• Anime: 9786
  • Uživatelů: 24111
  • Hostů: 59

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Shingeki no Bahamut: Virgin Soul Mia777L 10.00/10 12345678910 09.02.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Bála jsem se, co se bude v druhé sérii dít a mé obavy byly naprosto zbytečné! Druhá série Shingeki no Bahamut byla neuvěřitelná a myslím si, že i kvalitou převyšovala první sérii. Nemohla jsem se příběhu nabažit. Vrátily se oblíbené postavy a pár nových přibylo. Favaro je stejně praštěnej, Kaisar stále tak vážný, Azaziel okouzlující svým vlastním způsobem a Rita skvělá zombice :) Děj má v sobě dost potřebné akce, romantiky, napětí a bezedného humoru :) Nenechá člověka ani na chvíli v klidu :) První opening od Sim opět nezklamal a další nebyl taky k zahození. Soundtrack výbornej :) Bavila jsem se od začátku až do konce :)

Puni Puni Poemi enevy 4.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Pouze pro ty, co viděli Excel Sagu a i tak to je dost pikačovina.

Heroic Age enevy 5.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Viděl jsem už před nějakou dobou. Když si to teď přejíždím, tak spatřuji jednotvárnost, která provází 3/4 stále dookola, ale něco vás nutí znát konec.

Grisaia no Kajitsu enevy 7.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Je v tom více příběhů, což mi brzy došlo. Některé byly nudné, otravné a předvídatelné, poslední byl ucházejí. Některé záběry jsou poměrně hezké, hudba typu  - chceme vytřískat emoce. Určitě to není špatné, ale nemá to také čím oslnit. Spíše mě zajímá pokračování, prozatím slabších 7.

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga... enevy 6.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Tohle anime má kouzlo, tak ho zkuste objevit i vy. Někdy u 5. dílů jsem tomu podlehl, ale u zhruba posledních 3 dílů to pomalu vyprchalo...

Tenchi Muyou! Ryououki (2003) enevy 6.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Mladší diváci rozhodně ocení lepší vizuální kabátek. Jinak přibylo pár nových postav, jedna je hodně HOT, ale jinak už trochu překombené a nic nového nám tento Tenchci téměř nenabízí. Původní verze byly za mně o chlup lepší.

Tenchi Muyou! Ryououki Omatsuri Zen`ya no... enevy 7.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Vše při starém, ale ještě s větším harémem))

Tenchi Muyou! Ryououki enevy 7.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Tenchi se vším. Položený základ k legendárnímu universu. Jedno z první Echi, nějaké to mecha a plno neočekávatelných až téměř na hlavu padlých zvratů. Komu nevadí stará animace, tak jedna z povinností.

Log Horizon 2 cukerinecek 5.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    První sérii jsem ohodnotila 9 body, tady bohužel musím dost snížit. Naprosto nevyužitý potenciál. Začalo se to soustředit na romantické pletky a mladší členy cechu, Shirovy geniální strategie šly bohužel do pozadí. Snad bude ve 3. sérii mnohem míň Minory (která mě začala štvát opravdu pořádně, škoda, že nemůže umřít napořád) a spol, a zároveň mnohem víc Shiroa a jeho brilantní mysli. 

Log Horizon cukerinecek 9.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Tohle anime je přesně dle mého vkusu. Geniální a introvertní stratég, intriky, pletky, minimum romantiky. Akorát mě mírně štve pár postav, nejvíce Minori, proto strhávám bod.

Gekijouban Mahouka Koukou no Rettousei:... dahakere 5.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Další "mise" OP outsidera bez magie, spolu s jedním z nejhorších chodících Oni-sama komplexů znovu na scéně. Vůbec ničím to nebylo zajímavé. Jediné co to mohlo vyzvednout, tak jak ukazují párkrát nějakou ty fialovovlasou holku, co byla nějak spojená s hlavním duem. Naneštěstí neřeknou ani kdo to byl, ani co se jí stalo a ani co s tím měli společného "nepřátelé". V podstatě tam ani nemusela ve výsledku být (možná jsem jen zapomněl něco z toho anime, ale to bylo stejně průměrné...). Jinak se jednalo o klasickou záchranou misi, ze které se stala pomalu záchrana světa s trapným zakončením.  Prostě průměrný nic neříkající film. Jo ještě teda s kupou totálně zbytečného fanservicu ze začátku.

Garo: Honoo no Kokuin cukerinecek 9.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    Mně se tohle anime líbilo a popravdě tu nulu nebo jedničku v hodnocení moc nechápu, ale budiž. Přechody na 3D animaci jsou super, je zde i vývoj postav, které nejsou černobílé (největší posun byl znát u Leona), bohudík je tu minimum otravných záběrů na přerostlý kozy nebo zadek upištěných blběn (které spoustu anime s dobrým potenciálem degradují na sračku) a hudba také není špatná.

Nanatsu no Taizai (2015) Anjin 10.00/10 12345678910 07.02.2018

   »    Anime, kterému v podstatě nemám co vytknout, tím spíš, že osobně jsem byl velice příjemně překvapen. Snad jenom dost velkou nedotaženost, kteroužto výtku si ale teď nechám pro sebe, vzhledem k už běžící mu pokračování.

Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi Anjin 10.00/10 12345678910 07.02.2018

   »    Tak takhle nějak by měli vypadat výplňové díly. Navíc se ani nedá říct, že by příběh nepokračoval, byť, jak ostatně i název napovídá, jde zatím jen o předzvěst.

Durarara!!x2 Ketsu Mia777L 9.00/10 12345678910 07.02.2018

   »    Myslím si, že tahle série je pro zakončení Durarary ta nejvhodnější :) Pár nevyřešených věcí se vysvětlilo a občas přišly takové chvíle, kdy jen člověk zíral s otevřenou pusou :) A zůstal tu náznak toho, že je možnost pro tvorbu další série stále otevřená :) Byl to neuvěřitelný příběh plný akčnosti, tajemství a v určitých případech i humoru :) Hudba jako obvykle nezklamala a animace nebyla nejhorší :)

Arslan Senki: Fuujin Ranbu cukerinecek 10.00/10 12345678910 06.02.2018

   »    Jsem silně zaujatá, ale prostě nedokážu dát nic než desítku, i když bych tam pár chybek našla. Největší chybou je to, že má tato série až příliš málo dílů.

Arslan Senki (2015) cukerinecek 10.00/10 12345678910 06.02.2018

   »    Ač se někomu může zdát kresba odfláknutá, tak já tohle anime naprosto zbožňuju, je mé nejoblíbenější. Je to zvláštní mix, který mě naprosto uchvátil - úchvatná hudba, silné charaktery, dobrý příběh a naivní a nezkažený Arslan, který mě opravdu okouzlil. Navíc mě tohle přivedlo k Shoukoku no Altair, které je z podobného soudku, což mu v mých očích dodává ještě další +.

Shoukoku no Altair cukerinecek 10.00/10 12345678910 06.02.2018

   »    Okamžitě jsem se do tohoto anime zamilovala. Přesně tohle mám ráda - taktika a strategie, akce, naprosté minimum romantických pletek, skvělá hlavní postava, silný záporák. Kdybych mohla dát víc než 10, tak rozhodně dám. 

Gekijouban Mahouka Koukou no Rettousei:... Mia777L 5.00/10 12345678910 06.02.2018

   »    No, netušila jsem, co se z tohohle filmu vyvrbí a popravdě mě to vůbec nenadchlo :) Série se mi zdála o dost lepší. Film má sice svojí vlastní zápletku, ale bylo to celé nemastné a neslané. Tatsuya neustále dokazuje své macho schopnosti, až přestává rozum stát :D Jinak musím pochválit hudbu.

Orange: Mirai Mia777L 9.00/10 12345678910 06.02.2018

   »    Náramně zpracovaný film :) Sice v první části se opakovaly věci, které se objevovaly právě v anime, ale alespoň si člověk trochu vzpomene na příběh, který v tomhle podání i nadále tak lehce pokračuje a emocemi to jenom srší :) Nádherná myšlenka v úžasném příběhu :)

Haibane Renmei Mia777L 6.00/10 12345678910 06.02.2018

   »    Vcelku zajímavá myšlenka vložená do daného anime. Ze začátku jsem si nebyla jistá celou tou pochvalou, co jsem četla v komentářích, ale postupně se příběh vyvíjel už překvapivě lépe :) Akorát zůstalo pár otázek trochu nezodpovězených. Hudba průměrná a animace příjemná.

Shokugeki no Souma: San no Sara Sagittarius 6.00/10 12345678910 04.02.2018

   »    Problemy co jsem mel s predchozi radou trvaji. Rezie jednotlivych dilu se nezmenila. Samozrejme pribeh me zajima ale cim dal tim je horsi se na to divat.

Giant Killing LukynNar 8.50/10 123456789.5 02.02.2018

   »    Velice povedené anime, které realisticky pojednává o fotbalovém prostředí. Doporučuji fanouškům fotbalu a sportovních anime.

Overlord Tsubame 5.00/10 12345678910 02.02.2018

   »    Jediná věc, co stála v tomto anime za něco je epizoda 9. Všechno ostatní je nezajímavý průměr. Animace celkem ujde a hudba taky. Celé anime začíná kecacíma epizodama a ty se táhnou a táhnou a táhnou. Prostředí není ničím neobvyklé, je to generická fantasy. Jediným kladem hlavního hrdiny je jeho design, jinak ani po 13 epizodách nemá žádné cíle, kromě toho být fajn vládcem a zvyšovat si prestiž. Jeho zástup sluhů, kteří všichni vypadají dobře a unikátně, ale v příběhu hrají nějakou roli jen 4 z 20... k čemu jsou? Aspoň že vesničané a prostý lid nějaký smysl má: buď být utiskován nebo obětován, když už overlordovo doupě ne. Čekala jsem trochu víc z všeobecného hypu, ale byla jsem zklamaná. Mělo to pár světlejších momentů, ale víc než 5 to ode mne nedostane.

Hanayamata VegetaCR 9.00/10 12345678910 31.01.2018

   »    Co dodat. Mad Hause prostě svojí animací zadupává konkurenci. Mám rád tyhle příběhy o formování klubu a následné vystupovoní. Bylo to krásné, roztomilé a milé anime co uteklo jak voda. Jen co bych tomu vytknul bylo, že se v yosekoi prostě nezávodí a bylo to prostě jen pro zábavu, takže motivace o nějaké drama v umístění tomu prostě bodík vezme. Ale jinak anime potěšilo.