akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31895
  • Hostů: 200 + 138

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Ao Haru Ride Ziza 4/10 12345678910 20.07.2019

   »    Nudné. Nejde o tom, že je to předvídatelné a v žánru generické. Takových šódžo je spousta a člověk je zbožňuje. Jenomže Aoharu je prostě nuda – nezajímavé charaktery, příběh, který možná zaujme v prvních třech epizodách, ale pak se točí v kruzích a zájem se vytratí, nezapamatovatelná huba. Nemluvě o tom, že v osmém díle jsme se naučili to, že by holka neměla být v pohodě v klidu s klukem, protože by na ni přece mohl zaútočit (samozřejmě ústy, poté klidně jinými nástroji)! Prostě běžná praxe. Ani animací to nezaujalo, prostě standard. Vtipem... minimálně. Já celkově nemám moc ráda práci Sakisaky Io a tohle není výjimka. Neumí pořádně pracovat s charaktery, zázemím postav a vztahy a jejich (přirozeným) vývojem. Pokud si pustím první díl, dva kdekoliv uprostřed a poslední, o nic nepřijdu (největší bonus je u toho nepromrhaný čas) a naprosto budu vědět, co se děje. Čili za 12 dílů se nic...

Nobunaga-sensei no Osanazuma Tonda 4/10 12345678910 19.07.2019

   »    S normálním anime se to nedá srovnávat. Stručně bych to shrnul, jako totální blbost. Mělo to celkem zajímavej námět, i když chvilkama mi připadalo, že to mělo být spíš hentai. Ale pobavil sem se u toho. Dál by sem tak 2,5/10, nebylo to úplně špatný, ale taky to nebylo nic extra. Ale dám víc aby to lidi úplně neodrazovalo se na to podívat. Přece jen to mělo dohromady něco málo přes hodinu, nebyly tam téměř žádný prázdný místa a furt se něco dělo. V kategorii hodinových anime by sem tomu dal 4/10, slabší průměr.

One Punch Man 2 Fredericco 7/10 12345678910 18.07.2019

   »    První série se mi velmi líbila, i když jsem z počátku očekával, že to bude naprostá blbost. Pochopitelně jsem tedy očekával, že bude pokračování alespoň stejně dobré. Bohužel je druhá série o něco slabší. Příběh se tentokrát věnuje více vedlejším postavám a Saitama samotný tu nedostane tolik prostoru, což je znát. Souboje samotné nejsou špatné, ale není to to samé jako v první sérii a chvílemi jsem se už začínal nudit.

Mahou Tsukai no Yome Ziza 5/10 12345678910 17.07.2019

   »    Opravdu pozlátko. Je to pěkné, občas sladké, dost často sladkobolné i kruté. Ale vlastně je to přesně takové, jako napsal Jeoffrey na ČSFD: prázdné. A z toho důvodu nevadí, když nedokoukáte, nevadí, když zapomenete, protože nakonec ani nebudete vědět, co jste nedokoukali a co jste zapomněli.

Joukamachi no Dandelion Masking 9/10 12345678910 17.07.2019

   »    pěkný anime zábavná komedie. Postavy se mi líbili ale nejvíc jsem si oblíbil Akane.

Yuragi-sou no Yuuna-san VegetaCR 4/10 12345678910 15.07.2019

   »    No nemyslel jsem si, že se dá udělat vysloveně nudné ecchi, ale tady musím tvůrcům pogratulovat. POVEDLO SE :) Tahle rádoby náhrada za dlouho trvající sérku To Love - ru od Jumpu je totální myšmaš všeho možného až to člověka prostě přestává bavit. Měl jsem co dělat, abych to vůbec dokoukal a trvalo mi to přes měsíc, což je u 12 dílné serie dost špatný. Schválně jsem počkal na UNC verzy, ale ani ty oppai to prostě nezachránily. Jediné plus téhle sérky je postava Sagiri ta je skvělá, ale ostatní holčiny viz hlavní Yunna dostávají tak málo prostoru, že si je člověk prostě za těch 12 dílů ani neoblíbí:( A přídávání dalších postav to mu fakt nepomáhá. Tímhle tempem jich tam nakonec bude nejmíň 50 :) Ale animace je na slušné úrovní a nehody jsou na jedničku s hvězdičkou. No čekal jsem prostě víc :(

Fruits Basket (2019) fajmater 8/10 12345678910 13.07.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Původní anime jsem měla dlouho v plánu, ale nedokopala jsem se k tomu. Remake má ale krásnou grafiku, fajn postavy a zajímavou zápletku a tak jsem zvědavá, kam nás příběh dovede :)

Gekijouban Dungeon ni Deai o Motomeru no... Hellshock 10/10 12345678910 13.07.2019

   »    Krásný film, co se dá na to říct, SPOILER konec je poněkud smutný, a třeba mojí oblíbenou postavu Ryuu jsme si tolik neužili, ale stejně je to dobrej film.

One Punch Man 2 kolmo 8/10 12345678910 13.07.2019

   »    Pokračování bylo o něco slabší než předchozí série, nicméně jsem moc rád, že jsem se vůbec nějákého pokračování dočkal. Rozhodně jsem se dobře bavil a druhá série jde ve stopách té první na čistou devítku to není, ale za mě v hodnocení lepší osmička určitě.

Tong Ling Fei nottallama 10/10 12345678910 13.07.2019

   »    Toto anime bylo skvělé potažmo děje tak i všech charakterů...

Shingeki no Kyojin Season 3 (2019) dahakere 7/10 12345678910 12.07.2019

   »    Pokračování navázalo přesně na to, kde předchozí část skončila. Takže se pokračuje ve stejném duchu. Je to prostě stejně dobré s tím, že konečně zjistíme to velké "tajemství". Animace v soubojích byla úžasná, mimo něj už tak moc ne. Dál nemám co víc napsat, protože bych se jen opakoval s hodnocením z minula. Ono se to vlastně dá brát jako jedna série s klasickou pauzou uprostřed. A musím říct, i přesto že jsem si to kdysi nechal dobrovolně vyspoilerovat, že jsem byl celkem spokojen. Jen mám obavu, že se to dál zvrtne v klasický souboj 2 skupinek, který můžeme vidět v každém druhém anime a přežívání bude upozaděno ještě víc než je teď. Náznaků je tu dost.

Go-Toubun no Hanayome ondrasek 9/10 12345678910 11.07.2019

   »    Anime mě velmi potěšilo. Má děj, který dokáže zaujmout.Středoškolák Uesugi je z chudé rodiny která má dluhy. Naskitne se mu však příležitost doučovat pět krásných sester za velmi dobré peníze. Děj se vyvíjí tak že se postupně se všemi dívkami sbližuje a díky poutu, které mezi nimi vzniká se z něj stává lepší člověk. Nakonec by si jednu z dívek měl vzít. Grafická kvalita je velmi dobrá a hudba podle mě výborně vystihuje danou situaci. Rozhodně doporučuji fanouškům Harém žánru. Osobně doufám že ta kterou si vezme bude MIKU ale uvidíme :D

Fairy gone dahakere 4/10 12345678910 10.07.2019

   »    Originální anime bez předlohy to nemají lehké. Vymyslet něco co lidi neviděli už 100x jinde a nebo ty věci alespoň napsat opravdu dobře je téměř nadlidský úkol. A tady se to moc nepovedlo. Použiji to přirovnání znova, ale tady to tak sedí. Každý aspekt tohoto anime je jako by to byla adaptace slohovky fanouška akčních anime z 9. třídy. Jo, už je dost starej na to vymyslet několik fajn nápadů, ale furt tam musí cpát plno věcí co mu připadají "cool". A proto je tohle anime plné jmen jako Free a Bitter Sweet, jsou tam obří příšerky a Karkulka tam bojuje s vlkem. Proč ? No protože to autorovi v hlavě znělo určitě úžasně. Příběh celkově má ukazovat sjednocené země po velké válce, ve kterých se snaží holka, co náhodou nějakým způsobem příjde k příšerce (víle) najít svou kámošku a asi se chtěla i pomstít a ještě chtěla asi i něco dalšího, ale ten příběh byl napsanej stejně chaoticky a nesmyslně jako...

Sword Gai Vanda 7/10 12345678910 10.07.2019

   »    Toto anime by som asi zhodnotila slovami: neurazí ale nijak extra nenadchne. Anime nebolo nudné a dalo sa v pohode pozerať, ale prišlo mi, že všetky dobré postavy umreli na konci prvej série a druhá séria bola, preto nudnejšia. V prvej sérii za začal budovať pomerne komplikovaný dej a nie som si úplne istá jeho rozuzlením v druhej sérii. Taktiež ma docela irituje, že v prvej sérii bola predstavená myšlienka akonáhle je z teba busoma tak je to koniec, čo v druhej sérii už neplatí. Navyše Sayaka je neuveriteľne otravná...

Shingeki no Kyojin Season 3 (2019) VegetaCR 10/10 12345678910 09.07.2019

   »    Když v roce 2013 vyšla 1.série a pak 2. sérietak dokázala i mou kámošku připoutat ke křeslu a jela dokuď to nedala tenkrat celé a hned se mě ptala kdy bude další série a to na anime vůbec nekouká:) No a co se stalo po těch letech? Situace se opakuje. Nevim jak to tenhle kousek dělá, ale pořád si drží parádní atmosféru, nádhernou animaci a kulervoucí souboje. Opravdu pleskám!!! Prostě parádní manga má ještě lepší anime. Tady není co řešit, jen musím dodat jedno. Až už je rok 2020 nebo mě kámoška sežere za živa:)

One Punch Man 2 Pira 8/10 12345678910 09.07.2019

   »    Už pěkně dlouho čtu mangu k OPM tak jak vychází a po první sérii anime jsem se těšil na další odpočinkovou rekapitulaci a skutečně jsem si u sledování odpočiunul a byl celkem potěšen. Kámen úrazu vidím v tom, že to byla až příliš "jen" rekapitulace. Zatímco mangu si vychutnávám, tady to bylo všechno velmi rychle. Nejen akční scény, ale celé vyprávění děje se tu odehraje pěkně rychle. Jestli se autoři chtějí přiblížit stylu západní tvorby nebo vše jen stihnout ve dvanácti dílech to netuším, ale trochu mi to vadilo. Vůbec bych se nedivil, kdyby se někdo musel na episody dívat znovu, protože mu něco uteklo. Humoru je méně, autor předlohy se prostě začal soustředit na děj a na všechno už tu místo není. Určitě se můžete těšit na velké množství zajímavých postav a další jistě přibudou i v pokračování.

Gekijouban Steins;Gate: Fuka Ryouiki no... Masking 10/10 12345678910 09.07.2019

   »    Výborné pokračování Steins;Gate a táke krásný uzavření příběhu.

Shingeki no Kyojin Season 3 (2019) Mia777L 10/10 12345678910 09.07.2019

   »    Další skvělé a morbidní pokračování Titánů. Konečně se dozvídáme něco o samotné historii vzniku a opravdu se nepřestávám divit. Konečně se zde objevuje větší počet našich přerostlých obrů a hlavně zvyšuje se akce a napětí. Opravdu jsem si tuhle sérii užila, akorát mě mrzí, že je tak málo epizod. Tohle anime jen nerada opouštím a nabažila bych se další a další dávkou informací a zvláště napětí :) Jinak animace pořád stejná... bez ní by to už nebylo to pravé ořechové. A hudba skvělá, i když opening s endingem mě moc neuchvátily :)

Steins;Gate Masking 10/10 12345678910 09.07.2019

   »    Výborný anime. Postavy jsem si oblíbil nejlepší byl Okabe a Kurisu.

One Punch Man 2 zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 08.07.2019

   »    Bohužel, bohužel, bohužel, druhá série OPM není tím co jsem očekával a rozhodně to není tím, co očekávala valná většina lidí to ale rozhodně neznamená, že se ihned jedná o něco špatného, i když se animace stala vysoce diskutabilní - seriózně, takhle zmatený jsem z animace snad ještě nikdy nebyl. Jednu chvíli jsem nadšen, tím jak to vypadá a hned na to jsem zmaten proč to vypadá tak špatně. Je tu i spousta plusů, nové postavy, které byly představeny jsem si oblíbil, staré postavy se moc nezměnily a jsem rád, že jsme měli možnost se trochu podívat, jak vypadá myšlení nejvýše postavených v hrdinské asociace. Největším mínusem je nejspíš až moc otevřený konec a žádná zmínka o třetí sérii.

Darling in the Franxx Tupouni 3/10 12345678910 08.07.2019

   »    Nebylo to dobré. Moje pocity z tohoto anime jsou negativní. :)

Black Clover (2017) Tupouni 0/10 12345678910 08.07.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime mě nebavilo a nedívalo se na něj dobře.:)

Joukamachi no Dandelion gogi 8/10 12345678910 07.07.2019

   »    heské anime s heskou atmosférou nic nepřehnáné bez zbytečnejech pervezních momentů prostě heské!

Tate no Yuusha no Nariagari VegetaCR 7/10 12345678910 07.07.2019

   »    No po těch nadšených ohlasech na všech možných webech jsem se dotoho musel taky nakonec vrhnout a musím říct, že špatné to rozhodně nebylo, ale topovka to fakt není. Začátek za mě super a pár dílů si to nese nádech temnoty co v sobě štítový hrdina ukrývá, ale jak mile se dostáváme dál a dál ta se stoho stává klasické isekai se svými klady a hlavně zápory. Ale co s tohodle kousku u mě dělá unikát, že nám přestavil po dlouhé době ( best Frieza numer one ) pořádnou sviňi co anime komunita může od srdce nenávidět. pokaždé když jsem vyděl ten její obličej měl jsem chuť do něčeho praštit:) Ale jo animace dobrá, holčiny v partě štítáče k zulíbání, souboje taky na dobré úrovni a ostatní hrdinové na přes..ržku:) A tak to má být. P.S. Nevíte nikdo jestli hrdina kopí nebyl ze světa, kde se IQ měří asi podle délky vlasů, protože většího vola aby člověk pohledal :)

Lupin Sansei Pilot Film Gurkh 5/10 12345678910 07.07.2019

   »    Po shlédnutí 4. Lupinovské série (z roku 2015) jsem se rozhodl trochu nakouknout i ke kořenům této zajímavé série... Tohle je jen krátká dějově nesouvislá upoutávka k úvodní sérii, která nás nejdříve v akčním duchu seznámí s hlavními postavami a vyústí ve dvě kratičké humorné scénky, kdy Lupin nejprve napálí komisaře Zenigatu, aby v druhé pětiminutovce zdrhal se svými kumpány před policií. Kratičké, úplně jednoduché a ve strašlivě staré grafice - jenže velikým plusem je právě ono až drsně humorné pojetí, které je typické pro celou tuto anime sérii už od samotného tohoto počátku (1969) až do současné doby (2019). Čirou náhodou tak právě dovršila 50 let, tj. už celé půlstoletí baví diváky!