akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31895
  • Hostů: 199 + 104

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Macross Frontier lekarnicka 7.75/10 12345678910 14.08.2019

   »    Jakožto fanoušek Macrosse Universe jsem neměl sebemenší problém s anime, ba naopak byl jsem opět mile potěšen a vyhlížel další sérii. Určitě bych anime doporučil všem, co mají rádi MECHA a JAP songy :)

Sword Art Online lekarnicka 8.25/10 12345678910 14.08.2019

   »    Celkově si myslím, že SAO je trošku nadhodnocené AVŠAK sám za sebe říkám, že prvních 11-12 dílu je skvělých a málo co se tomu vyrovná (LOG HORIZON)ale poté to jde tak hrozně dolů, že jsem měl co dělat abych první sérii vůbec dokoukal a to se nepovažuji za náročného diváka

K-On!! lekarnicka 10/10 12345678910 14.08.2019

   »    Ze startu jsem se bál jestli to bude anime pro mě ale ejhle, chybička se vloudila. Naprosto úžasné anime plné hudby, humoru a skvělých postav.

K-On! lekarnicka 10/10 12345678910 14.08.2019

   »    Ze startu jsem se bál jestli to bude anime pro mě ale ejhle, chybička se vloudila. Naprosto úžasné anime plné hudby, humoru a skvělých postav.

Violet Evergarden lekarnicka 10/10 12345678910 14.08.2019

   »    Naprosto úžasné avšak trošku smutné anime. Velké plus patří i voice aktorovovi pro Violet (Ishikawa Yui) Animace naprosto dokonalá, OP a EN super. Není co vytknout. 10/10

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... lekarnicka 8/10 12345678910 13.08.2019

   »    V první řadě je potřeba říct, že člověk nesmí dát na první pohled, nejde o žádnou harémovku, Ecchi atp. Jedná se o poměrně dospělé anime. Příběh se dělí do několik částí kdy určitou postavu postihne "pubertální syndrom" a je jen na Sakutuovi aby problém vyřešil. Dále se děj točí kolem vztahu s jeho přítelkyně "Mai" a jeho sestry "Kaede", kterou také postihl pubertální syndrom. Dále ale více prozrazovat nebudu.

Mo Dao Zu Shi Yuri22 10/10 12345678910 12.08.2019

   »    První seznámení s čínskou anime a hned je to láska. Těším se na další sérii.

Modao Zushi (2019) GerioMiki 10/10 12345678910 12.08.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Krásný příběh, skvělé zpracování. Nejlepší anime, které jsem doposud viděla.

Medaka Box kolmo 5/10 12345678910 11.08.2019

   »    Medaka je tuctové anime, které neurazí, ale ani nenadchne, ničím nevyniká a zároveň i ničím ve svém žánru nepropadá. Je to jedno z těch ztřeštěných školních anime, kterých je jak hub po dešti. Líbila se mi kresba a příjemné sympatické postavy. Příběh je prostě tuctové klišé, kdy na jisté střední škole dochází k různých přehnaně vyhroceným situacím, které hlavní hrdinové řeší, až vše vyeskaluje v demolici půlky školy v epické bitvě záporáka s hlavní hrdinkou, aby vše skončilo ve stylu "nic zvláštního se nestalo" s otevřeným koncem. V blízké době se chystám na druhou řadu tak uvidíme, prozatím hodnotím "pětkou" a podle druhé řady se pak rozhodnu jestli své hodnocení první série něják upravím.

Knight`s & Magic HeimdallCZ 9/10 12345678910 11.08.2019

   »    Sice nepatřím mezi zaryté fanoušky mecha anime, ale musím vskutku uznat, že v tomto žánru je tenhle kousek nepochybně tím lepším a povedenějším na který lze narazit a zcela jistě si zaslouží jistou dávku pozornosti... Osobně jsem neshledal nic zásadního co bych tomuto anime dokázal vytknout a dokonce mohu i s klidným svědomím říct, že bych se na celou sérii dokázal podívat klidně i opakovaně a vůbec by mi nevadilo kdyby se bývalo bylo vyrobilo i více dílů... Zkrátka jak kresba, hudební zpracování, postavy i příběh spolu vše hezky společně funguje v symbióze a zároveň i hezky odsýpá bez nějakých hluchých míst. Za sebe tak mohu jedině doporučit příjemné sledování. :-)

Shingeki no Kyojin Season 3 (2019) zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 10.08.2019

   »    Konečně jsme se dozvěděli odpovědi na otázky, mnohé z kterých nás trápily už od první série, a musím tedy říct, že to čekání stálo za to. Vždycky jsem se vcelku bál, jak celé to rozuzlení dopadne, bylo mi jasné, že to bude buď posun celého příběhu krásně kupředu a nebo to vše zničí. A nakonec musím říct, že jsem více než spokojen ...teď už jen přežít to roční čekání na poslední sérii :/

Shitcom zukadotuarikitotekutakume 6/10 12345678910 10.08.2019

   »    ¯\_(ツ)_/¯ mé očekávání to splnilo... i když nějak nechápu, proč tohle vůbec je na Akihabaře a MALu.

Akatsuki no Yona: The Girl Standing in... FildasCZ 1/10 12345678910 10.08.2019

   »    Další z xxx nadhodnocených anime. Tak o čem to vlastně je generál Hak :) tedy už jen poustevník, co si vezme princeznu, která mu dělá jen přítěž on neporazitelný válečník, který odrazí desítky šípu stovky válečníku, ale jeden šíp dostane do zad. Ten si vyrve a následovně prohraje souboj a začnou ho léčit.. 10 dílu z toho 5 díl byl asi nejvíc vtipný zbytek byla jen bla bla bla bla

Baoh Raihousha zukadotuarikitotekutakume 6/10 12345678910 10.08.2019

   »    Vcelku dobré, jen škoda, že je to tak uspěchané a ta kýčovitá animace a zvukový desing taky na kráse nepřidávají.

Nanbaka zukadotuarikitotekutakume 6/10 12345678910 10.08.2019

   »    Sleovat se to dá, ale nic extra to teda není, příběh tu nějak chybí což nutně nemusí být problém, problém ale je, že ani postavy nejsou dostatečně zajímavé, aby tohle anime tahaly... tváří se to jako komedie, ale nějak moc vtipné mi to nepřijde, tváří se to jako drama, ale nějaké to napětí tomu taky chybí... zkrátka je to takové nemastné, neslané. No uvidíme, třeba bude druhá série lepší.

Flip Flappers Pira 8/10 12345678910 09.08.2019

   »    Animace, písničky, všechno bylo celkem super. Nebýt trochu jiného směru, kterým se autoři ve finále vydali, bylo by to pro mě na 10/10. Flip Flappers sice začínají jako těžko uvěřitelná fantasmagorická slátanina plná akce a střeštěností, ale po pár dílech jsem si už jenom říkal něco jako: "Uh... To je sakramentsky dobře napsané!" Nejneom, že blázniviny dostanou postupem času řád, ale především hloubku a širokou návaznost. Bohužel, když už se s dějem dostaneme dost hluboko, přichází rychlé směřování ke konci, který je pěkný, dobře vymyšlený, ale před ním jsme toho mohli ještě vidět spoustu a také se toho spoustu dozvědět.

Blue Gender Pira 6/10 12345678910 09.08.2019

   »    Pro mě už bylo Blue Gender trochu zklamání a myslím si, že za to může hlavně stáří a neatraktivní animace. Co si pamatuji, všechny akční scény obsahovali spoustu záběru na střílející postavy, spoustu záběrů na kulky odrážející se od pancéřovaných nepřátel nebo terénu. K tomu ještě záběry jak jsou masakrováni spojenci hlavních hrdinů a na závěr záběr jak se rozprskne nepřítel, když ho konečně jednou přesně trefí. Všechny scény by pro mě navíc byly docela statické, nebýt občasné vložky, jak se rozjíždí bojovníci v mecha robotovi nebo se dávají na ustup. I tak mi přišla většina obrázků nudná, podstatné věci jsou vždy naanimovány s dostatečnou kvalitou, ale není tma skoro nic navíc, co by stálo za řeč. Děj nebyl prvotřídní, netáhnul mě k dalším episodám, měl v sobě čas od času matoucí skok v ději, ale dal by se snést. Tvůrci dostatečně dobře odvyprávěli svoji vizi budoucnosti a...

Gintama. Porori Hen Mia777L 10/10 12345678910 07.08.2019

   »    Gintama se sotva omrzí. Nadále zůstávám jejím věrným fanouškem a nemůžu se dostatečně nabažit. U téhle série jsem si ze začátku odpočinula a od srdce se zasmála a postupem k hlavnímu arku začal děj přitvrzovat... drama a napětí sílí a nutně potřebuji pokračování :) Největším překvapením stoprocentně byly účastněné postavy, protože jsem zahlédla i ty, které se objevily předtím pouze párkrát. Jsem nadšená a některé díly si jdu opět projet znova :) Jedním slovem... zbožňuji :)

Inari, Konkon, Koi Iroha. BluelightHoney 10/10 12345678910 06.08.2019

   »    Toto anime bylo nádherné, i když bych uvítal trošku pozitivnější konec, ale člověk holt nemůže mít všechno. Co se týče samotného hodnocení, rád bych zde citoval flankyho, protože toto hodnocení vystihl zcela dokonale a nemám k tomu co dodat: "V tomto případě vůbec nebudu šetřit chválou, protože přesně takhle to má vypadat, kdy skloubíte vtip s vážným tématem. Má to velice zábavné chvíle, které nikdy nejsou tak ulítlé, aby potopily celou sérii a vrhly ji do úchylnosti až trapnosti. Má to vážné téma, které je dobře zpracované a u kterého doufáte, že to dobře dopadne. Má to samé kladné postavy, kterým už od začátku fandíte při jejich boji s "kletbou", se kterou se dá jen těžko něco dělat. Prostě vše jak má být a na správném místě. " Ovšem narozdíl od citovaného, dávám tomuto anime hodnocení deset z deseti.

JoJo no Kimyou na Bouken (2012) Dorwars 6/10 12345678910 04.08.2019

   »    dobréééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Shuffle! Deidarka 9/10 12345678910 04.08.2019

   »    Tohle anime mě víc než překvapilo. Dle popisu by člověk mohl očekávat klasickou ecchi harémovku, ale opak je pravdou, alespoň tak to vidím. Krom pantsu a občas nějakého trapného okamžiku tu nenarazíte na neustálé animace prsou a kalhotek. Neříkám, že tu nejsou, ale ne v tak děsivé míře, jako by to spíše vypadalo, že příběh je jen o tom... Co se mi velmi líbilo bylo postupné tempo příběhu a i pomalý start příběhu. Na pozadí hraje příběh projektu Yggrasil, který je velmi zajímavý, a ke konci dojde k rozuzlení. To se často nestává, aby anime pokrylo úplně všechno a neskončilo jen hlavní linií. Krom toho všeho anime krásně vykreslilo jednotlivé charaktery. Např. Nerinina mě velmi dojala. Ta Kaedina naopak velmi překvapila, až mě to zabolelo. Je ale zvláštní, že se všechny holky chovají k sobě docela hezky a nezpůsobují si problémy. Je těžké ale psát hodnocení bez spoilerů. Abych to ale pomalu uzravřela,...

Mononoke Nambroth 10/10 12345678910 04.08.2019

   »    Naprosto dokonalá záležitost. Děj poutavý, postavy zajímavý, grafika dokonalá. Zde nebylo co vytknout.

Hunter x Hunter (2011) VegetaCR 10/10 12345678910 03.08.2019

   »    HxH má jeden velký rozdíl o proti jiným shōnenům a to, že zde mají postavy tak perfektně vykreslený progres, že můžou ostatní jen závidět. Tohle anime nám hlavně dalo jednoho z nejlepších záporáků s tak perfektním charakterem, že si ho člověk prostě nemůže neoblíbit. Hisoka je kapitola sama o sobě a člověk se prostě těší až se zase borec oběví na scéně :) Ale co je zde naprosto dech beroucí je jeden z mích nej příběhových oblouků v anime ever a to Chimera ant arc. Tenhle arc posunul tohle anime i mangu do naprostých výšin a ukázal, že každý v sobě má temnotu a světlo a nic není tak jednoznačné jak se může zdát. Při konečném rozuzlení, když jsem tenhle kousek viděl poprvé tak mě to zároveň dojalo i naštvalo a přesně tyhle pocity by mělo anime a manga vyvolávat aby člověk u ní musel i přemýšlet:) Svět HxH není růžovoučký a štastné okamžiky střídá tíživý dopad reality, kde nám ukazuje že...

Gekijouban Dungeon ni Deai o Motomeru no... Mia777L 7/10 12345678910 03.08.2019

   »    Docela příjemný film ze téhle série. Rozhodně skvělá atmosféra nabitá emocemi, napětím, tragédií... Určitě jsem se bavila od začátku až do konce. Akorát je škoda, že samotný boj byl lehce odbytý. Je to škoda, dodalo by to ještě více na efektu. Ale jinak má děj svou hodnotu a diváka rychle vtáhne :) Ráda jsem se podívala na své oblíbené postavy a Artemis byla sympaťačka. Animace a hudba skvělá.

Omamori Himari Gurkh 7/10 12345678910 03.08.2019

   »    Parádní harémovka - akční i bláznivá a se spoustou "fanservisu". Slušný nápad, děj pěkně odsýpá a o zvraty není nouze. Navíc pestrá směsice dívek (lidí i démonů) dokáže Yutovi pěkně zkomplikovat život už sama o sobě, i když ho nakonec ve štychu samozřejmě nenechají, co by to jinak bylo za konec. - Zkrátka slušná zábava tak na jedno odpoledne či večer.