• Anime: 9570
  • Uživatelů: 22615
  • Hostů: 122

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Kuroko no Baske: Baka ja Katenai no yo! Roby 7.00/10 12345678910 12.10.2017

   »    Příjemné OVA. Taková odreagovačka od zápasů.

Kuroko no Baske (2015) Roby 8.00/10 12345678910 12.10.2017

   »    Třetí série se nese v duchu kvality té druhé, takže docela OK.

Karin VegetaCR 8.00/10 12345678910 11.10.2017

   »    Pěkné, vtipné a i v jistých částech dramatické anime, které se mi líbilo. Rodinka upírů byla pěkně trhlá a hlavní hrdina s pohledem který neměl chybu. Karin jako upírka v posledním díle byla dost cool. Tohle anime je prostě již klasika a nikdo kdo má rád humor by ho neměl minout. Jasná 8.

Black Blood Brothers zerosan88 7.00/10 12345678910 11.10.2017

   »    Black Blood Brothers - tohle anime pro mě bylo docela milé překvapení. Sice obsahuje dosti vysosanou upírskou tématiku, ale vzhledem k jeho stáří je to takový "běžný kus" než tenhle žánr přišel do módy. Kresba je na rok vzniku spíše průměrná (místy statické pozadí). Děj je místy zbytečně překombinovaný a hlavně ten konec byl špatně udělaný. Díky tomu je to s anime tak trošku jako na houpačce. Autoři evidentně počítali s další sérií, která nepřišla... Na druhou stranu je zde zajímavě podána myšlenka soužití lidí s upíry. Také rozdělení na upírské klany byl docela dobrý nápad. Jednotlivé souboje mají něco do sebe a příjemně vyplňují občasné hluché místa. Někomu možná může vadit netradiční vyobrazení upírů, ale vzhledem k tomu co některé anime a filmy v dnešní době předvádí, to není nic zásadního. Tohle anime je lepší průměr.

Gunslinger Stratos The Animation zerosan88 6.00/10 12345678910 11.10.2017

   »    Gunslinger Stratos The Animation - tohle anime se snaží si pohrávat s časem. To ve většině případů končí hodně špatně. Zde to autoři vzali trošku z jiného konce a tak se vyhnuli mnohým chybám. Nápad dvou světů bojujících spolu o přežití byl slušný. A pojetí tajemných strážců času a duchů také nebyl špatný. Celé to na první pohled vypadá dobře, ale výsledek je trošku jiný. Prvním kamenem úrazu byla místy podprůměrná animace, která byla vidět hlavně v soubojích. Samotné souboje nejsou špatné, ale většinou nejsou tak napínavé, aby upoutaly pozornost na celých 12. dílů. Na druhou stranu některé díly stojí hlavně na soubojích. Připadá mi jako by si autoři občas nevěděli rady co dál a tak tam dali souboj. Hlavních postav je zde hodně a divák si k nim nemá šanci utvořit nějaký bližší vztah. I díky tomu smrt postav (hlavně na začátku) tak trošku vyšumí. Závěrečný díl se navíc nese v duchu...

Koukaku Kidoutai S.A.C. 2nd GIG Pira 10.00/10 12345678910 10.10.2017

   »    Vize temné budoucnosti (nebo aspoň spousty jejích temných stránek), která se v současnosti zdá čím dál více pravděpodobnou, snad až na kybernetické nahrazování celého člověka. Seriál s věkem rozhodně nic neztratil a ani v pokračování ne. Necítíl jsem se tolik napnutý jako v závěru první série (případ The Laughing Man), kdy jsem myslel že prasknu, ale i když o něco slabší - dojem ve mě zanechaly episody silný dost. Co však mohl seriál ztratit, získává jinde: svět a prostředí mi byly mnohem jasnější a dozvěděl jsem se i něco víc o historii a pozadí postav. Jsou zde zřetelnější i nepřátelé a příběh se drží trochu více v kolejích - neodbočuje a více se věnuje hlavnímu konfliktu.Vše opět začíná a končí písněmi, které ve mě už teď napořád budou vyvolávat atmosféru seriálu a představu jeho hloubky ze které i zamrazí.

Kyousougiga (2013) Pira 7.00/10 12345678910 10.10.2017

   »    No už je to pár měsíců, co jsem toto zkouknul, ale stejně si to zaslouží hodnocení. Také musím podotknout, že jsem předtím viděl oba předchozí webové projekty, což je hlavní důvod, který mě přímo hnal dívat se na seriál. Přestože jsem si sledování užíval, měl jsem pocit, že tomu něco chybí, ai už jsem si z předchozí znalosti a další náznaků propojil více faktů a nebyl jsem většinou překvapen. V porovnání s webovou produkcí zde delší čas vede trochu ke ztrátě atmosféry, která ve 2. polovině trochu i pokulhává. Pro mě se z toho stal skoro jiný seriál - najednou přestane působit hravá nálada a přestanou se řešit záhady. Pro mě trochu ztratil na zajímavosti i veli kuriózní vesmír, ve které se vše odehrává.Takže jsem při sledování z euforie postupně ochladnul a seriál je pro mě spíše průměrem.

Kyousougiga (2012) Pira 8.00/10 12345678910 10.10.2017

   »    No už je to pár měsíců, co jsem toto zkouknul, ale stejně si to zaslouží hodnocení. Pamatuji si, že jsem byl celkem nadšený. Po předchozím samostatném dílu z roku 2011, který mi nedával smysl, jsem dostal, přesně to co jsem chtěl a možná ještě něco navíc. Tady jsou v celkem  krátkých episodách konečně poodhalovány smysluplné příběhy, ale pořád ne úplné. Teď mi přijde trochu k neuvěření, kolik se toho vešlo do 5 až 10 minut. Otázek bohužel zůstalo příliš mnoho a nevýhodou je také, že následující televizní seriál (2013) vše odvypráví znovu. Přesto že TV seriál je dobrý a obsahuje většinu odpovědí, tak nedosáhne tak silného efektu, jelikož má víc prostoru pro slabé stránky.

Occultic;Nine Nambroth 8.00/10 12345678910 10.10.2017

   »    Další zajímavý kousek. Čekala sem co z toho vyleze, ale byla sem mile překvapena. Bylo to dobře zpracovaný. Některé pasáže občas předvídatelný, ale jiné zase naopak. Zajímavý zvraty a okolnosti. Jako celek to vnímám kladně.

Himouto! Umaru-chan Nambroth 6.00/10 12345678910 10.10.2017

   »    Sháněla jsem různá vysoce hodnocená komediální anime a toto bylo mezi nimi. Ale proč získalo takové hodnocení a oblibu, to mi ještě teď uniká. Děj mě nebavil a připadalo mi to celý na jedno brdo. Nicméně pokud někdo hledá příjemnou oddychovku, který nezatíží intelekt a občas pošimrá bránici, pak je to dobrá volba. 

Room Mate Nambroth 7.00/10 12345678910 10.10.2017

   »    Milá krátká oddechovka. Děj tak nějak o ničem, ale to v tomto případě ničemu nevadilo. Co se mi ale velmi líbilo bylo to, že divák byl součástí dění. To mi připadalo originální a i mé hodnocení je díky tomu vyšší.

Scared Rider Xechs Nambroth 4.00/10 12345678910 10.10.2017

   »    Námět není špatný, ale zpracování už tak dobře nevidím. Přišlo mi, že se děj odehrával příliš rychle. Vztahy mezi postavami byly syrové, polovičaté a i samotný děj mi připadal nedokončený. Postrádala jsem hlubší význam a myšlenku. Tento kousek je pro mě spíš zklamáním, zvlášť při vědomí, že se na něm podíleli seiyuu, které bych nezařadila mezi amatéry. Čekala jsem od toho víc, o to horší bylo zklamání.

Kiznaiver Nambroth 9.00/10 12345678910 10.10.2017

   »    Obsah i zpracování se mi velmi líbilo. Zpracování emocí a mezilidských vztahů se jim skutečně povedlo. Výkony seiyuu na vysoké úrovni. Celkově toto anime shledávám velmi kvalitním a věřím, že se k němu v budoucnu vrátím.

Kakegurui dahakere 7.00/10 12345678910 09.10.2017

   »    Očekával jsem trapnou ecchi harémovku ze střední a dostal jsem vcelku zábavnou, šílenou a ze začátku dokonce i chytrou zábavu (to se však hodně rychle vytratilo). Zprvu mě sice odrazovaly ty příšerné grimasy a orgasmy místních gamblerek, ale ono to tam nakonec tak nějak patřilo. Konec celkem překvapil. I když se tam nic úžasného nestalo, čekal jsem, že to dopadne jinak.  Opravdu sem netušil, že to zvládnu celé a ještě se u toho budu i bavit. Další překvapení sezóny. A že jich tuhle bylo.

Hitorijime My Hero HarukaMADS 7.00/10 12345678910 09.10.2017

   »             Kresba je příjemná, ale dost zjednodušená. Opening dobrý a chytlavý, ending se mi líbil hlavně díky tomu, že ho zpívali seiyuu. Ohledně příběhu, tak do takových sedmi osmi dílů to bylo fajn, pak se ty situace začaly opakovat. Což je u anime s dvanácti epizodama docela blbý. Postavy byly jakž takž dobré, vzhledově nijak moc vykreslené, někdy jsem je měla chuť zabít a nezažily moc velký vývoj. Nejvíc mi sedl Hasekura, překvapivě.        Každopádně, funguje tu zajímavý humor, pár hlášek by se tu taky našlo a konec je dostatečně uzavřený - kdybych to měla hodnotit celkově, tak to nebylo špatné a v rámci shounen-ai to bylo i něco nového (pokud tu počítáme jen anime, mang jako Hitorijime je hafo).Takže za mě docela spokojenost, a pokud bude druhá série, ráda se na ni podívám.

Boku no Hero Academia (2017) HarukaMADS 9.00/10 12345678910 09.10.2017

   »    Co se týče mě, tahle série se mi líbila mnohem víc než ta první. Midoriya je mnohem sympatičtější, už ani tak moc nebrečí, ostatní postavy dostaly velké množství prostoru a vývoje, za což jsem ráda.   První opening se mi líbil víc, na ten druhý jsem si musela chvíli zvykat, ale pořád to byla dobrá písnička (Sayonara!)  Za mě největší plus je to, jak jsou tady využita všechna možná klišé, aniž by vám to vadilo a unudilo vás to. Vážně, všechny epizody si dokázaly udržet mojí pozornost (a to je co říct, protože trpím nesoustředěností a nutkáním dělat cokoliv jinýho, než zrovna dělám) a když skončily, nemohla jsem se dočkat další.     Musím říct, že tohle je jedno z mých oblíbených anime, co se týče v rámci shounenu a už se těším na třetí sérii =)  

Natsume Yuujinchou Go flanky 9.00/10 12345678910 09.10.2017

   »    Konečně série, která si opravdu zaslouží 9 z 10. Vše se postupně posouvá výš a výš po žebříčku kvality. Přesně takhle by to mělo fungovat - přijdu s nějakým nápadem a ten postupně vylepšuji, až z něj mám něco, co zůstává v paměti dlouho. Zde je potřeba vyzdvihnout, že se konečně autoři výrazně zaměřili na minulost hlavního hrdiny, resp. jeho babičky. Jsem nesmírně natěšený na další sérii.

Natsume Yuujinchou Shi flanky 8.00/10 12345678910 09.10.2017

   »    A znovu udělali autoři krůček kupředu. Je tu dostatek dílů na pokračování a příběhy mají i svou temnější stránku. Rozhodně už to není taková pohádka, jako bývala za první a druhé série, což rozhodně přidává na atraktivitě. Zlepšila se opět i kresba a musím vyzdvihnout OP a ED, které tentokrát silně zapůsobily. Jen tak dál.

Gamers! majel007 8.00/10 12345678910 09.10.2017

   »    Zamotané vztahy víc jak mé tkaničky u bot :D (byly tak zamotané že sem je raději ustřihl)

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito dahakere 8.00/10 12345678910 08.10.2017

   »    Výborná atmosféra zdejšího světa s trochu ponurým a hlavně dojemným příběhem. Ve výsledku jsem byl příjemně překvapen. Pokud bude i pokračování takhle dobré, tak budu jen spokojen.  Jinak zatím nic moc k hlubokému zamyšlení a akci zde nehledejte. Jak je v hodnocení pode mnou napsáno, jedná se spíše o ochutnávku. Ale zatraceně povedenou ochutnávku. Jsem zvědav kam to bude směřovat dále.

Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider Mia777L 6.00/10 12345678910 08.10.2017

   »    Hodnotit dané anime je dost těžké, jelikož má člověk v sobě rozporuplné myšlenky :) Těžké, filozofické dílo s geniálně naladěnými postavami. Zločin byl dobře sehraný a měl své složité zádrhely. Vlastně se člověk musel hodně soustředit, aby pochytil ten správný pojem a stejně se párkrát stalo, že ne vždy jsem všechno pochopila :) Postavy jsou zajímavé, zvláště doktorka je neskutečnou záhadou celé série. A docela jsem si i oblíbila Nishinoso, jak její kalkulačku v hlavě, tak i některé charakteristické rysy :) Co se týká hudby, opening jsem si užívala do sytosti :)

Honoo no Mirage: Minagiwa no Hangyakusha Tsurara 4.00/10 12345678910 07.10.2017

   »    Keď som dúfala, že sa toto OVA postará o nejaké ukončenie celkového príbehu zo série a rozriešenie, dúfala som márne. Vlastne sa ani nikam neposunuli, stále sa motali okolo horúcej kaše, občas pritvrdili, ale vo výsledku to ostalo rovnako otvorené. OVA, ako také, sa od série pomerne líšilo a nebola to len zásluha pozmeneného štýlu kresby, viac ako to ma skôr zaujali malinko zmenené charaktery postáv, kde to najviac pocítite pri Kagetorovi, ktorý si viac začal uvedomovať seba a svoje schopnosti, ten časový rozostup od konca série bol nadmieru zreteľným. Dokonca sa dá povedať, že ho prestanete mať radi a radšej by ste videli späť Ougiho, lenže so zmenou charakteru prišli aj rozšírené schopnosti, ktoré vyzerajú dobre. Hlavne to vymietanie teraz vyzeralo viac okázalejšie a vďaka dobrým efektom možno ohromnejšie. Dej síce moc tempo nezvýšil, ale bol o niečo plnší akčnejších scén. Aj keď 1. diel sa z toho tvrdenia skôr...

Knight`s & Magic kolmo 9.00/10 12345678910 07.10.2017

   »    Myslel jsem si, že tohle anime bude jen ztráta času, ale dal jsem mu šanci protože mecha anime miluju. Nelitoval jsem toho, bez přehánění se jedná o jedno z nej anime překvapení tohoto roku(tedy aspoň pro mne). U začátku prvního dílu jsem si řekl, že tohle určitě nedokoukám. No, takže nakonec jsem Knights and Magic "sjel" na jeden zátah, je šest ráno, bolí mě oči a já s nadšením píšu toto hodnocení. Naprosto fantastické prostředí, které skloubilo fantasy, středověk a mecha do jednoho celku, který funguje zcela perfektně. Rád bych také vychválil charaktery, které se v tomto díle objeví, jako jedno z mála anime se může chlubit obsazením postav ve kterém mě nevadila ani jediná. Dokonce i hlavní hrdina i přes svůj věk a chování na mne působil sympaticky. Jediný velký neduh, který tohle anime má jsou bohužel opět animace. Jak to vypadá, tak jsou Japonci čím dál línější věnovat se kvalitní animaci, nebo poctivé...

Kyousougiga (2013) Gurkh 7.00/10 12345678910 06.10.2017

   »    Zmatek a chaos, nakonec z toho sice nějaký smysl vyleze, ale nesmí se to moc zkoumat z hlediska např. logiky či smysluplnosti. O motivaci hlavních postav a jejich často nepochopitelném jednání nemluvě... Jediné co je asi plus, je ta stylová šílenost grafiky i bláznivý způsob odvíjení děje a také neuvěřitelná podivnost a neuchopitelnost toho nově stvořeného světa i jeho obyvatel. Zkrátka mínusy a plusy se tak nějak vyrovnají, jen probudha nečekejte běžný mainstreemový anime, tohle je podivnost non plus ultra, ze které si toho buď moc nevezmete, nebo tam najdete snad od všeho zajímavého kousek - asi jako když pekli pejsek a kočička dort - tak jen pozor, aby vám z toho nebylo šoufl. No, ale přesto: je to živé, barevné, bláznivé i s emocemi a humorem... = takže se na tenhle blábol koukat dá. Jenže si zároveň myslím, když si to trochu přeberu, že si z nás autoři vlastně jen dělají srandu a tohle je nějaká divná...

Kyonyuu Fantasy 18+ Gurkh 7.00/10 12345678910 06.10.2017

   »    Povedený kousek, ani se hlavní postavě nedivím, že nestál o to vyčnívat, když je všude okolo jen samej křivák a podrazák v šlechtickým ohozu. To že ho chtěli jen využít na špinavou práci se jim tady krutě nevyplatilo, což je rozhodně za bod nahoru, stejně jako nebrání situací příliš vážně a povedený situační humor. Příběh dává smysl a přestože je poměrně jednoduchý, tak má smysl se tímhle klubkem zákeřných hadů prokousat, zejména když je vždycky za odměnu nějaká pěkná prsatá slečna (a to nepočítám tu succubu, se kterou to vlastně všechno začalo). Grafika je také slušná, jen trochu škoda té cenzurované verze (prostě to ruší), ale stejně jde o velice slušný a zábavný nadprůměr tohohle žánru.