• Anime: 10361
  • Uživatelů: 28082
  • Hostů: 327

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Bakuten Shoot Beyblade Vlnik 6.00/10 12345678910 26.08.2018

   »    Vrátil jsem se k tomuhle seriálu abych ho po mnoha letech dokoukal a...no po dějové stránce je to naprostá kravina i na poměry anime pro děti. Možná kdyby se to pojalo prostěji jen jako cesta za vítězstvím v nějaké hře a nesnažili se z toho ke konci dělat něco víc, to už bylo dost absurdní. Ale jinak celkem slušně zvládnuté souboje, docela působivý konec a hlavně jako dítě mě to dost bavilo :-)

Shinmai Maou no Testament Departures Izmo 6.00/10 12345678910 26.08.2018

   »    Čistý fan-servis. Kukol som si to pretože som videl obidve série, ale nečakajte od tohto moc. Na zabitie nudy sa to dá.

Darker Than Black: Ryuusei no Gemini Vlnik 9.00/10 12345678910 26.08.2018

   »    Jak jsem u první série skončil někde za půlkou a fakt dlouho uvažoval, jestli má cenu se k ní vracet, ta druhá mě opravdu zaujala. Své chyby sice má, místy dost velká proměna hlavních postav z první série, jen částečně vysvětlená v Gaiden (zde vedené jako speciál) a pak stejně jako u první série je tu velké množství postav a organizací a člověk se poněkud ztrácí v tom kdo co pro koho proč vlastně dělá a konec by zasloužil celý další vysvětlující díl. Ale jinak zajímavé téma, děj hezky odsýpá, postavy jsou celkem sympatické, animace je na slušné úrovni, po dlouhé době hodně slušný opening i ending a obecně jedno z hodně mála anime, kde mě, i když jen na chvíli, zaujala hudba. Dokonalé to není, ale moc nechybí :-)

Mahou Tsukai no Yome Roby 8.00/10 12345678910 25.08.2018

   »    I po zvláštním konci mám hodně otázek a pramálo odpovědí. Je to dobré anime, které sice má slabší momenty/díly, ale není jich moc. Tempo se neustále mění a ani o zvraty nebylo nouze. Toto anime je hodně odlišné od těch které jsem doposud viděl 8/10.

Shinseiki Evangelion Vlnik 5.00/10 12345678910 25.08.2018

   »    K velmi slavným filmům i seriálům neodmyslitelně patří velká očekávání na straně diváka a k nim zase ještě větší zklamání. Nicméně to není chyba anime, takže ho za to ani nemohu odsuzovat. Za co ho ale odsuzovat můžu je neuvěřitelně otravná postava Asuky (což byl sice asi účel, ale co je moc, to je moc) a hrozně divný konec. Jinak děj by celkem i šel, pár zajímavějších a záživnějších míst by se určitě našlo, ale upřímně, pokud vám jen nevadí, že jste ještě neviděli to, co všichni ostatní, kašlete na to. 

Noragami Aragoto Lex-san 8.00/10 12345678910 25.08.2018

   »    Druhá série je o něco lepší než série předcházející. S postavami se již známe, tudíž naskakujeme do rozjetého vlaku a jedem dále. Noragami Aragoto je o trochu vážnější a chování postav není již tak střelené. Děj je rozdělen na dvě velké kauzy, díky nimž se blíže seznámíme s bohy – ať už novými či těmi známými. Hudba je stále dost vychytaná, tudíž nevidím důvod proč nedat 8b.

Noragami Lex-san 7.00/10 12345678910 24.08.2018

   »    Noragami je anime se zajímavým dějem i pěknou kresbou. V obou případech ale musím říct, že jsem viděl lepší kousky. Kresbu preferuji propracovanější a ve světě anime je příběhů s tématikou bohů a ayakashi velice pestrá paleta s lepšími počiny. Asi nejvíce v celém příběhu mě iritoval Yukine, se kterým puberta mávala opravdu zvesela. Na druhou stranu to vyvažovaly vedlejší postavy, které slibují do budoucna zajímavý vývoj, a nadprůměrný opening a ending. Pokračování to jistí – 7b

Flip Flappers Pseudonym 10.00/10 12345678910 24.08.2018

   »    Za mně je bylo tohle anime po dlouhé době příjemnou vzpruhou po všech mainstreamovkách, i proto je mé hodnocení takovéhle ;)

Byousoku 5 Centimeter austin26 10.00/10 12345678910 23.08.2018

   »    Opět úžasné dílo od Makota. Jeho filmy mají duši a ohromný cit a jsou tak uvolněné narozdíl od většiny anime. Příběh byl opět famózní, také velmi těžký a po shlédnutí musí člověk bojovat s pocity ještě několik hodin po filmu. Osobně si myslím, že hodně lidí se v tomto příběhu uvidí, že některá rozhodnutí ovlivní celý život a budou nás velice tížit.

Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru: Dances... zukadotuarikitotekutakume 5.00/10 12345678910 22.08.2018

   »    Život je příliš krátký, na to aby jsme ho strávili sledováním špatných anime... a tohle anime zkrátka špatné je. Popis zní zajímavě, proti tomu snad nikdo nic namítat nemůže (rating 17+, dark fantasy, alternativní svět, akční...). Po animační stránce také není moc co namítat, postavy vypadají zajímavě, svět také... problémem je příběh a tempo vyprávění. Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru vám zkrátka nic nevysvětlí, nijak pořádně vám jednotlivé postavy nepředstaví, nemluvě o tom, že na vás vyvalí spoustu složitých japonských slov, které označují zbraně, bojovníky, státy atd. díky čemuž vám v hlavě vznikne pořádnej zmatek. Celkem škoda promarněného potenciálu, dle mého názoru by tohle anime mohlo být o dost lepší, kdyby bylo roztažené na více dílů tak, že by nám mohlo skutečně představit všechny ty postavy a seznámit nás s tímhle alternativním světem. Můj konečný verdikt je (bohužel)...

Junketsu no Maria Dorwars 6.00/10 12345678910 22.08.2018

   »    Hodně rozporuplné, na jednu stranu dost přesné bojové techniky a ok humor, na druhou vše ostatní

Hotaru no Haka dahakere 6.00/10 12345678910 22.08.2018

   »    Nevím co si o tom filmu myslet. Potom co si člověk čte ostatní hodnocení, tak je jasné, že to na každého člověka působí odlišně. Čekal jsem opravdu silný smutný příběh, ale asi se přidávám k těm lidem, kterým to zpracování moc nesedlo. Film má několik silných chvil, převážně konec, ale jinak je to opravdu nuda. Dokoukal jsem to asi před 5 minutama a do smíchu mi opravdu není, ale to je spíš tím, že si člověk uvědomí, že se podobné příběhy opravdu staly a jaké zvěrstvo ta válka byla, ne filmem jako takovým.  Jinak sledoval jsem BR verzi, která měla nádhernou animaci. Na ten dabing jsem si musel zvykat, na něm šlo nejvíc poznat, že je ten film tak starej. Ale jinak BR verze po technické stránce parádní.  Celkově teda. Film už nikdy vidět nechci. V podstatě jsem se většinu času nudil a s postavama, až na konec, jsem nějak moc nesoucítil. Ale plním si pomaličku filmové resty a určitě doporučuji...

Koe no Katachi bajka28 10.00/10 12345678910 21.08.2018

   »    Toto ANIME ma zasiahlo až pri srdci!!!... Zatiaľ som nevidel nič podobné a dúfam že takéto anime filmy budú častejšie vychádzať pretože toto anime ma zasiahlo veľmi čo sa týka príbehu... teda aby som nekecal iba... TOTO ANIME JE ZATIAĽ JEDINÁ BOMBA ZA TIETO ROKY ČO SLEDUJEM ANIME *FILMY* A MÁ MAXIMALNE HODNOTENIE KTORÉ SA DÁ DAŤ, VIAC NEVIEM ANI DODAŤ!!!... Proste ten ktorý napísal scenár a vytvoril toto anime poklona... a veľké ĎAKUJEM!!! ÚVOD: 10/10 JADRO: 10/10 ZáVER: 10/10   Preto je aj moje hodnotenie 10....  

Darling in the Franxx mfyb 10.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Chápu, že tohle anime není pro každého.  Je postavené na silných, čistých emocích a pokud je nepřijmete, nevnímáte a neprožíváte, ztratí příběh jakoukoliv hodnotu.  Mě osobně to zasáhlo opravdu intenzivně, přesto (nebo možná právě proto), že jsem starý pardál. Byl jsem až zaskočený tím, jak tvůrci dokázali s emocemi pracovat - jednoduše, přímočaře, intenzivně. Mnohé příběhy si na emoce jen hrají, ale všechno plave jen na povrchu, jsou to jen slova, pronášená hrdiny příběhu, ale bez jakéhokoliv dopadu na diváka. V DITF je úplně jiná liga. Díky té bezprostřednosti a průzračnosti člověk jasně vnímá emoční osu příběhu. Přitom tam necítím nic naivního. V mnoha ohledech je příběh drsný, složitý a neúprosný.  Po pravdě řečeno, takto laděná anime nevyhledávám - asi hlavně proto, že pokud se někdo snaží položit příběh takovýmto způsobem, většinou z toho vyleze nezajímavé, placaté...

Akira Dorwars 6.00/10 12345678910 20.08.2018

   »    Pochopil a přesto moc nelíbilo                                      

Boku dake ga Inai Machi Dorwars 8.00/10 12345678910 19.08.2018

   »    Asi nikdy jsem ještě takhle neváhal nad hodnocením. Neuvěřitelně se mi líbila atmosféra i většina postav. Zpracování domácího násilí bylo ok, ani dobré, ani špatné. Na druhou stranu díky menšímu množství postav bylo de facto celou dobu jasné, kdo je vrah a v průběhu celého anime se tu a tam objevovaly logické nesmysly. Nakonec se přikláním k faktu, že jsem si každý díl užíval na plno a u žádného jsem se nenudil :)

Boku no Hero Academia (2018) zukadotuarikitotekutakume 6.00/10 12345678910 18.08.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    První 2 série tohoto anime byly hezky koukatelné, nebyly sice ničím extra co by si člověk přímo zamiloval, ale na dlouhé letní večery skvělá podívaná. Bohužel ale musím říct, že 3. série mi v mnoha ohledech nesedla, příběh v tomhle anime byl sice vždycky takový nijaký, člověk tuhle sérii sledoval spíše kvůli zajímavé premise a ze zvědavosti jak to dopadne. Žalbohu 3. série postrádá jakýkoliv příběh kompletně, hlavní postavy vyhrávají jen proto, že jsou hlavními postavami, záporáci prohrávají protože jsou záporáci, což celé anime pro mne ničí, k čemu sledovat boj, když je předem jasné jak dopadne. Z těhle důvodů dávám 3. sérii o 1 bod méně než předchozím sériím, tudíž 6/10. Nejsmutnější na tomhle je, že i tak je Boku no hero nejlepší právě vycházející shonen.

Animation Seisaku Shinkou Kuromi-chan enevy 7.00/10 12345678910 18.08.2018

   »    Prostě rok 2001 všechno šlape bez digitálu, hudba taky pěkně oldschoolová a na nic si to hlavně nehraje. Dělá si to komedii ze sebe sama, která přechází v parodování. Tohle mám rád, tak jako třeba v Excel sáze, či v abenobashi. I přesto vidíme tvrdou práci, která stojí za tím vším, člověk se potom nemůže divit, že první díly maj určitou úroveň a pak to jde s animací dolů. První díl mě opravdu bavil, strašně rychle vše odsýpá a najednou je konec. Druhý už trochu na mne zbytečně hrál na city, avšak zase s tou verbou komedie. Někomu toto nemusí sedět, já to mám rád, nic extra však nečekejte.

Makai Tenshi Djibril 18+ Gurkh 5.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Povedený mix chapadlového hentaie a romantického ecchi se zajímavými postavami klaďasů i těch démonských záporáků. Dokonce jsou tam i náznaky nějakého příběhu na pozadí probíhajícího "jednoduchého" děje (což je vždycky plus), byť se tady ještě příliš neodhalí a nabízí se tedy i možnost dalšího pokračování. Navíc jde už o starší anime a tedy i o ještě umírněnější a koukatelnější chapadlový hentai.

Eve no Jikan Gekijouban enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    V podstatě slepené díly do jednoho filmu, okořeněné pár scénami na víc k vykreslení celého příběhu.

Eve no Jikan enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Je to zajímavý námět, ono v dnešní době a dalších letech to bude vždy zajímavý náměr a zajímavá problematika. Jenže nic převratného nezjistíme. Podle mě to šlo pojmout úplně jinak, ale budiž, taktéž určitý pohled na danou věc. Mě to však osobně nijak ze židle nesebralo, ale hodnotit nějak zvlášť nízko taktéž nemohu. Má to určitý říz a nemá, za mne lepší průměr a spíše doporučuji film.

Dareka no Manazashi enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jak málo stačí k tomu aby bylo vše ukázáno a podtrženo. 2-3 scény, které vykreslují nelehký život běžného křečkovského, či krysího koloběhu, kdy člověk zapomene na to základní štěstí a nejběžnější radosti života. Pěkný pár minut))

Berserk (2017) enevy 4.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Tragédie pokračuje dále. Armor tranformation je jeden z největších hnusů, jaké jsem kdy mohl vidět. V roce 2017 vidíme animaci, jako na PS1, když hrajeme staré Tekkeny. Ke zblití. Ti, co toto vytvářeli by se měli propadnout a doufám, že pokračování v tomto stylu už nebude!

Afro Samurai enevy 6.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jasně dané archetypy, nečekejte nic velkého. Příběh jasný, nenáročný. Souboje a epičnost mi utkvěla v paměti, lepší průměr jako na oddech.

Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii... enevy 4.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jedno klišé vedle druhého. Od začátku až do úplného konce. Vše je lehce čitelné, milionkrát omleté. Postavy nejsou vůbec zajímavé, spíše nudné, taktéž příběh. Pro mne žádná originalita. Dobře okopírovaná kvanta dalších anime, které fungují. Možná kdyby to bylo moje první anime, tak žasnu. Bohužel tohle mě iritovalo až do konce, který taktéž nestojí za to. Dal bych osobně ještě menší hodnocení, ale ať zachovám nějakou objektivitu.., každopádně existuje tucet lepších anime podobného žánru, nedoporučuji.