akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10410
  • Uživatelů: 28474
  • Hostů: 7278

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Granblue Fantasy: The Animation Mia777L 6/10 12345678910 24.11.2018

   »    Těžce průměrné anime. Příběh se zaobírá putováním za dobrodružstvím a setkáním se s novými postavami. To je to nekonečné cestování za hledáním něčeho nebo někoho, ale k tomu dosažení se vlastně ani nepřibližují :) Postavy vypadaly zajímavě, ale nedostaly tolik prostoru na svůj projev, což je škoda. Hudba i animace pohodová.

Elfen Lied Flamerko 10/10 12345678910 24.11.2018

   »    Elfen Lied je hodně dobrý anime, ne dobrý, ve svém žánru bezkonkurenční. Co jsem četl ostatní hodnocení u tohoto anime tak někteří by něměli hodnotit/pouštět si anime který neni v jejich oblíbeným žánru(stačí si přečíst ty zvýrazněný Erotické, Gore atd). Škoda že neni pokračování.

Sakurasou no Pet na Kanojo majel007 10/10 12345678910 23.11.2018

   »    scénky s ducha nepřítomnou Mashiro stojí opravdu za to :), charaktery jsou šílené a člověk se nenudí.

Masamune-kun no Revenge Monster 8/10 12345678910 22.11.2018

   »    Připouštím, že jsem nadšený. A to konec u mě dělá minimálně polovinu úspěchu a tady opravdu nestojí za nic. Tohle annime je silné a slabé v tom, v čem je silná typická manga. Tzn. představí nám dobře vytvořené postavy a provádí s nimi zajímavé interakce. A chybí jí příběh (protože kdo by se dělal s příběhem, když to můžou s každým dílem vyřadit :( ). Čili tohle anime má výborně napsané postavy (furt je to školní rabukome střižené harémovkou - takže přiměřeně žánru) a to je pro mně hodně podstatná deviza. Od první chvíle mě bavilo pozorovat, co a jak dělají a s odhalováním jejich skrytých motivů (které vzájemně netuší) to bylo ještě lepší. Má to velmi slušně napsané dilogy. Má výbornou kresbu a design postav a solidní animaci. Hudba minimálně v openingu je slušná. Základním rozvržením je tohle anime vlastně generická harémovka. Je tu lehce přitroublý hlavní hrdina a kolem...

Koe no Katachi dahakere 10/10 12345678910 22.11.2018

   »    Jeden z nejlépe napsaných lidských příběhů co lze momentálně v podobě anime vidět. Těžko se tu hledají nějaké chyby a i když lze podotknout, že to je občas až moc citově přestřelené, ale stále je to tak uvěřitelné. Porovnání s Kimi no Na wa nemá moc cenu, oba filmy jsou skvělé, ale úplně o něčem jiném. Osobně tento považuji za povedenější, ale to je na každém aby to zhodnotil. A jestli ho doporučuju ? Určitě, ale počkal bych až vám bude alespoň 15 a budete mít v hlavě trochu rozumu. Takže někomu až tak ve 20 nejdříve. :)

Karakai Jouzu no Takagi-san HaitakeTakamashi 10/10 12345678910 22.11.2018

   »    Tady nemám co vytknout. velice dobrá komedie se skrytou romantikou, která nejen pobaví ale i zahřeje, výborně ztvárněné postavy a skvělé scény. I když se nejednalo o celkový příběh. Velice jsem si anime užil.

Uchuu Patrol Luluco Dorwars 6/10 12345678910 22.11.2018

   »    Typické studio Trigger a typický Imaishi. Velké, rychlé, šíleně barevné, šíleně zábavné, parodující spoustu známých anime.

Kuromukuro kolmo 4/10 12345678910 21.11.2018

   »    No, na to že to mělo 26 dílů jsem čekal lepší podívanou. Většina postav byla ze začátku hodně nesympatická, hlavní hrdinku jsem si hodně dlouho nedokázal oblíbit. Vedlejší postavy vesměs tragédie sama o sobě. Animace sice neurazily, ale bohužel ani nenadchly. Hlavní zápletka příběhu byla zajímavá, bohužel je ale většina času v tomto anime věnována hlavně nepodstatným blbostem jako je například zaobírání se zcela zbytečnými a nepotřebnými vedlejšími postavami a ten závěr to bylo něco pro mne nestravitelného. U anime jsem zvyklý na ledasco, ale po 26ti protrpěných dílech z kterých bylo minimálně 2/3 veškerého obsahu jen děj co si nezadal s nějákým podprůměrným fillerem, tak ten závěr opravdu odpustit nedokážu. Ano, po 26ti dílech se dočkáte v podstatě otevřeného konce a hodně toho není vysvětleno, navíc se v posledním díle všechny karty přetočí, tak že já osobně jsem jen koukal a s údivem...

Yuragi-sou no Yuuna-san Tonda 9/10 12345678910 21.11.2018

   »    Perfektní harémovka. Vtipná místy lehce romantická. Úžasně tu sou ztvárněny reakce hlavních postav. Celkově se mi to opravdu hodně líbilo, příběh celkem originální a rozhodně doporučuju shlédnou tuhle překrásnou odrágovačku. Hlavní postava není žádnej ukňouránek a dá se do něj vžít. Rozepisoval by sem se dál, ale hodnocení co ode mně dostává mluví za vše.

Kakyuusei 18+ Gurkh 6/10 12345678910 20.11.2018

   »    Příjemné ke koukání, vlastně spíš obyčejný příběh středoškoláka v posledním járu okořeněný trochou sexu. Měl trochu kliku, že mu to vyšlo během jenoho roku postupně se čtyřmi dívkami, ale celé to dává smysl a příběh se obejde bez neuvěřitelností i vyložených nesmyslů. Na rozdíl od pozdějších hentai je to mnohem umírněnější a méně akční, ale zase to má hlavu i patu a v některých místech tu dokáží vykouzlit i atmosféru, bez ohledu na tu velice starou a jednoduchou grafiku - kdo umí, vystačí si holt i s málem!

Hanebado! Warhemer 9/10 12345678910 20.11.2018

   »    suprově propracované pohyby i oficialní podpora zanček du dobře spracované anime škoda slabšího přiběhu hlavně na konci teším se na pokračování

Tensei Shitara Slime Datta Ken FaxtCZ 9/10 12345678910 20.11.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime velmi comediálního rázu, no přeci kde by jste jinde mohli pod kat Tsundere draka ?Anime mě hodně bavilo doporučuji .

Devilman: Youchou Sirene Hen Roby 7/10 12345678910 20.11.2018

   »    Devilman znovu v akci. A to podařené, když porovnám s OVA z roku 1987, tak se tenhle díl vydařil lépe. Konečně máme Devilmana víc než dvě minuty a vidíme pestrou škálu jeho schopností. Mnohem více akce než v předchozím OVA a to je za mě jen dobře 7/10.

High School DxD Hero natsu69 8/10 12345678910 19.11.2018

   »    1. graficky to bylo nic moc. Podle mě se to k tomu anime nehodí. 2. to rozdělení příběhu bylo taky nic moc. ALE i přes to tomu dávám 8/10 jelikož to pro mě bylo jako starý high school dxd a konečně se uzavřela etapa mezi rias a issei, takže to mi udělalo velkou radost a rozhodně mě to překvapilo.

Sakamoto Desu ga? Warhemer 10/10 12345678910 19.11.2018

   »    super anime no prostě cool postava :) hodně jsem se bavil

Papa no Iukoto o Kikinasai! HaitakeTakamashi 9/10 12345678910 19.11.2018

   »    Well, hoodně pěkné anime, se skvělým hlavním hrdinou,.. opravdu pěkné téma a i zpracování, nebylo tam nic co by nedávalo smysl, vše bylo jako ze skutečnosti(problémy). Pěkné vedlejší postavy a skvělé vztahy. Nevím co víc dodat, hodně se mi líbilo, i když jsme od toho nic nečekal.

Pocket Monsters XY: Hakai no Mayu to... AkatsukiTobi 8/10 12345678910 19.11.2018

   »    Jsem fanouškem jistého japonského myšlení, které věří, že příroda je posvátná a každý zásah do ní ubližuje všem živým tvorům. Zjevení se samotného Arceuse, Boha Pokémonů a jeho zásluh ve filmu mi vrátilo vzpomínky na Princeznu Mononoke.

Pokemon the Movie XY: Ring no Choumajin... AkatsukiTobi 4/10 12345678910 19.11.2018

   »    Anime mi přišlo dosti přihlouplé, ale přičítám mu k dobru scénu bojujících legendárek.

Pocket Monsters XY AkatsukiTobi 7/10 12345678910 19.11.2018

   »    Anime jako takové se mi velice líbilo. Celková práce na postavách byla dobře odvedena. Líbilo se mi vizuální zpracování a hudba. Ale bylo poznat, že se od původní série dost liší...

Hunter x Hunter (2011) nottallama 10/10 12345678910 19.11.2018

   »    Jedno z nejlepších, nejzáživnějších a nejnapínavějších anime co jsem kdy viděl.. Bavil jsem se u každého dílu a hltal ho plnými doušky. Bohužel toto anime není nekonečné, tak mě opravdu mrzelo, že skončilo a musel jsem se s hrdiny rozloučit. Anime hodno pokračování 10/10

Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! Warhemer 2/10 12345678910 18.11.2018

   »    ejvíce ufnukana hlavní postava co jsem kdy viděl

Sword Art Online Alternative: Gun Gale... shargeras 2/10 12345678910 18.11.2018

   »    Odpad. So SAO to nemá nič spoločné, okrem názvu.

Saint Onii-san Pira 6/10 12345678910 18.11.2018

   »    V podstattě se od seriálu (OVA) nic moc nezměnilo, hodnotil bych film stejně. I když tu byla drobná návaznost, více by se mi líbilo rozsekání do několika kratších episod a v vlastně to i bylo více povídek v jednom snímku. Humor byl opět takový slabší, ale náladu nezkazil. Časem jsem si začal myslet, že bych musel být mnohem větším znalcem Japonské kultury a stylu života, abych pochopil jemné detaily a jestli se tam schovává více vtipů. Rozhodně jsem postrádal překlady různých nápisů na tričkách, která hlavní hrdinové nosí každou chvíli jiná.

Saint Oniisan (2012) Pira 6/10 12345678910 18.11.2018

   »    Myslím, že mnohem víc by tomu i slušelo, rozsekání na více kratších episod. V podstatě byl každý díl dvě / tři samostatné povídky. Humor byl celkem slabý, ale náladu to nezkazilo a bylo to unikátní. Být toho více, už by to mohla být nuda.

Devilman: Tanjou Hen Roby 5/10 12345678910 18.11.2018

   »    Na mě to bylo až moc Gore. Nejsem dvakrát velkým fandou tohoto žánru, ale legendárního Devilmana jsem prostě chtěl vidět. Zápletka je fakt blbá, ale pro takovou Gore-akci to postačí.