akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11071
  • Uživatelů: 33599
  • Hostů: 234 + 101

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Zero kara Hajimeru Mahou no Sho dodo134 8/10 12345678910 18.01.2020

   »    vel i zajímavý hlavní hrdina v kombinaci s roztomilou čarodějkou společně s kombinací brutálního pozadí. Příběh ujde, ale občas se to vleče.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou dodo134 10/10 12345678910 18.01.2020

   »    Skvělý !!! Hlavní hrdina zrazený vlastními spolužáky, se vyvine v super cool nemilostného machra a s jeho (sexy a roztomilým) doprovodem tvoří tu nejsilnější skupinu. Vtipné, akční scény jsou perfektní a i dívky si v tom najdou své HOT prvky

Yao Shen Ji 3 Gurkh 7/10 12345678910 16.01.2020

   »    Třetí a zatím asi nejlepší série - pěkně se to rozjelo! Nie-Li už nabral dost síly, aby se mohl vypořádat i s docela silnými protivníky, navíc jeho postavení (navzdory tomu, že je vzhledem pořád jenom kluk 13-14let) neustále vzrůstá, takže už dávno není jen zanedbatelný školáček, ale osobnost, která dokáže v určitých směrech ovlivňovat chod města. Podle občasných zmínek se zdá, že v minulém životě to byl asi pěkný mizera a dokáže to ke svému prospěchu a škodě nepřátel skvěle využívat při provádění rozličných vlastních plánů i při rozvracení plánů nepřátel. Kromě toho opět přátelství, lásky i spousta graficky perfektně provedených soubojů a také pořádná dávka humoru i vzájemného škádlení mezi postavami. Ale kde je konec? (Podle mangy to prý ještě dál pokračuje, snad se tedy dočkáme pokračování i u anime.) P.S.: Opět se mi podařilo sehnat celou sérii v jediném videu cca 3,5 hodinové délky, navíc má tentokrát výrazně lepší kvalitu než to předchozí.

Udon no Kuni no Kiniro Kemari enevy 6/10 12345678910 16.01.2020

   »    Jo funguje to, pokud máte rádi tanukiho, tak budete okouzlení. Já bych to dropnul, ale mám svůj věk a tak nějak mě zajímalo, jak se hlavní hrdina popasuje s dítětem - mývalem. Bylo to fajn, ale víc mě to netankovalo a docela dlouho trvalo dokoukat to. Podobnost vidím s Usagi Drop, ale to je o 2-3 třídy výš. Pořád lepší průměr. Kvalitní Udon se dostal na seznam přání mých chuťových buněk a rovnou do toho navštívit i Kagawu.

Yao Shen Ji 2 Gurkh 7/10 12345678910 16.01.2020

   »    A zajímavý příběh dál pokračuje, postavy opět posílily a boje jsou o poznání těžší a protivníci ještě zákeřnější. Jinak platí totéž, co jsem napsal o předcházející sérii - propracovaný svět plný magie, neustálé souboje v magicko-bojových uměních. Přátelství i romantická láska u hrdinů. Nenávist, pletichy i zákeřná přepadení od padouchů. A odhodlání uspět u obou stran, takže souboje tu nikdo na lehkou váhu nebere, přesto nechybí ani pořádná dávka humoru. Opět je možné celou sérii sehnat v jediném videu cca 3,5 hodinové délky, jen tentokrát byly některé díly v tomto balíčku dost mizerné kvality, ale pro běžné sledování to pořád bohatě stačí a anime za to nemůže. Jo, a třetí sérii už mám staženou, hurá na to!

Hatsukoi Monster Mia777L 8/10 12345678910 13.01.2020

   »    A to jako vážně? :D To je taková absurdnost, kdy se ještě teď směju a říkám si "Co to proboha vlastně bylo?" :D Dobře, vezmeme pár bishíků a hodíme je úplně v pohodě do páté třídy, oblečeme je do úborů ze základky a přidáme dětskou bezstarostnost, kdy se zajímají jen o párky, prolézačky a hry :D Pak vyhledáme ještě nějakou tu naivnější středoškolačku, která se nečekaně do jednoho z nich zamiluje a bum, anime je na světě :) Musím říct, že příběh je doopravdy originální, dá se říct skoro až úchylný :D A když ještě vidíte ty další postavy s různými úchylkami, nestačíte od zírání zavřít pusu. Nakonec ještě všechno smíchané takovým humorem, že některé situace ten smích vážně vyvolají a kroutíte nad tou nesmyslností hlavou. Popravdě i když se jedná o naprostou šílenost, upřímně jsem se bavila a nevím, jestli hodnotit nižší nebo vyšší číslicí :) Ale asi mávnu nad dějem rukou... blbost vyhrála :)

Yao Shen Ji Gurkh 7/10 12345678910 13.01.2020

   »    Kupodivu velice zajímavý příběh. Také tomu neuškodí propracovaný svět plný magie, kterou se ale musí lidé nejprve naučit a potom ji stále rozvíjet, aby nezůstali pozadu za spolužáky ani protivníky, protože o neustálé souboje - ať už na úrovni šarvátek mezi názorově naprosto rozdílnými spolužáky, nebo později při bojích s nespočetnými monstry, záporáky i jinými postavami. Rozhodně nechybí ani navazování přátelství a první začínající lásky (hlavním postavám, i když na to při bojích nevypadají, je prý okolo 13 let!). A místy, navzdory naprostému odhodlání postav uspět, tu nechybí ani pořádná dávka humoru. Jen je trochu problém to nalézt alespoň s anglickými titulky, ale dá se. Navíc jsem našel všech 40 epizod (naprostá většina má pouhých 7min) spojených do jediného 3,5h trvajícího videa, což neuvěřitelně zkrátí dohledávání! Zjistil jsem, že čínština se například ve vložených písních docela příjemně poslouchá (jen tomu ještě rozumět. :-)). Trochu mi vadila ta 3D grafika, ani né tak kvůli...

Dr. Stone Roby 10/10 12345678910 12.01.2020

   »    V roce 2019 jedno z těch nejlepších co jsme za rok dostaly. Je to vtipné, akční a dost inteligentní. Velmi na mě zapůsobilo neustálé craftění a vytváření něco z ničeho. Tohle anime je tak osvěžující, že jsem skoro zapomněl jak zábavná byla fyzika a chemie na škole. Nezapomněl... pro mě nebyla, ale tady mě to bavilo.

18 If Mia777L 8/10 12345678910 12.01.2020

   »    Velice zajímavé anime pojednávající o snovém světě, spojené s filozofickou myšlenkou Adama a Evy. Překvapilo mě, jak každý díl jel ve svých vlastních kolejích, kdy se neskutečně měnily žánry, jako kdyby každý samotný příběh vytvořil jiný autor... tempo, emoce, životní situace, hudba i grafika. Člověk se rozplýval, brečel, bál se, smál se nad absurdnostmi, nenáviděl... V posledních dílech došlo i samotnému rozuzlení hlavního hrdiny Haruta, který sám o sobě byl jedním chodícím otazníkem. Dobrá, takový finální "souboj" jsem vážně nečekala, ale docela taková změna přišla vhod :) Celkově příjemné zpestření na zahnání nudy :)

Kikou Shoujo wa Kizutsukanai Jake31 5/10 12345678910 12.01.2020

   »    Zpracování je slušné, nicméně nenadechne a ani neurazí. Potenciál byl možná větší, ale za mne poněkud nenaplněn.

Kono Sekai no Katasumi ni Mia777L 8/10 12345678910 12.01.2020

   »    Příběh zachycující období války a poukazujíc na život, který lidé museli vést. Právě daná realita mě nutila se dál dívat. Zpočátku klidný a později dramatický děj, doprovázený "obyčejnou" hrdinkou s hlavou v oblacích, jejž nakonec díky těmto událostem dospěla. Opravdu pohádkově zpracované (hlavně díky kresbě a doprovodné hudbě).

Yakusoku no Nanaya Matsuri Gurkh 7/10 12345678910 11.01.2020

   »    Krásný i když trochu příliš přímočarý a jednoduchý příběh, ale alespoň vás nebude nic rušit při seznamování s hlavními postavami i jejich důvody, proč se účastní tohoto neobvyklého Svátku hvězd (Tanabaty). Zpočátku, ihned prvním dojmu, jsem sice chtěl dát 8/10, ale po určitém odležení si myslím, že tak dobré to přece jenom není a dát 7,5 tady není možné, takže to snížím rovnou na 7/10. A navíc to asi není úplně pro každého - nakonec je tam obrovská spousta čistých a velice silných emocí, jenže to ostatní - příběh, postavy i děj - jsou tím nakonec úplně odsunuty stranou a například ani na otázku proč a kdo to celé organizoval nedostanete vůbec žádnou odpověď. (Ale i samotná myšlenka, že by ještě mohla existovat taková možnost/příležitost je nadherná a pro mnohé by přestavovala obrovskou úlevu.)

Go-Toubun no Hanayome Sagittarius 8/10 12345678910 11.01.2020

   »    Je to samozrejme "dalsi" romantika/harem. Jenze diky postavam patercat a hlavniho hrdiny je to zabavne a mile. Na jednu stranu to pracuje zajimave s klasickymi klise a na druhou to zase do nich pada. Presto jsem se ale u toho bavil a chtel jsem videt vic. Zajimalo me jak si je nakonec ziska na svou stranu a co vsechno se bude dit. Animacne je to velmi pekne. Jen to konci otevrene. Nastesti je potvrzena dalsi serie. Jenze manga porad vychazi :D Takze to urcite skonci take otevrene. PS: Samozrejme mam svoji favoritku :D a jestli s ni neskonci tak na autora poslu kletbu :D Go MIKU go MIKU :D

Akame ga Kill! HoneyPie 10/10 12345678910 11.01.2020

   »    Toto anime je jedno z mojich prvych co som pozeral a zaroven aj jedno z najoblubenejsich. Podla mna je Akame Ga Kill perfektne spracovane anime s vela vynimocnymi scenami. Jedine co mi prekaza je ako skoncilo toto anime. Nie preto lebo by to bol zly koniec ale preto lebo nemam rad takyto typ koncov. Vysoko odporucam toto anime(pokial vam nevadi krv)

Val x Love xBoBx 4/10 12345678910 09.01.2020

   »    Naprosto generické ecchi harém anime. Ke klukovi se nastěhuje 9 holek - valkýr. Aby valkýry probudily svoji sílu, musí s klukem provádět všemožné ecchi věci. Jenomže hlavní hrdina je klasický harém hňup, který v těchto situacích netuší, co má dělat. V tomto anime je hlavní hrdina obzvlášť otravný - už ten vzhled jakéhosi zombie je strašný. Přidejte k tomu fóbii z lidí a jeho neustálé "sumimasen" a je z toho největší mínus celé série. 9 valkýr je vlastně klasická sestava holek z harém komedií. Ničím nepřekvapí, ale narozdíl od hlavního hrdiny jsou alespoň snesitelné. Ty tak tvoří asi jediné plus tohoto anime. Příběh je klasika. Hlavní hrdina musí za pomoci holek se zvláštními schopnostmi porazit hrozbu v podobě bezcharakterních monster. Až ke konci se objeví alespoň nějací "propracovanější" nepřátelé. Jinak je to ale každý díl opakující se klasika: Začátek dílu - bla bla bla, ecchi ecchi. Objeví se monstrum - ecchi ecchi, pak během pár sekund porazit monstrum. Konec dílu. Nic víc tady...

RahXephon enevy 6/10 12345678910 08.01.2020

   »    Hodnotím po půl roce. Není na škodu si uvědomit, co mi zůstalo v paměti. Nejspíš to, že se snažíte díl, co díl, víc a víc zjistit o co vlastně jde?..a to vás pohání. Po dokončení série, ale zjistíte, že ony odpovědi, co jste hledaly úplně tak nejsou. On mě vlastně ani ten příběh moc netlačil, když nad tím přemýšlím. Dost se mi to smývá, protože to je vlastně takové nemastné, nejasné, neurčité... Bavily mě však charaktery. Jejich postupná proměna. Vlastně se divím, jak to všechno mohl hlavní hrdina unést, když se s ním celou dobu pouze vmrdávalo na všech frontách. Jo to bylo fajn sledovat a proto lepší průměr. Taktéž si pamatuji, že jsem celou noc pročítal fóra a další vysvětlení konce. V podstatě až potom se to dá pochopit. Možná shlédnout ještě jednou? Důkladněji. Možná, ale tento titul na dvojitý watching nemá..

En`en no Shouboutai dahakere 3/10 12345678910 08.01.2020

   »    Klasický shonen klamající trailerem, který sliboval vizuální orgie. Místo vizuálních orgií jsme dostali převážně bordel na obrazovce, který se místy nedal ani sledovat. Premisa byla zajímavá, ale těžce nevyužitá. Ano já si myslel ze začátku, že se bude opravdu hasit oheň a ne že se bude bojovat s ohnivýma příšerkama. No je to od autora Soul Eatera (takže co jsem to sakra čekal že), který mě v mích anime začátcích neskutečně bavil, ale to jsem tehdy viděl tak 5 věcí a z toho jedna byl Naruto a druhá Shaman King. Takže si asi dokážu představit, že mladší publikum a zarytí fanoušci žánru z toho budou v sedmém nebi. Já v tom vidím jenom spoustu milionkrát viděného klišé bez využitého nápadu a se spoustou blbostí (držím meč ve špatné ruce ehm), které už mi po těch letech prostě nepřipadají zábavné. Je to škoda, chtěl jsem dalšího zástupce tohoto žánru, který mě bude bavit, jelikož Hero Akademie právě prožívá svůj největší úpadek a o posledních Hříších se dá bavit pouze jako o špatném...

Go-Toubun no Hanayome xBoBx 7/10 12345678910 07.01.2020

   »    Zábavná harém komedie. Myslel jsem si, že to bude stejné jako Bokuben, ale nakonec jsem v tom ani žádnou podobnost neviděl. Nevím proč, ale to učení jsem jim nějak nevěřil, spíš to tam hrálo vedlejší roli (oproti Bokubenu). Na druhou stranu tady byla perfektně podaná ta romantická část a vlastně vztahy s jednotlivými sestrami jako takové. Z grafického hlediska to bylo celkem dobré. Jen mi postavy přišly trochu vyspělé na středoškoláky, ale to je možná tím, jaká anime jsem před tím sledoval. Ale sestra hlavního hrdiny mi tady opravdu přišla jak vypůjčená z Pokémonů (ten účes?). Konec Vám trochu napoví, kterou ze sester si hlavní hrdina nakonec vybere. Nic ale není řečeno přímo, takže věřím, že druhá série s tím ještě zamíchá. Celkově mě tato komedie opravdu bavila a těším se na druhou sérii. 7/10

Higashi no Eden: Gekijouban II Paradise... Mia777L 8/10 12345678910 07.01.2020

   »    Konečné rozuzlení příběhu :) Nakonec jsme se dočkali docela typického konce, kdy by se závěrem mohlo ještě pro některá vysvětlení určitě pohrát :D Ale film měl svůj drift a diváka pohltil do víru myšlenek. Záchvat smíchu nastal až v posledních sekundách anime :) Bačkorám se určitě budem vyhýbat :) Originalita a pohled na daný svět ve mně zanechal různé pocity a trochu i nezodpovězené otázky, přesto si myslím, že film je dozajista vydařený :)

Hinomaru Zumou fratisek 5/10 12345678910 07.01.2020

   »    Další sportovní šónen kde má někdo velký problém s tím, že je malého vzrůstu. Což mu brání uplatnit se v milovaném sportu. Ach jo... To neumí vymyslet něco lepšího? První OP se mi docela líbil druhý už nikoliv. Slabší průměr.

Kabukichou Sherlock fratisek 6/10 12345678910 07.01.2020
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tohle je taková podivnost, která hned od začátků působí dojmem WTF. Překvapivě to vůbec není špatné. Zmixované kdeco do něčeho u čeho si s překvapením uvědomíte, počkat tohle přece znám. To je opravdu případ z povídek o Sherlocku Holmesovi atd... Zajímavý počin mimo střední proud.

Eiga Star Twinkle Precure: Hoshi no Uta... fratisek 5/10 12345678910 07.01.2020

   »    Pro dětského diváka docela dobré. Mimo cílovou skupinu ničím neoslní. Slabší průměr.

Kono Oto Tomare! (2019) fratisek 7/10 12345678910 07.01.2020

   »    Typický hudební školní klub, který je vyjímečný jen tím, že členové klubu se věnují hře na tradiční strunný nástroj - Koto. Pročež je docela škoda, že kromě krátkých úryvků při nácviku. Není hudbu hranou na koto slyšet v delší skladbě prakticky až do závěrečné epizody druhé řady. Anime je celkově zpracované průměrně. Silnou stránku jsou charaktery postav, které jsou sice dokonale klišé, ale fungují společně naprosto skvěle. Slaších sedm bodů.

Netojuu no Susume kolmo 7/10 12345678910 07.01.2020

   »    Zajímavé anime, na mnohokrát omílané téma a tím jsou MMO hry, závislost na nich, odklon od reality a mezilidské vztahy. Jak už tu někdo v hodnocení psal, tak bylo fajn, že hlavní postavy nebyly děti, ale dospělí třicátníci, pro které je vyhoření, či závislost a nějáké vlastní sebeuplatnění ve společnosti rozhodující a především existenční. Bohužel toto dílo je hodně naivní, mnoho až okatých náhod a bohužel, prostě jsem zde hodně situacím nedokázal věřit, což je škoda. To prolínání reálného světa s tím virtuálním by určitě šlo udělat trochu "dospěleji". U něčeho co by mělo mít nálepku seinen pro horní věkovou vrstvu daného žánru bych čekal trochu více. Nicméně i tak se jednalo o příjemné a pohodové anime a nemůžu říct, že bych si jej neužil.

Koutetsujou no Kabaneri: Unato Kessen kolmo 6/10 12345678910 07.01.2020

   »    Pokračování v podobě filmu(nebo tří epizod chcete-li) na které si diváci museli tři roky počkat. Kvalita zpracování je na úrovni první série. Bohužel nepřináší žádné posunutí v ději, ani nic nového, ale rozhodně je to stále lepší než nic i když hlavní zápletka mne osobně moc neoslovila. Snad se někdy dočkáme plnohodnotné druhé série.