• Anime: 10361
  • Uživatelů: 28082
  • Hostů: 254

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei... kolmo 4.00/10 12345678910 22.10.2018

   »    No, bohužel toto anime zklamalo mé očekávání. Děj/hlavní zápletka je naprostý a neuvěřitelně nelogický blábol, stejně jako celý fantasy svět ve kterém se odehrává(to se ale dá ještě překousnout). Kresba je docela pěkná a hudba neurazí, ale bohužel ani nenadchne. Hlavní postava Diablo je katastrofa sama o sobě, je to taková hodně trapná, nedomyšlená a chudá verze Ainze z Overlordu. Hlavní i vedlejší ženské postavy jsou možná roztomilé, ale bohužel jsou z mého pohledu nudné, klišovité a charakterově ploché a hlavně nezajímavé. Ani ecchi scény nezazářily a nezaujaly a to je bohužel u anime, které je na nich vyloženě postaveno špatně a nemyslím si, že by to mohla v budoucnu změnit nějáká rozšířená zcela necenzurovaná BD verze, ta už to opravdu nezachrání. Navíc jako komedie toto anime také zklamalo, protože obsahovalo přesně jednu jedinou scénku u které jsem se zasmál(když se Diablo řízl v jedné z...

Lord of Vermilion: Guren no Ou turl 2.00/10 12345678910 22.10.2018

   »    Nenechte se zlákat popisem... na první pohled se to tváří zajímavě, ale zpracování je tragické... chování a reakce postav jsou naprosto stupidní a děj vesměs nedává moc smysl

Boku no Hero Academia (2016) Mia777L 6.00/10 12345678910 21.10.2018

   »    Většina Ovíček bývá slabších a to platí i v tomto případě. I když je to skvělé anime, občas se lehce zvrtne :) Zde se vracíme do období, kdy ještě naši hrdinové neměli tolik síly a odvahy. Jedná se o lehký odvar :) Série jsou doopravdy nejlepší :)

Boku no Hero Academia (2018) Mia777L 10.00/10 12345678910 21.10.2018

   »    S přibývajícími sériemi roste napětí, akce, boje a skvělé scény, které diváka vtáhnou do příběhu a nepustí do samotného konce. Bála jsem se, že poklesne kvalita děje, ale byl to naprosto zbytečný strach :) Bavila jsem se od samého začátku až do konce. Někdy jsem si celkovým napětím okusovala nehty. Jakmile si jednou zamilujete tohle anime, už vás jen tak nepustí, i když se občas objeví díl nebo scéna, která vás natolik neuchvátí, stejně své hrdiny sotva necháte na holičkách :) Už se těším na další sérii. Na to, že hrdinové mě nikdy moc nezajímali, tohle je holt jiný kalibr :)

Black Clover (2017) Luck Dem 7.00/10 12345678910 21.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Na základě některých hodnocení předpokládám, že to spoustu lidí ohodnotilo během prvních pár dílů (nepočítám do oči bijící falešné účty - nevím co si tím dotyční dokazují). Proto bych chtěl přidat snad trochu objektivní a hlavně aktuální hodnocení (současně jsem u 54. dílu). Na začátek musím říct, že měl Black Clover jeden obrovský problém, který mu nejen místní hnidopichové po právu vytýkají.. a to je "uřvanost" hlavní postavy. V rámci prvních několika epizod je to opravdu hodně otravné a nepříjemné. Pokud to ale dokážete přetrpět, postupem dalších dílů se to razantně zlepší až do stavu, kdy "uřvanost" hlavní postavy skoro úplně vymizí. Proto bych Black Clover v žádném případě neoznačoval za odpad. Příběh není nic originálního, ale záleží na tom, jak je podán. Rozhodně bych jej nesrovnával s Fairy Tail, i když ta podobnost, co se týká příběhové stránky, tam je. Rozdíl je v...

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu nottallama 10.00/10 12345678910 20.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Co k tomu říct.. Tato série se mi líbila daleko víc jako ta první. Ukázalo se kdo je co zač, příběh se rozvinul a byl plný akce, vzrušení a pro mě potřebného drama. No jedna z nejlepších sérií roku 2018 co jsem viděl.. Hodnotím tak jak hodnotím, doufám, že bude další série se stejnou porcí dílů

Full metal Panic! Invisible Victory Roby 10.00/10 12345678910 20.10.2018

   »    Tak po dlouhé době jsme se dočkaly a stálo to za to. Dostaly jsme zdaleka nejdospělejší sérii ze všech, která odhalila několik věcí. Velmi mě potěšilo, že už se Sagara nechová jako zelená guma, ale už jako dospělý a vcelku rozumně uvažující člověk. ostatní postavy taky dostaly svůj prostor a tak nějak to bylo celé správně vybalancované. Mithril už není ta neporazitelná tajná organizace jako dřív a to je dobře. Tahle série se povedla, takže nemůžu dát jinak než 10/10

Hataraku Saibou Sagittarius 8.00/10 12345678910 20.10.2018

   »    Ciste nahodou jsem videl clanek ze se chysta toto anime. Tim jsem se take prvne dozvedel ze existuje japonska manga verze "byl jednou jeden zivot" coz jsem jako dite sledoval :D Tak jsem se okamzite pustil do cteni mangy. Nasledne za tyden zaclo vychazet anime.... :D Je to zabavne. Zajimave je sledovat jak to autor prevede do jeho sveta. Uvod je super. Ve 3/4 to trosku sklouzne do "obycejnosti" ale finale je paradni. Povedeny kousek. Snad bude i dalsi rada.

Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria zukadotuarikitotekutakume 2.75/10 123.754.755.756.757.758.759.75 20.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Jop, tohle je s největší pravděpodobností to nejhorší anime, které jsem viděl, na druhou stranu, věřím, že pokud jste fanoušky například Sword art Online tak by vás tohle anime mohlo bavit.

Goblin Slayer zukadotuarikitotekutakume 8.00/10 12345678910 20.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Velmi zajímavé Anime, pokud jste fanoušky temného fantasy tak tohle je jasná věc. Avšak je důležité upozornit, že pokud chcete mít z tohohle anime plný zážitek, tak by jste si napřed přečíst začátek mangy, jelikož Anime nezačíná úplně na začátku příběhu mangy, což je rozhodně velká škoda a přicházíte tím tak o to nejlepší.

Spriggan Roby 6.00/10 12345678910 19.10.2018

   »    Spriggan je čistě akční záležitost z dost, ale vážně dost šíleně a divnou zápletkou, kterou jsem asi ani po shlédnutí filmu moc nepochopil. No, né, že bych v anime už neviděl větší slátaniny, ale na to jak moc vážně se ten film bral to bylo divné 6/10.

Luck and Logic Tachimi 0.00/10 12345678910 19.10.2018

   »    Jedno z nejhorších anime co jsem viděl. Po první epizodě jsem dokázal odhadnout jak anime skončí, postavy byly příšerné a souboje byly snad nejhorší. Takže 11/10 xdd

Modao Zushi Istred 10.00/10 12345678910 18.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Jedno z nejlepších anime, které jsem měla možnost shlédnout. Perfektní kresba, poutavá zápletka.

Busou Shoujo Machiavellianism Tonda 8.00/10 12345678910 17.10.2018

   »    Ze začátku sem si říkal, proboha co za kokotinu sem to zas stáhl. Ale po dokoukání sem rád. Úžasný anime, s lehce originálním námětem a super charaktery. Zkrátka bláznivá komedie s lehkou romantikou. Luxusní odragovacka, všem rozhodně doporučuji. Hlavní hrdina hlavně není žádný blbý děcko a z jeho chování si nechcete vytrhat všechny vlasy na hlavě. Kdyby to bylo víc zakončeny dál by sem tomu 9/10, ale i tak mě konec nijak nesklamal.

Ichigo 100% Dorwars 2.00/10 12345678910 17.10.2018

   »    Špatný, špatný, špatný. Pacing naprosto příšerný, ecchi akorát překáželo a postavy mě absolutně nezajímali. Navíc je neuvěřitelné, jak hloupé všechny postavy jsou

Hajimete no Gal natsu69 10.00/10 12345678910 16.10.2018

   »    tohle anime bylo jedno z nejvíc vtipných anime na relaxaci z roku 2017.

Overlord III natsu69 4.00/10 12345678910 16.10.2018

   »    jsem velice zklamaný, co s tím Overlordem udělali. tady v 3.série Momonga ztratil veškerou lidskost.Příběh byl nudný až nezáživný, hlavní charakter Momonga je čím dál horší, jelikož v téhle sérii ztratil veškerou lidskost a jeho vývoj šel okamžitě do prdele. Co se týče ostatních postav, tak nejen že se nedočkáme rozvoj Momongových poddaných, ale postavy, které tu mají veškerou pozornost jsou ti nejnudnější a nejhorší postavy, které mohli Overlord představit. tomu dávám 4/10, jelikož OP/ED byli dobrý a vtípky byli taky dobrý.

Chaos;Child Tonda 2.00/10 12345678910 16.10.2018

   »    No tak tohle mne opravdu zklamalo. Upřímně do teď nechápu o co tam šlo. A ten konec tomu moc nepomohl. A na ty diswordy tam mohl klact trochu větší důraz, takhle byly nejen zbytečný ale spíš otravný. Všechno tam bylo zbytečný. Ze začátku tam byla hororová téměř mrazivá atmosféra, která se mi líbila. Pak přišel zamotanej, nudnej dej z ještě horším vyvrcholením. Asi sem fakt blbej, ale absolutně vůbec sem ten konec nepochopil. Ještě mi uniká zařazení tohodle pod harémovky, to se někdo podíval na obal a řekl si jo tohle bude určitě...

Demi-chan wa Kataritai Dorwars 7.00/10 12345678910 16.10.2018

   »    Velmi příjemné překvapení. Žádné ecchi, dospělý protagonista a příjemné postavy, které byla zábava sledovat. Spousta drobných detailů, které přibližovali život Demi-chan. Sice fyzik, jak je zde popisovaná nefunguje tak, jak je zde řečeno, ale to je odpustitelné :)

Boku no Hero Academia (2017) Mia777L 9.00/10 12345678910 14.10.2018

   »    Druhá série tohoto anime mě příjemně překvapila. Konečně se děj posunul dál a postavy se více rozvinuly. První část odehrávajícího se festivalu v sobě obsahovala skvělé bojové střety, vtipné scény a více se člověk dostal do vystupujících postav, z kterých se konečně vyvrbilo pár oblíbenců. Navíc i počáteční nedůvěra k Midoriyovi klesla a jeho hrdinství začalo více prosakovat do příběhu. V druhé části boj proti padouchovi vytrvalý a skvělý a zkoušky vcelku ušly :) Celkově se mi druhá série zavrtala pod kůži. Není to ještě natolik dokonalé, ale rozvíjí se správným směrem :) Animace dobrá, hudba, zvláště soundtrack... vynikající.

Rakudai Kishi no Cavalry Machlas 9.00/10 12345678910 14.10.2018

   »    Pre mna je to dokonale anime. Pribech, animacia a postavy sa mi pačili. Davam iba 9/10 lebo tomu chyba 2 season. Odporučam to každemu pozrieť

Btooom! Tonda 3.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Moje pocity nádherně popsal dahakere a celkem sním souhlasím. Jen přidávám že kresba se mi líbila o něco víc. Mnělo to slušný potenciál. Když by sem byl hodnej hodnotil by sem takovej slabší průměr tak 3,5/10. To nejde tak se přiklonil spíš k ty trojce. Pokud se neradi koukáte na naivního blbečka, tak tohle nedoporučuji, mohli by ste se u toho dost naštvat.

Akame ga Kill! MartinPoly 7.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Z příběhu jsem měl smíšený pocit, ale ty souboje mi to vynahradily :-)

Shinsekai yori MartinPoly 8.75/10 123456789.75 12.10.2018

   »    V ,,Shinsekai yori´´ bylo trochu méně akce než jsem předpokládal, ale příběh to perfektně vynahradil.

Overlord MartinPoly 8.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Příběh založený na postavě Overlorda a monster který mu slouží. Asi bych tam chtěl trochu víc ,,echi´´ Zajímavé charaktery. Některé rozhovory by se dali asi osekat a naopak přidat trochu víc akce :-) Konec byl dobrý, ale asi jsem čekal trochu větší rozuzlení.