• Anime: 10190
  • Uživatelů: 27307
  • Hostů: 286

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Quanzhi Gaoshou HeimdallCZ 8.00/10 12345678910 30.07.2018

   »    Quanzhi Gaoshou je asi prvním čínským anime, které jsem měl příležitost zhlédnout a musím říct, že výsledný zážitek nebyl vůbec špatný... Po hudební stránce tomuto anime nelze nic vytknout, vše je sladěno s jednotlivými scénami a nikde jsem nenarazil na cokoliv co by nějakým způsobem jakkoliv vyčnívalo. Příběh je zasazen do reálného prostředí a tomu byly přizpůsobeny i jednotlivé postavy, vše tak působí přirozeně a uvěřitelně. A i přesto, že touto sérií prošla početně slušná řádka postav, které často dostaly jen málo prostoru, se tvůrcům každé z nich podařilo vtisknout jistou dávku osobitosti a proto nehrozí, že by diváku připadaly jedna jako druhá. Kresba je také víceméně bez problému až na pár mírně vyčnívajících pasáží s již zmiňovaným CGI, ale nejde o nic zase až tak hrozného. Pokud máte rádi anime z herního prostředí nebo jen hledáte něco zajímavého tak tohle...

Evangelion Shin Gekijouban: Q Rhaegar 2.00/10 12345678910 30.07.2018

   »    No, alespoň už se to konečně trochu odlišilo od seriálu, ale jinak tam nevidím žádné kladné hodnoty.

Darling in the Franxx kolmo 4.00/10 12345678910 30.07.2018

   »    Tak na toto anime jsem byl moc zvědavý, už jen z kvůli těm rozporuplným názorů zdejších uživatelů v hodnocení. Já osobně po shlédnutí patřím k těm divákům co z něj moc nadšení nebyli. Začátek je neuvěřitelně nudný, příběh, postavy, hudba i prostředí mi přišly fádní a nezajímavé. Vzhled mechů a především to jak byli ovládání byli naprosto k smíchu a jejich zpracování dle mého zcela podkopává MECHA žánr tak, jak si ho já představuji a jak jej i vidím. Tohle anime je plné rozporů, které se ženou až do absurdit. Když se asi po třetině celé té hrůzy začne poodhalovat rouška hlavní zápletky, která slibuje konečně něco zajímavějšího než to, že se tři díly po sobě řeší kdo komu kouká na zadek, tak se pak anime opět ponořilo do nudy, kdy se začne řešit kdo koho jakože miluje(hlavně ty směšné rádoby vztahové mnohoúhelníky) a nakonec se na světlo vynoří rozuzlení, které se na vás...

Evangelion Shin Gekijouban: Ha Rhaegar 0.00/10 12345678910 29.07.2018

   »    Pokračujeme v přepracování seriálu. Sice je tam oproti oproti němu pár kosmetických změn, ale ani se o nich nedá říct, že by něčemu pomohli. Paradoxně možná spíše naopak. Zase úplně zbytečný film.

Evangelion Shin Gekijouban: Jo Rhaegar 0.00/10 12345678910 29.07.2018

   »    Seriál a zakončující film se mi nelíbil. No, ale nevzdal jsem to. Okamžitě po dokoukání původního seriálu jsem se pustil do tohoto. Řekl jsem si, že 10 let je dost na to aby autoři nastudovali filozofii, psychologii, teologii, ale hlavně scénáristiku a aktualizovali koncept (který není úplně špatný) do podoby, který by splňovala dnešní standarty. Egoističtí autoři si však mysleli, že jejich dílo je tak dokonalé, že není třeba nic měnit. Proto je to 1:1 čtvrtina původního seriálu. Jediný rozdíl je lepší animace. Naprosto zbytečný film. Proto 0/10.  

Shinseiki Evangelion Gekijouban: The End... Rhaegar 3.00/10 12345678910 29.07.2018

   »    To samé co jsem napsal u základní série. Cituji: "Dobré jen pro "pamětníky" a historiky, kteří chtějí vysledovat vývoj anime až k jeho kořenům. Jinak nemá modernímu divákovi co nabídnout. Každý aspekt tohoto anime už byl dnes zpracován lépe."

Shinseiki Evangelion Rhaegar 3.00/10 12345678910 29.07.2018

   »    Dobré jen pro "pamětníky" a historiky, kteří chtějí vysledovat vývoj anime až k jeho kořenům. Jinak nemá modernímu divákovi co nabídnout. Každý aspekt tohoto anime už byl dnes zpracován lépe.

Golden Kamuy Sagittarius 9.00/10 12345678910 29.07.2018

   »    Za me trefa do cerneho. O tomhle anime jsem vubec nic nevedel ale dostal jsem na nej typ od jednoho youtubera. Pak si precetl popisek a sel to zkusit. Mam moc rad kdyz hlavni postavy "putuji" za nejakym cilem. V tomhle anime je tim cilem shaneni kousku mapy k pokladu. Co me jeste neskutecne nadchlo ? - Brutalita vetsiny souboju a celkove sveta ve kterem se pribeh odehrava - Putovani hlavnich postav po krajine a loveni zvere a jejich postupne budovani vztahu - Paradni odvazanost a Béčkovost vedlejsich postav (at uz veznu nebo vojaku atd). Hodne z nich je proste "over the top" a uzival jsem si to. - Humor me vetsinu casu bavil. At uz pribehovy nebo vizualni skrz animaci   Za zapory bych videl asi jen odporne CGI animace medvedu (kupodivu vlk tak hrozny nebyl). A jisty pribehovy zvrat ve 3/4 kde si myslim ze prisel jako blesk z cisteho nebe bez jakehokoliv budovani v pribehu. Konec je otevreny protoze je anime minimalne useknute v pulce a bude pokracovat jeste tento rok. Asi to...

Urara Meirochou cukerinecek 8.00/10 12345678910 28.07.2018

   »    Lehké, sladké a roztomilé. Tato tři slova vystihují Urara Meirochou naprosto dokonale. Není to nic těžkého a složitého, nicméně opravdu jsem se bavila, ač tenhle žánr jinak příliš nevyhledávám. Už se těším na další sérii.

Shokugeki no Souma OAD Roby 6.00/10 12345678910 26.07.2018

   »    Průměrné bonusy, které nenadchnou, ale ani neurazí 6/10.

Shokugeki no Souma: San no Sara (2018) Roby 9.00/10 12345678910 26.07.2018

   »    Druhá půlka třetí sérii je kvalitativně zhruba na stejné úrovni jako první půlka. Tempo je svižné a postavy a hlavně Erina se neustále vyvíjejí 9/10.

Kimi no Na wa. austin26 10.00/10 12345678910 26.07.2018

   »    Po deseti letech jsem se vrátil k anime a nečekal sem že druhé co uvidím, bude to nejlepší co jsem kdy viděl. Tento film by si zasloužil oskara, kdyby se dával za anime.

Seikoku no Dragonar xBoBx 4.00/10 12345678910 24.07.2018

   »    Tak pro změnu zase jedno harémové anime, kde hlavní postavy mají vztah "paní-pes". V takových anime opravdu hlavní postavy nesnáším, a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Celkově v anime byla špatná kresba i animace. Soundtrack si ani nepamatuji a příběh? No ten byl děs a hrůza. Něco se nakouslo...ale už nedořešilo. Něco se řešilo...a pak se zjistilo, že vlatně o nic nejde. Většina postav byla jen pro okrasu. Konec byl neskutečně uspěchaný a zmatený. A hlavně...pořád samá chapadla (¬_¬) - a to přitom mělo jít o draky... Toto anime mohu doporučit jako oddechovku pouze v případě, že nic dalšího ke sledování nemáte. Za mě 4/10

Mahou Tsukai no Yome flanky 8.00/10 12345678910 24.07.2018

   »    Nádherné anime s neuvěřitelně barvitou kresbou, která každého nadchne. Skvělé postavy, které jsou romantické, perfektně propracované a dokáží chytnout za srdce. Příběhově se to vyvíjí podobně jako třeba série Natsume Yuujinchou, ale zde je mnohem více barev a i příběh je mnohem komplikovanější. Snad jedinou výtku představuje konec - ačkoli se atmosféra postupně vybarvuje, přesto vyzněl konec poměrně do ztracena.

Hagane no Renkinjutsushi: Milos no... Machlas 4.00/10 12345678910 21.07.2018

   »    Pribeh sa mi nepači nezapada mi nikam do deju Fullmetal Alchemist: Bratrstvo. Videl som tam vela veci čo nedavaju zmisel. Videla branu (Pravdu alebo Boha) a v hlavnom pribehu nič. Pokračovanie to nieje kovli Alovy lebo je vo zbroji. Musi umrieť ked ten kamen zmizne ne ?

Youjo Senki Roby 10.00/10 12345678910 20.07.2018

   »    Válečná pecka s neskutečně zajímavou hlavní hrdinkou. Velmi originální nápad ukázat, jak by to vypadalo, kdyby naše druhá světová válka probíhala trochu jinak 10/10.

Isuca xBoBx 6.00/10 12345678910 19.07.2018

   »    Tak, celkem koukatelné to je. Ano, není tu žádný převratný děj, je to dost předvídatelné, ale to je pro mě většina anime toho žánru. Animace takový slabý průměr, ale také se dala (viděl jsem už horší u novějších sérií). Pro zabití volného času celkem dostačující. Deset dílů mi ani nevadilo (alespoň se vyvarovali klasicky trapným dílům o vaření a o horkých pramenech - to fakt nesnáším). Cenzura byla otravná. Ne, že by mi vadilo co zakrývali, ale spíš jakým způsobem - černý flek přes půl obrazovky opravdu dost zavazí. Líbily se mi tak 2-3 postavy, zbytek moc nezaujal. Zhodnotil bych to tak 6/10 - slabší série ve své kategorii

Aru Zombie Shoujo no Sainan dahakere 3.00/10 12345678910 18.07.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak nějak jsem doufal v to že to bude dobré. Ale ona je to totální kravina. Těšil jsem se že od HOTD uvidím konečně další zombie řežbu, ale kdeže. Se zombie žánrem tohle nemá absolutně nic společného, nechápu proč se tomu tématu Japonci tak vyhýbají. Celý děj je prostě blbost o tom jak nějaká nesmrtelná princezna vraždí studentíky, postavy jsou všechny (ano úplně všechny do jedné) nesnesitelně otravné a gore nevynikne protože zpracování bylo na úrovni tak 5-6 let dozadu a i v té době by to byl sotva průměr. Vlastně jedna jediná gore scéna vypadala dobře a ne jako parodie. Velké zklamání a nedivím se, že ta adaptace nemá pokračování.    Já chci normální klasickou zombie apokalypsu, ne zombie princeznu, zombie přítelkyní, zombie transku a podobný kraviny .... 

Sora Yori mo Tooi Basho Roby 7.00/10 12345678910 18.07.2018

   »    Začátek anime byl hodně pomalý až místy nudný, ale jakmile se seriál přehoupl přes 4 díl, tak nabralo anime slušný spád a začalo se konečně něco dít. Samotné anime bych tak ohodnotil na 7/10.

Asu no Yoichi! xBoBx 7.00/10 12345678910 17.07.2018

   »    Naprosto dokonalé odpočinkové anime. Klasická harémovka, slabá kresba, animace i hudba, ale to hlavní - vtip - ten je tu prostě dokonalý. Ať už se jedná o klasické "harémové" vtípky nebo i takové drobnosti, jako jsou například Yoichiho zvířecí kamarádi v lese, Washizovy představy nebo zmenšující se Kei. Už dlouho jsem se u anime takhle nepobavil. Jasně, příběh je tu hodně "jednoduchý", ale o ten tady až tak nejde. Tohle anime si na nic nehraje, jako jiné harémovky ve stejné kategorii. Takže za mě toto anime dokonale splnilo svůj účel. Pokud hledáte jednoduché anime u kterého se dobře pobavíte, tak Asu no Yoichi vřele doporučuji.  

Shirogane no Ishi: Argevollen Tsubame 5.00/10 12345678910 16.07.2018

   »    Standartní mecha anime, animace skvělá, děj ze začátku taky, ale pak už dost stagnuje a nikam se neposouvá. Dějově ano, ale nápadově to jde do ztracena. Všechno o co se Argevollen snaží už jsem viděla jinde a i lépe. Potenciál to mělo, ale už to není seriál, který by mě oslovil, takže z mého pohledu zcela průměrné anime.

Akagami no Shirayuki-hime Tsubame 7.00/10 12345678910 16.07.2018

   »    Nijak zvlášť originální anime, první 2 epizody jsou dost klišé, ale má skvělou atmosféru, krásnou kresbu a výborné postavy. Pokud chcete nějakou oddechovou romantiku, která je více soustředěná na prostředí postav než na nějaká umělá dramata (i když ty tu jsou taky) tak tohle je jasná volba.

Sword Art Online Alternative: Gun Gale... Pira 8.00/10 12345678910 15.07.2018

   »    Stále se cítím jako fanoušek, takže jsem koukal s nadšením a prvních pět dílů skutečně stálo za zhlédnutí. Bylo tam vše, co jsem očekával od povedeného rozšíření do světa SAO II. Od toho to převzalo jen to nejzábavnější, spousta akce, plánování a "theorycrafting", další akce a nějaké ty zvraty. Od 6. dílu to vzalo spád trochu špatným směrem. 1. děj se vrhne neoriginálním způsobem do toho stejného znovu - seriál je o dvou turnajích a ztratil tím určitou logiku o tom, co má být finále. 2. od SAO se snaží tato série převzít i morální drama, ale nedokázala to dobře implementovat. 3. Pitohui měla být postava s určitou mírou šílenosti v sobě, ale nějak jsem to těm autorům "nežral" a nebyl jsem přesvědčenej, že to takhle mělo být. Pořád odpovídající zábava, ale postrádá to tu správnou hloubku, jako originální série.

Isekai wa Smartphone to Tomo ni. Dorwars 5.00/10 12345678910 15.07.2018

   »    Ze začátku mě to i docela bavilo, ale později jsem se začal nudit, zkrátka nezvládnutý overpowered charakter. Jinak jeden z nejchápavějších harému, jaký jsem kdy viděl :D

Tsuki ga Kirei Sagittarius 6.00/10 12345678910 13.07.2018

   »    Nechapu..... fakt nechapu co je na tom tak uzasneho aby to ziskavalo takova hodnoceni.... No vezmu to od zacatku. Dialogy hlavnich postav se daji shrnout asi takto: Hm.. hm... hm.....hm..hmhm... Od 1 epizody do zacatku 7 epizody cele anime pracuje s tematy a zpusobem vypraveni ktere osobne nenavidim v romantickych anime. Je to plne klise. Jenom proto ze postava se nedokaze vymacknout tak tu mame drama. Jenom proto ze ji nekdo skoci do reci a ona to tak necha tu mame drama. Jenom proto ze ji nekde nekde videl s nekym tak tu mame drama...grrrrr. V 7 epizode se to diky bohu otoci. A konecne dostavam to anime ktere jsem si myslel ze dostanu. Od tohohle dilu je to prijemne romanticke anime o dvou lidech a jejich prvni lasce. Konecne me tam nic nedrazdi. Bavi me sledovat jak to dopadne s nimi se skolou a s jeho psanim. Vedlejsi postavy ? No ..... jsou tam zbytecne a slouzi jen jako krovi. Nejvic prostoru dostavaji v kratkych vtipnych skecich na konci skoro kazdeho dilu. Animacne je to...