akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10622
  • Uživatelů: 29751
  • Hostů: 325

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Grand Blue Flamerko 9/10 12345678910 08.11.2018

   »    Hrozně zábavný, dost mě to překvapilo, kdo se chcete pořádně zasmát tak na to koukněte doporučuji!

Hajimete no Gal Dorwars 4/10 12345678910 08.11.2018

   »    Jako ecchi špatné, ale oproti jiným podobným anime jsem se nasmál o něco víc. BTW když hlavní postava leží v posteli se svojí kamarádkou z děctví, která je u toho navíc nahá, tak je to ok, ale když se holka baví s klukem v kavárně, to je jasné podvádění.

Fate/Zero II Dorwars 7/10 12345678910 07.11.2018

   »    Líbil se mi konec, jinak vše ok. Jinak Kiritsugu suverénně nejlepší postava.

Miyamoto Musashi: Souken ni Haseru Yume lioncel 9/10 12345678910 07.11.2018

   »    Dílo patří do kategorie naučné .. zasvěcenému diváku doplní znalosti ... Forma zpracování je pro nás trochu netradiční, to uznávám. Hodnocení hudby = 10

Fate/Zero Dorwars 7/10 12345678910 06.11.2018

   »    Je to dobré a relativně zábavné, postavy jsou zajímavé a každá má své názory a motivace. Jen jsem prostě viděl lepší show

Harmony Mia777L 5/10 12345678910 04.11.2018

   »    Po shlédnutí filmu Harmony v člověku zůstane neskutečný chaos :D Popravdě jsem čekala určitou akci, ale to se zásadně nestalo. Hodně psychologie a filozofie života... doufala jsem v pořádnou nálož, ale děj se motal v kruhu. Přitom hlavní hrdinka byla sympatická, ale příběh zaostával. Konec filmu jsem odhadla dobře... i ty nezodpovězené otázky :D Je to škoda, protože Harmony myšlenku mělo, bohužel zle vyobrazenou.

Koukaku no Pandora Tsubame 3/10 12345678910 04.11.2018

   »    Je dost těžké tohle anime popsat. Je to jako když se setká příběh jako vystřižený z OVA z přelomu milénia s estetikou a fanservisem dneška. Chtěla jsem ho zkusit, protože na dnešní poměry se už jedná o unikát, ale nebyla jsem nikdy fanynkou tenkrát a nejsem ani dnes. Na můj vkus je to moc roztomilé a přehnané, takže jsem to zahodila po 3 epizodách. Pokud hledáte něco s robotkami a náznaky šódžo ai, tak mohu doporučit to aspoň zkusit.

Kimi ga Nozomu Eien gogi 10/10 12345678910 04.11.2018

   »    tohle anime je výbroný má v sobě to pravý milostný drama ketré má mít každé SKĚLÉ romance drama prostě při tomhle vám posrčí slzy joko muž tohle anime muliju jen prostě človek si musí zvyknout na starší grafiku ale jinak děj já správnej rozkvět kde má bejt.

To Be Hero zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 03.11.2018

   »    Skvělá animace, skvělé postavy, skvělý záchodový humor a všechen humor obecně, sposta parodií a narážek na nejen anime (OPM, Wolverine, superman, Pokémon, Transformers atd...). (A nezapomínejte, Cesta je cíl.)

Shingeki no Kyojin Season 3 Pira 9/10 12345678910 03.11.2018

   »    Konečně série, která začala uspokojovat moji zvědavost. To je zvlášť zajímavé, když vlastně to nejnapínavější co začalo v druhé sérii zatím čeká do budoucna. Jinak je to stejná kvalita, ale méně doplněna drastickými záběry, které mi dosud vadili. I tak je tam dost krve a mrtvol. Nakonec mi to trvalo tři večery za sebou, než jsem sérii shlédnul, ale opět jsem si skoro přál vidět všech 12 dílů v kuse. Attack on Titan bude asi celkově velkej napínák. Možná i proto jsem openning a ending titulky s písničkou pravidelně přeskakoval.

Natsume Yuujinchou Roku Tsubame 10/10 12345678910 03.11.2018

   »    Jedna z mých nejoblíbenějších anime sérií. Nemám co dodat. Je to pořád totéž, ale nic jiného nechci.

Nanbaka Lordpreclik 10/10 12345678910 02.11.2018

   »    Už je to dlouho, co jsem se tak válel smíchy.

Shingeki no Kyojin Season 3 dahakere 7/10 12345678910 31.10.2018

   »    První série SNK u které jsem se opravdu bavil. První byla zaměřená v podstatě na zabíjení titánů, což začalo být po pár dílech nuda. Druhá byla schopná zabít celý díl kecáním doslova o NIČEM. Třetí začala konečně odhalovat ty zajímavé věci a i když to stále není nic úžasného, některé postavy včetně té hlavní jsou celou dobu na ránu, tak musím uznat...to je to co jsem čekal od SNK. Technicky jsem žádný pokrok nezaznamenal, ale tady jsem ho ani nečekal. Opening je jinej, ale mne přišly hrozný už ty předtím, takže mi to je celkem jedno, normální hudba byla dobrá. Stále tedy pro mě zůstávají nejhorším aspektem SNK charaktery. Poprvé co se docela těším na další sérii.

Quanzhi Gaoshou Dorwars 6/10 12345678910 31.10.2018

   »    Dobré, ale po +- 5 epizodách jste viděli de facto vše. Zajímavá animace, kdy můžeme vidět neuvěřitelně detailní klávesnice, ale naprosto příšerné SGI lidi v pozadí.

Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no... kolmo 8/10 12345678910 31.10.2018

   »    Milé překvapení, od tohoto anime jsem si moc nesliboval, ale odměnou mi nakonec byl příjemně strávený čas u zajímavého díla. Nejimaki by si rozhodně zasloužilo víc dílů, aby měl děj a postavy trochu více prostoru. Kresba pěkná, animace klasický průměr, hudba a hudební doprovod lepší průměr, příběh i postavy originální a zajímavé. Velkou vadou na kráse je, že tempo celého anime je hodně nevyvážené, např. jeden díl je neuvěřitelně rozvleklý a plný zbytečností, aby následující díl nacpali mnoha různými nevysvětlenými dějovými zvraty. Navíc neuzavřený konec s pokračováním v nedohlednu, ale na to už jsem jako divák u anime zvyklý a nebudu kvůli tomu něják ubírat ze svého hodnocení.

Happy Sugar Life BSHarou 9/10 12345678910 31.10.2018

   »    Skoda ze to skoncilo naprosto ocekavanym koncem, ale jinak paradni yandere show :)

One Outs freyafreya 10/10 12345678910 30.10.2018

   »    Konečne som sa po pár rokoch dostala k ohodnoteniu tohto anime.. Čo na to povedať? Tak som si ho obľúbila, že som sa aj ako neznalá AJ pustila do prekladu. Čo hovorí hádam za všetko. Športové anime mám celkovo rada a tu konkrétne milujem hlavnú postavu, ktorá v sebe nemá fyzickú silu ako takú, ale silu mysle..niekedy až arogantnosť, ktorá prichádza pokiaľ človek verí vo svoje schopnosti.. Takže sa mi to skôr páči, než by mi to malo vadiť. Ostatné postavy sú k príbehu vtipne pridané tak, aby to pasovalo a pobavilo. Jediné čo mi je ľúto, moc rýchly koniec..vedela by som si ho pozrieť aj ako druhú sériu. Jednoznačne odporúčam si ho pozrieť, dokonca aj pre tých ktorý športové anime nesledujú..je tam všetko pekne vysvetlené.

Shingeki no Kyojin Season 3 Dorwars 7/10 12345678910 30.10.2018

   »    Politická část není nějak světoborná, ale svět je alespoň za mě dostatečně zajímavý, aby nedostatky trochu zamaskoval

Kotoura-san Dorwars 4/10 12345678910 29.10.2018

   »    Není to vysloveně špatné, ale ani dobré. Čtení myšlenek je přidáno primárně kůly fanservisu, který byl ok. A vážně se pokusili o laciný rip-off Hanekawi z mého oblíbeného Moogatari series? :D

JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa... zukadotuarikitotekutakume 9.5/10 12345678910 29.10.2018

   »    Zatím asi nejkvalitnější série JoJa. Jak se dá čekat, tak se od předchozích třech částí velmi liší, ale pořád si zachovává to osobité kouzlo.

JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust... zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 29.10.2018

   »    Druhá série Křižáků začíná ve stejném duchu jako ta první, to se ale relativně rychle změní a anime nabere zcela jiné tempo, které je pak zakončené epickým koncem, na který jen tak nezapomenete.

Akira Vlnik 6/10 12345678910 29.10.2018

   »    Jako asi všechny filmy, které "musíte vidět", nemusíte. Můj první dojem asi takový: Jako vážně? Jako vážně si někdo takhle představuje děti? Vždyť vypadaj, že zemřeli stářím před týdnem. Sice je tam ke konci ne moc dobrý pokus o vysvětlení, ale už fakt, že se nad tím nikdo za celý film nepozastavil je dost zarážející. Druhá věc, na to, že má film 2 hodiny, si člověk musí dost věcí domýšlet a některé nedávají smysl vůbec, za to je tu hromada scén, které z hlediska hlavního děje žádný význam nemají a jejich účel mi naprosto uniká. Na druhou stranu nemůžu říct, že bych se nudil, animace je taky slušná, celkově lepší průměr, ale rozhodně z toho šlo vytáhnout víc.

Shingeki no Kyojin Season 2 zukadotuarikitotekutakume 10/10 12345678910 28.10.2018

   »    Po dlouhém čekání jsme se dočkali 2. série. Čekání to bylo zdlouhavé a ubíjející, ale musím říct, že to stálo za to, druhá série rozhodně nezklamala.

JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust... zukadotuarikitotekutakume 9.5/10 12345678910 28.10.2018

   »    Pokud vás bavila první série JoJa, tak není důvod se nepodívat i na tu druhou.

Ren`ai Boukun Tonda 6/10 12345678910 28.10.2018

   »    Velice zábavná komedie. Parodie na spoustu věcí z anime i pár od jinud. Ze začátku sem se smál zkoro pořád, ke konci to už bylo moc opakovaný a vtipný momenty ubývaly. Z hlavního hrdiny mi bylo na blyti, takovej teplouš co si hraje na heteraka a bude navždy panic, protože to tak chce. Tohle anime neberte moc vážně, je to blbost od začátku do konce. Ale jinak se mi to líbilo, dobrý na zabití času.