akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10622
  • Uživatelů: 29751
  • Hostů: 375

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Saint Onii-san Pira 6/10 12345678910 18.11.2018

   »    V podstattě se od seriálu (OVA) nic moc nezměnilo, hodnotil bych film stejně. I když tu byla drobná návaznost, více by se mi líbilo rozsekání do několika kratších episod a v vlastně to i bylo více povídek v jednom snímku. Humor byl opět takový slabší, ale náladu nezkazil. Časem jsem si začal myslet, že bych musel být mnohem větším znalcem Japonské kultury a stylu života, abych pochopil jemné detaily a jestli se tam schovává více vtipů. Rozhodně jsem postrádal překlady různých nápisů na tričkách, která hlavní hrdinové nosí každou chvíli jiná.

Saint Oniisan (2012) Pira 6/10 12345678910 18.11.2018

   »    Myslím, že mnohem víc by tomu i slušelo, rozsekání na více kratších episod. V podstatě byl každý díl dvě / tři samostatné povídky. Humor byl celkem slabý, ale náladu to nezkazilo a bylo to unikátní. Být toho více, už by to mohla být nuda.

Devilman: Tanjou Hen Roby 5/10 12345678910 18.11.2018

   »    Na mě to bylo až moc Gore. Nejsem dvakrát velkým fandou tohoto žánru, ale legendárního Devilmana jsem prostě chtěl vidět. Zápletka je fakt blbá, ale pro takovou Gore-akci to postačí.

Ansatsu Kyoushitsu (2015) Danny1 10/10 12345678910 17.11.2018

   »    Príbeh, ktorý ťa chytí za srdce každou dalšiou častou...

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu HaitakeTakamashi 8/10 12345678910 14.11.2018

   »    Jéé, co tady dodat, jednička se mi sice líbila více, byla pro mě dějově a dokonce i po akční stránce přitažlivější, tady sice byl vidět větší pokrok, ale něco mi tu prostě nesedělo.. ale jinak skvělé pokračování. A co se týče otevřeného konce, nemohu si stěžovat snad bude další série, byl by škoda kdyby ne, vše tam tomu vypovídá. :)

Harmonie Dorwars 6/10 12345678910 14.11.2018

   »    Na to jak to bylo krátký, to bylo relativně koukatelné

Yuru Yuri Nachuyachumi! Dorwars 7/10 12345678910 14.11.2018

   »    Dobré, zábavné, roztomilé. Zkrátka Yuru Yuri :)

Otaku ni Koi wa Muzukashii HaitakeTakamashi 9/10 12345678910 14.11.2018

   »    Hehe, tohle skončilo mnohem dříve než jsem čekal.. No bylo to super. Skvělá relaxační komedie. Super postavy, hodně jsem se zasmál. Velice se mi to líbilo, hlavně Nifuji, ten byl prostě skvělej,.. škoda konec byl sice takový otevřený prostorný a nečekaný, myslel jsem že tma je ještě episoda a ona nikde. :D

Inferno Cop Dorwars 7/10 12345678910 13.11.2018

   »    Naprosto napěchované referencemi a dělání si srandy z klasické struktury vyprávění příběhu.

Beatless HaitakeTakamashi 7/10 12345678910 13.11.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Nooo, nevím jak na toto reagovat. Námět mělo tohle anime skvělý, originální. No ale co přišlo to přišlo. Zpracování bylo dost zmatené, teda alespoň pro mě. Zdálo se mi že se objevovali zbytečné skoky v ději, nevysvětlivky,.. prostě to mělo své nevýhody. Ale na druhou stranu to nebylo tak strašné jak to hodnotili ostatní, co jsem četl. Anime jsem si užil, potěšil mě začátak tak i konec, a samostatný děj nebyl nejhorší..

Relife: Kanketsuhen kolmo 8/10 12345678910 13.11.2018

   »    Čtyřdílné pokračování, které navozuje hned za hlavní anime sérii a které nám celý příběh našich hlavních hrdinů zakončí. Nechci spoilovat, takže jen řeknu, že jsem si jej docela užil a i slzička ukápla. Akorát se mi vše zdálo uspěchané a autoři si mohli dát trošku více práce s tím, že by tu závěrečnou cestu hlavních hrdinů propracovali trochu více do hloubky.

Relife kolmo 8/10 12345678910 13.11.2018

   »    Milé a příjemné anime se zajímavým příběhem, asi takto bych popsal ReLife. Bohužel jen trochu nereálné co se týče samotné myšlenky o tom, že sníte pilulku, omládnete(tedy budete vypadat mladě) a vrátíte se na rok do školy s tím, že za rok se budete muset vrátit zpátky do normálu a na vás všichni se kterými jste se za ten rok setkal zapomenou. Tohle všechno má pak pomoci někomu, kdo byl předtím na na dně a nezvládal normálně žít a začlenit se do společnosti(v Japonsku jak jsem pochopil tyhle lidi označují jako "neety"). Nicméně nechci tomuto anime křivdit, protože tohle dílo je především o životě a o vztazích, které se postupně mezi hlavními aktéry tohoto počinu vytvářejí a prohlubují a v tomto ohledu je ReLife opravdu skvělou podívanou i když je místy hodně předvídatelné. Rozhodně mohu doporučit.

Ao no Exorcist Dorwars 5/10 12345678910 13.11.2018

   »    První půlka 6/10 druhá mezi 4-3/10. Konec byla absolutní nelogická šílenost, která nedávala vůbec smysl a autor tam jen házel, co se mu zlíbilo, ale když vyhodíme posledních pár dílů, tak jsem se docela bavil.

Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana o... BSHarou 10/10 12345678910 13.11.2018

   »    Moc casto se k anime filmum nedostanu, ale jsem rad ze na tenhle jsem narazil. Perfektni zazitek.

Noragami Aragoto OAD Mia777L 6/10 12345678910 12.11.2018

   »    Noragami a Yata mám ráda z celého srdce. Bohužel Ovíčka občas stahujou kvalitu děje dolů, což probíhalo i v tomto případě. Nebylo to tolik tragické, ale přesto mě dané dva díly moc neuchvátily. Druhý díl byl zajímavější než první, zvláště s náznakem romantiky :) Ale přesto mi to oživilo vzpomínky na Noragami a mám chuť se na celou sérii podívat znovu :)

Saiki Kusuo no Sainan 2 katula 10/10 12345678910 12.11.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Stejně jako první sérii i tuhle miluju. Nejradši mám Saikiho a druhýho nejradši Kaidoua

Saiki Kusuo no Sainan (2016) katula 10/10 12345678910 12.11.2018

   »    Miluju to. Normálně se na jedno anime nekouknu ani dvakrát ale tohle jsem viděla už po třetí.

Mary to Majo no Hana Mortiz696 10/10 12345678910 11.11.2018

   »    Velice krásný film. Nechybí v něm chvilky napětí ani o tajemno není v tomto filmu nouze. Tento film byl jeden z mála který mě v poslední době dostal. Je velice podobný filmům od studia Ghibli. Jmenovitě mě tento film asi nejvíce připomíná film Cesta do fantazie. Tyto dva filmy se podobají v myšlence nenadálé uvrhnutí dívky do zcela jiného světa nadpřirozena plného magie a kouzel. Její následná cesta záchrany blízkého přítele z područí zla v tomto světe.

Tada-kun wa Koi o Shinai HaitakeTakamashi 7/10 12345678910 11.11.2018

   »    Zajímavá romantika. Trvalo mi to dlouho dokoukat, nějak jsme se k tomu nemohl dokopat, ale dokopal a nelituji toho. Bylo to sice pomalejší ale tím to mělo své +. Místy jsem se i nudil a místy bavil. A musím říct že mě konec konečně nezklamal.

Sousei no Onmyouji Mia777L 6/10 12345678910 10.11.2018

   »    Konečně mám tohle anime za sebou. Pořád jsem očekávala, jak se děj neskutečně rozjede, ale bohužel trochu stagnoval. Spíš bych takový průběh čekala u staršího anime, ale ne u novějšího seriálu. Byl tu neskutečný nepoměr sil. Hrdinové se plácali mezi výhrami a prohrami, neustále se mluvilo o tom, jak chtějí společně zesílit, ale pořád zůstávali na mrtvém bodě. Jednou byl daný Kegare neporazitelný pro všechny a jindy jej byl schopný porazit každý. Zajímavý byli rozhodně Basarové, ale těm se tolik prostoru nedostávala a také se pohybovali na hranici dobra a zla, až člověk občas netušil, na jaké straně že to stojí :) Popravdě, kdyby se díly srotily maximálně do dílů, možná by to nenapáchalo tolik škod. Našlo se zase i pár zajímavých postav a myšlenek. Hudba nevšední a přesto chytlavá. Animace občas pokulhávala, ale nebylo to nejhorší.

Kuroshitsuji: Book of the Atlantic Terumi 9/10 12345678910 10.11.2018

   »    Velmi povedený film. Hezky jsem si zavzpomínala na předešlé série. Grafika byla nádherná. Určitě doporučuji zhlédnout.

Yahari Ore no Seishun Lovecome wa... kolmo 10/10 12345678910 10.11.2018

   »    Zatímco první série sázela spíše na tu komediální stránku, tak druhá jde více do hloubky a zaměřuje se spíše na tu romanticku a vztahy mezi hlavními charaktery. Musím říct, že z hlediska děje a rozvinutí příběhu mě druhá řada upoutala mnohem víc, byla napínavá, místy spíše smutná, prakticky se vytratila humorná stránka, která převládala v předchozí řadě. Zatímco u první řady jsem se skvěle bavil a smál, tak druhá řada mě vtáhla svou vážností a se zatajeným dechem jsem hltal každý další díl a čekal jak to dopadne a co se bude dít dál. Na prstech jedné ruky bych spočítal, kolikrát jsem u nějakého anime dal druhé řadě vyšší hodnocení než řadě předchozí a tohle bude ode dneška jedna z nich, za mě čistá desítka.

Yahari Ore no Seishun Lovecome wa... kolmo 9/10 12345678910 10.11.2018

   »    Zábavná komedie ze školního prostředí. Moc se mi toto anime líbilo, pěkná kresba, pohodový hudební doprovod, zajímavý a poutavý příběh a především skvělé charaktery. Nemá smysl něco něják rozvádět, myslím, že mé hodnocení hovoří za vše.

Relife: Kanketsuhen AkatsukiTobi 9/10 12345678910 09.11.2018

   »    Ve zkratce bych chtěla říct, že i když jsem anime vnímala jen přes korekturu titulků, velice na mě zapůsobilo a dojalo mě. Doporučuji!

Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho Gurkh 8/10 12345678910 08.11.2018

   »    Nechce se mi na to moc psát hodnocení, těžko se dá nějak vylíčit ta síla čistých emocí - přátelství, radosti, smutku, osamění i hledání a na závěr setkání těch co se hledali (bez toho by to prostě nebylo celé). - Zkrátka Makoto Shinkai. Znovu jsem si to teď pustil po letech (a spoustě jiných anime shlédnutých mezitím) a stejně jako tenkrát mi tenhle film připadá vynikající a řadím ho mezi to nejlepší v tomto žánru - prostě jen nečekejte zábavu, akčnost ani složitý do hloubky propracovaný svět, tady má děj dost času na odvíjení vlákna a příběh sám je znovu jen jakousi pomyslnou notovou osnovou pro orchestr emocí vedený taktovkou geniálního mistra.