akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10622
  • Uživatelů: 29751
  • Hostů: 376

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Tensei Shitara Slime Datta Ken kolmo 9/10 12345678910 25.03.2019

   »    Perfektní Isekai anime, nemám prakticky žádných výtek. Pěkná kresba, zajímavý příběh, super charaktery, moc se mi líbila i hudba stejně jako openingy i endingy. Pár chyb a nedostatků bych na tomto anime určitě našel, ale jelikož jsem se celých 24 dílů parádně bavil, tak do toho šťourat nebudu a dále nechám mluvit své hodnocení.

Magi: The Kingdom of Magic kolmo 7/10 12345678910 24.03.2019

   »    Druhá řada mě trochu zklamala, byla až moc uspěchaná, objevovalo se v ní bez nějákého detailnějšího vysvětlení obrovské množství nových postav, mnoho prostoru je věnováno na nepodstatné věci, ale ty důležité momenty jsou odbývány v rychlosti a bez vysvětlení. Zklamalo mě, že se autoři prakticky vůbec nevěnovali putování Morgiany a Alibaby, kteří se na závěr objeví, jsou silnější, ale nikdo vám nevysvětlí jak k tomu vlastně došlo. Když k tomu všemu připočtu, že celé Magi má víceméně otevřený konec, kde se vlastně nic nevyřeší a neposune, tak to pro mne bylo docela zklamáním. Rozhodně jsem se u druhé řady skvěle bavil, ale spokojený, kvůli absenci pokračování jsem tedy moc nebyl.

Magi: The Labyrinth of Magic kolmo 8/10 12345678910 24.03.2019

   »    Tak tohle bylo neočekávaně milé překvapení v podobě velmi povedeného šónen. Pěkný a povedený příběh, fajn charaktery a roztomilá kresba. Škoda jen, že hlavní postava Alibaba často upadal do jakési letargie a depresí, rozhodně by mu víc seděla role svérázného cílevědomého mladíka, než role chudinky co se sesype při každém problému, aby pak zázračně prozřel zachránil situaci a následně se zase sesypal u dalšího podobného problému.

Magi: Sinbad no Bouken (2016) kolmo 9/10 12345678910 24.03.2019

   »    Na tenhle prequel jsem se díval před hlavní sérií a mohu říci, že po shlédnutí všeho se mi líbil víc než samotná hlavní série. Dobrodružství Sinbada byla rozhodně zajímavější a především zábavnější, než putování Aladina a Alibaby. Škoda jen, že v něm nebyly příběhy všech jeho budoucích generálů.

Kami-sama no Memo-chou: It`s the Only... Gurkh 7/10 12345678910 23.03.2019

   »    Zajímavý pohled na svět, hned z několika nezvyklých úhlů. Sympatické postavy, pro které přátelství a vzájemné vztahy hodně znamenají, i když to znamená jít z problému do problému, ale pro ně to stejně dává větší smysl než být sami mezi zástupy cizích lidí. Případy, které se tu řeší, mají do nějakého "hraní si" pořádně daleko, tady to jde na ostří nože, s plným dopadem pro "naše hrdiny" i pro ty na druhé straně - včetně zraněných a mrtvých! Ani konce případů, přes úspěšné odhalení toho co se stalo, nepřinášejí mnoho klidu. Přesně jak to říká Alice: "Hledáme ztracená slova i hanbu živých, abychom zachovali čest mrtvým. A pro útěchu živým, ponižujeme mrtvé." Nezvyklé a zajímavé anime, hodnotím někde mezi 7-8, ale nějak mně to úplně nesedlo, nelíbilo se mi to, když to řeknu jinak - emoce případů jsou příliš temné a živoucí, aby se do toho mohl člověk ponořit, navzdory...

Hataraku Saibou enevy 4/10 12345678910 22.03.2019

   »    Byl jednou jeden... život v japonském provedení. První minuty to vypadalo docela slibně. Ale nefunguje to, jak by to mělo. Celé to působí strašně dětinsky, což by mi nevadilo, kdyby to tvůrci nepřeháněli gejžiry krve. Pak vlastně nevíte pro koho je to vlastně určeno. Má to být naučné? Občas je, ale spíše než to... je to nuda a do toho horda dalších otravných postav. Chybí tomu napětí, pořádný zvrat, nějaké to překvapení. Po 3 respektivě začátku 4 epizody drop.

Mayoiga Dorwars 4/10 12345678910 22.03.2019

   »    Začíná to slibně, ale nakonec dostaneme jen nehorázný clusterfuck

Kimi no Na wa. qwertis22 10/10 12345678910 20.03.2019

   »    Prostě úžasný anime film, jeden z nejlepších co jsem viděl.

Fullmetal Panic! Invisible Victory enevy 6/10 12345678910 17.03.2019

   »    Už u prvního dílu jsem měl zvláštní pocit, něco nehrálo tak jak mělo. U druhého dílu jsem si říkal, tak tohle je pořádný propadák a opravdu jsem neměl chuť pokračovat. Hudební doprovod byl místy úplně prázdný nebo vůbec nezapadal. Kulisy, pozadí taktéž prázdné. Plno přiblblých scén s novým enginem, ale město mrtvé. Tak například dívate se na automobilovou honičku, která se odehrává v Tokiu. Cesty jsou však úplně vylidněné. Nikde ani živáčka, za celou dobu vidíme snad dvě auta. Všechno zle. Čekáte tak dlouho a dostanete téměř odpad. Ta umělost se projevovala i na postavach. Nějak jsem jim nevěřil. Občas úplné želatiny. Mimika žádná, jako bez duše. Opak minulé série. Co dále, můžeme také vidět spoustu nelogických scén. Jako kdyby to někdo špatně nastříhal. To asi k těm mínusům. Když jsem psal o nepovedených scénách, tak jsou tady i místa, kde naopak se animátoři vyhráli. Škoda, že to jsou...

Kimi no Iru Machi: Tasogare Kousaten gogi 10/10 12345678910 17.03.2019

   »    Krátké romanctické anime přesné všechno sedi! i delká mu neubírá na kvalitě příbehu tohle protě miluju

Tonari no Seki-kun enevy 8/10 12345678910 15.03.2019

   »    Ono moc co nejde vytknout. V podstatě slabina a zároveň silná stránka je délka epizody. Na oddych výborný doplněk. Bohužel se nevyužije a nerozvine to maximum, které tam může být. Děj by mohl mít výbornou zápletku. Vedlejší postavy moc nedominují, ale letmý nástin tam je. A tady se to mohlo rozvíjet více, je tady velký potenciál. Občas je epizoda nudná či činnost, kterou dělá Seki, avšak fantazírování, které má Jóko je výborné a je skvělým tahounem. Vřele doporučuji))

Tonari no Seki-kun OAD enevy 6/10 12345678910 15.03.2019

   »    Moc jsem se nebavil. 2 slabší díly, řekl bych jedny z nejslabších.

Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira dahakere 8/10 12345678910 14.03.2019

   »    Sérii jsem viděl strašně dávno. Takovejch 15 let to bude. Film jsem předtím nikdy neviděl a chtěl jsem si ho dát spolu s celou sérií někdy až bude čas a nebude na co jinýho koukat. No ale to by ho nesměli letos v ČR promítat ve větších městech v rámci FUTURE GATE. A nabídka anime na "velkém" plátně se prostě neodmítá. Z filmu jsem byl nadšen hlavně díky nostalgii a skvělé stylizaci, ke které se snad jednou bude vracet více sérií stejně jako Megalo Box. Navíc jsou zde skvělé známé postavy a i když jsem je neviděl už tak dlouho, tak stačilo pár minut a vzpomněl jsem si jak skvěle jsou napsány a proč ze mě tehdy Cowboy Bebop spolu s Trigunem na Animaxu udělali anime fanouška. Jo příběh je sice děravej a záporák je jednoduše MEH, ale je to skvělá stylová zábava podtržená úžasným soundtrackem a humorem, který není jen trapnej, jak tomu dnes často u anime bývá. Mno dám si to určitě ještě minimálně jednou...

Toaru Majutsu no Index III Masking 8/10 12345678910 14.03.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Lepší než 1. a 2. série. v týhle sérii se vyskytuje i víc Accelerator, který je podle mě lepší než hlavní postava.

Udon no Kuni no Kiniro Kemari Mia777L 8/10 12345678910 14.03.2019

   »    Jak už zde zaznělo, tohle anime je neskutečná, roztomilá slaďárna :) Příběh je jednoduchý a přesto srdceryvný. Nic těžkého na přemýšlení, přesto po shlédnutí se člověk cítí lehký jak peříčko :)

GTO kolmo 10/10 12345678910 14.03.2019

   »    Pamatuji, jak se ke mě před nějakými 15ti lety GTO dostal do rukou a já jej z nadšením hltal díl po díle, ale přeci jen je to dlouhá doba a já si musel dát "nostalgické znovu shlédnutí" a nadšení se opět opakovalo. GTO je skvělé anime, které má duši, jiskru a skvělý humor, který už se v dnešních anime tak často nevidí. No myslím, že moje hodnocení hovoří za vše.

Btooom! Dorwars 6/10 12345678910 12.03.2019

   »    Není to tak špatné, jak spousta lidí píše. Hromada problémů tam ale samozřejmě je a asi záleží na tom, jak vám zrovna ty budou vadit. P.S Lid by si měli uvědomit, že zabít člověka není tak psychicky nenáročné, jak si myslí.

Gekijouban Mahouka Koukou no Rettousei:... ready2005 10/10 12345678910 11.03.2019

   »    super film, všem vřele doporučuji, kterým se líbí tento žánr

Gosick Warhemer 10/10 12345678910 11.03.2019

   »    Vytečné anime začatek dokaže odradit ale vyržte do dalších dílu a nebudete litovat konec take aspon štasný

Mahou Shoujo Site Mia777L 8/10 12345678910 10.03.2019

   »    Podle komentářů jsem čekala šílenou hrůzu a dost mě překvapilo, že anime nebylo natolik příšerné. Je pravda, že z danou šikanou to přesahuje všechny možné meze. Proto také hlavní hrdinka měla takový charakter, jaký měla. Nejvíc ze všech hrdinek mi asi nejvíce sedla Yatsumura. Sice jsme nepoznali minulost všech postav, ale za vším se skrývá neštěstí. Příběh mi svým námětem připomínal Pekelnou dívku, ale tím všechny jiné podobnosti končí. I když právě zmiňovaná "neštěstí" jsou lehce obdobná. Navíc jeden těžkej bratr psychopat, ale každý je strůjce svého štěstí :) Líbilo se mi, že i přese všechny útrapy, se postavy více propletly... Takže závěrem, příběh není hrozný. Má své chyby i svá pozitiva... přeci jen je to těžké drama... Animace příjemná, zvláště se mi líbilo vyobrazení Yatsumury. Hudba byla fajn :)

Gekijouban K: Missing Kings Tsurara 5/10 12345678910 10.03.2019

   »    Gekijouban K: Missing Kings je filmom, ktorý významne neprispieva k anime K. Mala som skôr dojem, akoby plnil úlohu spojky a mal zodpovedať, aspoň povrchne, na otázky, ktoré sa nakopili po ukončení prvej série. Trochu rozšíril povedomie o ďalšom kráľovi a jeho prívržencoch či jeho sile, ale na kompletku to nezobrali a stále ostáva otvorená otázka, kto je posledným kráľom a akými schopnosťami to vlastne oplýva? Štýl série sa zachoval aj pri tomto filme, takže ako ste boli zvyknutý, čakajte skratkovitosť v príbehu, nejaké tie malé boje, zaujímavo riešenú animáciu a hudbu od Mikio Endōa. Osobne týmto filmom zakončujem anime K a nehodlám sa už venovať sériám, pretože nejaký väčší progres som nezaznamenala a ako som spomínala pri sérií, nie je to anime, ktoré by spadalo do môjho primárneho vkusu. Film som víceméně pozerala na silu a nevzbudzoval moju prirodzenú zvedavosť, takže nevidím dôvod pokračovať v pozeraní....

Mushishi Zoku Shou: Suzu no Shizuku enevy 9/10 12345678910 09.03.2019

   »    Celý koloběh je zakonečený. A takhle to má být, jsme tady, jsme všude. Mushishi je ultra špica a poslední díl to potvrzuje. Je v něm hodně, vše co bylo v jednotlivých epizodách a ještě něco na víc a to úplná podstata. Ale vzpomenu si i na silnější díly než tento nebo aspoň pro mě více emotivnější díly. Takže silnějších 9,5 a jak říkám, hezká tečka.

Radiant kolmo 4/10 12345678910 08.03.2019

   »    Tohle anime není bohužel ničím originální, ničím zajímavé a aspoň mne nedokázalo zaujmout. Je to jako takový mix Black Clover, Fairy Tail a Naruta, ale bohužel si z nich bere ty horší věci. Stačí už jen fakt, že hlavní hrdina je neuvěřitelně uřvaný naivní pitomec, přesně jako hlavní postava z Black Clover což je už sama o sobě katastrofa. No, kdybych tady měl vypisovat všechno co mě na tomto anime štvalo, tak by to bylo dlouhé čtení, takže myslím, že moje hodnocení bude mluvit za vše. Dívat se na to dalo, ale něčím zaujmout tohle dílko nedokázalo.

To Heart 2 Dungeon Travelers poltergeist 9/10 12345678910 08.03.2019

   »    Docela mě to zaujalo a vlastně ani pořádně nevím proč , přitom je to taková věc spíše pro menší děti. Možná že to má pěknou plnobarevnou kresbu. Trochu mi to připomíná Touhou svět , hlavně Sen letního dne , asi proto že stejně jako v něm velmi výrazně převažují ženské postavy a je to takové pseudonásilné , tím myslím že i přes to že se tam občas i bojuje ve výsledku se vlastně nikomu nic nestane. Každopádně nečekejte žádné epické bitvy , šokující zvraty ani ohromující finále. Ale .....docela pěkně se na to dívá.

Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu poltergeist 4/10 12345678910 08.03.2019

   »    Hodně dílú ale v podstatě se tam nic moc neděje. Přijde mi to tak trochu uměle natahované což ale u hodnědílných seriálú není až tak neobvyklé. Úplně bych to tedy nezavrhoval , párkrát jsem se zasmál , ale pětihvězdičkovým komediím jako je třeba FMP:F to nesahá ani po kotníky.