• Anime: 9986
  • Uživatelů: 25532
  • Hostů: 303

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Black Clover (2017) Tupouni 0.00/10 12345678910 03.03.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    "...má to asi tak miliardu dalších chyb, přesto to má své kouzlo." 10/10 xD proboha... EDIT: Jde o to, že anime co má pro tebe kouzlo, ale má miliardu chyb (jde o ty CHYBY a ne kouzlo, ale nedivím se, že to někdo nezachápal)  asi není 10/10, takže tvoje hodnocení má váhu asi jako psí výkal na chodníku. Bohužel je ale veřejně hozené na nejznámějších stránkách této rozpadající se anime komunity a stále se najdou lidi, kteří by se podle něj mohli řídit...sice to asi nebudou mít v hlavě v pořádku, ale bohužel se najdou. Ta hodnotící škála nemá 11 čísel (když počítám 0) jen tak ze srandy. 10/10 má být u něčeho co tě nadchne, je to technicky dokonalé, má to bezchybný příběh apod. Ne u generického shonenu s nejhorší hlavní postavou a podprůměrnou technickou stránkou jen proto, že to pro tebe má kouzlo, ale jinak to je totální odpadek (což tohle je). Kdyby si v tom hodnocení alespoň nenapsala, že to má miliardu...

Sekirei Pira 7.00/10 12345678910 03.03.2018

   »    Pro mě seriál mnoho nového nepřinesl a hodně mi připomínal co už jsem viděl - akční Fate/Stay Night, kde jsou bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi také přiřazování k lidským postavám, aby za ně bojovali v určité soutěži proti ostatním v nějakém městě, nebo harémovku Date a Live, kde hlavní hrdina k sobě musí postupně připoutat několik žen se superschopnostmi. Také jsem od seriálu nic moc nového neočekával a díval jsem se proto, abych se odreagoval a pobavil.Co se týče zábavy, tak jsem nebyl příliš oslněn, i když nevím co bych přesně vytkl: Otřepaných Ečči vtipů a situací tam bylo celkem přiměřeně, akce a komedie byly v rovnováze, dobrá nálada provázela každý úmysl hlavního hrdiny a přestože jsem se nebál, že by to špatně dopadlo, koukal jsem na další díli co nejdříve jsem mohl. Pro mě to bylo anime, které vcelku nevybočovalo z řady. (Ani se snahou autorů ukázat mnoho prsatých scén.)

Pandora Hearts Vikis20 10.00/10 12345678910 02.03.2018

   »    Anime je vskutku vtipné,záhadné a dobrodružné...bylo naprosto skvělé do nějakého asi 22-23 dílu...Bohužel tam se přestaly držet mangy a vše začalo být chaotické.. Ale zbylé díly jsou přímo skvělé ! Postavy jsou velice zajímavé a strašně mě bavilo jak se postupně odkrývala jejich minulost či pravá povaha.Hudba je dokonalá i teď si rada něco pustím jen tak. Tajemná,akční nebo splácaná dohromady fakt moc hezké.

Diabolik Lovers Anjin 1.00/10 12345678910 28.02.2018

   »    Po hodně dlouhou dobu nejhorší anime, co jsem viděl celé. Naprosto ztracené tři hodiny života. Proč jsem se na to tedy díval celé? Prostě jsem nemohl uvěřit, že lze udělat dvanáct čtvrthodinových dílů absolutně o ničem. Což je taky jediná kvalita, kterou jsem ochoten tomu přiznat. Tedy, že mě to svoji zbytečností dokázalo udržet. Už je to zhruba pět let, ale pořád si pamatuji ten pocit marnosti.  

OVA Tokyo Ghoul Anjin 6.00/10 12345678910 28.02.2018

   »    Těžko hodnotit jedním číslem dva naprosto rozdílné díly. V jednom se nám ukázalo několik povědomých postav (přesněji mám pocit že dvě, z nichž jedna je pořád stejná, a druhá tehdy ještě "normální") a představil se nám Arima, o kterém ještě uslyšíme. No jako uzavřený díl docela dobré, ale jediný efekt je, že mě dotyčný začal dosti vadit.  Druhý díl nám ukazuje našeho (ne)oblíbeného šílence v obvyklé poloze, tj. stravujícího se za zvuků Dvořákovi Novosvětské, za neobvyklé situace, a sice jak si udělá, pochopitelně ne úplně normální, kamarádku.  Celkově řečeno, docela zábavné, a zkrátilo to čekání na další sérii, ale to je asi tak všechno, co se o tom dá říct pozitivního. A hlavní účel, tedy nějakým způsobem nám představit nové postavy, to jakž takž naplnilo. Zároveň ale za mě tu nebylo nic vyloženě iritujícího.

Black Clover (2017) cukerinecek 10.00/10 12345678910 28.02.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    To je jedno z těch anime, které buď milujete, nebo ho nesnášíte. Jo, nepatří to zrovna k výkvětu anime, hlavní hrdina je docela tupounek a má to asi tak miliardu dalších chyb, přesto to má své kouzlo. Edit: má to své kouzlo pro mě, to jen tak pro pochopení, aby se tu zas pak nějaký idiot nerozčiloval nad mým hodnocením.

Gakusen Toshi Asterisk krysa456 9.00/10 12345678910 28.02.2018

   »                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Gakusen Toshi Asterisk 2 krysa456 9.00/10 12345678910 28.02.2018

   »                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Shingeki no Bahamut: Virgin Soul vevejunka 9.00/10 12345678910 28.02.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Moc se mi to líbilo. Dokonce natolik, že jsem oželel svůj spánek, abych to mohla zkouknout za jeden den. Nina byla svým způsobem úžasný charakter, který mi přirostl k srdci. První sérii jsem neviděla, ale možná se na ni kouknu, protože kresbu a zpracování byl taky moc fajn :)

Tokyo Ghoul Anjin 10.00/10 12345678910 27.02.2018

   »    Člověk, který chce nabušené borce od začátku až do konce, kteří budou během prolévání potoků krve likvidovat všechny hnusné oponenty, tak ten je tady špatně. Krve tu stříká sice docela dost, ale tohle anime je spíš o pomalém budování vztahů a sžívání se nově příchozího s krutým a temným světem, do kterého byl vržen. Tedy, asi by to tak mělo být, kdyby se pořád něco nedělo a příběh neuháněl zběsile vpřed. Ale musím říct, že s každým dalším shlédnutím dokážu víc a víc ocenit temnou atmosféru, která i přes nadějný začátek směřuje ke katastrofě, i postavy, které vůbec nejsou ploché a navíc nám je rozvijí i další série, takže tím v zásadě série nijak netrpí. Vzhledem k místnímu hodnocení, které je podle mě silně podstřelené, i k některým jiným "perlám", které jsem viděl, nemohu dát jiné číslo.

Kuragehime Vanda 9.00/10 12345678910 26.02.2018

   »    Úžasné anime. Ukazuje čo sa stane keď do komunity ľudí, ktorých desí akýkoľvek kontakt s okolitým svetom vpadne extrovert. Anime obsahuje množstvo vtipných scén. Hlavné postavy Kuranosukeho a Tsukimi je veľmi ľahké si obľúbiť. Pekná kresba a dokonca sa nám tam rozvíja aj menšia romanca. Asi sa pustím do mangy, kedže nevyzerá,že by chceli urobiť pokračovanie.

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai... kolmo 10.00/10 12345678910 25.02.2018

   »    Tohle je taková pitomost až to balancuje na pokraji geniality. Skvělá ecchi groteska, přesně takhle by to mělo vypadat, pořádná dávka skvělého oplzlého humoru s ujetým-šíleným příběhem, parádní kresbou a originálními postavami. Vychválit taky musím dobrý OP a ED, který jsem si pokaždé rád poslechl. Je velká škoda, že Shimoneta nemá pokračování a navíc je tak krátká, byla to skvělá 12-ti dílná jízda, no myslím že desítku si to bez výčitek zaslouží.

Shingeki no Kyojin Season 2 Pira 8.00/10 12345678910 24.02.2018

   »    Je to jednoznačně napínák, jako předchozí série, což je největší plus a pro mě nejpřitažlivější stránka. Od začátku do konce mám problém, abych přestal koukat na další episody. Záhady přibívají stejně často jako se odhalují a i když už nemám dokonalou paměť a uniká mi pár detailů, co se mezi postavami udály v první sérii, vůbec to nevadilo (no ono tam je taky dost flashbacků) a rychle jsem se znovu vžil do příběhu.Řeknu asi k jednomu plusu jeden mínus: Násilí je tu celkem zbytečné - skoro všechny scény, kde titáni někoho roztrhají nebo rozkoušou by se mohli vypustit. Jestli chtějí autoři ukázat, s jak drsným nepřítelem se bojuje, tak to podle mě jde i jinak. Vyloženě mi párkrát přišlo, že tam jsou vsuvky pro lidi co chtějí vidět Gore násilí. (Je to asi jako trend obecně v horrorových filmech - kvalita strachu se nahrazuje kvantitou odpudivého a krvavého.) No toršku jsem se vymanil z toho "hypu", který...

Gekijouban Sword Art Online: Ordinal... Tsubame 6.00/10 12345678910 22.02.2018

   »    Film s krásnou animací a zase s příběhem, který nedává moc smysl... ve světě s technologií, která dokáže vyjmout lidem vzpomínky... neexistuje způsob jak je jen jednoduše zkopírovat? Musí se mazat? Má ta vzpomínka nějaký certifikát pravosti? No nic, nebylo to zase tak špatné. Nejlepší věc na celém SAO je Asuna a i tady jí byl velký dostatek. Kirito je zase OP až někam... 2 dny fyzického tréninku a 1 den expení mu stačí na všechno. Líbily se mi scény ze života hlavních postav, rozvíjení jejich vztahů, ale zbytek je nic moc.

Koe no Katachi Tsubame 10.00/10 12345678910 21.02.2018

   »    Myslím si všechno podstatné už bylo zmíněno v předchozích recenzích. Narozdíl od ostatních ho nadšeně nedoporučuju. Je to jeden z těch filmů, co otevírají oči k určité problematice. Ráda se koukám na populární filmy bez toho, abych si přečetla o čem jsou. Z obrázku jsem usoudila, že se bude jednat o nějaké náctileté romantické drama s úžasnou animací. Jak moc jsem se trefila a zároveň zmýlila. Ani slzu jsem u toho neuronila, ale jen konsternovaně seděla a sledovala jak jeden reálný problém střídá další a jak jsou všechny postavy tak lidské. Pro mě to byl velmi depresivní film, při kterém jsem se cítila dost blbě, protože je to něco, co se skutečně děje a je to problém bez jasného řešení. Hlavní hrdinové sice dojdou svého šťastného konce, ale takhle to nekončí vždy. Vím jak je vyčerpávající, když je potřeba se podřizovat speciálním potřebám někoho jiného, obvzlášť když je to dlouhodobého...

Hotaru no Haka Afal99 9.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Jaké jsou základní a neotřesitelné lidské hodnoty? A jsme skutečně všichni takoví, jací si myslíme že jsme? Nebo... je Svět opravdu takový, jak ho vidíme? Válečný konflikt a boj o vlastní existenci nás a našich blízkých se nás přeci netýká a nikdy týkat nebude, že ano? Naše činy nebo naopak nečinnost už v dnešní době přeci nic nezmění. Naivita a nevědomost jsou krásné, ale nebezpečné věci. Stejně jako nenávist a strach. Toto je dílo, které vzniklo právě z důvodu lidské hlouposti a zapomnětlivosti. Nelze jej soudit podle toho, jestli jste se u něj bavili, jestli se vám líbila kresba a podobně. Poutavé je nicméně dostatečně. Člověka dokáže přikovat na místě až z toho mrazí. Zpracované je mistrovsky. Je především velmi barvité, konkrétní a dívá se s otevřenýma očima dostatečně z blízka na to, aby měl člověk možnost si uvědomit, co je důležité a co by měl chránit.

Gekijouban PriPara: Minna de Kagayake!... fratisek 9.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Cosmic Red Flash! Písničky z PriPara Ok. Segmenty mezi nimi obsahují spoustu trapných slovních hříček a celé jsou mizerné a divně ujeté. Vytknu evidentní cenzuru na Merkuru (můj vnitřní pedobear protestuje) naštěstí je znát ze strany autorů určitá vzpoura :-( 

Short Peace fratisek 6.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Tohle by si zasloužilo hodnotit každou povídku zvlášť. Jednu věc k výtce mají společnou. Rovnou do děje a z pozadí příběhu se nedozvíte nic nebo jen minimum. Za zhlédnutí to určitě stojí. Čistých šest bodů. 

Umi ga Kikoeru Vanda 7.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Kedže sa jedná o Ghibli film bola som dosť sklamaná. Dejovo je to docela o ničom a kresba tiež nestojí za veľa. Ale, aby som to nehodnotila príliš prísne kvôli mojim nenaplneným očakávaniam, musím uznať, že správanie postáv v príbehu, ktorý nám bol ponúknutý je veľmi realisticky zachytené, čo robí tento film zaujímavý. Jedná sa o taký oddychový film. 

Hirune Hime: Shiranai Watashi no... Vanda 8.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Myslím, že kombinácia snového sveta s tým skutočným nie je veľmi dotiahnutá do konca, čo sa prejavilo hlavne na konci. Určite nezaspíte keď visíte za jednu ruku a pod vami je 30 poschodí prázdna. Taktiež ma docela irituje, že stále neviem čo sa naozaj stalo jej mame. Ale inak sa jedná o pomerne zaujímavý príbeh. Rozhodne stojí za pozretie :D

Shoukoku no Altair Pravda 9.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Do tohohle se mi moc nechtělo, protože tam není magie. Ale nakonec jsem se nemohl odtrhnout. Skvěle vykreslené postavy i příběh. Stejně tak i vývoj obojího. Postavy se přizpůsobovaly taktice protivníka, což mě nadchlo.  Ani chvíli jsem se nenudil, přestože byl hlavní hrdina takový pacifista. 

Mushishi Zoku Shou 2 Pira 10.00/10 12345678910 17.02.2018

   »    Pokračování naprosto špičkového seriálu, které si dokáže uchovat svoji kvalitu. Kdo měl rád předchozí Mushishi nemůže být zklamán ani tímto. Je to sice půl roku, kdy jsem viděl předchozí sérii, ale nejspíše jsem se moc těšil, a tuto zhlédl v pár dnech. Možná proto je jediné, co bych vytknul, pocit mírné opakovatelnosti, ale pořád nic strašného. Převládá, že každá episoda má samostatný děj a stále skvělou atmosféru, jen také hodně podobnou. Jsem teď na hraně jestli za to nestrhnout bodík z hodnocení, ale poslední dvojitá episoda si mě opět naprosot získala.

Yoru wa Mijikashi Aruke yo Otome fratisek 3.00/10 12345678910 14.02.2018

   »    Z tohohle vláčku jsem měl včas vystoupit. Přejdu k věci: nelíbil se mi styl kresby a animace. Příběh je ze škatulky když to neuvidíte o nic nepřijdete. Nebýt hudby a písniček dal bych pouhé dva body. Nuda a celkem ztráta času.    

Da Yu Hai Tang fratisek 7.00/10 12345678910 14.02.2018

   »    Čínský animovaný film který skutečně nelze než nepochválit. Kvalitní kresba, animace, hudba. Příběh který připomene fantaskní atmosféru kterou znáte třeba z cesty do fantazie :-)  Slušných sedm bodů.  (čínskou mytologii příliš neznám - docela by mě zajímalo kolik toho v téhle směsce bylo původního a co uměle dodané) 

Gekijouban Gudaguda Fairies tte Iu Eiga... fratisek 3.00/10 12345678910 14.02.2018

   »    Jen pro fanoušky gdgd víl. Z pohledu náhodného diváka si tento film nezaslouží víc jak tři body do hodnocení. Za sebe mohu říct, že jsem se celkem dobře bavil a normálně bych dal do hodnocení slabších šest bodů. (hlavně díky krkr ta nezklame) Nicméně i když jsem fanouškem protentokrát budu přísnější.