• Anime: 9982
  • Uživatelů: 25433
  • Hostů: 98

Hodnocení anime

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Gekijouban Bungaku Shoujo flanky 8.00/10 12345678910 10.03.2018

   »    Nenápadné, leč velice zdařilý film, u kterého nepotřebujete znát hlavní sérii. Postavy jsou skvěle vykresleny, nejsou ani jednoduché, ani příliš složité. Kresba možná trochu starší, ale to záleží spíše na vkusu. Příběh relativně komplikovaný a zápletka, resp. rozuzlení, nerozluštíte hned v prvních minutách, což je rozhodně dobře. Musím však říci, že některé věci jsou poněkud nereálné (a teď nemluvím o tom, že hlavní hrdinka si dává "svačinky" v podobě ručně psaných příběhů) - a to, když hlavní "záporák" je holka magor, která se z psychického narušení, které trvalo poměrně dlouho, jako zázrakem vyléčí během jedné chvíle. To trochu nesedělo. Nicméně musím říct, že jde o velice vydařené dílko.

Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no... Edems 9.00/10 12345678910 10.03.2018

   »    Anime super, zajímavý příběh hlavně jsem si oblíbil hlavního hrdinu a jeho osobnost 

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... kozeltomas 9.00/10 12345678910 10.03.2018

   »    Skvělé anime s zajimavým nápadem a dobrou animací podobné SAO ale za mě lepší určitě mohu doporučit všem fanouškům SAO a fantasy žánru.

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... kozeltomas 9.00/10 12345678910 10.03.2018

   »    Skvělé anime patřicí k mým nejoblíbenějším, mohu jen doporučit, dobrá animace skvěly přiběh zajímavé postavy. Pokud patřite mezi fantasy fanoušký mohu jen doporučit.

Death March kara Hajimaru Isekai... pokoj 10.00/10 12345678910 09.03.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Nwm co říct tohle anime je dle mě perfektní a hlavně konečně ED který mě zaujal a který se dá poslouchat.

Busou Shoujo Machiavellianism OAD Hellshock 10.00/10 12345678910 08.03.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    OVA už tedy viděno, samozřejmě jde o kratké pokračování, a jsme více v koueplně. Je to velmi roztomilé, byť krátké, prostě jenom jeden díl no. Přiběh pokračuje kde skončilo pvodní anime, ředitelka moc rádost nemá, z toho že Pět mečů bylo tak snadno poraženo Císařovnou a Nomura se stává pravým žákem mistra meče loli Tsukuyo, která mu ukáže, jak to doopravdy je z jeho silou. OVA je jinak celkem zábavné a jestli bude další série je na co se těšit

Soulworker: Your Destiny Awaits dahakere 5.00/10 12345678910 07.03.2018

   »    Krásná ukázka toho, že i 3D animace může vypadat dobře. Škoda, že to zase ukazuje 5 krátkých epizod k debilní f2p hře, která je debilní, ale oddychovka je to skvělá.  Kdybych to bral jako hodnocení animace tak to dostane klidně 8/10, protože je to opravdu skvěle udělané, ale příběh je na 0. Prostě to není plnohodnotné anime a kdybych tu hru momentálně po večerech občas nezapl, tak absolutně nevím o co tam jde.  

No Game No Life: Zero IceProdigy 9.00/10 12345678910 06.03.2018

   »    Parádní podívaná, která rozšiřuje svět a ukazuje, jak lidé mohli přežít ve světě nepodléhajícím Desateru. Zpracování šestého svazku novely. Tento takzvaný prequel je samostatný film, znalost NGNL není povinná, ale silně doporučená. Tip-ťop animace, skvělý zvuk, příběh i režie. Jednoznačně doporučuju. Nemůžu s čistým svědomím udělit deset z deseti, kvůli nucené "akci" v jedné části filmu a nevhodnosti opakovaného vtipu o panictví, který ve filmu působil kýčovitě (možná tím chtěli vyloučit spekulace o potomstvu). Mluvím o pozdí části filmu, kdy hlavní hrdina zbledne.

Tears to Tiara kozeltomas 7.00/10 12345678910 06.03.2018

   »    Tears to Tiara bylo zajimavé anime, ktere si vzalo inspiraci s různých přiběhu a bají. Děj celkem dobře utíkal i když bylo tam sem tam několik nudnějších pasaži ale to se da očekávat při počtu 26 dílů ktere toto anime má. Postavy mě celkem sklamaly nebyly vůbec jedinečné, byla to takova směska ohraných kliše. Animace byla na dobu vydaní podle mého názoru dobrá. Hudební zpracování nebylo nijak špatné ale ani mě nijak neohromilo. Proto mé konečné hodnoceni by bolo tak na úrovní 7,5 z duvodu že sem fanoušek fantasy anime bohužel 7,5 tady nelze dát a proto dam 7, myslim si že tohle anime by se mohlo líbit všem fanouškům fantasy anime.

Kanojo ga Flag o Oraretara DaWeed 8.00/10 12345678910 05.03.2018

   »    Náramě jsem si toto anime užil. Povedená komedie s neočekávaným koncem.

Paprika Pira 9.00/10 12345678910 05.03.2018

   »    Jeden z filmů náročnější na sledování - může se zdát docela záludné jak se prolína realita se sny, a že postavy, co se do snů propadnou, začnou recitovat surrealistické básně (pro mě spíše absurdní lyrika), které jsou později i podtržené jejich vizí. Audiovizuální zážitek je to prostě úžasný a je tou nejsilnější stránkou snímku. Pro mě to bylo v některých aspektech možná až moc odvázané. Také bych ocenil trochu delší začátek na seznámení s postavami - film se mi zdál jinak celkem krátký, což i s 95minutami je. Nevím co jinak dodatm - průměrné vysoké hodnocení je zasloužené.

Bleach Komja 8.00/10 12345678910 04.03.2018

   »    Příběh byl zajímavej a bavil mě díky velkýmu počtu postav je to docela těžký hodnotit, ale rozhodně se většina z nich pěkně vybarvila (například ten šílenej vědec Mauri Ku.. ten mě potom docela dostával - "klidně se pozabíjejte, ale at mám koho pitvat" xD hudba byla dobrá a docela pěkně to podtrhovalo situace :) animace byla v pohodě a bylo vidět, že základem je zábava :D moje zhodnocení - kdyby tam nedávali ty vyplňkový díly kdy čekali na mangu tak by to bylo 10/10, ale jinak ty výplně jsem doslova nesnášel čili dám menší hodnocení  pokud se někdo chce bavit a nebojí se přeskočit občas 15+/- dílů tak je to anime pro vás

Zetman pokoj 10.00/10 12345678910 04.03.2018

   »    Best serial vše tam bylo dokonalé vše co jsem chtěl vidět tam bylo škoda že není pokračování :(

Gin`iro no Kami no Agito pokoj 10.00/10 12345678910 04.03.2018

   »    Za mě 10 vše se mi tam líbilo postavy děj a ta síla :3 paráda.

No Game No Life: Zero DaWeed 9.00/10 12345678910 04.03.2018

   »    Velci kvalitní film, který stojí za shlédnutí. Na původní No Game No Life se vztahuje jen okrajově a koncempt hraní her jako řešení problému zde není. Pokud se na to chcete podívat jako na další podívanou epických her, tak to máte smůlu. Lepší je to považovat za anime, které má svůj vlastní příběh a pouze se odehrává ve stejným prostředí. Příběh ukazuje jak se z planety stala planeta her.

Tokyo Ghoul Root A Anjin 10.00/10 12345678910 04.03.2018

   »    Možná jsem poněkud ovlivněný nostalgií, nebo naopak nedočkavým očekáváním nové série, ale v zásadě je to důstojný nástupce první série. Jistě, je poněkud jiný. Ale to je vzhledem k vývoji dobře a je to naprosto logické. To, co bylo v jedničce pouze načrtnuté, zde se nám krásně rozrůstá. Samozřejmě by bylo záhodno, aby se pro další sérii tvůrci zase posunuli dál, ale za mě u téhle série naprostá spokojenost.

Kimi no Na wa. vevejunka 10.00/10 12345678910 03.03.2018

   »    Tak to byla jízda. Jedno z mála anime, u kterého jsem měla našponované nervy. Nehty jsem si okousala pomalu až k lokti.. Prostě wow. Až do konce je člověk napnutý jak kšandy. Fakt paráda, ačkoliv zezačátku mne to úplně nechytilo, ale u konce.. vážně paráda.

Black Clover (2017) Tupouni 0.00/10 12345678910 03.03.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    "...má to asi tak miliardu dalších chyb, přesto to má své kouzlo." 10/10 xD proboha... EDIT: Jde o to, že anime co má pro tebe kouzlo, ale má miliardu chyb (jde o ty CHYBY a ne kouzlo, ale nedivím se, že to někdo nezachápal)  asi není 10/10, takže tvoje hodnocení má váhu asi jako psí výkal na chodníku. Bohužel je ale veřejně hozené na nejznámějších stránkách této rozpadající se anime komunity a stále se najdou lidi, kteří by se podle něj mohli řídit...sice to asi nebudou mít v hlavě v pořádku, ale bohužel se najdou. Ta hodnotící škála nemá 11 čísel (když počítám 0) jen tak ze srandy. 10/10 má být u něčeho co tě nadchne, je to technicky dokonalé, má to bezchybný příběh apod. Ne u generického shonenu s nejhorší hlavní postavou a podprůměrnou technickou stránkou jen proto, že to pro tebe má kouzlo, ale jinak to je totální odpadek (což tohle je). Kdyby si v tom hodnocení alespoň nenapsala, že to má miliardu...

Sekirei Pira 7.00/10 12345678910 03.03.2018

   »    Pro mě seriál mnoho nového nepřinesl a hodně mi připomínal co už jsem viděl - akční Fate/Stay Night, kde jsou bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi také přiřazování k lidským postavám, aby za ně bojovali v určité soutěži proti ostatním v nějakém městě, nebo harémovku Date a Live, kde hlavní hrdina k sobě musí postupně připoutat několik žen se superschopnostmi. Také jsem od seriálu nic moc nového neočekával a díval jsem se proto, abych se odreagoval a pobavil.Co se týče zábavy, tak jsem nebyl příliš oslněn, i když nevím co bych přesně vytkl: Otřepaných Ečči vtipů a situací tam bylo celkem přiměřeně, akce a komedie byly v rovnováze, dobrá nálada provázela každý úmysl hlavního hrdiny a přestože jsem se nebál, že by to špatně dopadlo, koukal jsem na další díli co nejdříve jsem mohl. Pro mě to bylo anime, které vcelku nevybočovalo z řady. (Ani se snahou autorů ukázat mnoho prsatých scén.)

Pandora Hearts Vikis20 10.00/10 12345678910 02.03.2018

   »    Anime je vskutku vtipné,záhadné a dobrodružné...bylo naprosto skvělé do nějakého asi 22-23 dílu...Bohužel tam se přestaly držet mangy a vše začalo být chaotické.. Ale zbylé díly jsou přímo skvělé ! Postavy jsou velice zajímavé a strašně mě bavilo jak se postupně odkrývala jejich minulost či pravá povaha.Hudba je dokonalá i teď si rada něco pustím jen tak. Tajemná,akční nebo splácaná dohromady fakt moc hezké.

Diabolik Lovers Anjin 1.00/10 12345678910 28.02.2018

   »    Po hodně dlouhou dobu nejhorší anime, co jsem viděl celé. Naprosto ztracené tři hodiny života. Proč jsem se na to tedy díval celé? Prostě jsem nemohl uvěřit, že lze udělat dvanáct čtvrthodinových dílů absolutně o ničem. Což je taky jediná kvalita, kterou jsem ochoten tomu přiznat. Tedy, že mě to svoji zbytečností dokázalo udržet. Už je to zhruba pět let, ale pořád si pamatuji ten pocit marnosti.  

OVA Tokyo Ghoul Anjin 6.00/10 12345678910 28.02.2018

   »    Těžko hodnotit jedním číslem dva naprosto rozdílné díly. V jednom se nám ukázalo několik povědomých postav (přesněji mám pocit že dvě, z nichž jedna je pořád stejná, a druhá tehdy ještě "normální") a představil se nám Arima, o kterém ještě uslyšíme. No jako uzavřený díl docela dobré, ale jediný efekt je, že mě dotyčný začal dosti vadit.  Druhý díl nám ukazuje našeho (ne)oblíbeného šílence v obvyklé poloze, tj. stravujícího se za zvuků Dvořákovi Novosvětské, za neobvyklé situace, a sice jak si udělá, pochopitelně ne úplně normální, kamarádku.  Celkově řečeno, docela zábavné, a zkrátilo to čekání na další sérii, ale to je asi tak všechno, co se o tom dá říct pozitivního. A hlavní účel, tedy nějakým způsobem nám představit nové postavy, to jakž takž naplnilo. Zároveň ale za mě tu nebylo nic vyloženě iritujícího.

Black Clover (2017) cukerinecek 10.00/10 12345678910 28.02.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    To je jedno z těch anime, které buď milujete, nebo ho nesnášíte. Jo, nepatří to zrovna k výkvětu anime, hlavní hrdina je docela tupounek a má to asi tak miliardu dalších chyb, přesto to má své kouzlo. Edit: má to své kouzlo pro mě, to jen tak pro pochopení, aby se tu zas pak nějaký idiot nerozčiloval nad mým hodnocením.

Gakusen Toshi Asterisk krysa456 9.00/10 12345678910 28.02.2018

   »                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Gakusen Toshi Asterisk 2 krysa456 9.00/10 12345678910 28.02.2018

   »