• Anime: 10190
  • Uživatelů: 27316
  • Hostů: 237

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Makai Tenshi Djibril 18+ Gurkh 5.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Povedený mix chapadlového hentaie a romantického ecchi se zajímavými postavami klaďasů i těch démonských záporáků. Dokonce jsou tam i náznaky nějakého příběhu na pozadí probíhajícího "jednoduchého" děje (což je vždycky plus), byť se tady ještě příliš neodhalí a nabízí se tedy i možnost dalšího pokračování. Navíc jde už o starší anime a tedy i o ještě umírněnější a koukatelnější chapadlový hentai.

Eve no Jikan Gekijouban enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    V podstatě slepené díly do jednoho filmu, okořeněné pár scénami na víc k vykreslení celého příběhu.

Eve no Jikan enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Je to zajímavý námět, ono v dnešní době a dalších letech to bude vždy zajímavý náměr a zajímavá problematika. Jenže nic převratného nezjistíme. Podle mě to šlo pojmout úplně jinak, ale budiž, taktéž určitý pohled na danou věc. Mě to však osobně nijak ze židle nesebralo, ale hodnotit nějak zvlášť nízko taktéž nemohu. Má to určitý říz a nemá, za mne lepší průměr a spíše doporučuji film.

Dareka no Manazashi enevy 7.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jak málo stačí k tomu aby bylo vše ukázáno a podtrženo. 2-3 scény, které vykreslují nelehký život běžného křečkovského, či krysího koloběhu, kdy člověk zapomene na to základní štěstí a nejběžnější radosti života. Pěkný pár minut))

Berserk (2017) enevy 4.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Tragédie pokračuje dále. Armor tranformation je jeden z největších hnusů, jaké jsem kdy mohl vidět. V roce 2017 vidíme animaci, jako na PS1, když hrajeme staré Tekkeny. Ke zblití. Ti, co toto vytvářeli by se měli propadnout a doufám, že pokračování v tomto stylu už nebude!

Afro Samurai enevy 6.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jasně dané archetypy, nečekejte nic velkého. Příběh jasný, nenáročný. Souboje a epičnost mi utkvěla v paměti, lepší průměr jako na oddech.

Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii... enevy 4.00/10 12345678910 17.08.2018

   »    Jedno klišé vedle druhého. Od začátku až do úplného konce. Vše je lehce čitelné, milionkrát omleté. Postavy nejsou vůbec zajímavé, spíše nudné, taktéž příběh. Pro mne žádná originalita. Dobře okopírovaná kvanta dalších anime, které fungují. Možná kdyby to bylo moje první anime, tak žasnu. Bohužel tohle mě iritovalo až do konce, který taktéž nestojí za to. Dal bych osobně ještě menší hodnocení, ale ať zachovám nějakou objektivitu.., každopádně existuje tucet lepších anime podobného žánru, nedoporučuji.

Kaichou wa Maid-sama! Dorwars 4.00/10 12345678910 16.08.2018

   »    U takovýchto věcí hodně závisí na tom, zda vám sedne humor ... mně nesedl

Hand Shakers temari-nichan 4.00/10 12345678910 14.08.2018

   »    Čekala jsem od toho něco jiného, ale to nic nemění na faktu, že anime bylo pro mě nemastné, neslané a s pochybným dějem. Informace, které jsme dostávali v průběhu, nic nevysvětlovali a spíš odbočovali od hlavní myšlenky celého anime. O "paralelním světě" a "bohu, co splní přání" po shlédnutí víme asi tolik, co jsme věděli před shlédnutím - velké prd. S podobnými kousky se v poslední době roztrhl pytel a je mi jasné, že není moc co dalšího vymýšlet, ale dle mého názoru myšlenka nebyla špatná, jen trochu pokulhává zpracování. Animace podařená, hudba někdy otravná, někdy seděla k příběhu. Postavy byly spíše otravné než aby s nimi člověk nějak soucítil.  Hodnotím slabou 4- 

Denpa Kyoushi (2015) kolmo 5.00/10 12345678910 14.08.2018

   »    Tak jelikož se jedná o šónen, tak jsem od tohoto díla moc nečekal a můj předpoklad se po dokoukání ukázal jako správný. Hlavní hrdina, geniální vědec(celou dobu jsem tomu ale nedokázal uvěřit), který se celé tohle anime prohání v růžové mikině a bílém laboratorním plášti a jeho trapné a nereálné životní "lekce" spojené s luskáním prstů(asi aby si tohle anime bylo čím zapamatovat). Včera jsem jej dokoukal a už teď ani nevím o čem to bylo, další z nudných průměrných šónen, které jsem prostě hned po dokoukání zapomněl. Než na tuhle blbinu, tak vám spíš doporučuji sice starší, ale geniální GTO.

Gintama° (2015) Mia777L 10.00/10 12345678910 13.08.2018

   »    Gintama je sama o sobě těžký originál, který si člověk naprosto zamiluje. Patří do mého top anime a hned na první místo. Jedno z málo děl, které si musím pouštět neustále do kola. I když se jedná o několikátou řadu, stále neztrácí na své hodnotě. Boje jsou čím dál tím víc působivější a napínavější, občas se zapomínám i nadechnout. Humor je stále svěží a i když se občas objeví trapnější vtípek, stále ty lepší přebývají :) Navíc nabývá dramatičnosti a občas ukápne i slza. Gintamu naprosto zbožňuju, jelikož mi dokáže prozářit den a nahodit ten přiblblý úsměv na tváři :) Některé openingy a endingy jsou nezapomenutelné, jiné natolik neosloví. Přesto mi mou závislost neodkloní :)

Sen to Chihiro no Kamikakushi Vlnik 7.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Miyazakiho problém je, že vždycky natočí dobrý film, i když vychází prakticky z ničeho. Nejspíš by natočil dobrý film i kdyby měl za předlohu návod ke kávovaru, takže byste čekali, že z tak promyšleného a bohatého děje i světa, jaký má Cesta do fantazie, stvoří něco naprosto úžasného, jenže to se neděje. Cesta do fantazie je prostě taky jenom dobrá, má skvělou animaci, má spoustu pozoruhodných postav a míst, jenže to je všechno. Tenhle film měl prostě na víc, pokud se bavíme o celkovém zážitku. Dávám 70%, ale neříkám tím, že je film horší než jiné od Miyazakiho, které jsem hodnotil nebo budu hodnotit lépe, říkám jen, že má mnohem víc nevyužitého potenciálu. 

Overlord II Dorwars 7.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Člověk si přitom říká, jestli hlavní postava vlastně není záporák celého příběhu.

Overlord Dorwars 8.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Vždy je zábavné, když se overpowered postavy udělají správně.      

Toradora! oldo 10.00/10 12345678910 11.08.2018

   »    Na toto anime som dostal od spolužiaka odporučenie a neľutujem, že som si ho aj pozrel. Hneď od začiatku ma to vtiahlo do deja a každou čatťou viac a viac. Veľmi som sa vžil s hlavnou postavou - Takasu Ryuuji a dosť som to prežíval. Podľa môjho názoru bol koniec síce trochu zmätený, ale aj napriek tomu to je úžasné anime.

Kikou Shoujo wa Kizutsukanai Machlas 4.00/10 12345678910 11.08.2018

   »    Anime malo zaujimave prostredie a tiež postavy. Zapletka bola o "Pomste". Hlavny hrdina sa stretava so svojim nepratelom čo mu zabil rodinu spolu s jeho mrtvov sestrov čo bola zmenena na androida (loutka,...). Hlavni hrdina ked to uvidi iba si odide a jeho pomsta ma 0 zmysel a zaobera sa inymi vecmi. Na 12 dielove anime je tam priliš veľa odbočiek od hl. pribehu. Celkovy dojem : Autor nevedel čo chcel a ako to chce ukončiť. Odporučam pozrieť prvich 4-6 eps viac sa podla mna neoplati.

Kokoro Connect Dorwars 7.00/10 12345678910 08.08.2018

   »    Překvapivě dobré. Dokonce byli zmíněny i věci jako masturbace, což je pro většinu podobných anime nemyslitelné

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga... Machlas 5.00/10 12345678910 06.08.2018

   »    Pribech bol zaujimavy, tak isto aj animacia. Postavy boly zaujimave a až na paru časti čo sa mi nepačily. Konec pribehu sa mi nepačil ( Myslim tim posledne  3 special episody). Očakaval som lepši konec a ne že skonči zo svojov sestrou. Bolo tam dosť vela dalšich postav.

Sword Art Online Alternative: Gun Gale... zukadotuarikitotekutakume 5.00/10 12345678910 05.08.2018

   »    Anime začíná velmi průměrně (holka má komplex z toho, že je vyšší než ostatní a tak se snaží najít virtuální hru, ve které by mohla hrát za menší verzi sebe sama), což sice nezní zrovna moc zajímavě ale musím uznat, že dívat se, jak nezkušený hráč zjišťuje jak tahle virtuální hra funguje a stává se lepším a lepším není špatná podívaná. Bohužel postupem času se kouzlo tohoto anime začalo nějak vytrácet a sním i motivace sledovat dále, kdyby mělo více než 12 dílů tak ho nedosleduji, vždyť jsem stěží dosledoval poslední 3/4 díly.

Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba... SarejnCZ 8.00/10 12345678910 04.08.2018

   »    Přeškrtnuté - spoiler Klasické harém anime, které není až tak normální, nejsou zde žádné cliché scény (alespoň jsem si žádných nevšiml :D). Jsou tu klasicky čtyři holky, ze kterých tři jsou zamilované do hlavní postavy už od jejich úvodu, u poslední (Masuzu) je vidět, že v průběhu příběhu mu začíná ukazovat víc a víc svou hezkou a upřímnou stránku místo té chladné. Masuzu se nakonec do Eity zamiluje v poslední epizodě. Toto anime je příklad jak správně na harém, je osvěžující vidět nějaký nový nápad. Fan-service tu samozřejmě ale nechybí ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak jsem už řekl nejsou tu žádné cliché scény a to je asi to nejlepší, jsem strašně rád, že toto zde není a byl bych rád kdyby tomu bylo i u dalších.

Grand Blue Dreaming kouta 10.00/10 12345678910 04.08.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Už dlouho jsem se nezasmál jak u tohoto anime. Připomíná mi naše třídní sešlosti.

High School DxD Hero bajka28 6.00/10 12345678910 03.08.2018

   »    Aby som to nebol iba stručný tak to trošku viac rozpíšem... Určite sa mi nepáčilo grafické spracovanie zato hneď strhávam bod... tak isto ako som mal možnosť pri sledovaní tohto anime som mal pocit ako keby bolo príliš trhané teda nemalo začiatok stred a koniec... čo je dalšia chyba... to by bolo všetko ohladne kritiky a teraz pozitíva asi najlepšie boli boje určite ich bolo viac ako v ostatných sériách a tie som si užíval... A ešte Chýbal mi tam veľký rival Isseiho a to Vali vládca bieleho draka ukázal sa iba raz!!! za celých 12.dielov!!!... - to je veľké mínus...   

Basilisk: Ouka Ninpou Chou Torako-chan 2.00/10 12345678910 03.08.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak za prvé nechápu, kde a kdy si jakože Gennosuke a Oboro nadělali tyhle děcka. Sanžila jsem se nadto povznést, ale to prostě nešlo. Nemluvě o tom, že Hachirou spíš vypadal jako syn Hyoumy. Samotný příběh nebyl nijak světoborný a valná většina postav nestála za moc. Často byli jejich schopnosti podivné a matoucí. S jejich vysvětlením si tvůrci těžkou hlavu opravdu nedělali. Stejně tak byli postavy nastíněny pouze "aby se neřeklo". Hudba taky nijak převratná. Snad jen ta animace stála za to. Celkově to je trapný pokus o pokračování původního Basilisku. Netuším, jak je napadlo v něm pokračovat, když příběh Basilisku byl jasně dán a jasně ukončen. 

High School DxD Hero Dorwars 4.00/10 12345678910 03.08.2018

   »    Issei je stále idiot a prsa jsou stále přítomna :D 

Youkai Apaato no Yuuga na Nichijou cukerinecek 8.00/10 12345678910 02.08.2018

   »    Tohle anime není nic pro ty, kteří mají rádi pořádnou akci. Je poklidné a děj je spíš epizodní, než že by postupně gradoval. V podstatě nic se neděje, neexistuje tu žádný záporák jako takový. Přesto se mi to moc líbilo, protože postavy jsou opravdu sympatické, hlavní hrdina bohudík nepatří mezi nekňuby, animace je celkem pěkná a hudba taktéž (hlavně ve 25. epizodě). Je to hoooodně odpočinkové anime, ale pro horké letní dny, kdy se ani nedá pořádně myslet, je přímo ideální. :)