akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31908
  • Hostů: 19 + 1414

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Sword Art Online: Alicization bajka28 7/10 12345678910 22.04.2019

   »    7 prečo asi si myslíte 7 no dôvod je jednoduchý je to SAO :D je to pokračovanie teda ďalší príbeh do ktorého sa dalo ponoriť je jasné že to niekomu nesadlo čo sa týka grafického spracovania to som si aj ja povedal... preto strhávam prvý bod -1... no aby som pokračoval ďalej ďalšia vec čo by som ako tak pre hrýzol je ten začiatok bolo to OK nič sa nestalo také vážne ale už ked som videl ďalšie diely tak ma to začalo baviť... v polovici ked som už bol a ked sa to začalo zamotávať príbeh tak som si povedal super.. ale zase to zabili s príliš dlhými dialógmi... čo pre mňa neni ono... takže ďalší bod dole... no a keď sme už sa konečne blížili ku koncu tak ma koniec úplne zrovnal to bolo niečo strašné zato ďalší bod dole! tam by som povedal že rovno by som strhol aj 3 body! bohužiaľ je to SAO moje obľúbené anime nemám nato aby som to hodnotil tak nízkou známkou teda 7/10

Megalo Box Dorwars 6/10 12345678910 19.04.2019

   »    Je to dobré, hodně dobré, ale né zas tak dobré

Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. Sagittarius 10/10 12345678910 19.04.2019

   »    Chci vic!!!! Anime jsem zkoukl na posezeni, ehm skoro jen spanek mi to prekazil :D Cely koncept je jednoduchy. Jednu cast pribehu sledujeme z pohledu hlavniho hrdiny a druhou cast sledujeme z pohledu jeho kocky. Navic hlavni hrdina je uzavrena osoba ktere jeste do toho pri nedavne nehode zemreli rodice. Pak se mu ale do zivota priplete uz zminena kocka a zacina pribeh ktery ho zmeni. Z celeho anime jsem mel pocit jako kdybych sledoval anime Usagi Drop. Zde je to navic okoreneno tim ze kocka ma svou vlastni osobnost a pribeh. Tim ze pro divaka zvirata mluvi tak dostavame zajimavy a zabavny nahled na to co si zrovna v dane situaci mysli a proc tak jednaji. Jak si oba k sobe ziskavaji cestu a jeden od druheho se uci. Uplne feeling Usagi Drop. Do toho je jeste hlavni hrdina spisovatel atd. Diky kocce potka spoustu lidi kterym se drive stranil a pomalu se sam meni. Chci vic :D Chci vic vzajemne interakce s vedlejsi postavou Oukami, Nana. Chci vice jeho hledani inspirace pro knizku. Chci...

Level E kolmo 8/10 12345678910 19.04.2019

   »    Tohle anime bylo opravdu originální, vlastně ani nevím jestli jsem podobné anime někdy viděl. Dobře jsem se u něj bavil, postavy byly skvělé a kresba líbivá. Příběh je kapitola sama o sobě, několik rozkouskovaných příběhů, které na sebe sice nenavazují, ale jsou vzájemně propojené a které vždy skončí něják nečekaně, až absurdně. Rozhodně mohu doporučit.

Gekijouban Nanatsu no Taizai: Tenkuu no... zukadotuarikitotekutakume 7/10 12345678910 18.04.2019

   »    Anime filmy obvykle za moc nestojí, a tenhle taky není zrovna moc výjimkou, to ale samozřejmě neznamená, že se jedná o špatný film. Jednoduše řečeno, jedná se o dobrý film, kvality hlavní série sice nedosahuje, ale pokud jste fanoušky hříchů, tak není důvod se na tenhle film nepodívat. 70% si rozhodně zaslouží.

Mob Psycho 100 II zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 18.04.2019

   »    Tohle jsem si užil, prakticky nemám co vytknout. Postavy, animace, příběh... všechno zkrátka krásně sedlo.

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai... Ziza 9/10 12345678910 18.04.2019

   »    Skoro až moc dospěle uvažující hlavní postava, což tomu ale vůbec neubírá na kráse, naopak. Protože tomuhle normálnímu klukovi sekunduje normální holka, takže to všechno působí velmi normálně. Dokonce všechny problémy jsou velmi reálné, jen mají velmi nereálné projevy. Abych to řekla lépe: je to velmi dobré anime s epizodním příběhem a inteligentníma postavama, které se chovají, fakt, vážně, jako lidé. Hlavní hrdina mě strašně bavil a byl jednou z nejlidštějších postav v anime za posledních pár let. Polidšťovala ho i skutečnost, jak skvěle vycházel se všemi dámami a jednal na rovinu. Trochu jsem se bránila zhlédnutí, protože na plakátu je slečna v králíčkovském oblečku, ale (možná pro někoho zklamání) o tom to není, vlastně to ani není harémovka, i když je tam tolik slečen. Je to prostě strašně príma příběh z kouzelné Kamakury. Zábavné, milé, upřímné. nelze nefandit všem postavám.

Mirai no Mirai Warhemer 8/10 12345678910 17.04.2019

   »    Moc jsem se bavil na začatku potom fil vice zvažnil jinak se mě to moc libilo mohu doporučit.

Bungou Stray Dogs: Dead Apple dahakere 7/10 12345678910 16.04.2019

   »    Co na to říct no. Prostě další dávka toho co nám dala 2. série. Je to akční, je to pěkný, je to vtipný a je to zábavný. Stále se nemohu ale zbavit pocitu, že téhle sérii prostě nesedí ty obří přehnané souboje. Zmlátit obřího draka mrakodrapem ? No co už. I tak je mým největším problémem naprostá neschopnost si zapamatovat déle jak měsíc děj a většinu postav z celého anime. Ono to je asi tím, že to anime nedělá nic výjimečného a originálního, ale na druhou stranu to ty věci dělá sakra dobře a proto se na to taky pořád tak dobře dívá.

Hotaru no Haka Amson 10/10 12345678910 15.04.2019

   »    Film jsem musel vidět na několikrát, příběh byl pro mne moc syroví a nejhorší na tom, že si dovedu představit, že i "pravdiví". Film který přesvědčil manželku, že anime nemusí být jen pro děti.

Akame ga Kill! Yamaruki 9/10 12345678910 14.04.2019

   »    Perfektný začiatok a dej anime Vás od začiatku vtiahne do deja. Super akcia a kvalitná animácia, no aj široký výber postáv kde si každý nájde svojho obľúbenca či už medzi kladnými alebo zápornými postavami. Príbeh ma strašne veľa hlbokých myšlienok no aj negatívnych vecí. Prvou je hudobná stránka ktorá ma veľmi nezaujala a potom nesúlad anime s mangou hlavne pri konci seriálu. Nebyť konca patrí toto anime k mojím topom. Príbeh-9/10 Postavy-9/10 Animácia-10/10 Hudba-7/10 Celkovo-9/10

Death Note Yamaruki 9/10 12345678910 14.04.2019

   »    Jedno z mojich prvých anime. Animácia na svoj vek dobrá, hudba podľa mňa perfektne vystihuje to čo sa v príbehu odohráva. Čo sa týka postáv sú krásne charakterizované a rýchlo si každý nájde svojho favorita/favoritku. Príbeh celkovo zaujímavý napínavý plný zápletiek takže odporúčam každému najviac ľudom ktorý majú radi detektívku. Príbeh-9/10 Postavy-10/10 Hudba-10/10 Animácia-8/10 Celkové hodnotenie 9/10

Go-Toubun no Hanayome HaitakeTakamashi 8/10 12345678910 13.04.2019

   »    No, stejně jak u Kaguya-sama,.. i tady mi to moc nesedělo. Anime samo o sobě vypadá velice slibně a má skvělý potenciál, ale manga je manga, co dodat.. jako určitě se těším na druhou sérii, skončilo to v tom nejlepším kdy se teprve vše rozejde, takže uvidíme jestli to druhá série trošku napraví tu adaptaci. ;)

Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi... HaitakeTakamashi 9/10 12345678910 13.04.2019

   »    Musím uznat, mangu jsem si užil mnohem více teda,.. jako je tam skoro vše, ale některé scénky tam chybí a je dost zkrácené teda, ale zase na druhou stranu je to furt stejně dobré číslo, mohu jen doporučit.

Rokujouma no Shinryakusha!? FildasCZ 1/10 12345678910 11.04.2019

   »    Další z řady nudných anime :) první díl byl vtipný a pak, jako kdyby tvůrci odešli. Je to škoda u anime leda tak ke spánku.

Yakusoku no Neverland Sagittarius 9/10 12345678910 10.04.2019

   »    Rozhodne to vzal do rukou zkuseny tym. Nejenom ze divak dostane vybornou adaptaci manga predlohy ale take dostane paradni vizualni zazitek. At uz se jedna o hutnou atmosferu, hudbu nebo o zajimavy strih a praci s kamerou. Preci jen hodne casu se zde povida a kdyby to bylo vse jen ve statickych obrazkach tak by to byla nuda. To se tu ale nestane. Prostredni dily byly mozna trochu pomalejsi ale porad super. No a samozrejme finale bylo neskutecne i diky drobnym vizualnim/zvukovym zmenam oproti predloze. Silnych 9/10 na tu desitku tam preci jen neco malo chybelo.

Tate no Yuusha no Nariagari majel007 9/10 12345678910 10.04.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Trochu jiný isekai než na který jsme zvyklí... .A funguje to! uvidíme zda si svou originalitu zachová a mou pozornost udrží. Za mě zatím dost velké plus že "hrdina" dostal čočku hned na začátku a tak zanevřel na všechny a uzavřel se před nimi, ale zároveň se z něj nestal haj*l, jen prostě chcete abych pomohl? tak navalte peníze, já taky nedostal nic zadarmo. hodnocení dodělám až budu mít zkouknuto celé.

Tensei Shitara Slime Datta Ken tenzelenej 10/10 12345678910 09.04.2019

   »    Mám rád anime ve kterých je hlavní hrdina ten nej nej nej ve všem. a ze všech co jsem zatím vyděl tohle je top. Furt se něco děje nečekaného všechny postavy si nakonec oblíbíte naprosto krásné scény nemám tomu jedinou výtku. Teda kromě toho stupidního ještěra :-)

Goblin Slayer tenzelenej 8/10 12345678910 09.04.2019

   »    Užil jsem si každičkej díl koukal jsem to ob týden a bylo to super dal bych tomu 10/10 ale pak jsem si to dal ještě jednou a musím uznat že zase tak moc super to není ale byla to opravdu zábava.

Sword Art Online: Alicization tenzelenej 1/10 12345678910 09.04.2019

   »    SAO je moje nejoblíbenější série. Do poloviny to ušlo jako průměrný anime ale pak to šlo tak moc z kopce každičký díl mě bolelo koukat. Souboje probíhají z celého dílu 1min zbytek se bojovalo slovy a city. Kdy uprostřed boje si akorát jenom povídají a jsou strašně nekrití že by je batole zabilo ale né oponet na ně počká až si to všechno řeknou a během minutky je to všechno pryč a zase jenom kecaj nezajímavý kecy. za mě nejhorší série SAO

Sword Art Online tenzelenej 10/10 12345678910 09.04.2019

   »    Moje zcela první anime které jsem vyděl. Je tím které mi vlastně ukázalo že anime je super v mnoha ohledech lepší než točené seriály. příběh, postavy, román, hudba všechno jsem si užil. A když jsem se po letech zase k němu vrátil užil jsem si ho znovu je to moje srdcovka a stává se mojí nejoblíbenější sérii. doporučuji ho všem těm kteří chtějí začít s anime zatím úspěšně z nich dělám otaku :-p

Gekijouban Pocket Monsters: Minna no... dahakere 7/10 12345678910 08.04.2019

   »    Osobně to asi považuju za nejlepší pokemon film hned po tom prvním. Bylo to vtipný, bylo to nádherný a děj po dlouhé době nebyl totální slátanina. Stále je to pohádka s poselstvím o tom jak jde všechno nejlépe, když si všichni budeme pomáhat a že by každej měl být se všema kamarád. Jasný jsou to pokemoni, kdo by od toho čekal něco víc, ale tohle bylo zábavný. Opravdu jsem se několikrát upřímně zasmál a scéna s obočím mě totálně rozsekala. Občas se tu dokonce objevila scéna, kde jsem si říkal že to chtělo docela odvahu dávat tohle do filmu pro děti (úmrtí v ohni, "morovej" mrak pohlcující město apod.). Nové vedlejší postavy jsou super. Fakt v pokemon filmu jsou obstojně napsané postavy, prostě wow. Wit odvedlo s animací skvělou práci. Pokémoni za dobu své existence nevypadali takhle dobře. Až na použití CG na stojící davy lidí to nemělo chybu. Jo pokémoni jsou se strážcema z vesmíru moje dětství, viděl...

Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora... Mia777L 5/10 12345678910 08.04.2019

   »    Popravdě anime tak nějak o ničem. Čekala jsem větší adrenalin, ale to se bohužel nekonalo. Některé věci byly zajímavé, ale jen stroze odvyprávěné. Děj byl ukvapený a vyvrcholení dosti usekané. Hlavní postavy byly milé, ale nezanechaly natolik hluboký dojem. Jediné, co jsem na tomhle anime měla ráda, byla určitě hudba.

Caligula Mia777L 5/10 12345678910 07.04.2019

   »    Jak se tak dívám, hodně se rozmohla tématika s virtuálním světem. Tenhle je svým způsobem zvláštní, určitě v sobě má hlubokou myšlenku, ale jinak je to nuda. Ze začátku se člověk topil v naprostém chaosu, jako daní hrdinové, což byl účel. Později vše vyplulo na povrch, ale nejsem z toho nijak odvázaná. Postavy sesmolené z různých koutů problematiky, kdy jsem si snad prvně nikoho extra nepřipustila k tělu. Jediné, co musím doopravdy pochválit, je hudba... Některé písně stály za poslech.

Yuu Gi Ou: Duel Monsters Pira 7/10 12345678910 07.04.2019

   »    Už jste se někdy dívali na seriál, protože z něj vzniklo meme? V případě Yuu-Gi-Ou je na něj směřujících kulturních odkazů takové množství, že jsem ho nemohl příliš přehlížet. Jednak jsem milovníkem, karetních sběratelských her a mám blízko ke generaci, která s tímto seriálem vyrůstala (i když byl významnější spíše v zahraničí). Na jednu stranu jsem seriál sledoval déle než půl roku a je v mnoha směrech určen pro mládež. Rozhodně by bylo lepší kdybych sním také vyrůstal, než abych ho viděl jako dospělý. V tomto případě se to projevovalo především zdlouhavostí některých pasáží a vcelku dětštějšího přístupu hlavních hrdinů. Na stranu druhou mě seriál celkem překvapoval, jak kvalitně byl zpracován. Hudební dobrovod, byl vždy dopře umístěn a vybrán, i když možná nebyl repertoár tak široký. Scénář se na první pohled mohl v něčem opakovat, ale hlavní popis dějové linky je víc než...