akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10552
  • Uživatelů: 29327
  • Hostů: 287

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Miira no Kaikata Sagittarius 7/10 12345678910 25.12.2018

   »    Takove jednoduche, poklidne. Nicemu a nikomu to neublizi. Je to proste bezny den skolaku a jejich priserek. Nic vic a nic min. Postavy jsou normalni. Vetsina epizod se toci kolem jednoduchych zaplatek ale parkrat prekvapi. Takove jednoduche anime s jednim dilem na vecer.

King of Thorn Vlnik 7/10 12345678910 24.12.2018

   »    Hodně zvláštní film. Hodně zajímavý, docela působivý, ale v mnoha ohledech ne úplně vydařený. Začátek je zbytečně dlouhý, někde před koncem naopak děj plyne tak rychle, že se v něm člověk občas ztrácí. Dále vím, že logika chování postav nebývá silnou stránkou hororů, ale kluk kolem kterého každou chvíli někdo docela brutálním způsobem umírá a on furt jen mele o nějaké hře, která je čirou náhodu tomu, co se děje, neuvěřitelně podobná, to je trochu moc. Závěrečné vysvětlení sice na první pohled působí dobře, ale když se nad tím zamyslíte, je docela odfláknuté, i když s ohledem na situaci toho asi moc jiného vymyslet nešlo. Celkově trochu lepší průměr

Violet Evergarden nottallama 10/10 12345678910 24.12.2018

   »    Jedno z nejlepších, nejkrásnějších a nejemotivnějších anime co jsem kdy viděl. Řadí se do TOP10 mých nejoblíbenějších anime.. Snad se brzy dočkáme něčeho podobného. Protože toto byla jedním slovem nádhera!!! Příběh 10/10 Postavy 10/10 Animace 10/10 Hudba 10/10

Shinsekai yori Vlnik 9/10 12345678910 23.12.2018

   »    Anime jsem viděl cca 2 možná i 3 roky zpátky, takže mé hodnocení neberte až tak vážně. Bod musím ubrat jednak za místy strašně otravnou přecitlivělou postavu Mamorua (ať si to dává smysl jak chce, divácký dojem to prostě kazí) a jednu gay scénu, kterou jsem fakt vidět nemusel, ani nemá dějově žádný význam. Jinak to má ale velmi dobře promyšlený děj a jeho okolnosti, alespoň co do chování lidí, celkem si dokážu představit, že by se to opravdu mohlo ve vzdálené budoucnosti odehrát (samozřejmě za splnění podmínek, které spadají do nadpřirozena). Má to docela dobrou atmosféru a nudit se určitě nebudete. Osobně tohle řadím mezi nejlepší seriály, co jsem zatím viděl, i když asi ne úplně na první místo :-)

Garo: Honoo no Kokuin Vikis20 8/10 12345678910 22.12.2018

   »    Ano musím uznat že anime mělo svoje chyby a úseky které se mi moc nelíbili, třeba část když měli na sobě brnění se mi moc nelíbila připadalo mi to trochu přeplácané ale budiž. U anime jsem zůstala kvůli postavám a zajímavém ději. Hodně postav jsem si opravdu oblíbila. Jak říkám anime mělo svoje chyby ale rozhodně není k zahození každý si na to musí udělat názor sám a jsem ráda že mě neodradili negativní recenze tady na akihabaře.

Sword Art Online Edems 0/10 12345678910 22.12.2018

   »    SAO JE OVERRATED CHUJOVINA, AŽ KIRITO UMŘE PM ME :)

Diabolik Lovers kurara123 8/10 12345678910 22.12.2018

   »    Podle mého velice povedené anime.Pár chybek ohledně hlavní postavy tam jsou,protože se mi zdála že nemá rozum.Moc se mi líbil samotný děj.I když tohle anime někteří dosti kritizují,nemyslím si že je nějak špatné,děj byl zajímavý.

Gakkougurashi! dahakere 7/10 12345678910 22.12.2018

   »    Další z řad anime, které naprosto klamou vzhledem a mnoho lidí stejně jako tehdy mě na první pohled odradí. No jelikož se jedná o jednoho ze 2 zástupců zombie apokalypsy v anime podání, kde to druhý je hodně přestřelené ecchi, tak jsem se na to teda po těch letech podíval. A nemohu říct, že bych byl zklamán, ale ani ne nadšen. Celé anime vlastně funguje převážně díky několika WTF momentům, které jsou dávkovány ve správný čas a ve správném množství. Celkový dojem pokazil úplný závěr. V hlavě mi proběhlo několik ne zrovna slušných přirovnání, jak bych poslední díl pojmenoval, no tady v hodnocení to nechám jen u MEEEEEEEH. Kdo má rád klasický zombie žánr, kterému se v anime vyhýbají obloukem a nevadí mu spousta klišé (stále to je Slice of Life o partě školaček…), tak doporučuji. Ale myslím, že ten kdo to vidět chtěl, tak už to viděl, jen já to před těma 4 rokama naprosto odsoudil už jen podle...

Paprika dahakere 8/10 12345678910 22.12.2018

   »    Něco jako tohle jinde jak v anime neuvidíte. Teda než se tím později amíci „inspirují“ (= vykradou to). Skvělý film, který by si na začátku zasloužil minimálně dalších 10 minut na alespoň okrajové vysvětlení. Tady vás to vrhne rovnou do děje. Potom záleží jestli se první půlku filmu, než se začne něco pořádně dít, oddáte atmosféře nebo budete kroutit hlavou na co se to sakra díváte. Já mám tyto WTF věci fakt rád, a proto jsem to vydržel do druhé poloviny, kdy to začne být opravdu zábavná podívaná a nejen ten divnej film plnej divných věcí. Sice byl konec trochu už přestřelenej, záporáci jsou prostě 100x viděné kliše a prolínání reality a snů v takovém měřítku nedávalo moc smysl, ale co. Celkově je to opravdu originální a zábavný film, který i po 12 letech vypadá fantasticky.

Houseki no Kuni (TV) Vlnik 7/10 12345678910 21.12.2018

   »    Abych začal tím pozitivním, animace tu vypadá opravdu hodně pěkně, i když chvilku trvá zvyknout si na pro anime neobvyklý pohyb postav a "kamery". Postavy jsou docela sympatické a tváří se to celkově zajímavě. Problematickou částí je ovšem děj. Přestože plyne docela rychle, vlastně se skoro nikam neposouvá, přemýšlel jsem čím to je a řekl bych, že působí poněkud nerozhodně. V podstatě se tu pořád začíná, něco se začne řešit a pak to asi autora přestane bavit nebo neví jak dál, tak se to zas zamete pod koberec a přejde se k jinému tématu a když už se fakt neví, jak se od tohohle dostat pryč, tak prostě seriál končí. Což je sice skvělé lákadlo pro případné pokračování, ale z diváckého hlediska to působí poměrně hodně neuspokojivě. I tak ale myslím, že za zhlédnutí to stálo

Granblue Fantasy: The Animation Mia777L 6/10 12345678910 24.11.2018

   »    Těžce průměrné anime. Příběh se zaobírá putováním za dobrodružstvím a setkáním se s novými postavami. To je to nekonečné cestování za hledáním něčeho nebo někoho, ale k tomu dosažení se vlastně ani nepřibližují :) Postavy vypadaly zajímavě, ale nedostaly tolik prostoru na svůj projev, což je škoda. Hudba i animace pohodová.

Elfen Lied Flamerko 10/10 12345678910 24.11.2018

   »    Elfen Lied je hodně dobrý anime, ne dobrý, ve svém žánru bezkonkurenční. Co jsem četl ostatní hodnocení u tohoto anime tak někteří by něměli hodnotit/pouštět si anime který neni v jejich oblíbeným žánru(stačí si přečíst ty zvýrazněný Erotické, Gore atd). Škoda že neni pokračování.

Sakurasou no Pet na Kanojo majel007 10/10 12345678910 23.11.2018

   »    scénky s ducha nepřítomnou Mashiro stojí opravdu za to :), charaktery jsou šílené a člověk se nenudí.

Masamune-kun no Revenge Monster 8/10 12345678910 22.11.2018

   »    Připouštím, že jsem nadšený. A to konec u mě dělá minimálně polovinu úspěchu a tady opravdu nestojí za nic. Tohle annime je silné a slabé v tom, v čem je silná typická manga. Tzn. představí nám dobře vytvořené postavy a provádí s nimi zajímavé interakce. A chybí jí příběh (protože kdo by se dělal s příběhem, když to můžou s každým dílem vyřadit :( ). Čili tohle anime má výborně napsané postavy (furt je to školní rabukome střižené harémovkou - takže přiměřeně žánru) a to je pro mně hodně podstatná deviza. Od první chvíle mě bavilo pozorovat, co a jak dělají a s odhalováním jejich skrytých motivů (které vzájemně netuší) to bylo ještě lepší. Má to velmi slušně napsané dilogy. Má výbornou kresbu a design postav a solidní animaci. Hudba minimálně v openingu je slušná. Základním rozvržením je tohle anime vlastně generická harémovka. Je tu lehce přitroublý hlavní hrdina a kolem...

Koe no Katachi dahakere 10/10 12345678910 22.11.2018

   »    Jeden z nejlépe napsaných lidských příběhů co lze momentálně v podobě anime vidět. Těžko se tu hledají nějaké chyby a i když lze podotknout, že to je občas až moc citově přestřelené, ale stále je to tak uvěřitelné. Porovnání s Kimi no Na wa nemá moc cenu, oba filmy jsou skvělé, ale úplně o něčem jiném. Osobně tento považuji za povedenější, ale to je na každém aby to zhodnotil. A jestli ho doporučuju ? Určitě, ale počkal bych až vám bude alespoň 15 a budete mít v hlavě trochu rozumu. Takže někomu až tak ve 20 nejdříve. :)

Karakai Jouzu no Takagi-san HaitakeTakamashi 10/10 12345678910 22.11.2018

   »    Tady nemám co vytknout. velice dobrá komedie se skrytou romantikou, která nejen pobaví ale i zahřeje, výborně ztvárněné postavy a skvělé scény. I když se nejednalo o celkový příběh. Velice jsem si anime užil.

Uchuu Patrol Luluco Dorwars 6/10 12345678910 22.11.2018

   »    Typické studio Trigger a typický Imaishi. Velké, rychlé, šíleně barevné, šíleně zábavné, parodující spoustu známých anime.

Kuromukuro kolmo 4/10 12345678910 21.11.2018

   »    No, na to že to mělo 26 dílů jsem čekal lepší podívanou. Většina postav byla ze začátku hodně nesympatická, hlavní hrdinku jsem si hodně dlouho nedokázal oblíbit. Vedlejší postavy vesměs tragédie sama o sobě. Animace sice neurazily, ale bohužel ani nenadchly. Hlavní zápletka příběhu byla zajímavá, bohužel je ale většina času v tomto anime věnována hlavně nepodstatným blbostem jako je například zaobírání se zcela zbytečnými a nepotřebnými vedlejšími postavami a ten závěr to bylo něco pro mne nestravitelného. U anime jsem zvyklý na ledasco, ale po 26ti protrpěných dílech z kterých bylo minimálně 2/3 veškerého obsahu jen děj co si nezadal s nějákým podprůměrným fillerem, tak ten závěr opravdu odpustit nedokážu. Ano, po 26ti dílech se dočkáte v podstatě otevřeného konce a hodně toho není vysvětleno, navíc se v posledním díle všechny karty přetočí, tak že já osobně jsem jen koukal a s údivem...

Yuragi-sou no Yuuna-san Tonda 9/10 12345678910 21.11.2018

   »    Perfektní harémovka. Vtipná místy lehce romantická. Úžasně tu sou ztvárněny reakce hlavních postav. Celkově se mi to opravdu hodně líbilo, příběh celkem originální a rozhodně doporučuju shlédnou tuhle překrásnou odrágovačku. Hlavní postava není žádnej ukňouránek a dá se do něj vžít. Rozepisoval by sem se dál, ale hodnocení co ode mně dostává mluví za vše.

Kakyuusei 18+ Gurkh 6/10 12345678910 20.11.2018

   »    Příjemné ke koukání, vlastně spíš obyčejný příběh středoškoláka v posledním járu okořeněný trochou sexu. Měl trochu kliku, že mu to vyšlo během jenoho roku postupně se čtyřmi dívkami, ale celé to dává smysl a příběh se obejde bez neuvěřitelností i vyložených nesmyslů. Na rozdíl od pozdějších hentai je to mnohem umírněnější a méně akční, ale zase to má hlavu i patu a v některých místech tu dokáží vykouzlit i atmosféru, bez ohledu na tu velice starou a jednoduchou grafiku - kdo umí, vystačí si holt i s málem!

Hanebado! Warhemer 9/10 12345678910 20.11.2018

   »    suprově propracované pohyby i oficialní podpora zanček du dobře spracované anime škoda slabšího přiběhu hlavně na konci teším se na pokračování

Tensei Shitara Slime Datta Ken FaxtCZ 9/10 12345678910 20.11.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime velmi comediálního rázu, no přeci kde by jste jinde mohli pod kat Tsundere draka ?Anime mě hodně bavilo doporučuji .

Devilman: Youchou Sirene Hen Roby 7/10 12345678910 20.11.2018

   »    Devilman znovu v akci. A to podařené, když porovnám s OVA z roku 1987, tak se tenhle díl vydařil lépe. Konečně máme Devilmana víc než dvě minuty a vidíme pestrou škálu jeho schopností. Mnohem více akce než v předchozím OVA a to je za mě jen dobře 7/10.

High School DxD Hero natsu69 8/10 12345678910 19.11.2018

   »    1. graficky to bylo nic moc. Podle mě se to k tomu anime nehodí. 2. to rozdělení příběhu bylo taky nic moc. ALE i přes to tomu dávám 8/10 jelikož to pro mě bylo jako starý high school dxd a konečně se uzavřela etapa mezi rias a issei, takže to mi udělalo velkou radost a rozhodně mě to překvapilo.

Sakamoto Desu ga? Warhemer 10/10 12345678910 19.11.2018

   »    super anime no prostě cool postava :) hodně jsem se bavil