akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10930
  • Uživatelů: 32582
  • Hostů: 176 + 1598

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail... dahakere 6/10 12345678910 21.06.2019

   »    Nic neříkající spin-off Fate série, který přímo navazuje na hlavní dějovou linku F/Zero a F/SN. Představení postav neproběhlo zrovna šťastně, vlastně pokud člověk nehraje Grand Order a nebo viděl F/Zero před 8 rokama, tak se nemá šanci vůbec chytat. Ukazuje nám co dělají mágové, když se zrovna nemlátí o svatý grál. Akce tu bude očividně jen minimum, což je v pořádku, jen jsem zvědav jak to takhle chtějí táhnout celou sérii, aby to nebyla nuda. Animace byla pěkná, tak uvidíme za pár týdnů jak to dopadne. Zatím něco mezi 6 a 7. (Je to nultý díl, takže hodnocení pravděpodobně upravím podle celé série)

Satsuriku no Tenshi Tarotitano 5/10 12345678910 20.06.2019

   »    Začátek se mi líbil prostředek tak trochu ale konec jako uplně posledný epizodu se mně osobně nelíbyl ale postavy byli aspoň OK ale fakt mně naštval ten konec mislel jsem si že se změní ale ne nic se nestalo prostě chtěli dodržet ten svůj slib ať už se stalo cokoliv

Darling in the Franxx Machlas 6/10 12345678910 19.06.2019

   »    Na začiatku toho anime som si myslel ze do bude výborne ale za polovicou ma to prestalo baviť ale dopozeral som to. Podla mna je Knight`s & Magic Lepšie mecha anime.

Darling in the Franxx VegetaCR 6/10 12345678910 18.06.2019

   »    Anime, které naprosto zničil totálně nezvládnutý konec. Až moc tenhle kousek sází na fan servis až to prostě na konci totálně zazdil. Tengen Toppa Gurren Lagann a NGE zůstanou prostě nepřekonány. Ale musím pochválit animaci. Už v Kill la Kill jsem si jí oblíbil a tady je taky super. Souboje jsou parádní a postavy si člověk taky lehce oblíbí. Ale jinak žádný zázrak pod sluncem se nekoná. Škoda.

Steins;Gate Mujosmejucet 9/10 12345678910 17.06.2019

   »    :-* PS Tady to nefunguje poslední 2 roky nijak.

Steins;Gate mujdevatyucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Velmi zajímavé a originální tedy aspoň já jsem moc podobných počinů neviděl, anime.

Darling in the Franxx mujdevatyucet 7/10 12345678910 17.06.2019

   »    Dahakere opět zasahuje v jeho snaze zničit reputaci anime, jen proto, že ho osobně to anime nebavilo.

Gekijouban Fairy Tail: Dragon Cry mujdevatyucet 7/10 12345678910 17.06.2019

   »    Troll opět zasahuje v jeho snaze zničit reputaci anime, jen proto, že osobně ho to anime nebavilo.

Sword Art Online: Alicization mujdevatyucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Sakra, lidi, to vás ještě pořád baví dávat v recenzích anime nulu, jen proto, že se nechcete smířit s tím, že ty anime někoho baví?

Tokyo Ghoul mujdevatyucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Sakra, lidi, to vás ještě pořád baví dávat v recenzích anime nulu, jen proto, že se nechcete smířit s tím, že ty anime někoho baví?

Gekijouban Fairy Tail: Dragon Cry Mujosmejucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Je to nejlepšejšejší anime které lze vidět. Doporučuji. Kdyby to šlo dám 11 z 10. Kvalitní dílo, které se zapíše do dějin anime.

Darling in the Franxx Mujosmejucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    AH tohle bylo opravdu krásné. Tak realné a uvěřitelné vyzobrazení vztahů nikde jinde nenajdete. Milostný příběh z budoucnosti, který ukazuje že si máme vážit všech krás života. A konec ? Myslím, že to psal nějaký génius. Ne opravdu, věřte mi. Kdo to neviděl, tak o dost přišel. 20 z 10

Sword Art Online: Alicization Mujosmejucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Je to SAO. Potřebujete něco víc aby jste to milovali ? NE !

Tokyo Ghoul Mujosmejucet 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Akcí nadupaná adaptace ne tak dobré mangy. Furt se tam něco děje a to nejelpší studio, které nám za svoji existenci přineslo ty nejlepší anime se zde opravdu vytáhlo. Děj je velice originální a hlavní postava je ohromně propracovaná. Ani vteřinku nezačala otravovat a celou dobu ukazuje, jak mají být hlavní postavy napsány.

Tokyo Ghoul DESTRIX 9/10 12345678910 17.06.2019

   »    Rozhodně dokáže vtáhnout do děje, to se musí nechat.

Sword Art Online: Alicization DESTRIX 10/10 12345678910 17.06.2019

   »    Zatím nejlepší série SAO, která si 50% rozhodně nezaslouží.

Naruto Shippuuden zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 17.06.2019

   »    Shippuden je těžký na hodnocení, na jednu stranu velmi dobrá série s hromadou zajímavých postav, na druhou stranu ale musím říct, že jsem očekával, že se příběh bude odvíjet jiným směrem... je to špatná věc? Spíše ne, ale i tak mě štve, že hromada postav nedostala tolik prostoru, kolik by si zasloužily.

Grand Blue VegetaCR 10/10 12345678910 16.06.2019

   »    Tak nahlas jsem se už dlouho nezasmál. Takle mě dokáže odrovnat jen Gintama:) Animace super, vtipy jedna báseň a opening boží. Co víc si přát. A naprostá topka byl díl s výzdobou pokoje. Jsem myslel, že umřu smíchy:)))) P.S. A narážky na ostatní anime vždy potěší. NGE :)) Tady není co řešit 10 jak vyšitá a určitě se budu k tomuhle kousku dost často vracet.

Darling in the Franxx Tarotitano 10/10 12345678910 15.06.2019

   »    Darling in the Franxx se mi líbil a rozhodně si ho pustím někdy znovu od začátku až dokonce a znovu urodím nějakou tu slzu já osobně doporučuji Darling in the Franxx pokud vás něco takového zajímá tak si to pusťte a možná pokud jste jako já tak nebudete litovat

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! Tarotitano 8/10 12345678910 15.06.2019

   »    Vtipné,zábavné,přátelské a zajímavý příběh to je Konosuba

Naruto zukadotuarikitotekutakume 9/10 12345678910 14.06.2019

   »    Naruta jsem měl vždycky rád, hodně se mi líbí svět a stejně tak i soubojový systém a našel jsem si zde i spoustu postav, které jsem si velmi oblíbil, za nejhorší aspekt Naruta bych nejspíš označil filery, ale jelikož ty může člověk přeskočit, tak vlastně o nic moc nejde.

Gabriel Dropout kolmo 6/10 12345678910 13.06.2019

   »    Od tohoto anime jsem toho moc nečekal a víceméně jsem toho ani moc nedostal. Jedná se o docela povedené komediální šonen. Pěkná a roztomilá kresba, průměrná hudba a rozhodně chválím OP, ten se mi moc líbil. Bohužel zde dochází k velké recyklaci vtipů a scének, kdy jsem se už po druhém díle začal docela nudit, protože každý vtip byl jen kopií toho předchozího. Hlavní postava Gabriel mne také moc neoslovila, většinu zábavy po celý čas obstarávají hlavně vedlejší charaktery.

Nanbaka (2017) NinaClarisse 10/10 12345678910 10.06.2019

   »    Pokračování jak se dalo očekávat nezklamalo. Musím to velmi pochválit.

Nanbaka NinaClarisse 10/10 12345678910 10.06.2019

   »    Hezky zpracované,zábavné, líbí se mi národnosti jak tam je každá postava za jednu.

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito NinaClarisse 10/10 12345678910 10.06.2019

   »    Na první pohled jsem nechápala smysl, ale pak jsem se do toho úplně ponořila.