akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10479
  • Uživatelů: 28865
  • Hostů: 68

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Dimension W Bess 7/10 12345678910 08.01.2019

   »    Tohle anime mě překvapilo a po dlouhé době zaujalo. Taky bylo osvěžující mít dospělou hlavní postavu. Každý díl tak nějak zvláštně rychle uběhl a člověk měl pocit, že se vlastně nic nedozvěděl, ale opak byl pravdou. Můžu jen vřele doporučit.

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu Sagittarius 7/10 12345678910 06.01.2019

   »    O 2 urovne horsi nez prvni rada. To prase me iritovalo uz od prvniho momentu (tady se od prvni serie nic nezmenilo). Jenze tady prisel jeste drobny twist a to v podobe zobrazovani urovne. Tahle "vlastnost" se objevila uplne z niceho nic a navic jejim hlavnim oznamovatelem bylo to prase..... grrrrr. Na to ze v prvni serii tahle vlastnost nebyla (aspon si to nepamatuju) tak tu byl na ni kladem docela silny duraz. A jeji podani pusobilo rusive. Jsou mnohem lepsi a "komornejsi" zpusoby jak s tim pracovat. Celkove mi navic druha serie prisla vic sterilnejsi nez prvni. Zachranoval to posledni ze 7 hrichu. Nebo vice prostoru pro Merlin(ku)a. Vsechno ostatni bylo takove nucene. Vedlejsi postavy nebo pribehy z minulosti. Zaporaci byli take takove ..... meh. Jediny zapamatovatelni byl ten dedek v brneni a ta zenska co byla s nim. Zbytek nedostal vubec zadny prostor. Cela cast s labyrintem mi prisla uplne mimo misu. Ztraty vzpominek Diany. Cekani demonu a jejich neaktivita. Anime...

Grancrest Senki Rendy 9/10 12345678910 06.01.2019

   »    Fajn anime, líbí se mi jak příběh sleduje vývoj hrdiny od nuly až na vrchol, jen je škoda že později některé jeho činy vynechali v anime a jen se o nich zmínili že udělal to a porazil tamto, ale je pravda že kdyby se věnovali všemu tak jim 24 dílů ani zdaleka nestačí. Jinak se mi líbí i klidná romantika která sice nehraje ani druhou, možná tak třetí-čtvrtou roli ale jako zpestření příběhu se dokonale hodí.Takže kdo máte rádi historické bitvy, nějakou tu politiku a strategii, okořeněnou špetkou humoru a romantiky tak jen do toho.

Norn 9: Norn + Nonetto gogi 10/10 12345678910 06.01.2019

   »    v jednom slovně superlegendrní anime pro lidi který májí rádi fantasy a romantiku dohromady pro mě si získalo nejlepší anime v top 10 lepsí anime jsme zatím viděl lepší co se týče grafiky a soundstracku a příbehu všechno to ladí přesně to jednoho uceleného velkého dílá který mě zachitilo a nepustilo za mě nad nad deset bodů ale to asi nejde

Basilisk: Kouga Ninpou Chou enevy 6/10 12345678910 05.01.2019

   »    Při prvních minutách jsem se cítil jako kdybych se díval na béčkové ninja anime. Animace jakš takš hudba mi vůbec neseděla a celkově první díl až na konec pro mě byl docela nemastný. Ale konec vás přinutí si zapnout další díl a byla to jízda. Prvních deset dílů jsem zhltat na jeden zátah. Pořádná akce a hlavně Vás to nutí si ihned zapnout další. Poté přišel menší útlum a vystřízlivění. A kolem 15 dílu jsem se začal nudit. Souboje už nebyly, toho plného napění spojené neočekávatelným. To co anime servírovalo první polovinu bylo ta tam. Náhle bylo vše předpovídatelné, příběh se nijak nehnul a ani neměl v podstatě co nabídnout. Některé postavy dosti prudérní a mě to jaksi přestalo bavit. Animace taky nic moc a celé se to vleklo. No poslední díl byl docela dobrý. Za mne lepší průměr.

Chuukan Kanriroku Tonegawa Cejlonaki 10/10 12345678910 05.01.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime Chuukan Kanriroku Tonegawa me hodne prekvapilo. Pohled z druhe strany na Teiai Group a jeji chod, to bylo neco neuveritelneho a zaroven tak realneho. A taky hodne vtipneho. Problemy, ktere potkavaji Tonegawu kazdy den jsou ze zivota, sledovat jeho reseni situaci bylo tak zabavne a zaroven desive pravdive (nebo taky pravdive desive), az z toho obcas mrazilo. Tohle anime nebude pro kazdeho, nicmene pro me je jedno z nejlepsich.

Death Note Chic0ny 9.5/10 12345678910 04.01.2019

   »    Death Note by rozhodně neměl vynechat nikdo, kdo má rád anime. Dokonce se jedná o seriál, pro který bych asi sáhnul jako první, kdybych chtěl anime představit někomu, kdo o tento styl tvorby dosud ani nezavadil. I pokud jej totiž nechytne samotný styl kresleného seriálu, pravděpodobně se na to dodívá pro stylové postavy, děj a závěr, ke kterému se díky poutavému ději bude chtít dostat.

Byousoku 5 Centimeter gadzuksanime 10/10 12345678910 04.01.2019

   »    Fakt pecka anime. Alespoň u mě si v srdci udělalo velké místo jako nejoblíbenější a nejlepší anime co jsem kdy viděl. Kdyby byl nějaký sequel, nejspíše by původní série ztratila to kouzlo, ale i tak budu nadále doufat že Makoto Shinkai vydá pokračování na tohle anime.

Heart no Kuni no Alice: Wonderful Wonder... dodo134 2/10 12345678910 04.01.2019

   »    Kdo nečetl mangu, nemá šanci se v příběhu zorientovat. Podle předlohy jsem čekala aspoň nějaký příběh, ale tohle je slátanina.

Goblin Slayer dodo134 9/10 12345678910 04.01.2019

   »    Nemůžu se dočkat druhé série.Zajímavý hrdina a jeho likvidační strategie s násilím, no prostě paráda. Myslela jsem si, že to bude nějaká chabá slabota, ale po prvním díle jsem byla příjemně překvapena. Animace, příběh v pořádku, ale opening mi vůbec nesedí.

Zombieland Saga dahakere 7/10 12345678910 03.01.2019

   »    No tak samozřejmě žádné další zombie apokalypsy jsem se nedočkal, jak bych taky mohl. Ale vadí mi to v tomto případě ? Asi ani moc ne protože podobnou magořinu jsem od My little witch academia neviděl. Je to prostě koncept, co na papíře nefunguje ale v pohybu to je bláznivá kravina co pobaví. A jde jí to opravdu dobře. Poslouchá se to dobře, kouká se na to dobře, je to strašně přestřelené a nebere se to většinu času absolutně vážně. To je přesně to co od podobného druhu anime člověk chce. Naneštěstí tu po 3 výborných dílech přichází s topornejma CGI modelama při vystoupeních a nedá se na to absolutně dívat. Naštěstí se v podstatě všechny až na to poslední dají přeskočit. Další menší otravnou věcí, kterou jsem ale víceméně čekal je to nádherné poselství na konci. I když jste podělaná zombie s největší smůlou na světě, tak s přáteli a snahou se i vám může skvěle dařit....

Death March kara Hajimaru Isekai... Sagittarius 7/10 12345678910 03.01.2019

   »    Zamrzi ze anime neni nijak extra uzavrene. Koncime v polovine "questu". Myslel jsem si ze tenhle zanr preneseni do hry se uz vycerpal a ono ne. Ta myslenka jak se to hlavnimu hrdinovy stalo a to jak ziskal sve schopnosti a nasledne je rozviji je tu ta nejlepsi cast. To same plati i o tom jak reaguje na jednotlive problemy a jak diky hernimu interfacu jsou autori schopni udelat spoustu zajimavych a zabavnych veci. Napriklad cast v labyrintu s demonem me neskutecne bavila. Hlavni hrdina dostane kolem sebe svuj harem a ve vecech reseni herniho sveta a problemu to funguje zajimave a zabavne. Vizualni zpracovani je ok a hudba je velmi prijemne ladeno ve fantasy kabatku. Jak ma byt :) Ted ten asi nejvetsi problem co s anime mam. Vsechny veci co jsem popsal jako klady o odstavce vyse se bohuzel deji sakra v malem mnozstvi. Zbytek se tu mluvi o tom jak se postavy pujdou najist, nebo co si obleknou na sebe, nebo jak se jim dari atd.... Bohuzel tenhle nepomer je tu hrozny. Ve vysledku...

Mardock Scramble Machlas 9/10 12345678910 02.01.2019

   »    Tato trilógia sa mi veľmi zapáčila. Spracovanie príbehu a vlastnosti postav boli dobre napísane. Pribeh si nehrá s atmosverov a je posunutý do takého temnejšieho prostredia. Možem povedať ze toto anime ma prijemne prekvapilo a odporúčam ho. 1.Episoda : Dievča s temnov minulosťou bude zachranena pred smrtou doktorom s ktorím sa spoji oproti jej vrahovi. (Docela dobra zápletka na začiatok) [9/10] 2.Episoda : Po utoku pred byvalim partnerom sa musí ist skrit do Raja kde sa budu uzdravovať a vymyšlat dobrý plán na útok (Docela kludna čast pred dobrým finále) [8/10] 3.Episoda : Konec vám nepoviem :D pozrite si ho [9/10]

Kakegurui Cejlonaki 0/10 12345678910 02.01.2019

   »    Kakegurui pro me bylo velike zklamani, snad nejvetsi za poslednich par let. Po srovnavani Kakegurui vs Kaiji jsem se tesila na dalsi gamble anime, nicmene Kakegurui se s anime jako jsou serie o Kaijim, nebo jine gamblerske anime jako Touhai Densetsu Akagi nebo Shoubushi Densetsu Tetsuya absolutne neda srovnavat. Pribeh, kdy se porad dokola opakuje jeden a ten samy scenar, clovek uz si rika, ze je tak jasne predem, co se stane, ze to tak byt proste nemuze, a ono je. Nezajimave postavy, nezajimavy dej, tim padem me neoslovila ani hudba, ani animace. ...Prsa jsou super, ale v Kakegurui mi pripadalo vse tak mimo, ze to ani ty prsa nezachranily. Pro nekoho, kdo hleda gamblerske anime s mnoha vecmi pod povrchem bohuzel nedoporucuju.

Irozuku Sekai no Ashita kara dahakere 7/10 12345678910 02.01.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Představte si 3 roky staré Flying Witch, kde se v podstatě celou dobu nic nedělo, které si vezme pár prvků z nedávné Violety, mezi kterými je i nádherně udělané prostředí a spojí se to dohromady. K tomu ještě přihodí cestování v čase, které zde mělo sice několik logických chyb, ale nebylo to zase udělané nejhůř co jsem měl tu čest. Já se až do chvíle než se začne řešit kdo, koho miluje a kdo je moc velkej introvert na to aby to druhému řekl, bavil. Pak už tak moc ne, protože šlo vidět jak je to tu absolutně navíc, aby se tam něco těch 13 dílů dělo. Navíc v těchto momentech bylo vidět nejvíce, jak jsou postavy nevýrazné a ničím zajímavé. Vizuálně nádherná věc, tak si to budu pamatovat já, protože na to co se tam vlastně stalo a na postavy tak do týdne zapomenu. Věřím, že to někomu může sednout lépe, já byl po první klidnější půlce v závěru mírně zklamán, hlavně protože asi po prvních 4...

Hatsukoi Limited Monster 9/10 12345678910 02.01.2019

   »    Tohle anime byla láska na první pohled. Amagami mám (v rámci žánru) sice o něco raději, ale stále se jedná o výbornou věc. Ano, je to feel good, s pohlednou kresbou velice dobře ladící s příběhem, v principu velmi prosté, naivní a nevinné, ale to k prvním láskám podle mého právě patří.

Dog Days`` Flamerko 7/10 12345678910 02.01.2019

   »    Hodnotím všechny serie. Hezký oddychový anime, postavy které si snadno oblíbíte hezkej svět tam bych chtěl být i kdybych musel jen sekat trávu. Princezna roztomilým chováním jen přetéká. Určitě mám rád tsundere ale tu kterou dali sem fakt nemusím poměr asi 90% tsun 10% dere zbytečná postava de-gozaru-ka!

Log Horizon 2 Flamerko 7/10 12345678910 02.01.2019

   »    Hodnotím obě serie, pěkný isekai až na občas otravnej *zoofilní páreček* to bylo fajn anime.Moc schopností postav nám neukázali např Shiroe vůbec nic neukázali jen nějakou podpůrnou magii, za celý tři serie jsem viděl tušim jen tři skilly. Malej ninja to tam dost oživoval. Dost otevřenej konec

Goblin Slayer Sagittarius 8/10 12345678910 02.01.2019

   »    Minus jeden bod z hodnoceni za to CGI brneni :D Rozhodne to nevypadalo cool a stejne ho pak nahrazovali normalni kresbou takze nechapu proc ho tam vubec davali :) Zajimavy svet i kdyz uz trosku okoukany ale zase se svoji vlastni pridanou hodnotou. Hlavni postava byla super a i ostatni vedlejsi postavy z cechu. Krasne tam to pozadi doplnovali. Trpaslik/elfka a jester mi tam moc nesedli. Ne ze by mi vadili ale byli takovy az moc jednoduchy a primocary. Nebyla s nima zadna hloubka jako s knezkou. Bavilo me cekat s jakou taktikou Goblin Slayer prijde a jak porazi nepritele. Jeho postava byla hodne cool ale pritom diky jeho charakteru nikdy nepusobila arogantne nebo tak. Celkove jeho pusobeni se svetem bylo super. Ted trosku do brutality. Puvodne jsem anime GS zaznamenal ohledne kontroverze s tim ze v prvnim dile doslo k znasilneni jedne z postav. No jako vzdyt je to anime pro dospelejsi publikum a navic z tehle sceny tam nebylo nic poradne videt. To ze se tam ale sakaji hlavy a...

Goblin Slayer Tonda 9/10 12345678910 02.01.2019

   »    Nebudu se nám dlouze rozepisovat. Pěkně udělané anime, se zajímavým příběhem. Je to zas jeden z originálnějších kousků. Vtipné trochu mi tam chyběla naka romantika, ale ty se snad dočkám. Kdyby to byla jednorázovka tak by sem dal 8/10. Ale na konci je nádherný oznámení druhé série. Rozhodně doporučuju si nenechat ujít a podívat se na to.

Gekijouban Nanatsu no Taizai: Tenkuu no... HaitakeTakamashi 9/10 12345678910 02.01.2019

   »    :D Velice povedený kousek, je to film, který sice s hlavní sérií dějově nic společného nemá, ale zato má samo o sobě poutavý příběh, a drží si vše, co mám na hlavní sérii rád. Velmi povedený film. :)

Boku no Hero Academia (2018) HaitakeTakamashi 9/10 12345678910 01.01.2019

   »    No tady nemám asi co dodat, třetí série pro mě byla si stejně jak první a druhá, sice to tady trošku skřípalo a chvilku jsem si do toho dal pauzu ale napínavě to bylo skoro stejné, ale líbila se mi hodně. Tohle anime je opravdu dobrý kousek tak doufám že si to tak udrží.

Gekijouban Nanatsu no Taizai: Tenkuu no... dahakere 5/10 12345678910 01.01.2019

   »    Nemá cenu se moc rozepisovat. Tyhle filmy mají za úkol jedno a to natáhnout fanoušky do kina a ukázat jim filler násilně napasovanej do hlavního děje, kde hlavní parta bojuje proti debilně vymyšleným nepřátelům při čemž na konci ukáží své super cool útoky. A jako jo, to co jsem zde popsal ten film dělá velice dobře. Jinak to byla samozřejmě totální kravina na jedno podívání (pokud vás hříchy alespoň trochu baví, jinak to ani nepouštějte) a už nikdy víc.

Ai wa Kagi no Kazu Dake 18+ Virtus 6/10 12345678910 01.01.2019

   »    Klasické hentai/porno, neurazí a nenadchne, dalo by se rozdělit na 4 kratší díly. Zápletka děje jak ze standartního filmu od brazzers. 5 hvězd za průměr a +1 že sem to našel bez problému necenzurovaný.

Golden Kamuy (2018) dahakere 7/10 12345678910 01.01.2019

   »    Do půlky této série bych vlastně mohl pouze nakopírovat hodnocení z té předchozí a sedělo by to. Naštěstí to potom začne mít nějaký směr a stupidní vtipy (ano stále mi ten humor prostě nesedí) jsou upozaděny. Konečně to začne být adaptace té dospělé mangy, na kterou jsem slyšel tu chválu a hype. Po technické stránce se toho dle mě moc nezměnilo, jen ti CGI medvědi dostali podstatně méně času na obrazovce (za to ale dostaneme pořádnou dávku v jedné scéně xD). Takže pořád mírnej podprůměr. Pěkné to prostě není, ale jsou i horší věci. Kdyby bylo Golden Kamuy od začátku tak dobré, jako bylo od poloviny této série, tak bych byl možná i nadšen. Takhle jen doufám, že to má v plánu pokračovat stejně dobře jak to skončilo. Teda pokud nějaké pokračování kdy bude že.