akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10622
  • Uživatelů: 29751
  • Hostů: 362

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Shingeki no Kyojin Season 3 Mia777L 9/10 12345678910 02.03.2019

   »    Konečně se člověk dočkal pokračování, ale překvapilo mě, jakou dějovou linií příběh ubíhá. Plusem je, že jsme se dozvěděli něco z minulosti Leviho. Popravdě mi zde chyběla větší přítomnost Titánů, na kterou jsem byla zvyklá. Jen co se lidi otočili, měli Titány za zády, ale tady to tak nebylo. Spíše se zabývali boji lidí mezi sebou. Nejednalo se o špatný příběh, sám měl co do sebe, i když bych občas Erena párkrát propleskla za to fňukání. A konečně jsme se dozvěděli více o zakladatelích a králích. Přesto, že se trochu příběh naklonil na jinou stranu, i tak jsem se zásadně nenudila a hltala jeden díl za druhým. Hudba úchvatná a animace dobrá, i když to znázornění kolosálního obra bylo lehce nechutné 😊

Hinata no Aoshigure Mia777L 6/10 12345678910 02.03.2019

   »    Co to sakra bylo? :D Myslela jsem si, že příběh bude více rozvětvený, ale spíše je to jen ukázka, jak se člověk prvně zamiluje 😊 Akorát se zde mluví minimálně. Hlavní hrdina spíše jen vydává nějaké ty zvuky a přivádí hlavní hrdinku do trapnějších situací. Zase musím pochválit reálnost, která se mísí s fantazií. Téma vycházející z přítomnosti a z pocitů, které každý z nás zná 😊 a konec příběhu mě docela rozesmál, protože jsem čekala naprostý happy end, jak to občas bývá 😊 hudbu jsem skoro nevnímala a animace nebyla tolik špatná, i když té červené barvy na líčka bylo použito víc než dost 😊

Yozakura Quartet: Tsuki ni Naku Mia777L 8/10 12345678910 02.03.2019

   »    Už dlouho mě nepobavilo nějaké to Ovíčko, jako bylo tohle! 😊 A překvapivě zde vystupovaly vedlejší postavy a přesto jsem se bavila, zvláště po akční stránce 😊 Alespoň jsme poznali i minulost jiných hrdinů a ten konec mě dostal 😊

Yozakura Quartet: Hoshi no Umi Mia777L 7/10 12345678910 02.03.2019

   »    Opět překvapující pohodové Ovíčko, při kterém jsem se zásadně nenudila. Navíc se vylepšily bojové efekty, ze kterých jsem byla paf 😊 Ani by mi nevadilo pokračování, protože je děj příjemně nastavený a protkaný nějakou tou dávkou humoru 😊

Yozakura Quartet: Hana no Uta Mia777L 8/10 12345678910 02.03.2019

   »    Tohle bylo dost velké překvapení. Čekala jsem pokračování a ono se jednalo o remake první série 😊 Co se týče animace, naprosté vylepšení, i když některé postavy v původní sérii byly také vykresleny dobře. U děje došlo také k vzestupu, protože se příběh netočil natolik v kruhu a nevyskytovalo se zde tolik scén, které by se neustále opakovaly, jako třebas vykvétání sakury skoro v každém desátém záběru 😊 Navíc se linie děje přesouvá úplně na jiné koleje, takže některé věci, které pro nás byly v jedničce samozřejmé, jsou ve dvojce jakýmsi tajemstvím. Některé charaktery mají pozměněné vlastnosti či chování, viz Yuuhi... Trochu mi vadilo, že naši hrdinové natolik neukazovali své síly a že Akina lehce pokulhával. Jinak se mi líbily nové postavy a celkové prostředí. Hudba se zlepšila též 😊

Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi Mia777L 9/10 12345678910 02.03.2019

   »    Nebyla jsem si jistá, jak dlouho mi potrvá, než se daným anime prokoušu, ale nakonec jsem byla nadmíru překvapena, jak rychle mi děj utekl. Ze začátku se člověk potýká s horší animací a různými situacemi, které se zdají být nadsazené, ale později se příběh usadil ve vskutku příjemné a záživné linii. Kenichiho cesta k získání cesty působila tvrdě, ale s velkou dávkou humoru se dostal až na úroveň, kam celou dobu mířil 😊 Mistři jakožto přídavné postavy dodávali senzační šmrnc a jen tak na jejich charakteristické vlastnosti nezapomenu 😊 Navíc i ti záporáci stáli za podívanou a pozvedli dílo na samotný vrchol, kdy konkurence neexistuje 😊 Nakonec člověk zjistí, že má rád všechny postavy, i toho bláznivého mimozemšťana Niijimu 😊 Ačkoli animace nebyla v úplné dokonalosti, zvláště nabušená těla a bezvýrazné oči skoro bez zorniček, zamilovala jsem si ty jejich zákeřné svítící pohledy 😊 Hudba...

Yozakura Quartet Mia777L 7/10 12345678910 02.03.2019

   »    Anime pro nenáročné diváky. Lehké, klidné, s nějakou tou akcičkou a zvláště mě překvapily hlavní postavy, které se staly oblíbenými celkově. Určitě tomu dopomáhají i dabéři, jelikož mají všichni příjemné hlasy 😊 Děj je opravdový průměr mezi průměry, ale občas je zapotřebí i oddechovka 😊

Gakkou no Kaidan zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 02.03.2019

   »    OK, musím říct, že sledování Ghost Stories jsem si fakt užil, začátek byl sice trochu kostrbatý, což ale zřejmě bylo způsobeno tím, že jsem první díly sledoval Japonsky s anglickýma dubtitlama, poté co jsem přepl na Angličtinu, mě tohle anime začalo bavit více. Ano, tohle anime je lépe sledovat Anglicky, jelikož Anglické titulky nejsou udělané podle originálního dabingu, ale naopak si z celého seriálu dělají srandu, poukazují na chyby v animaci a příběhu, kompletně mění osobnost některých postav a k tomu přidávají časté bourání třetí zdi, spoustu narážek na americké celebrity a k tomu je zde hromada toho šťavnatého „rasistického", politicky nekorektního humoru ve stylu začátku století, který se už bohužel kvůli butthurt SJW dneska nevidí. Pokud si tohle chcete shlédnout jako retro sitcom skřížený s anime, tak jen do toho, pokud ale hledáte hororový zážitek, tak hledejte jinde, nejlépe mimo anime žánr,...

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo... Pira 6/10 12345678910 02.03.2019

   »    Pěkný seriál, na který jsem se podíval, abych trochu změnil svůj obvyklí žánr. Přestože tu nebyla žádná akce, přišlo mi to zábavné, jen to stejně nebylo ono. Anime jsem dokoukal hlavně kvůli chytrým nápadům a pro mě originálního pohledu, ale trochu se to vleklo. Ze života hrdinky tu toho bylo hodně, veselých i smutných chvilek, ale především těch trapných. Našlo se také mnoho chvil, které měli vykreslovat atmosféru, ale já jsem se u nich začínal nudit. Docela by mi pomohlo, kdyby byly episody o pár minutek zrychlené.

JoJo no Kimyou na Bouken: Ougon no Kaze zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 01.03.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Vento Aureo zkrátka nemohu hodnotit jinak, než 10/10. Žádné jiné anime/seriál/film/hra ve mě nezbudilo tolik emocí jako JoJo. Ať už jde o radost, vztek, zoufalství, nadšení či napětí. Když jsem začal JoJa sledovat, tak jsem si rozhodně nemyslel, že se tohle anime postupem času tolik změní... a to k lepšímu a lepšímu a pátý part je zatím vše, co od velmi kvalitního anime očekávám: skvělá animace, příběh, který člověka pohltí, dobře zpracované, uvěřitelné postavy, které si rychle oblíbíte a které mají také zajímavou minulost a každá má určitou osobnost. Žádná postava rozhodně nepůsobí, jako že je jen do počtu a i jednorázové postavy, které se na obrazovce ukáží třeba jen pár minut, prohodí pár slov a pak navždy zmizí nepůsobí nudně ať už vizuálně tak i osobnostně. Souboje jsou taky na výrazně vysoké úrovni, ať už se jedná o taktiku, schopnosti, napínavost... zkrátka cokoliv co vás napadne...

Barakamon tarbusak 9/10 12345678910 27.02.2019

   »    Na toto anime se koukám vždy když potřebuji zvednout náladu. Je pozitivní, vtipné a odpočinkové

Mahou Shoujo Ore kolmo 3/10 12345678910 26.02.2019

   »    Nevím jestli se mi podaří toto anime objektivně zhodnotit, protože patří mezi ty podivné výtvory, které prostě nejdou nikde zaškatulkovat. Příběh ten šel zcela mimo mě, hloupý a nezáživný, na to, že mělo jít o parodii až grotesku jsem se tedy moc nezasmál a postavy mě nikterak neoslovily i přesto, že parodovaly samy sebe a to co mají představovat. Přeměna roztomilých dívek ve svalnaté bishoujo kulturisty v ženských šatičkách je sice na první pohled úsměvná, ale mne to skutečně nepobavilo, ani nenadchlo. Tohle je prostě bohužel anime, které něco řekne jen velmi malé a vyhraněné skupině lidí. První díl jsem se docela bavil, druhý díl už začal být nudný, od třetího dílu se začaly všechny forky, scénky, rozhovory recyklovat a opakovat, pak přišla jakási parodie v podobě "improvizovaného dílu s Godzillou"(byl zajímavý, ale hodně z něj jsem jaksi nepochopil) a nastala další recyklace stejného materiálu. Tohle...

Yuragi-sou no Yuuna-san kolmo 6/10 12345678910 26.02.2019

   »    Příběh byl, no takový příjemný lepší průměr, kresba líbivá, postavy na daný typ anime překvapivě stereotypní s klišé charaktery. Hromada pubertálních forků, trapných narážek a ještě trapnějších scének. V tomto anime nechybí nic z toho co si divák anime představí po pojmem šonen harémovka, tím bych asi shrnul charakteristiku tohoto díla. Jak jsem bohužel zjistil, tak jsem už z těchto druhů anime odrostl, takže už mi opakující se trapné, naivní a pubertální narážky a forky moc neříkaly, ale i přesto se našlo pár scének, které mne dokázaly rozesmát. Ať je to tak nebo onak, tak se objektivně jedná o průměr ve svém žánru, který nenadchne, ale ani neurazí a na který asi rychle zapomenete.

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou... kolmo 8/10 12345678910 26.02.2019

   »    Čistá fanservis OVA, která navazuje za hlavní sérii, rozhodně příjemný přídavek, který neurazí.

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou... kolmo 9/10 12345678910 26.02.2019

   »    Tak tohle bylo opravdu skvělé anime, rozhodně jsem tedy nečekal, že se u něj budu tak bavit a donutí mě to zhlédnout jej na jeden zátah. Povedený příběh, skvělé charaktery, pěkná a líbivá kresba, pohodový hudební doprovod, moc se mi líbil OP i ED. Ani se nejedná o nějáké hloupé a naivní šonen, kde do sebe všichni mlátí a pak se každý zvedne a odejde jako by se nic nestalo, ale právě naopak, postavy krvácejí a umírají. Líbilo se mi, že hlavní postavy byly už od začátku OP a každá se svým originálním způsobem chování a nešlo si je nezamilovat. Jediné co mě mrzelo je, že tohle anime má jen 10 dílů plus jednu fanservis OVA epizodku, tohle je jedno těch skvělých anime co skončí dřív než začne. Za mě rozhodně jedno z nadprůměrných dílek, vřele doporučuji.

Piano no Mori (2018) Ziza 3/10 12345678910 25.02.2019

   »    Bohužel postavy nejsou moc zajímavé, neustále se to točí v kruzích, kdy někdo někoho povzbudí, usměje se, chce být jako Kai, protože to je génius, který klavírní svět neviděl a jede se se zase od začátku. Hlavní postava je plochá, bez vývoje, to samé vlastně můžeme říct o seriálu – jediné, co se mění, jsou kulisy. Další mínus je animace, tak opravdu stála za prd, hlavně v té chvíli, kdy se začalo hrát na klavír a najednou to mělo horší animaci jak The Sims 2. Během sledování jsem ztratila zájem o celý seriál a dalo dost práce dokoukat ten poslední díl. Dávám tři. A to jen proto, že mám klasiku ráda.

Koe no Katachi qwertis22 10/10 12345678910 24.02.2019

   »    Výborný film... doporučuji všem neboť tomu to není co vytknout.

Dimension W kolmo 8/10 12345678910 24.02.2019

   »    Skvělé charaktery, parádní příběh, fajn hudba na pozadí, líbivá kresba a musím pochválit také originálního hlavního hrdinu. Rozhodně jsem se nenudil a mohu toto anime vřele doporučit.

Dororo Ol 10/10 12345678910 23.02.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Musím uznat, že dlouho mne nějaké anime tak nenadchlo. Toto anime je naprosto kouzelné. Má velkou hloubku a myšlenku. U některých částí mám z něj až slzy nakrajíčku. Opravu zdařelé dílo.

Hyper Future Vision: Gunnm Dorwars 4/10 12345678910 22.02.2019

   »    Jsou to jen 2 epizody, takže tempo je vražedné a o hlavní přednosti této serie, to jest světu, se toho moc nedozvíme.

Rerided: Tokigoe no Derrida kolmo 9/10 12345678910 21.02.2019

   »    Pro mne je toto anime velmi milým překvapením, nic jsem od něj nečekal a dostal jsem slušnou porci skvělé podívané. Rerided má skvělý příběh, který je zaměřen na cestování časem, kdy se hlavní hrdina ocitne díky několika událostem v hibernaci a probouzí se 10 let v budoucnosti, která není vůbec růžová a kde je lidstvo ve válce s jeho vlastními výtvory. To však není vše, po nějaké době zjišťuje, že má schopnost přenášet svou mysl do minulost. Jedinou šancí na vyřešení této záhady s možností se pokusit o nápravu světa je nalézt dceru jeho nejlepšího kamaráda Mage. Možná, že se nejedná o jedno z nejlepších děl zabývajících se tímto tématem, ale mne skutečně vtáhlo a byl jsem z něj nadšený.

Hagane no Renkinjutsushi (2009) Cejlonaki 10/10 12345678910 21.02.2019

   »    Tohle anime jsem videla poprve v roce 2012 tusim, a od te doby jsem se k nemu nekolikrat vratila, a myslim, ze jeste vratim. Skvela hudba, animace, dej, postavy, zkratka uplne vse. Nabidnout cloveku k pochopeni pravdu, ze za vsechno se plati, snad lip nez anime Hagane no Renkinjutsushi nejde.

Sakamichi no Apollon Dorwars 4/10 12345678910 20.02.2019

   »    Místy pěkná animace, ale taky spousta melodramatu a problémů, které by se dali snadno vyřešit, kdyby spolu charaktery skutečně mluvili

Ulysses: Jeanne d`Arc to Renkin no Kishi kolmo 2/10 12345678910 19.02.2019

   »    Říká se, že pokud něco nemůžeš pochválit, tak raději mlč a nekritizuj, takže raději mlčím a myslím, že mé hodnocení bude hovořit za vše. Věřím, že si tohle anime nejspíše diváky najde, já ale bohužel do nich nepatřím, pro mne jen ztráta času.

Girls und Panzer Gekijouban kolmo 9/10 12345678910 19.02.2019

   »    Skvělé pokračování navozující za první řadu, některé bojové scénky mi přišly hodně přitažené za vlasy a přecházel jsem je spíše s úsměvem než s obdivem, ale tak na tohle anime jsem se jako fanoušek nedíval kvůli realističnosti, takže se to dá odpustit. Navíc, kdo by si díky tomuto dílu nezamilovat Säkkijärven Polkku?