akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10930
  • Uživatelů: 32582
  • Hostů: 185 + 1276

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Koi wa Ameagari no You ni Alice2001 8/10 12345678910 24.09.2019

   »    Veľmi pekné anime o živote s niektorými naozaj krásnymi replikami. "Bolo by frivolné nazvať tento pocit láskou. V tejto chvíli len sklopím svoj dáždnik a zmoknem spolu s tebou v tvojom padajúcom daždi."

Tong Ling Fei Alice2001 4/10 12345678910 24.09.2019

   »    Za mňa dosť slabé. Celú dobu som uvažovala, o čom to vlastne je. Žiadne dejové zvraty, všetko nedokončené. Až v posledných dieloch to bolo aspoň z romantickej stránky zaujímavejšie, ale ináč nič moc. Sklamanie.

Meng Qi Shishen Mia777L 9/10 12345678910 24.09.2019

   »    Krutě odpočinkové anime. Jelikož jsou díly kratší, celá série uteče jako voda, což je škoda, protože jsem nechtěla, aby konec vůbec nastal. Nejedná se o převratný děj, ale svou jednoduchostí, lehkou romantikou, zápolem pro vaření a humorem, vám přivodí úsměv na tváři. Trochu mi to připomnělo Shokugeki, kdy po ochutnání jídla přišlo božské prozření :) Postavy byly sympatické, jen je škoda, že se více neprojevily. Vlastně ani konec nám nic neřekl, ale přesto jsem si tohle mini-dílko oblíbila. Nic pro zažrané psychologické nadšence, ale spíš pro ty, kteří chtějí na chvíli vypnout mozek :) Hudba příjemná a některé animační prvky skvěle zpracované.

Tate no Yuusha no Nariagari Mia777L 10/10 12345678910 24.09.2019

   »    Dost mě tohle animčo překvapilo a potěšilo. Sice se tenhle námět objevuje čím dál tím častěji, ale v tomhle případě mi to vůbec nevadí. Příjemné prostředí se zajímavými postavami a s nenáročným a přesto napínavým dějem. Emocemi to jen vřelo... občas se mi chtělo křičet, jindy zas smát :) Já jsem se rozhodně bavila a jsem zvědavá na pokračování. Určitě musím pochválit celkově hudbu a i animaci :)

Maou-sama, Retry! VegetaCR 3/10 12345678910 23.09.2019

   »    Tak tohle isekai je už fakt skoro oničem. Hrdina se dostane do jiného světa, kde ostatním ukáže co je to mýdlo a lázně. Tak originální myšlenku, aby člověk pohledal. Animace je taky kapitola sama o sobě. Už opening ukázal co nás čeká za hrůzu. No čím bych tohle veledílo aspoň trochu pochválil. Sooboje, kterých je naprosté minimum ujdou a začátek taky není k zahození. Toď vše. Bez tohodle kousku by se svět obešel a lákání na pokračování je dobrej vtip.

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen kolmo 7/10 12345678910 22.09.2019

   »    Vzhledem k tomu, že jsem mangu nečetl a toto pokračování, nebo tedy "oprava" původního seriálu má být věrná své předloze, tak jsem byl docela zvědavý. Bohužel nevím co si mám myslet, jelikož příběh sice pokračuje jinudy, ale moc nového jsem se nedozvěděl a navíc je s otevřeným koncem. Technicky je tato nová série na dobré úrovni a příběh sám o sobě mě docela vtáhl. Snad bude někdy navozovat další série, jelikož Ao no Exorcist jsem si vcelku oblíbil.

Golden Kamuy (2018) kolmo 9/10 12345678910 22.09.2019

   »    Vzhledem k tomu, že jsem se na druhou sérii díval ihned po té první, tak jsem ji zde jak koukám zapomněl zhodnotit. Kvalita druhé řady je zhruba na úrovni té první, černý humor, bizarní scénky s ještě bizarnějšími charaktery. Hodnotím stejnou známkou jako první sérii a opět podotýkám, že jsem se bavil, těším se na třetí řadu, ale podruhé už to vidět opravdu nemusím.

Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru! kolmo 5/10 12345678910 22.09.2019

   »    Bohužel toto dílo bylo nemastné-neslané, viděl jsem jej cca před dvěma měsíci a sáhl jsem po něm jen z nudy. Jednoduše je to školní anime na nějáké téma(v tomto případě malování). Klišé charaktery, kresba vcelku povedená. Příběh tuctové školní klišé jakých už jste určitě viděli desítky-stovky. Pokud chcete něco originálního, tak u tohoto anime to rozhodně nenajdete.

Hinamatsuri kolmo 10/10 12345678910 22.09.2019

   »    Skvělá komedie u které jsem se královsky pobavil. Vtipné scénky, které se přesně trefily do mého vkusu, originální postavy, pěkná kresba. Nenapadá mě nic co bych tomuto anime dokázal vytknout.

Maou-sama, Retry! kolmo 7/10 12345678910 22.09.2019

   »    Vzhledem k tomu, že se posledních pár let s Isekai anime roztrhl pytel je asi těžké v tomto žánru hledat něco nového a jedinečného. Toto anime se od klasického klišé liší asi jen tím, že hlavní postava byla povolána ze jiného druhu MMO hry, hodně odlišné od světa kde se ocitl a která je prostředím a dobou podobná té naší, takže si sebou do nového fantasy světa, který je na úrovni "fantasy středověku" přináší technologické "vymoženosti" a styl oblékání a dovednosti. Samozřejmě je hlavní postava už od začátku OP charakterem, takže každého nepřítele sejme na jednu ránu. Kolem něj se nalepí klasicky hromada roztomilých holek a konec je samozřejmě otevřený s doslovem "pokračování příště", takže čekám, že bude druhá série. Tohle anime nepřináší nic nového, ale bavil jsem se u něj a rozhodně se na druhou sérii těším.

Gintama. (2018) VegetaCR 10/10 12345678910 21.09.2019

   »    Olala. Naprostá pecka, která zůstane ve vzpomínkách navždy. Silver Soul Arc posunul Gintamu na novou úroveň, kde komedii už naprosto zastínila akce a o dramatické a dojemné scény není nouze. Kde předešlá série skončila tak tahle poslední pokračuje v neuvěřitelném tempu, který graduje do božího finále a 2letého skoku, který mi naprosto zbořil bránice ( narážky na velké klišé ostatních sérií neměli chubu ). A kde se vám stane, že pojisté události začnete mít rádi postavu, kterou naprosto nenávidíte. To jak se tady vyvinul charakter 15 shoguna Nobu Noba si autor zasloží potlesk. Prosím dejte mi víc mích milovaných postav, které jsem si tak oblíbil a nakteré nikdy nezapomenu. Byla to opravdu jízda a doufám, že Gintama neřekla svoje poslední slovo, ikdyž tenhle konec se k téhlé serii prostě hodí :) GENIALNI!!!

Kimi no Koe o Todoketai Gurkh 8/10 12345678910 14.09.2019

   »    Někteří lidé mají schopnost spojovat ostatní, podporovat je a pomáhat, když se někdo dostane do potíží - takoví lidé jsou naprosto k nezaplacení, protože pokud si jejich cenu ostatní včas neuvědomí a nepodpoří je, tak mohou přijít o místo a čas kam neoddělitelně patří, jehož jsou součástí a s touto ztrátou je potom velice těžké se vyrovnat. Akane vysílala vlastní mini FM rádio stanici Aqua Marine, která dávala místním pocit sounáležitosti s ostatními. Nyní osiřelou stanici svou živostí zaplní šestice dívek a ostatní si uvědomí o jak cennou věc se jedná a přidají jim svou podporu i svá srdce, na oplátku i proto aby pomohli Akane a její dceři Shion. Protože i těžké časy se snášejí mnohem lépe, když okolo sebe máte lidi, kterým na vás záleží. Pěkný a dojemný příběh s čistou a jasnou kresbou i skupina dívek plných nadšení, které navzdory svým potížím předávají ostatním. Včetně závěrečné nádherné písně, kterou film vrcholí: "...Síla je nebýt sám. A já přání mám - ať už nikdo není...

Chinkoro Heihei Tamatebako Gurkh 5/10 12345678910 13.09.2019

   »    Jednoduchý starý příběh s výrazně pozměněným dějem (viz. Urashima Tarou), kdy se z hrdiny stane rošták a z hrdinského skutku jen lumpárna následovaná divokou honičkou s podmořskou havětí a na závěr ještě morálním ponaučením - dobře mu tak uličníkovi! Tamatebako = pokladnice, skříňka na šperky

Gekijouban Air Gurkh 7/10 12345678910 12.09.2019

   »    Gekijouban Air (Movie) - je velice zkrácený a zároveň i velice zkoncentrovaný (i co se emocí týče) proti původní třináctidílné TV sérii, tedy i se všemi průvodními jevy: děj se soustředí pouze na jedinou postavu (resp. dvojici), přestože v sérii je postav a tedy i jejich problémů více. V této "zkratce" některé věci nedávají moc smyslu, resp. nepochopíte proč se dějí - je to jen taková jednoaktovka - herci přijdou, odehrají jednu scénu a opět zmizí z jeviště bez rozpoznání toho, co je vedlo k takovému jednání a kam to bude směřovat potom. V hodnocení původní série jsem uvažoval o 7,5-8/10 a nakonec se přiklonil k té osmičce, snad právě kvůli větší "šíři" děje i větší hloubce a uvěřitelnosti postav. Tohle "zkrácené" provedení přitom přesně o totéž přišlo a emocí tam přitom není o nic víc, jen jsou více soustředěné na jednu chvíli - závěr filmu, bez onoho postupného "narůstání" problémů a uvědomování si jich náhodně kolemjdoucím loutkářem Kunisakim Yukitou (a přes něho i samotnými...

Hitorijime My Hero fajmater 9/10 12345678910 09.09.2019

   »    Moc hezký příběh se solidním závěrem. No, mám slabost pro lásky nejlepších přátel a student/učitel :)

Fairy gone Mia777L 6/10 12345678910 08.09.2019

   »    Dost jsem od Fairy Gone očekávala, ale přišlo zklamání. Popravdě je děj takový nijaký. Občas trošku zaujme nějaká ta akce, ale stejně se v určitých chvílích přistihnu, že se ani nedívám, což je škoda. Myslím si, že kdyby se víc s příběhem pohrálo, potencionálně příjemné anime by bylo na světě :) Hlavní postavy docela pěkně vykreslené, ale některé naprosto nezapamatovatelné. Co ale hlavně chválím je celkově hudba. Ta mi vnesla chuť se na tohle animčo dokoukat.

Angel Beats! samsu3 10/10 12345678910 08.09.2019

   »    První 2 díly byly docela chaotické a říkal jsem si, jak to zase dopadne. Ale byl jsem překvapen, u pátého dílu jsem se docela dost pobavil. A pak přišel konec který mě dostal - krásné, smutné ale zároveň šťastné. Scénka na konci 13. dílu to dojemně a krásně uzavřela, bez ní by příběh nebyl dokončen. 10/10 si to zaslouží

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... Dorwars 7/10 12345678910 08.09.2019

   »    V mnoha ohledech připomíná Haruhi, což rozhodně není na škodu. Jen ta fyzika k tomu moc neseděla

Danna ga Nani o Itteiruka Wakaranai Ken 2... Dorwars 6/10 12345678910 08.09.2019

   »    too good to be true, hodně pěkné a příjemné animů :) 2

Danna ga Nani o Itteiru ka Wakaranai Ken Dorwars 5/10 12345678910 08.09.2019

   »    too good to be true, hodně pěkné a příjemné animů :)

Hellsing (2006) Dorwars 4/10 12345678910 08.09.2019

   »    Místy ok, největší problém byl pro mě asi pacing, který byl občas fakt příšerný. Zápletka prostá, charaktery byly dost nahoru, dolu. atd, atd ,...

Shingeki no Kyojin Season 3 (2019) Dorwars 8/10 12345678910 08.09.2019

   »    Pokračujeme tam, kde jsme skončily a to ve velkém stylu.

Karakai Jouzu no Takagi-san Dorwars 5/10 12345678910 08.09.2019

   »    Je to vážně dobré, místy výborné, ale někdy taky dost nudné.

Kaze ga Tsuyoku Fuite Iru IceProdigy 9/10 12345678910 05.09.2019

   »    Nádherně animované dílo s téměř dokonalým soundtrackem podkreslujícím každou scénu. Postavy Haidžiho typu moc v dnešní době mezi hlavními postavami neletí: Haidži je zodpovědný, umí kdeco, nekřičí jak malé děcko, je slušný a inteligentní, dokáže plánovat a udržuje si svůj pochroumaný optimizmus. (takže žádné ukňourané tragédy tu nehledejte) Právě od něj se mezi kluky rozšíří sen o Hakonském ekidenu. Sen, který se za nějakých 23 epizod pokusí uskutečnit. Pokud vás zajímá kamarádství, upřímná snaha, osobní rozvoj, poznávání sebe sama a nevadí vám sport ani absence ečči, určitě dejte první epizodě šanci :) Celkové nádherných 8-9/10.

Owari no Seraph: Nagoya Kessen Hen kolmo 7/10 12345678910 03.09.2019

   »    Druhá řada trochu proti předchozí přitvrdila. Technické zpracování i kvalita příběhu se drží v kolejích řady první. Zklamal mě konec, ani né tak proto, že byl otevřený, to mi by mi ani nevadilo. Konec byl bohužel aspoň tedy pro mne nelogický, prakticky nic se zde nevysvětlilo a poslední cca dva díly jsem prostě nedokázal pobrat co se to vlastně stalo, proč se to celé proměnilo v takový mišmaš a najednou skončilo. Nechci shazovat hodnocení protože jsem nepobral konec, takže budu hodnotit stejnou známkou jako řadu první. Rozhodně bych ale nepohrdl třetí řadou.