• Anime: 10361
  • Uživatelů: 28082
  • Hostů: 267

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Shinsekai yori MartinPoly 8.75/10 123456789.75 12.10.2018

   »    V ,,Shinsekai yori´´ bylo trochu méně akce než jsem předpokládal, ale příběh to perfektně vynahradil.

Overlord MartinPoly 8.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Příběh založený na postavě Overlorda a monster který mu slouží. Asi bych tam chtěl trochu víc ,,echi´´ Zajímavé charaktery. Některé rozhovory by se dali asi osekat a naopak přidat trochu víc akce :-) Konec byl dobrý, ale asi jsem čekal trochu větší rozuzlení.

Shingeki no Kyojin Season 2 MartinPoly 8.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Pokračování se mi velmi líbilo. Některé díly mi pomaleji utíkaly a měli málo akce, ale závěr opět super.

Shingeki no Kyojin MartinPoly 10.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Originální příběh co mě zaujal hlavně svoji hloubkou a zpracováním. Druhá polovina mi moc neutíkala, ale závěr super.

Karakuri Circus zukadotuarikitotekutakume 8.00/10 12345678910 11.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Názor po první epizodě. (Ano samozřejmě hodnotit anime podle jedné epizody, je neuvěřitelně hloupé a zcestné, avšak můj motiv za tímhle hodnocením je pomoct lidem, kteří přemýšlí, které anime z podzimní sezóny stojí za to a které ne + k tomu ještě pomáhá, že první epizoda (aspoň dle mého) hezky nastiňuje o čem tohle anime bude.) Jako první po spuštění se nám ukáže (na anime celkem nezvyklým a zdouhavým způsobem) logo studia, které za tímhle anime stojí, já osobně jsem o tomhle studiu nikdy neslyšel, ale samozřejmě to nic neznamená. První minuty anime působí celkem ...jak jen to říct... zvláštně, překvapivě a pokud o tomhle anime zhola nic nevíte tak asi budete chvíli kroutit hlavou, aspoň do té doby, než vám anime tyhle věci aspoň částečně objasní. Jedna z prvních věcí, které si nejspíš všimnete bude styl anime, který působí celkem old-school, což není nijak překvapivé, dkyž vezmeme v...

Boku no Hero Academia Mia777L 7.00/10 12345678910 11.10.2018

   »    Při tomhle anime jsem lehce na vážkách :) Děj není nic překvapujícího, ale najde se zde mnoho zajímavých postav, které tak trochu nedostávaj prostor pro příběh. Ani nevím, jak rychle mi to uběhlo, aniž bych se dozvěděla o hrdinech něco víc :) Navíc hlavní postava mi prozatím nesedla. Uvidíme v další sérii, zdali se Deku rozvine v něco přijatelnějšího a to nemluvím o jeho rivalovi Kacchanovi :) Ti, co mají rádi hrdiny, si přijdou na své. Určitě musím zmínit poslední díly, které byly o mnoho lepší, zvláště souboje, ale než jsem se ohlédla, dospěli jsme ke konci první řady :) Snad mě pokračování strhne víc :) Jinak hudba skvělá, chválím ending a samotný soundtrack. A animace, ne každého okouzlí.

Hunter x Hunter (2011) espicek5 9.00/10 12345678910 11.10.2018

   »    Dobře vymyšlený příběh,který není příliš z dlouhavý. Hlavní postavy se taktéž povedli.Pro mě 85%.

Angolmois: Genkou Kassenki Spoorty 6.00/10 12345678910 11.10.2018

   »    Musim říct, že jsem od tohoto anime očekával přeci jenom trochu víc... Nicméně to nebylo zas tak hrozný. Nejhorší na tomto anime byla asi ta clona, která je permanentně v obrazu, ikdyž jí většinu času nevnímáte, tak v určitých záběrech dokáže hodně rozpltylovat a vytrhnout vás slušně ze sledování... Příběh ničím neoslní a postavy jsou spíše průměrné, nechovají se nikterak bláznivě ani absudně. Co se týče konce, tak mi docela zklamal...rozhodně to nekončí žádným happy-endem, ale spíš otevřeným koncem a pořádné zakončení by tomu rozhodně neublížilo.

Overlord III fratisek 4.00/10 12345678910 11.10.2018

   »    Krátce po začátku druhé řady se ztratila naděje a všechno čím dál víc sklouzává v průměrný šónen kde stačí že hlavní postava vypadá cool a nic víc. Zápornou postavou je vlastně Demiurge (plánuje strategii manipuluje ostatní) Zatímco hlavní postava je trapný ztroskotanec. Je vážně fajn dívat se jak si nechává vysvětlovat jaké jsou jeho plány. Když Overlord zrovna neřeší jak se právě teď nechá oslovovat tak to nejlepší co vymyslí je bojovat sám proti sobě. Testuje svoje věrné aby se konečně mohl rozhodnout jestli je chce mít na vodítku nebo ne. Hodí si nimi pár falešných soubojů. Zorganizuje útok na vesnici pod svou kontrolu. Ve vlastní aréně porazí pár naprosto zbytečných vedlejších postav ale s obojkem na krku u toho vypadal cool nebo ne? (Na velké hromadě pro děj zcela bezvýznamných vedlejších charakterů tím pádem přibyla další celá epizoda která nám opět osvětluje pozadí jejich životů...

Boku no Hero Academia (2018) kolmo 8.00/10 12345678910 10.10.2018

   »    Skvělé pokračování, které si podle mne drželo svůj standart řady předchozí. První polovinu bych hodnotil 10/10 a završení této první poloviny bylo opravdu skvělé. Bohužel druhá část anime už trochu pokulhávala a samozřejmě otevřený závěr, který má diváka nalákat na další řadu. Myslím, že 8/10 je adekvátní zhodnocení kvality třetí řady Boku no Hero Academia a už teď se moc těším na další pokračování.

Masamune-kun no Revenge Tonda 5.00/10 12345678910 09.10.2018

   »    Anime s velice originálním námětem. Určitě se vyplatí na něj podívat, ale jen do poloviny. Druhá polovina je pak už děsně natahována a pro mě celkem i nesnesitelná. A pokud nenávidíte neuzavřené konce, tak hned děte hledat jiné anime. Budete chtít spáchat sebevraždu. Za originalitu, skvělou hudbu, nádhernou kresbu dávám alespoň 5/10. Kdyby to nějak dotáhli dokonce tak by to bylo o něco víc. Snad bude druhá série která všechno zachrání ale jinak nic moc.

Mujin Wakusei Survive Lordpreclik 7.00/10 12345678910 08.10.2018

   »    Do cca 38 epizody to byl dobrý anime o přežití a nádechem Robinsona,ale cca od 39 epizody dál to už bylo jedno mizerné klišé za druhým

Kekkai Sensen & Beyond Mia777L 7.00/10 12345678910 07.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Byla jsem zvědavá na druhou sérii a teď mám opět protichůdné pocity :) Stejně bláznivé, stejně šílené a násilné. Bohužel ne vždy mě daná epizoda bavila. Není to špatné anime, má své neuvěřitelné stránky, ale také není natolik uchvacující, spíše výstřední :) Musím pozdvihnout poslední díl, kde člověk uviděl i tu Leonardovu stránku a charakter :) Co musím ale pochválit je hudba. Zvláště soundtrack potěší diváka svými tóny :) animace příjemná :)

Happy Sugar Life dahakere 7.00/10 12345678910 07.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Na ujasnění, to že tam je růžovlasej magor z toho nedělá automaticky Mirai Nikki 2. Je to další z řad anime, které se snaží hrát na WTF notu. A tady tomu se to v mnoha věcech daří. Sice bych to neoznačil za horor, ale ta psychologická stránka tu v rámci mezí docela fungovala. Skoro celé anime mě to drželo a byl jsem zvědavej o co tam vůbec jde. Škoda že až se to vše vysvětlilo, tak anime ztratilo tak půlku svého kouzla. Konec byl strašně lacinej, ale prý už to nejelo podle předlohy, protože ta stále vychází (nebo vycházela). A šlo to sakra poznat. Ještě bych rád dodal, co to anime totálně drtilo byli 2 postavy uslintaných magorů. Tyhle druhy charakterů jsou to nejhorší co může kterékoli anime potkat a je jedno jak se to snaží vysvětlit. Ano tady je to pan učitel a blonďák se sponečkama ve vlasech. Nebylo to nějak převratné, ale já se bavil. Možná je to tím že mě tyhle magořiny pokud jsou alespoň trochu...

Sakamoto Desu ga? Dorwars 5.00/10 12345678910 07.10.2018

   »    Začalo to dobře, ale postupně omrzelo. Myšlenka ale dobrá

Sirius the Jaeger dahakere 6.00/10 12345678910 05.10.2018

   »    Nevěřil jsem, že mě ještě někdy bude bavit anime o upírech. To je už tak vydojené téma, že to nic nového nepřinese. Navíc když je to ve formě anime a ke klasickým upířím klišé se přimotají ty z anime. Upíří šlechtici ✓ Upíří lolitka ✓ ✓ (2x) Vlkodlaci ✓ Frankensteinovo monstrum ✓ Lovci upírů ✓ A takhle bych mohl pokračovat donekonečna. Vše tu bylo, dokonce i spása celého světa s vymýcením rasismu jako třešnička na dortu. Jedno velké ALE proč jsem to žral. Ty souboje. Oni ani tak úžasné nejsou, ale v dnešní době šetření a krkolomného CGI (to tu bylo taky, ale bylo využito jen na kulisy, takže to tak nemlátilo do očí jako u Overlorda) jsou jako příjemné pohlazení na duši. Z téhle sezóny zdaleka nejlépe provedené a v tomto roce celkově by se to drželo na předních příčkách. Prostě kvalitně naanimované souboje jsou nedostatkové zboží (což je s dnešní technologií smutné jak to...

Overlord III Rendy 8.00/10 12345678910 05.10.2018

   »    Overlord se stal jedno z mých nej anime. První serie top, druhá průměr a třetí ....... chci čtvrtou :D dějově minimální posun, o hlavních postavách jsem se nic moc nového nedozvěděl, přesto jsem nějak vnitru spokojen a chci a nemůžu se dočkat jak se příběh dál vyvine ( chtělo by to každý týden nový díl :), ne dělám si srandu chtělo by to každý týden novou serii po 24 dílech :D

Handa-kun Megaotaku666 10.00/10 12345678910 05.10.2018

   »    Skvělé anime,na které se můžete dívat pořád dokola a neomrzí vás.

Overlord III Flamerko 9.00/10 12345678910 05.10.2018

   »    Je pravda že jsme se touto serií nijak dál neposunuli, přesto jsem chtěl další a další díl. Opět jsme se dozvěděli že Ainz je super OP, ale pořád nám neukázali co dokáží ostatní postavy kolem Ainze např Albedo? ( trochu mě to děsí :D) má to velký potenciál, rozhodně jsem se bavil. Snad trochu té lidskosti v sobě Ainz najde. Chci pokračování!

Overlord III dahakere 5.00/10 12345678910 04.10.2018

   »    Momentálně v tomhle žánru nic lepšího nenajdete. Ale smutné je, že to není dáno kvalitou tohoto anime, ale nekvalitou konkurence... Je to lepší jak totálně zbytečná 2. série ? ANO Posunulo to někam děj ? Rozhodně víc jak 2. série. Dá se na to dívat ? Až na odporné CGI ANO Je to dobrá adaptace ? Podle lidí co četli novely ani zdaleka. Tam kde byla první série něco jako MMORPG One Punch Man, druhá série totálně zbytečná ztráta času, tak 3. je něco mezi tím. Pro mě průměrná zábava na zabití půl hodinky.

Overlord III kolmo 9.00/10 12345678910 04.10.2018

   »    No, já jsem se u třetí série rozhodně bavil víc než u druhé. Ainz/Momonga je opět ultimátním záporákem(tentokrát snad ještě nelidštější než kdy dřív), který nemá s nikým slitování. Nečekejte žádné velké zvraty, nebo něják výrazný posun v ději. Třetí série je z pohledu příběhu jen další malý krůček. Daly by se zde najít chyby, samozřejmě, mohl bych začít kritizovat a stěžovat si, ale popravdě nemám ani moc důvod. Třetí série Overlordu mi dala přesně to co jsem chtěl a to je 13 dílů skvělého pokračování, které jsem zvládl na jeden zátah i přesto, že jsem měl původně v plánu mrknou večer jen na jeden, nebo dva díly, ale nakonec mě to pohltilo a spát jsem šel až s posledním dílem. Myslím, že aspoň pro mne je to dostatečný důkaz toho, že bych měl hodnotit vysoko. Už teď se moc těším na další řadu.

Yuuri!!! on Ice Bibusss117 9.00/10 12345678910 04.10.2018

   »    Grafika dobrá na tú dobu, príbeh pekný, nemám nič vytknúť až na love story, bola pekná nehovorím, že nie len trochu mohla byť viac

Hataraku Saibou dahakere 7.00/10 12345678910 03.10.2018

   »    Aneb jak by vypadalo "Byl jednou jeden život", kdyby to bylo anime. Místy přepálené a bláznivé tak jak to máme rádi. Technicky to občas zahapruje, převážně kresba, ale celkově je to fajn a takovej standart na dnešní poměry. Na zadek si nesednete, ale kouká se na to pěkně. Dějově to je silně epizodní a proto se to také zase těžko hodnotí. Z počátku jsem byl nadšen, uprostřed znuděn některými díly, které jsem přeskakoval. Červená se ztratí, něco ji napadne, bílej ji zachrání ale potřebuje zachránit taky, zdánlivě slabá buňka zachrání situaci,... těchto dílů tam bylo na můj vkus až moc. Naštěstí konec to vynahradil a naservíroval několik opravdu luxusních dílů u kterých jsem se náramně bavil. Ještě bych doporučil podívat se na YT na video, kde nějakej doktor reaguje na první díl. Sám se až divil jak jsou některé věci přesné. Jen teda nečekejte, že z vás po zhlédnutí bude specialista. Ty...

Overlord III Dorwars 7.00/10 12345678910 03.10.2018

   »    První půlka nic moc, druhá půlka dobrá. A Ainz je zase o něco větší záporak :)

Overlord III D_Atrej 6.00/10 12345678910 02.10.2018

   »    Jedno z mála anime, které mě baví po všech stránkách až na jednu zásadní věc a tou je dějový posun. Za 13 dílů se téměř nic podstatného nestalo... nic, co by vneslo nějaký vzruch do hrobky Nazarick. A to už skončila 3. série, to už je na pováženou.