• Anime: 9570
  • Uživatelů: 22615
  • Hostů: 116

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Last Exile: Gin`yoku no Fam Pira 8.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Rozhodně doporučuji si chvilku počkat od předchozí série, protože první, čeho jsem si všimnul byla celkem značná podobnost. Opravdu jsem si chvilku nebyl jistej jestli se nejdná o hodně volný remake, jak byly některé klíčové reálie stejné. Jinak je to pokračování velmi volné, vyměnili se hlavní hrdinové a jen některé dříve známe vedlejší postavy se tam mihnou jako připomínka předchozí série - až na Dia jsem nevnímal, že by tam jiná starší postava hrála významnou roli.Příběh mi přišel více zaměřený na válku a politické prostředí. Tři hlavní postavy, hrdinky, byly zaprvé menší počet a zadruhé o něco méně zajímavé, tekže pokračování je, jak to obvykle bývá, slabší. Do toho ještě pro mě nebyla zcela jasná záporná strana. a konec byl takový.. prostě na všem byla nějaká drobnější chybička nebo měnší nedostatek, ale sledování jsem si celkově užil a časem si budu pamatovat spíš to lepší.

Gekijouban Date a Live: Mayuri Judgement zerosan88 4.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Gekijouban Date a Live: Mayuri Judgement - tohle je film, který se nesnaží zvýšit laťku nastavenou předešlými sériemi DaL, ale naopak se ji snaží podlézt co možná nejníže. Autoři recyklují svůj nápad tentokrát v podobě filmu a možná díky tomu se dočkáme pouze 1 nové postavy. Postavy, která je vlastně úplně zbytečná pro samotný děj a slouží spíše jako chodící kulisa. Přitom to tak nějak vypadalo, že se nám autoři snaží vnutit myšlenku, že film je o ní. Když se nad tím zamyslím, tak z celé stopáže filmu tato postava mluvila a zasahovala do děje maximálně 5 minut. V tomto filmu se taky nedočkáme prakticky žádné odpovědi na předešlé otázky, ale přibudou nové (třeba co je to sakra za kouli??). Všechny postavy se zde samozřejmě objeví, ale většinou se jen tak mihnou, protože jejich počet je prostě moc velký. Tento film je tak pro mě spíše špatně poskládaným slepencem již viděného.

Date a Live: Encore zerosan88 7.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Date a Live OVA - rozšíření druhé série DaL, které se zabývá postavou Kurumi. Ta byla z mého pohledu nejzajímavější z celého anime a tento speciálek mě potěšil. Navíc se autorům o5 podařilo vytvořit dílo, které je o něco lepší než samotná série.

Date a Live II zerosan88 6.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Date a Live II - předpokládané pokračování, které se dle mého nese ve stejném duchu jako předchozí DaL. Nedostatky jsou zde stále patrné, ale přibyly nové. Autoři naštěstí navazují na předchozí sérii a snaží se rozvíjet děj. Nicméně tahle série DaLII má dosti "studený" start a opravdu zajímavé věci se začnou dít až ke konci. Díky tomu jsem se v prvních dílech občas nudil a zvažoval zahození. Posléze se děj trochu probudí, ale autoři vsází hlavně na rozšíření počtu postav. To by samo o sobě nebylo až tak špatné, ale ve spojení s dalšími nedostatky to je znát. Navíc je konec až moc "useklý", protože je jasně ukázáno pokračováni v podobě filmu. Celkově tak tato série šla s kvalitou dolů, a pokud někdo byl na vážkách už u prvního DaL, tak tuhle sérii ani nemusí koukat.

Date a Live: Date to Date zerosan88 8.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Date a Live OVA - Další z tradičních rozšíření pro hlavní sérii. Tahle krátká jednohubka mě však překvapila, protože mi přišla lepší než samotná série. Vtipy zde krásně fungují.

Date a Live zerosan88 7.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Date a Live - pokud bych měl vybrat anime, které obsahuje nejvíce klišé, tak tohle by se umístilo mezi top 3. Celé anime je jimi doslova protkáno. Je to taková směs všeho, dle receptu pana pejska a kočičky. Začátek anime je hodně zajímavý a vše šlape jak má. Bohužel s postupujícím dějem jde kvalita dolů. Hrdina je charakterově nevyrovnaný a občas reaguje na stejné situace diametrálně odlišně. Také již výše zmíněná překombinovanost dle mého DaL škodí, protože přes ten nános neměli autoři prostor vysvětlit mnohé důležité věci. Díky tomu tak dle mého úplně zapadl zajímavý koncept přenesení "randících her do reálu". I když uznávám, že výběr ze 3 možností byl občas nudný, hlavně však kvůli způsobu výběru. Celé anime zachraňovala animace a slušně udělané souboje. Tohle je anime, které podruhé uvidí jen málokdo.

Made in Abyss kolmo 9.00/10 12345678910 21.11.2017

   »    Made in Abyss je rozhodně zajímavé dílo, kvalitní a originální snad ve všech směrech. Je vidět, že s dobrým rozpočtem a správnými lidmi, jde i dnes vytvořit skvělé anime. Snad se dočkáme pokračování, protože příběh je neuzavřený a mnoho otázek nezodpovězených.

Black Clover (2017) Izmo 8.00/10 12345678910 20.11.2017
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tí čo dali 0 by si mali pozrieť najprv celú sériu. To isté je u Mangy, začiatok nič moc, ale potom je to super. Inak spracované je presne ako Manga a to sa mi veľmi páči.  

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! 2:... zerosan88 7.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! 2: OVA - rozšíření série, které pro mě překvapivě dosáhlo o něco vyšší kvality než samotná série. Představení Kazumova předchůdce, který selhal a nechal po sobě "dárečky" je přesně to, co druhé sérii chybělo. Také vrácení do jemných náznaků ečči prospělo.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! 2 zerosan88 6.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! 2 - pokračování, které se drží trendu klesající kvality. Asi tak bych tuhle sérii popsal. Dějová linka je o něco slabší a bohužel hlavní deviza humor, už tolik nefunguje. Některé vtipy jsou již ohrané a jiné nevychází tak, jak by měly. Je zde hodně vidět střídání lepších a slabších dílů. Asi nejsilnější mi přišly díly okolo kultu Axis s onseny. Postavy jsou bez vývoje a není zde ani žádná další nová postava, která by se výrazněji zapojila a nabořila streotyp. Tohle pokračování na mě působí hodně uspěchaně, aby dokázalo dosypat kasičku po úspěchu první série. Přesto má anime i světlejší momenty a ve většině případů pobaví.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! OAD zerosan88 7.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! - další OVA rozšiřující sérii, které se nese ve stejném duchu. Jediná změna je snad v tom, že OVA je mnohem více ečči. Kazuma se zde prostě rozjel.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! zerosan88 7.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! - další taková jednohubka, která asi většinu diváků potěší, ale málokdo si ji pustí znova. Tohle anime tak trošku vykrádá všechny předešlé úspěšné anime tohoto žánru a jednotlivé prvky míchá do sebe. Vlastně celé anime si budete říkat, že tuhle scénu jste někde viděli, tuhle taky... Kono Subarashii tento mix mohutně podporuje komedií. Díky ní se člověk nasměje a mnohdy odpustí různé chyby. Jako například místy odfláklou animaci, postavy levitují ve vzduchu, chybící končetiny... Anime se veze na současných trendech a díky humoru a trhlosti mu to prostě prochází. Anime je trhlé, zábavné a plyne příjemným tempem bez nějakých záseků. Pro odreagování výborný kousek.

One Punch Man: Road to Hero zerosan88 8.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    One Punch Man: Road to Hero - Klasické rozšíření série, pokud se série líbila tak tohle OVA potěší. Příběhově se toto OVA odehrává před samotným seriálem. Přiblíží nám jak Saitama začínal, kde vzal svůj oblek a jak blbě vypadal s vlasy :-)

One Punch Man zerosan88 8.00/10 12345678910 20.11.2017

   »    One Punch Man - kolem tohohle anime panoval docela velký rozruch, proto jsem si jej na chvíli uložil "k ledu". Když jsem si jej teď pustil, tak musím říci, že to rozhodně není anime pro velké masy. Je to spíše oddechové anime, které zkrátí čekání a potěší fanoušky akce. Tohle anime záměrně (?) úplně postrádá příběh (i když se o něj autoři u konkurenčních anime většinou hodně snaží). Autoři One Punch vše sází na brutální akci, podpořenou skvělou animací a dobrou hudbou. Tenhle mix funguje opravdu dobře a dokáže diváka připoutat k obrazovce. Hlavně již několikrát zmíněná animace dělá opravdu velký kus práce. Autoři navíc nabourávají zažitý koncept hrdiny, který putuje pro získání větší síly. Tohle vše dělá z OP velmi zajímavé dílo. Nicméně je tu jedno velké ALE. Neznám mangu, ale bojím se dalšího pokračování. Díky výše uvedenému se další a další díly budou stávat stále více...

Natsume Yuujinchou Roku Mia777L 9.00/10 12345678910 19.11.2017

   »    Natsumeho a jeho dobrodružství se nemůžu nabažit :) ať už dojemné příběhy, či trošku více dramatu neuškodilo :) Tohle anime své jedinečné kouzlo, na které jen tak nezapomenu :)

Charlotte Sagittarius 7.00/10 12345678910 18.11.2017

   »    Zacatek zajimavy. V polovine vyborne (nemocnice a jeji dusledky). Pak ale prisla ve 3/4 takova divna berlicka ktera nedavala moc smysl (skladiste, hlavne chovani postav). Z tech udalosti pak vnizklo finale ktere trvalo jen 1 dil a to byla skoda. Klidne by na tom mohlo byt postavene cele anime. Ehm znim trosku jako retard ale nechci psat co se tam stalo. Animacne ok. Hudebne taky. Bavil jsem se. Silnych 7/10

Quanzhi Fashi Komja 9.00/10 12345678910 18.11.2017

   »    No zvládnul jsem to zhlídnout během jde na jedinej zátah = něco na tom anime je :D Hlavní hrdina se dostal na školu jenom díky tomu, že jeho otec dal jejich dům jako zástavu. Hrdina je považován za nejslabšího na škole a nic na tom nemění, že jeho element je "oheň" což je jeden z nejsilnějších elementů, ale aby toho nebylo málo tak má i druhý element což je "blesk" a to je nejsilnější, ale to drží jako svoji tajnou zbraň :) a teprve na konci ukáže čeho je schopný

Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii... HaitakeTakamashi 8.00/10 12345678910 18.11.2017

   »    Docela mě to překvapilo. Začátek měl docela rychlý rozjezd, kde se nám uvedlo téma  a motiv anime, které byly svým způsobem dost originální a pěkně zpracované. Samostatný děj už záleží na každém jak se mu zalíbí. Mě se třeba zalíbil, i když nebyl tak, jak jsem ho chtěl. Konec jsem moc nepochopil, ale závěr šel z toho jasně poznat. V celku tohle anime bylo povedené, a záleží na každém, jak si ho pobere a jak ho vstřebá.

Makai Ouji: Devils and Realist Vikis20 9.50/10 123456789 18.11.2017

   »    Anime mě mile překvapilo i když mělo pomalejší rozjezd (podle mě).Postavy,hudba a kresba tady se snad nedá nic vytknout. To co příběhu chybí je podle mě romantika ale to je jen detail.

Shingeki no Kyojin dodo134 10.00/10 12345678910 18.11.2017

   »    originální námět jedno z nejlepších anime jaké jsem kdy viděla

Eiga Precure Dream Stars! fratisek 4.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Kruciš o čem to bylo... Naštěstí mi obrázek osvěžil paměť. Tv série kuchtičkových pre-cukrářek je fakt nudná. Zaplaťpánbůh byl film malinko lepší a vydržel jsem se na něj koukat. 4.5 bodu.

Meitantei Conan: Kara Kurenai no Love... fratisek 5.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    V rámci filmů s Conanem je tento lepším průměrem. Jen přidám upozornění že jde o počin spíš pro věrné fanoušky než nového či náhodného diváka.

Kono Sekai no Katasumi ni fratisek 7.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Nevšední všední film. V tomto koutě světa je příběh obyčejné dívky která žije na vesnici a dospívá ke konci druhé světové války. Styl kresby, celková atmosféra a tón vyprávění příběhu jsou záměrně laděné tak aby působil klidným až pohádkovým dojmem. Vážnějším se stává až úplně na konci a o to lépe tento všední lidský příběh působí. Film se asi většinovému diváku příliš líbit nebude. Za sebe hodnotím 7 body.   

Blame! (2017) fratisek 5.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Pochválím slušnou animaci a celkem slušný dojem z atmosféry postapokalyptické budoucnosti. (oboje ale není nic výjimečného) Neocením příběh a jestli měl být Killy hlavní postavou tak jsem jako divák neznalý předlohy měl dojem že tam hraje vedlejší druhé housle. Slabší průměr. 

Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de kolmo 7.00/10 12345678910 17.11.2017

   »    Ze začátku tohle anime mělo naprosto skvělý humor a z některých scének jsem "padal smíchy"(cca první tři díly). Poté celý děj chytil temnější a vážnější nádech, kde se bohužel už nic komediálního a humorného nedělo. Až to celé nakonec přešlo do harémovky, kde se na pozadí odehrává jakýsi temný příběh "vílí války" a na závěr se už víceméně řešily jen hlavní hrdinky a jejich city k hlavnímu hrdinovi(což už bohužel byla opravdu velká nuda). Celé to víceméně nemá žádné zakončení a vzhledem k tomu, že je tohle anime tři roky staré, tak se asi pokračování nedočkám. Kresba je pěkná a roztomilá a musím vychválit OP i ED, který jsem si pokaždé rád poslechl. Celkově jsem byl s tímto dílkem i přes nudný závěr spokojen a mohu jej doporučit. Je to mezi 6 a 7, dávám nakonec sedmičku.