akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10930
  • Uživatelů: 32582
  • Hostů: 184 + 1555

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Owari no Seraph kolmo 7/10 12345678910 03.09.2019

   »    Tak Owari no Seraph pro mne bylo příjemným překvapením. Zajímavý postapokalyptický svět, kde spolu bojují zbytky přeživších lidí a upíři, kteří lidi považují jen za dobytek. Vše se odehrává v ruinách bývalé civilizace které obývají obrovské monstra. Moc pěkná kresba i hudební doprovod, rád bych zmínil i zajímavé ručně kreslené pozadí. Postavy jsou bohužel jak už to u šonen bývá klišé klasické charaktery, žádný originál. Hlavní hrdina bohužel uřvaný pitomeček se silnými řečmi(což pro mne bylo velké mínus). Příběh je rozhodně zajímavý, ale bohužel místy až neuvěřitelně předvídatelný a vzhledem k tomu, že se jedná o šonen i naivní a rozhodně by příběhu sedlo trochu temnější podkreslení v seinen provedení. Celkově jsem byl ale s první řadou tohoto díla spokojený.

Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu Mia777L 9/10 12345678910 02.09.2019

   »    Myslím si, že pro milovníky shounen-ai je tohle animčo naprostá oddychovka. První věc, co naprosto potěší, je humor a druhá věc... hlavní protagonisti :) Sice na to, jak jsou Takata a Chunta ztvárnění, maj neuvěřitelně nepředvídatelné povahy, ale stejně jsem si je oblíbila, i když bych občas radši viděla Takatu jako většího tvrďáka, ale to by se hlavní pointa vytratila do neznáma :) Nejedná se o naprostý trhák, ale svými emocemi dokáže diváka vtáhnout do jednoduchého a příjemného děje. Animace i hudba ucházející :)

Otaku ni Koi wa Muzukashii fajmater 9/10 12345678910 02.09.2019

   »    Skvělé zpracování a zápletka, kde se můžete sžít s hlavními představiteli - otaku :)

Gintama. (2018) Mia777L 10/10 12345678910 30.08.2019

   »    Opět skvělé pokračování s příjemnými scénami a se všemi postavami z celého anime. Došlo k větším zvratům a 14 epizod je sakra málo! Nedokážu si představit, že by Gintama měla někdy skončit a je mi z toho upřímně do breku. Doufám, že ze světa samurajů se ještě nějaký ten klenot vyplodí a když ne, bude potřeba si dočíst zbytek mangy :) Gintoki a spol. navždy zůstanou mým topem jedna a ráda se k nim budu vracet, protože mi vždy vykouzlí radostnější náladu :) Děkuji za tuhle senzaci

Ookami Kodomo no Ame to Yuki samsu3 10/10 12345678910 30.08.2019

   »    Moc se mi to líbilo. Už dlouho jsem neviděl něco, co by na mne takhle zapůsobilo, smutný ale zároveň nádherný a velice dobře napsaný příběh. Velice Doporučuji každému se podívat.

Happy Sugar Life VegetaCR 6/10 12345678910 28.08.2019

   »    A 1.cenu za nejvíce úchylů v anime získává..... A ne teď vážně. Tenhle kousek je opravdu něco extra. Nevím jestli mám být zhnusen nebo dojat. Řekněme si to narovinu je spodivem, že to vůbec dostalo anime adapci. Sice nezmám manga předlohu a moc se mi do ní ani nechce, ale tohle je už dost na hraně a i za ní. Ale musím uznat, že charaktery a jejich temné chutě jsou tu tlačeny až na dřeň. A postupem času se nám začíná rozehrávat solidní drama, která za mě vrcholí jistou události, která změní sladký život v docela dost hořký. Co však nezkousnu je vztah hlavní "hrdinky" k holčičce, který prostě u mě překračuje tu tenkou hranici. Je to sice tahoun tohodle dílka, ale svatební obřad už byl na mě prostě moc. Ale za mě super postava TETIČKY, které nám pěkně vytrestal XenoMilfa :) Abych to shrnul. Pokuď máte zájem o slušné drama a zkousnete, že animace je nic moc a čeká vás tu masochizmus, pedofilie, sebepoškozování, týrání atd. tak to vyzkoušejte a uvidíte. Jinak se tomuhle kousku vyhněte...

Imouto sae Ireba Ii. VegetaCR 8/10 12345678910 28.08.2019

   »    No podle nazvu jsem si zase myslel, že se na mě chystá incest blbost, kde sesterský komplex teče proudem. Ale vyklubalo se stoho dost dobré anime z autorského prostředí, kde tahle fetiš nehraje skoro žádnou roli. A za to bohu dík:) Musím uznat, že tenhle kousek je zajímavý a postavy jsou též dobře vykreslené a člověk si je snadno oblíbí. Jednotlivé díly docela posouvají děj kupředu, což je super, ale stejně těch 12 dílů nestačí na to abychom se dočkali rozuzlení vztahů a jednoho tajemství ( které je totálně na hlavu a nechápu jak si toho nejde nevšimnout ). A taky to vypadá, že si danné anime objednal tamní alkoholový průmysl :) Jinak jsem si tenhle kousek docela užil a nadrženost jedné z postav tomu dává grády. Za mě 8 :)

Go-Toubun no Hanayome kolmo 5/10 12345678910 27.08.2019

   »    Docela jsem se na tohle anime těšil v domnění, že by mohlo jít o zajímavou a originální harém komedii. Bohužel jsem však byl po dokoukání zklamaný. Tohle dílko má své světlé momenty a pár úsměvných replik(bohužel je jich ale velmi málo). Go-Toubun přede mne postavil hromadu provařených klišé, nudných a trapných scének, které jsou bohužel recyklované z jiných harémovek(tak to na mne celou dobu působilo), nepřineslo nic originálního a povětšinou jsem se jen nudil. Bohužel ani postavy nejsou originální a je tu klasická sestava nudných a nevýrazných klišé charakterů v podobě pětice sester(paterčat, ale každá s jinou povahou v podobě klasických harém dívčích charakterů) a jeden hodně zoufalý klučina, který se jim připlete do života a na kterého se sestřičky postupně nalepí. Na druhou řadu se dívat nehodlám, pro mne tohle anime byla jen ztráta času.

JoJo no Kimyou na Bouken: Ougon no Kaze Dorwars 7/10 12345678910 26.08.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Seven-Page Muda. Myslím, že tento meme to dobře shrnuje :)

Chain Chronicle: Hekuseitasu no Hikari Vanda 8/10 12345678910 23.08.2019

   »    Pôvodne som toto anime ani nezačala pozerať kvôli zlému hodnoteniu, ale nakoniec to nedopadlo úplne zle. Samozrejme má svoje muchy, ale plusové body sú rozhodne za netradičnejší prístup. Anime začína obrovskou bitvou, kde je ukázaných množstvo postáv a človek očakáva retrospektívny návrat na začiatok, ale nie. Bitva končí prehrou klaďasov a dej pokračuje po bitve. Ja osobne som ešte nič také v anime nevidela a bola som milo prekvapená týmto pojatím. Hlavný hrdinovia sú v tomto prípade dvaja, čo je tiež docela netradičné. Samozrejme anime má aj svoje chyby, vzhľadom na veľké množstvo postáv nie je čas venovaný ani jednej. Taktiež nie je povedané čo sa stalo pred prvou bitvou takže chýba začiatok ako to vlastne celé začalo a prečo. Môj celkový dojem z tohto anime je však dobrý. :D

JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa... Dorwars 8/10 12345678910 23.08.2019

   »    velmi dobrééééééééééééééééééééééé

JoJo no Kimyou na Bouken: Ougon no Kaze VegetaCR 10/10 12345678910 22.08.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak nám skončil 5 part a já jsem s touhle Italskou jízdou zase velice potěšen. Souboje jsou zase naprosto geniálně provedené, že se člověk u nich prostě nedokáže nudit. Každý Stand má zde zase tak unikátní schopnost, že prostě nedokážu pochopit jak to Araki dokáže vše ukočírovat. V tomhle partu se oběvují hned mé 2 oblíbené postavy Bucciarati se svým Sticky Fingrem a Mista se Sex Pistols. Tihle 2 prostě vládnou za mě celému partu. Tak co dodat závěrem. Snad jen tohle: Boss identity is no longer secret:) P.S. A hlavně se tu objeví po delší době má oblíbená postava z 3 partu. Není co řešit a jen se těšit na 6, která bude kolosální :)

Goblin Slayer VegetaCR 8/10 12345678910 21.08.2019

   »    Jelikož čtu mangu tak jsem věděl předem do čeho jdu. Už v manze mě zaujala hned první kapitola, která byla řekněme želatně naprosto WTF:) Ale tohodle si vždy cením, když mě dokáže někdo překvapit. Nevěřil jsem, že to dají i do anime, ale borci se toho nelekli a vzniknul nejvíc diskutovaný 1 díl anime v roce 2018:) Goblin Slayer má ale jednu velkou slabinu, že prvotní nadšení ala Berserk faktor postupem času upadá do jistého stereotypu a nakopne nás až na úplném konci. Ale jinak je to kvalitní anime se slušnou animací, kterou bych bral všemi 5 i v Berserkovi ( kua proč ). Pokuď chcete gore a jiné ohavnosti co tenhle žánr dokáže nabídnout běžte vřele dotoho, ale jestli jste slabší povahy tak vám tenhle kousek fakt nedoporučuji. Nebo vyzkoušej te mangu ta se stím fakt nepáře. Za mě 8 za odvahu tenhle kousek z animovat :)

Arcana Famiglia: La Storia della Arcana... Vanda 7/10 12345678910 21.08.2019

   »    Nenadchne, ale ani neurazí. Anime nemá nijak komplikovaný dej, aj keď som očakávala, že väčšia časť anime sa bude zaujímať duelom, ktorý je predstavený v prve epizóde, bol skôr na báze každodenného života v "klane" Arcana Familia. Dúfala som, že Felicita bude mať trochu ráznejšiu povahu. Aj keď to na prvý pohlaď vyzerá na reverse hárem tak nijakú romantickú zápletku som nepostrehla. Anime je taký lepší priemer.

Mirai Nikki Inojka 8/10 12345678910 21.08.2019

   »    Amazing anime. Boužel nebylo přesně podle mangy. Kdyby bylo, bylo by to mnohem lepší

Fairy Tail Inojka 7.5/10 12345678910 21.08.2019

   »    Z tohoto anime sem měl smíšený dojmy. Ze začátku mi to připadalo jako One Piece ale po Ostrově Tenrou který nedával smysl se můj názor změnil.

One Piece Inojka 9.5/10 12345678910 21.08.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Jedno z nej anime ktere sem kdy viděl. Dalsi je např fma

Naruto Inojka 6.5/10 12345678910 20.08.2019

   »    Toto anime bylo moje druhé a byl to takový podprůměr

Mahou Shoujo Lyrical Nanoha: The Movie... Haikner 9/10 12345678910 20.08.2019

   »    Film mi nádherně připomněl TV sérii a vyvolal ve mně i stejně dobrý dojem. Celkově se jednalo o kvalitní shrnutí podstatných částí příběhu s vylepšenou, detailnější kresbou, takže film skvěle naplnil má očekávání.

JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust... Dorwars 7/10 12345678910 20.08.2019

   »    velmi dobréééééééééééééééééééééééééééé

Akiba`s Trip The Animation Deidarka 6/10 12345678910 19.08.2019

   »    Tohle anime je šílené a plné dost vtipných momentů, ale ne všem se může líbit. Každý díl je jiný, ale vždy obsahuje nějaký ten souboj, při kterém nepřátelům se musí sundat oblečení, aby byli ve spodním prádle (minimálně). Počáteční díl je hodně povedený a pak už je to jen šílená komedie. Někdy je to o souboji v bojovce, jindy karetní souboj, někdy o jídle a tudíž souboj, kdo toho sní nejvíc... Tohle anime si hlavně na nic nehraje a má za cíl prostě pobavit otaku o otaku věcech. Nemusí se všem líbit, ale u mě splnilo očekávání a myslím si, že by si zasloužilo, aby se na něj více lidí podívalo (alespoň v ČR). SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: Kdyby neurychlili vzpouru a to všechno a celý svržení akihabary, že je ban být otaku atd. a to s tou vládou, vážně by to bylo supr anime. Poslední díly jsou tak nějak mimo...

Kishibe Rohan wa Ugokanai zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 19.08.2019

   »    Rozhodně zajímavá OVA, zaměřená na jednu z mých nejoblíbenějších postav z JJBA, Kishibe Rohana a jeho nadpřirozená dobrodružství/zážitky, jen škoda že je jsou pouze dvě epizody. A ještě chci zmínit, že mě hodně mátly Kishibovy vlasy, v každé scéně učesané na jinou stranu, což je zrovna u něj s jeho hairstylem hodně poznatelné, a stejně tak mi moc nejde do hlavy jaký je tedy věk jednotlivých postav a kdy přesně se to odehrává.

One Punch Man 2 Sagittarius 7/10 12345678910 18.08.2019

   »    Chapu ze druha rada se tak nelibila. Prvni serie byla naproste zjeveni a z OPM se stal fenomen. Pak jsem cetl nejake produkcni problemy, pak nejake posunuti vydani atd atd. No z druhe rady jsem mel docela strach. Neni to zadna katastrofa. Pribeh je samozrejme v poradku. Ten zname z mangy. Jenze produkcni kvality se trochu snizily. Neni tu uz tolik eye candy momentu jako v prvni serii. Nebyla tu tolik ta snaha o sexy vizual. Proste sceny ktere jsou ve vysledku zbytecne ale jsou neskutecne paradni ale zaberou moc casu na vytvoreni. A bezny styl animace take sel o uroven dolu. Navic sceny v prubehu jednotlivych dilu mi prisly takove natrhane a rychle sprintujici k nejakemu bodu. Vubec to nepusobilo jako celek. Proste honem honem tohle a pak honem tohle a pak honem semhle atd atd. Porad se to ale dalo koukat a neni to katastrofa. Jen to uz neni prvni serie. Skoda. Navic to ukonceni v "pulce" tomu moc nepomaha.

Grand Blue Mara-sama 10/10 12345678910 18.08.2019

   »    Po dlouhé době jsem se tak moc nezasmál! :) Humor byl velice originální, kresba parádní a vtipy jsou úžasné a dost ala prison school. Hudba je moc pěkná a postavy přirostou k srdci a chovají se logicky (v mezích možností), to už je velké plus samo o sobě. Celé to je díky tomu uvěřitelnější a po zkouknutí mám zase takový ten melancholický pocit, že je konec anime a co teď... :D Příběh shrnuje prvních 21 kapitol mangy, takže se určitě těším na pokračovaní. Varování: Mějte ohled na své sousedy, toto anime způsobuje náhlé výbuchy smíchu.

Girls und Panzer VegetaCR 8/10 12345678910 18.08.2019

   »    Ok. Když jsem o tomhle kousku slyšet poprvé tak jsem nevěřil, že to může fungovat spojit kawaii holčiny s tanky převážně z 2. světové. A světe div se ono to prostě jde. Nevím jak to je možné, ale tohle anime šlape jak po technické stránce tak v uvěřitelnosti bitev. Jsou tam sice přehnané momenty viz souboj s Mausem, který mě ale dost bavil. Je to další anime které můžu vidět každý rok jednou a neomrzímě a rád se k němu vracim. A určitě musím pochválit překlad, který je pořád luxusní. Tak určitě by to byl zajímavý svět, kde se tankysty můžou stát jen ženy :) P.S. Dejte holčinám volnost a tank se změní na růžové mosntrum. To maskování mě fakt odrovnalo. Za mě solidní kousek co zraje věkem a dofám, že konečně časem dokončí tu slibovanou filmovou sérii.