akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10930
  • Uživatelů: 32582
  • Hostů: 187 + 1551

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
One Punch Man 2 Fin11 7/10 12345678910 03.07.2019

   »    O proti prvni serii tohle uz bylo o dost slabsi. Uz to nebylo tak vtipne a chybeli tomu epicke fighty jako v prvni serii. Je to skoda. Melo to velky potencial.

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai nottallama 10/10 12345678910 02.07.2019

   »    Zábavné, příjemné a uklidňující. Anime akorát pro mne.. Všechny postavy měly svou osobitost a ani jedna z nich nenudila.. Člověk se zasměje i lehce popláče.. Strašně se mi líbí jak všechny charaktery vypráví během všech dílů svoje minulé i přítomné trochu složité příběhy a divák se do nich lehce vžije.. Těším se na pokračování a doufám, že bude stejně svižné jako tato první série. 100%

Tate no Yuusha no Nariagari dahakere 6/10 12345678910 01.07.2019

   »    V mnoha ohledech dobré. Nečekal jsem, že by mne někdy ještě nějaké nové anime v tomhle žánru dokázalo překvapit. Řeší se tu psychické problémy, rasizmus, otroctví, snadná ovlivnitelnost lidí, která v mnoha případech reflektuje moderní společnost, kdy prostě lidi neradi používají svojí hlavu. To vše je podáno v docela pěkném provedení. No tak to by byl popis prvních dílů. Protože dál už je to normální harémové isekai, kde se náš kladný super hrdina obklopuje všemi druhy stereotypních holek, pro které se rozhodne zachránit cizí svět. Do toho jsou vedlejší postavy vyobrazeny s prominutím jako neschopní blbečci, protože autor nevěděl jak jinak nechat vyniknout hlavní partu. Tohoto jsem opravdu nikdy fanoušek nebyl a nikdy nebudu. I přesto to považuji za nejlepší isekai z posledních sezón (co jsem já viděl), protože i když se brzo vykašle totálně na snahu přinést něco originálního, tak ty žánrové klišé dělá na rozdíl od SAO alespoň dobře. Stále se tu expí, řeší se vybavení, party a podobné...

Dororo Sagittarius 10/10 12345678910 01.07.2019

   »    Vyborne. Demoni, nadprirozeno, "historicke" obdobi Japonska, brutalita, drsnost a putovani hlavnich postav. Tohle proste muzu. Pribeh s jeho hlavni myslenkou je hned ze zacatku brutalni. Putovani hlavniho hrdiny je zajimave. Ukazuje se nam brutalni strana valky a obdobi ve kterem lide ziji. Vizualne a animacne je to vyborne. I kdyz v par dilech by se dalo rici ze v nekterych momentech byla animace spise prumerna. Jinak ale pri soubojich a celkovem putovani vyborne. Hmm same vyborne a paradni :D Tohle anime se u mne trefilo pekne do stredu terce.

Kenja no Mago kolmo 5/10 12345678910 01.07.2019

   »    No, Kenja no Mago bylo docela zklamáním. Né, že bych se u něj nudil, to říci nemohu, ale bohužel je toto anime příběhově "ploché". Moc se mi líbilo, že toto dílo nezabředlo do nějáké hloupé harémovky a že hlavní hrdina se hned od začátku zamiloval do jedné z dívčích postav a toho se pevně držel a jejich vztah se něják rozvíjel. Postavy byly také sympatické, ale bohužel den po shlédnutí už si nepamatuji jméno ani jedné z nich. Kresba pěkná a roztomilá, hudba nezaujala, vcelku pěkný OP. Příběh byl bohužel největším kamenem úrazu, nekonaly se žádné zvraty, překvapení, nic co se událo mě jako diváka něják výrazně nezaujalo ani nevtáhlo, všechno bylo moc předvídatelné. Navíc tohle anime patří do těch, které mají hloupě otevřený konec, takže sledování nejspíše skončíte naštvaní a s myšlenkou, že tam ještě aspoň jeden díl prostě chybí. Jestli se snad náhodou někdy objeví pokračování, tak své hodnocení první série možná přehodnotím, ale víc jak pětku prostě dát nemůžu.

Kenja no Mago nottallama 6/10 12345678910 30.06.2019

   »    těžko hodnotit polovinu příběhu, ale ano moc se mi to líbilo. Hlavní hrdina na sebe poutá další skvělé osobnosti a každá ta osoba se v ději opravdu rozvíjí.. Bohužel nám příběh nepřinesl podstaného. Akorát tak otevřený konec.. Anime bych hodnotil 60%.. Jediné a velké plus pro mne přináší Isekai a uvědomění nějakého vztahu mezi hrdiny.. Nic jiného mi to nepřineslo. Jestli nebude pokračování dalších 12 dílů, tak toto anime hodnotím 60% .. Tyto epizody jsem opravdu shledal jen čistě pro seznámení s postavami. Nic víc

Bungou Stray Dogs 3 Mia777L 8/10 12345678910 30.06.2019

   »    Na tohle pokračování jsem se určitě těšila. Trošku mě zarazilo opětovné cestování do minulosti, ale zase člověk trochu poznal i jiné postavy :) Poté už se to rozjelo ve velkém a těch zbývajících pár dílů mi v tomhle ohledu přišlo málo. Spíše se mi zdá, že se někdo snažil daný příběh co nejrychleji ukončit, protože i akčnost pozbyla ""wow" efektu, což je nehorázná škoda, protože tohle anime mám ráda... jak jeho příběh, tak postavy, které mi přirostly k srdci. Animace sympatická a co musím vyzdvihnout jsou opening s endingem. Škoda toho rychlého děje, nemohla jsem si ho natolik vychutnat, jak bych potřebovala :)

Isekai Quartet VegetaCR 9/10 12345678910 30.06.2019

   »    No tenhle kousek mě dost překvapil. Nic jsem od něho nečekal, ale dostal jsem slušnou dávku humoru. Jako spojit Konosubu a Overlorda, kde jsou hlavní postavy úplně na opačné stupnici síly je fakt k pokukání:) Darkness zase nezklamala a Subaru a Tanya tu byly aspoň jak taž normální :) Jo sranda to byla už se těšim na 2 sérku.

Sewayaki Kitsune no Senko-san VegetaCR 6/10 12345678910 30.06.2019

   »    Anime u kterého jsem usínal, ale neberte to jako výtku o tom to anime je. Jo takovou lištičku bych bral taky, když příjdu po přesčasech dom :) Jak říkam jako na večer nic lepšího nenajdete, ale jinak je to dost těžká nuda:)

Tate no Yuusha no Nariagari kolmo 9/10 12345678910 30.06.2019

   »    Na Tate no Yuusha jsem se moc těšil a zklamaný jsem rozhodně nebyl. Vzhledem k délce se bohužel nevyhneme občasným rozvleklým a zbytečně ukecaným(nudnějším) epizodám, ale rozhodně to není nic co by kazilo celkový dojem z tohoto skvostného isekai. Zamrzel mě otevřený konec a absence vysvětlení některých událostí z posledních pár dílů. Můžu jen doufat v pokračování a nebo se vrhnout na čtení mangy a pokusit se odpovědi najít tam.

Sewayaki Kitsune no Senko-san Sagittarius 6/10 12345678910 29.06.2019

   »    Asi takto - Jee, to vypada zajimave, hmm super, nuda, nuda, prumer, nuda, prumer, pekny, prumer, prumer, nuda, zajimave..... Myslenka tam byla zajimava. Jenze to strasne rychlo spadlo do nudy a prumeru. Sem tam byla svetla chvilka ale pak to hned spadlo do meh... Pritom to melo slusny potencial. Lisci bohyne, jejich svatine, nadprirozeno atd. Anime se proste zamerilo na situace kde by stacilo odstranit jedno slovicko a je z toho tezky hentai :D

Tate no Yuusha no Nariagari Unangel 9.75/10 12345678910 28.06.2019

   »    Za mě skvělé anime, které by měl zkusit každý, kdo má rád Isekai žánr či Fantasy. Najdou se tu určitě lidé, kteří si to tak moc neužijí nebo řeknou, že anime ztratilo svůj potenciál po pár dílech, ale nenechte se odradit a sami si udělejte názor. Anime se sice dost odchýlilo od novely, ale i přesto doufám, že nám tvůrci přinesou další sérii tohoto anime.

Tate no Yuusha no Nariagari Sagittarius 10/10 12345678910 27.06.2019

   »    Nikdy by me nenapadlo ze anime typu - prenos do jineho sveta - se da jeste zpracovat nejakym originalnim zpusobem a hele ono to fakt jeste jde. Bylo to poradni od zacatku do konce. Putovani hrdiny bylo vyborne. Jeho postupne zlepsovani a prozkoumavani onoho sveta. Celkove pribeh. Tohle budovani muzu :) Animacne super. Vic neni potreba psat :)

Dororo dahakere 6/10 12345678910 27.06.2019

   »    Tak nám letošek přinesl anime jménem Dororo. To anime, co vypadá na první pohled jako zjevení s náznakem dokonalosti. A taky ano. Doslova každý, mnou nevyjímaje, z toho podle ohlasů byl v prvních epizodách totálně nadšen. První souboj, poznávání postav a jejich nastíněná minulost, vyobrazení tvrdé doby, skvělá animace doprovázená skvělým soundtrackem. To vše tu bylo. Ale od čtvrtiny zjistíte, že se tam děje furt dokola to stejné a postupně to upadá. Pokud má něco většinu času epizodní děj, tak by se prostě měli snažit, aby každá druhá epizoda neměla totožnou zápletku. V jednom díle dostanete překvapivý zvrat (nebudu spoilerovat), pak se 2 díly potom stane úplně to stejné v bledě modrém. To stejné tam je asi 5x a kdo pak má být z toho překvapen? Snad až na hudební doprovod to šlo díl od dílu z kopce, až tomu třešničku nasadil 15. díl (tuším, že to byl 15), kde si anime sáhlo na úplné dno ve všech směrech. Ode dna se sice pokusilo odrazit, ale odraz nebyl dostatečně silný. Čím to je ?...

Black Clover (2017) VegetaCR 9/10 12345678910 27.06.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Musím říct, že tohle anime si opravdu nezaslouží to hodnocení co zde dostává. Musím se přiznat, že fakt nemusím výlevy Asty který řve a řve a řve. Ale postupem času jsem si na to buď zvyknul nebo borec už to tolik nepřehání jako na začátku série, kde to bylo fakt extrém. Ale tohle je za mě jediná vada tohodle anime, které mě mile překvapilo, když jsem mu dal znova teď šanci. Jsem zatím u 50 dílu a arc ve vodním paláci byl prostě jedna báseň. Už dlouho jsem si neužil souboj jako byl zde. A hlavně musím vypýchnout dokonalí opening "Guess Who is Back" k tomotu arcu. Fakt tomu dejte ještě šanci a uvidíte:) Zatím 9.

Grimms Notes: The Animation kolmo 8/10 12345678910 27.06.2019

   »    No, vzhledem k tomu, že anime podle her nemají většinou valnou kvalitu, tak jsem i ke Grimms Notes měl nedůvěru a nakonec neoprávněně. Toto anime mě příjemně překvapilo, neznám sice herní předlohu, ale samotný příběh a zpracování mě opravdu vtáhl. Kresby a animace jsou vskutku kvalitní, musím vyzdvihnout hudební doprovod a moc pěkný OP. Příběh, nebo tedy spíše obsah anime mi přišel nápaditý a originální, především jak autoři zpracovali klasické pohádky a příběhy a dokázali je přetvořit a začlenit do jednoho velkého universa. Každý z dílů se odehrává v jiném pohádkovém světě(kromě dvoudílů se Sněhurkou a Alenkou) a já se vždy těšil jaké další dobrodružství hrdinové tohoto anime zažijí s postavami, které znám z knih. Moc se mi líbil díl s Donem Quijotem a i velmi originálně zpracovaný příběh Sněhurky. Já jsem se u tohoto anime královsky bavil a za mě si tohle dílo rozhodně osmičku zaslouží.

Lupin Sansei: Italian Game Gurkh 7/10 12345678910 25.06.2019

   »    Parádní podívaná se spoustou humoru i akce a pořádnou dávkou nečekaných zvratů, které hlavní postavy velice často přivedou do mimořádně praštěných situací, ale to není nic, co by mohlo zhatit plány světoznámého lupiče Lupina III., i když na některé jeho unikátní pohotové nápady se dá reagovat jedině salvou diváckého smíchu. Rozhodně povedený kousek u kterého není čas se nudit.

Inuyasha Vanda 7/10 12345678910 23.06.2019

   »    Zo začiatku som si toto anime strašne užívala, ale potom začalo byť docela nudné a asi v 2/3 som už nevládala pozerať ďalej. Po nejakom čase som sa k nemu vrátila s odhodlaním dopozerať to. Zo začiatku to šlo, ale nakoniec som zase docela trpela nudou... a WTF? však ono to ani neskončilo! Anime nie je zlé, ale je príliš dlhé a stáva sa nudným...

Koi wa Ameagari no You ni gogi 10/10 12345678910 21.06.2019

   »    hodně heské anime uvolněnou atmosféru akorát, heský jak jsou zakomponovaný metafory do děje příbehu hlavní postavy mají svojí minulost člověku to přilpý k srdci když na to kouká a propíšli děj a pozadí to detailů jedním slovem HESKÉ proto 10 z 10 prosím víc takových anime!

Darling in the Franxx KAdam95 9/10 12345678910 21.06.2019

   »    Sice nemám příliš rád anime zasazené do fiktivního světa ještě se spojením s roboty, ale tohle anime nebylo hlavně o tom takže možná i proto jsem si ho tak oblíbil. Je zde dobře vidět vývoj postav (minimálně v druhé polovině anime) a i přesto že to na první pohled vypadá jako anime, kde se bude jenom bojovat tak to tak vůbec není. Tohle anime bych doporučil všem, komu úplně nevadí, že zezačátku bude skoro hlavní náplní epizod boj proti monstrům (takže jestli chcete anime jen tak na odpočinek, tak si radši najděte něco jiného ^^.

Charlotte Masking 9/10 12345678910 21.06.2019

   »    krásné anime jedno z prvních co jsem kdy viděl příběh byl výborný.

Blood Lad Masking 8/10 12345678910 21.06.2019

   »    Zajímavý anime kresba byla pěkná škoda toho konce který skončil otevřeně.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 Masking 10/10 12345678910 21.06.2019

   »    Výborné pokračování příběh my přišel zajímavější než v první sérii.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch Masking 10/10 12345678910 21.06.2019

   »    Jedno z mých prvních anime a abych řekl tak taky nejlepší.

Tate no Yuusha no Nariagari Masking 7/10 12345678910 21.06.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Hlavní postava je zajímavá příběh se mi líbil. Doufám že k tomu bude druhá série.