akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10479
  • Uživatelů: 28865
  • Hostů: 334

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Gekkan Shoujo Nozaki-kun Dorwars 6/10 12345678910 17.01.2019

   »    Vtipné a zábavné epizody jsou střídány nudnými epizodami a naopak

Tensei Shitara Slime Datta Ken shogy 10/10 12345678910 16.01.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Po dlouhé době nějaké anime na které se budete opravdu těšit, a to bez natahování epizod a ukončení v nejnapínavější části.

Loveless Mia777L 5/10 12345678910 16.01.2019

   »    Omlouvám se všem milovníkům Loveless, ale celé anime mě tak trochu zklamalo. Veškeré záhady okolo nebyly dostatečně dořešeny, hlavní hrdinové mohli vypadat sebevíc sympaticky, ale jeden působil dosti naivně a druhý lhář (i když z dobrého úmyslu), který po slibu „už to neudělám“, to prostě zase udělá :D Příběh zůstal dosti otevřený a vlastně jsem po shlédnutí zůstala v chaotických domněnkách. Určitě z psychologického hlediska je to působivý děj, ale horko těžko v tom člověk nachází tu správnou pointu, i když pár představ má. Navíc mi některé charaktery přišly úplně zbytečné. Hudba mě nijak nenadchla a animace na svou dobu byla příjemná, zvláště některých postav.

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho Mia777L 6/10 12345678910 16.01.2019

   »    Vcelku pohodové anime s příjemnými charaktery. Bohužel děj nebyl natolik zajímavý, spíše běžný průměr s průměrnými scénami, až na několik menších akciček, které trochu vytrhly diváka z běžného rytmu. Hlavní záporák katastrofa sama o sobě. Asi nejvíc jsem měla ráda Zero. Animace nebyla špatná a hudba ucházející.

Saint Onii-san Dorwars 6/10 12345678910 16.01.2019

   »    Ježíš a Budha jsou spolu v Japonsku na dovolené, tohle mimo anime moc neuvidíte. Jinak překvapivě příjemná a oddechová záležitost. Občas trochu zdlouhavé, ale dobré

Berserk (2017) Dorwars 3/10 12345678910 16.01.2019

   »    Serte na to, přečtěte si radši mangu, ta je skvělá (podruhé)

Berserk Dorwars 3/10 12345678910 16.01.2019

   »    Serte na to, přečtěte si radši mangu, ta je skvělá

B Gata H Kei Dorwars 6/10 12345678910 16.01.2019

   »    Hranice jsou zde posunuty o něco dál, než obvykle, ale mohli by se posunout ještě o něco dál

Denpa Onna to Seishun Otoko Dorwars 7/10 12345678910 16.01.2019

   »    Víc jsem u toho relaxoval, než nadával, takže spokojenost. P.S. Akiyuki Shinbou se hned pozná :D

Devilman: Crybaby Dorwars 6/10 12345678910 16.01.2019

   »    Dobré, ale neoslovilo mě to tolik jako ostatní. V paměti mi zůstal jenom soundtrack

Yosuga no Sora: In Solitude, Where We Are... Gurkh 5/10 12345678910 15.01.2019

   »    Zpočátku to vypadá moc dobře - kresba, postavy a tak. (Taky jsem se na to chytil!) Jenže potom se to změní v šílenost díky ději rozsekanému na nesouvislé kousky - snad snaha o paralelní časové linie. Přičemž ty první kousky ještě ujdou (Harukovy románky s Kazuhou a Akirou), má to nějaký nápad a to že se překrývají vlastně tak moc nevadí, protože je díky tomu vidět na jejich vztahy jakoby z více stran. Jenže následující "porno" s Nao a k tomu sestřička Sora jako vzteklej fracek už nemá s předchozím dějem nic moc společného. A poslední skok zpátky (vlastně ani není jasné kdy proběhl) to ještě otočí naruby, aby si na "své" přišla i předtím jako neviňátko vypadající Sora. O závěru už ani nemluvě - dvě děcka bez peněz se seberou a odjedou "někam pryč" (snad na druhý konec světa), aby na ně ostatní nekoukali skrz prsty kvůli jejich vztahu... Ještě se zmíním o "vsuvkách" se služkou Motoko,...

Ikoku Meiro no Croisee The Animation enevy 3/10 12345678910 15.01.2019

   »    Doufat, že toto anime se nějak rozjede je zbytečné. 3 díly a stačí. Od první sekundy jsem tušil, že to bude blaf a byl. Animace přesně taková nemastná, neslaná, jen lolita ucházející. Celkově příběh pedofilního dědečka, který se přiveze japonečku je o hov*ě. Zápletka nudná a vlastně vše kolem toho. Nebavil jsem se u toho, pro mě žádná hodnota. A ten francouzský dabing byl další zhovadělost, který onu důvěryhodnost nenavodil.

Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu cukerinecek 6/10 12345678910 14.01.2019

   »    Příště raději nebudu číst žádné recenze ani komentáře. Měla jsem kvůli tomu asi až přehnaná očekává a jsem pořádně zklamaná. Hudba pěkná, animace pěkná, ale jinak... Příběh není špatný, díky vracení se v čase poměrně originální, ale debilně ufňukaný hrdina neustále vzdychající po holce s mesiášským komplexem to prostě totálně zabil.

Darling in the Franxx Tonda 10/10 12345678910 14.01.2019

   »    Masterpiece!!! Nemám slov, už dlouho sem neviděl takhle propracovaný anime. Prostě dokonalý. Ze začátku sem říkal co to je za hovadinu v půlce to nabralo obrátky a ten konec... Tohle zkrátka musíte vidět sami. /Edit: Teď sem dočetl komentáře. Znáte to nenechám si přece vyspoilerovat děj. Tenhle typ anime opravdu není pro každýho. Ze začátku mne ty postavy dost štvaly. Ty milostný mnohoúhelníky, ta jejich nevědomost, papa sem papa tam. Ale pak přišla půlka a objevil se zamilovanej příběh hlavních postav. Což mě dost zaujalo a pokračoval jsem dál. A pak se ukázalo že to vsechno mnelo nakej smysl. Měly to nádherně promyšlený, aby postupem času do sebe všechno zapadlo. U konce sem se modlil za zázrak, ale i tak to bylo pěkný. Tohle je příběh hlavně o emocích a jak si stím tvůrci pohráli respekt. Do tohle se musíte vzít a když to udělá chytne vás to za srdíčko. Tak a teď k těm negativním hodnocení: První...

Steins;Gate 0 Rendy 9/10 12345678910 13.01.2019

   »    anime samo o sobě bylo dobré, nicméně pro zarytého fanouška to bylo trochu zklamání,(spoiler) kdo čeká nějaký zbrusu nový příběh tak ten bude zklamán, jde o dalo by se říct dodatkový příběh ke konci první serie, takové vysvětlení jak to vlastně bylo než se Okabe dokopal ke světové linii alfa ..... nicméně sem si to stejně nostalgicky užil a dávám 9/10 ....za pozdní příchod našeho hrdiny Hououin Kyoumy

Relife majel007 8/10 12345678910 13.01.2019

   »    docela slušná podívaná, určitě je potřeba se mrknout i na OVA, jinak z konce nebudete happy.

Relife: Kanketsuhen majel007 8/10 12345678910 13.01.2019

   »    začíná tam kde měla a skonči tak jak měla, škoda jen 4 dílů, já bych tam našel místo klidně na další

Fruits Basket kurara123 7/10 12345678910 12.01.2019

   »    Všechno až na kresby bylo pochopitelné,zajímavé a svým způsobem skvělé. Doporučuji těm kteří neviděli shlédnout! Může vás to i mile překvapit a nenechte se zmást komentáři ostatních jak je to ošklivé a tak... Zrovna toto může ale i nemusí být vaše nejoblíbenější anime :)

Blame! (2017) Dorwars 6/10 12345678910 12.01.2019

   »    Přečtěte si radši mangu, ta za to stojí. Film je ok

Non Non Biyori Dorwars 4/10 12345678910 12.01.2019

   »    Tolik promrhaného potenciálu, až se mi z toho chtělo brečet. Základní myšlenka dobrá, ale absolutně ztroskotala na chování hlavní postavy. Dialogy jsou natolik popisné, že kdybych polovinu z nich nečetl, tak bych o nic nepřišel. Líbilo se mi detailní zpracování krajiny na kterou byl přirozeně kladen velký důraz. Jediná postava, kterou mě bavilo sledovat byla Renge, jinak jsem se ale většinu času šíleně nudil.

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu Masking 9/10 12345678910 11.01.2019

   »    Výborný pokračování první série. Meliodas byl v téhle sérii ještě lepší dozvěděli jsme se něco o jeho minulosti.

Fate/Apocrypha Masking 7/10 12345678910 11.01.2019

   »    Příběh byl zajímavý. Postavy jsem si oblíbil.

Angolmois: Genkou Kassenki Anjin 7/10 12345678910 09.01.2019

   »    Nebylo to špatné. To vůbec ne. Téma dobré, jen by to opravdu chtělo solidnější zakončení, a určitě víc dílů. Postavy nebyli špatné, jen se jim za té neustálé akce člověk nedostane příliš pod kůži. Na druhé straně, je to pochopitelné, protože boje na Tsushimě opravdu trvaly jen pár dní...

Grand Blue Anjin 8/10 12345678910 09.01.2019

   »    Smál jsem se od začátku až do konce. No, prostě divočina...

Tokyo Ghoul:Re (2018) Anjin 5/10 12345678910 09.01.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Co se to z Tokyo Ghoul stalo? Anime, které začínalo s perfektní grafikou, drásavou atmosférou, pochmurným příběhem a pomalým vývojem skončilo takhle. Krůček po krůčku, sérii po sérii, šlo dolů. To, že se příběh ve druhé sérii začal rozpadat do příběhů mnoha vedlejších, by sedalo snést, pakliže by to byl jen vyprávěcí postup. Ale ono to nakonec bylo to, co především táhlo TG dolů. Snaha ukončit dějové linky vedla k až příliš velké zkratkovitosti děje a nelogičnostem, resp. zmatenosti v chodu příběhu. Postavy prostě odehrávají svůj part, aniž by v tom byla ta síla (snad až na jednu, dvě scény), která upoutala na začátku. A co se tedy týče závěrečného vysvětlení, ono zásadní proč, tak škoda mluvit. K dobru téhle sérii připočíst snad jen úder na strunu nostalgie a to, že to dopadlo tak, jak dopadlo.