akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31895
  • Hostů: 201 + 124

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Tensei Shitara Slime Datta Ken VegetaCR 10/10 12345678910 07.07.2019

   »    No tohle mě dost bavilo. Slim si jde trošku jinačí cestou než třeba Overlord a to je dobře. Sice tu máme zase hl. hrdinu co je overtop, ale začít v novém světě jako sliz je podle mého boží:) Je to vtipné, vedlejší postavy jsem si oblíbil ( kua už se těšim na Diabla v 2. sérce ) a budování vlastního království monster a postupné verbování do svých řad bylo dobře zpracované. A nápad s přidělením jmen a následný upgrade ode mě dostáva jedniču s hvězdičkou. Není co řešit spolu s Log Horizonem další povedené Isekai:)

One Punch Man 2 VegetaCR 8/10 12345678910 07.07.2019

   »    Co si budem nahlávat. 1 sérka byla prostě blesk s čistého nebe co chytil a nepustil. No 2 série to prostě nedokázala ukočírovat a dopadla tak jak dopadla. Pořád je to dost kvalitní kousek a určitě mu nebudu vyčítat pokles v kvalitě animace ( holt jiné studio a šetřilo se ) a humor pořád jeden na jedničku. ALE manga i anime má jeden velký problém a to když tam není Saitama ztráci to prostě to grády. Tady holt dostaly dost prostoru vedlejší postavy a né všechny jsou tak zajímavé. Ale King a Garo Rules:) U mě je to pořád skvělé anime co má božího hlavního hrdinu, ale už to není prostě ten nářez jak na začátku. No snad se dočkáme časem další řady.

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... enevy 7/10 12345678910 07.07.2019

   »    Tohle mě ze začátku hodně bavilo. Skvělé postavy, humor a hlavně dialogy. Hlavně hlavní hrdina, ten je od začátku tahoun. Díváte se na něco, co se jeví až moc realně. K tomu nejspíš měl patřít i ten hudenbní doprovod, který často byl hluchý, což mi však občas vadilo. Od nějaké druhé třetiny se to začalo mrvit. Nudné díly, příběh roztahaný a já měl strašný problém si pusit další díl. Absolutně mě to přesto bavit, ničím mě to netáhlo. Jedním slovem nuda. Bohužel musím hodnotit celkově. Z nečeho precízního se stal u konce těžký průměr a to je škoda, protože po prvních dílech byla laťka opravdu vysoko..

Tasogare Otome x Amnesia enevy 6/10 12345678910 07.07.2019

   »    Anime které ničím nějak moc neuškodí, je to takový průměr. Nejspíš lepší průměr, určitě ne žádný brak. Co mi vadilo byla ta neurčitost, kdy vlastně víte, že nesledujete žáden horor a proto nemůžete uvěřit jednotlivým obrazům, scénam. To se však tvůrci rozhodli zamaskovat změnami barvami jednotlivých objektů. Z banálnosti vykouzlit horor. A na mě to působí leckdy lacině a nesmyslně. Víte, že se nic nestane, ale jakožto béčkový horor, autoři zuby nehty chtějí vykouzlit strach. Příběh kýč několikrát omýlený, to by však nevadilo, ale k dokonalosti to má deleko. Jednak několikrát pokulhává souvislost s logikou a závěr by mohl dopadnout jinak. On totiž skončil dobře, ale dodatek v posledních minutách vše pohřbil, víc už psát nebudu. Je to jistě otázka vkusu. Za mne lepších 6 více dát nemohu.

Kimi no Na wa. Masking 10/10 12345678910 07.07.2019

   »    Jeden z nejlepších anime filmů co jsem kdy viděl. Příběh byl zajímavý.

One Punch Man 2 dahakere 5/10 12345678910 06.07.2019

   »    Asi mám jednu obrovskou výhodu. Nikdy mě OPM nepřišel jako něco úžasně převratného, co bych měl v nějakém top 10 jako spousta lidí. Ano první série byla zábavná a vypadala úžasně, ale stále je to furt opakujicí se parodie, kde nelze absolutně čekat žádný posun. A druhá série už nevypadala úžasně (i tak to vypadalo ok a třeba poslední 2 díly se mi vizuálně opravdu líbily), zaměřila se na zbytečné vedlejší postavy a hlavní záporák působil jako levná napodobenina Staina z MHA. Ano chápu že to je převážně parodie, ale i v tomto ohledu to moc nefunguje, když z těch 12 dílů má Saitama prostor tam maximálně čtvrtinu času a zbytek času se to snaží tvářit hrozně vážně. Vlastně se stalo to stejné co v 2. sérii Overlorda. MEH

Bungo Stray Dogs 3 dahakere 7/10 12345678910 06.07.2019

   »    Stále zábavné a vtipné. Jen s tím jak jsou dávkovány flashbacky a různé příběhy, které se sice nakonec propojí, tak v tom může mít člověk trochu bordel. Oproti filmu i 2. sérii se akce držela více při zemi a rozhodně to tomu sedí víc. Dozvíme se zase něco o minulosti postav a organizací ve městě. Hlavní záporák je určitě o několik úrovní nad tím z 2. série a jinak je to tak nějak prostě furt to stejné. A to je dobře.

Yahari Ore no Seishun Lovecome wa... Lubo 8/10 12345678910 06.07.2019

   »    Tohle anime je pro mě velice těžké pro zařazení, jedná se o komedii s prvky romance. Hlavní hrdina je pesimista, který každou věc vidí více jak černě a zde je můj největší vnitřní konflikt, je normální vidět některé situace pesimisticky, avšak hlavní hrdina si snad řekl, že i to nejsvětlejší světlo uvidí černě jak noc, v dalších situacích je jeho přístup logický a řekl bych i reálný.Další postavy už jsou typické pro komedii z prostředí školy. Z hlediska komedie se jedná o nadprůměr 7-8/10 u pohledu romance asi 4/10 . Naštěstí ja si anime užil proto dávám 8/10)

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... Lubo 10/10 12345678910 06.07.2019

   »    Z mého osobního pohledu největší překvapení roku. Jedná se o romance anime ze školního prostředí + je zde špetka něčeho nadpřirozeného. Od ostatních tuctových romance anime je zde příběh okořeněn "pubertálním syndromem" jedná se o to nadpřirozeno. Hlavní hrdina Sakuta (který sám na sobě a na své sestře poznal sílu tohoto syndromu) se náhodou zaplete do mnoha podivných situací, které ústí do dalších problémů. Sakuta je hodný a klidný student, oproti jemu je zde hlavní ženská postava Mai, která se od něj hodně liší, ale má dobré srdce. Anime nemá problém zacházet do témat jako šikana, osamělost plynoucí z pobytu v showbyznysu, rodinných problémů či osobních problémů (démonů uvnitř každého z nás). Pro mě je tohle anime v top 3 a nemůžou mu dát nic míň než 10/10 (95-100%)

One Punch Man Lubo 8/10 12345678910 06.07.2019

   »    Musím uznat, když jsem slyšel o tomhle anime, pomyslel jsem si:"neporazitelný hrdina, který všechny nepřátele zničili na jednu ránu to zní nudně, či dokonce neoriginálně", více jsem se nemohl mýlit, jedná se o jedno z nejlepších anime, které jsem kdy viděl. Kultovní nálepku si holohlavý hrdina zaslouží na 100%. Neberte mě špatně, anime jsem si užil, ale pár chyb se tam našlo (na rovinu, převážná část byla čistě osobní preference nebo dřív drobné nedostaky, či chyby) a proto dávám 8/10 (řekl bych tak 80-85%) pokud se vám anime bude líbit tak k mému hodnocení přičtěte 10% (čili 90-95%) Tak jako tak stojí za zhlédnutí.

Darling in the Franxx Lubo 6/10 12345678910 06.07.2019

   »    Začnu pozitivně, jedná se o anime mířící na skupinu kluků (v pubertálním věku). Já sám jsem čekal jen další "tuctovku", avšak po prvních 10 dílech jsem jásal, příběh je poměrně dobře vyvážený z prvky mecha (nejsem zrovna fanouškem tohoto žánru), avšak asi každému je jasné, že hlavním tahákem tohoto anime je poměrně dominantní 002, která má přehnané reakce (které jsou dosti často se sexuálním podtextem)- z toho plyne cílová skupina ... při mém překvapení to zde funguje, ne jen že krom hlavní postavy nemá 002 nikdo v oblibě (v průběhu příběhu se to bude měnit), ale také zde vzniká mezi postavami napětí, které se rozvíjí společně s činy 002. Avšak nic netrvá věčně... Druhá půlka (je to velmi diskutabilní, pro mě to začalo přibližně mezi 13-15 dílem) anime je hrůza... Ne jen, že autoři zničí atmosféru, ale taky zničí všechno napětí budované v předchozích dílech. Dále zde nastane...

No Game No Life Lubo 8/10 12345678910 06.07.2019

   »    Zajímavé prostředí,mezi hlavními postavami jde vidět "chemie" takže jim člověk lehce podlehne.Ovšem není to anime pro všechny, někomu může vadit animace, pro někoho může být rozhodující absence násilí (spory se zde řeší velmi originálně a hlavně odlišně). Celkové hodnocení je velmi pozitivní 8/10

Tensei Shitara Slime Datta Ken Sagittarius 10/10 12345678910 05.07.2019

   »    Zase dalsi - prenos do jineho sveta. A stejne jako anime The Rising of the Shield Hero to dela trochu jinak nez drivejsi anime podobneho zanru. Diky tomu je to super. Spousta zajimavych situaci a charakteru. Jak to vsechno dopadne, jak to hlavni sliz vyresi, co diky tomu ziska a jak to moc bude cool. Je tam mnoho ruznych prvku diky kterym je pribeh porad zajimavy po celou svou delku. Tohle anime je nebezpecne a potrebovalo by nalepku - Pozor! hrozi pokus o zkouknuti na jedno posezeni. Animacne a zvukove je to vyborne.

Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi Sagittarius 7/10 12345678910 05.07.2019

   »    Zacatek je hodne povedeny. Trenink, zajimave postavy, spousta srandy. To se drzi do prvniho velkeho klimaxu. Potom ale naskoci dost filerova cast ktera neskutecne nici tempo. Ano je to nekdy sranda ale bylo jich moc tehle dilu. Tohle se v cele serii 50 dilu opakuje jeste nekolikrat. K pribehu mam jeste jednu vec. To zbytecne "natahovani" ohledne odhaleni toho slibu bylo ubijejici. Z postav vsichni mistri byli bozi. Zamiloval jsem si Kousaka Shigure. Diky jeji povaze a mluve byla cool. Staresina byl hodne dobry typek. Celkove vsechny postavy ok. Jak Fuurinji Miu tak ostatni...... jen jsem totalne nesnasel Niijima Haruo. U kazde jeho sceny jsem dost trpel a ten debil tam pak dostaval vic a vic prostoru...chjo. Akce byla super. Ve spravnych momentech byla animace hodne povedena. Jen mi vadilo ze v tech velkych momentech uz to vypadalo jako v Dragon Ballu :D Jsem hodne rozhozeny mezi 7/10 nebo 8/10.....spis tech 7/10

Date a Live III bajka28 8/10 12345678910 04.07.2019

   »    Tak príbeh bol oproti 1 a 2.série oveľa lepší a mal veľa pozitív určite čo sa týka 1 novej postavy. Určite by som mohol spomenúť tiež aj to že veľký plus mala grafika a grafické spracovanie! ktoré sa tomuto anime veľmi hodilo a nemenil by som ho! Čo sa týka celkového dojmu s Anime! Pokračovanie vyšlo na jednotku ale bolo tam zopár chýb... ale tie veľmi nebolo vidno teda aspoň ja som ich neregistroval! Teda moje hodnotenie za Príbeh, Postavy, a celkový dojem je veľký dobrý a teda bude aj vysoká známka čo sa týka tohto anime. 8/10

Blood Lad kolmo 8/10 12345678910 03.07.2019

   »    U prvního dílu jsem se docela nudil, ale pak najednou jako lusknutím prstů jsem se do něj zakousl. Líbivá originální kresba, povedený humor, který mi sedl a skvělé postavy do kterých se prostě nešlo nezamilovat. Škoda jen, že se jedná o tak krátké anime a bohužel s otevřeným závěrem.

One Punch Man 2 Fin11 7/10 12345678910 03.07.2019

   »    O proti prvni serii tohle uz bylo o dost slabsi. Uz to nebylo tak vtipne a chybeli tomu epicke fighty jako v prvni serii. Je to skoda. Melo to velky potencial.

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai nottallama 10/10 12345678910 02.07.2019

   »    Zábavné, příjemné a uklidňující. Anime akorát pro mne.. Všechny postavy měly svou osobitost a ani jedna z nich nenudila.. Člověk se zasměje i lehce popláče.. Strašně se mi líbí jak všechny charaktery vypráví během všech dílů svoje minulé i přítomné trochu složité příběhy a divák se do nich lehce vžije.. Těším se na pokračování a doufám, že bude stejně svižné jako tato první série. 100%

Tate no Yuusha no Nariagari dahakere 6/10 12345678910 01.07.2019

   »    V mnoha ohledech dobré. Nečekal jsem, že by mne někdy ještě nějaké nové anime v tomhle žánru dokázalo překvapit. Řeší se tu psychické problémy, rasizmus, otroctví, snadná ovlivnitelnost lidí, která v mnoha případech reflektuje moderní společnost, kdy prostě lidi neradi používají svojí hlavu. To vše je podáno v docela pěkném provedení. No tak to by byl popis prvních dílů. Protože dál už je to normální harémové isekai, kde se náš kladný super hrdina obklopuje všemi druhy stereotypních holek, pro které se rozhodne zachránit cizí svět. Do toho jsou vedlejší postavy vyobrazeny s prominutím jako neschopní blbečci, protože autor nevěděl jak jinak nechat vyniknout hlavní partu. Tohoto jsem opravdu nikdy fanoušek nebyl a nikdy nebudu. I přesto to považuji za nejlepší isekai z posledních sezón (co jsem já viděl), protože i když se brzo vykašle totálně na snahu přinést něco originálního, tak ty žánrové klišé...

Dororo Sagittarius 10/10 12345678910 01.07.2019

   »    Vyborne. Demoni, nadprirozeno, "historicke" obdobi Japonska, brutalita, drsnost a putovani hlavnich postav. Tohle proste muzu. Pribeh s jeho hlavni myslenkou je hned ze zacatku brutalni. Putovani hlavniho hrdiny je zajimave. Ukazuje se nam brutalni strana valky a obdobi ve kterem lide ziji. Vizualne a animacne je to vyborne. I kdyz v par dilech by se dalo rici ze v nekterych momentech byla animace spise prumerna. Jinak ale pri soubojich a celkovem putovani vyborne. Hmm same vyborne a paradni :D Tohle anime se u mne trefilo pekne do stredu terce.

Kenja no Mago kolmo 5/10 12345678910 01.07.2019

   »    No, Kenja no Mago bylo docela zklamáním. Né, že bych se u něj nudil, to říci nemohu, ale bohužel je toto anime příběhově "ploché". Moc se mi líbilo, že toto dílo nezabředlo do nějáké hloupé harémovky a že hlavní hrdina se hned od začátku zamiloval do jedné z dívčích postav a toho se pevně držel a jejich vztah se něják rozvíjel. Postavy byly také sympatické, ale bohužel den po shlédnutí už si nepamatuji jméno ani jedné z nich. Kresba pěkná a roztomilá, hudba nezaujala, vcelku pěkný OP. Příběh byl bohužel největším kamenem úrazu, nekonaly se žádné zvraty, překvapení, nic co se událo mě jako diváka něják výrazně nezaujalo ani nevtáhlo, všechno bylo moc předvídatelné. Navíc tohle anime patří do těch, které mají hloupě otevřený konec, takže sledování nejspíše skončíte naštvaní a s myšlenkou, že tam ještě aspoň jeden díl prostě chybí. Jestli se snad náhodou někdy objeví pokračování, tak...

Kenja no Mago nottallama 6/10 12345678910 30.06.2019

   »    těžko hodnotit polovinu příběhu, ale ano moc se mi to líbilo. Hlavní hrdina na sebe poutá další skvělé osobnosti a každá ta osoba se v ději opravdu rozvíjí.. Bohužel nám příběh nepřinesl podstaného. Akorát tak otevřený konec.. Anime bych hodnotil 60%.. Jediné a velké plus pro mne přináší Isekai a uvědomění nějakého vztahu mezi hrdiny.. Nic jiného mi to nepřineslo. Jestli nebude pokračování dalších 12 dílů, tak toto anime hodnotím 60% .. Tyto epizody jsem opravdu shledal jen čistě pro seznámení s postavami. Nic víc

Bungo Stray Dogs 3 Mia777L 8/10 12345678910 30.06.2019

   »    Na tohle pokračování jsem se určitě těšila. Trošku mě zarazilo opětovné cestování do minulosti, ale zase člověk trochu poznal i jiné postavy :) Poté už se to rozjelo ve velkém a těch zbývajících pár dílů mi v tomhle ohledu přišlo málo. Spíše se mi zdá, že se někdo snažil daný příběh co nejrychleji ukončit, protože i akčnost pozbyla ""wow" efektu, což je nehorázná škoda, protože tohle anime mám ráda... jak jeho příběh, tak postavy, které mi přirostly k srdci. Animace sympatická a co musím vyzdvihnout jsou opening s endingem. Škoda toho rychlého děje, nemohla jsem si ho natolik vychutnat, jak bych potřebovala :)

Isekai Quartet VegetaCR 9/10 12345678910 30.06.2019

   »    No tenhle kousek mě dost překvapil. Nic jsem od něho nečekal, ale dostal jsem slušnou dávku humoru. Jako spojit Konosubu a Overlorda, kde jsou hlavní postavy úplně na opačné stupnici síly je fakt k pokukání:) Darkness zase nezklamala a Subaru a Tanya tu byly aspoň jak taž normální :) Jo sranda to byla už se těšim na 2 sérku.

Sewayaki Kitsune no Senko-san VegetaCR 6/10 12345678910 30.06.2019

   »    Anime u kterého jsem usínal, ale neberte to jako výtku o tom to anime je. Jo takovou lištičku bych bral taky, když příjdu po přesčasech dom :) Jak říkam jako na večer nic lepšího nenajdete, ale jinak je to dost těžká nuda:)