• Anime: 9787
  • Uživatelů: 24196
  • Hostů: 67

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Juuni Taisen dahakere 4.00/10 12345678910 06.01.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Mohlo to být jediné dívatelné akční anime této sezony. Nakonec to byla pěkná nuda, kde se 90% bojů od prvního dílu odehrává jak přes kopírák. Silnej namachrovanej jedinec podcení na pohled slabšího a ten ho pak hrozně překvapí...jednou, nebo dvakrát ok, ale postavit na tom většinu smrtí ? Nuda. Další suprovou věcí bylo, jak to anime spoileruje samo sebe, což vám dojde po druhém díle. Takže ani žádné překvapení, prostě nic. Nejzajímavější byly ty představovací flashbacky, kde byla lepší akce jak v samotném turnaji.  Tady akci ani hluboký příběh nehledejte.  

Nora to Oujo to Noraneko Heart Tsubame 10.00/10 12345678910 05.01.2018

   »    Epizoda 6 je jediné, co jsem kdy od jakéhokoliv anime chtěla, ale nevěděla jsem to. Hodnocení 10/10. Reálné hodnocení je tak 4/10, ale epizoda 6... Jedno z nejvíce mimoňských anime, které jsem dosud viděla.

Mahouka Koukou no Rettousei ready2005 10.00/10 12345678910 05.01.2018

   »    úžasný příběh a postavy, které si fakt zamilujete, vřele doporučuji

Tsurezure Children Ziza 7.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    S odřenýma ušima. Líbí se mi, jak to bere všechny ty klišé žánru a pracuje s nimi po svém. Je mi jasné, že některým divákům může chvíli trvat, než se přistoupí na hru tvůrců, ale pokud na to nebudete koukat v křeči, ale jen jako na veselou sebereflexi šódža, tak to prostě bude bavit. Navíc to díky stopáži i formáty svižně utíká. Jediná nevýhoda může být, že se trochu obtížněji orientuje v postavách. Kdo je kdo? To je ten, co vyznal svou nehynoucí lásku? To je ta, co posílala tu SMSku? Te je ten, co se furt ptá, jestli se jí chce kadit? Hele, to je senpai! Toho vola poznáte vždycky, tedy myslím toho blonďatého.

Fate/Apocrypha Pravda 6.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    Většina Služebníků měla skvěle udělané charaktery a naopak většina Pánů otřesně. Nejlíp byla asi udělaná Johanka z Arku, která mě teda přímo nadchla. I když to spisovatel docela podělal tím románkem, pro který tam nedal žádné logické odůvodnění. Prostě to tak chtěl a tak to tam plácnul. No a nejhorší byl Pan Homunkulus, který byl zcela nezáživný a fakt jsem nepochopil, co tam všechny postavy na něm viděly. Konec taky vrzal. Autor chtěl aby to skončilo určitým způsobem a tak si tam taky plácnul, co potřeboval. Prostě protože zrovna tahle postava to musela ukončit. Šlo poznat, že to dělalo jiné studio. Což se odrazilo i na kresbě. Trochu ji odfláknuli (na konci už celkem katastrofálně).

Tokyo Ghoul Root A kolmo 4.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    Nečtu mangu, takže nevím jak moc se druhá řada odchyluje od předlohy. Nicméně jestli mi první řada přišla nelogická, tak druhá řada je už naprostý paskvil. Naprosto nic co se zde děje nemá logiku. Tím vlastně své hodnocení uzavřu....... druhá řada Tokyo Ghoula je vlastně jen nesmyslná a naprosto nelogická slátanina se zabitým skvělým potenciálem řady první. Mohu jen doufat, že celkový dojem napraví třetí řada, ale moc na to nesázím.

Tokyo Ghoul kolmo 8.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    Asi není nic co bych mohl napsat a co zde nenapsali už jiní. Tokyo Ghoul je anime, které si buď oblíbíte, nebo jej prohlásíte za odpad. Mě docela chytlo, nejedná se sice o nic přelomového, ale dokáže vtáhnout a zaujmout. Bohužel je i hodně nelogické, prostě všechno co se v něm dělo především nenávist a boje mezi ghouli a lidmi byla myslím hodně mimo možnou realitu. I tak se zde najde mnoho zajímavých myšlenek.

Jinki:Extend kolmo 4.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    Dnes už docela staré mecha anime s klasickou kresbou. Jinky má zajímavý nástup, který dokáže vtáhnout, bohužel se postupně začně ztrácet sám v sobě, přeskakovat s dějem, látat "páté přes deváté" a nakonec se z něj stane chaotická směska, kde jako divák člověk neví co se vlastně v příběhu děje a především proč se to děje. Většina postav je bohužel krajně nesympatická. Líbila se mi kresba a nostalgické zvukové efekty a hudba. Tohle anime se dá hodnotit na dvě části, zatímco začátek je skutečně skvost klasického anime žánru, druhá polovina je jen chaotický "odpad".

Skirt no Naka wa Kedamono Deshita. 18+ kolmo 2.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    Vzhledem k délce tohoto "anime" to na nějáké hlubší zamyšlení není. Ať už se podíváte na necenzurovanou verzi, nebo kratší cenzurovanou jedná se o naprosto nudné a hloupé anime-hentai. I kdyby se jednalo o čistokrevné hentai, tak by to bylo velmi podprůměrné dílo. Jediný klad co tahle hloupá slátanina má je to, že na jeho shlédnutí vám stačí slabá půlhodinka.

Eldlive kolmo 4.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    Tak nevím co si o tomhle anime mám myslet.Už uplně od začátku bylo nemastné a neslané. První co mne napadlo je, že se dívám na jakousi dost nepříjemně znetvořenou verzi Fairy Tail, která se opravdu nepovedla. Příjde mi, že toto anime bylo nejspíš vytvořeno jen pro vyplnění nějáké programové mezery, nebo ještě hůře je to experiment jestli se tohle "universum" u diváků chytne. Celé tohle dílo je naprosto bez ambicí, bez nápadu, bez jakékoliv hlubší myšlenky zaujmou nějákou konkrétní skupinu diváků. Hlavní hrdina je naprosto nesympatický, stejně jako jeho mimozemský parťák co mu vyrůstá z těla, postavy jsou gumové a některé vyloženě od pohledu nesympatické a tak neuvěřitelně fádní. Příběh ten raději ani nekomentuju tohle nemá s komediálním šonen naprosto moc společného. Vše se trochu zlepší, když se na scéně objeví postava Doktora Love, který tomu dodá aspoň trochu lesku(bohužel se objeví až...

Demi-chan wa Kataritai kolmo 9.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    Demi-chan bylo pro mne milým a příjemným překvapením. Pohled na alternativní svět ve kterém existují bytosti pro nás napřirozené(upíři, bezhlaví jezdci...). Tyto bytosti jsou ve světě velmi vzácné a rodí se náhodně bez ohledu na genetiku či dědičnost. Příběh nás zavádí na jednu Japonskou střední školu, kde se najednou sejde hned vícero takových bytostí a je na mladém učiteli Tetsuovi, aby jim pomohl. Příběh je opravdu propracovaný, nikterak náročný. Kresba pěkná, hudba skvěle zapadá a moc se mi líbil OP. Hlavní postavy jsou naprosto fantastické a skvěle vymyšlené. Pokud máte podobné anime rádi, tak je tohle přesně váš šálek čaje.

Isekai wa Smartphone to Tomo ni. kolmo 7.00/10 12345678910 03.01.2018

   »    Na tohle anime jsem se moc těšil už od jeho oznámení, podobné žánry mám opravdu rád. Takže čekalo mne docela milé překvapení, kdy není začátek překombinovaný a hned jsem byl víceméně postaven před hotovou věc. Sympatický hlavní hrdina, skvělé a roztomilé slečny, které jej postupně obklopí, zajímavý příběh a fajn kresba. Od prvního až do desátého dílu to byla skvělá podívaná, pak se nevím proč něco zvrhlo, děj se nikterak neposunul, žádná s otevřených hlavních zápletek se nevysvětlila a poslední díl měl ten nejhorší možný konec co jsem kdy viděl, jako když se díváte na skvělý film v kině, kde jej v půlce vypnou a pošlou vás domů. Vše si dokážu vysvětlit pouze tím, že se snad v nejbližší budoucnosti dočkáme pokračování. I přes prapodivný konec se jedná o skvělou oddechovou harémovku, kterou mohu bez obav doporučit.

Quanzhi Fashi 2 Komja 9.00/10 12345678910 02.01.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    No oproti první sérii tahle přidala napětí a zbavila se pár postav :D líbilo se mi, že třeba nezapomněly na pár postav co se mihly v první sérii rozhodně tady bylo pár věcí co se daly předvídat, ale abych byl upřímnej tak tam bylo dost i překvapivých událostí :) za mě je to kousek na kterej stojí za to se podívat ;)

Quanzhi Gaoshou Komja 9.00/10 12345678910 02.01.2018

   »    No zajímavý námět i zpracování. Nemám co bych musel extra vytknout postava byla klasicky "cool" týpek co věděl co dělá a podle toho se to odvíjelo postavy byly zajímavý a bavilo mě to :)

Seiken Tsukai no World Break Komja 8.00/10 12345678910 02.01.2018

   »    Až na pár opakujících se hlášek co se stanou po dvuhým opakování otravnými, se mi to líbilo :) Mohli tam trošku dát drsnější rysy s tím, že by někoho mohl i poslat na JIPku a nebo do hrobu, ale to překousnu, protože jsem si to docela užil :) svižně to odbejvalo a postavy taky byly různorodý :)

Fate/Apocrypha Sirnis 7.00/10 12345678910 01.01.2018

   »    No na předešlé série si myslím to svou kvalitou nesahá. Ať jde o akci, tak jednotlivé postavy. Vlastně hlavního záporáka jsem vůbec nepobral... chvíli jsem měl zdání, že jde o nějakou postavu z předešlých sérií, ale mají to tu tak podivně vysvětlené, že vůbec netuším, jak to je. A sledovat to podruhé se mi nechce. Místy to bylo zajímavé, ale jeden se neubrání srovnání s předešlými sériemi. A proto je i známka slabší. Jediný klad je asi ten, že znalost předešlých sérií není úplně třeba, ale asi to divákovi pomůže se zorientovat.

Jitsu wa Watashi wa Komja 6.00/10 12345678910 01.01.2018

   »    Nejhorší je, že všichni od toho očekávají moc! Je tam napsáno, že to je komedie a přesto tam lidi hledají něco víc :/ Když to budete brát jako komedii jak by jste to měli brát tak vás to i bude bavit! Nečekejte od toho hluboký vývoj vztahů a nebo nějakou extra akci, protože to nedostanete jak už to bývá hlavní postava je looser a zakouká se to holky je tak trochu natvrdlá a přidat k tomu, že je to harémovka tak je to mix co si najde svoje fanoušky i odpůrce  řekl bych, že je to jeden z lepších kousků, protože jsem se u toho občas docela zasmál díky "ředitelce" co pořád vymejšlela naschvály :D

Nichijou VegetaCR 10.00/10 12345678910 01.01.2018

   »    Top ve své kategorii. Dlouuuho jsem se takhle nenasmál a animace tohodle kousku je prostě nádherná a umělecké dílo samo o sobě. Za mne 20/10:)

Mushishi Zoku Shou Tsurara 9.00/10 12345678910 31.12.2017

   »    Mushishi Zoku Shou tak nejak bezprostredne naväzuje na predošlú sériu, pokračuje v zaužívaných metódach a prezentácií. Rozmanitosť príbehov sa nevyhla ani tomuto kúsku, za čo som rada, ale pri tejto sérií sa mi zdalo, že sa snažia trochu to zjednotiť, aby dosiahli lepšej celkovej vyrovnanosti a pritom zachovali rôznorodosť. Nadobudla som dojem, že táto sérka sa viac zamerala na samotných Mushishi, pretože uvážila, že je na to už vhodný čas a tak aj napriek tomu, že pokračovali v rovnakom duchu ako v predošlej, táto bola niečím maličko iná. Avšak stále veľmi prirodzená a neohraná. Možno tu bolo pomenej epizód, ktoré ma nadchli, zato sa tu nenachádzali takmer žiadne, ktoré by som mohla označiť za vyložene slabšie. Zlepšila sa rovnako aj animácia a kresba, samozrejme k lepšiemu a kvalitnejšiemu vizuálu. V OST som väčšiu zmenu nezaznamenala, stále bola na porovnateľnej úrovni, ktorú som oceňovala už v prvej sérií. 10...

Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii... Tsubame 7.00/10 12345678910 31.12.2017

   »    Nečekala jsem mnoho, ale byla jsem mile překvapená. Příběh není nic převratného, postavy taky ne, ale musím smeknout před velmi povedených romantickým vývojem mezi ústřední dvojicí. Jedna z nejrealističtějších romancí v tomto žánru, které jsem za poslední roky vyděla. Celé prostředí je obestřeno záhadami, které jsou postupem času osvětlovány, ale někdy ne dostatečně. Otázky na konci zůstali a svět je pořád v poslením tažení. Za mě dobré anime, které ale mohlo být mnohem lepší, kdyby nebylo vytvořené jako zcela generická věc svého žánru, potenciál tu rozhodně byl.

Mushishi Tokubetsu Hen: Hihamu Kage Tsurara 8.00/10 12345678910 28.12.2017

   »    Špeciál je jedna z tých slabších epizód, ktoré občas boli aj v sérií. Myslím, že to nadviazanie na ňu bolo dobré, dokonca vám ten dvojnásobný čas ani neprišiel dvojnásobným, aj keď to rozšírenie bolo poznať. Asi to bolo dvojsečnou zbraňou, pretože úprimne, mohli to spraviť trochu iným spôsobom a viac vyťažiť na dostupnom čase. Na druhú stranu, zachovalo si to ráz série, ale možno až silene. Páčilo sa mi, že to obsiahlo aj maličkosti a postavy zo série, ktoré ma potešili. Pritom nie je podmienkou to vidieť v nejakom poradí, funguje to aj ako samostatná jednotka. Celkovo bol príbeh ladený do optimistického svetla. Výborné role postáv ma tešili tiež. To však nemôžem tvrdiť o animácii, ktorá sa mi zdala poslabšia, stratila trošku na pohyblivosti a zaujímavých záberoch. Kresba ostala rovnakou. Prišlo mi, že OST stratilo na sile a občas nastávali hluché miesta, aj keď skladby sa nemenili, minimálne ich štýl nie. V...

Shoujo Shuumatsu Ryokou BSHarou 10.00/10 12345678910 27.12.2017

   »    Tohle anime proti sobe genilane stavi sedou post apokalytpickou atmosferu dohromady s totalnim protikladem - feel-good/slice of life zanrem. 

Mushishi Tsurara 9.00/10 12345678910 27.12.2017

   »    Mushishi som mala v pláne pekných pár rokov a konečne som si k nemu našla cestu. Musím uznať, že som čakala niečo viac mysterióznejšie, alebo teda celkovo iné, takže ma toto anime trochu prekvapilo, ale pritom vôbec nesklamalo. Vlastne sa mi už dlhšiu dobu nestalo, že by mi niečo robilo taký problém charakterizovať/opísať, ako práve tento kúsok. Rozhodne sa jedná o svojský počin, ktorý sa venuje ojedinelejšej téme. Mimo faktu, že je to plne epizodické anime, nevšednosť by som videla aj v pomalšom tempe deju, ktorý podporuje atmosféru a je základným pilierom tohto kúsku. Všetko tu má svoje miesto a svoj čas. Anime pôsobí uvoľnene a nanajvýš prirodzene. Nie je ani v najmenšom silené a aj keď sa jedná o príbehy,  ktoré sú na zmyslenej báze, pôsobí reálnejšie než by ste čakali. Každý ten príbeh nesie nejakú myšlienku, takže to nie je iba prehliadka rôznych druhov mushi. Často začrú do žánru "zo života", čo...

Netsuzou Trap: NTR HarukaMADS 6.00/10 12345678910 26.12.2017

   »      Ukázky se mi líbily, což ovšem už neplatí pro anime. Tohle bylo dost špatné, průměrná animace, spousta klišé a tupý příběh, otravné postavy, podivný a nerealistický konec. Shoujo-ai anime moc není, ale radši jich vyrábět méně, ale kvalitnější, než takovéto pitomosti. Za mě zklamání. Tak snad ten Citrus nezklame. 

Juuni Taisen dodo134 8.00/10 12345678910 26.12.2017
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    celé anime bylo zajímavé s vysvětlením života skoro všech postav, což mě mrzí že některé postavy nebyly úplně vysvětleny. A však každá postava byla originální a příběh byl napínavý, pouze poslední díl mě poněkud zklamal. Opening jsem si hned zamilovala.