• Anime: 9982
  • Uživatelů: 25433
  • Hostů: 84

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Ergo Proxy halloweena 8.75/10 123456789.75 20.04.2018

   »    Doporučuju všem, co mají chuť na něco vážnějšího, ale ne zase až tak, že budou ječet hrůzou nebo ronit krokodýlí slzy. Většinu času jsem byla prostě zvědavá - a konec jsem tipovala jiný, ale i tak dobré. Tak se na to podívejte :-)

Netojuu no Susume FiveByFive 6.00/10 12345678910 20.04.2018

   »    Je pre mňa veľké plus keď majú hlavné postavy okolo tridsiatky, no zároveň mínus ak sa to celé točí okolo hrania MMO... No najviac mi tu vadilo to množstvo náhod... Inak ale veľmi milé a sympatické - odporúčam...

Koi wa Ameagari no You ni Ziza 7.00/10 12345678910 17.04.2018

   »    Taková něžná podívaná, která má tu lehce typickou šódžo animaci – spousta bublinek a třpytek, ale pozadí je nevýrazné a častokrát statické. Tady to vlastně ani nijak nevadí, protože jde především o déšť, hledání sama sebe na pozadí pro mnohé velmi zvláštní a nesourodé lásky. Každý díl utíká rychle, takže tyhle malinu člověk zhltne, ani neví jak a bohužel se může dostavit pocit, že se vlastně nic nedozvěděl. Přesto je to taková ta milá věc, co netlačí na pilu, hrdinka je svá a nenechá si to vzít, za což musím dát palec nahoru. Je to naprosto lidská podívaná a drama bych za tím nehledala. Pěkné a těším se hrané zpracování, protože tohle by v něm mohlo vypadat hodně dobře.

B: The Beginning Ziza 5.00/10 12345678910 17.04.2018

   »    Zbytečně překombinované, možná až zbytečně tvářící se složitě u triviálností, což bývá neduh mnoha podobných japonských seriálů. V podstatě to z jejich řady nijak nevybočuje: animací, hudbou, ani příběhem. Je to vlastně taková průměrná podívaná, ale pokud nejste zvyklí na krimi, asi vám to dá zase něco nového.

Violet Evergarden Sigmar 10.00/10 12345678910 16.04.2018

   »    Dlouho už jsem něměl důvod psát nějaké hodnocení.. Ale tohle stálo opravdu zato nemám žádnou výhradu. Naprosto super a bez debat.

Furi Kuri Tupouni 10.00/10 12345678910 15.04.2018

   »    Neuvěřitelné, že je tohle už 18 let stará záležitost. S velkým odstupem času a po druhém podívání, kdy už v tom člověk vidí i něco jiného jak totálně bláznivou kravinu s geniálním soundtrackem a animací, co by i mnoho dnešních věcí strčila do kapsy, se z toho pro mě stal totální masterpiece. Doufám, že 2. série bude stát taky za to. Anime si určitě nezaslouží tak nízké hodnocení, protože pár tupounů nezachápalo co viděli. Neuvěřitelné jak to zvládlo obstát v čase a absolutně nezestárnout. 18 let !!! 

Corpse Party: Tortured Souls - Bougyaku... Dorwars 3.00/10 12345678910 14.04.2018

   »    Protože rozdělit se je skvělý nápad ...              

Violet Evergarden Anjin 10.00/10 12345678910 13.04.2018

   »    Ne, tady asi není opravdu potřeba se nějak moc rozepisovat. Jedním slovem... dokonalé.

Violet Evergarden Kajzik 10.00/10 12345678910 10.04.2018

   »    Zatím jsem neviděl anime pro které bych napsal hodnocení. Violet Evergarden můj názor změnila. Úžasný leč smutný příběh hlavní postavy.

Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom Tupouni 8.00/10 12345678910 10.04.2018

   »    Je to fajn přídavek ke hře. Skvěle zpracován a ocení to opravdu jen hráči hry, kterých moc v ČR nebude. Takže pokud hru nehrajete, tak se na to ani nedívejte, protože ani nebudete vědět na co se díváte a dopadnete jako pan hodnotící podemnou. Ale tuším, že to bude dlouhodobá diagnóza hodnotícího (TG 10/10 ehm).

Fate/Extra: Last Encore Anjin 6.00/10 12345678910 09.04.2018

   »    Tahle hra už nikoho nezajímá. Vlastně už dost možná není ani nikdo, kdo by se díval, a není už ani nikdo, kdo by hrál. Snad jen temné stíny dávno padlých pánů, lapené v rozpadajícím se systému a odsouzené k nekonečnému boji. Tak nějak by mohl znít stručná anotace. Tohle je trochu jiné kafe než Apocrypha. I tam šlo sice o trochu jiné Fate, ale v podstatě se pořád hrálo podle stejných pravidel. Tady už žádné pravidla nejsou. Vlastně každý další díl, každá další úroveň je umně vystavěnou destrukcí všeho toho, co jsme věděli. Celkově vzato by se vlastně mohlo jednat o docela efektní umíráček celé série Fate. Tam kde dřív byla jasná linka, teď jsou jen nezřetelné obrysy zapomenuté konstrukce. Jako kdyby sami tvůrci už nedokázali stvořit novou obměnu příběhu, rozhodli se, že v jeho novém vyprávění rozbijí vše, co jsme dosud viděli (byť zdařilým předskokanem je jim už Grand Order). A přece, jako...

Violet Evergarden kroana 10.00/10 12345678910 08.04.2018

   »    Absolutní luxus, už dlouho mě nic tolik nechytilo...Krásná animace, pěkná kresba, soundtrack nerušil, ale hlavně ten příběh!Každou epku jsem bulela jak želva

Kizumonogatari Tsubame 6.00/10 12345678910 08.04.2018

   »    Co k těmto filmům říct... je to pořád totéž, dlouhé dialogy o ničem, přehnaný fanservis a celkem zajímavý děj, když se k němu přes ty předchozí dvě zmíněné věci dostanou. Araragiho bych možná i mohla mít ráda jako hlavního hrdinu, když zrovna nemyslí penisem. Stylově je tento film skvělý. Souboje efektní, i když jsem si občas nebyla jistá jestli mám být zaujatá animací, choreografií nebo pár za vlasy přitaženými absurditami, které vyvolávali záchvat hihňání v ty nejméně vhodné momenty. Fanservis byl ze začátku otravný, ale scéna ze třetího filmu s Hanekawou... wow... kdyby skončila tak jak mohla skončit smekla bych. Bohužel je to prequel, takže smůla. A ano, Kiss-shota byla božská upírka, to je asi bez debaty. Teď k záporům... některé scény se vlečou a postavy stále kecají a konec v nedohlednu. Hanekawa se zjevuje podle potřeby děje a co dělá po nocích venku je mi záhadou, když to má být předtím...

Violet Evergarden TPKSNVP 10.00/10 12345678910 08.04.2018

   »    V skratke: Príbeh zobrazuje vývoj hlavnej postavy, dievčaťa menom Violet Evergarden, ktorá sa zdá byť z počiatku chladná a bez emócií. Už odmalička bola určená len ako nástroj na zabíjanie pre armádu. Lenže vojna sa končí a ona nemá už žiadne ďalšie rozkazy. Začne teda pracovať ako Auto Memory Doll, kde chodí k ľudom a píše im listy. Zároveň spoznáva ich príbehy a nové emócie, vďaka ktorým sa postupne otvára. Úprimne, niektoré tie príbehy vedia poriadne chytiť za srdce - skladateľ s dcérou, alebo tá chorá matka. Prišli mi ešte dojemnejšie než Clannad a podobné série. Ešte so sprievodom tej bezkonkurenčej kresby a animácie od KyoAni, ktorá sa väčšinou vidí len u filmoch s veľkým rozpočtom. Určite to nie je pre každého a nedokázal by som to skuknúť celé naraz, ale aj tak je to pre mňa jedna z najlepších sérií, ktorá sa mi vryla do pamäti a veľmi rád si ju pozriem ešte raz.

Eve no Jikan Dorwars 7.00/10 12345678910 08.04.2018

   »    Myšlenka dobrá, zpracování také, ale nejsem si jistý, v zájmu jaké společnosti je dělat sama sebe si uvědomující SLUŽEBNÍ roboty.

Garo: Vanishing Line Anjin 7.00/10 12345678910 08.04.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Sice se jedná jen o velice volné pokračování, ale není to špatné. Taková akční road-movie, která spíš než na hlubší příběh sází na efekt, ale pobaví a nějaké vyložené lapsy tu také nejsou.

Overlord II kolmo 8.00/10 12345678910 08.04.2018

   »    Tak jsme se konečně dočkali další série. Z celkového pohledu jsem zklamán nebyl, ale bylo to jako na houpačce. Vadily mi zde dvě věci, první je příběh ještěřích bytostí, který jsem vzhledem k tomu jak byl završen shledal zbytečně dlouhým a další je "velká ukecanost o ničem"(10 minut kecání o blbostech, aby se v dalším díle kecalo o stejné věci znovu). Když to vezmu kolem a kolem, tak bych řekl, že toto pokračování v podstatě dláždí cestu k další sérii. Overlord 2 je plný otázek ale je v něm velmi málo odpovědí, snad bude brzy další série a nebudeme na ní opět tři roky čekat.

Violet Evergarden mari01021982 10.00/10 12345678910 07.04.2018

   »    Je to vyjímečné anime se silným příběhem, které mě hned ze startu vtáhlo do sebe a už mě nepustilo. Dávám 10/10, protože jelikož hovořím za sebe, tak Violet Evergarden přesně ví, jak pohnou se srdcem toho, kdo toto anime zrovna sleduje:)

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito Anjin 6.00/10 12345678910 07.04.2018

   »    Retrospektivním pohledem musím říct, že jako prequel pro hlavní sérii je to ideální, a obstojí to i jako příběh sám o sobě, byť ten svět je pro nás ještě cizí.

Mahou Tsukai no Yome Anjin 6.00/10 12345678910 07.04.2018

   »    Jen s velice těžkým srdcem tomu dávám tohle hodnocení. Protože tohle anime je opravdu krásné. Tedy kresbou, hudbou a fantaskně-mytologickým světem. Opravdu, krásné je opravdu slovo které výše uvedené vystihuje. V čem je problém? Samozřejmě postavách a příběhu. Tedy, ne tak úplně, vedlejší postavy jsou většinou dobré, třeba Lindow dokonce dost, a příběh taky první polovinu plynul docela dobře. Ale celé to hapruje na hlavních dvou postavách. Jejich vztah prochází určitou proměnou, ale celá proměna je jednak nevýrazná (skoro možná je tam až násilně, rozhodně tomu chybí určitá jiskra) a navíc je to celé zmatené. Chise navíc často přemýšlí naprosto nelogicky a její úvahy prostě nedávají smysl nebo řeší podružnosti. Elias se zase tváří jako tvrďák, ale ve skutečnosti je dost nevyrovnaný a jeho vztah s Chise se mi jeví až nezdravě.  A bohužel, čím víc anime spěje ke konci, a je tu snaha víc tlačit...

Violet Evergarden Himari 9.00/10 12345678910 07.04.2018

   »    Skvelé anime. Keď som ho začala sledovať, tak som nečakala, že ma až tak zaujme. Úžasný príbeh, dokonalá hlavná postava. Veľmi dobre urobené. Violet som shippovala s Majorovým bratom (ale ja som divná vždy, whatever) :D, 12 epka pre mňa najlepšia^^ Ďakujem za preklad.^

Ryuu no Haisha pokoj 10.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Smutný příběh ale pěkný a zároveň divný :D 

Hakata Tonkotsu Ramens Anjin 6.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Docela originální mafiánské anime, které neurazí. Pokud bych měl něco vyzdvihnout, tak by to byl hlavně chytlavý OP.

Overlord II Anjin 7.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Abych se přiznal, mně první série zas tak nenadchla. Ani nevím proč. Asi mi vadil všemocný hlavní hrdina, který všechny poráží lusknutím prstu, a přesto si hraje na obyčejného dobrodruha.  Ve druhé sérii je to sice také, ale ne v takové míře, a navíc už jsem si zvykl. K dobru přidávám i to, že větší prostor dostaly jiné postavy (a nemyslím tím ty ještěry, jejich prostor byl až zbytečný). A ano, musím souhlasit s kolegou, nejlepší část je Sebas a Tuare, k čemuž bych přidal ještě scénu, při které se Albedo (jinak v sérii minimálně) projeví... jinak.

Killing Bites Anjin 6.00/10 12345678910 06.04.2018

   »    Anime, které se s tím prostě moc nemaže. Bojovka par exellance, kde stříkají gejzíry krve a vzduchem létají kusy těl ( i když v konečném důsledku tu není zas tak moc mrtvol, jak by se mohlo zdát). Postavy většinou ploché, příběh se nejvíc projevuje na začátku a na konci, a vlastně se toho zas tak moc nestane. Z toho (i z jiných důvodů) by druhá série mohla být víc než přínosem.