• Anime: 9787
  • Uživatelů: 24146
  • Hostů: 126

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Hotaru no Haka Afal99 9.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Jaké jsou základní a neotřesitelné lidské hodnoty? A jsme skutečně všichni takoví, jací si myslíme že jsme? Nebo... je Svět opravdu takový, jak ho vidíme? Válečný konflikt a boj o vlastní existenci nás a našich blízkých se nás přeci netýká a nikdy týkat nebude, že ano? Naše činy nebo naopak nečinnost už v dnešní době přeci nic nezmění. Naivita a nevědomost jsou krásné, ale nebezpečné věci. Stejně jako nenávist a strach. Toto je dílo, které vzniklo právě z důvodu lidské hlouposti a zapomnětlivosti. Nelze jej soudit podle toho, jestli jste se u něj bavili, jestli se vám líbila kresba a podobně. Poutavé je nicméně dostatečně. Člověka dokáže přikovat na místě až z toho mrazí. Zpracované je mistrovsky. Je především velmi barvité, konkrétní a dívá se s otevřenýma očima dostatečně z blízka na to, aby měl člověk možnost si uvědomit, co je důležité a co by měl chránit.

Gekijouban PriPara: Minna de Kagayake!... fratisek 9.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Cosmic Red Flash! Písničky z PriPara Ok. Segmenty mezi nimi obsahují spoustu trapných slovních hříček a celé jsou mizerné a divně ujeté. Vytknu evidentní cenzuru na Merkuru (můj vnitřní pedobear protestuje) naštěstí je znát ze strany autorů určitá vzpoura :-( 

Short Peace fratisek 6.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Tohle by si zasloužilo hodnotit každou povídku zvlášť. Jednu věc k výtce mají společnou. Rovnou do děje a z pozadí příběhu se nedozvíte nic nebo jen minimum. Za zhlédnutí to určitě stojí. Čistých šest bodů. 

Umi ga Kikoeru Vanda 7.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Kedže sa jedná o Ghibli film bola som dosť sklamaná. Dejovo je to docela o ničom a kresba tiež nestojí za veľa. Ale, aby som to nehodnotila príliš prísne kvôli mojim nenaplneným očakávaniam, musím uznať, že správanie postáv v príbehu, ktorý nám bol ponúknutý je veľmi realisticky zachytené, čo robí tento film zaujímavý. Jedná sa o taký oddychový film. 

Hirune Hime: Shiranai Watashi no... Vanda 8.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Myslím, že kombinácia snového sveta s tým skutočným nie je veľmi dotiahnutá do konca, čo sa prejavilo hlavne na konci. Určite nezaspíte keď visíte za jednu ruku a pod vami je 30 poschodí prázdna. Taktiež ma docela irituje, že stále neviem čo sa naozaj stalo jej mame. Ale inak sa jedná o pomerne zaujímavý príbeh. Rozhodne stojí za pozretie :D

Shoukoku no Altair Pravda 9.00/10 12345678910 18.02.2018

   »    Do tohohle se mi moc nechtělo, protože tam není magie. Ale nakonec jsem se nemohl odtrhnout. Skvěle vykreslené postavy i příběh. Stejně tak i vývoj obojího. Postavy se přizpůsobovaly taktice protivníka, což mě nadchlo.  Ani chvíli jsem se nenudil, přestože byl hlavní hrdina takový pacifista. 

Mushishi Zoku Shou 2 Pira 10.00/10 12345678910 17.02.2018

   »    Pokračování naprosto špičkového seriálu, které si dokáže uchovat svoji kvalitu. Kdo měl rád předchozí Mushishi nemůže být zklamán ani tímto. Je to sice půl roku, kdy jsem viděl předchozí sérii, ale nejspíše jsem se moc těšil, a tuto zhlédl v pár dnech. Možná proto je jediné, co bych vytknul, pocit mírné opakovatelnosti, ale pořád nic strašného. Převládá, že každá episoda má samostatný děj a stále skvělou atmosféru, jen také hodně podobnou. Jsem teď na hraně jestli za to nestrhnout bodík z hodnocení, ale poslední dvojitá episoda si mě opět naprosot získala.

Yoru wa Mijikashi Aruke yo Otome fratisek 3.00/10 12345678910 14.02.2018

   »    Z tohohle vláčku jsem měl včas vystoupit. Přejdu k věci: nelíbil se mi styl kresby a animace. Příběh je ze škatulky když to neuvidíte o nic nepřijdete. Nebýt hudby a písniček dal bych pouhé dva body. Nuda a celkem ztráta času.    

Da Yu Hai Tang fratisek 7.00/10 12345678910 14.02.2018

   »    Čínský animovaný film který skutečně nelze než nepochválit. Kvalitní kresba, animace, hudba. Příběh který připomene fantaskní atmosféru kterou znáte třeba z cesty do fantazie :-)  Slušných sedm bodů.  (čínskou mytologii příliš neznám - docela by mě zajímalo kolik toho v téhle směsce bylo původního a co uměle dodané) 

Gekijouban Gudaguda Fairies tte Iu Eiga... fratisek 3.00/10 12345678910 14.02.2018

   »    Jen pro fanoušky gdgd víl. Z pohledu náhodného diváka si tento film nezaslouží víc jak tři body do hodnocení. Za sebe mohu říct, že jsem se celkem dobře bavil a normálně bych dal do hodnocení slabších šest bodů. (hlavně díky krkr ta nezklame) Nicméně i když jsem fanouškem protentokrát budu přísnější.

Magi: Sinbad no Bouken (2016) cukerinecek 10.00/10 12345678910 13.02.2018

   »    Tento prequel mě bavil mnohem víc, než hlavní série. Sinbad je naprosto úžasná postava, mrzí mě, že to má tak málo dílů. Chtěla bych vědět, jak založil Sindrii, proč Drakon přišel o svou lidskou podobu, kde vzal své další společníky... Bylo by fajn, kdyby bylo odvyprávěno tohle všechno.

Deadman Wonderland BSHarou 6.00/10 12345678910 13.02.2018

   »    Po relativne zajimavem zacatku to slo rychle zkopce.

Memory (2009) Pira 7.00/10 12345678910 12.02.2018

   »    Animace už mi přijde celkem zaostalá, ale někde jsem četl, že to byl jen studentský projekt, tak to nechci upolně kritizovat. Celkově to prostě nezáří a nevyniká, ale v pár minutách to sdělí celkem lidským způsobem příběh jednoho života v blízké budoucnosti a současně vyznačí, že se jedná o minulost a vzpomínku. Klasické téma pomíjivosti života.

Kiznaiver Pira 8.00/10 12345678910 12.02.2018

   »    Prvních 5 episod se mi zas tak moc nelíbilo (tak na 6/10), nápad propojení toho co cítí lidé byl dobrej, ale dojem byl spíš jako z by to bylo nedotažené - divné prostředí, bizarní a nereálné situace a tak dále. V 6. Episodě přišel zlom a všechno najednou začalo být úžasné (10/10). Hlavním důvodem byla i změna středobodu příběhu, který už se vůbec netočil kolem nějakého seznamování s hrdiny, prostředím a situací (např. co tam pořád dělají ty ošklivé kostými slepic?), ale zaměřil se na emoce. Právě pojetí jejich propojení mezi hlavními hrdiny a použitá filosofie se mi velmi líbili a z Kiznaiver-a udělali výjmečný seriál. Proto mě tak překvapil zase konec a celkové rozuzlení příběhu, které se mi zdáli možná zase nějak neohrabané.Hudebního doprovodu jsem si i všímal a byl jsem spokojený, ale Opening byl rozhodně tou nejlepší skladbou a rád si ho poslechnu zas.

Tsubasa Chronicle: Tori Kago no Kuni no... Mia777L 6.00/10 12345678910 12.02.2018

   »    Nu, děj nebyl nijak úchvatný. Jelikož se jednalo o pouhých 35 minut, tak se veškeré události narychlo uspěchaly a to samotnému příběhu neudělalo dobře :) Co však musím zmínit je kvalita animace. Najednou jsou barvy ostřejší, postavy více vypracovanější, i když teď se to více vlévá do ramen :D Dokonce se i zlepšují určité efekty :) A hudba zůstává stále tak epická :)

Tsubasa Chronicle Mia777L 7.00/10 12345678910 12.02.2018

   »    Na to, že dané anime už má svůj určitý věk působnosti, tak kvalita není tak hrozná, jak by se dalo očekávat :) Původní myšlenka působí zajímavě. Sice se jedná o typické dobrodružství, kdy postavy cestují za určitým účelem, ale nikdy vlastně daný příběh neskončí jednou sérií, občas ani pěti sériemi :) Neustále putování, akce a emoce, avšak cíl prozatím v nedohlednu :) Přesto děj nijak neuráží a některé postavy mají zajímavé charaktery :) Navíc mě potěšilo, že se zde objevily i postavy z XXXHolic a dalších známých děl. Proto i animace nepřekvapuje, kde je všude samá ruka a noha :D Co mě však nesmírně potěšilo, je samotný soundtrack za asistence Yuki Kajiury :) Některé skladby zněly senzačně :)

Towa no Quon HeimdallCZ 7.00/10 12345678910 12.02.2018

   »    Pokud půjdu rovnou k věci, pak u tohoto anime zmíním... Příběh, který diváka hezky postupně vtáhne do středu dění neboť má už od začátku slušně našlápnuto. Postavy, které jsou od sebe odlišitelné a uvěřitelné. Hudební zpracování, které se také v podstatě povedlo neboť vždy uspokojivě doplňuje celkovou atmosféru. Kresbu, která sice plně odpovídá době ve které toto anime vzniklo, ale i dnes je zvolený styl naprosto bez chybičky a v pořádku. Ano, určitě se z tohoto anime dalo vyždímat ještě mnohem více, ale na druhou stranu vše dohromady hezky funguje a i když tohle dílko asi díru do světa neudělá je třeba říct, že zde tvůrci odvedli kus smysluplné práce. Jediné na co bych si asi nakonec dokázal postěžovat je poněkud otevřený konec, ale člověk asi nemůže mít všechno... 

Boku dake ga Inai Machi Vanda 10.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Toto anime bolo pre mňa prevratné. Po jeho dopozeraní som dospela k predsavzatiu "žiadne anime cez skúškové!" Nebola som schopná sa od neho odtrhnúť, takže som ho musela najprv dopozerať. Zo začiatku som si nebola veľmi istá tým námetom o ceste do minulosti, ale bolo vyvinulo sa to na úžasný príbeh. Páčilo sa ako na konci vyriešili fakt, že zmenil minulosť. Skvelé anime, vrele odporúčam.

Netojuu no Susume Vanda 10.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Úžasné anime! Hodne som sa pri ňom nasmiala. Aj napriek tomu, že som po  pozretí prvého dielu vedela povedať ako to skončí, príbeh mal prekvapivo veľa zvratov a hĺbku. Dúfam, že bude ďalšia séria :D

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Komja 9.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    u tohodle anime jde o praštěnou zábavu! nic jinýho na tom nehledejte ;) 

Dansai Bunri no Crime Edge Vanda 6.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Po prvom diely som mala pocit, že to už nemá ako pokračovať, preto ma následujúce diely milo prekvapili. Potom však nastáva akési rozpoltenie anime. Namiesto toho, aby sme pokračovali v krvavej dráhe, ktorú sme začali prenášame sa do sveta roztomilosti a romantiky. Čo sú úplne paralelné štýly a v tomto anime podľa môjho názoru spolu veľmi nehrajú. Keď sa zamyslím nad dejom tak je v podstate o ničom. Navyše anime neskončilo, takže sa predpokladá druhá séria... Charakter postáv tiež nebol nijako extra rozobratý. Nie je to až také hrozné, lebo som to zvládla dopozerať, ale nijak nadšená nie som.

D-Frag! HeimdallCZ 7.00/10 12345678910 11.02.2018

   »    Jakožto anime ze školního prostředí bych tenhle kousek zařadil asi do lepšího průměru, protože díky mnoha úsměvným momentům jsem se při sledování jako divák nenudil. Stejně se, ale nedokážu zbavit pocitu, že si na tohle anime brzo už asi nevzpomenu. Zkrátka jde spíš o typ šuplíkového anime, které si schováte ideálně na dobu kdy nebudete mít na co kouknou a nebo u čeho budete chtít čistě jen relaxovat... Postavy, včetně kresby, hudby a scénáře jsou zpracovány celkem slušně, ale jak jsem již zmínil nějakou tu hloubku zde nečekejte. Pokud ovšem D-Frag! pojmete čistě jako oddechovou záležitost, pak určitě nebudete zklamáni. ;-)

Karneval (2013) cukerinecek 9.00/10 12345678910 10.02.2018

   »    Hezká animace, vtipné a zajímavé charaktery, zajímavé prostředí. Doufám, že bude další série. :)

Charlotte cukerinecek 9.00/10 12345678910 10.02.2018

   »    Tak můžu říct, že tohle mě opravdu hodně překvapilo. Nejdřív jsem si myslela, že každý díl bude jen o tom najít nějakého se schopnostmi, ale tak to rozhodně není. V 6 díle přišel naprostý zlom, co se dělo potom, jsem vážně nečekala. Dala bych 10 bodů, ale z důvodu jedné smrti, která přišla na konci a která mě téměř rozplakala, musím o bod ubrat. 

Keppeki Danshi! Aoyama-kun Warhemer 9.00/10 12345678910 09.02.2018

   »    perfektní a srandovní anime v každem dile se dobře pobavíte