akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11077
  • Uživatelů: 33699
  • Hostů: 103 + 34

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Absolute Duo Pira 5/10 12345678910 25.01.2020

   »    Asi toho také nenapíšu více než lidé předemnou. V anime je správný míx prostředí vybízející k akčním scénám, rozdílných postav a ečči-harémových situací. Ze začátku jsem s radostí sledoval jeden díl za druhým, než mi to začalo trošku drhnout. A drhne to asi tím, jak to celkově vyznívá. Není to velký úspěch žánru, moc bych nedoporučoval, ale ujde to. Takže pokud už Vám nedošli podobné seriály, dá se.

Sengoku Night Blood Mia777L 6/10 12345678910 23.01.2020

   »    Řekla bych, že tohle anime mělo svůj zvláštní průběh děje a i samotná zápletka mě spíše uvedla do takového neurčitého rozpoložení. Určitě má Sengoku velice pěkné, barevné zpracování, zvláště bishíci jsou hezky vyobrazení, jenže hrdinů se tu hemží tolik, že zapamatovat si všechny dá práci. Hlavní hrdinka Yuzuki zase působila neprůbojně a v tomhletom složení se ani dostatečně neprosadila, i když nevadila. Příběh postrádal větší napětí, akčnost a Yakumy bych úplně vymazala. Možná kdyby se víc pohrálo s tématikou, mohlo se jednat o kvalitní anime, ale takhle padlo na hranici průměru.

Irozuku Sekai no Ashita kara gogi 10/10 12345678910 23.01.2020

   »    další anime,který utočí na správný struny (city) prosim víc takových anime tohle moje nejoblibenější anime tohodle období !!!!

Knight`s & Magic Pravda 9/10 12345678910 23.01.2020

   »    Asi nejlepší mecha a isekai, jaké jsem zhlédnul. Všechny postavy byly sympatické a celou dobu jsem se bavil. Přestože děj mohl být dva krát delší, nebylo to přeplácané a děj krásně ubíhal. Naopak to na mě působilo, jakoby to i delší bylo. Ke konci došlo trochu ke zklamání, protože tam dali pár úplných fyzikálních pitomostí.

Vinland Saga enevy 7/10 12345678910 22.01.2020

   »    V podstatě od prvního dílu víte, jakým směrem se budou ty další ubírat. Budu spoilerovat, (stejně to opening hned udělá a jsem rád, že jsem si ho ani jednou nepustil) tvůrci až násilně bez větší důmyslnosti odflákli samotný začátek. Měl jsem problém, jak s příběhem, který jsem už stokrát a jednou někde viděl, tak s otravně hloupými dialogy. Taky animace byla v některých místech dosti ubohá. Buď jsem si na ni časem zvykl a nebo se to postupně zlepšovalo. Jsem druhého názoru. Málo které anime má vzestupnou tendenci. Tohle ano. Animace, souboje, aj hudební doprovod je lepší a lepší. Jsem rád, že jsem tomu dal druhou šanci po menším dropu. Ne jen, že byl příběh nudný, tak i jednotlivé scény byly naprosto přes kopírak - smrt whitebearda v One piece, šílený Susuke nebo Naruto za mlada. Vážně naprosto podobné výrazy, pózy. Tématika Vikingu... Představit si Američany, že dělají seriál o samurajích, tak to dopadne jako břečka. Tady to je dost podobné. Co mě přinutilo se dívat dále? Mělo se...

Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no... enevy 3/10 12345678910 22.01.2020

   »    Velmi podprůměrné anime. Šlo to cítit už od prvního dílu. Jen to vysoké hodnocení u ostatních mě udrželo ještě pár dílů. A ne.. Nemá to naprosto nic nabídnout. Ledaže jste nikdy nic podobného neviděli a nemáte s čím srovnávat a nedosáhli jste plnoletosti.. Vlastně toto anime má být seinen. Proto dávám ještě nižší hodnocení. Hudební doprovod vlažný, animace otřesně uměla (hlavně na bojišti). Postavy nudné, trochu té zvrhlosti to napravuje, ale v podstatě žáden originál. Tohle si nepouštějte...ničím vás nepřekvapí.

Quanzhi Fashi Gurkh 7/10 12345678910 21.01.2020

   »    Zajímavý svět plný magie. A také plný monster, která jsou neustálou hrozbou a boj s nimi je prioritou společnosti - což poskytuje mágům vysoký společenský status, takže každý usiluje o to stát se oním vyvoleným. Jenže tady nic není zadarmo - za rozvoj talentu se platí nejenom časem a úsilím, ale vyžaduje to navíc i spoustu podpory v podobě magických pomůcek a vybavení (na které škola většinou nemá), které vysoko finačně přesahují možnosti obyčejných studentů a těm bohatým poskytují zásadní konkurenční výhodu. Stejně jako jim rozdílné společenské postavení jejich rodin určuje neúprosně i budoucnost - jenže právě s tím se Mo Fan naprosto nehodlá smířit! (Stejně jako ti bohatí zmetci se nechtějí smířit s tím, že by je - navzdory všem jejich výhodám - dokázal někdo překonat!)

Quanzhi Fashi 2 Gurkh 7/10 12345678910 21.01.2020

   »    Oproti předchozí "normální" studentí sérii se tahle změnila v naprostý masakr plný tragédie a umírání na všech stranách. Boj a umírání, jenže většinou spíš jen to umírání... A jak se později ukáže, tak vlastně jen kvůli jediné skupině hajzlů! A proti vší té hrůze stojí jen silné odhodlání a pevné vztahy mezi postavami. Zuřivost i bezmoc, naděje i zoufalství v míře doslova jinde nevídané - je to silné, ale zároveň i hrůzné! (I když zde ten horor nebyl zbytečný, ale přesně zapadá do děje, přesto takováto anime vůbec nemám rád. Dokoukal jsem to a navzdory tomu všemu vlastně nebyl konec tak hrozný, jak jsem čekal. - Nebo spíš, díky přežití několika hlavních postav, zůstala většina z těch mrtvých nakonec spíš podvědomě tušenou noční můrou, než jasně viděnou realitou.)

Kimi no Na wa. HoneyPie 10/10 12345678910 20.01.2020

   »    Pre mna to bolo nieco co som este nevidel a bolo to super. Iba by som trochu upravil zaver. Na taky kde by si spomenuli. Velmi prijemna melodia piesni. Krasna obloha a pohlad z hory na krajinu.

Baccano! Jake31 7/10 12345678910 20.01.2020

   »    Na mne dosti zmatený a pomalý rozjezd, v polovině už je to daleko lepší a závěr. No, co dodat, ten byl z toho všeho nejlepší.

Haibane Renmei Pira 9/10 12345678910 19.01.2020

   »    Vskutku pěkné anime s povedeným světem, postavami i příběhem. Ze začátku to je lehčí pohádka, která se dá sledovat i dětskýma očima, ale postupně se divák a děj začínají zaměřovat na záhady v pozadí a hloubku či smysl všeho. Nedostaneme se na kloub každé záhadě, přesto jsem si z tohoto seriálu odnesl hodně. Nemusí se jednat o nejzajímavější nebo nejdojemnější návštěvu nebe či očistce, ale řekl bych, že je to ta nejjemnější a nejsladěnější jakou jsem viděl. Podle mě to stojí za shlédnutí.

Kakuriyo no Yadomeshi Sagittarius 7/10 12345678910 19.01.2020

   »    Mam rad svet demonu a nadprirozena. Navic me presvedcilo i kladne hodnoceni. Bohuzel ale nejsem asi ta prava cilovka. Anime proste tak nejak "teklo". Jakmile v jednom dile nam byl predstaven ohromny problem ktery najednou nesl jiste nadseni do dalsiho dilu. Tak se hned v prvni minute dalsiho vysvetlil a vyresil a pokracovalo se dal v obycejnem stylu. Velkym zamerenim anime byla ta romantika. S kym ze to vlastne asi hlavni hrdinka skonci (aspon takovy jsem z toho mel pocit). Zabavnejsi mi prisla az druha polovina kdy se zmeni lokace a konecne se do pribehu dostane i nejaky vetsi bod (nechci spoilerovat). Navic kdykoliv kdy se hlavni hrdinka zachovala "jinak" proti zabehnutemu radu sveta demonu tak to bylo super. Jenze tehle momentu tam bylo malo. A proste vetsinu casu se varilo (to mi nevadilo, to bylo fajn) a povidalo o pocitech (byl to opravdu on, a co to k nemu citim, a je to fakt on, ale vzdyt me unesl, ale je to fakt on, tohle preslapovani me otravovalo nejvic). Proste to chtelo...

Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame... Sagittarius 9/10 12345678910 19.01.2020

   »    Vyborne. Zase uplne jinak postavene "preneseni do jineho sveta". Tohle anime ma v sobe ten spravny "feeling". A proste je to strasne fajn sledovat jak se hlavni postava snazi splnit si svuj sen a bojovat s nastalou situaci do ktere se po sve smrti dostala. Do toho vseho poznava sve okoli a udivuje ho svymi znalostmi. Postupne si buduje ten svuj zivot. Animacne to nijak neurazi a hlavne se jedna o konverzacni anime (az na par vyjimek). Ke konci to pak trochu vezme jisty spad. Strasne dobre se na to kouka a clovek hlavni postave musi fandit a zajimaho jak si se vsim poradi. Casto mi to pripominalo anime Spice and Wolf (hlavne s tim obchodem ale to je asi kazdemu jasne :D). Tesim se na dalsi dily.

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai (2019) Sagittarius 8/10 12345678910 19.01.2020

   »    Dostal jsem se k tomuhle anime diky zkouknuti jineho podobneho: Go-Toubun no Hanayome. Bylo to strasne fajn a bavil jsem se. Hlavni hrdina zde byl hodne povedeny a celkove i zbyle obsazeni se povedlo. I kdyz mam vyhrady vuci postave Takemoto Uruka. Jeji predstaveni do deje se stalo moc rychle. Chtelo to tak jeste 2-3 dily pockat protoze jsme se nestihli "scuknout" s hlavni trojici ktera nam byla predstavena hned ze zacatku. Navic ten jeji pribeh nebo tedy spis ten jeji vztah s hlavni postavou dostaval nejak moc prostoru oproti ostatnim. Z postav bych chtel jeste zminit profesorku Kirisu Mafuyu. Jakmile se kdykoliv ukazala tak to byla neskutecna sranda a jeji interakce s hlavnim hrdinou predstavuji to nejlepsi v anime. Animacni styl casto spada do "grotesky" a zjednodusovani animace coz vypraveni naramne sedi. Casto ta ne tolik humorna situace se stava mnohem zabavnejsi diky jeho pouziti. Trochu jsem si prolitnul kapitoly mangy a netusim jak moc velkou volnost si autori anime vzali....

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai Sagittarius 8/10 12345678910 19.01.2020

   »    Dostal jsem se k tomuhle anime diky zkouknuti jineho podobneho: Go-Toubun no Hanayome. Bylo to strasne fajn a bavil jsem se. Hlavni hrdina zde byl hodne povedeny a celkove i zbyle obsazeni se povedlo. I kdyz mam vyhrady vuci postave Takemoto Uruka. Jeji predstaveni do deje se stalo moc rychle. Chtelo to tak jeste 2-3 dily pockat protoze jsme se nestihli "scuknout" s hlavni trojici ktera nam byla predstavena hned ze zacatku. Navic ten jeji pribeh nebo tedy spis ten jeji vztah s hlavni postavou dostaval nejak moc prostoru oproti ostatnim. Z postav bych chtel jeste zminit profesorku Kirisu Mafuyu. Jakmile se kdykoliv ukazala tak to byla neskutecna sranda a jeji interakce s hlavnim hrdinou predstavuji to nejlepsi v anime. Animacni styl casto spada do "grotesky" a zjednodusovani animace coz vypraveni naramne sedi. Casto ta ne tolik humorna situace se stava mnohem zabavnejsi diky jeho pouziti. Trochu jsem si prolitnul kapitoly mangy a netusim jak moc velkou volnost si autori anime vzali....

Tate no Yuusha no Nariagari cukerinecek 10/10 12345678910 19.01.2020

   »    Já jsem spokojená na jedničku. Žádné pitomé ecchi, jak je teď v módě, žádné ženské uječené charaktery a žádný přesílený hlavní hrdina, ze kterého jde každý okamžitě do kolen. Tohle je isekai přesně podle mého vkusu.

Akira Lota 7/10 12345678910 19.01.2020

   »    Toto anime sem chtěla již delší dobu vidět. Že začátku sem byla trochu zmatená. Potom už to začalo dávat smysl a pěkně se to rozjelo. Celkově docela dobrý příběh.

Dororo Lota 8/10 12345678910 19.01.2020

   »    Příběh byl že začátku dosti hutný, prostředek příběhu byl dle mě očekávaný, souboj mezi bratry. Druhá půlka příběhu nepřekvapila zato konec ano. Celkově to byl zajímavý a pěkný příběh.

Zero kara Hajimeru Mahou no Sho dodo134 8/10 12345678910 18.01.2020

   »    vel i zajímavý hlavní hrdina v kombinaci s roztomilou čarodějkou společně s kombinací brutálního pozadí. Příběh ujde, ale občas se to vleče.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou dodo134 10/10 12345678910 18.01.2020

   »    Skvělý !!! Hlavní hrdina zrazený vlastními spolužáky, se vyvine v super cool nemilostného machra a s jeho (sexy a roztomilým) doprovodem tvoří tu nejsilnější skupinu. Vtipné, akční scény jsou perfektní a i dívky si v tom najdou své HOT prvky

Yao Shen Ji 3 Gurkh 7/10 12345678910 16.01.2020

   »    Třetí a zatím asi nejlepší série - pěkně se to rozjelo! Nie-Li už nabral dost síly, aby se mohl vypořádat i s docela silnými protivníky, navíc jeho postavení (navzdory tomu, že je vzhledem pořád jenom kluk 13-14let) neustále vzrůstá, takže už dávno není jen zanedbatelný školáček, ale osobnost, která dokáže v určitých směrech ovlivňovat chod města. Podle občasných zmínek se zdá, že v minulém životě to byl asi pěkný mizera a dokáže to ke svému prospěchu a škodě nepřátel skvěle využívat při provádění rozličných vlastních plánů i při rozvracení plánů nepřátel. Kromě toho opět přátelství, lásky i spousta graficky perfektně provedených soubojů a také pořádná dávka humoru i vzájemného škádlení mezi postavami. Ale kde je konec? (Podle mangy to prý ještě dál pokračuje, snad se tedy dočkáme pokračování i u anime.) P.S.: Opět se mi podařilo sehnat celou sérii v jediném videu cca 3,5 hodinové délky, navíc má tentokrát výrazně lepší kvalitu než to předchozí.

Udon no Kuni no Kiniro Kemari enevy 6/10 12345678910 16.01.2020

   »    Jo funguje to, pokud máte rádi tanukiho, tak budete okouzlení. Já bych to dropnul, ale mám svůj věk a tak nějak mě zajímalo, jak se hlavní hrdina popasuje s dítětem - mývalem. Bylo to fajn, ale víc mě to netankovalo a docela dlouho trvalo dokoukat to. Podobnost vidím s Usagi Drop, ale to je o 2-3 třídy výš. Pořád lepší průměr. Kvalitní Udon se dostal na seznam přání mých chuťových buněk a rovnou do toho navštívit i Kagawu.

Yao Shen Ji 2 Gurkh 7/10 12345678910 16.01.2020

   »    A zajímavý příběh dál pokračuje, postavy opět posílily a boje jsou o poznání těžší a protivníci ještě zákeřnější. Jinak platí totéž, co jsem napsal o předcházející sérii - propracovaný svět plný magie, neustálé souboje v magicko-bojových uměních. Přátelství i romantická láska u hrdinů. Nenávist, pletichy i zákeřná přepadení od padouchů. A odhodlání uspět u obou stran, takže souboje tu nikdo na lehkou váhu nebere, přesto nechybí ani pořádná dávka humoru. Opět je možné celou sérii sehnat v jediném videu cca 3,5 hodinové délky, jen tentokrát byly některé díly v tomto balíčku dost mizerné kvality, ale pro běžné sledování to pořád bohatě stačí a anime za to nemůže. Jo, a třetí sérii už mám staženou, hurá na to!

Hatsukoi Monster Mia777L 8/10 12345678910 13.01.2020

   »    A to jako vážně? :D To je taková absurdnost, kdy se ještě teď směju a říkám si "Co to proboha vlastně bylo?" :D Dobře, vezmeme pár bishíků a hodíme je úplně v pohodě do páté třídy, oblečeme je do úborů ze základky a přidáme dětskou bezstarostnost, kdy se zajímají jen o párky, prolézačky a hry :D Pak vyhledáme ještě nějakou tu naivnější středoškolačku, která se nečekaně do jednoho z nich zamiluje a bum, anime je na světě :) Musím říct, že příběh je doopravdy originální, dá se říct skoro až úchylný :D A když ještě vidíte ty další postavy s různými úchylkami, nestačíte od zírání zavřít pusu. Nakonec ještě všechno smíchané takovým humorem, že některé situace ten smích vážně vyvolají a kroutíte nad tou nesmyslností hlavou. Popravdě i když se jedná o naprostou šílenost, upřímně jsem se bavila a nevím, jestli hodnotit nižší nebo vyšší číslicí :) Ale asi mávnu nad dějem rukou... blbost vyhrála :)

Yao Shen Ji Gurkh 7/10 12345678910 13.01.2020

   »    Kupodivu velice zajímavý příběh. Také tomu neuškodí propracovaný svět plný magie, kterou se ale musí lidé nejprve naučit a potom ji stále rozvíjet, aby nezůstali pozadu za spolužáky ani protivníky, protože o neustálé souboje - ať už na úrovni šarvátek mezi názorově naprosto rozdílnými spolužáky, nebo později při bojích s nespočetnými monstry, záporáky i jinými postavami. Rozhodně nechybí ani navazování přátelství a první začínající lásky (hlavním postavám, i když na to při bojích nevypadají, je prý okolo 13 let!). A místy, navzdory naprostému odhodlání postav uspět, tu nechybí ani pořádná dávka humoru. Jen je trochu problém to nalézt alespoň s anglickými titulky, ale dá se. Navíc jsem našel všech 40 epizod (naprostá většina má pouhých 7min) spojených do jediného 3,5h trvajícího videa, což neuvěřitelně zkrátí dohledávání! Zjistil jsem, že čínština se například ve vložených písních docela příjemně poslouchá (jen tomu ještě rozumět. :-)). Trochu mi vadila ta 3D grafika, ani né tak kvůli...