akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10752
  • Uživatelů: 31112
  • Hostů: 83 + 51

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo... Pira 6/10 12345678910 02.03.2019

   »    Pěkný seriál, na který jsem se podíval, abych trochu změnil svůj obvyklí žánr. Přestože tu nebyla žádná akce, přišlo mi to zábavné, jen to stejně nebylo ono. Anime jsem dokoukal hlavně kvůli chytrým nápadům a pro mě originálního pohledu, ale trochu se to vleklo. Ze života hrdinky tu toho bylo hodně, veselých i smutných chvilek, ale především těch trapných. Našlo se také mnoho chvil, které měli vykreslovat atmosféru, ale já jsem se u nich začínal nudit. Docela by mi pomohlo, kdyby byly episody o pár minutek zrychlené.

JoJo no Kimyou na Bouken: Ougon no Kaze zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 01.03.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Vento Aureo zkrátka nemohu hodnotit jinak, než 10/10. Žádné jiné anime/seriál/film/hra ve mě nezbudilo tolik emocí jako JoJo. Ať už jde o radost, vztek, zoufalství, nadšení či napětí. Když jsem začal JoJa sledovat, tak jsem si rozhodně nemyslel, že se tohle anime postupem času tolik změní... a to k lepšímu a lepšímu a pátý part je zatím vše, co od velmi kvalitního anime očekávám: skvělá animace, příběh, který člověka pohltí, dobře zpracované, uvěřitelné postavy, které si rychle oblíbíte a které mají také zajímavou minulost a každá má určitou osobnost. Žádná postava rozhodně nepůsobí, jako že je jen do počtu a i jednorázové postavy, které se na obrazovce ukáží třeba jen pár minut, prohodí pár slov a pak navždy zmizí nepůsobí nudně ať už vizuálně tak i osobnostně. Souboje jsou taky na výrazně vysoké úrovni, ať už se jedná o taktiku, schopnosti, napínavost... zkrátka cokoliv co vás napadne...

Barakamon tarbusak 9/10 12345678910 27.02.2019

   »    Na toto anime se koukám vždy když potřebuji zvednout náladu. Je pozitivní, vtipné a odpočinkové

Mahou Shoujo Ore kolmo 3/10 12345678910 26.02.2019

   »    Nevím jestli se mi podaří toto anime objektivně zhodnotit, protože patří mezi ty podivné výtvory, které prostě nejdou nikde zaškatulkovat. Příběh ten šel zcela mimo mě, hloupý a nezáživný, na to, že mělo jít o parodii až grotesku jsem se tedy moc nezasmál a postavy mě nikterak neoslovily i přesto, že parodovaly samy sebe a to co mají představovat. Přeměna roztomilých dívek ve svalnaté bishoujo kulturisty v ženských šatičkách je sice na první pohled úsměvná, ale mne to skutečně nepobavilo, ani nenadchlo. Tohle je prostě bohužel anime, které něco řekne jen velmi malé a vyhraněné skupině lidí. První díl jsem se docela bavil, druhý díl už začal být nudný, od třetího dílu se začaly všechny forky, scénky, rozhovory recyklovat a opakovat, pak přišla jakási parodie v podobě "improvizovaného dílu s Godzillou"(byl zajímavý, ale hodně z něj jsem jaksi nepochopil) a nastala další recyklace stejného materiálu. Tohle...

Yuragi-sou no Yuuna-san kolmo 6/10 12345678910 26.02.2019

   »    Příběh byl, no takový příjemný lepší průměr, kresba líbivá, postavy na daný typ anime překvapivě stereotypní s klišé charaktery. Hromada pubertálních forků, trapných narážek a ještě trapnějších scének. V tomto anime nechybí nic z toho co si divák anime představí po pojmem šonen harémovka, tím bych asi shrnul charakteristiku tohoto díla. Jak jsem bohužel zjistil, tak jsem už z těchto druhů anime odrostl, takže už mi opakující se trapné, naivní a pubertální narážky a forky moc neříkaly, ale i přesto se našlo pár scének, které mne dokázaly rozesmát. Ať je to tak nebo onak, tak se objektivně jedná o průměr ve svém žánru, který nenadchne, ale ani neurazí a na který asi rychle zapomenete.

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou... kolmo 8/10 12345678910 26.02.2019

   »    Čistá fanservis OVA, která navazuje za hlavní sérii, rozhodně příjemný přídavek, který neurazí.

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou... kolmo 9/10 12345678910 26.02.2019

   »    Tak tohle bylo opravdu skvělé anime, rozhodně jsem tedy nečekal, že se u něj budu tak bavit a donutí mě to zhlédnout jej na jeden zátah. Povedený příběh, skvělé charaktery, pěkná a líbivá kresba, pohodový hudební doprovod, moc se mi líbil OP i ED. Ani se nejedná o nějáké hloupé a naivní šonen, kde do sebe všichni mlátí a pak se každý zvedne a odejde jako by se nic nestalo, ale právě naopak, postavy krvácejí a umírají. Líbilo se mi, že hlavní postavy byly už od začátku OP a každá se svým originálním způsobem chování a nešlo si je nezamilovat. Jediné co mě mrzelo je, že tohle anime má jen 10 dílů plus jednu fanservis OVA epizodku, tohle je jedno těch skvělých anime co skončí dřív než začne. Za mě rozhodně jedno z nadprůměrných dílek, vřele doporučuji.

Piano no Mori (2018) Ziza 3/10 12345678910 25.02.2019

   »    Bohužel postavy nejsou moc zajímavé, neustále se to točí v kruzích, kdy někdo někoho povzbudí, usměje se, chce být jako Kai, protože to je génius, který klavírní svět neviděl a jede se se zase od začátku. Hlavní postava je plochá, bez vývoje, to samé vlastně můžeme říct o seriálu – jediné, co se mění, jsou kulisy. Další mínus je animace, tak opravdu stála za prd, hlavně v té chvíli, kdy se začalo hrát na klavír a najednou to mělo horší animaci jak The Sims 2. Během sledování jsem ztratila zájem o celý seriál a dalo dost práce dokoukat ten poslední díl. Dávám tři. A to jen proto, že mám klasiku ráda.

Koe no Katachi qwertis22 10/10 12345678910 24.02.2019

   »    Výborný film... doporučuji všem neboť tomu to není co vytknout.

Dimension W kolmo 8/10 12345678910 24.02.2019

   »    Skvělé charaktery, parádní příběh, fajn hudba na pozadí, líbivá kresba a musím pochválit také originálního hlavního hrdinu. Rozhodně jsem se nenudil a mohu toto anime vřele doporučit.

Dororo Ol 10/10 12345678910 23.02.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Musím uznat, že dlouho mne nějaké anime tak nenadchlo. Toto anime je naprosto kouzelné. Má velkou hloubku a myšlenku. U některých částí mám z něj až slzy nakrajíčku. Opravu zdařelé dílo.

Hyper Future Vision: Gunnm Dorwars 4/10 12345678910 22.02.2019

   »    Jsou to jen 2 epizody, takže tempo je vražedné a o hlavní přednosti této serie, to jest světu, se toho moc nedozvíme.

Rerided: Tokigoe no Derrida kolmo 9/10 12345678910 21.02.2019

   »    Pro mne je toto anime velmi milým překvapením, nic jsem od něj nečekal a dostal jsem slušnou porci skvělé podívané. Rerided má skvělý příběh, který je zaměřen na cestování časem, kdy se hlavní hrdina ocitne díky několika událostem v hibernaci a probouzí se 10 let v budoucnosti, která není vůbec růžová a kde je lidstvo ve válce s jeho vlastními výtvory. To však není vše, po nějaké době zjišťuje, že má schopnost přenášet svou mysl do minulost. Jedinou šancí na vyřešení této záhady s možností se pokusit o nápravu světa je nalézt dceru jeho nejlepšího kamaráda Mage. Možná, že se nejedná o jedno z nejlepších děl zabývajících se tímto tématem, ale mne skutečně vtáhlo a byl jsem z něj nadšený.

Hagane no Renkinjutsushi (2009) Cejlonaki 10/10 12345678910 21.02.2019

   »    Tohle anime jsem videla poprve v roce 2012 tusim, a od te doby jsem se k nemu nekolikrat vratila, a myslim, ze jeste vratim. Skvela hudba, animace, dej, postavy, zkratka uplne vse. Nabidnout cloveku k pochopeni pravdu, ze za vsechno se plati, snad lip nez anime Hagane no Renkinjutsushi nejde.

Sakamichi no Apollon Dorwars 4/10 12345678910 20.02.2019

   »    Místy pěkná animace, ale taky spousta melodramatu a problémů, které by se dali snadno vyřešit, kdyby spolu charaktery skutečně mluvili

Ulysses: Jeanne d`Arc to Renkin no Kishi kolmo 2/10 12345678910 19.02.2019

   »    Říká se, že pokud něco nemůžeš pochválit, tak raději mlč a nekritizuj, takže raději mlčím a myslím, že mé hodnocení bude hovořit za vše. Věřím, že si tohle anime nejspíše diváky najde, já ale bohužel do nich nepatřím, pro mne jen ztráta času.

Girls und Panzer Gekijouban kolmo 9/10 12345678910 19.02.2019

   »    Skvělé pokračování navozující za první řadu, některé bojové scénky mi přišly hodně přitažené za vlasy a přecházel jsem je spíše s úsměvem než s obdivem, ale tak na tohle anime jsem se jako fanoušek nedíval kvůli realističnosti, takže se to dá odpustit. Navíc, kdo by si díky tomuto dílu nezamilovat Säkkijärven Polkku?

Girls und Panzer kolmo 9/10 12345678910 19.02.2019

   »    Mě se tohle anime moc líbilo, cestu k němu jsem si vlastně našel díky tomu, že jsem hráčem World of Tanks, takže o to víc jsem z něj byl nadšený. Nejedná se o nejlepší anime co kdy vzniklo a ani si na to nehraje, ale myslím, že ve své vlastní specifické kategorii je to opravdu dobře provedené dílo už jen proto, že v něm důležitou roli hrají dva moje nejoblíbenější tanky ze hry.

High School Fleet (2017) kolmo 8/10 12345678910 19.02.2019

   »    Tohle dvoudílné rozšíření jsou v podstatě díly 13 a 14 k první sérii, navazující na poslední díl hlavní série. Bohužel, ale tato OVA není zaměřena na válečná plavidla a boj děvčat na moři, abych nespoilovat, tak raději nebudu rozepisovat. Nicméně určitě tato OVA neurazí a krásně zakončí celou první řadu.

High School Fleet kolmo 9/10 12345678910 19.02.2019

   »    Nemám co bych napsal více, než je napsáno v jiných obsáhlejších zhodnocení u tohoto anime, osobně si akorát nemyslím, že si anime zaslouží desítku, nicméně čistá lepší devítka s malým "pluskem" to určitě je.

Overlord Vlnik 5/10 12345678910 18.02.2019

   »    Musím upřímně říct, že jsem skončil u 4. dílu a nevím, jestli se mi to bude chtít někdy dokoukat. On je to hezký nápad, graficky je to nádhera, hlavně některé postavy, jenže všechno naráží na jeden zásadní problém a to fakt, že hlavní hrdina v daném světě nemá sebemenší konkurenci. Tohle má smysl, když chcete podobné věci parodovat, ale pokud se seriál chce brát vážně, tak prostě vypadá blbě aby si jeden chlápek vytřel zadek (tomu se snad nedá říct jinak) s pomalu celou armádou. Myslím, že by bylo o dost zajímavější sledovat někoho podstatně slabšího.

Gekijouban Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin... Vlnik 6/10 12345678910 17.02.2019

   »    Tak nevím. Nápad je zajímavý, animace se mi docela líbila, ale děj mi přišel poněkud zmatený, trochu jakoby někdo vzal 3 filmy ze stejného prostředí, vystřihl z nich náhodné části a slepil do jednoho. Že to měl být horor, jsem zjistil až po shlédnutí tady, takže v tomhle směru asi taky nic moc.

Godzilla: Kaijuu Wakusei kolmo 6/10 12345678910 17.02.2019

   »    Tato anime trilogie Godzily je docela dobrou podívanou, pokud překonáte prvotní odpor z animace postav, tak se rozhodně vyplatí ji shlédnout.

Qualidea Code kolmo 7/10 12345678910 16.02.2019

   »    Tohle anime je bohužel ukázkový příklad zmařeného potenciálu. Bylo poznat, že se autoři snaží vměstnat hodně informací do velmi malého prostoru jedné série, nic nevysvětlovat, nic nerozvíjet, prostě jet a na konci dupnout prudce na brzdu a to je velká škoda. Anime má pěknou kresbu, podle mého dobrý hudební doprovod, který se mi líbil. Navíc docela povedené charaktery, které se do tohoto druhu anime hodí a také dobrý příběh s nečekanými zvraty a přesto to jako celek nefunguje a toto dílo se bohužel zařadilo do skupiny průměrných anime. Je to opravdu velká škoda, ale já jsem se rozhodl, že jej neodsoudím slabým hodnocením, tohle anime má své kouzlo, které ale vzhledem k tomu jak je splácané neobjeví každý divák.

Ao no Exorcist Gekijouban Tsurara 7/10 12345678910 14.02.2019

   »    Nemôžem si pomôcť, ale tento film ma bavil. Mal atmosféru veľmi podobnú prvej sérií a samotné spracovanie ma oslovilo tiež. Ok, nebolo tu toľko akcie ako v sérke, obzvlášť v podaní hl. postavy, ale malo to spád, zaujímavý námet a pod. A keďže milujem veci, ktoré sa točia okolo folklóru, legiend a príbehov z minulosti, tento film mi padol do vkusu. Vôbec mi neprekážala simplicita príbehu, malo to pak bližšie k postavám a ich pocitom, ktoré v tomto kúsku dominovali. Myšlienku to nieslo taktiež a vôbec nie zlú, tak sa nemám prečo sťažovať. S jednoduchosťou tu proste musíte počítať, je to neoddeliteľná vec, koniec koncov to viac sprístupňuje tento film pre širšie publikum. Animácia a samotná kresba boli maximálne fantastické! Vidieť, že si dali záležať a pohrali sa s detailami. Trochu mi ten štýl kresby prostredia pripomínal film Tekkon Kinkreet, čo ma potešilo, keďže ten film mám v rebríčku pomerne vysoko. A OST pre...