akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10930
  • Uživatelů: 32582
  • Hostů: 169 + 1578

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou xBoBx 6/10 12345678910 09.10.2019

   »    Anime bylo celkově dost podobné Isekai sériím, které jsme už viděli. Vlastně mi to dost připomínalo Tate no Yuusha - hlavní hrdina je slaboch, na kterém byla spáchána křivda. Hrdina přežije a od všech se distancuje. Za krátkou dobu neuvěřitelně zesílí a objeví "pravdu" o světě. Začnou se kolem něj motat ženské hlavní hrdinky všeho druhu atd... Nic nového jsme nakonec neviděli. I tak mě anime vcelku bavilo a vlastně bych se ani nezlobil za druhou sérii.

Mahou Tsukai no Yome Nezumy 9/10 12345678910 09.10.2019

   »    Pro mne je seriál něčím, co může přinést zajímavý vhled do nitra člověka a jeho přístupu k životu. Jsem vděčná za spontánní momenty plné humoru, které odlehčují jinak tíživou atmosféru.

Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de... Tupouni 1/10 12345678910 09.10.2019

   »    To je tak když něco zní podle popisu jako jeden díl ze Simpsonů a proto tomu dáte šanci. Aby jste po prvním díle zjistili, že zdejší matka vypadá spíše jako spolužačka a cílem celého anime je ukázat vám její zadek a prsa. Až se divím, že to tu ještě nikdo neobdařil perfektním hodnocením. :)

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Brook 1/10 12345678910 09.10.2019

   »    Od animace až po tempo prostě šílená věc... Dropnuto asi u 4. dílu... Už se proberte japonci a začněte dělat něco jinýho než tuctový isekaie!

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Tupouni 3/10 12345678910 09.10.2019

   »    Tento žánr už se dostal do bodu, kdy nestačí marně kopírovat úspěšné série. Ony už se kopírují nápady z těch kopií. A stejně z toho vzejde haremová blbost jako vždy. Nechápu, jak může být autor tohoto sám se sebou spokojen. Lidi to stále baví, takže těch marných pokusů tu bude stále víc a víc. Alespoň že to vypadalo celkem pěkně když už nic.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Lota 9/10 12345678910 08.10.2019

   »    Zajímavý isekai, pěkná kresba a charaktery byli pěkně zpracované. Hajime se se svým údělem zajímavě vypořádal. Postupem času mi přišel jako voják, který prošel mnoho bitvami, což se tak stalo. Holky okolo něj měly, každá svůj půvab, ani jedna mi vyloženě nevadila. Průběh mi přišel takový urychlený, ale nemělo to velký dopad na celkový příběh. Za mě velká spokojenost.

Mob Psycho 100 II Mia777L 7/10 12345678910 08.10.2019

   »    Druhá série anime mi přišla dost ochuzená. První polovinou jsem se prokousávala různými vztahovými záležitostmi a ta pravá zábava nastala až v druhé polovině, což je velká škoda, protože akčních scén jsem se sice nabažila, ale mohlo jich být sakra víc :) Trochu ubylo i těch humorných scén, ale když se nějaký ten "joke" objevil, smích se nedal zastavit :) Tohle anime jsem si zamilovala, ale musím uznat, že první série byla rozhodně lepší :) Jinak animace typicky "Mobovská" a nejvíc se mi líbí právě znázornění Moba ve svém "100% módu" :) A hudba opět příjemná i s docela chytlavým openingem a endingem.

Kimi no Suizou o Tabetai gogi 10/10 12345678910 08.10.2019

   »    nevim co mám popravdě napsat a co hodnotit jen jedno můžu napsat film který člověka zasáhne u srdce!

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou tenzelenej 5/10 12345678910 08.10.2019

   »    Nevím jak se ohledně tohoto anime cítit. Nenašel jsem v tom že by to bylo konkrétně na něco zaměřený nebylo to ani o příběhu, o boji, sebe zlepšení, harému, příběhu, postavách, takový mix všeho dohromady průměrně zpracovaný. Prostě jenom začátek a pointa nikde. ale nemůžu říct že jsem se nebavil byla to zábavná směs něčeho.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Deltasovet 10/10 12345678910 07.10.2019

   »    Zajimave anime na ktere je dobre se podivat. Melo to vtipne scenky, ktere tomu dodaly na zabave.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou VegetaCR 5/10 12345678910 07.10.2019

   »    Začátek tohodle anime byl naprosto perfektní, že jsem mu odpustil i tu odpudivou 3D animaci Bossů. Ale jak jsme se dostali z 1 dungeonu tak to zase sklouzlo k obyčejné harémovce, která gradovala snad k nejtrapnějšímu dílu v isekai ever, co jsem kdy viděl. Dračí A... F... Kdo viděl tak si to domyslí. To byl fakt děs :( Ale pak přišli poslední 2 díly a ty to zase nakoply. Mít tohle anime 6 dílů tak ho hodnotim dost vysoko takhle je to jen průměr. Škoda.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou BluelightHoney 9/10 12345678910 07.10.2019

   »    Tohle anime mě příjemně překvapilo. Hlavní postavy jsou zpracovány dobře i charakterově a příběh má v tomto žánru celkem atypický průběh. Na druhé straně by mohlo být delší, aby upozaděnou většinovou část příběhu více rozvedl.

Mob Psycho 100 Mia777L 10/10 12345678910 07.10.2019

   »    Z mého pohledu je Mob Psycho 100 naprosto senzační a oddychové anime! Určitě svou dějovou myšlenkou a animovanou formou se jedná o originální dílo, které jsem si ihned zamilovala. Některé vtipné scény člověka rozsekaly na kusy :) Bavila jsem se od začátku až do konce. Zvláště při některých bojových scénách jsem ani nedýchala :)I hudba stojí za zmínku. Opening s endingem jsou parádní. Postavy nenudily a našla jsem si pár oblíbenců :) Sice mě některé účesy doslova štvaly, ale což... to by Mob ztratil na charakteru :) Ano, tahle tvorba nemusí nadchnout všechny, ale je to čistě a jen na vkusu diváka.

Kengan Ashura zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 06.10.2019

   »    Očekával jsem bezhlavou řežbu, ale to jsem dostal jen do určité míry, anime je vcelku překvapivě založené hlavně na characterech a worldbuilingu, a obojí tyto složky jsou zvládnuty opravdu dobře.

Darling in the Franxx Mia777L 8/10 12345678910 06.10.2019

   »    Chvíli mi trvalo, než jsem se prokousala prvními díly, ale to očekávání za to stojí. První polovina spíše obsahovala boje a neurčité emoce, které se postupně vyvinuly až právě v druhé polovině a děj získal na síle, kdy dokázal udržet divákovo pozornost. Postavy byly ze začátku dosti upjaté a nedokázala jsem si přesně určit, kam koho zařadit. Později se charaktery začaly měnit a nabírat na tvaru. Zobrazení nepřátel mě nijak neuchvátilo a samotné boje s Klaxosaury působily dosti chabě a to nemluvím o Virmech. Ale hlavní myšlenka příběhu mě nadchnula. Animace i hudba nebyly k zahození :)

Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no... Lota 10/10 12345678910 05.10.2019

   »    Anime má skvělou animaci a též i příběh. Ikta je zatažen do armády proti své vůli a vyrovnává se s tím po svém. Když už tam musí být, tak jedná dle svých zásad. Vzájemná důvěra s Yatorishime je úžasný. Skvěle je doplňují ostatní členi party. S tímto kouskem sem nadmíru spokojená.

Fairy Tail (2018) dahakere 3/10 12345678910 04.10.2019

   »    Dlouhá, velice dlouhá cesta je u konce. Můžu říct, že za těch 10 let co to jelo jsem s tímhle, dá se říct, pomalu rostl. Ze začátku vtipná záležitost s excelentním soundtrackem se postupně měnila v nesmyslnou pohádku o tom, jak kamarádství vyřeší všechny problémy i když jsou ty problémy obří černej drak. A ano na FT jako celek se člověk musí dívat jako na pohádku, však ty poselství mu jsou vmetány do obličeje každou minutu. Postupně jak klesala kvalita děje, díky neschopnému autorovi předlohy, kvalita zpracování, protože to očividně nikoho nebavilo po tolika dílech už dělat a co je nejhorší tak hudba šla taky do kopru, se z toho stal můj "guilty pleasure", s tím že jsem u většiny dílů mlátil hlavou o stůl, ale i tak jsem si další týden znovu pustil nášup. Tak to by bylo o FT a teď o této sérii. Jednoduše řečeno, tohle byla ta nejhorší část FT. Autor předlohy naprosto nezvládal ukočírovat svoje myšlenky a nápady. Proto tam na FT útočí ti nejsilnější z nejsilnějších mágů, ti mají plnou...

Kimetsu no Yaiba dahakere 8/10 12345678910 04.10.2019

   »    Děkuji za to. Konečně, až mi začne někdo zase vysvětlovat, že tento žánr "hejtím" a neměl bych se na něj teda dívat, tak mám další věc kterou mu můžu omlátit o hlavu a říct "ONO se to dá udělat dobře, když se chce !!!". Klasický šablonovitý shounen, kde se hlavní postavě stane nějaká tragédie, která mu změní život. Pokračuje to vytyčením hlavního cíle (stát se XYZ, zabít záporáka XYZ,...), výcvikem a potkáním dalších postav, které nás budou doprovázet po celou dobu. Tady prostě nic nového nevymyslíš. A proto stačí tak málo, aby to nezapadlo. Geniální zpracování, výborné schopnosti (tady převážně záporáků) a neudělat z toho klasickou nekonečnou dojnou krávu. Pak tomu člověk odpustí ten humor založený na pobíhání dokola s hlasitým vřískotem doprovázený tupým výrazem v obličeji. Sakra komu tohle ještě dneska přijde vtipné netuším. Shrnu to takhle: Ufotable (není třeba víc dodávat), chytrá akce, výborní záporáci a hloupý humor, který do toho žánru bohužel patří. Výsledkem je příjemné...

Cop Craft dahakere 3/10 12345678910 04.10.2019

   »    Klasický příběh o 2 nesourodých postavách, které spolu musí začít pracovat a postupně si k sobě najít cestu. Zápletka fungující tak dlouho, že si ani nepamatuji, kde jsem to viděl poprvé. Tady se jedná o jakousi mimozemšťanku z magického světa a normálního poldu, který přišel o parťáka. Anime bylo zábavné, dokud se řešil hlavní případ s vílou, ale jak se to od půlky vyřeší a začne se řešit rasismus, tak to upadá do naprosté nudy. Celou dobu nedávalo smysl, proč ti lidi nemají rádi mimozemšťany a vysvětlení o konečném veleplánu hlavního záporáka tomu moc nepomohlo. Navíc to dělalo studio, které stojí za nejhorším zprzněním legendární předlohy v historii anime (CGI Berserk). A oni se i ze začátku překvapivě snažili, ale dlouho jim to nevydrželo. Hlavním tahákem by měla být chemie mezi hlavními postavami, ale člověk jim to z nějakého důvodu naprosto nevěří ani na minutu. Prostě se začnou mít rádi a konec.

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... dahakere 4/10 12345678910 04.10.2019

   »    Ah, v záplavě Isekai kravin (tuto sezónu 5 a všechny nedívatelné blbosti) tu byla jedna naděje na skvělé a zábavné RPG anime, které mělo ke konci svého spin-offu vyšlapanou cestičku k velice zajímavé zápletce. Bohužel se někdo rozhodl to ignorovat, zmačkat, zahodit a nejlépe to rovnou skartovat. A proto tuto sérii sledujeme jak se mezi sebou rvou pokaždé 2 rodiny z toho nejhoršího důvodu. Protože bůh/bohyně/vůdce z 2. rodiny je prostě namyšlený idiot. Takže dungeonu se dočkáme asi tak 5 minut a odpovědi na otázky nedostaneme žádné (jo jeden nepřímý náznak v posledním díle). Kdyby se tam nestaly 2 trochu podstatnější věci, související s rodinou hlavní postavy, tak bych si myslel, že to je nějaký z prstu vycucaný filler. Protože kvalitou obsahu to přesně špatnému filleru odpovídalo. A ano chápu, že to je jen cesta jak se z Bella postupně stává hrdina, kterého svět potřebuje, ale jde to udělat i zábavně a trochu zajímavě. Na ten konec jim už neskočím stejně jako předtím. Momentální...

Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail... dahakere 6/10 12345678910 04.10.2019

   »    Po nic neříkajícím nultém díle přišlo nic neříkající pokračování plné nudy a nepovedené snahy o detektivku. Spin-off navazuje na událostí z Fate/Zero (jedno z nejlepších anime co jsem viděl BTW) a sleduje život Wavera, který má výčitky a asi i spoustu dalších mentálních problémů z toho, že přežil 4 válku o svatý grál (F/Z). Spolu se svojí učednicí Gray, která má jedno velké tajemství a jednu trapnou mluvící kostku, se snaží řešit záludné případy zahrnující magii. Je zde spousta flashbacků a narážek, mluví se o 5. válce, takže víme, že události jsou před F/SN a několik známých postav tu propojuje 3 různé série a světy. Olga tu byla k sežrání :). Takže jako fanservis to funguje skvěle. Ale nefunguje to skvěle jako detektivka, kterou se to snaží být. Vyřešení všech případů přijde prostě jen tak z ničeho nic, prostě naše hlavní postava tam vychrlí několik náhodných dedukcí, které se mu hodí a odhalí pachatele, který je skoro vždy nějaká neznámá postava, kterou jsme nikdy neviděli. Navíc...

Totsukuni no Shoujo Mia777L 6/10 12345678910 03.10.2019

   »    Němá desetiminutovka s krátkým, ale přesto s milým příběhem. Doopravdy jen taková malá ochutnávka, která toho zase tolik neřekne. Moc se mi líbila jemná animace.

Miru Tights Sagittarius 7/10 12345678910 02.10.2019

   »    Anime dela presne to co pise ze bude delat :D Dukazem je to ze jakmile hlavni postavy mluvi tak vetsinu casu mame pohled od pasu dolu :D Animacne je to hezky nakreslene i kdyz je mnoho scen jen obrazek po kterem klouze kamera. Nejzabavnejsi byly dily kdy je hlavnim protagonistou jejich nejaky muzsky spoluzak (vs ucitelka, vs sestra). Jinak je to takove fajn anime. Velmi kratke a dalo by se rici ze i zbytecne :D A uziji si ho jen ti lide kteri maji zajem v tom danem typu obleceni o kterem to je :D

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... Sagittarius 7/10 12345678910 02.10.2019

   »    Jak jsem byl nadseny z prvni serie tak zde prislo takove drobne vystrizliveni. Navic 4 roky od prvni serie je trochu moc. Sice jsem se podival na recap dil ale i tak jsem dost plaval v tom kdo je kdo a jak kdo co komu udelal v prvni serii (hlavne z vedlejsich postav). Dale za to asi muze uvod. Prvni 4 epizody jsou o stretu s Apolonem a pusobilo to nezajimave a uspechane. Pak zacal ark s ulici lasky a liskou. To uz bylo mnohem vice zajimave. Tam uz jsem z toho citil to same jako z prvni serie. Zaver uz byl zase takovy meh..... Jeste do toho mi prislo ze casto hlavni hrdina preslapuje na miste a misto toho aby udelal neco "cool" tak misto toho neudela nic a nebo ceka. Znim nejak moc negativne :D Ale po te prvni serii jsem cekal neco podobneho a dostal jsem jenom fajn anime. Slabsich 7/10

Fairy Tail (2018) fancam 10/10 12345678910 01.10.2019

   »    Prostě srdcovka :))))) Kéž by to bývalo nikdy neskončilo :D Poslední sérii jsem si naprosto užila, byla plná akce a napětí, dramatu a romantiky... A totálně jsem se zamilovala do Zerefa :-D