akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10547
  • Uživatelů: 29298
  • Hostů: 156

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Sakamichi no Apollon Dorwars 4/10 12345678910 20.02.2019

   »    Místy pěkná animace, ale taky spousta melodramatu a problémů, které by se dali snadno vyřešit, kdyby spolu charaktery skutečně mluvili

Ulysses: Jeanne d`Arc to Renkin no Kishi kolmo 2/10 12345678910 19.02.2019

   »    Říká se, že pokud něco nemůžeš pochválit, tak raději mlč a nekritizuj, takže raději mlčím a myslím, že mé hodnocení bude hovořit za vše. Věřím, že si tohle anime nejspíše diváky najde, já ale bohužel do nich nepatřím, pro mne jen ztráta času.

Girls und Panzer Gekijouban kolmo 9/10 12345678910 19.02.2019

   »    Skvělé pokračování navozující za první řadu, některé bojové scénky mi přišly hodně přitažené za vlasy a přecházel jsem je spíše s úsměvem než s obdivem, ale tak na tohle anime jsem se jako fanoušek nedíval kvůli realističnosti, takže se to dá odpustit. Navíc, kdo by si díky tomuto dílu nezamilovat Säkkijärven Polkku?

Girls und Panzer kolmo 9/10 12345678910 19.02.2019

   »    Mě se tohle anime moc líbilo, cestu k němu jsem si vlastně našel díky tomu, že jsem hráčem World of Tanks, takže o to víc jsem z něj byl nadšený. Nejedná se o nejlepší anime co kdy vzniklo a ani si na to nehraje, ale myslím, že ve své vlastní specifické kategorii je to opravdu dobře provedené dílo už jen proto, že v něm důležitou roli hrají dva moje nejoblíbenější tanky ze hry.

High School Fleet (2017) kolmo 8/10 12345678910 19.02.2019

   »    Tohle dvoudílné rozšíření jsou v podstatě díly 13 a 14 k první sérii, navazující na poslední díl hlavní série. Bohužel, ale tato OVA není zaměřena na válečná plavidla a boj děvčat na moři, abych nespoilovat, tak raději nebudu rozepisovat. Nicméně určitě tato OVA neurazí a krásně zakončí celou první řadu.

High School Fleet kolmo 9/10 12345678910 19.02.2019

   »    Nemám co bych napsal více, než je napsáno v jiných obsáhlejších zhodnocení u tohoto anime, osobně si akorát nemyslím, že si anime zaslouží desítku, nicméně čistá lepší devítka s malým "pluskem" to určitě je.

Overlord Vlnik 5/10 12345678910 18.02.2019

   »    Musím upřímně říct, že jsem skončil u 4. dílu a nevím, jestli se mi to bude chtít někdy dokoukat. On je to hezký nápad, graficky je to nádhera, hlavně některé postavy, jenže všechno naráží na jeden zásadní problém a to fakt, že hlavní hrdina v daném světě nemá sebemenší konkurenci. Tohle má smysl, když chcete podobné věci parodovat, ale pokud se seriál chce brát vážně, tak prostě vypadá blbě aby si jeden chlápek vytřel zadek (tomu se snad nedá říct jinak) s pomalu celou armádou. Myslím, že by bylo o dost zajímavější sledovat někoho podstatně slabšího.

Gekijouban Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin... Vlnik 6/10 12345678910 17.02.2019

   »    Tak nevím. Nápad je zajímavý, animace se mi docela líbila, ale děj mi přišel poněkud zmatený, trochu jakoby někdo vzal 3 filmy ze stejného prostředí, vystřihl z nich náhodné části a slepil do jednoho. Že to měl být horor, jsem zjistil až po shlédnutí tady, takže v tomhle směru asi taky nic moc.

Godzilla: Kaijuu Wakusei kolmo 6/10 12345678910 17.02.2019

   »    Tato anime trilogie Godzily je docela dobrou podívanou, pokud překonáte prvotní odpor z animace postav, tak se rozhodně vyplatí ji shlédnout.

Qualidea Code kolmo 7/10 12345678910 16.02.2019

   »    Tohle anime je bohužel ukázkový příklad zmařeného potenciálu. Bylo poznat, že se autoři snaží vměstnat hodně informací do velmi malého prostoru jedné série, nic nevysvětlovat, nic nerozvíjet, prostě jet a na konci dupnout prudce na brzdu a to je velká škoda. Anime má pěknou kresbu, podle mého dobrý hudební doprovod, který se mi líbil. Navíc docela povedené charaktery, které se do tohoto druhu anime hodí a také dobrý příběh s nečekanými zvraty a přesto to jako celek nefunguje a toto dílo se bohužel zařadilo do skupiny průměrných anime. Je to opravdu velká škoda, ale já jsem se rozhodl, že jej neodsoudím slabým hodnocením, tohle anime má své kouzlo, které ale vzhledem k tomu jak je splácané neobjeví každý divák.

Ao no Exorcist Gekijouban Tsurara 7/10 12345678910 14.02.2019

   »    Nemôžem si pomôcť, ale tento film ma bavil. Mal atmosféru veľmi podobnú prvej sérií a samotné spracovanie ma oslovilo tiež. Ok, nebolo tu toľko akcie ako v sérke, obzvlášť v podaní hl. postavy, ale malo to spád, zaujímavý námet a pod. A keďže milujem veci, ktoré sa točia okolo folklóru, legiend a príbehov z minulosti, tento film mi padol do vkusu. Vôbec mi neprekážala simplicita príbehu, malo to pak bližšie k postavám a ich pocitom, ktoré v tomto kúsku dominovali. Myšlienku to nieslo taktiež a vôbec nie zlú, tak sa nemám prečo sťažovať. S jednoduchosťou tu proste musíte počítať, je to neoddeliteľná vec, koniec koncov to viac sprístupňuje tento film pre širšie publikum. Animácia a samotná kresba boli maximálne fantastické! Vidieť, že si dali záležať a pohrali sa s detailami. Trochu mi ten štýl kresby prostredia pripomínal film Tekkon Kinkreet, čo ma potešilo, keďže ten film mám v rebríčku pomerne vysoko. A OST pre...

Tate no Yuusha no Nariagari kurara123 9/10 12345678910 14.02.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Nejspíše nemohu říci že se mi tenhle anime seriál líbil více než Diabolik Lovers. Tohle anime jsem si však strašně moc oblíbila a čekám na další díly... Líbí se mi momentální průběh děje. I zpracování (kresba) je skvělá...nemám žádné připomínky i když na takové anime,kde se postavy objeví v jiném světě nejsem.

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou Hen - Hebi... Tsurara 4/10 12345678910 14.02.2019

   »    OVA je robené v klasickom štýle série, takže sa dá hovoriť o nejakom predĺžení 2 dodatočných epizód, ktoré však na mňa pôsobili viac ako špeciál, než ako OVA. Obidva vedľajšie príbehy neboli moc podstatné, stali sa iba vynúteným predĺžením. Prvý kúsok ma bavil o malinko viac, aj keď sa pracovalo s informáciami, ktoré už boli známe zo série, len ich mierne rozšírili a spracovali do kompaktnejšej podoby. Druhý tým, že moc nemám rada hl. postavu pre túto časť, ma neoslovil ani v najmenšom. Animácia konštantná s 2. sérkou, hudba rovnako. Myslím, že nie je potreba vidieť.

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen Tsurara 6/10 12345678910 13.02.2019

   »    Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen sa veľmi snažili uviesť v rovnakých stopách, aké zanechala prvá séria, ale moc im to nevyšlo. Na jednu stranu príbeh priamo nadväzuje na veľkú časť prvej série, na stranu druhú je však citeľná zmena v tom, ako toto anime spracovali. Neviem či to je spôsobené len zmenou režiséra, ktorým sa pre tento kúsok stal Kouichi Hatsumi, taktiež známy napr. pre réžiu Deadman Wonderland, alebo všetko inovované od vizuálu až po hudbu tak nejak dotváralo trochu iný feeling z tohto kúsku. Osobne sa mi táto séria páčila menej ako prvá. Prvých 5 epizód stálo za nič, v podstate sa niečo dôležité pre rozvoj príbehu začalo diať až na konci 5. epky, čo je pomerne neskoro, keď zoberieme v úvahu, že sa jedná o 12 dielnu sériu. Potom dej nabral spád a mali ste tendenciu ho hltať, avšak nebol to tak intenzívny zážitok, aký som nadobudla pri sledovaní niektorých častí 1. série. Posledný diel tejto sérky ...

Natsume Yuujinchou Cejlonaki 10/10 12345678910 13.02.2019

   »    Jedno z mych nejmilejsich anime. Kresba a hudba jsou uzasne, perfektne vystihuji atmosferu a doplnuji pribeh. Z anime dycha skvele zachycena atmosfera Japonska, nahlednuti do sveta duchu je velmi zajimave zpracovane, Natsumeho problemy s duchy a jejich pribehy jsou me, jako divakovi, velmi blizke. Po dodivani prvni serie me moc potesilo, kolik dalsich serii je, tohle anime se mi nejspis nikdy neokouka. Nyanko sensei je nejlepsi.

Youjo Senki Dorwars 7/10 12345678910 13.02.2019

   »    Není to historicky přesné, kromě Tanyi jsou všechny postavy neskutečně hloupé, akce občas nedává smysl, ale co. Pokud jste ochotni tyto věci přehlédnout, tak je to sakra zábava.

Boku no Hero Academia the Movie: Futari... dahakere 6/10 12345678910 12.02.2019

   »    Očekávaní nenaplněny, ale úplně zklamán jsem taky nebyl. Asi jsem očekával, že se to pokusí jít jinou cestou jak všechny tyhle filmy k úspěšným shounen značkám, ale spletl jsem se. Jede to podle přesně stanovené šablony. Představení filler postav, které už nikdy neuvidíme, potkání všech hlavnějších postav na jednom místě, protože prostě proto, nějaký panáci na boj pro ostatní postavy, jednorázovej power up pro hlavní postavu a na konec hlavní záporák vyřešen super silným mega útokem. Jop prostě jako by tyhle filmy jinak udělat nešly... Stále se na to dívá skvěle, souboje jsou opravdu parádní a dostanete dávku oblíbených postav. Samozřejmě pokud máte MHA rádi, jinak by byla kravina vůbec pomýšlet na to si to pouštět. Bylo o něco lepší jak film k hříchům takže fajn zábava na jeden večer. Asi moje chyba, že jsem čekal víc.

Otaku ni Koi wa Muzukashii kolmo 9/10 12345678910 12.02.2019

   »    Tak tohle anime pro mne bylo rozhodně milým překvapením, skvěle jsem se u něj bavil, parádní příběh o dospělých otaku přátelích z dětství, kteří se rozhodli, že spolu začnou chodit, přesně vyvážený poměr vtipu a romantiky. Hlavní postavy naprosto skvělé, líbivá kresba a pohodový hudební doprovod, co více si přát?

Kakuriyo no Yadomeshi Vanda 10/10 12345678910 11.02.2019

   »    Podľa môjho názoru skvelé anime. Dej nie je nijak extra akčný, ale nestalo sa mi, že by ma nudil. V popredí je tématika varenia. Nechýbajú ani úžasné/trápne (záleží na názore) romantické scény. V istom zmysle mi toto anime pripomína Kami-sama Hajimemashita. :D

Grand Blue kolmo 9/10 12345678910 11.02.2019

   »    Tak tohle byla správná blbina, tak už jsem se u žádného anime hodně dlouho nezasmál. Jen mě trochu mrzelo, že dívčí sestava v tomto anime byla tak odměřená, nevýrazná a dovolím si říci proti jejich mužským protějškům i nudná(tedy až na jednu výjimku). Trochu jsem doufal, že se zde bude mezi postavami formovat nějáký vztah, nebo vývoj v jejich přátelství, jelikož občas anime přeskočí z té komedie do trochu vážnější roviny. To se bohužel nestalo a jak anime začne tak i skončí, ale to samozřejmě nikterak nesráží jeho kvality co by praštěné komedie. Ve výsledku jsem se u Grand Blue královsky bavil.

Boku no Kanojo ga Majime Sugiru Shojo... kolmo 4/10 12345678910 11.02.2019

   »    Říkal jsem si, že by tohle mohla být dobrá komedie, no párkrát jsem se u některých scének zasmál, ale jinak je toto anime zklamáním. Tohle dílo je v podstatě jen o tom, že se v něm mluví v dvojsmyslech a narážkách se sexuálním podtextem, takže všechny scénky jsou vlastně jedno a to samé a upřímně, celých 10 dílů koukat na jeden a ten samý vtip pořád dokola byla dost velká nuda. Kdyby aspoň charaktery a příběh byl něčím zajímavý, ale bohužel ani jedno zmíněné také ničím nevyniká. Mě Boku no Kanojo nic neřeklo a povětšinou jsem se u něj jen nudil a dokoukal jsem jej kvůli tomu, abych ho zde mohl s čistým svědomím ohodnotit a že se tam tu a tam objevila scénka, která dokázala pobavit.

Tenchi Muyou! GXP kolmo 8/10 12345678910 05.02.2019

   »    Anime ze staré školy na kterých jsem vyrůstal a u kterého jsem se skvěle bavil, na pár večerů jsem pocítil závan nostalgie a zavzpomínal. Mě osobně se typ humoru v Tenchi Muyou! líbil a jak jsem opět zjistil i nadále líbí a nepřijde mi nikterak nepochopitelný. Skvělý OP a ED, pěkná klasická kresba. Tímhle anime jsem si chtěl zavzpomínat na staré časy a anime maratony a tak jsem se do něj ponořil, že pokud bude čas, tak bych rád znovu shlédnul i ostatní série tohoto universa.

Rewrite 2nd Season: Moon Hen / Terra Hen Honza135 4/10 12345678910 05.02.2019

   »    „TEORIE ŽIVOTA, KTEROU KAGARI PRÁVĚ ZKOUMÁ, JE VÝVOJOVÝ DIAGRAM VE TVARU VELKÉHO STROMU. OBSAHUJE INFORMACE OD PRVOPOČÁTKU SVĚTA, KDY SE PRVOTNÍ FORMA NAZÝVALA AURORA…“ Přímé pokračování na první sérii nás přenese do města Kazamatsuri krátce po neštěstí. Kotarou se probouzí uprostřed noci a něco ho láká navštívit kopec nad městem. Zde se setká s Kagari; nemluvící slečnou, která tu pod stromem nad čímsi usilovně bloumá. Současně se upřeně dívá do jakéhosi velkého dotykového panelu. Jak ji ale má Koutarou oslovit, aniž by ho Kagari na místě nezbavila života? A co tím vlastně získá…? Co se mi líbilo: 1) Hlubší myšlenka. Druhá série mi konečně dala něco, co můžu brát jako příběh. Děj tu už není chaotický, ale už dává jakýs takýs smysl. Třemi slovy se dá vystihnout myšlenka tohoto anime – život není fér. Seriál mě donutil nad tím přemýšlet pokládat si otázky... 2)...

Kawa no Hikari Gurkh 7/10 12345678910 05.02.2019

   »    Příjemný film o odvaze a přátelství, také o nových cestách a nečekaných setkáních. A samozřejmě i s dobrým koncem. :-)

Ai no Kusabi 18+ Lota 10/10 12345678910 04.02.2019

   »    Moje první shounen-ai/yaoi co sem viděla. Zaujalo mě na první pohled, kresba trochu slabší. Příběh se mi celkově líbil, náhodné setkání dvou úplně rozlišných lidí, kteří se navzájem dosti ovlivní. Našli k sobě cestu přes bolest a určitými kompromisy.