• Anime: 9558
  • Uživatelů: 22589
  • Hostů: 69

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Keijo!!!!!!!! HarukaMADS 5.00/10 12345678910 31.08.2017

   »        Tohle je pro mě hrozně těžké hodnotit. Ono je to vlastně strašně tupé, klišé, animačně nic moc, příběhově naprosto vymetené a předvídatelné, ale prostě... ečči. Bum. Hodnotit to jako normální anime a porovnávat to s ostatními proslulými kousky, tak bych tomu dala nálepku "odpad".  Ale jako ečči to funguje, někdy je to dokonce i vtipné a napínavé. Takže... Co s tím?    Pro normální lidi: Odpad, nedívat!    Pro perverz milovníky ečči: Směle do toho!

Roku de Nashi Majutsu Koushi to Kinki... HarukaMADS 6.00/10 12345678910 31.08.2017

   »    Vždycky, když se začnu dívat na anime, kde figuruje magie a studentky, tak si říkám, že to tentokrát bude dobrý a něco se změní. No, tohle ten případ není. Většina charakterů byla silně nesympatická a páchla klišém na sto honů daleko. Jednotlivé příběhové části by se odděleně daly ještě snést, sice jsou naprosto tupé, kýčovité a člověkovi, co má vyšší očekávání, by scény typu "Jdeme na pláž! Houp houp!" vypálily oči, ale jako celek? Byla to taková nesourodá smíchanina náhodných věcí od anime podobného žánru, od bojového turnaje po školní výlet až ke klasickému záporákovi, co vypadal docela schopně a dělal jim potíže celou sérii, a přesto byl poražen během dvou dílů. Snad se další série nedočkám :D    

Bungou Stray Dogs (2017) HarukaMADS 7.00/10 12345678910 31.08.2017

   »         Docela pěkná OVA, která se nesla v podobném duchu jako série, s dobrou animací. Trocha krimi, zbytečně rušivé elementy typu brečící dívky a křičícího hlavního protagonisty a následný dynamický konec, typicky mírně přemrštěný.  Osobně jsem doufala, že to bude OVA zaměřující se na jiné postavy, ale Kunikida je sympatický charakter, takže vcelku dobrá volba. Typická záporná klišé postava, připomínající všechny předešlé záporáky v BSD.      Musím říct, že je to vcelku milé překvapení, vzhledem k tomu, že většina ovíček jsou výlety na pláž, kde je většina hlavních hrdinek v plavkách alias "houp, houp". 

Hagane no Renkinjutsushi (2009) nyanyaari 10.00/10 12345678910 31.08.2017

   »    Asi najlepšie anime čo som zatiaľ videla. A to som toho videla naozaj veľa. Napínavý dej, zaujímavé postavy, super hudba a veľa ďalšieho. Nemám čo vytknúť. Toto anime asi nikdy neomrzí lebo vždy ma vtiahne do deja aj keď ho poznám už naspamäť.

Aishen Qiaokeli-ing... HaitakeTakamashi 9.00/10 12345678910 30.08.2017

   »    První pocity vypadali asi následovně: "To je Čínsky?" Ale po prvním díle mi to vůbec nevadilo. Byla to velice příjemná harémovka s originálním tématem, s pěkně vytvořenými postavami a musím uznat že i děj byl vcelku pěkný. To že to udělali Číňani bych nebýt jazyka vůbec nepoznal. Příjemně mě to překvapilo.

Katsugeki: Touken Ranbu dahakere 3.00/10 12345678910 30.08.2017
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Málokdy hodnotím před ukončením celého anime. Tady udělám zase výjimku.   Osobně nechápu proč studio s momentálně nejhezčí a nejuhlazenější animací bere kraviny jako je adaptace mobilních her. U Zestirie to ještě bylo alespoň příběhové JRPG, tady je to totální bezduchá nuda. Jde vidět že ani Ufotable nezachrání každé ho*no co jim příjde pod ruku. Kdyby se jim do rukou raději dostal právě probíhající Fate/Apocrypha. (tím neříkám že by v tomhle případě A-1 Pictures dělalo něco špatně ale Ufotable to prostě není).  Drop po 5. díle. To že to pěkně vypadá mi nenahradí tu šílenou nudu a děj totálně o ničem. 

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen Kari55 10.00/10 12345678910 30.08.2017

   »    Tak ráda bych dala aspoň těch 9 bodů, ale nevím za co ty body vzít.... 0.0 Tahle série byla o celých 100% lepší, než ta první. Ten první alternativní konec stál za houby... Tohle je mnohem lepší, dramatičtější, vtipnější a vím, že můžu pokračovat v manze ~ ^^ Konec prostě perfektní!!! Dramatický a jako bonus jsem se na závěr skvěle zasmála! Umírala jsem smíchy! ♥Rina miluju snad ještě víc, Shima se mi pěkně zprotivil, Shiemi je ještě víc otravnější. (Ale na štěstí tu byla minimálně.) Tak já jsem s touto sérií na 180% spokojená! Rozhodně doporučuji, i když se vám možná první série nelíbila (především konec), tak tohle vás rozhodně chytne a člověk to má za 2 dny zhlédnuté. ^^

Drifters OAD zerosan88 3.00/10 12345678910 30.08.2017

   »    Drifters OAD - asi mi někde úplně unikla pointa tohoto "speciálu". Jedná se totiž o shrnutí děje dvou prvních epizod seriálu do jednoho OVA. Autoři asi chtěli diváky "nalákat" vyzrazením kompletního děje prvních epizod? Každopádně pouštět si toto "shrnutí" je ztráta času.

Quanzhi Gaoshou dahakere 6.00/10 12345678910 30.08.2017

   »    Těšil jsem se a byl zvědavej, jak tohle může dopadnout. Smůla že 90% věcí nedávala žádný smysl. Proč by tým vyhazoval očividně nejlepšího hráče hry ? Proč práce v internetové kavárně znamená nonstop hraní her (taky bych chtěl...) ? Proč paní šéfová nepozná lidi které obdivuje pomalu jako bohy ? Proč je chtějí všichni zabít, když se stejně oživí a pokračují dál ? Těch "proč" by tu bylo daleko víc, ale na tyhle jsem si zrovna vzpomněl. Další věcí byl stále se opakující děj. Překonáme rekord, někdo hrozně nabušenej z profesionální ligy si toho všimne , logne do hry, zaútočí na hlavní postavu, dostane na zadek a takhle fuuurt dokola až do konce.  Pokud neberu CGI hnus (proboha raděj tam ty lidi u pc neukazujte než tohle...), tak animace byla pěkná. Boje sice chaotické a nepřehledné ale dívalo se na ně dobře. O změnách herních mechanik, tak aby se to tvůrcům hodilo by se toho taky dalo napsat tuny. Ve...

Gekijouban Blood-C: The Last Dark lyraell 7.00/10 12345678910 29.08.2017

   »    O moc smysluplnější než původní série, pěkná kresba. Celkem slušné dílko, které asi moc neohromí, ale ani přes divný konec neurazí.

Drifters zerosan88 8.00/10 12345678910 29.08.2017

   »    Drifters - tohle anime pro mě bylo docela příjemné překvapení a velice mi připomínalo anime Hellsing. Nicméně je pravda, že toto anime díky svému stylu nesedne každému. Rozhodně se zde vyplatí znát aspoň trošku historii Japonska. Nicméně to podle mě není podmínkou, protože většina postav a bitev zde zmíněných byla zpracována již X krát v jiných anime (např. Oda Nobunaga). Jako největší problém tohoto anime však vidím rádoby "vtipné vsuvky". Většina z nich nepůsobí vtipně a všechny mi přišly dosti otravné. Tento styl humoru se přece jen hodí spíše do ečči a šonen anime než do gore. Nicméně tyto vsuvky jsou v podobných anime (japonec ví proč) docela časté. Co se týče samotného děje, tak ten zde není nijak hlubokomyslný. Je to taková klasika o ovládnutí všeho a ubránění se před zlem, okořeněná velkou směsicí historických postav. V tom je další problém anime. Není mi jasné podle jakého klíče byly...

Sakasama no Patema IceProdigy 8.00/10 12345678910 28.08.2017

   »    Líbilo se. Krásný rozkvět vztahu mezi Eidžim a Patemou. Děj byl opakovaně stavěn „na hlavu.“ Záporňák hovád extraordinaire. Některé scény příliš násilné a kazili pohádkovou atmosféru. Některé věci se mi zdají nedomyšlené, ale během filmu si jich nevšimnete. Hudba neurazí, ale ani nijak extra nechytne za srdce obzvlášť hlavní motiv. Beztak velmi solidní 8/10 (strhávám jeden bod)

Strike the Blood II HaitakeTakamashi 8.00/10 12345678910 28.08.2017

   »    Nevím, zda se dá říci, že se jednalo o pokračování první série, ale budu to tak brát, jelikož se tam něco takového zmiňovalo. Mělo to jen 8 epizod, takže jsem nějaký extra děj nečekal, ale byl tam. Nebyl tak dobrý jako v první sérii, a vše už začalo bejt opakované a předvídatelné. První série se mi tedy líbila více, a tady jsem od toho taky čekal více.

Gekkan Shoujo Nozaki-kun zerosan88 9.00/10 12345678910 28.08.2017

   »    Gekkan Shoujo Nozaki-kun - k tomuhle anime mě původně přitáhla tvorba mangy. Té tam sice nebylo tolik, kolik bych si přál, ale výsledek byl o to lepší. Jak bylo zmíněno níže, tohle anime asi nejlépe specifikuje spojení "příjemná romantická komedie". Autoři zde sice pracují s tuctovým dějem, ale ten je podán velmi poutavě. Jednotlivé charaktery jsou zajímavé a vše působí přirozeně. Některé typy postav navíc nejsou v tomto žánru tak běžné a možná i díky nim působí anime originálně. Autoři se navíc vyvarovali klišé různých milosných "X úhelníků". Bohužel ani zde není vše perfektní. Anime ke konci trochu ztrácí dech, vztah jednotlivých párů se nikam neposouvá a celé anime vrcholí dosti fádně. Tohle vše se ale docela snadno přehlédnout díky příjemnému tempu a všudypřítomným vtipem. Když k tomu připočtu výbornou hudbu, nezbývá než anime doporučit.

Chaos Dragon: Sekiryuu Sen`eki zerosan88 3.00/10 12345678910 28.08.2017

   »    Chaos Dragon: Sekiryuu Sen`eki - tohle byl bohužel přešlap. Tohle anime je dosti problematické snad ve všech ohledech. Slabá hudba je podpořena ještě slabší animací. Hlavně jednotlivé souboje jsou animačné dost odfláklé. Postava červeného draka byla příšerně usazená do pozadí a působila na mě hrozně. Děj je dosti průměrný s několika originálními nápady, ale tyto nápady jsou zadupány do země hned v počátku. Autoři jsou navíc zastánci rčení "opakování matka moudrosti", takže každý díl zopakují mnoho zbytečných informací. Postupem času působí děj místy docela zmateně (dojdeme skoro až k cíli, ale vrátíme se, protože musíme něco prodiskutovat...). Navíc jsou zde vesele ignorovány důležité události, které zasahují celou zemi. Postav je zde taky mnoho, ale divák nedostane možnost si s nimi utvořit pouto a litovat jejich smrti. Celkově tak na mě anime působí jako slátanina, kde je víc děr než v cedníku....

Hikaru no Go Tsurara 8.00/10 12345678910 27.08.2017

   »    V poslednej dobe som mala záujem pozrieť sa anime venujúce sa nejakej obyčajnej hre, pričom by anime nemalo podtón hry o život, fantasy žánru alebo niečoho podobného. Proste som hľadala niečo, čo sa približuje realite a pritom to má motivačné prvky shounenu. Hikaru no Go mi vzišlo ako najlepší adept, keďže som si povedala, že ak ma nebude baviť toto, tak už nič tomu podobné. Séria mala pomerne slušné hodnotenie a tak som dlho neváhala a pustila som sa do - na prvý pohľad - nezaujímavého anime. Hikaru no Go mi však ukázalo viac ako som očakávala a príjemne ma prekvapilo. Vo svojej dobe poslúžilo na zdvihnutie popularity go - čo sa po dopozeraní tejto série ani nečudujem. Je to prekvapivo veľmi pútavé a aj keď nepochopíte partie, ktoré sa tam odohrávajú a taktiež ich level či výnimočnosť, servírujú vám to tak, aby ste to zo situácií pobrali. Z každej hry, ktorá sa tu odohrala, vyžarovali pocity. Partie v podstate...

Haikyuu!! Roby 9.00/10 12345678910 27.08.2017

   »    Začátek trochu drhnul, ale od cca toho 9 nebo 10 dílu se to parádně rozjelo a napětí v jednotlivých zápasech se dalo krájet. Hlavní hrdinové Kageyama a Hinata jsou perfektní dvojka. Skvělá směs charakterů navzájem se doplnující se.

MM! HaitakeTakamashi 9.00/10 12345678910 26.08.2017

   »    Nečekal jsem, že mě to tak chytne. Ze začátku to pro mě bylo taková průměrná šiblá komedie, ale potom se to vyústilo v něco, od čeho jsem se nemohl odtrhnout. Hlavní postavy byly naprosto parádní, skvěle pasovali do "děje" hlavně zde byla velice příjemná atmosféra. 

Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi HaitakeTakamashi 9.00/10 12345678910 25.08.2017

   »    OVA, obohacující děj první série, která nám dává ukážku toho, kde začne další, nová série. OVA samostatně byla velice zajímavá, ve stejné kvalitě jako série samostatná, už se jen těšit na další sérii.

Space Dandy Tsubame 6.00/10 12345678910 25.08.2017

   »    Stylově velice dobře udělané anime s krásnou animací, ale bohužel příběh a postavy jsou dost plytké. Některé epizody byly dobré, jiné zase dost slabé. Hudba taky nebyla můj šálek kávy. Nejlepší postava celé série byl vypravěč a to na vyšší skóre nestačí.

Servamp kolmo 9.00/10 12345678910 25.08.2017

   »    Servamp je pro mne milým překvapením. Pěkný, dobře propracovaný i napínavý příběh, sympatická kresba, fajn originální charaktery a také se mi velmi líbil ED. Mohu všem vřele doporučit a doufám v brzké pokračování.

Blood-C lyraell 3.00/10 12345678910 24.08.2017

   »    Nudnější, méně propracovaný a absurdnější příběh jsem dlouho nezažila... Doufám, že The Last Dark bude o něco lepší - minimálně kresba tomu nasvědčuje.

Yozakura Quartet: Tsuki ni Naku zerosan88 7.00/10 12345678910 23.08.2017

   »    Yozakura Quartet: Tsuki ni Naku - tohle OVA krátce ukazuje co se stane, když si vezme Hime dovolenou. Je to takové příjemné prodloužení příběhu. Docela příjemně mě potěšilo zaměření na městskou policii, která se ukázala schopnější než v hlavní sérii. Navíc zde byl prostor pro představení některých vedlejších postav. Celkově jsem se bavil stejně jako u předchozí série.

Sakamoto Desu ga? kolmo 8.00/10 12345678910 22.08.2017

   »    Na tohle anime jsem se hodně těšil. Zklamán jsem nebyl, Sakamoto Desu ga? je skvělé komediální dílo u kterého jsem se dobře bavil. Hlavní hrdina středoškolák Sakamoto je osobností takový kříženec supermana, mimozemšťana a Jamese Bonda a je prostě COOL! :-D Začátek je skvělý, ale bohužel postupně opakované vtípky a scény, kde je výsledek vždy stejný a jasný ztrácí na síle a já se občas přistihl při tom, že se nudím, což je kámen úrazu v celkové kvalitě. Rozhodně Sakamota doporučuju i přes postupně snižující se kvalitu se jedná o dobré komediální anime u kterého se budete bavit.

New Game! Sagittarius 9.00/10 12345678910 22.08.2017

   »    Anime o tvorbe hry. A o svete kde snad zijou jen zenske postavy :D Strasne me potesilo ze pribeh se z velke casti opravdu toci kolem tvorby hry (design, programovani, beta testovani). Do toho vseho pridava klasicke fungovani hlavnich postav. Anime je velmi uvolnene. Postavy funguji dobre a hlavne to pozadi tvorby hry (i kdyz mirne zjednodusene) je opravdu zajimave. Neskutecne me bavila postava Umiko Ahagon + Nene Sakura. Diky nim ta druha pulka byla vyborna. Paradni anime na vikend. Hura na OVA + druhou serii.