Akichan
nápověda vypnout Akichan patička
  • Anime: 11175
  • Uživatelů: 34769
  • Hostů: 276 + 102

Hodnocení anime

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >   »

Anime
Přidal
Hodnocení
Datum
Somali to Mori no Kamisama grinit 9/10 12345678910 07.04.2020

   »    Velice krásné anime vizuální zpracování nádhera příběh též

Donten ni Warau Lota 8/10 12345678910 07.04.2020

   »    Anime má zajímavý příběh i hudbu. Začátek byl pomalý, prostředek překvapivý a konec ukvapený. Nato jak to začalo pozvolna, tak se ke konci příběh začal řítit mílovými kroky. Vše bylo rychle vysvětleno a pospojováno. Konec mi přišel prostě moc hezký nato, jaký byl prostředek plný překvapení a zvratů. Jako celek se mi anime líbilo.

Imouto sae Ireba Ii. dodo134 2/10 12345678910 07.04.2020

   »    krásná kresba, krásná hudba, příběh odpad- bylo by to kvalitnější hentai než anime- hlavní dějová linka je téměř neviditelná a anime nikam nevede- díly jsem musela neustále přeskakovat s úmyslem najít něco zajímavého nebo vtipného- postavy nudné a trapné, celé mé mrhání času u tohoto anime zlepšil akorát poslední díl, který z celé série jako jediný nestál za ho*no Body dávám, pouze za kresbu, hudbu a poslední díl.

Sword Art Online: Alicization - War of... Anjin 8/10 12345678910 07.04.2020

   »    Od první série asi pokus o nejinovativnější pojetí, které bohužel dost trpí tím, že primárně je odstřiženo od předchozích sérií, a když se to začne napravovat, končí. Do další série lze hledět s opatrnou nadějí na zlepšení.

Somali to Mori no Kamisama kolmo 9.5/10 12345678910 07.04.2020

   »    Ohodnotit tohle dílko bylo pro mne skutečným oříškem. Myslel jsem si, že už nikdy na podobné anime nenarazím a o to víc jsem se do něj s radostí ponořil. Můžete v něm vidět jen pohádku, na kterou brzy zapomenete, nebo si naopak užívat promyšlený příběh plný zajímavých poselství a myšlenek je jen na vás jak nakonec budete na Somali to Mori pohlížet. Dalším velkým plusem je, že mě donutilo napsat zde rovnou recenzi, nikoliv jen krátké zhodnocení.

Blend S dodo134 10/10 12345678910 06.04.2020

   »    Mega jsem se u tohoto anime nasmála, sladké a vtipné. Za mě dokonalý a charaktery všech druhů úplně boží + ždibec romantiky, co víc si přát. Miluju opening.

Jibaku Shounen Hanako-kun dodo134 6/10 12345678910 06.04.2020

   »    Originální kresba a celkem zajímavý námět, nicméně některé scény či díly mi přišly nudné a anime mi přišlo celkem zdlouhavé.

Mahouka Koukou no Rettousei xBoBx 8/10 12345678910 06.04.2020

   »    Hledáte anime s nejvíc OP hlavním hrdinou? Přesně taková je Mahouka. Příběh začíná jako každé anime z prostředí magické školy. Hlavní hrdina nám je představen jako slaboch. Po chvíli se dozvíme, že jde opět o frajera, kterému je křivděno kvůli špatně nastaveným vstupním testům...Ale pěkně popořadě. Anime je rozděleno do tří kapitol, takže je třeba hodnotit každou zvlášť: 1. kapitola je vlastně zápis do školy. Tato kapitola je jednoznačně ta nejlepší část celého anime. Seznamujeme se s množstvím velice zajímavých postav i s velmi originálním pojetím magie. Hlavní hrdina už je sice OP hned od začátku, v této první části je to ale ještě relativně snesitelné a šanci tak dostávají i vedlejší postavy. 2. kapitola je turnaj devíti škol. No, tato část měla obrovský potenciál. Autoři se ale až příliš zaměřili na hlavního hrdinu a ve výsledku tak celý turnaj vypadal jako fraška. Přestože nám hlavní hrdina opakovaně tvrdí, že je ten slabý student 2. kurzu a že na turnaji zastává pouze roli...

Dorohedoro Lota 9/10 12345678910 06.04.2020

   »    Kousek ze kterého sem byla ze začátku zmatená. Jak sem si na styl vyprávění a hudbu zvykla už to jelo. U některých hlášek sem byla skoro pod stolem. Celkově příběh zaujal, zvláštní a originální počin. Sem velmi spokojená.

Sheng Shi Zhuang Niang Vanda 6/10 12345678910 05.04.2020

   »    Nečakala som, že anime bude až tak zamerané na kozmetiku (hlavne v prvej polovici). O to viac je iritujúce, že postavám sa make up nemenil, vôbec! V druhej polovici anime sa začal rozvíjať dej, ale kvôli krátkemu času dosť utrpel. Nie je tam poriadne nič vysvetlené a záver je uponáhľaný. Pozitívne, že po 20 dieloch anime skutočne končí. Animácia je veľmi pekná, ale pokiaľ sa niekto nezaujíma o kozmetiku, tak dej moc nezaujme. Spracovanie novely nie je veľmi vydarené.

Isekai wa Smartphone to Tomo ni. xBoBx 6/10 12345678910 05.04.2020

   »    Bezva pohodové anime. Hlavní hrdina je OP charakter, kterého bůh, jako omluvu za to, že ho omylem zabil, pošle do jiného světa. Nejen že ho neskutečně posílí, dovolí mu vzít si s sebou také svůj smartphone. Kdysi jsem tento nápad nesnášel a považoval ho jen za hloupou reklamu na chytré telefony. Po několika shlédnutích se mi ta myšlenka ale začala celkem líbit. Příběh je velice podobný např. anime Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku - hlavní hrdina si prostě bezstarostně proplouvá příběhem, postupně nabírá další a další holky a získává další a další schopnosti. Je pravda, že tady se to s tím OP docela přehánělo. Obzvláště od poloviny, kdy, k už tak silným schopnostem, přidal ještě schopnost Program (vlastně takové makro, kterým si nastavil automatickou aktivaci několika kouzel), to už bylo myslím zbytečně moc. Příběh se ale velice snadno sleduje a je zde i několik vtipných scén. Jediné, co mi tu opravdu vadilo, byla ta zvířátka - pouze ty jejich zmenšené verze, ty v anime...

Sword Art Online: Alicization Anjin 9/10 12345678910 05.04.2020

   »    Za mě jsem překvapený, že tvůrci ještě stále mají co nabídnout, má to hlavu a patu a není to jenom vaření z vody. Nejlepší série to není, podle mého původní SAO je jen jedno (tj. prvních cca 15 dílů první série). A jak říká kolega pode mnou, je velká škoda, že tehdy tomu nedali taky těch 24 dílů. K příběhu se tu přistupuje trochu jinak, není divu, ve druhé sérii (nemluvím o Alternative, to byla sice celkem umná, ale přesto jen snaha se přiživit na značce, a Ordinal Scale byl dobrý, ale přece jenom nabídl dost uzavřený příběh) bylo znát, že přestože to reprodukuje mangu, a stále si to drží velkou řemeslnou kvalitu, byla to přeci jen výplň. Uvidíme, jak to obstojí v další sérii, zatím tomu trochu upozadili propojení s reálem, čímž se tak trochu ostřihávají od minulých sérií.

Niji-iro Days dodo134 9/10 12345678910 04.04.2020

   »    Perfektní pro milovníky romantiky. Zábavná čtveřice přátel různých mužských charakterů a jejich milostný život. Zábava perfektně kombinovaná s romantikou. I když má díl pouhých patnáct minut na 24 dílů to stačí.

IS: Infinite Stratos xBoBx 4/10 12345678910 04.04.2020

   »    Ecchi harém z kategorie těch horších. I když pominu tu mecha část (osobně mám raději magické souboje než generické 3D bitky robotů), tak zde bylo prostě vše špatně. Hlavní hrdina mi byl od samého začátku neskutečně nesympatický. Už zase jeden z těch tupých hlavních hrdinů, kterému prostě nic nedojde, i kdyby ty holky kolem něj dělaly nevím co. Tady to ovšem s tou nechápavostí už přeháněli, opravdu! Ať už šlo o jeho hlas nebo jeho chování, nemohl jsem se zbavit dojmu, že je tato postava ve skutečnosti gay. Ve chvíli, kdy se na scéně objevil další "mužský" student, kterého hlavní hrdina neustále ochmatával přesto, že byl přesvědčený, že jde o kluka, byl jsem si jeho orientací naprosto jistý. Všechny situace, do kterých se zde hrdinové dostavájí, jsou tak neskutečně uměle vyvolávané, až je to hrůza. Přitom spousty konkurenčních anime stejného žáru dokazují, že to jde udělat i mnohem přirozeněji. Tady se to prostě nepovedlo a jen to kazilo celkový pocit z anime. Komedie je tady založená...

Kakegurui XX Anjin 8/10 12345678910 04.04.2020

   »    Za mě o stupínek lepší než první série. Volby a nové postavy tomu dodaly trochu dramatičtější náboj, sem tam se někdo trochu líp ukáže (Sumeragi), jinak jde v podstatě o přímé pokračování. A opět to končí neukončeně.

Tate no Yuusha no Nariagari Anjin 9/10 12345678910 04.04.2020

   »    Ano, nevyhnulo se to určitým stereotypům a určité předvídatelnosti. Hlavně tak před a kolem poloviny, cca poslední dva díly už zase byly fajn. Ale musím říct, že jinak má děj celkem, v tomhle žánru, neočekávanou a neobvyklou hloubku, byť se to na první pohled nezdá. Stejně jako především dva hlavní charaktery.

Akame ga Kill! mamba 8/10 12345678910 04.04.2020

   »    neotřelé zpracování dobra a zla s kapkou super schopnostmi.

Phantom in the Twilight mamba 7/10 12345678910 04.04.2020

   »    Zajímavé zpracování celého děje, jenom by to chtělo více propracovat a rozvinout postavy (jsou dost stručné a nechávají nezodpovězené otázky).

Beelzebub mamba 9/10 12345678910 04.04.2020

   »    Velmi pěkný námět, je to akční a zároveň komedie pro zasmání.

High School Fleet (2017) HeimdallCZ 6/10 12345678910 04.04.2020

   »    V podstatě se jedná o doplnění předchozí série ve stejném provedení i kvalitě... Kdo tedy byl spokojen/nespokojen předtím bude nepochybně i nyní a víc asi nemá cenu dodávat.

High School Fleet HeimdallCZ 6/10 12345678910 03.04.2020

   »    Upřímně řečeno pokud se tohle anime skutečně chtělo prezentovat jako seinen žánr (osobně bych zařadil spíš do šónen), tak by muselo předvést o něco víc než bylo diváku naservírováno... Kresba, opening, ending, zasazení na moře a lodě z dob 2. světové války to všechno bylo sice fajn, ale dál už to byl spíše jen takový průměr... Zbytek hudebního doprovodu bohužel už moc neoslovil a příběh na tom byl díky celkové předvídatelnosti obdobně. Možná, kdyby byly postavy zvoleny o něco starší a alespoň nějakým způsobem se jejich charaktery vyvíjely, případně by bylo přidáno trochu dramatické složky, bylo by vše rázem jinak... Takhle vše stálo jen na jediné myšlence a to, že přátelství všechny nesnáze překoná... Osobně jsem se tak nedokázal zbavit dojmu, že tvůrcům chyběly ambice a nebo prostě jen vsadili na jistotu a udělali slabě nadprůměrné anime... Pokud to tedy nějak shrnu, sice jsem se při sledování vyloženě nenudil, ale nedovedu si představit, že bych tenhle kousek dokázal shlédnout...

Ookami to Koushinryou Vojtha 10/10 12345678910 03.04.2020

   »    Po dlouhé době jedno z těch lepších anime na které se dá i koukat, které nemá tak generické vlastnosti jako jiné. Celou sérii jsem zhlédl, aniž bych se výrazně nudil. Dabing mi k postavám dobře sedí, příjemný art, sympatické hlavní postavy. Jen občas bych ty situace řešil trochu jinak.

Yuragi-sou no Yuuna-san xBoBx 6/10 12345678910 03.04.2020

   »    Tento harém nebyl špatný. Spousta zajímavých postav, hlavní hrdina nebyl nijak zvlášť otravný a nepůsobil na první dojem jako dement. Příběh sice nebyl vyloženě geniální, většinou spíš takový slice of life. I když od poloviny už to autoři začali přehánět s fanservisem, stále to bylo zábavné. Dodržovala se tu klasická pravidla harému - takže jeden hlavní hrdina se svoji speciální silou, spousta holek, které se kolem něj motají a hromada klasických harémových scén, jako jsou horké prameny, školní výlet, moře atd. Pokud bych měl jmenovat jednu věc, která mě na tomto anime vyloženě štvala, tak je to bezesporu ta vypravěčka - ten její hlas a styl mluvy mě fakt vytáčel (vzpomínáte na vypravěčku z Hataraku Saibou? Ano, tak to je ona...). Jinak to ale bylo celkem slušné anime, které sice nijak zvlášť nezaujme technickým zpracováním, co se ale komedie týká, tak je to vcelku podařené a určitě jako oddechovku doporučuji.

ID:Invaded tenzelenej 5/10 12345678910 03.04.2020

   »    Mám s tím jeden malinký problém. O čem to bylo?

Ryuugajou Nanana no Maizoukin dodo134 7/10 12345678910 03.04.2020

   »    Geniální postavy, zajímavý děj- duch dobrodružné dívky uvězněné v jednom pokoji chce zjistit kdo byl její vrah a pomstít se, s tím jí musí po 10 letech pomoct nový nájemník a tak s partou super postav hledají mocné předměty v ruinách (něco jako labyrinty) aby se přiblížily k nalezení vraha. Mrzí mě, že konec je otevřený- tudíž je anime nedokončené a divák si musí zbytek domyslet.