• Anime: 10357
  • Uživatelů: 28030
  • Hostů: 342

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Modao Zushi Istred 10.00/10 12345678910 18.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Jedno z nejlepších anime, které jsem měla možnost shlédnout. Perfektní kresba, poutavá zápletka.

Busou Shoujo Machiavellianism Tonda 8.00/10 12345678910 17.10.2018

   »    Ze začátku sem si říkal, proboha co za kokotinu sem to zas stáhl. Ale po dokoukání sem rád. Úžasný anime, s lehce originálním námětem a super charaktery. Zkrátka bláznivá komedie s lehkou romantikou. Luxusní odragovacka, všem rozhodně doporučuji. Hlavní hrdina hlavně není žádný blbý děcko a z jeho chování si nechcete vytrhat všechny vlasy na hlavě. Kdyby to bylo víc zakončeny dál by sem tomu 9/10, ale i tak mě konec nijak nesklamal.

Ichigo 100% Dorwars 2.00/10 12345678910 17.10.2018

   »    Špatný, špatný, špatný. Pacing naprosto příšerný, ecchi akorát překáželo a postavy mě absolutně nezajímali. Navíc je neuvěřitelné, jak hloupé všechny postavy jsou

Hajimete no Gal natsu69 10.00/10 12345678910 16.10.2018

   »    tohle anime bylo jedno z nejvíc vtipných anime na relaxaci z roku 2017.

Overlord III natsu69 4.00/10 12345678910 16.10.2018

   »    jsem velice zklamaný, co s tím Overlordem udělali. tady v 3.série Momonga ztratil veškerou lidskost.Příběh byl nudný až nezáživný, hlavní charakter Momonga je čím dál horší, jelikož v téhle sérii ztratil veškerou lidskost a jeho vývoj šel okamžitě do prdele. Co se týče ostatních postav, tak nejen že se nedočkáme rozvoj Momongových poddaných, ale postavy, které tu mají veškerou pozornost jsou ti nejnudnější a nejhorší postavy, které mohli Overlord představit. tomu dávám 4/10, jelikož OP/ED byli dobrý a vtípky byli taky dobrý.

Chaos;Child Tonda 2.00/10 12345678910 16.10.2018

   »    No tak tohle mne opravdu zklamalo. Upřímně do teď nechápu o co tam šlo. A ten konec tomu moc nepomohl. A na ty diswordy tam mohl klact trochu větší důraz, takhle byly nejen zbytečný ale spíš otravný. Všechno tam bylo zbytečný. Ze začátku tam byla hororová téměř mrazivá atmosféra, která se mi líbila. Pak přišel zamotanej, nudnej dej z ještě horším vyvrcholením. Asi sem fakt blbej, ale absolutně vůbec sem ten konec nepochopil. Ještě mi uniká zařazení tohodle pod harémovky, to se někdo podíval na obal a řekl si jo tohle bude určitě...

Demi-chan wa Kataritai Dorwars 7.00/10 12345678910 16.10.2018

   »    Velmi příjemné překvapení. Žádné ecchi, dospělý protagonista a příjemné postavy, které byla zábava sledovat. Spousta drobných detailů, které přibližovali život Demi-chan. Sice fyzik, jak je zde popisovaná nefunguje tak, jak je zde řečeno, ale to je odpustitelné :)

Boku no Hero Academia (2017) Mia777L 9.00/10 12345678910 14.10.2018

   »    Druhá série tohoto anime mě příjemně překvapila. Konečně se děj posunul dál a postavy se více rozvinuly. První část odehrávajícího se festivalu v sobě obsahovala skvělé bojové střety, vtipné scény a více se člověk dostal do vystupujících postav, z kterých se konečně vyvrbilo pár oblíbenců. Navíc i počáteční nedůvěra k Midoriyovi klesla a jeho hrdinství začalo více prosakovat do příběhu. V druhé části boj proti padouchovi vytrvalý a skvělý a zkoušky vcelku ušly :) Celkově se mi druhá série zavrtala pod kůži. Není to ještě natolik dokonalé, ale rozvíjí se správným směrem :) Animace dobrá, hudba, zvláště soundtrack... vynikající.

Rakudai Kishi no Cavalry Machlas 9.00/10 12345678910 14.10.2018

   »    Pre mna je to dokonale anime. Pribech, animacia a postavy sa mi pačili. Davam iba 9/10 lebo tomu chyba 2 season. Odporučam to každemu pozrieť

Btooom! Tonda 3.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Moje pocity nádherně popsal dahakere a celkem sním souhlasím. Jen přidávám že kresba se mi líbila o něco víc. Mnělo to slušný potenciál. Když by sem byl hodnej hodnotil by sem takovej slabší průměr tak 3,5/10. To nejde tak se přiklonil spíš k ty trojce. Pokud se neradi koukáte na naivního blbečka, tak tohle nedoporučuji, mohli by ste se u toho dost naštvat.

Akame ga Kill! MartinPoly 7.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Z příběhu jsem měl smíšený pocit, ale ty souboje mi to vynahradily :-)

Shinsekai yori MartinPoly 8.75/10 123456789.75 12.10.2018

   »    V ,,Shinsekai yori´´ bylo trochu méně akce než jsem předpokládal, ale příběh to perfektně vynahradil.

Overlord MartinPoly 8.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Příběh založený na postavě Overlorda a monster který mu slouží. Asi bych tam chtěl trochu víc ,,echi´´ Zajímavé charaktery. Některé rozhovory by se dali asi osekat a naopak přidat trochu víc akce :-) Konec byl dobrý, ale asi jsem čekal trochu větší rozuzlení.

Shingeki no Kyojin Season 2 MartinPoly 8.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Pokračování se mi velmi líbilo. Některé díly mi pomaleji utíkaly a měli málo akce, ale závěr opět super.

Shingeki no Kyojin MartinPoly 10.00/10 12345678910 12.10.2018

   »    Originální příběh co mě zaujal hlavně svoji hloubkou a zpracováním. Druhá polovina mi moc neutíkala, ale závěr super.

Karakuri Circus zukadotuarikitotekutakume 9.00/10 12345678910 11.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Názor po první epizodě. (Ano samozřejmě hodnotit anime podle jedné epizody, je neuvěřitelně hloupé a zcestné, avšak můj motiv za tímhle hodnocením je pomoct lidem, kteří přemýšlí, které anime z podzimní sezóny stojí za to a které ne + k tomu ještě pomáhá, že první epizoda (aspoň dle mého) hezky nastiňuje o čem tohle anime bude.) Jako první po spuštění se nám ukáže (na anime celkem nezvyklým a zdouhavým způsobem) logo studia, které za tímhle anime stojí, já osobně jsem o tomhle studiu nikdy neslyšel, ale samozřejmě to nic neznamená. První minuty anime působí celkem ...jak jen to říct... zvláštně, překvapivě a pokud o tomhle anime zhola nic nevíte tak asi budete chvíli kroutit hlavou, aspoň do té doby, než vám anime tyhle věci aspoň částečně objasní. Jedna z prvních věcí, které si nejspíš všimnete bude styl anime, který působí celkem old-school, což není nijak překvapivé, dkyž...

Boku no Hero Academia Mia777L 7.00/10 12345678910 11.10.2018

   »    Při tomhle anime jsem lehce na vážkách :) Děj není nic překvapujícího, ale najde se zde mnoho zajímavých postav, které tak trochu nedostávaj prostor pro příběh. Ani nevím, jak rychle mi to uběhlo, aniž bych se dozvěděla o hrdinech něco víc :) Navíc hlavní postava mi prozatím nesedla. Uvidíme v další sérii, zdali se Deku rozvine v něco přijatelnějšího a to nemluvím o jeho rivalovi Kacchanovi :) Ti, co mají rádi hrdiny, si přijdou na své. Určitě musím zmínit poslední díly, které byly o mnoho lepší, zvláště souboje, ale než jsem se ohlédla, dospěli jsme ke konci první řady :) Snad mě pokračování strhne víc :) Jinak hudba skvělá, chválím ending a samotný soundtrack. A animace, ne každého okouzlí.

Hunter x Hunter (2011) espicek5 9.00/10 12345678910 11.10.2018

   »    Dobře vymyšlený příběh,který není příliš z dlouhavý. Hlavní postavy se taktéž povedli.Pro mě 85%.

Angolmois: Genkou Kassenki Spoorty 6.00/10 12345678910 11.10.2018

   »    Musim říct, že jsem od tohoto anime očekával přeci jenom trochu víc... Nicméně to nebylo zas tak hrozný. Nejhorší na tomto anime byla asi ta clona, která je permanentně v obrazu, ikdyž jí většinu času nevnímáte, tak v určitých záběrech dokáže hodně rozpltylovat a vytrhnout vás slušně ze sledování... Příběh ničím neoslní a postavy jsou spíše průměrné, nechovají se nikterak bláznivě ani absudně. Co se týče konce, tak mi docela zklamal...rozhodně to nekončí žádným happy-endem, ale spíš otevřeným koncem a pořádné zakončení by tomu rozhodně neublížilo.

Overlord III fratisek 4.00/10 12345678910 11.10.2018

   »    Krátce po začátku druhé řady se ztratila naděje a všechno čím dál víc sklouzává v průměrný šónen kde stačí že hlavní postava vypadá cool a nic víc. Zápornou postavou je vlastně Demiurge (plánuje strategii manipuluje ostatní) Zatímco hlavní postava je trapný ztroskotanec. Je vážně fajn dívat se jak si nechává vysvětlovat jaké jsou jeho plány. Když Overlord zrovna neřeší jak se právě teď nechá oslovovat tak to nejlepší co vymyslí je bojovat sám proti sobě. Testuje svoje věrné aby se konečně mohl rozhodnout jestli je chce mít na vodítku nebo ne. Hodí si nimi pár falešných soubojů. Zorganizuje útok na vesnici pod svou kontrolu. Ve vlastní aréně porazí pár naprosto zbytečných vedlejších postav ale s obojkem na krku u toho vypadal cool nebo ne? (Na velké hromadě pro děj zcela bezvýznamných vedlejších charakterů tím pádem přibyla další celá epizoda která nám opět osvětluje pozadí jejich životů...

Boku no Hero Academia (2018) kolmo 8.00/10 12345678910 10.10.2018

   »    Skvělé pokračování, které si podle mne drželo svůj standart řady předchozí. První polovinu bych hodnotil 10/10 a završení této první poloviny bylo opravdu skvělé. Bohužel druhá část anime už trochu pokulhávala a samozřejmě otevřený závěr, který má diváka nalákat na další řadu. Myslím, že 8/10 je adekvátní zhodnocení kvality třetí řady Boku no Hero Academia a už teď se moc těším na další pokračování.

Masamune-kun no Revenge Tonda 5.00/10 12345678910 09.10.2018

   »    Anime s velice originálním námětem. Určitě se vyplatí na něj podívat, ale jen do poloviny. Druhá polovina je pak už děsně natahována a pro mě celkem i nesnesitelná. A pokud nenávidíte neuzavřené konce, tak hned děte hledat jiné anime. Budete chtít spáchat sebevraždu. Za originalitu, skvělou hudbu, nádhernou kresbu dávám alespoň 5/10. Kdyby to nějak dotáhli dokonce tak by to bylo o něco víc. Snad bude druhá série která všechno zachrání ale jinak nic moc.

Mujin Wakusei Survive Lordpreclik 7.00/10 12345678910 08.10.2018

   »    Do cca 38 epizody to byl dobrý anime o přežití a nádechem Robinsona,ale cca od 39 epizody dál to už bylo jedno mizerné klišé za druhým

Kekkai Sensen & Beyond Mia777L 7.00/10 12345678910 07.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Byla jsem zvědavá na druhou sérii a teď mám opět protichůdné pocity :) Stejně bláznivé, stejně šílené a násilné. Bohužel ne vždy mě daná epizoda bavila. Není to špatné anime, má své neuvěřitelné stránky, ale také není natolik uchvacující, spíše výstřední :) Musím pozdvihnout poslední díl, kde člověk uviděl i tu Leonardovu stránku a charakter :) Co musím ale pochválit je hudba. Zvláště soundtrack potěší diváka svými tóny :) animace příjemná :)

Happy Sugar Life dahakere 7.00/10 12345678910 07.10.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Na ujasnění, to že tam je růžovlasej magor z toho nedělá automaticky Mirai Nikki 2. Je to další z řad anime, které se snaží hrát na WTF notu. A tady tomu se to v mnoha věcech daří. Sice bych to neoznačil za horor, ale ta psychologická stránka tu v rámci mezí docela fungovala. Skoro celé anime mě to drželo a byl jsem zvědavej o co tam vůbec jde. Škoda že až se to vše vysvětlilo, tak anime ztratilo tak půlku svého kouzla. Konec byl strašně lacinej, ale prý už to nejelo podle předlohy, protože ta stále vychází (nebo vycházela). A šlo to sakra poznat. Ještě bych rád dodal, co to anime totálně drtilo byli 2 postavy uslintaných magorů. Tyhle druhy charakterů jsou to nejhorší co může kterékoli anime potkat a je jedno jak se to snaží vysvětlit. Ano tady je to pan učitel a blonďák se sponečkama ve vlasech. Nebylo to nějak převratné, ale já se bavil. Možná je to tím že mě tyhle magořiny pokud jsou alespoň trochu...