• Anime: 10093
  • Uživatelů: 26507
  • Hostů: 174

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Denki-gai no Hon`ya-san dodo134 8.00/10 12345678910 22.06.2018

   »    u tohohle anime jsem se ohromně nasmála, jak z charakteru postav tak i skvělého prostředí.

Bloodivores dodo134 3.00/10 12345678910 22.06.2018

   »    tohle anime mě nezaujalo absolutně ničím.  Chvíli je  příběh uspěchaný, chvíli se vleče. Narůstají otázky, na které nejsou odpovědi. I když došlo k nějaké dobré akci, byla tak špatně zpracovaná, že mě to nudilo. Čekala jsem od zápletky víc.

Sword Art Online II dodo134 5.00/10 12345678910 22.06.2018

   »    Ze začátku mi přišlo lepší než první série, dokud v první polovině skvělý akční příběh neskončil. druhá polovina byla už jen ztráta času . 

Netojuu no Susume dodo134 9.00/10 12345678910 22.06.2018

   »    anime mělo krásný a uvolňující děj. Postavy byly zábavné a dobře zapadaly do prostředí MMO hry .

Yami Shibai 5 HarukaMADS 6.00/10 12345678910 21.06.2018

   »    S Yami Shibai je to jak na houpačce, první a druhá série úžasné krátké horror příběhy, třetí a čtvrtá série fantasy nechutné nesmysly. Jak to je s tou pátou?   Rozhodně nedosahuje kvalit první a druhé série, ale opouští fantasmagorická témata a spíš se opět zaměřuje na klasické strašidelné historky, čímž předčila třetí a čtvrtou. Rozhodně to za zhlédnutí stojí =) Těším se na šestou řadu.  

Fractale Mortiz696 10.00/10 12345678910 18.06.2018

   »    Velice podařené anime. Hluboký a tajemný příběh mě ihned okouzlil. Nenechte se odradit prologem na který jsem před lety dal já a udělal jsem velkou chybu ani zamálo nevypovídá o budoucí zápletce příběhu.

Ajin (2016) mfyb 10.00/10 12345678910 18.06.2018

   »    Tohle mě opravdu vzalo, a to tak, že fest. Animaci možná chvílemi chybí vyšší framerate, ale ta hra světel a stínů je úžasná. Stejně tak je úžasná motorika lidských těl, zachycení mimovolních pohybů apod.  Dějově jsem stejně tak spokojený. Některé postavy občas překvapí svým chováním/myšlením, ale nikoliv nerealisticky - seriálu to dává další rozměr.  Pro mě je tohle jeden z těch nejlepších seriálů vůbec a nemůžu jinak než za 10.

Re:Creators Mia777L 8.00/10 12345678910 17.06.2018

   »    Ze začátku jsem byla trošku zmatená, než jsem se do děje ponořila, ale stálo to za to :) Příběh obsahuje vskutku zajímavou pointu, navíc mi částečně připomíná Fate-Stay sérii, kdy se hrdinové z jiných světů přesunou do "reálného světa", lepší než být uvězněný ve virtuálním světě jako SAO :) Nachází se zde hodně postav, které si člověk oblíbí, jenom nemají tolik prostoru pro vlastní příběh :) Přesto některé scény dojímaly, rozesmály nebo pozvedly diváka ze židle :) Při posledních bojových scénách tuhla krev v žilách a samo sebou ty zvraty způsobily infarkt :) Líbilo se mi vystupování tvůrců, kterým byla ponechána naprostá reálnost. Jenom Souta spíše zachovával neurčité charakterové postavení. Animačně příjemně zpracované, zvláště bojové efekty :) Hudba opět famózní. Soundtrack poslouchám neustále, zvláště Abyss Waltz. Co se týká openingů, blahodární pro uši, endingy mě nijak...

Kotoura-san flanky 6.00/10 12345678910 17.06.2018

   »    Tohle anime se tváří hodně vážně, a přitom už ve druhém a třetím díle ztrácí prakticky celý potenciál, který v sobě tato série měla, ať už samotným tématem či prvním dílem. Celé se to totiž zvrtne ve školní ecchi, které se sice snaží druhá půlka série trochu vyrovnat, ale dojmy z prvních dílů zkrátka na diváka zapůsobí natolik, že už se je pravděpodobně nepodaří úplně smazat. Velká, velká škoda, zvláště pak proto, že ta druhá půle vůbec nebyla špatná, protože se v ní řešily jednotlivé postavy kroužku osob s "magickými" schopnostmi a to poměrně do detailů, mnohdy zcela vážně. Problém prostě je, že druhá půle neměla na co navázat.

New Game!! flanky 8.00/10 12345678910 17.06.2018

   »    O stupeň slabší série, která, jak už se zmínil hodnotitel přede mnou, řešila více vztahy a trochu pozapomněla na tvoření hry. Samotná hra je přitom nesmírně zajímavá a mně osobně se líbila více, než předchozí hra v předchozí sérii, a to právě svou jedinečností. Zatímco v jiných sériích by řešení vztahů a jejich rozvíjení nebylo známkou horšího ohodnocení, tady (a zvláště pak ve srovnání s předchozí sérií) to bylo menším nedostatkem. Navíc, se v druhé půli objevily dvě osoby, které mi byly silně nesympatické. Sice jejich chování, s ohledem na vysvětlení důvodů v závěru série, bylo pochopitelné, přesto se nemůžu ubránit tomu, že mi tam prostě ty dvě postavy neseděly. Už jenom tím, že přijdete do nové firmy a chováte se tam, jako kdybyste byli zkušení matadoři, kteří zde pracují několik let. Mít dobré výsledky na škole totiž neznamená vyznat se ve skutečné problematice a už vůbec se...

New Game! flanky 9.00/10 12345678910 17.06.2018

   »    Skvělá série, která je perfektně zvládnutá, jak co do grafického zpracování, které je nádherně barevné a propracované, tak i co se týče příběhu a postav. Navíc, s prostředím, tedy nahlédnutí do počítačového průmyslu (jak se tvoří hra, co je potřeba znát, čím si musí jak autoři hry, tak i samotná hra projít), je poměrně jedinečné a těžko bychom tematicky hledali podobné anime. I přes všechny tyto kladné stránky nemohu dát plný počet bodů z jednoho jediného důvodu - ačkoli je to milé a klidné anime, obávám se, že mi dlouho v hlavě nezůstane. Přesto mohu jednoznačně doporučit.

Imouto sae Ireba Ii. BSHarou 10.00/10 12345678910 14.06.2018

   »    Akorat spravny mix komedie, ecchi a sympatickych postav. Neni to asi anime, ktere vam zustane dlouho lezet v hlave, ale behem koukani vsech 12 epizod najendou se urcite budete bavit.

Toaru Kagaku no Railgun S Sagittarius 7.00/10 12345678910 11.06.2018

   »    Jsem rozpolceny. Asi nejdriv napisu 3 zasadni problemy co jsem mel s pribehem. 1) Je super ze vidime arch sester z pohledu Misaki a jeste casove driv nez byl v serii Index. Jen jeho finale byla kopie toho stejneho finale z Index serie. Chapu ze to logicky jinak skoncit nemohlo ale proste to nechalo hodne pachut v ustech ve smysl - hmm koukam na uplne stejne 2-3 dily co jsem videl v Index anime. 2) Od 18 dilu az do finale je ten posledni pribehovy arch hodne slabej. Nezajimava postava Febli. Pribeh okolo nuda. Jedine pozitivum je finalni vyvinuti charakteru Misaki. 3) Navic finalni vyreseni problemu je hovadina a strasne rychle se to shodi ze stolu. To jsme nemohli dostat o dil vic ? To jsme radeli meli dil o tom jak navstevuji kamaradku v nemocnici nebo vari jidlo ? Nemam nic proti temhle epizodam ale kdyz je to na ukor finale.....   Animacne je to hodne kvalitni. Souboje jsou dynamicke. Hudba taky ok. Nove postavy byly zajimave. Koukal jsem ze hodne hodnoceni bylo dano pred...

Gekijouban xxxHOLiC - Manatsu no Yo no... Pira 6.00/10 12345678910 10.06.2018

   »    Rozhodně hodnotím jako takové slabší OVA, které mužete vidět někdy od první série. I když to bylo natočeno dříve, já bych doporučoval se v seriálu nejdříve seznámit s postavami. Animaci se snažili trochu vylepšit a oživit, ale nevnímal jsem to jako změnu k lepšímu. Příběh byl zpracován celkem napínavě, ale nějak mi to nezapadalo do konceptu seriálu. Vnímal jsem tu jinou náladu a celkové zaměření bylo spíše na bizardnost prostředí, které se tu vyskytuje jen v této "episodě". Prostě seriál mi přijde lepší, propojenější, smysluplnější a tento film nedosahuje jeho kvalit. (Přinejmenším kvalit druhé série, kterou jsem viděl těsně předtím.)

xxxHOLiC: Kei Pira 8.00/10 12345678910 09.06.2018

   »    Už to bylo pěkně dlouho co jsem viděl předchozí sérii, takže jsem málem zapomněl některé vedlejší postavy, ale aspoň se mi teď dobře posuzuje série jako celek. Měl jsem chuť na trochu mysteriózna a oddechu a to jsem přesně dostal. Příběhy byly mnohem lepší než jsem očekával, takže bych dával i lepší hodnocení, nebýt Watanukiho a jeho přehnaného tajtrdlikování. Myslím že jsem to vytýkal i minule, je to sice způsob humoru, ale mě to nesedí, když hlavní postava takto vyčnívá svými emocionálními excesy, nebral jsem to ani moc jako způsob uměleckého vyjádření. Stejně tak si člověk občas všimne nepřirozené délky končetin, a pak to trochu skřípe, ale jinak je animace přiměřeně kvalitní. Teď bych byl strašně rád za nějaké pokračování. Některé nové postavy nedostali ani dostatek prostoru a spadají spíš do episodálních charakterů, ale přesto je autor vrátil na scénu zpátky. Jen nevím, jestli je to...

Shikabane Hime: Kuro Mia777L 6.00/10 12345678910 08.06.2018

   »    Druhá série Shikabane shlédnuta :) Popravdě jsem z celého tohohle anime trochu zmatená. Ze začátku je to utahané a děj mě lehce vytáčí. V polovině začíná příběh nabírat na intenzitě a divák se do něj lépe dostává. Při posledním díle opět narážíme na otevřený konec a říkám si, jsem ráda, že to mám za sebou :D Popravdě by potřebovaly některé věci doladit, protože pár záležitostí si lehounce protiřečí. Hudba nic moc a animace průměrná. Vcelku protichůdné pocity :/

Yama no Susume Tsubame 6.00/10 12345678910 06.06.2018

   »    Roztomilé oddychové anime, které neurazí ani nenadchne. Klasický zástupce žánru roztomilá děvčata něco dělají.

Made in Abyss majel007 10.00/10 12345678910 05.06.2018

   »    jednoduše wow. Hodně mě to překvapilo. Čekal jsem něco špatného s sice zajímavým prostředím, ale jinak plochým příběhem či hloupostí postav, a taky hned z kraje jsem dostal přes bulvu kresbou, ala lehké chibi a postavy z kterých čířilo hele věkově jsem někde mezi školkou a základním stupněm....... oh jak jsem rád že sem se donutil to stáhnout a mrknout na první díl. A jak moc jsem byl rád že jsem se mýlil při prvním dojmu.Anime má hrozně zajímavé prostředí, prakticky fantazii se meze nekladou. postavy jsou docela dost pestré a mají svou osobnost a pohnutky, kresba se ve výsledku i hodí a k mému překvapení zvratků, moči a krve bude dostatek...... k tomu přidejme špetku magie a okouzlující hudby a budete se cítit opravdu uspokojeni. 

Brave 10 Pira 6.00/10 12345678910 04.06.2018

   »    V mých teenagerských letech by mě to pravděpodobně muselo nadchnout o dost více, ale teď jsem měl pocit, že seriál nic nového nepřináší. Ano bere si to stejnou inspiraci z historie a legend Japonska jako již více starších i mladších seriálů, ale mám pocit, že tím to nebylo. Bylo to spíš tím, že tyto legendy a historie, byly tak trochu to jediné co dělali příběh a postavy pro mě něčím zajímavé. Asi i střety a souboje mě nijak moc nezaujali. Taky jsem pochopil, že seriál zpracovalo asi 8 svazků mangy co vycházeli ~5 let. Pokračování mangy vychází už let asi 7 a nejspíše i stejným tempem, ale to co bylo v seriálu mi přišlo jako velmi málo obsahu. I když na to budu pohlížet jen jako na úvodní sérii, kde se má naše očekávání teprv zažehnout, tak to je dost průměrné

Fate/Extra: Last Encore Tupouni 8.00/10 12345678910 03.06.2018

   »    Nevšiml jsem si, že by FATE série byla založená primárně na boji. Navíc, k boji tam došlo, jen anime má jaksi 10 dílů a nemohli tam cpát duely trvající 4 díly. Saber se chovala, tak jak se chová ve hrách a za to mají sakra velké plus, takže za mne veliká spokojenost. Kresba, pokud jste někdy alespoň na minutku zahlédli hru, tak nemůžete nikdy tvrdit, že se tam nehodí. Fate/Extra není Fate/Stay night ani jeho pokračování. Kresba i animace převážně od 2. poschodí byla výborná a opening, i když se jednalo o pouhé poskakování saber, jsem nikdy nepřeskočil, protože prostě byla radost to sledovat.Netvrdím, že to je nejlepší anime na světě. Bylo nešťastně vypuštěno do světa, bez sebemenšího vysvětlení o co jde a lidi pak neví co viděli. Anime samo o sobě nefunguje a tak jak bylo udělané ani fungovat nemůže a to považuji za největší chybu. Po technické a obsahové stránce to bylo na dobré úrovni a pro fanoušky...

Code:Realize - Sousei no Himegimi Akiuchiha 10.00/10 12345678910 03.06.2018

   »    Mne sa anime moc páčilo, bolo super. Sršalo tam vtipmi, ako aj akciami, očakávanými, ako aj neočakávanými zvratmi.  Dokonca aj hlavná hrdinka mala dobrý charakter a snažila sa pomáhať svojím priateľom, nečakala kedy bude sama zachránená, takže za toto ma u mňa veľké plus. Koniec ma veľmi milo prekvapil. Toto anime zaraďujem k tým ,ktoré si určite minimálne ešte raz pozriem.

Fate/Extra: Last Encore Pravda 4.00/10 12345678910 02.06.2018

   »    Co to sakra bylo? Hlavní hrdina - nečekaně - zcela nevýrazný a nudný. Celou dobu jsem jen čekal, až ta nuda skončí. Anime založené na boji a k žádnému boji tam ani nedošlo. Místo toho se prostě párkrát máchlo mečem jako nějakým klackem, použil se vznešený fantóm a aloha. Saber byla sice hodně zajímavá, ale udělali to tak děsně, že jsem si k ní ani nemohl vytvořit vztah. A kresba? Styl série Bakemonogatari mám rád, ale k Fate se to absolutně nehodí. Nemluvě o tom, že holky byly kreslené jiným způsobem, než kluci. Akorát to rušilo.

Deadman Wonderland LukynNar 6.75/10 1234567.758.759.75 01.06.2018

   »    Toto anime mělo dobrý nápad a začáteční spád byl velice pěkný, ale pak to potřebovali urychlit. Z toho důvodu a těch výše toto anime doporučuji zkouknout pro oživení žánrů. Kvalitu to má, ale také bohužel i spoustu chyb.

Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to... Akiuchiha 7.00/10 12345678910 30.05.2018

   »    Začiatok bol veľmi sľubný , miestami vtipné, zábavné, menšia akcia. No napokon anime nesplnilo moje očakávania. Ale celkovo to bolo milé anime, ale nie až natoľko, aby som si ho niekedy znova pozrela.

Endride kolmo 4.00/10 12345678910 29.05.2018

   »    Na jednu stranu je Endride jedno z nejnudnějších a nejhloupějších anime co jsem viděl, na druhou stranu jsem se na něj vydržel dodívat až do konce a sám nedokážu vysvětlit, proč. Tohle anime nemá moc co divákovi nabídnout, je to spíše podprůměr v lepším případě průměr. Průměrné až nudné postavy. Hloupý, místy až tupý a nedomyšlený příběh plný nelogických do očí bijících chyb a nesmyslů(z hlediska logiky). Hudba také něják neoslní, kresba průměrná, ale ničím zajímavá. Endride je jedno z anime, na které po dopsání tohoto zhodnocení zapomenu a už se na něj nikdy nepodívám.