akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10479
  • Uživatelů: 28865
  • Hostů: 67

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku... Dorwars 6/10 12345678910 05.09.2018

   »    Zábavné to bylo, jen je tam ohromný promarněný potenciál

Shingeki no Kyojin Season 3 zukadotuarikitotekutakume 9/10 12345678910 02.09.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Opening vůbec nesedí, vzhledem co je tohle anime zač, zároveň je anime oproti manze celkem pozměněné (některé události se dějí trochu jinak/v jiném pořadí, některé dialogy chybí některé jsou navíc) a anime podlehlo celkem velké cenzuře což je rozhodně škoda. Jako poslední vytknu písničku, která hrála v 44. dílu (při souboji Leviem a Kennym) ta se vůbec do oné scény nehodila a působila strašně rušivě. Kvůli těmto drobným nedostatkům dávám hodnocení 9/10.

Log Horizon GALIAK 7/10 12345678910 02.09.2018

   »    Celkem povedené, sice ne nemá takové kouzlo jako SAO, ale zas mi to přijde propracovanější.

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (2009) Dorwars 6/10 12345678910 02.09.2018

   »    Nekonečná osmička bylo asi to nejodvážnější, co jsem doposud viděl :D

Oretachi ni Tsubasa wa Nai: Under the... Honza135 2/10 12345678910 02.09.2018

   »    „NEVYPADÁ TO, ŽE BY TU KINAKO A ZBYTEK DNESKA BYLI…" „ZÍTRA MAJÍ VOLNO. ZJEVNĚ ODJELY NA VÝLET DO LÁZNÍ…" Děvčata pracující v kavárně Alexander jsou odměněna za svou práci v podobě dovolené. Domluví se spolu se svými kamarádkami na společné návštěvě onsenu, o kterém panuje pověra, že v něm straší… Co se mi líbilo: 1) Kresba. Sice tu nedosahuje takových kvalit jako v seriálu, nicméně, koukat se na to dá. Idealistické proporce nahých žen jsou poměrně dobře zpracované. 2) Opening a ending. Další z mála věcí, která má v tomto díle nějakou přidanou hodnotu je už jen otvírák se zavírákem. To je docela smutný, ale aspoň něco. Co jsem nemusel: 1) Přehršel sexuální provokace. Všudypřítomné Ecchi záběry mi lezly na nervy. Sexuální narážky v anime mám v oblibě, ale musí mít své meze a musí být umístěny tam, kde se to hodí. To, že jsou ženský v onsenu ještě neznamená, že potřebuju vidět...

Gintama. (2017) Mia777L 10/10 12345678910 01.09.2018

   »    Nejakčnější a nejdramatičtější série Gintamy :) Po celou dobu jsem měla zadržený dech a sledovala jednu neuvěřitelnou bitvu za druhou. Katsura svým výkonem stoupnul v ceně, Gintoki stále na první příčce bojovnosti a oblíbenosti, Kamui a Shinsuke famózní, i Umibozu zaválel. Luxusní akce, občas promíchaná humorem, ať člověk na chvíli povolí stisk zubů, jinak by si prokousl samým napětím ret :D Navíc příběh přetéká emocemi :) Celý tento ark jsem si nesmírně užila. Plus vyzdvihuju soundrack. Opening s endingem mě moc neoslovily.

Little Busters! Refrain Honza135 10/10 12345678910 01.09.2018

   »    „DNY POKLIDNĚ PLYNULY, TAK JAKO OBVYKLE. ALE... PROČ CÍTÍM TAKOVOU ÚZKOST? ZŘEJMĚ NA NĚCO ZAPOMÍNÁM. NA NĚCO VELMI DŮLEŽITÉHO…“ Přímé pokračování na předešlou anime sérii nás zanese do chvil, kdy baseballový klub oslavuje realizaci prvního oficiální zápasu formou palačinkové párty. Nedlouho poté si Riki najde přítelkyni a vypadá to, že veselé dny nebudou brát konce. Jenže to Riki ještě nepřišel na tajemství tohoto světa, které možná nebude tak prosté, jak se to zprvu tváří… Co se mi líbilo: 1) Komplexní myšlenka. Hned v první kapitole se začínají dít nekalé události. Z drobné nejasnosti příběh přejde během pár epizod do nekončících útrap. Určitou roli v tom má taktéž narkolepsie, jíž Riki trpí. A možná ještě něco… ale co? Rád bych tento bod více rozvinul, ale cokoliv, co bych k tomu řekl, by vás mohlo ochudit a překvapení, které je pro prožití této sérky zásadní. 2)...

Boruto: Naruto Next Generations zukadotuarikitotekutakume 4/10 12345678910 31.08.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    ÚVOD Nudné, předvídatelné anime plné klišé momentů s podprůměrnou animací. Jestli uvažujete jestli se podívat na Naruta nebo Boruta, tak mou jednoznačnou odpovědí je Naruto. Pointa spousty dílů je prakticky stejná jako v animácích, které jsou určené pro předškolní děti (nezáleží na tom jak vypadáš, ale jaký jsi uvnitř, buď hodný na své kamarády, podvádět je špatné atd...) Stejně tak postavy zrovna moc nepřekvapí ...teda pokud jste sledovali Naruta tak asi překvavapí, jelikož hlavními postavami jsou děti hlavních a vedlejších postav z Naruta, což samo o sobě už vplývá z názvu, problémem ale je, že tyhle postavy jsou prakticky totožné se svými rodiči, teda až na to, že většina z nich  působí méně sympaticky než jejich rodiče. Stejně tak musím vytknout svět, jehož rychlá, neuvěřitelně rychlá modernizace mu ubírá na kouzlu (celkově tuhle modernizaci nechápu, jak to, že se technologie během...

Shingeki no Kyojin zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 31.08.2018

   »    Jednoduše, stručně, skvělé anime, nějak není co vytknout, skvělá animace, příběh, který pokládá spoustu otázek, tvůrce ví, kdy je ten nejlepší čas zabít kterou postavu a k tomu zajímavá a originální premisa.

Blame! (2017) pokoj 10/10 12345678910 31.08.2018

   »    Tohle mě strašně zaujalo kvůli kresbě protože tenhle styl miluji a mám rád i animační studio Polygon 

Made in Abyss pokoj 10/10 12345678910 31.08.2018

   »    Tohle byla pecka vše se mi tam líbilo doufám že pokračování bude taky tak super.

Mob Psycho 100 zukadotuarikitotekutakume 9/10 12345678910 30.08.2018

   »    Velmi kvalitní anime adaptace One-ové web mangy, anime je plné interesantních postav, velmi originálního stylu animace (který může spoustu lidí odradit) a zajímavě vyvíjejícího příběhu. Jo a samozřejmě nemůžeme zapomenout na promyšlený styl humoru.

Relife: Kanketsuhen Dorwars 7/10 12345678910 30.08.2018

   »    Bylo vidět, že 4 díly jsou prostě na pořádné zakončení málo, ale přesto to fungovalo dobře 

Black Clover (2017) GALIAK 10/10 12345678910 29.08.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Obstojné anime, nic extra ale ani to není to nejhorší, co jste viděli, 6/10 je asi tak nejlepší. Rozhodně si to nezaslouží ty 0/10 co tady jsou.

Relife Dorwars 7/10 12345678910 29.08.2018

   »    Předvídatelné, místy otravné a nudné, ale stále ucházející

Little Busters! Honza135 6/10 12345678910 28.08.2018

   »    „DOTEĎ JSME BYLI JEDNA PARTA, ALE PŘÍŠTÍ ROK SE BUDEME MUSET ROZDĚLIT.“ „CO KDYBYCHOM SE DO NĚČEHO SPOLEČNĚ PUSTILI, TAK JAKO KDYSI...?“ „POJĎME TEDY PODNIKNOUT NĚCO, CO MŮŽEME ZKUSIT JEN TEĎ. ZAHRAJME SI BASEBALL...“ Tahle adaptace vizuální novely nám vypráví Rikiho příběh. Když přišel jako malý o rodiče, partička kluků a jednoho děvčete pod vedením Kyouskeho ho přijala mezi sebe. Nazývají se jako Little Busters. Nyní přichází rozhodující období, kdy jsou jako jedna velká parta na stejné střední škole a čeká je brzké rozloučení. Jsou rozhodnuti pro poslední klukovinu a tou je zápas v baseballu… Co se mi líbilo:  1) Kresba. Sice to není práce studia Kyoto Animation jako v předchozích adaptacích, nicméně právě kresba a animace se studiu J.C.Staff povedla bravurně. Holčiny jsou tu vyobrazeny v plné kráse s jemnou špetkou Ecchi, která není nikterak na škodu. Ve skutečnosti vizuální novely od Key...

Ansatsu Kyoushitsu (2015) enevy 8/10 12345678910 28.08.2018

   »    První minuty vypadaly zvláště a říkal jsem si ..bude to fungovat? Celá ta forma vyprávění a dělání velkého dramatu i když v podstatě o nic nejde? Ale ano, ono to funguje a velmi dobře. To napětí, které se zprvu zdá komediální je skvělé. Postavy a hlavně chobotnice je vynikající. Právě postavy jsou tady hlavním pilířem. Celé vás to začne pohlcovat až si budete připadat v opravdové třídě, kde nejsou jenom stíny, ale opravdové charaktery. To se mi velmi líbilo. Říkal jsme si, jak se autoři poperou s dějem, tak aby to neupadlo ve stereotyp. A neupadá, má to stoupavý charakter a člověk si to opravdu užívá ALE, posledních snad 5 dílů bylo pro mě velký brak. I animace šla z mého pohledu dolů a celé to působí suše. Z živé školy se dostanete do takřka prázdného hotelu. Vůbec jsem si neužíval závěr série, za mne slabších 8.

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Dorwars 8/10 12345678910 27.08.2018

   »    Rozmýšlel jsem se mezi 8 a 7, ale za dokonalý první díl dávám 8 

Bakuten Shoot Beyblade Vlnik 6/10 12345678910 26.08.2018

   »    Vrátil jsem se k tomuhle seriálu abych ho po mnoha letech dokoukal a...no po dějové stránce je to naprostá kravina i na poměry anime pro děti. Možná kdyby se to pojalo prostěji jen jako cesta za vítězstvím v nějaké hře a nesnažili se z toho ke konci dělat něco víc, to už bylo dost absurdní. Ale jinak celkem slušně zvládnuté souboje, docela působivý konec a hlavně jako dítě mě to dost bavilo :-)

Shinmai Maou no Testament Departures Izmo 6/10 12345678910 26.08.2018

   »    Čistý fan-servis. Kukol som si to pretože som videl obidve série, ale nečakajte od tohto moc. Na zabitie nudy sa to dá.

Darker Than Black: Ryuusei no Gemini Vlnik 9/10 12345678910 26.08.2018

   »    Jak jsem u první série skončil někde za půlkou a fakt dlouho uvažoval, jestli má cenu se k ní vracet, ta druhá mě opravdu zaujala. Své chyby sice má, místy dost velká proměna hlavních postav z první série, jen částečně vysvětlená v Gaiden (zde vedené jako speciál) a pak stejně jako u první série je tu velké množství postav a organizací a člověk se poněkud ztrácí v tom kdo co pro koho proč vlastně dělá a konec by zasloužil celý další vysvětlující díl. Ale jinak zajímavé téma, děj hezky odsýpá, postavy jsou celkem sympatické, animace je na slušné úrovni, po dlouhé době hodně slušný opening i ending a obecně jedno z hodně mála anime, kde mě, i když jen na chvíli, zaujala hudba. Dokonalé to není, ale moc nechybí :-)

Mahou Tsukai no Yome Roby 8/10 12345678910 25.08.2018

   »    I po zvláštním konci mám hodně otázek a pramálo odpovědí. Je to dobré anime, které sice má slabší momenty/díly, ale není jich moc. Tempo se neustále mění a ani o zvraty nebylo nouze. Toto anime je hodně odlišné od těch které jsem doposud viděl 8/10.

Shinseiki Evangelion Vlnik 5/10 12345678910 25.08.2018

   »    K velmi slavným filmům i seriálům neodmyslitelně patří velká očekávání na straně diváka a k nim zase ještě větší zklamání. Nicméně to není chyba anime, takže ho za to ani nemohu odsuzovat. Za co ho ale odsuzovat můžu je neuvěřitelně otravná postava Asuky (což byl sice asi účel, ale co je moc, to je moc) a hrozně divný konec. Jinak děj by celkem i šel, pár zajímavějších a záživnějších míst by se určitě našlo, ale upřímně, pokud vám jen nevadí, že jste ještě neviděli to, co všichni ostatní, kašlete na to. 

Noragami Aragoto Lex-san 8/10 12345678910 25.08.2018

   »    Druhá série je o něco lepší než série předcházející. S postavami se již známe, tudíž naskakujeme do rozjetého vlaku a jedem dále. Noragami Aragoto je o trochu vážnější a chování postav není již tak střelené. Děj je rozdělen na dvě velké kauzy, díky nimž se blíže seznámíme s bohy – ať už novými či těmi známými. Hudba je stále dost vychytaná, tudíž nevidím důvod proč nedat 8b.

Noragami Lex-san 7/10 12345678910 24.08.2018

   »    Noragami je anime se zajímavým dějem i pěknou kresbou. V obou případech ale musím říct, že jsem viděl lepší kousky. Kresbu preferuji propracovanější a ve světě anime je příběhů s tématikou bohů a ayakashi velice pestrá paleta s lepšími počiny. Asi nejvíce v celém příběhu mě iritoval Yukine, se kterým puberta mávala opravdu zvesela. Na druhou stranu to vyvažovaly vedlejší postavy, které slibují do budoucna zajímavý vývoj, a nadprůměrný opening a ending. Pokračování to jistí – 7b