akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10414
  • Uživatelů: 28525
  • Hostů: 7278

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Overlord III Rendy 8/10 12345678910 05.10.2018

   »    Overlord se stal jedno z mých nej anime. První serie top, druhá průměr a třetí ....... chci čtvrtou :D dějově minimální posun, o hlavních postavách jsem se nic moc nového nedozvěděl, přesto jsem nějak vnitru spokojen a chci a nemůžu se dočkat jak se příběh dál vyvine ( chtělo by to každý týden nový díl :), ne dělám si srandu chtělo by to každý týden novou serii po 24 dílech :D

Handa-kun Megaotaku666 10/10 12345678910 05.10.2018

   »    Skvělé anime,na které se můžete dívat pořád dokola a neomrzí vás.

Overlord III Flamerko 9/10 12345678910 05.10.2018

   »    Je pravda že jsme se touto serií nijak dál neposunuli, přesto jsem chtěl další a další díl. Opět jsme se dozvěděli že Ainz je super OP, ale pořád nám neukázali co dokáží ostatní postavy kolem Ainze např Albedo? ( trochu mě to děsí :D) má to velký potenciál, rozhodně jsem se bavil. Snad trochu té lidskosti v sobě Ainz najde. Chci pokračování!

Overlord III dahakere 5/10 12345678910 04.10.2018

   »    Momentálně v tomhle žánru nic lepšího nenajdete. Ale smutné je, že to není dáno kvalitou tohoto anime, ale nekvalitou konkurence... Je to lepší jak totálně zbytečná 2. série ? ANO Posunulo to někam děj ? Rozhodně víc jak 2. série. Dá se na to dívat ? Až na odporné CGI ANO Je to dobrá adaptace ? Podle lidí co četli novely ani zdaleka. Tam kde byla první série něco jako MMORPG One Punch Man, druhá série totálně zbytečná ztráta času, tak 3. je něco mezi tím. Pro mě průměrná zábava na zabití půl hodinky.

Overlord III kolmo 9/10 12345678910 04.10.2018

   »    No, já jsem se u třetí série rozhodně bavil víc než u druhé. Ainz/Momonga je opět ultimátním záporákem(tentokrát snad ještě nelidštější než kdy dřív), který nemá s nikým slitování. Nečekejte žádné velké zvraty, nebo něják výrazný posun v ději. Třetí série je z pohledu příběhu jen další malý krůček. Daly by se zde najít chyby, samozřejmě, mohl bych začít kritizovat a stěžovat si, ale popravdě nemám ani moc důvod. Třetí série Overlordu mi dala přesně to co jsem chtěl a to je 13 dílů skvělého pokračování, které jsem zvládl na jeden zátah i přesto, že jsem měl původně v plánu mrknou večer jen na jeden, nebo dva díly, ale nakonec mě to pohltilo a spát jsem šel až s posledním dílem. Myslím, že aspoň pro mne je to dostatečný důkaz toho, že bych měl hodnotit vysoko. Už teď se moc těším na další řadu.

Yuuri!!! on Ice Bibusss117 9/10 12345678910 04.10.2018

   »    Grafika dobrá na tú dobu, príbeh pekný, nemám nič vytknúť až na love story, bola pekná nehovorím, že nie len trochu mohla byť viac

Hataraku Saibou dahakere 7/10 12345678910 03.10.2018

   »    Aneb jak by vypadalo "Byl jednou jeden život", kdyby to bylo anime. Místy přepálené a bláznivé tak jak to máme rádi. Technicky to občas zahapruje, převážně kresba, ale celkově je to fajn a takovej standart na dnešní poměry. Na zadek si nesednete, ale kouká se na to pěkně. Dějově to je silně epizodní a proto se to také zase těžko hodnotí. Z počátku jsem byl nadšen, uprostřed znuděn některými díly, které jsem přeskakoval. Červená se ztratí, něco ji napadne, bílej ji zachrání ale potřebuje zachránit taky, zdánlivě slabá buňka zachrání situaci,... těchto dílů tam bylo na můj vkus až moc. Naštěstí konec to vynahradil a naservíroval několik opravdu luxusních dílů u kterých jsem se náramně bavil. Ještě bych doporučil podívat se na YT na video, kde nějakej doktor reaguje na první díl. Sám se až divil jak jsou některé věci přesné. Jen teda nečekejte, že z vás po zhlédnutí bude specialista. Ty...

Overlord III Dorwars 7/10 12345678910 03.10.2018

   »    První půlka nic moc, druhá půlka dobrá. A Ainz je zase o něco větší záporak :)

Overlord III D_Atrej 6/10 12345678910 02.10.2018

   »    Jedno z mála anime, které mě baví po všech stránkách až na jednu zásadní věc a tou je dějový posun. Za 13 dílů se téměř nic podstatného nestalo... nic, co by vneslo nějaký vzruch do hrobky Nazarick. A to už skončila 3. série, to už je na pováženou.

Shokugeki no Souma: San no Sara Mia777L 10/10 12345678910 02.10.2018

   »    Tohle anime jsem si prostě zamilovala. Skvělé kuchařské souboje, další nové a zajímavé postavy. Napětí by se zde dalo krájet a emoce srší ze všech stran :) Hltala jsem jeden díl za druhým a nemám dost :) Mí oblíbenci mě nezklamali :)

Kizumonogatari Dorwars 9/10 12345678910 02.10.2018

   »    Velmi dobré se scénami, které jsou lepší než většina anime sama o sobě, žádná větší chyby. A konec třetího filmu jsem přímo hltal.

Boku no Hero Academia (2018) dahakere 8/10 12345678910 01.10.2018

   »    Stále skvělá adaptace, jen mi prostě v této sérii mnoho částí nepřipadalo tak zábavných jako ve 2. Pro mě pořád nepřekonatelný zástupce anime shounenů. Technicky nadprůměrné, dějově v tomto žánru taky a žádné postavy nejsou tak otravné abych je nesnášel (ehm ehm Black Clover...). Prostě již od začátku takové zjevení v tomto žánru a zatím si drží kvalitu. Jen bych chtěl podotknout, že po druhé sérii jsem četl mangu a děj celé této série a kousek té další jsem znal a proto na mě nepůsobilo mnoho věcí takovým WOW efektem, ale třeba hned první část v tom kempu mi přišla nudná i v předloze.

Boruto: Naruto Next Generations lukinator 9/10 12345678910 01.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Za mě celkem dobré pokračování Naruta, sice to není uplně o něm ale o jeho synu Borutovi, který mě též zaujal, štve mě však jedna věc a to že vedlejší postavy nemají tolik prostoru kolik si zaslouží například Sumire Kakei se objevuje málokdy ale má velký potencionál

Hunter x Hunter Tsurara 6/10 12345678910 01.10.2018

   »    Ak by som sa mala rozhodovať podľa pilotného dielu o tom či sa pozriem aj na sériu alebo nie, je dosť možné, že by som ju vynechala. Našťastie som na sériu pozerala v dobe, kedy už mala svoje meno a množstvo pozitívnych recenzií, ktoré ma presvedčili o tom, že by som tomu mala dať šancu. Samotný pilot nie je úplne zlý, ale z môjho pohľadu, zbytočný. Neosloví ničím iným ako len priemerným predstavením. Jedinú vec, ktorú budete pociťovať už v tejto časti je charakteristický Gonov prejav a osobnosť. Inak sa tu odohráva príbeh, ktorý pokrýva cca prvé 3 epizódy zo série, s tým, že sa jedná o nejakú alternatívnu verziu. Osobne sa mi viac páčilo vykreslenie udalostí v sérii ako v tomto pilotnom diele. Animácia bola horšia ako v sérií a kresba cca na rovnakom bode, len som mala dojem, že tu je tá kresba o malinko obsiahlejšia a precíznejšia, čo sa prostredia týka. V sérií nemali časť dbať na detaily, čo je...

Shokugeki no Souma: Ni no Sara Mia777L 10/10 12345678910 29.09.2018

   »    Těšila jsem se na pokračování Shokugeki, které mě nakonec nezklamalo :) Víc napětí, emocí a humorných scének s ochutnáváním pokrmů :) Oblíbila jsem si celou sestavu postav. Každá má svůj vlastní potenciál. Samozřejmě největším oblíbencem je Souma, u kterého zbožňuju ten pohled, když se nad něj někdo povyšuje... skvěle vyobrazené. Hudba opět neurážela. Animace příjemná pro oči :)

Boku no Hero Academia Superdragon 9/10 12345678910 28.09.2018

   »    Anime mě zaujalo, je naprosto skvělé, akorát jsou zloduši až na konci série a tak musím čekat skoro půl série, než se objeví Tomura

Asu no Yoichi! Machlas 7/10 12345678910 26.09.2018

   »    Anime sa mi pačilo ale konciec pre mna bol odpad. Maju protiliel pre nu a ukažu sa pred vami a jedine čo robia postavi anime je že sa rozpravaju "Wow". Normalny človek by dajak zareagoval. Autor to mohol lepšie ukončiť.

Shokugeki no Souma Mia777L 10/10 12345678910 26.09.2018

   »    Z tohohle anime cítím jediné - unešenost :) Překvapilo mě, že i s tématem vaření může být takový úspěch :) Byla jsem natěšená na další a další díly. Adrenalin se mi vlíval do žil a vše jsem prožívala s hlavními hrdiny. Nečekaná akce, vzrušení a velká dávka humoru. Jakým způsobem bylo zde vyjádřeno vnímání chuti mě vždy rozesmálo. Také se tu nacházelo mnoho zajímavých postav a říkám si, že je škoda, že některé nedostaly dostatečný prostor. Člověk si hned našel své vlastní oblíbence, které horko těžko opouštěl :) Openingy a endingy mě sice neuchvátily, ale samotný soundtrack doplňoval význam scén dokonale :) Animace působila nenáročně a neurážela linii děje :) Sečteno, podtrženo - Shokugeki No Souma jsem si užívala plnými doušky :)

Angolmois: Genkou Kassenki dahakere 2/10 12345678910 25.09.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Ne, ne, ne, ne, prostě neeee. Proč tohle musela do rukou dostat banda očividných amatérů, nebo lidí kterým absolutně nezáleží na výsledku své práce. Po přečtení synopse na začátku sezóny to vypadalo přesně na to anime, které mě prostě bude bavit a užiji si ho. Historické anime bez superschopností s hrdinou co je silný protože něco umí ? Jo přesně to jsem už dlouho chtěl. Jak to teda dopadlo ? Pokud vám někdo o tomto řekne že to je super historické anime, tak mu nevěřte. Celý děj je jako by to psalo dítě na základce. Celou dobu se tam jen utíká před Mongolama. O ničem jiném to není. Ono by to ani nevadilo, kdyby se na to alespoň dobře koukalo, ale... Jako přídavek naprostá nelogičnost chování postav a když už se tam někdo chová jako člověk, tak je považován za zbabělce a ne za racionálně uvažujícího jedince. Když už jsem u těch postav. Za celých 12 dílů si k žádné nemáte šanci vybudovat vztah....

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei... Flamerko 10/10 12345678910 25.09.2018

   »    Super, moc jsem se bavil. Eči,akce, houp houp a v neposlední řadě cuteness overload, diablo je borec. Doufám že bude pokračování. Doporučuji !

Trickster: Edogawa Ranpo Mia777L 6/10 12345678910 24.09.2018

   »    Po shlédnutí tohoto anime jsem trochu nerozhodná :) Námět byl zajímavý a čekala jsem skvělý rozjezd, ale to se za daných 24 epizod nestalo. Občas nezáživné případy, výkyvy v ději a postavy skákaly z jedné strany na druhou :) Ani hlavní hrdinové mě natolik nezaujaly. Za zmínku stojí Kobayashi, u kterého jsem zásadně nevěděla, jak zareaguje a jeho vášnivá touha po smrti. A hlavní záporák? Pochybnosti jenom stoupají :) Hudba i animace vcelku ušly :)

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu Mia777L 8/10 12345678910 23.09.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Mám trochu rozporuplné pocity :) Tentokráte se druhá série Nanatsu změnila ve změť senzačních bojových akcí. Skvělé akční výkony a odkrytí minulosti, díky které jsou mi postavy bližší než v první sérii. Přesto mnoho otázek zůstalo otevřených a bohužel to platí i pro souboje. Některé postavy dostaly větší prostor a poté se zase vytratily jak pára na hrncem. Pár scén působilo spíš zmateně :) hudba vynikající a docela ucházející opening.

No Game No Life: Zero Dorwars 4/10 12345678910 23.09.2018

   »    Vezměme všechno dobré na původní serii a vyhoďme to z okna. Tak nějak by se dal tento film shrnout. Spoustu chyb a logických i techtických hloupostí

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei... pokoj 10/10 12345678910 22.09.2018

   »    Parádní overpower a do toho ečči :D co víc si přát :D

Black Clover (2017) Mujosmejucet 0/10 12345678910 22.09.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Naprosto hrozné, žádné chyby tu sice nejsou, ale nic malého. Prostě nová princezna šonenu, je toho hodně co dodat.