• Anime: 10011
  • Uživatelů: 26077
  • Hostů: 298

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Death March kara Hajimaru Isekai... Anjin 5.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Tak pro změnu harémovka, která snad ani harémovkou není. To je docela positivní, ale na zajímavé anime je potřeba něco víc, než jen deset dílů postupného nabírání holek.

Kokkoku Anjin 6.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Pokud má 12-dílné anime být dobré, musí šlapat jak hodinky. Kvalitní téma, zajímavý vývoj příběhu, silné postavy. Bohužel, Kokkoku zůstalo někde uprostřed cesty. Začíná dobře, neotřelým tématem, s hlavní postavou docela sympaticky obyčejnou. Naneštěstí po nějakém čtvrtém dílu tvůrcům ujela ruka, a až příliš akce začalo válcovat všechno ostatní, včetně vnitřní hloubky charakterů. Ne že by to potom nestálo za nic, ale prostě už se tam nevešlo to, co tam být mohlo. A konec? Sice pěkný, ale ukázkový deus ex machina. Takže lehký nadprůměr, za ty neotřelé motivy.

Dagashi Kashi 2 FiveByFive 4.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    V prvej sérii sa mi veľmi páčila kresba (-20%)... Sotva som sa rozpozeral a už bol koniec, opening ani ending ma nezaujali (- ďalších 20%)... Príbeh ma sklamal - hlavne preto, že som fandil Sayi (- ďalších 20%)... ...

Overlord II VegetaCR 8.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    2 série není tak dobrá jako první. Na můj vkus zde hlavní postava prostě dostává málo prostoru, ale za to se nám odhalují aspoň náznaky charakterů ostatních, ikdyž tady to taky není žádná sláva a prostě za těch 13 dílů se toho moc stihnout nedá. Ale musím pochválit animaci a i boje jsou zase zvládnuté na jedničku. V téhle sérii nejvíc prostě vyčnívá Sebas a jeho linka s Tsuare, za kterou musím dát bodík navíc. Ta byla perfektní.

Citrus HarukaMADS 5.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Jak dlouho budu muset ještě čekat na další dobré shoujo-ai anime, toť otázka. Už trailer na Citrus ve mě vyvolal jisté pochybnosti. A ty se bohužel potvrdily. Je to klišé, je to tupě přeslazené, zároveň je to ale toxické ("polo-rape žhavé" scénky), plot twist žádný, měnící se a nelogické chování postav, prostě au, tohle zabolelo. Líbila se mi animace a opening, jinak ale meh. To už si radši pusťte Sailor moon S, tam to vyobrazení vztahu mezi dvěma dívkami zvládli tisíckrát lépe =) 

Overlord II dahakere 4.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Tak tohle byla hrozná nuda. Nějak nechápu smysl 3/4 série zazdít hlavní postavu a půl anime se věnovat zbytečným ještěrkám. Jasný, jde o průzkum a pomalé ovládnutí toho světa, ale když mám sílu zničit všechno na potkání, proč se zdržovat kmenem ještěrek... Souboje začaly být nudné a jelikož vtip byl založen většinou právě na hlavní postavě, tak ten šel taky do kopru. Nejlepší scéna z celého anime byla s potrestáním Shalltear a to je docela smutné. Zklamání.

Fullmetal Panic! The Second Raid Anjin 10.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Humor nám trochu ustoupil (koneckonců dostal dost prostoru ve Fumoffu) a tahle série je o poznání temnější. Jinek je ale vše při starém a postavy se nám krásně posouvají. Uvidíme, co přinese nová série.

Overlord II kozeltomas 10.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Serial Overlord patří mezí mé nejoblíbenejší anime a velmi mě potešilo že dostal druhou serii která mě nezklamala. Druhá serie navazuje, tam kde končila první a dalé rozvíji děj a svět kde se overlord odehrává. Děj ma pěknou plynulou rychlost a nechybímu akční scény. Abych to zhrnul pokud se vam libila 1. serie určitě se podivejte i na druhou a pokud jste neviděli 1. serie tak to rychle napravte a podivejte se na obě dvě.

Kokkoku dahakere 6.00/10 12345678910 04.04.2018

   »    Mám rád témata, která si pohrávají s časem. Taky mám rád, když věci v rámci vysvětlených pravidel dávají smysl celou dobu. A tohle anime mělo víceméně obě věci. Hlavně tedy minimálně první polovinu, než se z toho stal trapnej boj s nadopovaným týpkem, kde jediná rozdílná věc než v každém druhém podprůměrném akčním anime byl právě zastavený čas. Jak se to přehouplo v boj proti Sagawovi, tak to začala být pěkná nuda. Celej flashback o jeho minulosti jsem přeskočil, protože jsem u prvních 5 minut málem usnul. A pak přišel poslední díl a já zase získal naději, že to nedopadne zas tak špatně a že to vlastně bude mít skvělý konec. Ale kdepak...poslední dobou už vše neřeší síla přátelství, ale síla totální náhody co nedává absolutně žádný smysl.  Pocity z anime a moje hodnocení v hlavě lítalo jako na houpačce, aby se nakonec zastavilo nad mírným nadprůměrem a to jen díky skvělému začátku,...

Kimi no Na wa. pokoj 10.00/10 12345678910 03.04.2018

   »    Snad nejvíc anime film vůbec opravdová nádhera doporučuji všem.

Yahari Ore no Seishun Lovecome wa... Dorwars 8.00/10 12345678910 03.04.2018

   »    Více filozofování                                            

Fullmetal Panic? Fumoffu Anjin 10.00/10 12345678910 02.04.2018

   »    Jeden z nejzábavnějších kousků, který jsem kdy viděl. Už třikrát, a stejně se u toho pořád směju. Jistě, už ne tolik co poprvé, ale pořád. Spousta výborných scének, za všechny vzpomeňme Sagarův ,,lov na slečny", které přitom ale nijak vyloženě neparodují, pokud se to tak dá říct, charaktery, ale spíš je rozvádí v duchu původní série (byť jednostranně), od které to vhodně odděluje sérii druhou.

Shikabane Hime: Aka Mia777L 7.00/10 12345678910 02.04.2018

   »    Vcelku zajímavé anime. Akční část sice nebyla tolik uchvacující, ale za to emoce zde tryskaly :) Děj určitě nápaditý, i když styl pomsty mi lehce připomněl Hunter X Hunter a Kurapikův příběh. Trochu neblahý pocit jsem však měla z Oouriho, jelikož nevím, kam ho momentálně zařadit... Uvidíme, jak se vyvine v další sérii, za to jeho "bráška" je stoprocentní charakter :) Animace nijak ohromující, ale zase nevadila :) Hudba nic moc.

Sword Art Online Tupouni 0.00/10 12345678910 02.04.2018

   »    Overhyped kekel s horší fanbase jak Naruto. Rozklikal jsem si náhodně několik 10/10 hodnocení a jde krásně vidět pro jaký druh lidí to je nejlepší anime co kdy viděli. Nedočetl jsem se jediný argument, jen prostě hodnocení  "WOWOW nejlepší anime na světě". Takže pokud jste na prvním stupni ZŠ, jste tak trochu jednodušší a každý den čekáte na novou várku Ulice, je to to pravé pro vás. (viděno do té snesitelnější půlky)

Oushitsu Kyoushi Haine syberia 10.00/10 12345678910 01.04.2018

   »    Tak jsem to dala za dva dny. Docela jsem se i zasmála - a mě rozesmát je celkem těžký. Jedno z těch lepších anime, co jsem viděla. Opravdu se mi to líbilo.

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito kolmo 8.00/10 12345678910 01.04.2018

   »    Pěkná "ochutnávka" před hlavní anime sérií v podobě třídílné OVA. Jedná se o jeden krátký a podle mého názoru chytlavý příběh z doby, kdy byla hlavní hrdinka mladší a žila u svých opatrovníků. Příběh sám o sobě nikterak nezasahuje do hlavní anime série, takže je dobré jej shlédnout jako první, jinak doba kdy svůj příběh z dětství hlavní hrdinka Chise vypráví svému učiteli Eliasovi je zasazena zhruba do půlky hlavní anime série, určitě doporučuji shlédnout před hlavní sérií.

Mahou Tsukai no Yome kolmo 9.00/10 12345678910 01.04.2018

   »    Na tohle anime jsem se opravdu hodně těšil. Zklamaný jsem nebyl, krásná kresba, pěkný a zajímavý příběh a originální propracované postavy. Musím vyzvednout hudbu, která celému tomuto dílu dodává úžasnou atmosféru a první OP je doslova fantazie. První půlka anime byla spíše pohádkově laděná, ale v druhé části nastoupila ta temnější část celého příběhu, což mne dost překvapilo. Anime se ze začátku tváří jako roztomilá "love story" mezi zvláštním učitelem magie a jeho výjmečnou žačkou s příběhem bez většího násilí a zla. Vše se nakonec přehouplo v zajímavý místy hororově temný děj(v druhé půli jsem už občas pochyboval o tom, jestli tohle anime ještě řadit mezi šonen). Konec je klasika, která je víceméně otevřená k nějákému pokračování. Bohužel Mahou Tsukai no Yome není bez chyb a občas trochu postrádá logiku, nesmí se nad ním moc přemýšlet a spíše si užívat děj a nechat se...

Ginga Eiyuu Densetsu reintgen 10.00/10 12345678910 01.04.2018

   »    Nemám slov, začátek trošku pomalejší ale když se to rozjede, tak se z toho stává jedno z nejlepších anime všech dob.

Da Yu Hai Tang Pira 9.00/10 12345678910 01.04.2018

   »    První co musím říct je, že nejsilnější stránkou filmu je animace. Opravdu jsem chvilku litoval, že si to pouštím doma na monitoru a nesedím v kině, protože vizuál byl úchvatný a všechno je ještě umocněno kvalitním zvukovým doprovodem, na kterém nebyo co vytknout. (Snad jen, že na čínštinu nejsem zvyklý tolik jako na japonštinu.) Samotný svět je přesně takový, jak by člověk očekával. Dá se říct, že můžeme vstoupit do magického světa bohů/duchů, který je povětšinou zaplněn něčím zajímavým a i něčím unikátním (v rámci toho co jsem viděl).Příběh byl silný - napínavý, dojemný, plný dobrodružství - zkrátka měl všechno co by měl a mohl příběh v pohádce mít. Na druhou stranu sem patří to nejdůležitější co mě trochu zklamalo: Ve filmu se toho událo příliš mnoho a některé části zůstali nevyřešené. Chybí mi pocit, že film měl skončit. Nechal prostě za sebou moře potenciálu a materiálů...

Kono Sekai no Katasumi ni Mortiz696 10.00/10 12345678910 01.04.2018

   »    Mrazivý příběh z doby druhé světové války. Pokud vám klasické černobílé převyprávění 2 světové války nic neříká, je tato forma ta správná volba pro vás. Nesnaží se vám totiž podstrčit chladný bezcitný kousek dějin. Avšak chce vám ukázat, že oběti války nejsou jen pouhá čísla ve statistikách. Ukáže vám, že to byli lidé přesně jako vy. Smáli se, plakali. Cítili strach , smutek, lásku a radost. A musím se přiznat, že až po zhlédnutí tohoto snímku, jsem doopravdy zjistil, jak moc špatná to byla doba. To vám žádný dějepis, ani inscenace historického filmu nedokáže předat.

Kono Sekai no Katasumi ni Strelec 9.00/10 12345678910 31.03.2018

   »    Skvělý slice of life z WWII. Už se těším na directors cut.

Mary to Majo no Hana Strelec 2.00/10 12345678910 31.03.2018

   »    Po velmi dobré Arietty a skvělé Marnie přichází mizerná Mary. Ano, ghibli-like animace je fajn, ale to je asi tak všechno. Šablonovitý příběh, šablonovité postavy, šablonovité všechno. Nevím jestli je takhle špatná už předloha, ale scénář je na úrovni amerického televizního filmu.   

Gintama° (2015) Tsubame 9.00/10 12345678910 31.03.2018

   »    Tahle sezóna Gintamy je asi zatím nejlepší a to z čistě prostého důvodu, že zrušili status quo, který tu byl po celých 300 předchozích epizod. Netuším jak to bude dál, ale nechám se překvapit.

Karigurashi no Arrietty Pira 10.00/10 12345678910 31.03.2018

   »    Od studia Ghibli se dá očekávat nějméně nadprůměrný film a zde se pravidlo jednoznačně potvrdilo. Film přímo nerežíroval Hayao Miyazaki, ale pracoval na scénaři a podílel se na další tvorbě, přesto se vyrovná se všemi jeho snímky a nese pro něj charakteristické rysy - mladou hlavní hrdinku, která se musí zachovat neobyčejně odvážně a svět, kde nění nic jasně černobílé. Neobyčejně oceňuji jak byl vykreslený pohled těch menších na ty velké lidi. Jednalo se asi o několik detailů, které posunuly celkovou atmosféru na dokonalou a možná i jedinečnou úroveď. NE-černobílá podstata světa příspívá k tomu, že film nemá jasný dynamický průběh a trochu odbočuje od očekávaného: že zlo je silnější, nakonec je poraženo a musí být potrestáno. Zkrátnka to není stareotyp pohádky, na který jsem/jsme zvyklí. Na druhou stranu nevím, že by ve snímku bylo něco vyloženě špatně, a možná proto také patří k...

Sword Gai eleanora12 8.00/10 12345678910 30.03.2018

   »    Toto anime mě naprosto uchvátilo. Líbí se mi celkový koncept, jen mám pocit, že 12 dílů tak nějak není dost. Dle mého názoru by tohle mohlo být delší, ale kdo ví, třeba bude pokračování.