akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10748
  • Uživatelů: 30976
  • Hostů: 201 + 89

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
3D Kanojo: Real Girl Ziza 4/10 12345678910 29.04.2019

   »    V rámci středoškolských romantických komedií, kde je jeden jakž takž oblíbený, druhý vztahově či sociálně neschopný, je to spíše podprůměr. Ale je fakt, že Cucun byl chvílemi zábavný, ne úplně typický mimoň, protože se nenechal tak snadno rozházet. I tak se to dost drží v zajetých kolejích, nic nového to vlastně ani nepřineslo a protože to na mě působilo nezajímavě, tak jsem si ani ty klišé neužila. Do toho jsem nebyla spokojená ani s kvalitou animace a dabingu, takže pro mě anime, které jsem mohla s klidným svědomím vynechat. Možná že bohatě stačí kouknout na hraný film a tím člověk nějaký ten čas ušetří a třeba se pobaví víc.

Haikyuu!! Second Season Ziza 9/10 12345678910 28.04.2019

   »    Napětí a akci střídají zábavné či dojímavé momenty v tak skvělém tempu, že vám prostě musí bušit srdce, musíte jim fandit a musíte to prožívat. Asi se nedá nic dělat, ale druhá série Haikjú pro mě bylo nejlepší sportovním anime za posledních osm let...? Opravdu jsem si to užila. Kromě toho, že se to vyhnulo klišé v podobě nesmyslného levelování až za hranici lidských sil, ale udrželo si to uvěřitelný v lidských silách jakž takž možný vývoj postav a jejich volejbalového umění, tak mě strašně moc nadchlo, že tu tým nespoléhá na jednu postavu, že se tu nečeká na nějaký zásah ze shora, ale veškeré body a výhry jsou zasloužené, protože postavy dřely, chtěly se zlepšit, pomáhaly si v tom a výborně spolupracovaly. Nestálo to na jedné postavě, ale úplně na vše a jsem ráda, že nikdo nebyl úplně upozaděn. Do skvělé sportovní akce si přidejte vtipné momenty, výbornou chemii mezi postavami a hudební...

JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa... enevy 8/10 12345678910 28.04.2019

   »    Pro mne zatím série ve které jsou nejlepší charaktery. Postavy nejsou tak hloupé jako v předchozí sérce, nový JoJo se povedl a všechno dobře funguje. Záporáci, mají taky trochu více rozumu i duše a v podstatě se člověk sžije s městem. Příběh nic moc, ale i tak to funguje. Akce je na dobré úrovní. Animace mi však nesedla, taktéž i některé nelogické scény a momenty náhod. I tak určitě doporučuji.

JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust... enevy 8/10 12345678910 27.04.2019

   »    Jedná se o pokračování stejného příběhu. Vše stejné, přitom mé hodnocení od první poloviny výrazně vyšší. Proč? Jednotlivé díly konečně dostávají napětí, přibyl pes, zajímavější protivníci, větší absordita, což u bizárdního dobrodruží jaksi očekávám. Hodnotím po dvou letech, ale pamatuji si pohodovou akci protkanou komediálními scénami, dobrý střihen a závěrečný souboj s Diem) Je škoda, že celá série nejede na této vlně. Vzpomínám stále živě na žluté a srdcevroucí scény Egypta. Stojí za to se překouset přes první polovinu. Asi o nepatrný chloupek lepší než první série. Je tady více soubojů do kterých je zapojených více postav. A jaksi celkově bez prázdnějších míst, lepších 8

JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust... enevy 5/10 12345678910 27.04.2019

   »    Tohle mi od porvního dílu moc nesedlo. Nové schopnosti mi nepřijdou nějak extra a nebo spíše, jako kdyby si s některými autor nevyhrál. Někomu to sedne někomu ne, ale člověk si stejně zvykne. Nehodnotím však schopnosti, ale spíše špatně nesu jednotvárný příběh. Každý díl jiný nepřítel, předem víte, jak to dopadne, kdo s kým bude bojovat a animace oproti minulému dílu taktéž nic moc. To, že Jojo je o svalech je jasný, jenže tady postavy vypadaly extrémně uměle. Nevzpomínám na tuto sérii nejlépe, jednak mě nebavily postavy, krom mladšího Joja a taktéž velmi chabý akrádový příbeh. Brak to není, ale nic nadprůměrného taktéž.

JoJo no Kimyou na Bouken (2012) enevy 8/10 12345678910 27.04.2019

   »    Ač jsem viděl 2 roky nazpátek, stále v živé paměti, což o něčem svědčí. První díly a naivní JoJo. Setkání s Diem, old school souboje. Zdokonálování, zrada, silný nepřítel a taktéž i silné momenty, kdy musíte vidět další díl, kdy sami nevíte, jak to dopadne, opravdu zemřel, už je konec? JoJo série slušně odstartovala a já jsem si jí oblíbil od začátku šónen akci se vším všudy. Samozřejmě pořád mohou být nějaké rezervy (třeba komplexnější příběh), lepších 8.

Kuroko no Baske Ziza 5/10 12345678910 25.04.2019

   »    Po všem tom vychvalování, co jsem si na účet Kuroko no basket přečetla, jsem si říkala, jaká to bude paráda. Ale ona nebyla. Kuroko byl ze začátku docela zajímavá postava a jeho partnerství s Kagami bylo ze začátku poměrně zábavné, jenomže i když Kagami zářil a Kuroko byl stínem, tak to prostě moc nejiskřilo. Přišlo mi to jako hra, kdy se postupuje od lehčích nepřátel k těm těžším, levelujete a vyvíjíte nové techniky, abyste nepřítele porazili. Vůbec jsem necítila radost ze hry, ačkoliv některé postavy tvrdily, že je basket baví. Vysloveně debilní mi přišlo, jak se postupem času objevovali bývalí spoluhráči, strašně mě tenhle styl vytáčel. Do toho ještě to neustálé kecání při hře, takže jsem si pořádně neužila jednu jedinou celou hru. Je pravdou, že některé části hrací doby byly fajn, plné efektů a emocí, ale brzy se to přejí. Bohužel Kuroko není můj šálek kávy. Nakonec už mě to ani...

Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria kolmo 2/10 12345678910 25.04.2019

   »    Tak tohle je zatím nejhorší isekai jaké jsem viděl, nečekal jsem zázraky, ale i tak jsem byl velmi zklamán. Příběh je nelogická slátanina, která asi dává smysl jen těm co četli novelu, jinak si to vysvětlit neumím. Ono vůbec z celého tohoto anime tryskala aura fanservisu pro čtenáře předlohy. Nemá moc smysl vypisovat co je špatné, podle mého naprosto všechno. Děj je nudný, nezáživný a nelogicky přeskakuje sem a tam, nic se zde pořádně nerozvine, nevysvětlí a vlastně ani nevyřeší. Úplně nejhorší je, že tahle blbina neměla ani nějáký rozumný konec. Postavy taky katastrofa. Kresba byla docela pěkná, animace otřesné, hudba o té škoda mluvit, naprosto žádný z motivů se nehodil do situace, která zrovna probíhala. Já opravdu nedokážu najít nic pozitivního, nedokázal jsem se přimět pokračovat v dívání a rozkoukanou jsem tuhle šílenost měl víc jak týden. Od tohoto počinu ruce pryč, nedoporučuji ani z nudy.

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana o... nottallama 10/10 12345678910 24.04.2019

   »    Upřímně mne tohle anime dostávalo od začátku do konce a upřímně bylo hodně citlivé... Hold jak by jsme to řekli? Nesmrtelní jsou opravdu smutní a nedívím se jim.. Nádherné anime. 10/10

Tsukimonogatari: Yotsugi Doll Dorwars 9/10 12345678910 24.04.2019

   »    Ne, není to tak dobré jako Second season nebo Bake. Je to spíš průměr v rámci Monogatari series, ale to stále znamená sakra dobrou šou.

Detroit Metal City Dorwars 6/10 12345678910 24.04.2019

   »    Z mého pohledu hodně hit or miss. Něco je skvělé, ale něco zase ne

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana o... daawe 10/10 12345678910 23.04.2019

   »    Viděl jsem toho už poměrně dost a tak vždy jsem rád za takový film že jich je strašně málo, které dokáží člověka uchvátit

Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria EnderSatanko 7/10 12345678910 23.04.2019

   »    Také ľahko priemerné Isekai, čakal som to horšie.

Haikyuu!! Ziza 7/10 12345678910 23.04.2019

   »    Má to přesně to, co chcete, aby sportovní anime měla – napětí, pot, krev, slzy, snahu se neustále překonávat a skvělý tým. V ničem to tedy žánrově nevybočuje, pokud nepočítáme, že chlapci hrají volejbal a poměrně brzy se z nich utvoří hezky fungující tým. Při sledování si člověk říká, že je škoda, že už není na střední, protože by hrozně chtěl takhle sportovat, dávat do toho maximum a vytvářet si se spoluhráči silná pouta. Seriál je to skvěle naspeedovaný a nepopohání ho jen volejbalový míč, ale i charaktery postav, které se skvěle doplňují. Zároveň je s nimi i sranda a člověku je z celého týmu mile. Na druhou stranu mě zase tolik nezaujaly zápasy. Jistě, občas to bylo napínavé a já byla zvědavá, s čím ještě přijdou, ale nebyla jsem jako na trní a přestože jsem jim přála, aby vyhráli, zase jsem to úplně neprožívala. Zápasy mě nedokázaly zcela pohltit. Přesto určitě velmi dobře...

Bungou Stray Dogs: Dead Apple Mia777L 7/10 12345678910 22.04.2019

   »    Jak i v tomto filmu bylo zmíněno, jaký byl smysl sporu? :) Příběh bezesporu má svou pointu, ale v určitých chvílích o nich dosti pochybuju, protože v některých částech je děj spletencem chaosu :) Opět nějaký ten humor a akční podívaná. Ráda jsem si prohlédla své oblíbené postavy, Atsushi opět s delším rozhodováním a úžasnýma duhovýma očima :) Další zapeklité intriky s dalšími postavami, při čemž některé zůstaly zahaleny velkou dávkou tajemství. Skvělá úvodní písnička a hudba celkově. Animace příjemná. Celkově byl film zajímavý, i když ne natolik omračující jako původní série.

Sword Art Online: Alicization Pira 8/10 12345678910 22.04.2019

   »    Třetí plnohodnotná série je jednoznačně pojata jinak. Už se nejdná o příběh složený z více "povídkových" segmentů, ale děj probíhá od prvního do posledního dílu a patrně přesahuje i do oznámeného pokračování. V podstatě nejsem zklamán, ale projevuje se zde tendence, že další a další série jsou vždy o kousek slabší. Tady cítím, že došlo i k překročení hranice, která mě připravila o velké nadšení (hype) jež jsem cítil vzhledem k SAO. Na tuto sérii se už nebudu chtít hned dívat znovu. Na druhou stranu musím velmi ocenit, že autoři přišli s něčím novým, co skvěle zapadá a navazuje na své předchůdce. Nový svět a jeho podstata velmi předčili má očekávání. Na vedlejší postavy nezbylo tolik prostoru (snad až v další sérii), ale nějak jsem cítil, že vše je tak ja má být. Se správným hudebním doprovodem, dobře zaplacenými animátory je vše nakročeno k tomu, abych přinejmenším netrpělivě...

Bungou Stray Dogs (2017) Mia777L 9/10 12345678910 22.04.2019

   »    Takový menší aperitiv před hlavním chodem :) Dostala jsem se do nostalgické nálady. Opět se dívat na své oblíbené hrdiny, plné akčnosti a humoru, skvělou dávkou hudby a příjemné animace. Příběh jako takový není odzbrojující, ale tohle anime člověk musí mít rád :)

Sword Art Online: Alicization bajka28 7/10 12345678910 22.04.2019

   »    7 prečo asi si myslíte 7 no dôvod je jednoduchý je to SAO :D je to pokračovanie teda ďalší príbeh do ktorého sa dalo ponoriť je jasné že to niekomu nesadlo čo sa týka grafického spracovania to som si aj ja povedal... preto strhávam prvý bod -1... no aby som pokračoval ďalej ďalšia vec čo by som ako tak pre hrýzol je ten začiatok bolo to OK nič sa nestalo také vážne ale už ked som videl ďalšie diely tak ma to začalo baviť... v polovici ked som už bol a ked sa to začalo zamotávať príbeh tak som si povedal super.. ale zase to zabili s príliš dlhými dialógmi... čo pre mňa neni ono... takže ďalší bod dole... no a keď sme už sa konečne blížili ku koncu tak ma koniec úplne zrovnal to bolo niečo strašné zato ďalší bod dole! tam by som povedal že rovno by som strhol aj 3 body! bohužiaľ je to SAO moje obľúbené anime nemám nato aby som to hodnotil tak nízkou známkou teda 7/10

Megalo Box Dorwars 6/10 12345678910 19.04.2019

   »    Je to dobré, hodně dobré, ale né zas tak dobré

Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. Sagittarius 10/10 12345678910 19.04.2019

   »    Chci vic!!!! Anime jsem zkoukl na posezeni, ehm skoro jen spanek mi to prekazil :D Cely koncept je jednoduchy. Jednu cast pribehu sledujeme z pohledu hlavniho hrdiny a druhou cast sledujeme z pohledu jeho kocky. Navic hlavni hrdina je uzavrena osoba ktere jeste do toho pri nedavne nehode zemreli rodice. Pak se mu ale do zivota priplete uz zminena kocka a zacina pribeh ktery ho zmeni. Z celeho anime jsem mel pocit jako kdybych sledoval anime Usagi Drop. Zde je to navic okoreneno tim ze kocka ma svou vlastni osobnost a pribeh. Tim ze pro divaka zvirata mluvi tak dostavame zajimavy a zabavny nahled na to co si zrovna v dane situaci mysli a proc tak jednaji. Jak si oba k sobe ziskavaji cestu a jeden od druheho se uci. Uplne feeling Usagi Drop. Do toho je jeste hlavni hrdina spisovatel atd. Diky kocce potka spoustu lidi kterym se drive stranil a pomalu se sam meni. Chci vic :D Chci vic vzajemne interakce s vedlejsi postavou Oukami, Nana. Chci vice jeho hledani inspirace pro knizku. Chci...

Level E kolmo 8/10 12345678910 19.04.2019

   »    Tohle anime bylo opravdu originální, vlastně ani nevím jestli jsem podobné anime někdy viděl. Dobře jsem se u něj bavil, postavy byly skvělé a kresba líbivá. Příběh je kapitola sama o sobě, několik rozkouskovaných příběhů, které na sebe sice nenavazují, ale jsou vzájemně propojené a které vždy skončí něják nečekaně, až absurdně. Rozhodně mohu doporučit.

Gekijouban Nanatsu no Taizai: Tenkuu no... zukadotuarikitotekutakume 7/10 12345678910 18.04.2019

   »    Anime filmy obvykle za moc nestojí, a tenhle taky není zrovna moc výjimkou, to ale samozřejmě neznamená, že se jedná o špatný film. Jednoduše řečeno, jedná se o dobrý film, kvality hlavní série sice nedosahuje, ale pokud jste fanoušky hříchů, tak není důvod se na tenhle film nepodívat. 70% si rozhodně zaslouží.

Mob Psycho 100 II zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 18.04.2019

   »    Tohle jsem si užil, prakticky nemám co vytknout. Postavy, animace, příběh... všechno zkrátka krásně sedlo.

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... Ziza 9/10 12345678910 18.04.2019

   »    Skoro až moc dospěle uvažující hlavní postava, což tomu ale vůbec neubírá na kráse, naopak. Protože tomuhle normálnímu klukovi sekunduje normální holka, takže to všechno působí velmi normálně. Dokonce všechny problémy jsou velmi reálné, jen mají velmi nereálné projevy. Abych to řekla lépe: je to velmi dobré anime s epizodním příběhem a inteligentníma postavama, které se chovají, fakt, vážně, jako lidé. Hlavní hrdina mě strašně bavil a byl jednou z nejlidštějších postav v anime za posledních pár let. Polidšťovala ho i skutečnost, jak skvěle vycházel se všemi dámami a jednal na rovinu. Trochu jsem se bránila zhlédnutí, protože na plakátu je slečna v králíčkovském oblečku, ale (možná pro někoho zklamání) o tom to není, vlastně to ani není harémovka, i když je tam tolik slečen. Je to prostě strašně príma příběh z kouzelné Kamakury. Zábavné, milé, upřímné. nelze nefandit všem postavám.

Mirai no Mirai Warhemer 8/10 12345678910 17.04.2019

   »    Moc jsem se bavil na začatku potom fil vice zvažnil jinak se mě to moc libilo mohu doporučit.