akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10992
  • Uživatelů: 32959
  • Hostů: 87 + 498

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail... xBoBx 7/10 12345678910 19.11.2019

   »    Detektivka z Fate Universa odehrávající se mezi Fate/Zero a Fate/Stay Night. Prvních pár dílů je řešení několika menších případů a druhá půlka je jeden větší případ ve vlaku. Mě osobně se spojení detektivního žánru s fantasy/magií světa Fate líbilo. Je pravda, že vysvětlení záhad nebylo nijak zvlášť geniální, ale nebyla to zase ani úplná blbost. Osobně mě potěšilo přidání některých známých postav z jiných Fate sérií, ale i v tomto anime se pár dobrých postav našlo. Na konci sice byla poslední záhada vyřešená a hlavní hrdina si na svoji životní otázku taky nakonec odpověděl, přesto mi to ale přišlo takové "neukončené". No, uvidíme, jestli se dočkáme ještě nějakého pokračování. Shrnutí: Nenáročná detektivka s celkem zajímavým příběhem, který doplňuje Fate Universum. 7/10

Koutetsujou no Kabaneri: Unato Kessen tenzelenej 5/10 12345678910 19.11.2019

   »    stejný průměr jako 1 série nemasný neslaný víc neřeknu

Kimetsu no Yaiba Mia777L 10/10 12345678910 18.11.2019

   »    Po delší době anime, které uspokojilo mé chuťové buňky. Říkám si, že 26 dílů je na takový příběh a akci sakra málo. Potřebuju pokračování a to nutně! :) Skvělý děj, který nenechá diváka chladného. Napětí, drama, akce, humor a postavy, které si postupně zamilujete. Navíc hudba - naprosto famózní, ať už Opening s Endingem, tak i samotný soundtrack. Animace příjemná a barvitá :) Už od začátku jsem věděla, že Kimetsu no Yaiba bude můj šálek kávy a nemýlila jsem se. Doufám v další sérii a nedočkavě vyhlížím film :)

Release the Spyce xBoBx 7/10 12345678910 17.11.2019

   »    V mnoha ohledech to připomíná anime Princess Principal. Toto mi ale přišlo mnohem lepší ve všech směrech. Příběh je celkem slušně udělaný a pěkně odsýpá. Akce a soubojů je tu dostatek a jsou na slušné úrovni. Kresba i animace jsou pěkné a hudba k tomu perfektně ladí. Dalo by se říct, že je to taková anime verze Charlieho Andílků. Nečekejte žádný hluboký příběh, ale pokud hledáte oddechovku s dobrým špionským příběhem, tak je toto anime přesně to, co potřebujete. Na Anidb je tento kousek až nepochopitelně podhodnocený (jen něco kolem 4/10 ?⊙_☉). Když se zpětně zamyslím nad příběhem, tak nechápu proč. Je spousta mnohem horších výtvorů, které se těší většímu bodovému ohodnocení. No, tak alespoň tady tomu trochu zvednu hodnocení ^-^. Za mě si 7/10 určitě zaslouží.

Bai She: Yuan Qi Mia777L 7/10 12345678910 17.11.2019

   »    Moc pěkný příběh se zajímavou zápletkou. Zásadně neurazil a bavila jsem se od začátku až do konce. Slušné efekty a nenáročné postavy.

Koutetsujou no Kabaneri: Unato Kessen Mia777L 8/10 12345678910 16.11.2019

   »    Bála jsem se kvality filmu, ale vcelku jsem byla nadmíru spokojená :) Dojemný příběh s dramatickým nábojem a romantickým nádechem :) Nejedná se o dechberoucí děj, ale i přesto uspokojí chuťové buňky diváků. Samozřejmě nejúžasnější částí je samosebou hudba, která vše vyzdvihuje :)

Amnesia mamba 9/10 12345678910 16.11.2019

   »    každý díl byl sám osobě zajímaví a charakter každé postavy byla překvapující. Ale konec mě trošku zklamal, protože nevím kam nakonec šla.

Jigoku Shoujo mamba 8/10 12345678910 16.11.2019

   »    Anime bylo velice dobré a těším se, až uvidím druhou sérii. jen konec mě trochu zklamal čekala jsem větší rozuzlení.

Chaos Dragon: Sekiryuu Sen`eki xBoBx 4/10 12345678910 16.11.2019

   »    Toto anime bylo celkem zklamání. Od anime podle her už poslední dobou moc neočekávám, ale toto bylo opravdu špatně zfilmované. Ze začátku to vypadalo na slušné fantasy se zajímavými postavami, ale pak to najednou začalo být dost zmatené. Samotný konec mi přišel dost odfláknutý (a vlastně i nesmyslný). Velkou část naznačeného příběhu jsme se ani nedozvěděli pointu. No nevím, možná, kdybych hrál hru, bylo by to pro mě trochu srozumitelnější. Takto to musím ohodnotit 4/10 (a to jen za celkem zajímavé nápady postav)

Meitantei Conan: Konjou no Fist fratisek 6/10 12345678910 16.11.2019

   »    No to sem se zasmál. opravdu... Slabších šest bodů.

Bai She: Yuan Qi Pravda 7/10 12345678910 15.11.2019

   »    Takové odpočinkové anime, kde si člověk užije magii a půvabné démony. Jen ta čínština je fakt příšerný jazyk.

Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo... MattyCZE 9/10 12345678910 14.11.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Anime má super nápad a dobře všichni k sobě ladí

Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii... Elleran 9/10 12345678910 14.11.2019

   »    moc pěkné anime, bohužel až na ten poslední díl, kdy to vypadalo, jako by to tvůrci chtěli mít co nejdřív za sebou, což je bohužel velká škoda, jelikož zbytek ( hudba, postavy a většina děje ) se povedl na výbornou.

Araburu Kisetsu no Otome-domo yo. IceProdigy 7/10 12345678910 13.11.2019

   »    Anime s perfektním začátkem, kterému bohužel jaksi došel dech. Chyběla mu jedna hlavní celistvá pointa, jako by snad ani samo nevědělo, čím chce být. Takže se neúspěšně pokusilo být vším. První dva díly jsou dokonalé a povinné sledování. V záplavě isekaiů vyčnívá originalitou a učí nás, že i ženy/muži jsou lidmi. V žádném případě se nejedná o ztrátu času. Solidních 7,5/10

Inuyasha Pravda 6/10 12345678910 12.11.2019

   »    Spíš zklamání. Inuyasha je věčně polomrtvý díky své blbosti. Kagome je v boji závislá na střílení z luku, ale ani se nenamáhá s ním naučit. Raději se při každém výstřelu pomodlí, aby zasáhnul. A ejhle, on zasáhne. Děj se navíc dost protahuje. Mohlo to být tak o půlku kratší. Alespoň, že Sesshoumaru to zachraňuje. A občas se tam objeví nějaký slušný záporák.

Suzumiya Haruhi no Shoushitsu xBoBx 9/10 12345678910 11.11.2019

   »    Naprosto perfektní zakončení seriálového příběhu. Opravdu, kdo si toto pustí bez toho, aniž by před tím shlédnul seriál, ten se připravuje o hodně. Celkově mě toto dílo dostalo: První série vycházela s přeházenými epizodami (světe div se, ono to nakonec i fungovalo :). "Druhá" série a Endless Eight, to byla výzva (opravdu, kouknout na všech 8 dílů naráz a neusnout je výkon). No, a potom to zakončí naprosto dokonalým filmem. Toto anime od teď řadím do TOP10 nejlepších kousků, co jsem viděl Film hodnotím 9/10 (ale pouze pokud nejprve zkouknete seriál, jinak to nemá smysl)

Cop Craft Pira 8/10 12345678910 11.11.2019

   »    Fajn anime s perfektním technickým zpracováním, které si zvolilo i pěkné téma a dobře vypráví (klasický) napínaví příběh, jak se dají policejní parťáci dohromady. Tentokrát ve fantasy světě, kde je možné všechno a spousta věcí půdobí opravdu originálně. Na druhou stranu, proč se tu někdy objevují věci, co jsou divákovi jasné hned od začátku. Co by to mohlo být za dobře zachovalou mrtvolu, kterou někdo pašuje v rakvi popsané varováním? Ve své délce série působí hodně dobře. Autoři si navíc nechaly některé otázky nezodpovězené, tak věřím v pokračování. Snad se nebude držet méně nápaditých témat.

Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor -... Mia777L 6/10 12345678910 10.11.2019

   »    Chvíli mi trvalo, než jsem se prokousala celou první sérií. Děj pokračuje po pěti letech a pár dílků skládačky mi tam chybí. Navíc se na člověka nahrne tolik dalších postav, že se v nich přestávám vyznávat. Příběh je jinak určitě trochu pokročilejší a zvláště si tvůrci pohráli s animací, ale přesto nejsem natolik paf :) Párkrát jsem si všimla, že se nudím a že propadám zoufalosti, když vím, kolik dílů mi ještě zbývá :) Mých nejdelších 13 epizod v životě :) Ještě se teda pustím do pokračování, ať vím, jak celé tohle anime dopadne, protože se nemá nechat nic rozkoukaného :)

Mob Psycho 100 II dahakere 7/10 12345678910 09.11.2019

   »    Druhou sérii mnozí považují za veledílo. Osobně mi to připadalo naprosto stejné jako první série s tím, že do 8. dílu to byla tak nějak docela nuda, kde sledujeme Mobův osobnostní vývoj a sem tam se práskne nějaký přestřelený vtip. Vlastně to do té doby táhne pouze Reigen, ale může být napsaný dobře jak chce, sám to prostě neutáhne. Animace byla špičková jako předtím, pokud si něco zaslouží opravdu chválu, tak je to právě zpracování. Od 8. dílu, kdy se tam pořádně rozjede konečně akce, jsem se začal bavit. Mob s druhou sérií měl jednu obrovskou výhodu. Tak jak se první série Moba porovnávala s první sérií OPM, tak druhý Mob se porovnává s druhým OPM. A tam kde si Mob udržuje stejnou kvalitu, tak jak tragicky dopadl druhý OPM každý ví. Skvěle zpracované, ale abych tomu mohl dát lepší hodnocení, tak by víc jak půlka série nesměla být taková nuda.

The Cockpit Gurthfin 9/10 12345678910 09.11.2019

   »    Čítam, že tu väčšinou hodnotia 1,2,3 od najlepšieho. Mne to prišlo práve naopak. 3,2,1. Po nejakej morálnej stránke a výprave to môže byť 1,2,3, ale z hľadiska človeka 3,2,1. Zhrnul by som to ako: Za druhých, za národ, za seba. A v rôznych častiach života uprednostňujeme inú kombináciu. A toto anime nám to ukazuje, čo je veľké plus, lebo v rôznych obdobiach života máme možnosť pozrieť sa, ako a či sme sa zmenili v takej tej makro škále osobných preferencií. A takéto počiny mám veľmi rád. Grafika bola veľmi dobrá a známe postavy tiež potešili. Odporúčam pozrieť, ak sa chcete zamyslieť, poučiť a oddýchnuť si.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou eleanora12 6/10 12345678910 06.11.2019

   »    Anime jsem skoukla především proto, že jsem měla rozečtenou novelu a mangu, z kterých se vycházelo. Na rovinu není to špatné, ale z anime jsem měla pocit spíše komedie a oddechovky. Oproti původní novele to je především na začátku dost ořezané, v manze i novele jsou některé věci o dost více rozebrané a vysvětlené, takže aspoň dle mého názoru je předloha lepší a pokud někdo chce znát víc reálie tak je to jasná volba, naneštěstí ani manga ani novela nejsou v češtině. Co mi na anime vysloveně lezlo na nervy je, jak mají všechny holky velká prsa, obvykle nesnáším i harémy ale tady to je docela snesitelné i když doufám, že už se nebude dále rozrůstat. Co se týče grafiky no nelíbí se mi jak se kresba monster liší od kresby všeho ostatního, i když to asi pro tvůrce tak bylo snažší, na pohled to nesedí.

Netsuzou Trap: NTR Tr3nchis 6.5/10 12345678910 06.11.2019

   »    No a jak to celé shrnout? Postupem času to na mě začalo působit, že autor neměl dostatečný budget nebo to chtěl celé zabalit. Dílů je 12 po 9 minutách z toho snad 2 minuty je opening a ending. Někdy díly na sebe absolutně nenavazují takže má člověk pocit, že snad nějaký díl vynechal (Skončí to něčím co člověka zajímá jak se to vyřeší a další díl má úplně jiný den a jinou situaci. Snad jen 1 díl na sebe navazoval.) Šódžo ai moc není a těch kvalitních je ještě míň.

SSSS.Gridman kolmo 6/10 12345678910 06.11.2019

   »    No, moc mě tohle dílko nenadchlo. Do pátého dílu jsem se celkem nudil a chtěl to dropnout, nemastné a neslané, poté už to začalo být zajímavější, ale celé to docela shodil konec ze kterého jsem moc nadšený nebyl, ale naštěstí je aspoň uzavřený. Technické zpracování bylo na dobré úrovni. Příběh tohoto anime podle mě postrádal své kouzlo, které vás nutí po každém dílu hned pustit další a bohužel nebylo nic co by mě jako diváka dokázalo upoutat, moc tomu nepomohly i fádní a v některých případech i nesympatické hlavní postavy. Gridman je něco na co se rozhodně dá dívat, ale pro mě je to dílo na které hodně rychle zapomenu.

Kengan Ashura 2nd Season VegetaCR 9/10 12345678910 05.11.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak tomuhle říkám bojovka podle mého gusta. Naposled jsem se takhle u turnajovky bavil u Yu Yu Hakushi a jeho Dark tournamentu a musíte uznat, že už je to fakt doba :) Přesně takhle má turnaj vypad. Bojová technika střídá techniku a soupeři jsou jeden větší macho než ten druhý. Opravdu jsem se nehorázně bavil a kupodivu 3D animece tomu dala to správně grady, že člověk vnímal každý zásach. Ale co bylo opravdu nejlepší na tomhle kousku TA ATMOSFÉRA. Seiyuu ( Mana Hirata ) předvedla naprosto uchvacující výkon při dabování Kitahary, až mě vždy mrazilo. Bravo!!! Předvádění bojovníky než vstoupý na bojiště prostě nádhera. Jediné co můžu tomuhle kousku vytknout jsou diváci a okolní prostředí, které prostě na kráse diky 3D moc nepobralo, ale to je tak všechno. Těšim se a doufám, že nám Netflix dodá příští rok konec téhle bojové ságy. Za mě je to krásná 9 a jestli se dočkáme konce v tomhle stylu klidně tomu pak napálim maximum :) P.S. Yamashita Kazuo je prostě ta postava, kterou v každém anime...

Osaru no Tairyou Gurkh 6/10 12345678910 04.11.2019

   »    Jak vyzrát na velikou, mazanou a nanejvýš namíchnutou rybu? To máte těžké, ale když se rybáři nevzdají a kromě mimořádné odvahy přijdou i s převratnou novinkou na poli rybolovu, tak se jim po velikém úsilí a zdolání mnoha překážek snad podaří uspět. = Zábavné a plné humoru. :-) Pozn: Na YouTube je k dispozici záznam z promítání, takže je anime i dobově ozvučeno živým doprovodem hry na klavír, což bylo v počátcích veřejné kinoprodukce běžné i u nás.