akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11071
  • Uživatelů: 33599
  • Hostů: 244 + 162

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Higashi no Eden: Gekijouban I - The King... Mia777L 7/10 12345678910 07.01.2020

   »    Příběh pokračuje dál a startuje to skoro stejným začátkem :) Akorát už Takizawu známe :) Děj se bohužel v tomhle prvním filmovém příběhu teprve rozehřívá. Akce a napětí se začíná utvářet skoro až na konci, takže rozlousknutí musí být až v tom dalším pokračování :) Ale i přesto příběh nebyl tak špatný, měl své vlastní klidné tempo, které neuráželo. Animace příjemná, hudba skvělá, zvláště závěrečná píseň :)

Koutetsujou no Kabaneri kolmo 8/10 12345678910 07.01.2020

   »    Podle mého se jedná o vcelku zajímavé postapo anime, říznuté zombie apokalypsou a trochu toho steampanku. Určitě to není přelomové dílo, které by apelovalo na nejlepší anime roku, nicméně i tak má své kouzlo, dobrou akci a vcelku zajímavé postavy. Vyzdvihnout musím také kresbu, která je na dobré úrovni. Pro mne je Koutetsujou no Kabaneri milé překvapení u kterého jsem se dobře bavil.

Hellsing (2006) Jake31 8/10 12345678910 06.01.2020

   »    Krvavější, brutálnější, šílenější, tak takový Hellsing Ultimate, ale to je vše. Zpracovaní je dobré, ale přeci jen původní počin se líbil více, ač není takového dějového rozsahu.

Hellsing Jake31 8/10 12345678910 06.01.2020

   »    Dobrý příběh o rodu Hellsingů a jejich organizaci. Alucard je skvělý, děj je trošičku slabší, ale výsledek je uspokojující.

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai (2019) xBoBx 8/10 12345678910 06.01.2020

   »    Druhá série byla zábavná, stejně jako ta první. V některých okamžicích možná i lepší. Všechny postavy z první série tady opět dostaly spoustu prostoru. Ke klasickým situacím z harémovek nám tu navíc přibyl i školní festival (tyto díly byly obzvlášť zábavné). Příjemně překvapil i ten nenásilný konec (nebudu spoilerovat, ale takové konce mi u novějších harémovek chyběly). Můj názor z první série, že jde o jednu z nejlepších harém komedií, tak zůstává i po shlédnutí dvojky. 8/10 v kategorii harémů - určitě všem doporučuji

En`en no Shouboutai Mia777L 10/10 12345678910 06.01.2020

   »    Jedním slovem... miluju :) Originální téma s úžasnou atmosférou, kdy se trochu vracíme do období Soul Eatera :) Jsem ráda, že autor se pustil i do jiného díla, protože Shouboutai nemá chybu. Má napětí, emoce, vtip (i když jsem čekala, který z nich začne skládat toaletní papír do trojúhelníčku :D ), drama a velmi bojového ducha :) Líbí se mi, jak každá postava je charakterizovaná a dokáže některými hláškami přizabít diváka :) Při některých akčních scénách jsem ani nedýchala a doufala ve žhavé vítězství :) Shinru jsem si oblíbila napoprvé, hlavně si pořád říkala, nasaď si ty boty :) A i další hrdinové se vám vryjí do paměti, i díky jejich kresbě, například Shinmon a jeho oči. Animace má své dobré i špatné stránky, ale popravdě v tomhle ohledu byl na prvním místě děj :) Hudba naprosto skvělá a překvapil mě druhý opening od Coldrainu, nečekala jsem, že zrovna k takovému anime přidají naprosto `wild` music :) Úplně mě nabíjí jako celý Enen no Shouboutai. Pro někoho se možná nebude zdát...

Kenja no Mago Mia777L 6/10 12345678910 06.01.2020

   »    Bohužel je člověk už natolik nabažený obdobného tématu, že při sledování Kenja no Mago jsem si říkala, už abych měla za sebou všechny díly. Je to vzatý za špatný konec. Neporazitelný a všemocný hlavní hrdina, kolem něj další postavy, navíc tolik, že jsem si je ani za těch 12 dílů nezapamatovala. Ti se zaučují docela rychlým způsobem, až se musím smát :) Záporák se za tu dobu moc neprojevil. A ten požitek ze sledování boje chyběl. Přišlo mi to celé přitažené za vlasy, jako by tohle anime bylo uplácané z vícero děl do ohrané kuličky. Je to škoda, protože hudba i animace, zvláště znázornění očí, měla svůj příjemný efekt.

Levius VegetaCR 8/10 12345678910 06.01.2020

   »    No nevim jak to Netfix dělá, ale servíruje nám zase další pecku, která dokáže zaujmout a nepustit až do posledního grandiozního finále. Musim uznat, že 3d animace jde neuvěřitelně dopředu a co pred 5 lety vypadalo na obrazovkách ohizdně v dnesšní době působí už velice dobře. A zvlášť do bovojích anime je to dobrá volba. Po příběhocvé stránce nečekejte nic dechberoucího, ale příbeh je tak dobře podán, že jede od bodu A do bodu B jedna báseň. Zasazení do alternativní historie kde pára je vše byl dobrý nápad a zpracování boxu je na jedničku. Postavy si člověk oblíbí i začne nesnášet. Jedne co mi zde vadí a irituje je prostě známe kliše ( poraz mě a budem pak velký kámoši ) takhle to moc ve skutečném světě holt nefunguje a tady prostě Asijská tvorba moc tlačí na pilu. A hlavního záporáka bych nejradši nakopal za ty větční keci o blbostech. Ale jak říkám. Velice kvalitní sportovní drama s prostředí boxu, který mám velice rád.

Kakuriyo no Yadomeshi nottallama 10/10 12345678910 05.01.2020

   »    Přesně jak píše uživatel v dřívějším hodnocení, tak i mě toto anime připomnělo Kami-sama Hajimemashita, které se mi moc líbilo a toto anime nebylo výjimkou. Zábava od začátku do konce, bylo tam vaření, romantika a komedie. Anime přesně pro mě a hlavně na oddech a útěk od stresu. Doporučuji!

Grand Blue Jake31 9/10 12345678910 05.01.2020

   »    Musím naprosto souhlasit s ostatními recenzenty, kteří již napsali své hodnocení. Je to skvělé, vtipné a smích nebere konce.

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai xBoBx 8/10 12345678910 05.01.2020

   »    Bokuben je názorným příkladem dokonalé harémovky. Je tady vše, co k tomuto žánru patří - zástup hlavních hrdinek všech charakterů, které z harémů znáte. Hloupý hlavní hrdina, kterému nedochází, jak po něm hlavní hrdinky jedou. Příběh z tábora, horkých pramenů, bazénu, festivalu.... Prostě z pohledu harému tomu není co vytknout. Přidejte k tomu pěknou kresbu, ucházející animaci i slušný hudební doprovod, hlavně ale perfektní vtip (a tím nemyslím pouze ty klasické trapné momenty, ale opravdu vtipné a originální scény) a je z toho jedna z nejlepších harémovek posledních let. V první sérii si hlavní hrdina nevybere, což je dobře (nesnáším ty smutné konce, kdy všechny ostatní dívčí postavy dostanou košem (||❛︵❛.). Na druhou sérii se nejspíš vrhnu hned teď, tak uvidíme, jestli se ponese v duchu této první. V kategorii harémovek tuto hodnotím 8/10

Cooking with Valkyries Pira 3/10 12345678910 04.01.2020

   »    Někde mě zaujala hloupoučká uvodní písnička a pěkná animace a musím říct, že v seriálu toho asi víc nebylo. Vlastně nemám skoro co hodnotit, ale seriál jsem nakonec nejspíš dokoukal proto, abych se přesvědčil, že náhodou neobsahuje něco zajímavého. Podle mě neobsahuje. Pro lidi, co neznají herní předlohu (se kterou to stejně nemá kromě postav nic společného - jedná se myslím o nějakou akční rubačku), nebo nemají obří zájem o vaření a anime, seriál asi nemá žádný význam.

Granblue Fantasy The Animation Season 2 xBoBx 6/10 12345678910 04.01.2020

   »    Druhá série se nese v podobném duchu, jako ta první. Posádka Granscypheru pokračuje ve své cestě napříč různými ostrovy a armáda Říše je jim stále v patách. Druhá série nám nic moc nového k hlavnímu příběhu neřekne. Je spíše složená z několika příběhů, kde hlavní hrdinové řeší věci ze své minulosti. Říše dál pokračuje v nepochopitelných experimentech a vše nové, co se dozvíme, jsou opět jen nejisté náznaky. Celkem mě mrzí, že v celé druhé sérii k posádce nepřibyl ani jediný nový člen. To je od série, která má tolik postav a na budování posádky je založená, velké mínus. Osobně tyto "reklamy" na smartphone hry nemám příliš v oblibě. Granblue Fantasy je mezi ostatními počiny tohoto typu ale spíše světlá výjmka, na kterou se rád znovu podívám, a za třetí sérii se zlobit nebudu. Hodnotil bych maximálně pětkou. Za skvělou KRESBU (okamžitě si vzpomenu na Bravely Default pro Nintendo 3DS) dávám ale bod navíc.

Sword Art Online: Alicization - War of... Pira 7/10 12345678910 04.01.2020

   »    I když jsem na tohle pokračování koukal opět jedním dechem, nebylo to nějak ono. Napínavé a akční to je pořád dost, ale pár věcí v příběhu nezapadá s dostatešnou elegancí a smysluplností. Technicky je to jen polovina série, tak je možná lepší počkat na dojem z celku.

Beastars dahakere 8/10 12345678910 04.01.2020

   »    S anime jsem začal pouze ze zvědavosti. Čekal jsem nějakou úchylnou furry komedii s hnusným CGI, kterou dropnu po prvním díle. A víc jsem se splést nemohl. Nevím jak se o tom rozepsat a proto to ani dělat nebudu. Prostě svět zvířat, který je přirozeně rozdělen na 2 skupiny a v něm se řeší spoustu překvapivých témat, které jako neznalec předlohy (já) naprosto nečekáte. CGI v prvních dílech občas praští něčím do očí, ale jak jsem si všiml, tak přibližně od třetiny je vše nádherné a není tam vidět téměř žádná chyba. Skvělé propojení světa lidí a zvířat. Pro mě jedno z největších překvapení roku 2019.

Vinland Saga dahakere 8/10 12345678910 04.01.2020

   »    Anime na které jsem byl po ohlášení asi nejvíce zvědav. A dopadlo? Dopadlo dobře. Wit studio se na tento projekt sice moc nehodí, ale já mám jejich styl opravdu rád (zatím udělali nejlépe vypadající pokemon film co kdy vznikl, když nepočítám detektiva pikachu) i přes to, že jejich využívané CGI není zrovna na vrcholu. Některé díly působí zbytečně, nudně (hlavně začátek) a nikam nic neposouvají. Naštěstí se vždy po chvíli nudy stane nějaký velký zvrat, který to celé vynahradí. Co zvládlo toto anime skvěle jsou vedlejší postavy, ze kterých se stávají najednou postavy hlavní, a ten náš nesnesitelně otravný hlavní charakter jde naštěstí na druhou kolej. V tomto případě to není ale žádný problém, protože ta hlavní postava tak byla napsaná schválně a lze to lehce poznat tak, že ji ostatní postavy řeknou, že se chová jako idiot. Takže to není tím, že by hloupě napsaná postava působila na lidi jako idiot, ale on tak je napsaný a je to i docela pochopitelné po tom co se mu stane. Naopak...

Vinland Saga kolmo 7.75/10 12345678910 04.01.2020

   »    Skvělé anime z období o kterém toho sice moc nevím, ale po dokoukání mě láká si o něm něco zjistit. Pěkně zpracované anime i přesto, že mi nebyl hlavní hrdina sympatický. Navíc je to jedno z mála děl, které mě donutily místo zhodnocení sepsat rovnou recenzi. Docela by mě zajímalo jestli bude mít Vinland Saga další řadu.

Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo... xBoBx 7/10 12345678910 03.01.2020

   »    Velice zajímavý isekai počin. Sledujeme partu sedmi nadaných středoškoláků - géniů, kteří se dostali do fantasy světa. Možná to zprvu nezní moc originálně, ale věřte, že to svoji originalitu má. Osobně mi to docela připomnělo anime NEJIMAKI SEIREI SENKI, tentokrát okořeněné isekai a technologiemi naší doby. Hlavní postavy byly celkem zajímavé, a i když jich bylo sedm + spousta dalších vedlejších postav, nemohu říct, že by nějaká z postav nedostala dost prostoru. Příběh celkem zajímavý, a i když je pravda, že to končí otevřeným koncem, nejde o ten typ otevřeného konce stylu "domysli si jak to asi skončí". Ne, tady dávám dost šanci druhé sérii.

Tensei Shitara Slime Datta Ken Jake31 8/10 12345678910 03.01.2020

   »    Povedené Isekai, spousta dobré zábavy, sem tam nějaká ta nuda, ale nic strašného. Za mne podařený relax.

Gekijouban Nanatsu no Taizai: Tenkuu no... Jake31 9/10 12345678910 03.01.2020

   »    Další dobrodružství Sedmi Smrtelných Hříchů v povedeném filmu.

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu Jake31 10/10 12345678910 03.01.2020

   »    Skvělé pokračování první sezóny. Staří známý a trocha minulosti k tomu, abychom věděli nějaké ty střípky z ní.

Nanatsu no Taizai: The Seven Deadly Sins Jake31 10/10 12345678910 03.01.2020

   »    Skvělé dobrodružné anime s dobrým příběhem.

Hataage! Kemono Michi xBoBx 6/10 12345678910 03.01.2020

   »    Zajímavé odpočinkové isekai anime s celkem originálním nápadem. Hlavní hrdina je takový jednodušší (no co, však je to wrestlingový zápasník, že?). I když, občas ta jeho láska ke zvířatům hraničila až se zoofilií. Komediální prvky tady byly celkem povedené. Musím říct, že jsem se u každého dílu od srdce zasmál, což se mi často nestává. Příběh spíše jednodušší, ale jako odpočinkové anime mezi jinými sériemi to stačí. Postava Shigure mě tady bavila asi nejvíce. Ostatní postavy, jako Hanako nebo Camilla, ale byly také celkem originální. Každopádně zatím musím uznat, že tuto sezónu se isekai komedie opravdu povedly.

Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore... xBoBx 8/10 12345678910 02.01.2020

   »    Naprosto souhlasím s hodnoceními předemnou. Jde o zábavnou komedii v žánru isekai, která se ke konci přemění na vážný a dojemný příběh. Nikdy bych neřekl, že něco takového může fungovat, ale tady je to perfektní. K hudbě nemá žádnou výtku. Kresba a animace sice nejsou nic extra, ale ke komediálnímu žánru se to vlastně hodí. Anime si po většinu času dělá srandu samo ze sebe, jen aby nám na konci dali facku v podobě neskutečně dojemného rozuzlení příběhu. Osobně v druhou sérii moc nevěřím, ale budu rád, pokud se pletu.

Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame... kolmo 9/10 12345678910 02.01.2020
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Je to pěkné, nenásilné, klidné, nenáročné a pohodové isekai. Příběh o mladé dívce do jejíhož 5tiletého těla se "rekriminovala" tragiky zesnulá knihomolka, kterou zajímá jen jedno, knihy a čtení. Jediné co jsem moc nepobíral je věk některých postav, když pominu hlavní hrdinku(u které je její dospělé chování pochopitelné), tak ostatní dětské postavy se na svůj věk(5-7let) chovaly až moc dospěle, nicméně jednalo se o jiný fantasy svět, takže to beru tak, že zde lidi psychicky dospívají asi dříve. Krásná kresba, příjemné prostředí i hudba, dobré charaktery. Nemám moc co bych tomuto anime vytknul krom již napsaného, vřele doporučuji a moc se těším na další sérii.