akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10748
  • Uživatelů: 30976
  • Hostů: 207 + 111

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Onigiri zerosan88 7/10 12345678910 27.05.2019

   »    Onigiri - je vlastně taková propagace stejnojmené hry pro Playstation. Vzhledem ke své délce je to spíše taková jednohubka, která se snaží zaujmout lidi, kteří by o hraní hry asi normálně nepřemýšleli. Anime má slušnou kresbu a dobrý hudební podklad. Příběhově je to místy horší (ale co složité také vymyslet ve stopáži 4min). Snad jediná velká výtka se týká množství postav, díky kterým je anime nepřehledné. Nicméně i ve hře to takto funguje. Celkově je tohle anime příjmeným kouskem, který zhltnete najednou a nebudete zklamaní.

Satsuriku no Tenshi VegetaCR 4/10 12345678910 26.05.2019

   »    U tohodle anime fakt nevím. Má to skvělé momenty, ale příběh je totální slepenec všeho možného, až to ve výsledku nedává pramák smysl. Zack a Rachel nejsou ve své podstatě vůbec špatné postavy, ale některé monologi co vedou stále dokola jsou už ke konci série dost otravné. Fakt ještě nemám sklerozu, aby mi tvůrci v každém díle nejmíň třikrát opakovali, že chce Rachel, aby jí Zack zabil :( A konečné rozuzlení vůbec na nic nedalo pořádnou odpověď. Jako za jakým učelem dala jistá postava tuhle kupu cvoků dohromady. Ale jo má to i dobré momenty jako vyprávění příběhu 2 hlavních postav a konec je taky Good. K tomuhle kousku jsem se vrátil až po delší pauze a jak je vidno o nic bych nepřišel, kdybych ho nechal ležet ladem. Škoda potenciál to mělo.

3D Kanojo: Real Girl (2019) VegetaCR 8/10 12345678910 25.05.2019

   »    Velice slušné romantické anime, které má uzavřený děj a to je u tohodle žánru u mě vždy plus. Vztahy došli do zdárného konce a mi si nemusíme domýšlet jak to dopadlo a kdo s kým skončil. Jsem rád, že se anime adaptovalo až když skončila manga předloha. Děj a postavy byly fajn sice to není žádné veledílo a jistou situaci co nastane ke konci série jsme již zažily v jiných anime, ale určitě skvělá oddychovka co mě nezklamala. Za mě krásných 8 :)

3D Kanojo: Real Girl (2019) nottallama 10/10 12345678910 25.05.2019

   »    Tohle je doslova masterpiece! Já vám nevím první polovina naprosto skvělá, ale ta druhá? Sakra jak to strašně hezky gradovovalo "spoiler" pořád že odjíždí a nakonec se zjistí že je vlastně nemocná a vlastně nikdo neví jak to skončí... Ale sakra anime, který má tak úžasný příběh a který je kurňa dokonale zakončený, takových moc neznám.. Fakt jsem toho viděl spoustu, ale toto? Fakt mi dochází řeč jak moc to bylo perfektní. A co že animace trochu pokulhávala? Ale sakryš takto si představuji anime! Pro mě anime ROKU 2018-2019 ať si je dororo či podobné další skvělé anime.. Toto mělo děj na který nikdy nezapomenu a určitě si ho pustím znovu. 10/10

Fortune Arterial: Akai Yakusoku -... LukynNar 5/10 12345678910 24.05.2019

   »    Toto ova hodnotím jako horší, protože nedošlo k nějakému vývoji či pokračování, ale bylo dle mého vytvořené jen jako „něco potom“

Fortune Arterial: Akai Yakusoku LukynNar 6/10 12345678910 24.05.2019

   »    Zajímavý námět, kde je velkým plusem, že to není ta klasická harémovka, ale spíše romantika mezi dvěma lidmi. Žel jak to má dobrý začátek postupně to upadá. Dobré ale je, že se příběh vyvíjí celou dobu.Na druhou stranu Veliký až obrovský mínus byl konec, kde se vlastně moc neudálo nic moc to nevyřešilo. Kresba příjemná, klidná, hudba velmi dobrá dávám 6 díky hudbě. Na ukrácení času dobré.

Fumikiri Jikan LukynNar 3/10 12345678910 24.05.2019

   »    Toto krátké dílo jsem si stáhnul na zkrácení času a můžu říct, že to byl opravdu hodně špatně strávený čas. Jediná hláška, která se mi opravdu líbila byla na konci čtvrtého dílu a to „Byl jsem v koupelně“. Osobně nedoporučuji a možná, že 3 body jsou i možná hodně.

Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. LukynNar 10/10 12345678910 23.05.2019

   »    Báječné!!! Skvělé dílo, které pojednává o soužití člověka s kočkou. Velice pěkné zpracování, kde vidíme jak to vidí člověk, ale také jak to vidí kočka. Hlavní hrdina introvert, který po smrti rodičů žije sám a jediný s kým se vídá nebo spíš, kdo ho navštěvuje či spíš otravuje, ale také se o něj stará je jeho editor a kamarád. Jenže osud mu do cesty přihraje toulavou kočku a tím se spouští jeho změna osobnosti. Toto anime jsem dal na posezení a velice rád si ho zase zkouknu. Rozhodně doporučuji je to příjemná lehká komedie, která vás upoutá.10/10

Liz to Aoi Tori gogi 10/10 12345678910 21.05.2019

   »    heský anime hrozně uklidnůjící nic víc nic mín

R-15 OAD kolmo 4/10 12345678910 20.05.2019

   »    Přemohl jsem se podíval se i na tohle OVA, které nepřímo navozuje na konec hlavní série. Doufal jsem, že se dočkám aspoň nezávazného fanservis bonusu, ale bohužel nic takového se nekonalo a tato OVA je jen jednodílnou nudnou, nelogickou a nezáživnou epizodou.

R-15 kolmo 5/10 12345678910 20.05.2019

   »    Vzhledem ke zdejšímu velmi dobrému hodnocení jsem se na tohle anime docela těšil, ale bohužel jsem nakonec moc nadšený nebyl. R-15 rozhodně není špatným kouskem, ale něják se mi "netrefilo do noty". Především už samotná vztahová zápletka příběhu, kdy se hlavní hrdina z mého pohledu nepochopitelně zamiluje do té nejméně zajímavé dívky, která neumí ani pořádně mluvit, myslet a která mě už od uplného začátku přišla lehce retardovaná. Po celou dobu se kolem něj svlékají a "poskakují" různorodé překrásné, zajímavé a zábavné dívky, ale on má oči jen pro tu jednu, která nejeví zájem naprosto o nic a jen spí, nebo jak ryba tupě civí a hraje na svůj klarinet jednu a tu samou melodii na kterou jsem začal mít během sledování alergii. Ostatní dívky co se kolem hlavního hrdiny objevují i jejich příběhy jsou rozhodně zajímavější a zachraňují toto anime od podprůměru. Kresba ušla, koukal jsem na necenzurovanou...

Tokyo Ghoul:Re (2018) Mia777L 6/10 12345678910 19.05.2019

   »    V téhle sérii už bylo vidět, že autoři si přejí děj co nejrychleji ukončit a podle toho i příběh ubíhal. Ze začátku nastal mennší chaos a chvíli mi trvalo, než jsem se dostatečně orientovala. Hodně linií bylo naplácáno do 12ti dílů a některé scény a momentky se neustále opakovaly. Tokyo Ghoul ztratilo na svém původním šarmu... Už i boje byly odfláknutější. Nakonec jsme se dočkali sladkého konce a můžu za sebe říct, že konečně celá tahle série dostala svůj vlastní konec. Kaneki je snad jediná postava, která měnila svůj vzhled každý díl. Ale za Touku jsem ráda :) Animace nezklamala a soundtrack neztratil na své kvalitě.

Jashin-chan Dropkick prokolt 10/10 12345678910 19.05.2019

   »    cxvvbzvb dhghf fgggdjghj f fj fsdh sdfhs sdh h rtgh sfd

Ze Tian Ji Vanda 7/10 12345678910 18.05.2019

   »    Príbeh je v celku zaujímavý, ale tá čínština je docela problém. Je to neprirodzené na počúvanie a ešte aj kecajú strašne rýchlo, takže som mala problém stíhať čítať titulky. Kvôli tomu mi niektoré veci ušli. Je tam hodne veľa postáv a je ťažké vyznať sa v hierarchii.

UQ Holder! Mahou Sensei Negima! 2 Sagittarius 6/10 12345678910 18.05.2019

   »    Zacatek vypadal nadejne. V prostred se z toho stala haremovka. A pri finale jsem otacel oci v sloup kazdy 2 minuty :D Hlavni dvojice byla zajimava. Bylo zajimave zjistovat kdo jaky typ nesmrtelnosti ma. Takez tak do 3/4 to pro me bylo oddechove anime za 6-7/10 jenze ten konec to zabil. Ted pri psani meho nazoru jsem zjistil ze tohle je vlastne spin-off pokracovani ze je tu kompletne obrovska serie o tom hlavnim carodejovi. Takze jsem ochoten privrit oko a tech 6/10 tomu dat ze mohlo jen jit o mou neznalost. Porad by to ale melo fungovat bez znalosti jine serie.

Mo Dao Zu Shi Sagittarius 8/10 12345678910 18.05.2019

   »    Animacne je to nadherne. Vizualne, mysleno jako design sveta a postav paradni. Hudba samozrejme v Cinskem stylu a je to paradni poslech. Tohle co ted napisu neni vytka spis takovy fun fact. Tim ze tolik Cinskych filmu neni (aspon v mem rybnicku sledovanosti) tak jsou pro mne Cinska jmena vyzvou :) Samozrejme kdyz jde o 2-3 postavy tak je to pohoda. Jenze tady na vas ze zacatku vyskoci snad 20 jmen a kazde me jmeno, prijmeny, spolecenske jmeno.... Jako musel jsem si skrz prvni 3 dily udelat tabulku jmen a klanu abych se v tom zacal orientovat. V pulce uz to bylo samozrejme v pohode ale zacatek byl narocny :D Co se tyce zacatku a tady uz to je vytka. Tak prvni 3 dily nastini nejaky styl pribehu a je to pecka. Prvni tri epizody jsou neco nadherneho. Jenze.... pak to vezme otocku uplne jinym smerem. Stylem pribehu to dupne na brzdu a strihne to do uplne jine a necekane zatacky. No a potom uvodu to hrozne "boli" ja chtel pokracovat v tom co jste mi ukazali (jej druha serie pravdepodobne)....

Tokyo Ghoul:Re 1 Mia777L 7/10 12345678910 18.05.2019

   »    Hm, z pokračování jsem byla zpočátku lehce zmatená, protože jsem už zapomněla, kolik je tam postav a jaké mají někteří mezi sebou spojitosti. Postupně jsem se do toho dostala. Určitě příjemné je "nová krev", kde si člověk najde své oblíbence, i když někteří nebyli dostatečně představeni :) Co se týká děje, napjatě jsem čekala na vyvrcholení, ale k dokonalosti to má ještě hodně daleko. Tahle série se mi zdála být zatím asi nejslabší. Animace super a hudba skvělá. Musím pochválit i opening s endingem :)

Youkai Apaato no Yuuga na Nichijou Vanda 8/10 12345678910 18.05.2019

   »    Trochu dlhšie som zvažovala či dať 7 alebo alebo 8. Nakoniec som sa rozhodla pre 8. :D Aj keď toto anime nie je to čo som očakávala, vážne som si ho užila. Anime s youkai sú moja srdcovka, preto som čakala, že budú mať vačšiu úlohu v tomto anime. Každopádne príbeh je každodenný život Yushiho. Žiadna veľká akcia v anime nie je, ale nudiť som sa rozhodne nenudila.

Hataraku Saibou LukynNar 6/10 12345678910 18.05.2019

   »    Je to prostě tak! Japonské zpracování byl jednou jeden život. Celkem mě zajímá pro koho je toto anime určené, pokud pro malé děti má to smysl, ale nesmí tam být tolik krve. Pokud pro někoho staršího, tak by to mělo být přeci jenom důmyslnější. námět rozhodně povedený úvod fenomenální, ale ve středu to začalo stagnovat a pak zase dobrý konec. Závěrem: lepší průměr pro někoho, kdo nemá 8 a míň let:-) Ale stejně je lepší Byl jednou jeden:-D

Chio-chan no Tsuugakuro enevy 8/10 12345678910 17.05.2019

   »    Hlavní hrdinka je tahoun tohoto anime. Její kamarádka taktéž skvělý charakter, ač se zprvu nemusí tak jevit. A další postavy? Skvělé. Tohle anime má tolik humoru. Z jednoduché situace máte komplikovanou deseti minutovou scénu. Tohle je to, co nemůže nikdy žádný seriál přinést. Tyhle ty absurdity doplněné ulítlými hláškami a chováním dělají zážitek pro mé bránice. Skvělé anime na vypnutí! A navíc hrdinka má spánkový deficit skoro jako každý otaku a je opravdu vtipné vidět její problémy, které snad má každý v mládí :D

Hai to Gensou no Grimgar Tsubame 8/10 12345678910 17.05.2019

   »    Nečekala jsem od tohoto anime nic, ale byla jsem velmi mile překvapená. Není to žádná akční záležitost plná magie a fantastického rozsáhlého světa, který je třeba prozkoumat. Celé vtažení do fantasy světa je jenom kulisa pro tiché a poklidné charakterové drama. Prostě skvělá věc, pokud máte rádi přesně tento typ anime, který je pro isekai série dost neobvyklý.

Kitsune no Koe Vanda 8/10 12345678910 15.05.2019

   »    Vcelku vydarené anime. Dej je zaujímavý a dramatický. Záver mi prišiel trochu nedotiahnutý. Čakala som nejaké vysvetlenie Skyových nápoved. Priznávam, že bolo docela otravné každú chvíľu prepínať epizódy lebo majú len 12 minút. Napriek malým zádrheľom rozhodne odporúčam :D

Goblin Slayer Mia777L 6/10 12345678910 14.05.2019

   »    Velice zvláštně zpracované anime. V první epizodě mě trochu rozladil ten masakr, ale později jsem zjistila, že to ke Goblinovi prostě patří. Je to typický námět, ale občas zde prosakovaly originálnější prvky. První zvláštností je hlavní hrdina se svým pochybným vyjadřováním a skrytým obličejem. Druhá věc je častování postav jejich všelijakými přezdívkami, ale jejich pravá jména snad ani nebyla použita, možná jen při nějaké zmínce, ale jinak vůbec. Jinak postavy měly takové neurčité charaktery a některé by člověk i rád poznal blíž. Některé boje, taktiky či kouzla zapůsobily, ale některým postavám byly dány třeba tři kouzla a neustále se točily dokola... jako taková typická gamesovka. :) Docela mě potěšila Mili se svým openingem a i soundtrack nezní natolik špatně. Animace celkem fajn.

Nodame Cantabile Vanda 9/10 12345678910 14.05.2019

   »    Hudobnej zložke anime sa venuje veľká pozornosť a príde mi, že aj na docela vysokej úrovni (som laik takže úplne neviem posúdiť). Jediná vec čo mi asi prekážala na tomto anime je dablérka Nodame, má divný hlas a znie to akoby sa Nodame bola malé decko, lebo nevie normálne rozprávať. Každopádne anime je vtipné a má dobrý dej. Pokiaľ ale nemáte príliš v láske klasickú hudbu asi nie je pre vás.

Kin`iro no Chord: Primo Passo Vanda 6/10 12345678910 14.05.2019

   »    Myslím, že pokiaľ niekoho zaujme tento, tak to bude buď kvôli hudbe alebo romanci. Bohužiaľ z oboch som sklamaná. Žiadna romanca sa nekonala a hudba nebola zas tak prepracovaná. Asi tak do 10 sekúnd potom ako začala hrať hudba, do toho začali kecať a príde mi, že sa melódie docela často opakovali. Na nápad s magickými husľami som sa zo začiatku docela mračila, ale nakoniec do bolo až také zlé a pridalo to anime možnosť dramatičnosti. Zo začiatku ma anime celkom bavilo, ale priznávam, že ku koncu som sa už nudila.