akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10622
  • Uživatelů: 29751
  • Hostů: 333

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Mahou Shoujo Site Hellshock 8/10 12345678910 01.02.2019

   »    V celku zajímavé anime, a clekem i brutální, možná tam bylo až moc psyhco postav, zatímco hl hrdinka vyzněla kňouravě, ale v celku užil jsem si to

Goblin Slayer Dorwars 5/10 12345678910 30.01.2019

   »    Velmi se mi líbila myšlenka, že tohle není anime o zachránci světa, ale o někom, kdo loví "jen" gobliny. Problém však je, že je to až moc nudnééé, kromě posledních 2 epizod, ty byli ok https://www.youtube.com/watch?v=HjoQgt90pgo

Sakura Trick Tr3nchis 10/10 12345678910 29.01.2019

   »    Konečně něco co jsem hledal a po čem toužil. Nenudí zápletka hned ze začátku dílu a zároveň tak sladké. Jediné co mi snad vadí, že je to tak kratké. Asi první a i poslední nejlepší Yuri co sem kdy viděl. Zamiloval jsem si to hned po prvním dílu.

Bleach VIERAS 10/10 12345678910 28.01.2019

   »    Moc se mi líbilo, příběh je skvělý. Jen škoda, že manga ještě pokračuje daleko za to, co je v anime, a to už je ukončené :( Ráda bych se dočkala nových dílů :) Grafika byla zezačátku trohu horší, ale časem se zlepšila, což jsem ocenila, a ke konci bylo hodně výplňových epizod, které nejsou úplně to pravé ořechové. Nicméně celkově je to prostě jedno z mých nejoblíbenějších anime. Hodnotím podle příběhu, o technické stránce anime nemám ani páru ;) Z postav jsem nemusela Sado Yasutora a Inoue Orihime (ta mi vždycky šíleně lezla na nervy...); moje nejoblíbenější postavy jsou Kurosaki Ichigo, Ishida Uryuu a Abarai Renji.

Ajin Lordpreclik 6/10 12345678910 28.01.2019

   »    Zajímavě spravované anime,animace je trochu divná ale dá se na to zvyknout

Golden Kamuy kolmo 9/10 12345678910 26.01.2019

   »    Opravdu nevím jak tohle anime popsat a zhodnotit. Ze začátku se tohle anime tváří hodně vážně, pak spadne do jakési šílené grotesky, pak je až brutálně bizardní. Tohle dílo nedokážu s ničím srovnat a nikam jej zařadit. Docela jsem se u něj bavil, příběh je naprosto bizardní a šílený s tak černým humorem až jsem se občas při sledování divil jak se vůbec některým věcem vůbec můžu smát, hlavně scénky když Asirpin opěvuje lahodnost zvířecích syrových mozků se solí a slova "hína, hína" mi už asi v hlavě zůstanou navěky. Golden Kamuy je pro mne tak bizardním dílem, že si jej budu nejspíše dlouho pamatovat, není to nic co bych chtěl vidět znovu, ale bavil jsem se.

Jikkenhin Kazoku: Creatures Family Days kolmo 5/10 12345678910 26.01.2019

   »    Začátek byl docela zajímavý, pak to ale celé něják spadlo do stereotypu a nudy. Navíc, nenechte se ošálit stopáží udávaných 30ti minut na epizodu, po odečtení zdlouhavých úvodů, docela dlouhého OP a ED trvá jeden díl s bídou 10minut. Z docela zajímavě vyhlížejícího anime se postupně stávala nudná blbina se zabitým potenciálem. Tohle je nejspíše jedno z těch anime co vznikly z nouze na vyplnění televizního vysílání a je to na něm silně znát.

Dog Days`` kolmo 8/10 12345678910 26.01.2019

   »    Příjemné překvapení, ze zvědavosti jsem si pustil první díl, jestli bude trend podprůměrnosti pokračovat a světe div se první díl mne přikoval do křesla a nakonec jsem anime dokoukal celé. Až na jeden nebo dva slabší "solo" díly se jednalo o příběhově zajímavé pokračování a myslím, že dokonce kvalitativně předčilo i první řadu a proto v hodnocení dávám o jeden bodík více než řadě první. Takže pokud se vám líbila první řada a přetrpíte otřesnou druhou řadu, tak vás třetí rozhodně mile překvapí. Snad se někdy dočkáme pokračování.

Dog Days` kolmo 4/10 12345678910 26.01.2019

   »    Druhá řada se opravdu nepovedla, řekl bych, že jsem se u ní doslova nudil a příběhově také ničím nezaujala. Až zbytečně hodně prostoru bylo věnováno postavě Eclair, která je podle mého nejnudnějším charakterem celého tohoto anime. Dalším faktem je, že tato řada působí spíše jako fanservis pro fanoušky než plnohodnotné pokračování, což mne také zklamalo. Bohužel za mne velké zklamání.

Dog Days kolmo 7/10 12345678910 26.01.2019

   »    Dog Days je jedno z anime, které jsem dlouho odkládal. No nakonec můžu říct, že se mi to docela líbilo. Tohle anime je takovým svým vlastním žánrem, které moc nezapadá do děl co znám, asi bych si dovolil pochybovat o tom, že se jedná o seinen, ale to už je jen detail. Byl jsem docela spokojen, sedmička je myslím dostatečným ohodnocením tohoto díla.

Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. kejhic 10/10 12345678910 26.01.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Od prvniho dilu se nemuzu dockat, az vyjde ten dalsi.. Pohled cloveka a zvirete na stejnou situaci je celkem originalni, a nadherne doplnuje cely pribeh :-)

Kakuriyo no Yadomeshi Safi95 10/10 12345678910 22.01.2019

   »    Anime se mi hrozně moc líbí vtáhlo mě do děje a celé jsem ho zhltla. Mám ráda takovýto druh anime a jsem moc ráda za jeho překlad. :)

Inuyasha madagaskarova 10/10 12345678910 22.01.2019

   »    Inuyasha je podľa mňa celkovo jedno z best anime ever

Shingeki no Bahamut: Virgin Soul madagaskarova 9/10 12345678910 22.01.2019

   »    Fantasy príbehy tohto typu mám veľmi rada a konkrétne toto určite stojí za zhliadnutie. Príbeh má samozrejme aj svoje zápory, ale tie sú dostatočne vyvážené. Čo ma na tomto príbehu asi najviac zaujalo je samotná hlavná postava Nina, ktorá sa zmieta v pocitoch prvej lásky, ale zároveň je ochotná za tú lásku naozaj bojovať so všetkým čo má. Kráľove správanie je podľa mňa neospravedlniteľné a úprimne som nečakala pre neho taký koniec po tom všetkom. Ale ako sám povedal, bohovia mu odmietli vydať zbraň, ktorú použil a tým si zrejme ospravedlnil svoje činy. Každopádne príbeh sa vyvíja, nechýba romantika, smrť, veselé chvíľky, boje a tance, draky, anjeli, démoni, rytieri, priateľstvá a nepriateľstvá atď... V príbehu je všetko čo má byť a aj keď koniec ako taký nieje happy endom, môžeme sa aspoň tešiť z romantického zavŕšenia :)

Steins;Gate: Soumei Eichi no Cognitive... dahakere 7/10 12345678910 20.01.2019

   »    Je to prostě krátká reklama, která používá postavy a humor ze S;G. Nic víc a nic míň. Jako reklama dobré a zábavné.

Steins;Gate 0 dahakere 9/10 12345678910 20.01.2019

   »    Když to vycházelo, tak jsem měl rozehranou VN původního S;G a proto jsem si to nechal na později. VN konečně dohraná (dočtena) a jsem rád, že jsem si počkal do doby, až to bude celý. On totiž to anime dělal asi mistr na cliffhangery. Jo na konci skoro každého dílu to končí v totálně WTF momentu a já naštěstí nemusel čekat týden. Pokud nejste skalním fanouškem a nepamatujete si každou vteřinu původního anime, tak vám doporučuju předtím se na to podívat, nebo si zahrát hru. Jo jsou tu časté flashbacky a narážky, já si díky třeba všiml dokonce, že záběr na lidi v metru je úplně stejný, jako byl ve hře. Prostě takové příjemné maličkosti, které vás potěší a zase to o něco málo zvednou. Po internetu si lze přečíst od mnohých docela negativní komentáře. Z toho jsem usoudil, že jsou 2 rozdílné skupiny lidí, které čekají a baví je na S;G něco jiného. Jedni potřebují aby se Okabe choval jako magor a...

Hinamatsuri Dorwars 8/10 12345678910 20.01.2019

   »    Nejsem si jistý, jestli 8 nebo 9, ale nakonec pro jednoduchost příběhu (což nebyla chyba, ba naopak to podkreslovalo atmosféru) dávám 8. Komedie jako dělaná pro mě, hodně parodií a velké množství totálně přehnaných vtipů, které však měli i dlouhodobé následky. Velká spokojenost :)

Gintama. (2018) Pazii 10/10 12345678910 19.01.2019

   »    Vážení, tohle je opravdu něco. Musím říct, že jsem si tyhle díly opravdu užívala a sjela jsem je všechny bez přestávky naráz. Opening i ending jsou super, ještě teď mi hrají v hlavě XD. K hodnocení není moc co dál říkat, (Ti, co Gintamu znají a žerou ji tak jako já, pochopí, že slova jsou málo XD.) snad jen to, že opravdu nelituji toho času stráveného u 300+ epizod. Sorachi ví, jak stvořit mistrovské dílo. Klobouk dolů!

No Game No Life: Zero Rendy 9/10 12345678910 19.01.2019

   »    Parádní film na který se dá dívat a užít si ho i bez zhlédnutí seriálu. Devět bodů dávám za to že i když byl film skoro dvou hodinový tak myslím že toho v něm bylo málo, klidně bych se na to vydržel dívat i tři hodiny :D .

Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no... stenlin 7/10 12345678910 19.01.2019

   »    Hrdina, který má vlastně všechny na háku. Skrývá svoji genialitu před ostatníma. A tak teda pomáhá ostatním, jelikož je k tomu donucen. Tím ho nějak začínají mít dotyční "rádi". I když, on je má stále na háku... O hlavní postavě se dozvíme vlastně nic. Jen to, že je jinej :D Ostatní postavy jsou zajímavé ale nic co by někoho mělo nadchnout. Jenom ta dívka, typ tsundere :D Ale zase příběh zato stál. I když je neukončenej (jako vždy u takových anime o 12 dílech) :)

Yosuga no Sora: In Solitude, Where We Are... Dorwars 3/10 12345678910 18.01.2019

   »    Pár chyb by se tam asi našlo ... myslím. BTW 2 endingy v každé epizodě :D

Gekkan Shoujo Nozaki-kun Dorwars 6/10 12345678910 17.01.2019

   »    Vtipné a zábavné epizody jsou střídány nudnými epizodami a naopak

Tensei Shitara Slime Datta Ken shogy 10/10 12345678910 16.01.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Po dlouhé době nějaké anime na které se budete opravdu těšit, a to bez natahování epizod a ukončení v nejnapínavější části.

Loveless Mia777L 5/10 12345678910 16.01.2019

   »    Omlouvám se všem milovníkům Loveless, ale celé anime mě tak trochu zklamalo. Veškeré záhady okolo nebyly dostatečně dořešeny, hlavní hrdinové mohli vypadat sebevíc sympaticky, ale jeden působil dosti naivně a druhý lhář (i když z dobrého úmyslu), který po slibu „už to neudělám“, to prostě zase udělá :D Příběh zůstal dosti otevřený a vlastně jsem po shlédnutí zůstala v chaotických domněnkách. Určitě z psychologického hlediska je to působivý děj, ale horko těžko v tom člověk nachází tu správnou pointu, i když pár představ má. Navíc mi některé charaktery přišly úplně zbytečné. Hudba mě nijak nenadchla a animace na svou dobu byla příjemná, zvláště některých postav.

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho Mia777L 6/10 12345678910 16.01.2019

   »    Vcelku pohodové anime s příjemnými charaktery. Bohužel děj nebyl natolik zajímavý, spíše běžný průměr s průměrnými scénami, až na několik menších akciček, které trochu vytrhly diváka z běžného rytmu. Hlavní záporák katastrofa sama o sobě. Asi nejvíc jsem měla ráda Zero. Animace nebyla špatná a hudba ucházející.