• Anime: 10359
  • Uživatelů: 28051
  • Hostů: 333

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Code:Realize - Sousei no Himegimi Anjin 6.00/10 12345678910 26.05.2018

   »    Stylem i vizualizací jakoby z oka vypadlo Nornu, nicméně zde je o něco zajímavější příběh.

Seikai Suru Kado kolmo 6.75/10 1234567.758.759.75 24.05.2018

   »    Tohle je jedno z anime, které vás buďto pohltí a "zhltnete" jej na jeden zátah, nebo budete považovat za naprostou hloupost, či minimálně za průměrnou slátaninu. Mne osobně vtáhlo svým příběhem, který byl přesně "má krevní skupina". Určitě mu dejte šanci, za sebe určitě doporučuji i přes to, že je celé děláno pomocí CGI animací.

Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no... kolmo 10.00/10 12345678910 24.05.2018

   »    Youkoso pro mne bylo obrovským a milým překvapením, opět se mi potvrdilo, že od anime od kterých moc nečekám dokáží poskytnou skvělý divácký zážitek. Technické zpracování bylo dobré a nemám mu moc co vytknout, ohledně postav musím vyzdvihnout hlavního hrdinu o kterém jsem si po celou dobu sledování tohoto anime nedokázal udělat přesný obrázek a který svým "vnitřním proslovem k sobě samému" na závěr katapultoval celé toto dílo zcela do jiné dimenze(nechci spoilovat, ale rozhodně mne to velmi překvapilo a jistým způsobem potěšilo, protože jej to odlišilo od klasických "hrdinů"). Našel bych na tomto anime i chyby, ale jako divák jsem byl více než spokojen a za sebe mu musím dát prostě desítku a doufat, že se dočkám další řady.

No Game No Life: Zero Anjin 6.00/10 12345678910 23.05.2018

   »    Upřímně řečeno, samo o sobě by to opravdu za moc nestálo. Nicméně jako prolog k seriálu, který osobně považuji za tak trochu přeceňovanou pitomost, v tom nacházím určité povzbuzení. Ano, je to klišé. Ano, pokud se někomu zdálo, že seriál byl oslepující barevnou orgií, tak tady je to stejné. Ale příběh je podstatně drsnější a jaksi lidsky pochopitelnější. A to je jeho hlavní deviza.

Shoukoku no Altair kolmo 10.00/10 12345678910 22.05.2018

   »    Jak jsem od tohoto anime moc neočekával, tak jsem byl mile překvapen. Je docela vzácnost narazit v dnešní době na nové 24-dílné anime, které je navíc kvalitní a upoutá divákovu pozornost. Pěkná kresba, dobrá hudba, kvalitní příběh a skvělé postavy, co více si přát? Myslím, že mé hodnocení hovoří samo za sebe.

B: The Beginning Desirelle 10.00/10 12345678910 22.05.2018

   »    Anime které mě úplně pohltilo a to od začátku až do konce. Myslím že je to jediné dobré anime této sezóny. Spojení nadpřirozena, detektivky, temna, záhad a GORE. Určitě není pro každého.

Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku... mfyb 8.00/10 12345678910 22.05.2018

   »    Po prvních třech dílech jsem měl trochu chuť vzdát. Plochý charakter hlavního hrdiny, děj poskakující jako splašená koza, nijak extra zajímavé další postavy... Ale ono se to někde okolo čtvrtého dílu rozjelo a já jsem najednou zjistil, že to vcelku hltám. Nezařadil bych to mezi špičku toho, co jsem viděl, na to mi chyběly propracovanější postavy. Nicméně děj je fajn, občas se objeví zajímavý zvrat, kresba vypadala dobře... za mě spokojenost a řazení těsně pod pomyslnou špičku, tedy za 8 bodíků. 

Omoide no Marnie Mia777L 8.00/10 12345678910 20.05.2018

   »    Film s takovým životním příběhem, propletený trochou té fantazie, vytváří docela příjemný a fascinující děj. Není nijak náročný na mysl a tématiku obnáší běžný problém v reálu :) Postavy jsou vcelku obyčejné, ale přesto nejsou člověku nepříjemné :) Film je vhodný pro relaxační pohodovou chvíli :)

Venus Versus Virus Pira 5.00/10 12345678910 19.05.2018

   »    Bylo to krátké a nenáročné přesně jak jsem chtěl. Animace, postavy a písničky se mi taky docela líbili. Na první pohled tu není nic špatného, ale jakmile začnete sledovat děj, zjistíte že tenhle seriál neumí svůj příbeh dost dobře vyprávět. Žádné triky se skokem v čase dějové linky neměli valný efekt. Zápletka se sice postupně rozplétá (po pár úvodních dílech) přesně jak to v seriálech má být, ale míří k nemastnému a neslanému závěru. Dobrý pokus, ale snahy tvůrcu prostě selhaly. Tak na 5-6 bodů.

Aho Girl kolmo 8.00/10 12345678910 19.05.2018

   »    Hodně praštěná komedie, která byla přesně podle mého gusta. Dobře jsem se pobavil a myslím, že u mne jako u diváka splnilo svůj účel. Také bych rád pochválil OP, který jsem si vždy rád poslechl.

Macross Delta kolmo 6.00/10 12345678910 18.05.2018

   »    V hodnocení budu velmi přísný, protože jsem za prvé fanouškem Macross universa a za druhé jsem byl zatím ze všech předchozích sérií nadšený a zamiloval si je. Takže co se příběhu týče, nemám námitky, typický Macross. Velkým zklamáním byl pro mne závěr, kdy jsem čekal něco víc. Postavy příšerné, ani nevím kde začít, většinu hlavních postav jsem od začátku neměl rád a svůj názor jsem během celé série nedokázal změnit. Především hlavní hrdina a Hrdinka byli vyloženě nesympatičtí. Špatná kvalita hlavních postav doslova "zabila" celou ústřední zápletku. Naštěstí se na scéně objeví i pár dobrých vedlejší postav, které to celé jakž takž drží. Hudba, což by měla být alfa a omega celého universa. Nebyla zas tak špatná, originální a dobře poslouchatelné skladby. Problém ale nastal, když se je autoři rozhodli neustále a do zblbnutí v každém díle opakovat. Zatímco v předchozích sériích se...

Overlord II Machlas 9.00/10 12345678910 17.05.2018

   »    Jeden z mojich najblubenejšich anime. Dobra animacia aj pribeh ktory je veľmi zaujimavi.

Black Clover (2017) Lanigiro 0.00/10 12345678910 17.05.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime ničím nezaujme takže 4/10 .. Nulu som dal len preto aby to dorovnalo tých čo dali 10/10 pretože toto anime si to ani s ďaleka nezaslúži

Gekijouban Fate/Stay Night: Heaven`s Feel dahakere 8.00/10 12345678910 14.05.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Za mne mírné zklamání. Čekal jsem, jak tomu naperu s nadšením 10/10, ale to se nestane. Zatím to bylo strašně utahané, naštěstí se v této adaptaci vykašlali na ukazování toho, co jsme již viděli a tyto události se prostě skipnou. Já byl za to velice rád, ale díky tomu prostě vidět starší F/SN musíte, tady je to bez debat. Blbě se to hodnotí, když člověk zatím viděl třetinu. Ufotable tyto adaptace zvládá na jedničku o tom žádná, ale zatím to byla celkem nuda. Samozřejmě že to končí v tom nejlepším, takže už s menším, ale stále hypem očekávám 2. díl. F/Zero to podle mne nepřekoná, ale rád se nechám překvapit, podle mnohých je tohle ta nejlepší část F/SN. Ale lidi říkali že i F/Apocrypha má dobrej konec a osobně mi z něj bylo do breku. :D 

Maoyuu Maou Yuusha kolmo 6.00/10 12345678910 13.05.2018

   »    Jak moc jsem se na toto anime těšil, tak jsem byl zklamaný. Maoyuu je jedno z anime, které neurazí, ale ani neoslní a od kterého divák nejspíše bude čekat více než nakonec dostane. Kresba se mi líbila, hudba mě moc neoslovila, příběh byl jak na horské dráze, měl své dobré i špatné chvilky. Pojmenování postav bylo úsměvné a mě to osobně celkový dojem při sledování kazilo. V hodnocení to vidím na takovou "ušpiněnou" šestku.

Maoyuu Maou Yuusha Pira 7.00/10 12345678910 13.05.2018

   »    Slušné anime, které se mi celkově líbilo, avšak oplývá mnoha nedostatky. Největším nedostatkem je, že příběh nemá konec, Asi se budu muset podívat na mangu, jestli se chci něco víc dozvědět, ale další díli prostě natočeny nebyly. Je to škoda, protože co bylo natočeno je tak trochu slabším úvodem do jinak zajímavého a slibného příběhu. Zatím to nebylo ani dost dobrodružné ani dost akční. Jen tak tak se tam vešli dvě menší bitvy a prostor zbyl spíše pro politiku a pletichářství. Příběh teprve začal využívat některé vedlejší postavy a hlavní konflikt se v podstatě otevřel až koncem seriál. Romantika to taky byla slabá a erotika jen tak trochu na okraj (Houp houp v prvním díle). Nedivím se že seriál zatím nasbíral špatná hodnocení, protože ještě ani nestačil ukázat, co je zač. Nejvíc se ukázala ta chytrá stránka seriálu. Postavy řešili problémy jinak než je zvykem ve fantasy světě a seriál se...

Shingeki no Bahamut: Virgin Soul Sagittarius 8.00/10 12345678910 11.05.2018

   »    Polezeni jednoduche otazky ktere rozhodne zda se cloveku anime bude libit nebo ne. Prijde mi postava Niny otravna nebo ne ? Ja mel to stesti a bavila me :) Celkove i vsechny postavy byly zajimave a mely cas se rozvinout. Takze za to rozhodne palec nahoru oproti prvni serii ktera prave timhle trpela protoze mela jen 12 dilu. Vsechny pribehove linky byly zajimave a pekne se propojovali. Postava Niny ale byla za me fakt super :D ta cast vtom vezeni a dopisem. Rita byla bozi jako posledne. Kaiser nebyl tak otravny a byl zajimavy. Bohuzel s nim moc ke konci nevedeli co delat a jeho vyvrcholeni bylo takove - hm ok. Nastesti uplne konec to zachranil :D a chci vic :D Nejvetsi zapor vidim v hlavnim motivu krale lidi Charioce XVII. Celou serii je tajemny. Jaky motiv to ma. No a kdyz se ho dozvime tak to nedava zadny smysl. (spoiler - pokud jeho cilem bylo znovu porazit Bahamuta tak proc bojoval proti bohum a demonum, vzdyt porazit Bahamuta bylo i jejich cilem). Kdyby si s tim vic pohrali tak...

Kimi ni Todoke 2nd Season Roby 7.00/10 12345678910 11.05.2018

   »    Druhá řada byla trochu jiná než ta první. Soustředila se převážně na Sawako a Kazehayu a jejich neustálé nepochopení citů toho druhého. Zdlouhavé přešlapování na místě bylo zbytečné a série by vyzněla lépe kdyby měla třeba 7 nebo 8 dílů. Proto hodnotím o stupeň méně než první sérii 7/10.

KissXSis Dorwars 6.00/10 12345678910 10.05.2018

   »    Asi není co dodat :D                            

Ou-sama Game The Animation pokoj 4.00/10 12345678910 08.05.2018

   »    Jako tohle anime se mě strašně znechutilo nebylo to tím, že tam někdo umřel atd. Ale bylo to tím, že někdo se z někým musel vyspat obzvlášť na střední kde polovina holek jsou panny. Znásilňování není správné i když to k Japonské kultuře patří už od jak živa (A to jsem milovník ecchi) Dost mi tohle anime znechutilo zas Japonce.  

Bokura no Pira 7.00/10 12345678910 08.05.2018

   »    Taky musím přiznat, že jsem nevěděl do čeho jdu. Ne, že by byla psychologická stránka příliš silná, ale příliš jsem to prožíval. Ten zvláštní pocit prázdnoty, který má člověk někdy po dokoukání seriálu, jsem měl skoro po každém druhém díle. Bylo proto celkem náročné seriál vůbec dokoukat a vždy jsem trochu odkládal, kdy se podívám na další díly. Bojoval jsem tu se svým malým trama - to se mi ještě nestalo. Všehovšudy je to dost zajímavý motiv, ale divák se příliš mnoho nedozví a když, tak až v pozdější fázi, což přispívá pocitům úzkosti, jelikož se vše děje tak trochu bezdůvodně. Viděl jsem už spojení bojových robotů s dramatickými osudy dětí a záchranou světa (např. Neon Genesis Evangelion), ale tohle mi přišlo trochu přes mou míru vyváženosti. Příběh to všechno sice moc dobře stmeluje dohromady, ale jeho vývoj je takový, že mi často chyběl pocit satisfakce - viz první...

Yuu Gi Ou Pira 6.00/10 12345678910 08.05.2018

   »    Nejdříve jem slyšel hodně kulturních referencí na toto anime a rozhodl se ho prozkoumat. Nicméně to vypadala celkem nudně a cílové publikum byla podle mě mládež 90. let - takže se mi to zdálo trochu zastaralé. Měl jsem seriál skoro dva roky rozkoukaný než jsem se dostal do konce a musím říct, že nejsem nijak zklamaný. Sice to zestárlo na rovných 20 let, ale zjistil jsem jak se příběh v pokročilých dílech spojuje a začíná to být nadstandartně napínavé. Celkem chápu, že kdo s tímto seriálem vyrůstal ho může nosit v srdci dodnes a odkazovat se na něj. Představuje se tu hráčská kultura (zrovna ne ta počítačová) a spousta magie a kouzel okolo, což muselo oslovit mnoho nadšenců. Obzvlášť očekávám že pokračování by mělo být lepší než první série - když se vysekne nudnější a nekonzistentní začátek... Takže se pravděpodobně chci dívat i dál.

Sora Yori mo Tooi Basho Sagittarius 9.00/10 12345678910 07.05.2018

   »    Slice of life s mensim zvratem. Jedeme na Antartidu. Vztahy mezi postavami jsou udelane rozumne. Nikdo mi z nich nevadil. A diky zvolene ceste je to uplne o uroven vys nez v jinych slice of life anime. Do toho je tam pridan jeste dramticky prvek ohledne matky jedne z hlavnich hrdinek takze velmi dobre. Trosku se ale priznam ze silnejsi emocni dopad na me melo skladani jejich party v prvnich 5 dilech. Celkove myslenkove rozpolozeni Tamaki Mari ohledne zivota a cestovani a jeji kamaradka ze tridy. Vetsinu casu je tu velmi hezka animace (o to vic boli oci kdyz neni :D). Rozumna kombinace s CGI animaci. Rozhodne originalni kousek a dat mu "jen" 8/10 by byla skoda.

Amagami SS Plus Honza135 4.00/10 12345678910 06.05.2018

   »    „UŽ JE TO SKORO MĚSÍC OD FESTIVALU ZALOŽENÍ, KTERÝ SE KONAL MINULÝ ROK NA ŠTĚDRÝ DEN. OD TÉ DOBY SPOLU CHODÍME… ALE NĚKDY JE TOMU TĚŽKÉ UVĚŘIT…" V předchozí sérii Junichi v různých routes získal nějakou tu přítelkyni. A aby toho nebylo málo, dostává se nám pod ruce takové malé after story, které nám nastinuje pokračování těchto právě načatých vztahů… Co se mi líbilo: 1) Tsukasa a Haruka. Tyhle dvě tu jsou jedinými důvody, proč jsem chtěl druhou sérii vidět. Ani jedna nezklamala a jejich příběhové cestičky mi pořád dokazovaly, že mě můžou ještě něčím lehce překvapit. Rozhodně jsem se v jejich kapitolách nenudil. 2) Kresba. Standard z minulé sérky tu zůstal nepozměněn a já si mohl užít více reálné vykreslení slečen v jejich přirozenějších odstínech vlasů. Všiml jsem si rovněž krásně vykresleného prachu v boudě, toho jsem si předtím nevšiml. 3) Hudba. Otvírák a zavírák tu už...

Mahou Tsukai no Yome majel007 9.00/10 12345678910 04.05.2018

   »    melancholie protkaná občasnou radostí z života. Docela dlouho jsem vyhlížel přeložení posledního dílů a dobře sem udělal. z jednoho dílů se nakonec stal noční maraton. konec by člověk nečekal, myslím že to trochu zkazilo mé mínění z prvních dílů, ale rozhodně se nebojím říct že bylo kouzelné, jak efekty tak hudba...... možná jen u hudby, zdálo se mi že pořád recyklují stejnou hudbu při různých scénách, jakože sedí tam, ale člověka to trochu vyruší z atmosféry.