akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10813
  • Uživatelů: 31895
  • Hostů: 205 + 127

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Chain Chronicle: Hekuseitasu no Hikari Vanda 8/10 12345678910 23.08.2019

   »    Pôvodne som toto anime ani nezačala pozerať kvôli zlému hodnoteniu, ale nakoniec to nedopadlo úplne zle. Samozrejme má svoje muchy, ale plusové body sú rozhodne za netradičnejší prístup. Anime začína obrovskou bitvou, kde je ukázaných množstvo postáv a človek očakáva retrospektívny návrat na začiatok, ale nie. Bitva končí prehrou klaďasov a dej pokračuje po bitve. Ja osobne som ešte nič také v anime nevidela a bola som milo prekvapená týmto pojatím. Hlavný hrdinovia sú v tomto prípade dvaja, čo je tiež docela netradičné. Samozrejme anime má aj svoje chyby, vzhľadom na veľké množstvo postáv nie je čas venovaný ani jednej. Taktiež nie je povedané čo sa stalo pred prvou bitvou takže chýba začiatok ako to vlastne celé začalo a prečo. Môj celkový dojem z tohto anime je však dobrý. :D

JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa... Dorwars 8/10 12345678910 23.08.2019

   »    velmi dobrééééééééééééééééééééééé

JoJo no Kimyou na Bouken: Ougon no Kaze VegetaCR 10/10 12345678910 22.08.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak nám skončil 5 part a já jsem s touhle Italskou jízdou zase velice potěšen. Souboje jsou zase naprosto geniálně provedené, že se člověk u nich prostě nedokáže nudit. Každý Stand má zde zase tak unikátní schopnost, že prostě nedokážu pochopit jak to Araki dokáže vše ukočírovat. V tomhle partu se oběvují hned mé 2 oblíbené postavy Bucciarati se svým Sticky Fingrem a Mista se Sex Pistols. Tihle 2 prostě vládnou za mě celému partu. Tak co dodat závěrem. Snad jen tohle: Boss identity is no longer secret:) P.S. A hlavně se tu objeví po delší době má oblíbená postava z 3 partu. Není co řešit a jen se těšit na 6, která bude kolosální :)

Goblin Slayer VegetaCR 8/10 12345678910 21.08.2019

   »    Jelikož čtu mangu tak jsem věděl předem do čeho jdu. Už v manze mě zaujala hned první kapitola, která byla řekněme želatně naprosto WTF:) Ale tohodle si vždy cením, když mě dokáže někdo překvapit. Nevěřil jsem, že to dají i do anime, ale borci se toho nelekli a vzniknul nejvíc diskutovaný 1 díl anime v roce 2018:) Goblin Slayer má ale jednu velkou slabinu, že prvotní nadšení ala Berserk faktor postupem času upadá do jistého stereotypu a nakopne nás až na úplném konci. Ale jinak je to kvalitní anime se slušnou animací, kterou bych bral všemi 5 i v Berserkovi ( kua proč ). Pokuď chcete gore a jiné ohavnosti co tenhle žánr dokáže nabídnout běžte vřele dotoho, ale jestli jste slabší povahy tak vám tenhle kousek fakt nedoporučuji. Nebo vyzkoušej te mangu ta se stím fakt nepáře. Za mě 8 za odvahu tenhle kousek z animovat :)

Arcana Famiglia: La Storia della Arcana... Vanda 7/10 12345678910 21.08.2019

   »    Nenadchne, ale ani neurazí. Anime nemá nijak komplikovaný dej, aj keď som očakávala, že väčšia časť anime sa bude zaujímať duelom, ktorý je predstavený v prve epizóde, bol skôr na báze každodenného života v "klane" Arcana Familia. Dúfala som, že Felicita bude mať trochu ráznejšiu povahu. Aj keď to na prvý pohlaď vyzerá na reverse hárem tak nijakú romantickú zápletku som nepostrehla. Anime je taký lepší priemer.

Mirai Nikki Inojka 8/10 12345678910 21.08.2019

   »    Amazing anime. Boužel nebylo přesně podle mangy. Kdyby bylo, bylo by to mnohem lepší

Fairy Tail Inojka 7.5/10 12345678910 21.08.2019

   »    Z tohoto anime sem měl smíšený dojmy. Ze začátku mi to připadalo jako One Piece ale po Ostrově Tenrou který nedával smysl se můj názor změnil.

One Piece Inojka 9.5/10 12345678910 21.08.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Jedno z nej anime ktere sem kdy viděl. Dalsi je např fma

Naruto Inojka 6.5/10 12345678910 20.08.2019

   »    Toto anime bylo moje druhé a byl to takový podprůměr

Mahou Shoujo Lyrical Nanoha: The Movie... Haikner 9/10 12345678910 20.08.2019

   »    Film mi nádherně připomněl TV sérii a vyvolal ve mně i stejně dobrý dojem. Celkově se jednalo o kvalitní shrnutí podstatných částí příběhu s vylepšenou, detailnější kresbou, takže film skvěle naplnil má očekávání.

JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust... Dorwars 7/10 12345678910 20.08.2019

   »    velmi dobréééééééééééééééééééééééééééé

Akiba`s Trip The Animation Deidarka 6/10 12345678910 19.08.2019

   »    Tohle anime je šílené a plné dost vtipných momentů, ale ne všem se může líbit. Každý díl je jiný, ale vždy obsahuje nějaký ten souboj, při kterém nepřátelům se musí sundat oblečení, aby byli ve spodním prádle (minimálně). Počáteční díl je hodně povedený a pak už je to jen šílená komedie. Někdy je to o souboji v bojovce, jindy karetní souboj, někdy o jídle a tudíž souboj, kdo toho sní nejvíc... Tohle anime si hlavně na nic nehraje a má za cíl prostě pobavit otaku o otaku věcech. Nemusí se všem líbit, ale u mě splnilo očekávání a myslím si, že by si zasloužilo, aby se na něj více lidí podívalo (alespoň v ČR). SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: Kdyby neurychlili vzpouru a to všechno a celý svržení akihabary, že je ban být otaku atd. a to s tou vládou, vážně by to bylo supr anime. Poslední díly jsou tak nějak mimo...

Kishibe Rohan wa Ugokanai zukadotuarikitotekutakume 8/10 12345678910 19.08.2019

   »    Rozhodně zajímavá OVA, zaměřená na jednu z mých nejoblíbenějších postav z JJBA, Kishibe Rohana a jeho nadpřirozená dobrodružství/zážitky, jen škoda že je jsou pouze dvě epizody. A ještě chci zmínit, že mě hodně mátly Kishibovy vlasy, v každé scéně učesané na jinou stranu, což je zrovna u něj s jeho hairstylem hodně poznatelné, a stejně tak mi moc nejde do hlavy jaký je tedy věk jednotlivých postav a kdy přesně se to odehrává.

One Punch Man 2 Sagittarius 7/10 12345678910 18.08.2019

   »    Chapu ze druha rada se tak nelibila. Prvni serie byla naproste zjeveni a z OPM se stal fenomen. Pak jsem cetl nejake produkcni problemy, pak nejake posunuti vydani atd atd. No z druhe rady jsem mel docela strach. Neni to zadna katastrofa. Pribeh je samozrejme v poradku. Ten zname z mangy. Jenze produkcni kvality se trochu snizily. Neni tu uz tolik eye candy momentu jako v prvni serii. Nebyla tu tolik ta snaha o sexy vizual. Proste sceny ktere jsou ve vysledku zbytecne ale jsou neskutecne paradni ale zaberou moc casu na vytvoreni. A bezny styl animace take sel o uroven dolu. Navic sceny v prubehu jednotlivych dilu mi prisly takove natrhane a rychle sprintujici k nejakemu bodu. Vubec to nepusobilo jako celek. Proste honem honem tohle a pak honem tohle a pak honem semhle atd atd. Porad se to ale dalo koukat a neni to katastrofa. Jen to uz neni prvni serie. Skoda. Navic to ukonceni v "pulce" tomu moc nepomaha.

Grand Blue Mara-sama 10/10 12345678910 18.08.2019

   »    Po dlouhé době jsem se tak moc nezasmál! :) Humor byl velice originální, kresba parádní a vtipy jsou úžasné a dost ala prison school. Hudba je moc pěkná a postavy přirostou k srdci a chovají se logicky (v mezích možností), to už je velké plus samo o sobě. Celé to je díky tomu uvěřitelnější a po zkouknutí mám zase takový ten melancholický pocit, že je konec anime a co teď... :D Příběh shrnuje prvních 21 kapitol mangy, takže se určitě těším na pokračovaní. Varování: Mějte ohled na své sousedy, toto anime způsobuje náhlé výbuchy smíchu.

Girls und Panzer VegetaCR 8/10 12345678910 18.08.2019

   »    Ok. Když jsem o tomhle kousku slyšet poprvé tak jsem nevěřil, že to může fungovat spojit kawaii holčiny s tanky převážně z 2. světové. A světe div se ono to prostě jde. Nevím jak to je možné, ale tohle anime šlape jak po technické stránce tak v uvěřitelnosti bitev. Jsou tam sice přehnané momenty viz souboj s Mausem, který mě ale dost bavil. Je to další anime které můžu vidět každý rok jednou a neomrzímě a rád se k němu vracim. A určitě musím pochválit překlad, který je pořád luxusní. Tak určitě by to byl zajímavý svět, kde se tankysty můžou stát jen ženy :) P.S. Dejte holčinám volnost a tank se změní na růžové mosntrum. To maskování mě fakt odrovnalo. Za mě solidní kousek co zraje věkem a dofám, že konečně časem dokončí tu slibovanou filmovou sérii.

Nanbaka (2017) zukadotuarikitotekutakume 7/10 12345678910 16.08.2019

   »    Druhá série Nanbaky, musím říct, že v porovnání s první sérií se jedná o jednoznačné zlepšení, episody už nejsou plné bezduchých random událostí, temná část anime konečně začíná vyplouvat na povrch a i vtipy jsou výrazně lépe časované než v první sérii, teď už jen doufat, že se brzy dočkáme 3. série.

Sakamichi no Apollon gogi 10/10 12345678910 15.08.2019

   »    krása prostě vic to nejde popsat tohle anime i vtipní tohle anime umí vzít na srdce když, s tím umíte s žít s příbehem

Yuu Gi Ou (1999) zukadotuarikitotekutakume 7/10 12345678910 15.08.2019

   »    Vcelku těžké na hodnocení, zkrátka se jedná o jeden starý 30 minutový Yu Gi Oh film, pokud máte rádi Yu Gi Oh, tak asi není co řešit, pokud nevíte, o čem YGO je, tak tohle by možná nebylo špatné, jako menší představení. Přece jen je lepší zhlédnout jeden kraťoučký film, než začít sledovat celou sérii.

Ulysses: Jeanne d`Arc to Renkin no Kishi Fredericco 3/10 12345678910 14.08.2019

   »    Na tohle anime jsem se začal dívat z pouhé zvědavosti a moc jsem od něj neočekával. I přes to musím říct, že mě hodně zklamalo. Doufal jsem, že se to snad v průběhu zlepší, ale nestalo se tak. Vše začíná docela prostě a nadějně, inspirující se v legendě o Janě z Arku (no budiž, trošku říznuté Japonskem). Jsou tu historické postavy, i když řada z nich více či méně pozměněna. Objeví se i známá místa i události, rovněž upravena podle fantazie autorů. Postavy jsou nezajímavé a hlavní hrdina, je úplně zbytečný a k ničemu. Příběh samotný je na tom podobně a zhlédl jsem to na jeden zátah jenom proto, abych to měl už za sebou. Našlo se pár vtipných momentů, kdy jsem se musel usmát, ale jinak se mi to moc nelíbilo. Za sebe toto anime vůbec nedoporučuji.

JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust... Dorwars 7/10 12345678910 14.08.2019

   »    dobréééééééééééééééééééééééééééé

Tokyo Ghoul lekarnicka 6/10 12345678910 14.08.2019

   »    Nápad, že mezi lidmi existuje "tajný" druh "Ghúlové", kteří jsou závislí na lidské potravě se mi líbil i ten fakt, že k utlumení "hladu" mohli Ghúlové požívat kávu - kterou já osobně miluji. Jenže, jak byl příběh v první sérii zajímavý tak se vše zvrhlo a od další série šla kvalita anime dolů, takže poslední série se stala skoro až nekoukatelnou. I tak první sérii hodnotím 6/10

Claymore lekarnicka 7/10 12345678910 14.08.2019

   »    Anime z prostředí "dark fantasy", naprosto šílená "rubačka", plná brutality,krve a monster. Škoda jen divného konce anime ale i tak skvělých 7/10

Cowboy Bebop lekarnicka 8/10 12345678910 14.08.2019

   »    Všemi doporučované anime, kterému jsem se roky bezdůvodně vyhýbal a to byla chyba. Pokud má někdo strach z grafické stránky tak zachovejte paniku. Existuje HD remux, který je víc než povedený, teď ale k zhodnocení. Za mě výborná kombinace akčního sci-fi a komedie kde banda laxních lenochů chytá zločince pro peníze aby měly vůbec na jídlo :D ano na jídlo, neb se štěstím, jaké mají můžeme být rádi, že neumřeli při přecházení přechodu pro chodce.

Black Lagoon lekarnicka 10/10 12345678910 14.08.2019

   »    Dlouho se mi nestalo abych zvládl celou sérii dát za den, hold kvalita se pozná. Stačilo si pustit první díl a hned Vás anime vtáhne do děje plného akce a vtipných situací. Skvělé bylo také vybalancování postav, kde na jedné straně jsou šílení psychouši jako Revy (která nejdřív střílí a pak se ptá ;D) a na druhé straně třeba Rock, který je takový "ťuťa" z velkoměsta co ví o tomto prostředí kulové. I tak do sebe ale vše hezky zapadá a příběh rychle utíká.