akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10622
  • Uživatelů: 29751
  • Hostů: 364

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Dai Mahou Touge poltergeist 8/10 12345678910 08.03.2019

   »    Spousta lidí tento typ humoru asi nepochopí protože , řekněme si na rovinu , celé je to jeden velký masakr. Pokud tedy patříte k těm jež jsou pevně přesvědčení o tom že vaším životním posláním je budovat světový mír a vytvořit společnost kde se všichni budou usmívat , mít se rádi a nikdo nikomu nebude ubližovat , tak se na to ROZHODNĚ NEDÍVEJTE ! Je to primárně určeno pro zvrhlé a násilnické úchyláky , jako třeba pro mě a citlivý jedinec by při sledování mohl utrpět i mírné duševní trauma.

Ixion Saga: Dimension Transfer kolmo 9/10 12345678910 08.03.2019

   »    Tak, jako první co musím u tohoto anime ocenit a především pochválit je humor, takhle jsem se už docela dlouho u anime nepobavil, příběh staví na hlavu vše na co jsme u tohoto žánru zvyklí a dokonale to paroduje. Charaktery jsou kapitola sama o sobě a každý z nich do tohoto anime pasuje jak hrnec na zadek, takže další velké plus. Pěkná kresba a fajn hudební doprovod společně s parádním OP a především skvělé ED, takže opět nemám co vytknout. Trochu mě mrzel konec, čekal jsem něco trochu víc ujetějšího a především mě nejvíc mrzelo, že DT nepřišel o DT(kdo viděl určitě chápe) a to jsem mu to celou dobu tak moc přál. No, za mě je to v hodnocení "devítka s pluskem".

Nyanko Days Dorwars 4/10 12345678910 08.03.2019

   »    Scény s kočkami jsou dobré, scény s lidmi jsou špatné. Scén s lidmi je bohužel víc

Denpa Teki na Kanojo gogi 9/10 12345678910 07.03.2019

   »    skara dobré anime lepší drama jsem nečekal no čekal jsme víc krve ale to je věc jiná ale ty příbehy prostě woooow! trhalo mi to zrak tech 1 hodiny 38 minut nevim jak to popsat prostě zvrhlej pohled na svět s zvrhlíma lidmama plus temnou grafikou a příbehem který má grády prostě woooow!

Boku wa Tomodachi ga Sukunai tarbusak 8/10 12345678910 04.03.2019

   »    Toto anime mě bavilo. Typické složení jeden kluk co se stará o harém holek. Ecchi, školní kluby a nemůže chybět ani společný výlet někam k moři. Navazuje na to ještě série NEXT, která je rovněž ve stejném duchu a kvalitě.

Shigatsu wa Kimi no Uso tarbusak 7/10 12345678910 04.03.2019

   »    Trochu rozvleklé anime o tom, jak je důležité nejen tvrdě dřít, ale umět si život i užívat. Kresba moc pěkná, postavy sympatické.

Grand Blue tarbusak 9/10 12345678910 04.03.2019

   »    Jedno z těch lepších anime, kde není tak důležitý děj, jako vtip. Odpočinkové anime, u kterého se nemusí moc přemýšlet a dobře se s ním zabíjí čas.

Boku dake ga Inai Machi tarbusak 9/10 12345678910 04.03.2019

   »    Pěkný příběh, kdy se hlavní hrdina vrací v čase, aby jako dítě změnil přítomnost. Trochu mi to připomnělo anime Higurashi no naku koro ni.... Kresba i charaktery postav byly dobré, jen byl hned od začátku jasný záporák, což trochu ubralo na tajemnosti příběhu.

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou Hen - Hebi... Mia777L 6/10 12345678910 03.03.2019

   »    Krátké Ovíčko, při kterém o trochu blíž poznáme postavu Mamushi. Nejednalo se o dechberoucí příběh, spíše typickou oddechovku, kde jsme se stejně toho moc nedozvěděli. Co mě však nikdy neomrzí je hudba...

Fairy Tail (2014) kolmo 10/10 12345678910 03.03.2019

   »    Za mě se Fairy Tail 2014 drží kvalit první řady, jako u každého podobného anime se najdou věci, které se dají zkritizovat, ale já jsem se bavil, tak se do toho pouštět ani nebudu. Chválím hlavně hudební doprovod, které je jako vždy epický i super OP a ED. Hodnotím stejně jako první řadu.

Hakata Tonkotsu Ramens Mia777L 10/10 12345678910 03.03.2019

   »    Další z překvapivých anime ze zabijáckého prostředí. Ze začátku měl člověk problém se zorientovat ve všech těch organizacích a přiřadit k nim jednotlivé hrdiny. Postupně vše zapadlo a zapůsobilo na mě, jak jsou všichni mezi sebou propojení :) Skvělý příběh nabitý akcí, podvody, lstmi, napětím a humorem. Jen škoda, že některá tajemství a nečekané informace vypluly tak rychle na povrch. Nedokázala jsem se odtrhnout, až mi bylo líto, že je konec. Hlavní postava Lin byla naprosto originálně zpracovaná. Sice jsem si občas přála, aby se trochu vzmužil :) Banbu jsem si hned oblíbila a další postavy si též získaly naprosté sympatie... i ti naši záporáci, i když existovala doopravdy tenká hranice mezi dobrem a zlem :) Vlastně by se dalo říct, že zde se to natolik neřešilo. Animace příjemná a hudba super, dokonce i opening stál za poslech.

Boku no Hero Academia the Movie: Futari... zukadotuarikitotekutakume 6/10 12345678910 03.03.2019

   »    To byli Midoriya a Lida vždycky tak otravní? Teda je pravda, že Midoriya byl otravný převážně ze začátku, postupem časem se to zlepšilo, ale i tak. Musím říct, že mě zklamalo, že i když se celý film odehrával na „největší světové výstavě Schopností a hrdinských předmětů", tak jsme vlastně nic z té výstavy prakticky neviděli, sice jsem tohle vcelku očekával, ale přece jen jsem doufal, že tam aspoň něco málo ukážou. Další věc, která se mi nelíbila, byl ten fakt POZOR MENŠÍ SPOJLER, že se na ostrově sešli téměř všichni Midoriyovi spolužáci, jejich příchod mě zkrátka přišel příliš kýčovitý a z nějakého důvodu jsem vůbec neměl radost, že to budou zase oni, kdo budou bojovat po Midoriyově boku. KONEC MENŠÍHO SPOJLERU. DALŠÍ SPOJLER TO, že je David tajným „velitelem" těch padouchů jsem očekával už od té scénky, kdy ten padouch s někým telefonoval, takže tohle mě zklamalo, na druhou stranu...

Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no... Mia777L 10/10 12345678910 02.03.2019

   »    Tohle anime mě příjemně překvapilo. Myslela jsem si, že se budu nudit, ale bylo to přesně naopak. Hodně vojenské strategie, kterou má pod palcem génius :) Hlavní hrdina mi lehce připomíná Lelouche z Code Geass, aspoň co se inteligence týče. Ikta má i svou úchylnější stránku, čímž už takhle dramatický příběh aspoň trochu svým humorem odlehčuje :) Yatori u mě vedla svým šermířským uměním na plné čáře. Celkově byl děj zajímavý, dost napínavý a emoce zde neskutečně vířily. Animace příjemná, hudba vynikající... i opening se povedl.

Ao no Exorcist: Spy Game Mia777L 6/10 12345678910 02.03.2019

   »    Takové lehce humorné Ovíčko o Shimovi. Nijak závratný příběh, ale občas se člověk i trochu pobavil. Hlavně jsem zas viděla některé své oblíbené postavy :)

Gekijouban Nanatsu no Taizai: Tenkuu no... Mia777L 8/10 12345678910 02.03.2019

   »    Tenhle film nebyl natolik dechberoucí jako poslední série, ale přesto měl hodně do sebe. Zajímavý příběh, který doprovázel úžasný soundtrack. Je lehké si zamilovat sedm smrtelných hříchů, s jejich schopnostmi a různorodými charaktery. Spíš mě mrzí, že se zde objevilo méně bojových scén, protože některé techniky člověka naprosto pohltily. I přesto vás to nutí tohle anime zbožňovat.

Boku no Hero Academia the Movie: Futari... Mia777L 8/10 12345678910 02.03.2019

   »    Parádní film, který mi připomněl, jak skvěle je zpracované celé anime. Chvilku to byla taková oddechovka a později se začalo přiostřovat. Zuřivé emoce a dobře ztvárněný boj. Animace dobrá a soundtrack se náramně hodil k celkovému příběhu.

Sirius the Jaeger Mia777L 9/10 12345678910 02.03.2019

   »    Tohle anime mě pohltilo na samém začátku a nepustilo až do konce. Sice námět není nic originálního, když si vezmu třeba obdobné anime jako je Owari No Seraph. Jenže si nemůžu pomoct, ale tyhle hrdiny jsem si vychutnávala. Postavy byly zajímavé a utkvěly mi v hlavě, jako samotný konec... Opening s Endingem polechtaly po duši a animace byla příjemná. Některé akční scény byly senzační, ale je škoda, že se jich tam neobjevilo o to víc 😊

Chaos;Child Mia777L 6/10 12345678910 02.03.2019

   »    Z počátku jsem se musela rozvzpomenou, o čem byla předchozí série Chaos Head, nakonec jsem pár úryvků z hlavy vydolovala, ale stejně jsem to natolik nepotřebovala. V druhé sérii se setkáme s úplně novými postavami a načíná se staronová série vražd. Popravdě je příběh změť chaosu. Postupně jsem si na nenadálé scény zvykla, ale stejně jsem si říkala, co to zase je? Skutečnost, nebo? I samotné vysvětlení celé pointy bylo jaksi splácané dohromady. Takové rozřešení na mě nijak nezapůsobilo. Ale musím říct, že některá překvapení byla opravdu skvělá. Když to vezmu kolem a kolem, druhá série mě oslovila víc, i když hlavní mužská postava opět uplakaná 😊 Možná, kdyby se to vzalo trochu jiným směrem, byl by děj o dost silnější. Co však musím pozdvihnout je hudba, zvláště Opening s Endingem.

Golden Time Mia777L 7/10 12345678910 02.03.2019

   »    Tak jsem vyštrachala něco z toho romantičtějšího žánru. Golden Time je trochu nenáročnější dílo, hlavně v první polovině, kdy se spíše seznamujeme s postavami a teprve se rozvíjí vzájemné vztahy. Až v druhé polovině nabírá na dramatičnosti. Tada Banri je pro mě takový polovičatý 😊 Chvílemi jsem s ním chtěla zatřást a jindy jsem s ním naprosto soucítila. Kouko zase místy byla naprosto neoblomná, až vtíravá, ale poté se více rozvinula a stala se snesitelnější 😊 I zbylé charaktery super, nejvíc mi utkvěla v hlavě Nana-san. Hned mi totiž naběhlo anime Nana 😊 Animace příjemná a soundtrack taky nebyl špatný.

Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu Mia777L 10/10 12345678910 02.03.2019

   »    Čekala jsem těžkou romantiku a přišlo velice příjemné překvapení. Anime bylo propleteno vícero žánry, z čehož nejvíc mě překvapil právě horor 😊 Nádherně stvořený svět, plný nebezpečí a neskutečného dobrodružství s hrdinou amatérem, který vás přesto strhne s sebou. Není to kdovíjak úchvatný hrdina, ale líbí se mi, jak postupně ukazuje všechny části svého charakteru, ať ti dobré, tak ty špatné. Na jednu stranu se ani nedivím, že v některých chvílích ztrácí rozum, protože některé scény už byly přehnaně drastické a Subara jsem doopravdy litovala. Návrat časem se mi jakožto hlavní myšlenka líbí. Mělo to dost do sebe. I další postavy byly skvělé a také ukázaly vícero stran jejich tváře 😊 Hudba vynikající, ať už soundtrack, tak openingy a endingy. Animace dobrá. Celkově musím dát plný počet bodů, protože tohle anime je naprosto skvělé. Romantické, dramatické, hororové, pošetilé,...

Higashi no Eden Mia777L 8/10 12345678910 02.03.2019

   »    Opravdu originální kousek z anime světa. Skutečná myšlenka vložena do neuvěřitelné díla, ačkoli v určitých ohledech jsem se ztrácela a urputně hledala danou pointu. Nakonec se i v chaotičnosti našla cesta k porozumění, alespoň základnímu směru 😊 Milé postavy, kde vévodil hlavně Takizawa se svým spletitým charakterem. Hlavně se mi líbila rozporuplná hranice, kdy jsem doopravdy netušila, zdali je největším klaďasem či naprostým záporákem, což se naštěstí na konci příběhu vyjasnilo. Škoda, že konec příběhu byl moc ukvapený a bohužel zůstal i otevřený. Animace působila příjemně a zvláště Opening povzbudil na duši 😊

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito Mia777L 6/10 12345678910 02.03.2019

   »    Vcelku příjemné Ovíčko, kde se více koukneme do minulosti Chise. Děj sice není natolik dechberoucí a příběh natolik osvěžující, ale opět nádherně zpracovaný obraz.

Mahou Tsukai no Yome Mia777L 9/10 12345678910 02.03.2019

   »    Skvostné anime. Poetický příběh s charismatickými postavami. Nádherně zobrazené prostředí míchané s reálnými místy a těmi fantazijními. Emoce hýří všemožnými směry a myšlenka děje nenechává člověka v klidu. Chise je příjemná hrdinka a průběhem veškerého dění se její postava rozvíjí ještě do lepších měřítek, i když je zasazena do role „oběti úrazů“. Elias působil opravdu spíše jako dítě, které se teprve učí těm „lidským“ pocitům. Jejich vzájemný vztah je docela oříšek, ale přesto jsem hltala jeden díl za druhým, i když konec se mi zdál lehce odfláknutý a kladu si otázku, kam tedy zmizel otec a bratr Chise... I další postavy zaujaly a líbilo se mi jejich propracování, protože animace svou barvitostí a určitými efekty potěšilo oko diváka 😊 Co mě odrovnalo... hudba. Zamilovala jsem si první Opening, zazněla zde i Kokia a její skladba Dance of the spirit a celkový soundtrack také...

Special A Mia777L 10/10 12345678910 02.03.2019

   »    Nevěděla jsem, do čeho jdu, ale přišlo velice milé a úžasné překvapení. Tohle anime mě naprosto odrovnalo. Už dlouho jsem se takhle nezasmála. Hlavní postavy mě úplně odrovnaly a hlavně jsem si všechny do jedné zamilovala. Hikari se svou energií a tvrdohlavostí mi připomínala samu sebe 😊 Kei zase chladný hezounek. I další vystupující měli své osobité charaktery. Ze začátku se děj spíše otáčel kolem různých soubojů a postupně se zintenzivňovala romantická stránka. Některé scény sice byly občas nadsazené, ale i přesto mě to nenechalo chladnou. Co se týče hudby, ta nijak nezapůsobila. Animace zvláště obličejů byla famózní, zvláště vykreslování hezounků 😊 těla byla zobrazena opět vtipně, s dvoumetrovými údy, ale ani to nepokazilo celkovou atmosféru anime. Doporučuji všem romantikům.

Ou-sama Game The Animation Mia777L 6/10 12345678910 02.03.2019

   »    Hodně krvavé a brutální anime. Příběh má sám o sobě velice zajímavou myšlenku, ale jak už zde v komentářích bylo řečeno, bohužel bylo trestáno a netrestáno podle nespravedlivých pravidel. Někteří si toho mohli dovolit více, jiní se jenom blbě podívali a už pípal telefon 😊 Hlavní hrdina takový ubrečený mladíček, i když beru na vědomí, že být v takové situaci, tak jde psychika do háje 😊 Konec mě deprimoval, protože je to začarovaný bludný kruh. Škoda, že si tvůrce trochu více s dějem nepohrál. Animace ušla, i když některé ty scény byly opravdu nechutné 😊 Co ale musím pozdvihnout je daný Opening, který asi už nikdy z hlavy nedostanu, ten stojí za to si poslechnout 😊