akichan
napoveda vypnout Akichan patička
  • Anime: 10890
  • Uživatelů: 32533
  • Hostů: 40 + 1125

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Ajin (2016) Mortty 8/10 12345678910 15.10.2019

   »    Na tohle anime jsem se moc těšila, a mé očekávání naplnilo. Mělo skvělý příběh i nápad mě velmi zaujal .Animace se mi ze začátku moc nelíbila ale zvykla jsem si. Těším se až se pustím do další série .

Mouretsu Pirates kolmo 5/10 12345678910 14.10.2019

   »    Je to už nějáká doba co jsem tohle anime shlédnul, ale stále si většinu z něj pamatuji. Nicméně působilo na mne docela rozpačitě, kvalita příběhu byla jak na horské dráze. Scifi příběh o mladé školačce, která zdědí pirátskou loď i s její posádkou a musí kvůli udržení jakési "pirátské licence" jako kapitán létat a přepadávat dopravní lodě pro pobavení cestujících. Absence hlavního nebo aspoň výraznějšího vedlejšího mužského charakteru, navíc jakési náznaky yuri(které já osobně nemám moc rád) a k tomu všemu je to naivní šonen. Hodnotící přede mnou to nazval "vesmírnou kravinou" a myslím, že bych s tímto dvouslovným zhodnocením také souhlasil, je to nudné, ale koukatelné.

Gintama (2016) Mia777L 10/10 12345678910 14.10.2019

   »    S Gintamou se člověk zásadně nenudí a občas přijdou situace, kdy už jenom brečíte smíchy. Sice tu nebyla až taková akce, ale ten humor, ač někomu může přijít těžce úchylný, mně dokázal zvednout náladu o 200% :D

Gekijouban Youjo Senki kolmo 9/10 12345678910 14.10.2019

   »    Přímé pokračování ve formě filmu, kvalita příběhu je víceméně stejná jako v první sérii a děj pěkně ubíhá. Kresba a vůbec vizuální kvalita je vzhledem k tomu, že je to film o něco preciznější. Stejně jako jsem hodnotil předchozí řadu tak i toto pokračování si zaslouží čistou devítku a přidal bych k ní i malé "plus".

Kiba Mia777L 5/10 12345678910 14.10.2019

   »    Dlouho mi trvalo, než jsem se prokousala celým příběhem, ale teď jsem se dočkala zdárného konce :) Popravdě jsem se nutila, abych Kibu dokoukala. Myšlenka samotná strašná nebyla, ale děj měl hodně much. Základní kámen úrazu bylo běhání z bodu A do bodu B a poté zase nazpět. Postavy v určitých chvílích reagovaly nesmyslně a měly své ohrané fráze. Někteří šli do boje a postávali tam úplně zbytečně... určitě si s nimo šlo lépe pohrát. Asi nejoblíbenější byl Zed s Royou a líbila se mi i jejich kresba. Vyvolávání duší nebylo nic extra, hlavně i stejné útoky nakonec omrzely. Obdobný konec jsem jinak očekávala a jiný bych si asi ani nedokázala představit. Přeci jen se nejednalo o humorné anime. Hudba mi v některých případech trochu trhala uši, jindy nakrmila hudební buňky :) Celkově musím dát průměrnou známku. Znám o dost lepší díla, ale kdo má rád souboje s pomocí vyvolávání duší a starší tvorbu s pochmurnou náladou, zrovna třeba Kiba bude ta správná volba.

Sewayaki Kitsune no Senko-san kolmo 5/10 12345678910 14.10.2019

   »    Viděl jsem tohle anime cca před měsícem a dodatečně zhodnotím. Roztomilost kresby a vůbec celého tohoto díla, kdy se malá liščí dívka starala o hlavního mužského protagonistu. To je vlastně vše co bych o tomto anime asi řekl, je to roztomilé, nic zajímavého se nekonalo, pravdou je, že mi díl po dílu splýval dohromady a už s třetím dílem to upadlo do stereotypu a jakési letargie. Zápletka příběhu, pokud se to tedy dá tak nazvat je docela profláknuté klišé. Tohle anime není ani špatné, ale ani dobré, prostě čistý střed, který shlédnete v pamětí vám utkví roztomilé liščí dívky a na všechno ostatní hned zapomenete.

Kanata no Astra kolmo 10/10 12345678910 14.10.2019

   »    Senzační anime, pro mne největší překvapení letošní anime sezóny. Nečekal jsem nic, už jen proto, že se jedná o šónen a nakonec jsem dostal perfektní nálož skvělé podívané. Pěkná kresba, skvělé OP a ED, dokonce i vcelku povedení CGI, ale především silný a kvalitní příběh s originálními charaktery. Příběh skupince studentů, kteří byli znenadání vrženi do hlubin vesmíru a jediná jejich šance na návrat domů je stará vesmírná loď. Velké plus také je, že toto anime má konec, skutečný konec, kde se všechno zodpoví, vyřeší a vysvětlí, konec se kterým jsem byl jako divák více než spokojen a který je u anime tak vzácný. Možná bych dokázal najít nějáké chyby, ale snažit se o to nebudu a prostě musím tomuto anime dát desítku.

Angel Beats! Masking 10/10 12345678910 13.10.2019

   »    Jedno z nejlepších anime co jsem kdy viděl......

Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de... kolmo 2/10 12345678910 13.10.2019

   »    Tak tohle bylo špatné, hodně špatné, ne tohle byl vyloženě odpad a naprostá ztráta času. Mladý klučina se dostane do imaginárního fantasy světa společně s jeho matkou, která trpí jakýmsi druhem zvráceného mateřského komplexu. Matka hlavního hrdiny dostane hromadu absurdních OP schopností, zatímco její syn víceméně nepoužitelnou a slabou dovednost, takže celý děj je vlastně o tom jak hodná maminka zachraňuje svého milovaného chlapečka a pokud ji za to dostatečně nepoděkuje, tak spustí slzavou symfonii o tom jak ji nemá rád. Nezajímavý svět, naprosto absurdní a strašně ukecaný příběh, nudné a nezajímavé charaktery. Kresba docela ušla. Kdyby toto anime bylo aspoň zábavné, když už to má tedy být komedie, ale já osobně jsem se zasmál za celou dobu snad jen jednou. Co tedy dodat, miluji isekai anime a jsem schopen jim odpustit hodně věcí a zavřít klidně obě oči, ale tohle opravdu ne, tohle je aspoň za mne naprostý odpad. Dva body z lítosti a i to je podle mě moc.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou kolmo 7/10 12345678910 13.10.2019

   »    Pokud se zeptáte jestli jsem se u Arifurety bavil, tak odpovím, že ano, ať jsem měl při sledování jakékoliv výhrady, nenudil jsem se. Vcelku chytlavý začátek, který se až do pátého dílu tváři docela vážně(trochu ve stylu shield hero). Od šestého dílu se, ale tohle anime najednou změní a přejde k té komediální stránce a kromě pár "drsňáckých" vsuvek hlavního hrdiny se cesty komedie/harém drží až do konce. Trochu mě u hlavního hrdiny mrzelo, že přes svoje "drsňácké" řeči o tom jak je mu všechno ukradené a jak byl zrazen a že nikomu pomáhat nebude vždycky couvnul a udělal přesně to co se od správného kladného hrdiny v tu danou chvíli očekává. Další věcí jsou animace, které jsem vyloženě odporné, kresba samotná je jinak vcelku líbivá, ale ty CGI animace monster jsou katastrofa. No, já tohle anime odsuzovat v bodovém hodnocení nebudu, bavil jsem se a určitě se těším na pokračování pokud nějáké bude.

Kanata no Astra Sagittarius 10/10 12345678910 13.10.2019

   »    Vyborne!!!!!!!!!!!!! Fungujici postavy, fungujici dialogy, fungujici kombinace humoru a vaznych situaci, fungujici pribeh, fungujici vyvoj postav...... uz nevim co jeste vypsat ze vsechno fungovalo :D ale proste vsechno :D Takhle jsem se snad citil naposledy pri sledovani Star trek Voyager. Poutava a zajimava cesta nasich hrdinu domu. Do toho primichano jeste nejake to tajemstvi a par zvratu!!! Obrovsky klad ze anime je kompletni. Navic pribeh je super z duvodu toho ze proste byl cely vymysleny (at to zni sebe vice blbe). Bral duraz na vsechny postavy a az na par drobnosti proste nemel slaba mista. Vedel co chce rict. Pral bych si vice dilu ale to by zase nabouralo tenhle uceleny zazitek. Kvalitne to pracovalo i s vizualem a kompozici obrazu. Obraz ma totiz vetsinu casu dole a nahore cerny pruh. Jenze v nekterych momentech se to umyslne rozevre aby to ukazalo krasu dane situace. Samozrejme ale musim priznat ze se nejedna o animacni spicku. Porad je ale produkce v pohode. Nasel jsem...

Chio-chan no Tsuugakuro Anjin 8/10 12345678910 12.10.2019

   »    Dobré a vtipné. Sice jsou i jiné anime, kde je ad absurdum dovedené ještě o level výš, ale tohle za nimi příliš nezaostává. Byť tedy pozdější díly už jsou o trochu slabší.

Meng Qi Shishen Sagittarius 8/10 12345678910 12.10.2019

   »    Hezke, vesele, mile, odpocinkove, zabavne..... Vizualne je to hodne pekne. Animace sem tam zakopne (v nedulezitych momentech). Nijak neurazejici pribeh. I kdyz tesne po zacatku to rychle zacalo pospichattak aby se ta prvni cast mohla dokoncit. Spousta dobreho a pekne vypadajiciho jidla. Zabavne postavy. Vetsi negativum je to ze "anime" nevi cim chce byt a nejak dlouho bloudi bez cilne. Super na oddych. Silnych 8/10

Black Clover (2017) sleepygirl22 10/10 12345678910 11.10.2019
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    líbí se mi příběh, je hodně propracovaný, postavy jsou uzasne vymyšlený a také propracované, hudba ladí uzasne k scénám, celkový anime je úžasný

Dumbbell Nan Kilo Moteru? Sagittarius 7/10 12345678910 09.10.2019

   »    Zacatek byl takovej stuhlej ale jakmile se to po par dilech rozcvicilo tak uz to bylo fajn :D Nikdy bych necekal ze budu koukat na anime o cviceni :D Autor do toho dokazal napechovat svuj typ humoru a jakmile se na plno projevi. Tak je to sranda. Cela ta cast s Macho komunitou je hrozna sranda a prilezitostny "macho, jojo bizare" animacni styl dodava nekterym vtipum tu spravnou tresnicku na dortu. Jinak postavy byly prijemne. Nikdo mi nijak nevadil. Proste fajn a clovek se i neco dozvi o cviceni :D a TAG Ecci bych tomu asi ani nedaval :D PS: Posledni po-titulkova scena neskutecne shrnuje jaky feeling clovek ma z toho anime :D Ta jeji reakce je proste bozi :D

Darling in the Franxx Danny1 10/10 12345678910 09.10.2019

   »    Veľmi dobre spracované anime. Zo začiatku človek od toho nečaká veľa ale časom sa človek začne zamotávať do príbehu a sťahuje ho to hlbšie a hlbšie až je cely pohltený a chce vidieť ďalšiu časť a ďalšiu. Veľmi krásny príbeh. Často to malo nečakaný spád Čo ja veľmi cenním. Odporúčam pozrieť. U mňa je to jedno z 3 najlepších anime čo som videl. Veľmi krásny príbeh.....Ďakujem

Kimetsu no Yaiba Spoorty 9/10 12345678910 09.10.2019

   »    Tady nemá cenu se moc rozepisovat. Stručně a jasně jedno z nejlepších a možná, že i nejlepší anime letošního roku. Vyniká ve všech aspektech a už se nemůžu dočkat pokračování! Škoda, že to neudělali po vzoru velkých anime 500-900 dílů a nepokračují stále dál...

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou xBoBx 6/10 12345678910 09.10.2019

   »    Anime bylo celkově dost podobné Isekai sériím, které jsme už viděli. Vlastně mi to dost připomínalo Tate no Yuusha - hlavní hrdina je slaboch, na kterém byla spáchána křivda. Hrdina přežije a od všech se distancuje. Za krátkou dobu neuvěřitelně zesílí a objeví "pravdu" o světě. Začnou se kolem něj motat ženské hlavní hrdinky všeho druhu atd... Nic nového jsme nakonec neviděli. I tak mě anime vcelku bavilo a vlastně bych se ani nezlobil za druhou sérii.

Mahou Tsukai no Yome Nezumy 9/10 12345678910 09.10.2019

   »    Pro mne je seriál něčím, co může přinést zajímavý vhled do nitra člověka a jeho přístupu k životu. Jsem vděčná za spontánní momenty plné humoru, které odlehčují jinak tíživou atmosféru.

Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de... Tupouni 1/10 12345678910 09.10.2019

   »    To je tak když něco zní podle popisu jako jeden díl ze Simpsonů a proto tomu dáte šanci. Aby jste po prvním díle zjistili, že zdejší matka vypadá spíše jako spolužačka a cílem celého anime je ukázat vám její zadek a prsa. Až se divím, že to tu ještě nikdo neobdařil perfektním hodnocením. :)

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Brook 1/10 12345678910 09.10.2019

   »    Od animace až po tempo prostě šílená věc... Dropnuto asi u 4. dílu... Už se proberte japonci a začněte dělat něco jinýho než tuctový isekaie!

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Tupouni 3/10 12345678910 09.10.2019

   »    Tento žánr už se dostal do bodu, kdy nestačí marně kopírovat úspěšné série. Ony už se kopírují nápady z těch kopií. A stejně z toho vzejde haremová blbost jako vždy. Nechápu, jak může být autor tohoto sám se sebou spokojen. Lidi to stále baví, takže těch marných pokusů tu bude stále víc a víc. Alespoň že to vypadalo celkem pěkně když už nic.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Lota 9/10 12345678910 08.10.2019

   »    Zajímavý isekai, pěkná kresba a charaktery byli pěkně zpracované. Hajime se se svým údělem zajímavě vypořádal. Postupem času mi přišel jako voják, který prošel mnoho bitvami, což se tak stalo. Holky okolo něj měly, každá svůj půvab, ani jedna mi vyloženě nevadila. Průběh mi přišel takový urychlený, ale nemělo to velký dopad na celkový příběh. Za mě velká spokojenost.

Mob Psycho 100 II Mia777L 7/10 12345678910 08.10.2019

   »    Druhá série anime mi přišla dost ochuzená. První polovinou jsem se prokousávala různými vztahovými záležitostmi a ta pravá zábava nastala až v druhé polovině, což je velká škoda, protože akčních scén jsem se sice nabažila, ale mohlo jich být sakra víc :) Trochu ubylo i těch humorných scén, ale když se nějaký ten "joke" objevil, smích se nedal zastavit :) Tohle anime jsem si zamilovala, ale musím uznat, že první série byla rozhodně lepší :) Jinak animace typicky "Mobovská" a nejvíc se mi líbí právě znázornění Moba ve svém "100% módu" :) A hudba opět příjemná i s docela chytlavým openingem a endingem.

Kimi no Suizou o Tabetai gogi 10/10 12345678910 08.10.2019

   »    nevim co mám popravdě napsat a co hodnotit jen jedno můžu napsat film který člověka zasáhne u srdce!