• Anime: 9740
  • Uživatelů: 23895
  • Hostů: 195

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Devilman: Crybaby Tsubame 9.00/10 12345678910 20.01.2018

   »    Plně souhlasím s recenzičkou od Vegety, i když jsem žádné předchozí inkarnace této série neviděla, tak nemohu porovnat. Hudba famózní, animace super. Příběh nabušený a poslední 2 epizody... wow... Má to své mouchy, například některé postavy mohli dostat více prostoru a vztahy mezi nimi nebyly dostatečně vykreslené, 10 epizod mi přišlo z tohoto pohledu málo. Taky je nutné podotknout, že tohle anime není pro každého. Sex a násilí první epizody vám dá jasně najevo, co čekat, takže pokud budete znechuceni, nemá cenu se koukat dál, budete jen ztrácet čas. Za mě fantastické anime, které rozhodně doporučuju pro ty, kteří chtějí zkusit něco zcela odlišného od toho, co obvykle vychází a taky pro fanoušky anime a manga historie. Spoustu příběhových elementů z této série možná budete poznávat z jiných pozdějších ikonických anime.

Made in Abyss Akatsuki 9.00/10 12345678910 19.01.2018

   »    Pokud sáhnete po tomto anime určitě vás nezklame. Originální poutavý příběh mě doslova vtáhl do děje. Vše se točí kolem hluboké propasti, na jejíž okraji vyrostlo velké město hledačů pokladů, kteří pomalu odkrývají její tajemství. Nádherná panoramata, divá zvěř, akce, napětí .... jediné co bych tvůrcům vytkl,  moc mladiství věk hlavních hrdinů.  

Hachimitsu to Clover Akatsuki 10.00/10 12345678910 19.01.2018

   »    Tohle anime si získalo mé srdce. Sám jsem studoval uměleckou školu, tak jsem se v některých věcech s hlavními postavami ztotožňoval. Příběh se pěkně odvíjí, nechybí akce, humor ani láska, vše doprovázeno příjemnou hudbou i animací. 

Shokugeki no Souma: San no Sara Roby 8.00/10 12345678910 19.01.2018

   »    Druhá série mi přišla o chlup lepší protože šlo více o vaření a školním životě než o mocenského přetahování mezi školní elitou. Podle mě anime/manga jako je Shokugeki no Souma nepotřebuje nějaké záporáky nebo podobné postavy jako je ultra-temný Azami na kterého by hravě stačilo zavolat policii za v anime řečené události, které jsou daleko za hranou zákona a zdravého rozumu. I bez větších zlosynů svět Shokugeki no Souma fungoval a souboj Polárky vs elitní desítka by hravě nahradil záporáka Azamiho 8/10.

Outbreak Company Roby 4.00/10 12345678910 19.01.2018

   »    Anime je velmi podprůměrné. Celé anime zachraňují poslední dva díly ve kterých máme nějaké zvraty a něco se děje 4/10.

Gekijouban Soushuuhen Overlord dahakere 7.00/10 12345678910 18.01.2018

   »    Jsem za tento recap rád. Sezóny kdy anime vycházelo jsem úplně vynechal a díky tomuto se v klidu můžu podívat na právě vycházející druhou sérii. Jinak co se anime týče je to takovej OPM v PC fantasy hře. Jen jsem po hypu čekal víc. Stále to bylo ale zábavnější jak všechny sword arty a log horizony dohromady.

Fukumenkei Noise Mia777L 9.00/10 12345678910 18.01.2018

   »    Anime s rozporuplnými pocity :) Popravdě jsem si děj dost užívala, i když zde byly scény, které se tak nějak předvídaly nebo opakovaly, ale emoce zapůsobily silně, takže mě to natolik netrápilo :) Alice je docela vtipná postava, i když snad ani jeden díl nemá suché oči a vyšiluje :) Přesto mi není otravná a dost jsem si ji oblíbila :) Momo zase trpí na záhady a Yuzu je prostě praštěný Yuzu :) Musím pochválit i hudbu. Některé písničky se snadno poslouchaly a soundtrack působí fajn :) Celkově řečeno, tragédie se nekoná :)

Drifters OAD Mia777L 8.00/10 12345678910 18.01.2018

   »    Tohle ovíčko představuje předvoj nadcházející série. Je to souhrn dvou, třech dílů následující anime série :) Jelikož jsem si pustila dvanáct dílů dřív než ovíčko, tak jsem se nic nového nedozvěděla :D ale přesto Drifters pro mě předtavuje srdcovou záležitost. Ať postavy, děj, souboje, hudba a humor... všechno je senzační :) tohle je jen ochutnávka. Seroš doporučuji stropro :)

Kekkai Sensen & Beyond dahakere 7.00/10 12345678910 17.01.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak jsem si říkal, jestli zvládnou udržet ten humor na stejné úrovni. Bohužel se jim to nepovedlo...protože ho totálně přepálili do jiné úrovně :D. Epizodní děj tady nevadil jako v první sérii protože se díly konečně věnují i ostatním postavám a právě ty díly o druhých byly většinou nejlepší. Vážnější byl zase až konec, tentokrát pouze 2 díly a nebyla to taková kravina jako předtím. Teda čekal jsem podle ukázek, že se tam ta jeho sestra bude řešit víc, že zastoupí místo po White, ale ve výsledku to ani nevadí. Kupodivu povedené pokračování.

Drifters Mia777L 10.00/10 12345678910 17.01.2018

   »    Po dlouhé době jsem konečně narazila na luxusní kvalitu! :) Naprosto šílené, vražedné a přesto humorné anime. V té šílenosti si člověk oblíbí snad všechny možné postavy, i když je škoda, že některé si moc neužije, nebo jenom prolítnou pár scénami. Mermomocí chci pokračování a rozvoj děje :) Má to svou osobitou animaci se skvělou hudbou a openingem, co dodá na životě a na úsměvu:) Mile mě celé tohle provedení překvapilo :) Ať žijou Drifteři!

One Piece Pseudonym 10.00/10 12345678910 17.01.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Za mně je OP doposud jediné MP anime které si jak jde prod času zachovává kvalitu nejvyšších rozměru. Ba co víc ta "pohádka" kterou znám od svých 8let mně baví už 16let dalších. Jen těžko si dokáži troufat říct zdali někdy uzře světlo světa neco čemu budu moct složit takovou poklonu jako právě OP.

Death Parade Akatsuki 8.00/10 12345678910 16.01.2018

   »    Anime Death Parade mě zaujalo hlavně svým příběhovým námětem. Bylo zajímavé pozorovat jednotlivé charaktery souzených lidských duší, jejich reakce na stresové situace ad. Kladně hodnotím také design hl. postav i animaci a prostředí baru ve kterém se celí děj odehrává. 

Shoujo Shuumatsu Ryokou dahakere 7.00/10 12345678910 15.01.2018

   »    Další z řady výborných slice and life této sezóny. Atmosféra dokonalá (rušilo to jen potkání ostatních lidí, naštěstí jich moc nebylo), občasné vtípky byly výborné (jak asi chutná tank :D), ale musím uznat že tón řeči postav a tempo mě postupně uspávalo. Proto bylo docela složité se na to dodívat, ale dal jsem tomu čas a stálo to za to.  Naposledy jsem měl podobný feeling z Yoru no Yatterman. Yattermani byli teda 10x přepálenější, ale jde o tu atmosféru. 

Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom dahakere 6.00/10 12345678910 15.01.2018

   »    Jedná se o prequel k přicházející 2. kampani hry. Bohužel anglická verze je o rok pozadu oproti japonské a proto většina věcí nedává smysl. Za to ale toto krátké ova nemůže. Bylo pěkné vidět těch několik služebníků, které vlastním v akci. Ikdyž většina jich tam je právě z japonské verze a ti ještě dostupní nejsou.  Uvidíme až se na to podívám za rok. Teď to nemělo moc smysl. Hlavně to neberte jako přímé pokračování First Order, protože mezi tím jsou hodiny děje ze hry.

Guomin Laogong Dai Huijia Maysha 7.00/10 12345678910 14.01.2018

   »    Kde jsou sakra chlapi jako je Lu Jin Nian? Stydlivý, sladký a tak laskavý bishík! Je snad snem každé z nás. Již mám za sebou manhuu i druhou sérii, a tak čekám na překlad třetí. První série je z pohledu An Hao, nicméně v druhé sérii se můžete těšit i na svět z očí Jin Niana. Dle mého názoru bude mít anime nejméně 10 sérií, budou-li se držet předlohy, jelikož se v anime neodehrálo ani 10% z manhuy. Do hlavního páru jsem se zamilovala a jsem ráda, že jsem narazila na tohle anime. Nicméně jsem doslova znechucená tím, jak usekli ten konec první série... Co se týče rozdílnosti mezi předlohou a anime, doporučuji si přečíst nejdříve mangu, jelikož předloha není tak detailní, jako anime, ale jsou tam hlavně ty hlavní body, které v anime chybí a navíc je celkem matoucí, a tak vás to bude nutit si tu manhuu stejně přečíst. Bez přečtení jsem ani nevěděla, kdo je ta mrcha Xu a začátek šel přes mě. Tudíž jestli...

Fate/Apocrypha Roby 2.00/10 12345678910 14.01.2018

   »    Když se dívám na to jakým směrem se Série Fate ubírá je mi na zvracení. Tohle anime je učiněná katastrofa s neskutečně pitomým hlavním hrdinou, pro kterého se všichni z nějakého záhadného důvodu okamžitě obětovávali i když ho znali sotva dvě minuty. Tohle anime je strašná ******.

Devilman: Crybaby VegetaCR 10.00/10 12345678910 13.01.2018

   »    Tak tohle byla lahůdka. Takové old scchoolovky se dnes už jen tak nevidí. Vemte starou mangu převeďte jí do naší doby, nevynechejte vše důležité co z manga předlohy dělalo mistrovské dílo, dejte pořádný hudební doprovod, nabušený 9 díl ( v OVA to tenkrát nemělo tu štávu, když si člověk na postavy moc nezvyknul, ale tady VAU ) a perfektní finále, které bylo tenkrát prostě nadčasové a to vše zmíchejte a máte už na začátku roku anime, ke kterému se budu vždy rád vracet. BOMBA!!!! P.S. Ten opening je naprosto famozní!! Jo a ti co si budou stěžovat na animaci mi můžou víte co:)

Kujira no Kora wa Sajou ni Utau Fariah 9.00/10 12345678910 13.01.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Asi nejlepší anime téhle sezony. Doporučuji se na to podívat všem. Btw hodnocení jsem přidal, potom co jsem shlédl všech 12 dílu tak nevim co to píše za sračky.

Super Lovers HarukaMADS 5.00/10 12345678910 13.01.2018

   »        Co tohle bylo, to by mě zajímalo. Ne vážně, pro mě to bylo takový trochu incestní pedofilní teplý anime. Pár shounen-aiů jsem viděla, některé byly i fajn, ale u tohohle jsem se musela přemáhat k dalším dílům. Kromě vcelku povedeného openingu a dobré animace, to zavání klišém a tupostí na míle daleko. Většina postav mi lezla na nervy, někdy se chovaly i dost nelogicky.     Je zajímavý, jak moc se teďka ve světě řeší sexualizování toxických vztahů, ale pak člověk zjistí, jak velkou  fanouškovskou základnu tohle anime má. Jejich argumenty jako že "Incest to není, nejsou pokrevně příbuzní!" (Pravda, ale chovali se k sobě jako bratři spoustu let, a žili jeden vedle druhého), "Pedofilní to není, Renovi je přece 16!" Opominu-li fakt, že vypadá tak na dvanáct (a v samotném anime to často zmiňují), tak vztah 16 a 26, to je prostě... meh.    Ačkoliv je to smutné, jsem si jistá, že si to své fanoušky najde....

Super Lovers (2017) Akiuchiha 10.00/10 12345678910 12.01.2018

   »    Spočiatku som nevedela čo môžem očakávať od OVA tohto anime. Ale po pozretí prvého dielu som bola moc milo prekvapená. Dielik bol rozdelený na takzvané dva úseky. Kde v prvom mali hlavnú rolu Haru a Ren. A v druhej sa bliskli aj moje obľúbené dvojčatá. Druha OVA bola hlavne zameraná na Harua a Rena, kde nechýbali malé nedorozumenia, ale aj vtipné scénky. Opening a eding ostal rovnaký, aký bol v druhej sérií. Ale kto očakáva, že sa ich zťah posunie na takzvanú druhú métu, tak bude sklamaný. Ale aj napriek tomu to bolo vážne super , vrelo odporúčam každému kto ma rád anime Super Lovers a nielen Harua a Rena.

Kino no Tabi: The Beautiful World - The... dahakere 7.00/10 12345678910 12.01.2018

   »    Některé díly, hlavně za polovinou, byly skoro na 10/10. Pak tu byly ale díly nudné a  totálně o ničem. Jelikož to bylo epizodní, tak to ani moc celku neubralo. Ale zamrzí to, když vidíte, že umí napsat díly jako ten o otrokyni, nebo ten o počátku Kino, kde se řeší děti jako majetek (naprosto nejlepší díl). Naštěstí ke konci těch dobrých dílů byla většina. Starší anime jsem neviděl, tak nevím zda je v tom světě normální, že psi a motorky mluví, ale vrtalo mě to hlavou celou dobu a odpověď jsem nedostal. Animaci i hudbu to mělo ok. Jedno z těch lepších anime sezóny, které občas nabídlo i nějakou akci. A tu tato sezóna potřebovala jako sůl.  

Shuumatsu no Izetta Vikis20 8.00/10 12345678910 12.01.2018

   »    Příběh je velice zvláštní.Popravě čarodějka v (trochu upravené) 2 světové válce se jen tak nevidí. Ale mělo to něco do sebe. Nádech tajemna tomu určitě nechyběl a zápletky měly až nečekané konce. Pokud máte rádi tajemno a akci určitě doporučuji ! Pro milovníky dobré animace ideál. Anime bylo samo o sobě velice dobré a jsem ráda že jsem se na něj podívala na začátku mě to odrazovalo ovšem jsem ráda že jsem anime shlédla.  

Akame ga Kill! FildasCZ 7.00/10 12345678910 11.01.2018

   »    Musím říct, že první díl byl ohromující. Postupem to bylo, jak na dráze chvilkama nuda chvilkama dobré. Ke konci to vzalo za nádech, že umírali hlavní postavy a největší šok mě teprve  měl čekat. Pslední díly byly opravdu emotivní, i když utahané. 

Inuyashiki dahakere 8.00/10 12345678910 10.01.2018

   »    Od začátku do konce jedno překvapení za druhým a hlavně zábava. Jediné co mi opravdu vadilo byly přechody na CG animaci. I když to vypadá otřesně, tak chápu proč to tam je. Děda byl cool, psychopatickej hlavní záporák taky. Konec byl podle mě dostatečně uspokojující. Jen doufám, že nikdy nebude pokračování (to by zas dopadlo...). Soundtrack s openingem v čele skvělej. Akční závěrečné díly se povedly.  Nechce se mi v tomhle hodnocení rozepisovat, protože ani nevím moc o čem. Prostě to stálo za to vidět. Trochu to vzdáleně připomíná Ajina, takže pokud se vám líbil, bude se vám pravděpodobně líbit i tohle, i když to je většinu času spíš taková odlehčená verze. PS u Trumpa sem se válel smíchy po zemi.   

Isekai Shokudou dahakere 7.00/10 12345678910 09.01.2018

   »    Celkem milá chill záležitost, s animací co neurazí. Děje tu moc není, vlastně se jedná o epizodní anime s krátkým představením každého zákazníka restaurace. Nápad taky vcelku originální. Nic extra to nebylo, každý díl šel pěkně šablonovitě, ale co čekat u anime kterou navštěvují fantasy postavičky. Jen jsem nepochopil proč si furt každý dával furt dokola to stejné jídlo. Osobně bych se mohl přetrhnout vyzkoušet postupně celý jídelníček.  Na relax jak dělané.