• Anime: 10146
  • Uživatelů: 27270
  • Hostů: 270

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Denpa Kyoushi (2015) kolmo 5.00/10 12345678910 14.08.2018

   »    Tak jelikož se jedná o šónen, tak jsem od tohoto díla moc nečekal a můj předpoklad se po dokoukání ukázal jako správný. Hlavní hrdina, geniální vědec(celou dobu jsem tomu ale nedokázal uvěřit), který se celé tohle anime prohání v růžové mikině a bílém laboratorním plášti a jeho trapné a nereálné životní "lekce" spojené s luskáním prstů(asi aby si tohle anime bylo čím zapamatovat). Včera jsem jej dokoukal a už teď ani nevím o čem to bylo, další z nudných průměrných šónen, které jsem prostě hned po dokoukání zapomněl. Než na tuhle blbinu, tak vám spíš doporučuji sice starší, ale geniální GTO.

Gintama° (2015) Mia777L 10.00/10 12345678910 13.08.2018

   »    Gintama je sama o sobě těžký originál, který si člověk naprosto zamiluje. Patří do mého top anime a hned na první místo. Jedno z málo děl, které si musím pouštět neustále do kola. I když se jedná o několikátou řadu, stále neztrácí na své hodnotě. Boje jsou čím dál tím víc působivější a napínavější, občas se zapomínám i nadechnout. Humor je stále svěží a i když se občas objeví trapnější vtípek, stále ty lepší přebývají :) Navíc nabývá dramatičnosti a občas ukápne i slza. Gintamu naprosto zbožňuju, jelikož mi dokáže prozářit den a nahodit ten přiblblý úsměv na tváři :) Některé openingy a endingy jsou nezapomenutelné, jiné natolik neosloví. Přesto mi mou závislost neodkloní :)

Sen to Chihiro no Kamikakushi Vlnik 7.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Miyazakiho problém je, že vždycky natočí dobrý film, i když vychází prakticky z ničeho. Nejspíš by natočil dobrý film i kdyby měl za předlohu návod ke kávovaru, takže byste čekali, že z tak promyšleného a bohatého děje i světa, jaký má Cesta do fantazie, stvoří něco naprosto úžasného, jenže to se neděje. Cesta do fantazie je prostě taky jenom dobrá, má skvělou animaci, má spoustu pozoruhodných postav a míst, jenže to je všechno. Tenhle film měl prostě na víc, pokud se bavíme o celkovém zážitku. Dávám 70%, ale neříkám tím, že je film horší než jiné od Miyazakiho, které jsem hodnotil nebo budu hodnotit lépe, říkám jen, že má mnohem víc nevyužitého potenciálu. 

Overlord II Dorwars 7.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Člověk si přitom říká, jestli hlavní postava vlastně není záporák celého příběhu.

Overlord Dorwars 8.00/10 12345678910 12.08.2018

   »    Vždy je zábavné, když se overpowered postavy udělají správně.      

Toradora! oldo 10.00/10 12345678910 11.08.2018

   »    Na toto anime som dostal od spolužiaka odporučenie a neľutujem, že som si ho aj pozrel. Hneď od začiatku ma to vtiahlo do deja a každou čatťou viac a viac. Veľmi som sa vžil s hlavnou postavou - Takasu Ryuuji a dosť som to prežíval. Podľa môjho názoru bol koniec síce trochu zmätený, ale aj napriek tomu to je úžasné anime.

Kikou Shoujo wa Kizutsukanai Machlas 4.00/10 12345678910 11.08.2018

   »    Anime malo zaujimave prostredie a tiež postavy. Zapletka bola o "Pomste". Hlavny hrdina sa stretava so svojim nepratelom čo mu zabil rodinu spolu s jeho mrtvov sestrov čo bola zmenena na androida (loutka,...). Hlavni hrdina ked to uvidi iba si odide a jeho pomsta ma 0 zmysel a zaobera sa inymi vecmi. Na 12 dielove anime je tam priliš veľa odbočiek od hl. pribehu. Celkovy dojem : Autor nevedel čo chcel a ako to chce ukončiť. Odporučam pozrieť prvich 4-6 eps viac sa podla mna neoplati.

Kokoro Connect Dorwars 7.00/10 12345678910 08.08.2018

   »    Překvapivě dobré. Dokonce byli zmíněny i věci jako masturbace, což je pro většinu podobných anime nemyslitelné

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga... Machlas 5.00/10 12345678910 06.08.2018

   »    Pribech bol zaujimavy, tak isto aj animacia. Postavy boly zaujimave a až na paru časti čo sa mi nepačily. Konec pribehu sa mi nepačil ( Myslim tim posledne  3 special episody). Očakaval som lepši konec a ne že skonči zo svojov sestrou. Bolo tam dosť vela dalšich postav.

Sword Art Online Alternative: Gun Gale... zukadotuarikitotekutakume 5.00/10 12345678910 05.08.2018

   »    Anime začíná velmi průměrně (holka má komplex z toho, že je vyšší než ostatní a tak se snaží najít virtuální hru, ve které by mohla hrát za menší verzi sebe sama), což sice nezní zrovna moc zajímavě ale musím uznat, že dívat se, jak nezkušený hráč zjišťuje jak tahle virtuální hra funguje a stává se lepším a lepším není špatná podívaná. Bohužel postupem času se kouzlo tohoto anime začalo nějak vytrácet a sním i motivace sledovat dále, kdyby mělo více než 12 dílů tak ho nedosleduji, vždyť jsem stěží dosledoval poslední 3/4 díly.

Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba... SarejnCZ 8.00/10 12345678910 04.08.2018

   »    Přeškrtnuté - spoiler Klasické harém anime, které není až tak normální, nejsou zde žádné cliché scény (alespoň jsem si žádných nevšiml :D). Jsou tu klasicky čtyři holky, ze kterých tři jsou zamilované do hlavní postavy už od jejich úvodu, u poslední (Masuzu) je vidět, že v průběhu příběhu mu začíná ukazovat víc a víc svou hezkou a upřímnou stránku místo té chladné. Masuzu se nakonec do Eity zamiluje v poslední epizodě. Toto anime je příklad jak správně na harém, je osvěžující vidět nějaký nový nápad. Fan-service tu samozřejmě ale nechybí ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak jsem už řekl nejsou tu žádné cliché scény a to je asi to nejlepší, jsem strašně rád, že toto zde není a byl bych rád kdyby tomu bylo i u dalších.

Grand Blue Dreaming kouta 10.00/10 12345678910 04.08.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Už dlouho jsem se nezasmál jak u tohoto anime. Připomíná mi naše třídní sešlosti.

High School DxD Hero bajka28 6.00/10 12345678910 03.08.2018

   »    Aby som to nebol iba stručný tak to trošku viac rozpíšem... Určite sa mi nepáčilo grafické spracovanie zato hneď strhávam bod... tak isto ako som mal možnosť pri sledovaní tohto anime som mal pocit ako keby bolo príliš trhané teda nemalo začiatok stred a koniec... čo je dalšia chyba... to by bolo všetko ohladne kritiky a teraz pozitíva asi najlepšie boli boje určite ich bolo viac ako v ostatných sériách a tie som si užíval... A ešte Chýbal mi tam veľký rival Isseiho a to Vali vládca bieleho draka ukázal sa iba raz!!! za celých 12.dielov!!!... - to je veľké mínus...   

Basilisk: Ouka Ninpou Chou Torako-chan 2.00/10 12345678910 03.08.2018
Hodnocení bylo přidáno před dokončením díla.

   »    Tak za prvé nechápu, kde a kdy si jakože Gennosuke a Oboro nadělali tyhle děcka. Sanžila jsem se nadto povznést, ale to prostě nešlo. Nemluvě o tom, že Hachirou spíš vypadal jako syn Hyoumy. Samotný příběh nebyl nijak světoborný a valná většina postav nestála za moc. Často byli jejich schopnosti podivné a matoucí. S jejich vysvětlením si tvůrci těžkou hlavu opravdu nedělali. Stejně tak byli postavy nastíněny pouze "aby se neřeklo". Hudba taky nijak převratná. Snad jen ta animace stála za to. Celkově to je trapný pokus o pokračování původního Basilisku. Netuším, jak je napadlo v něm pokračovat, když příběh Basilisku byl jasně dán a jasně ukončen. 

High School DxD Hero Dorwars 4.00/10 12345678910 03.08.2018

   »    Issei je stále idiot a prsa jsou stále přítomna :D 

Youkai Apaato no Yuuga na Nichijou cukerinecek 8.00/10 12345678910 02.08.2018

   »    Tohle anime není nic pro ty, kteří mají rádi pořádnou akci. Je poklidné a děj je spíš epizodní, než že by postupně gradoval. V podstatě nic se neděje, neexistuje tu žádný záporák jako takový. Přesto se mi to moc líbilo, protože postavy jsou opravdu sympatické, hlavní hrdina bohudík nepatří mezi nekňuby, animace je celkem pěkná a hudba taktéž (hlavně ve 25. epizodě). Je to hoooodně odpočinkové anime, ale pro horké letní dny, kdy se ani nedá pořádně myslet, je přímo ideální. :) 

Mardock Scramble enevy 4.00/10 12345678910 02.08.2018

   »    První díl vypadal docela slibně. Prezentovalo se to jako CyberPunk. Bohužel druhý díl byl přehmat, téměř od začátku. Nakonec jenom přemýšlíte na co se to díváte. Téměř polovina dílu v kasínu a to samé ve 3. dílu. Člověk nepochopí jakým směrem se celé anime rozběhlo. Dokonce váš extrémně začne iritovat hlas hlavní "hrdinky". Hrůza, celý příběh, který mohl mít max hodinu a půl, je rozvláčný na 3 a půl hodiny. Nejvíce mě mrzí ten odklon od prvního dílu. Animace je dobrá a to se také ukázalo v posledních minutích, jinak však nedoporučuji, možná jen těm, co holdují hazardu.

Overlord II enevy 6.00/10 12345678910 02.08.2018

   »    Oproti předchozímu dílu o něco slabší. Chybí výjimečné momenty první série. Začátek je velmi kostrbatý a při ongoingu jsem i ve druhém díle droppnul. Zapnete si jeden díl za týden a zjistíte, že to byl v podstatě díl o ničem, postavy o ničem. Dal jsem druhou šanci a nakonec nelituji. Musel jsem však vidět vše během jednoho dne. Ono i bylo fajn vidět, jak se věci mají s druhého pohledu. Jsou tady i dobré momenty a to hlavně v druhé polovině, jen to epické zabarvení pominulo, příběh se taktéž nijak zvlášť neposunul. Do plnohodnotného pokračování to má poměrně daleko. 6,5.

Majo no Takkyuubin Vlnik 9.00/10 12345678910 02.08.2018

   »    Viděl jsem zatím asi polovinu Miyazakiho filmů a tenhle mi zatím přišel, nechci říct nejlepší, ale pro mě asi nejzáživnější, což přisuzuji hlavně postavě Jijiho, která skvěle oživuje jinak ne zas tak zajímavou první polovinu filmu. Jinak celkově velmi sympatické postavy, tradičně slušná animace a dobře využité, byť zdánlivě ne moc zajímavé, téma. Vytkl bych snad jen z mého pohledu jednu ne moc objasněnou změnu (nechci moc spoilovat :D ) a možná místy trochu přehnanou idealizaci a předvídatelnost děje (ale co taky chtít od víceméně pohádky :-) )

Denpa Kyoushi (2015) HeimdallCZ 7.00/10 12345678910 01.08.2018

   »    Při hodnocení tohoto anime ani pořádně nevím s čím začít... Je pravdou, že kresba a hudba dobře sedí danému příběhu i postavám a tak by si jeden vlastně ani neměl na co stěžovat. Jenže nakonec mě stejně trápí neodbytný pocit, že celému anime něco podstatného chybělo k dokonalosti, jakoby se tvůrci báli více ponořit do hloubky a jednotlivé postavy i příběh víc rozebrat či rozvést. Místo toho nám servírují jednu postavu za druhou a stejně tak i mění prostředí, až jsem si chvílemi říkal, že se zde snad zvládnou ukázat i emzáci. Ano, jsou zde dobré hlášky i situace, ale celé anime místy působí možná až zbytečně moc uspěchaně... Ve výsledku je to sice fajn anime, které by člověk vydržel zhlédnout i více než jednou, ale není to prostě ten odvaz, který by si člověk přál. 

Boku no Hero Academia terkabed 8.00/10 12345678910 01.08.2018

   »    Tak tohle se mi hodně líbilo... NarozdílOd anime podobného žánru mělo BNHA rychlý rozjezd. Postavy jsou zajímavé, každá je v něčem dobrá. Hlavní postava není Mary Sue jak to často bývá.

Hunter x Hunter (2011) Dorwars 9.00/10 12345678910 01.08.2018

   »    Velmi dobré. Zajímavé postavy, promyšlená akce, zajímavý svět, ve kterém jsem se ani chvilku nenudil. 

Psycho-Pass Rhaegar 8.00/10 12345678910 31.07.2018

   »    Dobře odvedený kriminalistický dystopický cyberpunk.

Quanzhi Gaoshou HeimdallCZ 8.00/10 12345678910 30.07.2018

   »    Quanzhi Gaoshou je asi prvním čínským anime, které jsem měl příležitost zhlédnout a musím říct, že výsledný zážitek nebyl vůbec špatný... Po hudební stránce tomuto anime nelze nic vytknout, vše je sladěno s jednotlivými scénami a nikde jsem nenarazil na cokoliv co by nějakým způsobem jakkoliv vyčnívalo. Příběh je zasazen do reálného prostředí a tomu byly přizpůsobeny i jednotlivé postavy, vše tak působí přirozeně a uvěřitelně. A i přesto, že touto sérií prošla početně slušná řádka postav, které často dostaly jen málo prostoru, se tvůrcům každé z nich podařilo vtisknout jistou dávku osobitosti a proto nehrozí, že by diváku připadaly jedna jako druhá. Kresba je také víceméně bez problému až na pár mírně vyčnívajících pasáží s již zmiňovaným CGI, ale nejde o nic zase až tak hrozného. Pokud máte rádi anime z herního prostředí nebo jen hledáte něco zajímavého tak tohle...

Evangelion Shin Gekijouban: Q Rhaegar 2.00/10 12345678910 30.07.2018

   »    No, alespoň už se to konečně trochu odlišilo od seriálu, ale jinak tam nevidím žádné kladné hodnoty.