíval. Teď je čas na rewatch celé série, která je pro mně (a to hlavně Second Season) o třídu výše. 7,5.

Sora Yori mo Tooi Basho VegetaCR 10/10 12345678910 12.05.2019

   »    Krásný a dojemný příbeh o přátelství a daleké cestě, kterou by člověk měl aspoň jednou za život podniknout. Je to příběh o poznání sama sebe a na čem v žívotě opravdu záleží. Nevím jak to Mad House dělá, ale animace je naprostou ůžasná a ve scenériích bere dech. MH mi prostě neustále dokazuje jak je tohle studio míle od konkurence. Tenhle kousek musím každému doporučit a dávám plný počet. P.S. Nic proti autorovi (Scoore) českých titulků, vím jaká je stím práce, ale doporučuji se na to raději podivat v angličtině jestli jí ovládáte. Některé věty v češtine nedávají vůbec smysl a jen to kazí celkový dojem.

Basilisk: Ouka Ninpou Chou Cejlonaki 1/10 12345678910 12.05.2019

   »    Tak jak me prvni serie Basilisk: Kouga Ninpou Chou nadchla, tak tahle serie byla velkym zklamanim. V pribehu je spousta nesrovnalosti, napriklad ty deti... a tim to nekonci. Zvladla jsem se divat asi do poloviny a pak jsem to vypla. V jednicce melo a davalo smysl naprosto vse, tady zase nedavalo smysl vybec nic. Jednu hvezdu mozna za animaci, ta byla dobra.

Jashin-chan Dropkick VegetaCR 5/10 12345678910 12.05.2019

   »    No začátek vypadal docela slibně a ta brutalita tomu dávala to pravé ořechové, ale pak to každým dílem padalo moc do průměru. Každý další díl byl prostě až moc málo vtipný, což u gag anime považuju za velké mínus. U mě tenhle kousek zachraněju dost vedlejší postave Pekola, ta tam nebýt tak jdu s hodnocením ještě níž. Škoda mělo to potenciál a parodie na Sailor Moon potěšila. Holt víc něž 5 tomu dát prostě nemůžu :(

Dance in the Vampire Bund Mia777L 6/10 12345678910 12.05.2019

   »    Hm, z tohohle anime jsem trochu na rozpacích. Popravdě řečeno nevím, zdali to byl dobrý či špatný kousek. Určitě to mělo něco do sebe, stoprocentně zajímavý motiv, ale příběh mi lehce pokulhával. Některé věci byly odbité, jiné uspíšené a hodně otázek zůstalo nezodpovězeno. Chvílemi jsem se v ději ztrácela, i když linie je jasně daná. Hlavní postavy mi připadaly takové nemastné, neslané, i když lehce sympatické :) Další osoby neměli vůbec šanci o své projevení. Záporáci se neustále objevovali a zase mizeli a nijak mě neupoutali. Animace vcelku dobrá a hudba ušla též.

Gunjou no Magmell dahakere 3/10 12345678910 12.05.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Většinou nehodnotím před dokoukání celé série a takové hodnocení beru za bezpředmětné. U tohoto udělám výjimku a proto toto hodnocení berte s rezervou. Co se stane, když z konceptu připomínající na první pohled tak geniální věc jakou bylo Made in Abyss odstraníte 90% všeho zajímavého a o těch 10% za celou dobu neřeknete absolutně nic ? A navíc těch 90% zajímavých věcí nahradíte kravinama na úrovni generických shounenů ? A jako bonus do do rukou dostane studio, co se zaseklo tak 10 let v minulosti ? Ano vznikne přesně tohle. Jedno velké zklamání. Dropnuto po 5. díle, který byl skoro nedokoukatelný. 3 body protože si dokážu představit, že někoho to může bavit, jako hodně jednoduchá zábava na zabití času. Ale i k tomuto účelu je tolik o mnoho lepších věcí.

xxxHOLiC Cejlonaki 9/10 12345678910 12.05.2019

   »    Tohle anime urcite doporucuju vsem, kteri maji radi Mushishi a FMA, mate se na co tesit!

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu Cejlonaki 8.75/10 12345678910 11.05.2019

   »    Zaverem tohle anime urcite doporucuju vsem, kteri nejak hloubeji uvazuji nad tim, proc jsou na svete. Budete si moci s odstupem prohlednout otazky z vlastni hlavy na cizim (Izumiho) pribehu. Je to sice uplne jiny pohled, nez treba nabizi FMA, nicmene cil se cca stejny.

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana o... Mia777L 10/10 12345678910 10.05.2019

   »    Zcela nádherný, dechberoucí a originální příběh. Užívala jsem si ho od samého začátku až do hořkosladkého konce. Zpočátku jsem byla lehce na vážkách, jak se daný děj vyvrbí, ale to čekání za to stálo. Sice hlavní hrdinka nebyla natolik průbojná, ale i přesto jsem si danou postavu a i další velmi zamilovala. Navíc jsem netušila, jakým směrem děj povede a moc se mi dané zpracování líbilo. Animace a hudba dodaly tomuto filmu na dokonalosti. Vřele doporučuju.

11 Eyes apsidal 7/10 12345678910 09.05.2019

   »    Zaujímavý príbeh ktorý sa len tak nevidí len anime postráda na kresbe občas kvôli kresbe.

Endride LukynNar 3/10 12345678910 09.05.2019

   »    Po dlouhé době, kdy se na něco podívám narazím na tohle. Děj nevýrazný až nudný. Anime pro někoho kolem 8-10 let tam by to možná mohlo zaujmout, ale pro někoho, kdo už viděl nějaké anime bude toto dílo neuvěřitelným zklamáním. Hudba nevýrazná, postavy nudné hlavně hlavní hrdinové Emilio a Shun. Postavy Ignautů měly větší smysl. Kresba průměrná, nezajímavá nemá co nabídnout a děj? Raději nekomentovat. Nedoporučuji sledovat! Za mě ztráta času.

Island apsidal 7.5/10 12345678910 08.05.2019

   »    Anime nieje zlé lebo to čo stráca na príbehu doplnia ostatné veci ako napríklad: hudba, postavy a kresba.

Gosick Pira 8/10 12345678910 08.05.2019

   »    Výborný mix detektivky s ostatními žánry. Skoro bych dal 9/10. Skoro. Zajímavý svět, zajímavé postavy, události se postupně propojují, příběh dobře rozvržený a vyvrcholení každé části příjemně napínavé. Vcelku poutavá zábava a originální námět. Jediné neoriginální bylo, když se hlaní hrdince neustále motala v ruce fajfka, která neměla jiný význam, než ji připodobnit k Sherlocku Holmesovi. Jako trochu neuspokojivý jsem vnímal úplný konec a i na začátku to pro mě malinko skřípalo, takže série u mě přímo zázrakem nebyla.

Ichiban Ushiro no Daimaou kolmo 9/10 12345678910 07.05.2019

   »    Tak tohle byla vskutku povedená harémovka. Příběh byl vcelku originální, klučina jehož životním snem je stát se nejvyšším představitelem a symbolem dobra a spravedlnosti celého světa se během jednoho okamžiku stává pánem démonů a zvěstovatelem zkázy a chaosu pro celý svět, takže o zábavu je v tomto díle rozhodně postaráno. Postavy jsou povedené, kresba také. Tohle anime ale určitě není erotické, je to spíš takové středně odvážné ecchi. Já jsem se rozhodně bavil a podle toho také hodnotím.

Lost Song Vanda 10/10 12345678910 07.05.2019

   »    Skvelé anime! Zaujímavé od prvého dielu. Priznávam, že zo začiatku som niektorým veciam úplne nerozumela a strácala sa v deji, každopádne na konci sa všetko vyjasnilo. Toto anime má podobný WTF efekt ako Sakasama no patema, takže myslím, že by som si ho potrebovala pozrieť ešte raz od začiatku.

Kimi no Koe o Todoketai enevy 5/10 12345678910 07.05.2019

   »    Nějakým omylem jsem to viděl a naprostá ztráta času. Žádné vyvrcholení, překvapení, jen melanchonie u které jsem usnul. Avšak některým se to může líbit)

Mirai no Mirai Terumi 9/10 12345678910 05.05.2019

   »    Tak tenhle film se mi vážně líbil. Animace a hudba naprosto nádherná. Příběh sice obyčejný, ale vůbec mi to nevadilo. (Někdy je třeba si odpočinout od složitých fantasy příběhů.) Na začátku jsem se hodně nasmála. Ke konci film sice zvážněl, ale připadalo mi to jako hezké zakončení. Nejvíc mi asi vadilo, jak Kun na začátku hodně křičel a plakal. V některých scénách jsem se dokonce viděla. Rozhodně všem doporučuji. Krásná oddechovka.

Jikan no Shihaisha Mia777L 6/10 12345678910 05.05.2019

   »    Po dlouhé době anime, které mě bavilo jen v určitých chvílích. Příběh sice má silnou myšlenku, ale samotná realizace tomu vůbec neodpovídá. Hlavní hrdinové jsou nemastní, neslaní a vztahy jsou mírně chaotické :D :D Vyvrcholení příběhu nijak nezapůsobilo. Jediné, co občas mělo šťávu, byly boje. Některé triky nepatřily k nejhorším... ale zbytek... nuda. Animace a hudba pohodová.