akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10748
  • Uživatelů: 30976
  • Hostů: 186 + 87

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Bungou Stray Dogs: Dead Apple dahakere 7/10 12345678910 16.04.2019

   »    Co na to říct no. Prostě další dávka toho co nám dala 2. série. Je to akční, je to pěkný, je to vtipný a je to zábavný. Stále se nemohu ale zbavit pocitu, že téhle sérii prostě nesedí ty obří přehnané souboje. Zmlátit obřího draka mrakodrapem ? No co už. I tak je mým největším problémem naprostá neschopnost si zapamatovat déle jak měsíc děj a většinu postav z celého anime. Ono to je asi tím, že to anime nedělá nic výjimečného a originálního, ale na druhou stranu to ty věci dělá sakra dobře a proto se na to taky pořád tak dobře dívá.

Hotaru no Haka Amson 10/10 12345678910 15.04.2019

   »    Film jsem musel vidět na několikrát, příběh byl pro mne moc syroví a nejhorší na tom, že si dovedu představit, že i "pravdiví". Film který přesvědčil manželku, že anime nemusí být jen pro děti.

Akame ga Kill! Yamaruki 9/10 12345678910 14.04.2019

   »    Perfektný začiatok a dej anime Vás od začiatku vtiahne do deja. Super akcia a kvalitná animácia, no aj široký výber postáv kde si každý nájde svojho obľúbenca či už medzi kladnými alebo zápornými postavami. Príbeh ma strašne veľa hlbokých myšlienok no aj negatívnych vecí. Prvou je hudobná stránka ktorá ma veľmi nezaujala a potom nesúlad anime s mangou hlavne pri konci seriálu. Nebyť konca patrí toto anime k mojím topom. Príbeh-9/10 Postavy-9/10 Animácia-10/10 Hudba-7/10 Celkovo-9/10

Death Note Yamaruki 9/10 12345678910 14.04.2019

   »    Jedno z mojich prvých anime. Animácia na svoj vek dobrá, hudba podľa mňa perfektne vystihuje to čo sa v príbehu odohráva. Čo sa týka postáv sú krásne charakterizované a rýchlo si každý nájde svojho favorita/favoritku. Príbeh celkovo zaujímavý napínavý plný zápletiek takže odporúčam každému najviac ľudom ktorý majú radi detektívku. Príbeh-9/10 Postavy-10/10 Hudba-10/10 Animácia-8/10 Celkové hodnotenie 9/10

Go-Toubun no Hanayome HaitakeTakamashi 8/10 12345678910 13.04.2019

   »    No, stejně jak u Kaguya-sama,.. i tady mi to moc nesedělo. Anime samo o sobě vypadá velice slibně a má skvělý potenciál, ale manga je manga, co dodat.. jako určitě se těším na druhou sérii, skončilo to v tom nejlepším kdy se teprve vše rozejde, takže uvidíme jestli to druhá série trošku napraví tu adaptaci. ;)

Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi... HaitakeTakamashi 9/10 12345678910 13.04.2019

   »    Musím uznat, mangu jsem si užil mnohem více teda,.. jako je tam skoro vše, ale některé scénky tam chybí a je dost zkrácené teda, ale zase na druhou stranu je to furt stejně dobré číslo, mohu jen doporučit.

Rokujouma no Shinryakusha!? FildasCZ 1/10 12345678910 11.04.2019

   »    Další z řady nudných anime :) první díl byl vtipný a pak, jako kdyby tvůrci odešli. Je to škoda u anime leda tak ke spánku.

Yakusoku no Neverland Sagittarius 9/10 12345678910 10.04.2019

   »    Rozhodne to vzal do rukou zkuseny tym. Nejenom ze divak dostane vybornou adaptaci manga predlohy ale take dostane paradni vizualni zazitek. At uz se jedna o hutnou atmosferu, hudbu nebo o zajimavy strih a praci s kamerou. Preci jen hodne casu se zde povida a kdyby to bylo vse jen ve statickych obrazkach tak by to byla nuda. To se tu ale nestane. Prostredni dily byly mozna trochu pomalejsi ale porad super. No a samozrejme finale bylo neskutecne i diky drobnym vizualnim/zvukovym zmenam oproti predloze. Silnych 9/10 na tu desitku tam preci jen neco malo chybelo.

Tate no Yuusha no Nariagari majel007 9/10 12345678910 10.04.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Trochu jiný isekai než na který jsme zvyklí... .A funguje to! uvidíme zda si svou originalitu zachová a mou pozornost udrží. Za mě zatím dost velké plus že "hrdina" dostal čočku hned na začátku a tak zanevřel na všechny a uzavřel se před nimi, ale zároveň se z něj nestal haj*l, jen prostě chcete abych pomohl? tak navalte peníze, já taky nedostal nic zadarmo. hodnocení dodělám až budu mít zkouknuto celé.

Tensei Shitara Slime Datta Ken tenzelenej 10/10 12345678910 09.04.2019

   »    Mám rád anime ve kterých je hlavní hrdina ten nej nej nej ve všem. a ze všech co jsem zatím vyděl tohle je top. Furt se něco děje nečekaného všechny postavy si nakonec oblíbíte naprosto krásné scény nemám tomu jedinou výtku. Teda kromě toho stupidního ještěra :-)

Goblin Slayer tenzelenej 8/10 12345678910 09.04.2019

   »    Užil jsem si každičkej díl koukal jsem to ob týden a bylo to super dal bych tomu 10/10 ale pak jsem si to dal ještě jednou a musím uznat že zase tak moc super to není ale byla to opravdu zábava.

Sword Art Online: Alicization tenzelenej 1/10 12345678910 09.04.2019

   »    SAO je moje nejoblíbenější série. Do poloviny to ušlo jako průměrný anime ale pak to šlo tak moc z kopce každičký díl mě bolelo koukat. Souboje probíhají z celého dílu 1min zbytek se bojovalo slovy a city. Kdy uprostřed boje si akorát jenom povídají a jsou strašně nekrití že by je batole zabilo ale né oponet na ně počká až si to všechno řeknou a během minutky je to všechno pryč a zase jenom kecaj nezajímavý kecy. za mě nejhorší série SAO

Sword Art Online tenzelenej 10/10 12345678910 09.04.2019

   »    Moje zcela první anime které jsem vyděl. Je tím které mi vlastně ukázalo že anime je super v mnoha ohledech lepší než točené seriály. příběh, postavy, román, hudba všechno jsem si užil. A když jsem se po letech zase k němu vrátil užil jsem si ho znovu je to moje srdcovka a stává se mojí nejoblíbenější sérii. doporučuji ho všem těm kteří chtějí začít s anime zatím úspěšně z nich dělám otaku :-p

Gekijouban Pocket Monsters: Minna no... dahakere 7/10 12345678910 08.04.2019

   »    Osobně to asi považuju za nejlepší pokemon film hned po tom prvním. Bylo to vtipný, bylo to nádherný a děj po dlouhé době nebyl totální slátanina. Stále je to pohádka s poselstvím o tom jak jde všechno nejlépe, když si všichni budeme pomáhat a že by každej měl být se všema kamarád. Jasný jsou to pokemoni, kdo by od toho čekal něco víc, ale tohle bylo zábavný. Opravdu jsem se několikrát upřímně zasmál a scéna s obočím mě totálně rozsekala. Občas se tu dokonce objevila scéna, kde jsem si říkal že to chtělo docela odvahu dávat tohle do filmu pro děti (úmrtí v ohni, "morovej" mrak pohlcující město apod.). Nové vedlejší postavy jsou super. Fakt v pokemon filmu jsou obstojně napsané postavy, prostě wow. Wit odvedlo s animací skvělou práci. Pokémoni za dobu své existence nevypadali takhle dobře. Až na použití CG na stojící davy lidí to nemělo chybu. Jo pokémoni jsou se strážcema z vesmíru moje dětství, viděl...

Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora... Mia777L 5/10 12345678910 08.04.2019

   »    Popravdě anime tak nějak o ničem. Čekala jsem větší adrenalin, ale to se bohužel nekonalo. Některé věci byly zajímavé, ale jen stroze odvyprávěné. Děj byl ukvapený a vyvrcholení dosti usekané. Hlavní postavy byly milé, ale nezanechaly natolik hluboký dojem. Jediné, co jsem na tomhle anime měla ráda, byla určitě hudba.

Caligula Mia777L 5/10 12345678910 07.04.2019

   »    Jak se tak dívám, hodně se rozmohla tématika s virtuálním světem. Tenhle je svým způsobem zvláštní, určitě v sobě má hlubokou myšlenku, ale jinak je to nuda. Ze začátku se člověk topil v naprostém chaosu, jako daní hrdinové, což byl účel. Později vše vyplulo na povrch, ale nejsem z toho nijak odvázaná. Postavy sesmolené z různých koutů problematiky, kdy jsem si snad prvně nikoho extra nepřipustila k tělu. Jediné, co musím doopravdy pochválit, je hudba... Některé písně stály za poslech.

Yuu Gi Ou: Duel Monsters Pira 7/10 12345678910 07.04.2019

   »    Už jste se někdy dívali na seriál, protože z něj vzniklo meme? V případě Yuu-Gi-Ou je na něj směřujících kulturních odkazů takové množství, že jsem ho nemohl příliš přehlížet. Jednak jsem milovníkem, karetních sběratelských her a mám blízko ke generaci, která s tímto seriálem vyrůstala (i když byl významnější spíše v zahraničí). Na jednu stranu jsem seriál sledoval déle než půl roku a je v mnoha směrech určen pro mládež. Rozhodně by bylo lepší kdybych sním také vyrůstal, než abych ho viděl jako dospělý. V tomto případě se to projevovalo především zdlouhavostí některých pasáží a vcelku dětštějšího přístupu hlavních hrdinů. Na stranu druhou mě seriál celkem překvapoval, jak kvalitně byl zpracován. Hudební dobrovod, byl vždy dopře umístěn a vybrán, i když možná nebyl repertoár tak široký. Scénář se na první pohled mohl v něčem opakovat, ale hlavní popis dějové linky je víc než...

Kimi no Na wa. Pira 10/10 12345678910 07.04.2019

   »    Pro mě možná jeden z nejlepších anime filmů, co jsem viděl. Kvalita zpracování je třeba na úrovni Miyazakiho. Hodnocení není úplných 100%, hlavně pro to, že na film je potřeba se soustředit a já jsem příliš mnoho klidu neměl. Určitě se na to budu muset podívat ještě jednou. Věřím, že Kimi no Na wa nemusí zaujmout každého, ale pro mě je to ideální přístup do žánru romantiky, kde se pro mě našlo dost napětí a otázek, které se museli vyřešit.

Sennen Joyuu Dorwars 8/10 12345678910 07.04.2019

   »    Překrásné. Můj první Satoshi Kon film, ale rozhodně ne poslední

Violet Evergarden Ziza 6/10 12345678910 06.04.2019

   »    Krásná, překrásná animace, velmi vhodně a mile ozvučeno, ending vždy uměl dokreslit závěrečný pocit, ale jinak je to tuctový příběh ať už lehce či silně tlačící na pilu. Na světě je mnoho takových příběhů, kdy se pomalu s hlavním hrdinou/hrdinkou učíme rozumět lidským emocím, kdy rodiny ztrácejí své blízké, kdy stačí málo, pár trefných slov a lidé jsou hned šťastnější. Tohle je jeden z nich a nepřináší nic nového. Dokonce má velmi kolísavou kvalitu. Asi do pátého dílu mě to moc nebralo, pak to nabralo lehce spád, kolem 10. dílu vyvrcholilo, aby to skončilo 13. lehce neukončeným dílem. Není to špatné anime. Je odpočinkové a když se necháte, dojme vás. Logika do něj nepatří, racio nechte zavřené, tady vítězí patos.

Mirai no Mirai fratisek 6/10 12345678910 06.04.2019

   »    Minulost,přítomnost a budoucnost jedné obyčejné rodiny. Můžete si nastoupit odjíždíme. Film je cílený spíše na starší diváky a i když nejde o nic výjimečného je kvalitně zpracovaný a mohu jej doporučit ke zhlédnutí.

Mary to Majo no Hana Mia777L 6/10 12345678910 05.04.2019

   »    Tenhle film nebyl zrovna můj šálek kávy. Děj sice působil nenuceně, ale také nedokázal natolik zaujmout. Očekávala jsem o dost větší trhák, ale jedná se o naprostý průměr. I daný fantazijní svět neměl dostatek šťávy :) Animaci i hudbu též řadím mezi průměrné.

Hanasakeru Seishounen Mia777L 7/10 12345678910 05.04.2019

   »    Čekala jsem těžkopádnou romantickou slátaninu, ale překvapila mě kvalita děje. Určitě zde byly romantické prvky, i když mi celé to "zamilovávání" přislo odfláknuté. Spíše mě zaujal královský příběh a nakolik jsou všechny postavy propletené. Mělo to svůj osobitý říz. Pouze škoda, že některé věci se opakovaly neustále dokola. Z hlavní hrdinky Kajiky jsem měla pouze dobrý pocit, nijak mi nevadila a fandila jsem jí. Li Ren, Mustafa, Rumati a Carl byli neskuteční bishounenci a chvílemi jsem nevěděla, komu mám držet palce dřív, ale nakonec to dopadlo podle mých představ :) Animace byla velice příjemná a nejvíc jsem obdivovala vykreslení Li Rena, zvláště jeho udivených pohledů :) Hudba příjemná, zvláště opening nezněl špatně :)

Tensei Shitara Slime Datta Ken dahakere 6/10 12345678910 04.04.2019

   »    Znáte to rčení "Opakovaný vtip není vtipem" ? Tak to je přesně problém, který jsem s tímhle měl. Na jednu stránku je fajn dostat zase něco podobného Overlordovi (první sérii, protože další 2 jsou totální sh*t) a taky jsem se ze začátku skvěle bavil. Jenže ono je to po celejch 23 dílů naprosto to stejné dokola. A fakt mě to přestalo časem absolutně bavit. Ano píšu 23 dílů, i když to mělo dílů 24 (+ recap že), protože alespoň ten poslední díl, překvapivě flashback bez pana sliza, byl zase konečně zábavnej a přinesl něco jiného. Škoda že podobných dílů to nenabídlo víc. Šlo vidět, že nevěděli absolutně co s tím nápadem dál dělat. Rozhodně to je ale jedno z lepších isekai anime. Jen se bojím, že i v další sérii to bude pokračovat stejně. Rozhodoval jsem se dlouho mezi 6 a 7, ale nakonec se přikláním spíš k té 6, bylo to hlavně ze začátku zábavné, ale nic jinýho. Takže mírnej nadprůměr si to...

One Piece MissTea 10/10 12345678910 04.04.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    One Piece je moje nejoblíbenější anime. Příběhy, které se představí v každém novém arku jsou vždy zajímavé. Prostě skvělé 10/10