• Anime: 9353
  • Překladů: 61081
  • Uživatelů: 31140
  • Hostů: 220

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Ansatsu Kyoushitsu (2015) dodo134 10.00/10 12345678910 19.07.2017

   »    tohle anime je skvělé má v sobě všechno komedii ale i vážnost animace je skvělá a je vidět že si na ní někdo dal práci. Příběh je snadno pochopitelný a zajímavý .opravdu jsem si tohle anime oblíbila :))

Ansatsu Kyoushitsu zerosan88 3.00/10 12345678910 18.07.2017

   »    Ansatsu Kyoushitsu - tohle OVA předchází sérii a mělo na ni diváky navnadit. Bohužel se to nepovedlo, protože výsledek diváka spíš odradí. Animace je hodně odfláklá a dabing občas nepřesný. Co se děje týká, tak se zaměřuje na třídní výlet do Kyota. Bohužel tento díl samostatně nefunguje, vtipy vyznívají planě a ani jako přiblížení postav nevyzní dobře. Postavy zde působí ploše a nezajímavě. Tohle je hodně špatně zpracované.

Dungeon ni Deai o Motomeru no wa... Mia777L 9.00/10 12345678910 18.07.2017

   »    Pokračování, které dozajista překvapilo. Za prvé jsem nečekala, že se bude jednat o jakoby stejnou sérii, kdy se nám akorát příběh točí z jiného pohledu a tou hlavní postavou se stává protentokráte Ais a náš Bell se tam občas jen mihne, aby to s dějovou linií sedělo :) Avšak se řeší úplně jiný problém a tím pádem děj má svou originální podobu a nestane se, že by se člověk nudil. Další věc, kterou musím vynachválit, jsou zachycené boje, které zanechávají neuvěřitelný dojem, zvláště souboje ke konci a znovupromítnutí Argonautova vzestupu :) Animace slušná a soundtrack naprosto k sežrání, dodává správný říz :)

Gekijouban Mahou Sensei Negima! Anime... HeimdallCZ 4.00/10 12345678910 16.07.2017

   »    Tak trochu jsem doufal, že závěrečný film bude mít alespoň v rámci mezí nějakou tu návaznost na předchozí OVA. Ovšem je pravdou, že jsem si předtím nepřečetl již existující hodnocení od ostatních uživatelů a tak si za výsledné zklamání můžu jenom já sám, ale na druhou stranu kdybych dopředu tušil, do čeho jdu, asi bych si tenhle pokus o zakončení s největší pravděpodobností nechal ujít... Přitom stačilo jen málo a z tohoto anime mohla být opravdu kvalitní série. Být tak kresba a hudba už od začátku alespoň na takové úrovni jaká byla v tomto filmu a mít za kormidlem někoho rozumného, kdo by během celé této pouti nezačal dělat takové příběhové skoky, že by se za ně nemusel stydět ani kdejaký olympijský skokan. Pak by se na tom už snad vážně nedalo nic zkazit, ale nemá cenu brečet nad rozlitým mlékem... Holt to dopadlo, jak to dopadlo.

Magi: Sinbad no Bouken (2016) Mia777L 8.00/10 12345678910 16.07.2017

   »    Byla jsem vcelku překvapena touhle sérií, jelikož jsem si představovala naprostou katastrofu, a ono to tak horké nebylo :) Sice jsem musela překonat větší nechuť, jelikož Sinbad zrovna nepatřil mezi mé oblíbené postavy, ale postupem času nešlo jsem měnila názor, že až tak tragickou postavou není :) Navíc jsme se dozvěděli něco o jeho minulosti a poznali jeho nádherné a skvělé rodiče. Navíc dobrodružství doplňoval i humor, kterého zde bylo víc než v původní sérii :) Musím pochválit příjemnou animaci a dokonalou hudbu!

Rewrite Sagittarius 7.00/10 12345678910 16.07.2017

   »    Prvni co me prastilo do oci ehm tedy do usi byla melodie Rewrite - Daisy. Dale potom co me prastilo tentokrat opravdu do oci byly jednotlive pribehy vedlejsich postav. Ty byly velmi zajimave a silne. Co se tyce hlavniho pribehu tam je to trosku slozite rici protoze se tu delo neco mnohem vic nez bylo ukazano. Je tu jedna velka zakladni myslenka se kterou anime pracuje (prepsani). Je velmi zajimava ale neni tu na plno ukazana. Proto jsem zvedavy jak se s ni dal bude pracovat ve druhe serii. Myslim tim posledni scenu z prvni serie. Co je hlavnim cilem Kagari. Prvni 2-3 dily byly trosku pomale. Pak se to rozjelo. Animacne ok. Silnych 7/10.

Mahou Sensei Negima!: Mou Hitotsu no... HeimdallCZ 6.00/10 12345678910 16.07.2017

   »    Tentokrát se hlavní postavy vydávají za dobrodružstvím do magického světa a zde končí veškerá sranda i vtipné hlášky. Zkrátka tvůrci nyní vsadili na poněkud vážnější atmosféru a musím říct, že nakonec nebylo špatné pozorovat všechny protagonisty v novém světle. Samozřejmě ani teď na nás tvůrci nezapomněli a tak se i v této mini sérii objevují zcela nové a neokoukané postavy, o kterých nevíme prakticky ani ťuk. To vše je doplněno hezkými časovými skoky, protože do 4+1 dílů zkrátka děj na minimálně 12 epizod nenacpete, ani kdybyste se na hlavu stavěli, no a teď už máte asi tak přibližnou představu o této opět ne zcela čistokrevné OVA sérii. Bohužel po zhlédnutí si jen říkám, jak proboha někdo dokázal takhle vyloženě plýtvat zdroji a raději neudělal regulérní druhou sérii... Co se dalo přehlédnout jednou, nedá se bohužel podruhé, a proto snižuji hodnocení na 6/10.

Shokugeki no Souma: Ni no Sara Atemi 10.00/10 12345678910 16.07.2017

   »    Obrovská škoda, že tých častí je len 13... Rovnako ako prvá séria, ani druhá nesklamala, naopak priniesla ešte viac napätia a ešte viac súbojov a shokugeki. Proste úžasné :) 

Shokugeki no Souma Atemi 10.00/10 12345678910 16.07.2017

   »    Jednoznačne najlepšie anime o varení vôbec a nebudem preháňať, ak napíšem, že sa mi páčil každý detail. Dej hlavne pôsobí veľmi motivačne, kvôli hlavnej myšlienke nikdy sa nevzdávať, aj napriek nekonečnému počtu sklamaní a prehier (konkrétne v tomto anime ich je 490).I keď to možno vyznieva otrepane v Shokugeki no Souma to naozaj zabralo :). Možno aj preto sa to pozerá rýchlo a svojím spôsobom zanecháva anime dobrú priam premotivovanú náladu a pocit, že dokážete skutočne všetko... Hlavná postava, Yukihira Souma sa začlenila medzi moje obľúbené postavy a nedá mi nepodtrhnúť, že mi často pripomínal Naruta, no ešte lepším spôsobom, pretože konečne hlavný hrdina nie je tzv. "budižkničema", ktorý na konci zázračne dostane rozum, ale niekto koho si jednoducho musíte obľúbiť :). Celkovo anime obsahuje veľké množstvo iných postáv, ktoré sú primerane popísané a priblížené, pričom každá je výnimočná a...

Mahou Sensei Negima!: Shiroki Tsubasa Ala... HeimdallCZ 7.00/10 12345678910 16.07.2017

   »    Je pravdou, že po stránce kresby a hudby se tato OVA série oproti sérii původní posunula směrem kupředu. Dokonce i dialogy a různé situace byly dotaženější a vtipnější. Ovšem člověk se nemůže zbavit dojmu, že se autoři nedokázali rozhodnout, jestli chtějí udělat regulérní druhou sérii nebo OVA sérii. Ve výsledku tak dostáváme něco mezi a to určitě nevzbuzuje zrovna dvakrát dobrý dojem. K tomu si přidejte ještě zjevení zcela nové postavy Inugamiho Kotarou, o kterém se vlastně nic nedozvíte, ale všichni se chovají jako by ho znali odjakživa... Když to shrnu tak se něco zlepšilo a něco se zase zhoršilo. Proto zatím zůstanu na stejném hodnocení jako u předchozí série. No, snad to příště dopadne lépe.

Mahou Sensei Negima! HeimdallCZ 7.00/10 12345678910 15.07.2017

   »    Tohle anime již nepatří zrovna mezi nejmladší a po zhlédnutí vyvolává spíše trochu té nostalgie, ale proč ne, když to nakonec vůbec není na škodu. Mahou Sensei Negima! je takový ten druh jednoduchého anime, které si klade za cíl hlavně zabavit a lehce pobavit diváka, což funguje překvapivě ještě i dnes. Je vidět, že autoři přesně věděli, čeho chtěli dosáhnout a netlačili zbytečně na pilu, když to nebylo třeba. Příběh je jednoduchý, přímočarý a plyne si svým vlastním tempem. Jednotlivé postavy jsou slušně a hlavně uvěřitelně zpracovány, kdy každá má své vlastní problémy, vlastnosti, ... To vše je ještě doplněno na tu dobu povedenou kresbou a hudbou. A ačkoliv bych toto anime dnes zařadil do cílové skupiny diváků spíše do 12 let, tak při správném rozpoložení určitě nebudou litovat ani ti starší. Jde zkrátka o takové to odpočinkové anime, u kterého člověk může zcela vypnout....

Sousei no Onmyouji HeimdallCZ 6.00/10 12345678910 15.07.2017

   »    Musím se přiznat, že jsem docela zvažoval u čeho s hodnocením tohoto anime začít, ale abych případné diváky rovnou v úvodu nějakým způsobem neodrazoval, začnu asi u toho nejlepšího, co lze na tomto anime najít... V této souvislosti tedy nepochybně stojí za zmínku kresba, která se opravdu povedla a hudební zpracování zejména OP/ED a samozřejmě i námět příběhu - kegare vs exorcisté. Bohužel samotný scénář je na anime o 50ti dílech poněkud slabým odvarem... Ústřední myšlenkou celého anime bylo především to, že zesílíme a všechny ochráníme, což v anime zaznělo tolikrát, že se z toho postupně stalo docela slušné klišé. Příběh byl po celou dobu přímočarý a po většinu času tedy lehce předvídatelný. Vážně mě celkem mrzelo, že autor či autoři nebyli u diváka schopni udržet sebemenší pocit napětí případně zvědavosti, neboť když už se jim něco...

Eromanga Sensei HarukaMADS 5.00/10 12345678910 14.07.2017

   »    K čemu mít příběh, vtip a originální charaktery, když máme loli! Loli zachrání celé anime! Muhaha!  Teď vážně - Eromanga-sensei je jedno z nejpřecovanějších anime jarní sezony. Příběh žádný, ploché a protivné charaktery, vztah kráčející na hraně incestu, vtipné scény ani tak moc vtipné nebyly. Neviděla jsem předchozí práci mangaky, ale po shlédnutí Eromangy ani nechci.    Dívat se na to dá, ale nejvíce si na tom smlsne pedo-bear. Ale abych nebyla moc zlá, opening byl povedený a vykreslení postav také nebylo špatné.

Chihayafuru kroana 10.00/10 12345678910 14.07.2017

   »    Po dlouhé době něco, co mě opravdu chytlo. Karuto je opravdu zajímavá hra, ale my evropané jsme na ni příliš líní:-)Alespoň si ve svém okolí neumím představit nikoho, kdo by tak tvrdě dřel, aby zvládnul hru intelektuální i fyzicky náročnou zároveň. Charaktery super, i když mě místy vytáčela tupost hlavní hrdinky. Bohužel chápu, jak se cítí postavy okolo ní, protože já jsem úplně stejně zabedněná v jiném oboru:)

Eromanga Sensei VegetaCR 3.00/10 12345678910 13.07.2017

   »    Tohle anime je až moc přeHAJPOVANÉ. Jo dalo se na to koukat, ale člověk se u toho moc nezasměje a autor prostě jen kopíruje svojí předchozí práci Ore no Imouto ga, která ke konci totálně zklamala a tady to nevidím jinak. Prostě zase sestřička ( ikdyž tady už nevlastní ten incest by mu znova asi už neprošel ) s bratrským komplexem a nevlastní onii-chan co by si taky dal říct. Těhle anime je poslední dobou mraky a štve mě, že dotohodle nastrkají prachy a na klasiky, kde nejsou lolitky se totálně vybodnou. Chápu, že kluci japonský jsou asi na tohle v téhle době ulítlí, ale tohle je už fakt moc.

Eromanga Sensei Tsubame 2.00/10 12345678910 13.07.2017

   »    Achjo... Jediné plus pro tohle anime je, že dívčí postavy vypadají moc roztomile, což je podle mě jediný důvod proč se na tohle anime koukat. Děj je neexistující, postavy absolutně nekonzistentní. Nedává to vůbec žádný smysl. Některé postavy jsou zcela zbytečné... jako ten kluk z plážové epizody. Čas zde nedává žádný smysl, nejstarší postavě je 15, ale už všichni prodávají bestsellery a licence k anime a bůh ví co ještě. Animace je neuvěřitelně odbytá, až na pár světlých výjimek jsou to jen statické obrázky, které se sem tam pohnout. Vypadají dobře, ale animací bych to moc nenazývala. Jediné, co mě drží je moje představa o tom, že MC je zcela vypočítavý parchant. To poslední co by chtěl je, aby jeho sestra kdy opustila ten pokoj, ale pro případ, že by se náhodou někdy osamostatnila si drží kolem sebe skupinu děvčat jako zadní vrátka... Jinak se bojím, že to dostane další sezónu, protože poslední...

Kyoukai no Rinne HaitakeTakamashi 9.00/10 12345678910 13.07.2017

   »    Jako odpočinkové bezstarostné anime to bylo parádní. Mělo to šmrnc, nějaký originál, zábava i super postavy a nějaký ten příběh. Vše mi tam sedělo a tvořilo to velice příjemný celek, na který jsem se velice rád podíval. Doufám že další série budou na tom ještě lépe.

Oushitsu Kyoushi Haine HarukaMADS 8.00/10 12345678910 13.07.2017

   »         Další pěkné anime z jarní sezony. Opening byl povedený, stejnak i ending. Animace byla udělaná zvláštním, ale originálním stylem. Žádný těžký příběh, i přesto si toto anime dokázalo udržet mou pozornost.      Co se postav týče, tak mají do originality daleko, ale jejich sympatie, osobnosti, inteligentce a to všechno stálo za to. Navíc každý prodělal jistý vývoj k lepšímu a každý měl dostatek prostoru.      Největší plus celého anime je Heine, Královský lektor. Příjemný charakter, pěkný vzhled a jeho nízká výška byla roztomilá.      Mrzí mě, že se větší popularity dostalo ptákovinám jako třeba Eromanga-sensei... :P

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho dahakere 5.00/10 12345678910 13.07.2017

   »    Další totálně průměrné fantasy, bez žádné přidané věci, která by to nad totální průměr dostala.  Měl jsem tu rozepsané dlouhé hodnocení o tom proč to bylo tak průměrné (Ani dobré ani špatné ale stále dívatelné, ano děti to ta 5 v hodnocení znamená). Pak jsem si uvědomil, že to bylo plné spoilerů a tak jen napíšu menší výčet. Chemie mezi hlavními postavami nefunguje. Jde vidět že se o to anime snažilo ale ne. Obracení záporných postav v dobro nikdy nic nevylepší ba naopak. Hlavně, když je to udělané takhle příšerně. Pohnutky všech záporných postav byly naprosto šíleně nesmyslné. To co se zde nazývá válkou je prostě jen menší potyčka mezi 2 skupinami. Příběh byl stavěn na magii, ale ta zde až na jeden duel obsahovala 3 kouzla a jedno z toho bylo léčení (aji Roku de Nashi... mělo na to že to byla na první pohled stupidní harémovka magii zvládnutou lépe). Vizuální orgie se taky nekonaly. Nápad...

Koe no Katachi saarix 10.00/10 12345678910 11.07.2017

   »    Ani není třeba psát celkové hodnocení, protože to lze vše shrnout zde. Pokud vám nevadí příběh založený trochu na lítosti, citech a lásce, tak můžu tohle anime 100% doporučit. Jedná se mistrovský kousek a za mě jednoznačně 10/10! Geniální počin i se super animací a hlasy/hudbou.

Little Witch Academia TV dahakere 7.00/10 12345678910 11.07.2017

   »    Začátek byl super. Klasika Trigger, kde se dějí šílenosti a Anime se nebere moc vážně. To se někde za půlkou obrátí. Nějaký díl to funguje, nějaký ne. Přišlo mi to jako docela škoda, ale chápu že 25 dílů "o ničem" by asi lidi netáhlo. Kdo má výtvory studia co dokáže udělat anime o mluvící uniformě rád, bude mít rád i  tohle a bude se bavit. Já se mezi tyto lidi počítám a i když to byl od nich slabší výtvor (je to anime o čarodějkách na škole...), tak jsem se převážně většinu dílů bavil. Docela pobavily reference na power rangers a dokonce i starwars apod. Musím zmínit geniální díl v hlavě Sucy (houbová holka a nejlepší charakter z anime), to bylo prostě geniální. Hlavně nehledejte nějakou hloubku v ději a prostě se bavte. Konec byl klasicky přepálenej, ale to jsem od Triggeru čekal. 

Hagure Yuusha no Aesthetica Gurkh 7.00/10 12345678910 11.07.2017

   »    Hodně zábavná a dost akční jízda s trochu netypickým "ničemným hrdinou" ze zajímavého prostředí paralelních světů, kde jsou normální souboje i používání magie a extraschopností. Slušná grafika i doprovodná hudba, zajímavě nakousnutý příběh a podařená partička postav jsou plus, to že ničemný Akatsuki má i v nejvážnějších situacích všechno na háku spíš mínusem, stejně jako věčně vřískající ženské postavy i stále dokola se opakující situační fórky. A příběh je sice zajímavý a jde i překvapivě do hloubky, jenže to skončilo vlastně hned po první části a pokračování prý zatím nemá ani manga. - Škoda, bylo by na co se těšit. Takže, pokud vás neleká fan servis se spoustou dívčích kalhotek a podprsenek, ať už oblečených nebo s oblibou hlavním hrdinou kradených během soubojů, ani oddechově nevážný tón tohoto anime, tak směle do toho.

Kuzu no Honkai Kwaze 9.00/10 12345678910 10.07.2017

   »    Příběh je zajímavý a trochu zapletený tedy pro mě jelikož nemám tolik zkušeností v životě tak sem občas nechápala ale je to luxusně vymyšlené až na ten konec sice s něco takového očekávala ale trochu mě to zklamalo. Postavy jsou dobré jde vidět jak jsou charaktery postav reálné moc se mi to líbilo ale musím uznat že si to budu muset zkouknout znovu za pár let až budu mít větší rozum

Yozakura Quartet: Hana no Uta zerosan88 7.00/10 12345678910 10.07.2017

   »    Yozakura Quartet: Hana no Uta - tohle je v podstatě takový restart tohoto anime, bez nutnosti znát původní sérii. Přesto je však dle mého lepší se na ni podívat, protože pak snáze pochopíte charaktery a způsob jednání postav. Příběh je podobný původní sérii, díky tomu je opravdu hodně rozvětvený a obsáhlý. Tato série je však příliš krátká, než aby se dalo o ději mluvit nějak více uceleně. Občas se tak stane, že některé podstatné věci jsou vynechány nebo tak zrychleny, že je pomalu nezaznamenáte. To však nemění nic na tom, že toto zpracování je mnohem svižnější, zábavnější. Hudební podklad i animace jsou zde také o něco lepší. Ani jedno zpracování sice nedosahuje kvalit mangy, ale rozhodně již nejsou tak daleko. Přece jen toto anime má opravdu velký potenciál jak v příběhu, tak ve způsobu jeho vyprávění. Celkově mi tak vadí jen krátkost této série a také slabší postava záporáka.

Sankarea (2012) Mia777L 4.00/10 12345678910 09.07.2017

   »    Hmm... tahle Ovíčka byla dost slabá :) Pvní sice ukazovalo něco z minulosti, ale tolik informací nepředalo :) Druhé už bylo jaksi o ničem. Celkově kdybych se na to nepodívala, nic závratného by se nestalo :)